Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals (1.) – Toronto Maple Leafs (4.), Metropolitan 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TheKing8Hockey, 10.04.2017 klo 15.34.

 1. Rantojen mies Jäsen

  Olen katsellut sarjan kaikki pelit, kuten myös Wild - Blues ja Habs - Rangers sarjoista, mitkä eniten kiinnostavat. Muistakin pareista olen vähintään kaksi peliä katsonut ja minulle tämä on kyllä kaikista herkullisin ja mielenkiintoisin ottelupari seurattavaksi vaikka Wild-fani olenkin. No, Wildin peleissä ei juuri ole ollutkaan katseltavaa, mutta se ei ole tämän ketjun asiaa.
  Vaikka sarja menisi nyt kolmen pelin jälkeen poikki Capitalsille, on erittäin positiivista koko NHL:lle miten Babcock on oikeasti tuonut voittamisen kulttuuria Leafsiin ja saanut joukkueen viritettyä sellaiseen iskuun, etten olisi ennen kauden alkua uskonut. Nämä nuoret Leafsin pelaajat eivät ole koskaan vielä saaneet maistaa tätä Leafsin "häviämisen kulttuuria" vaan ovat koko elämänsä tottuneet voittamaan, mikä varmasti edesauttaa tätä nykyistä flow-tilaa. Mitään Caps-fanien oman maansa myymistä en vielä osta, sen verran pienistä margenaaleista puhutaan, mutta tuntuu varmasti Leafs-fanista hyvältä kun sanon, että blue and white on tällä hetkellä erittäin hankala joukkue voittaa. Jos tuon nopeuden saisi jotenkin pois, Leafs olisi haavoittuvainen, mutta Caps siihen ei ole pystynyt enkä usko että pystyy, vaan jos sarja kääntyy, se tapahtuu koska Capitals onnistuu voittamaan omilla aseillaan.

  Matthewsin ketjun CF% on muuten käsittämätön 67.11 kun pudotuspelien 2. paras ketju, Predsien Johansen - Forberg - Arvidsson, on lukemassa 63.86. No, vasta kolme peliä takana ja pleijareissahan noita erikoisempia lukemia nähdään, mutta ajattelinpa silti mainita.

  OT: Onpa uskomatonta nähdä Kapanen - Matthews - Nylander ketju muutaman vuoden päästä. Toivotaan että Kapanen ottaa ne tarvittavat askeleet kohti ykkösketjua. Itse näkisin Nylanderin jatkossakin mielelläni laiturina, sen verran paremmin tuo uskomaton taito ja pelisilmä uskoakseni tulee esille.
   
 2. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Tartutaan vähän sen verran offtopiciin, että itse en kyllä näe Kapasta noiden kahden rinnalla tulevaisuudessa. Ennemminkin siihen Marnerin kanssa tutkapariksi antamaan taustatukea Matthewsin kentälle.

  ...

  Reilun tunnin päästä mentäisiin taas. Siinä vaiheessa, kun Caps varmistui vastustajaksi olin jo valmis hyväksymään 4-1 tai 4-2 pihalle tuloksen Leafsin osalta. En enää. Onhan tuo Caps materiaaliltaan paljon parempi ja/tai leveämpi, mutta kolme ensimmäistä ottelua ovat osoittaneet sen, että Torontolla on oikeasti mahdollisuus mennä tästä jatkoon. Putoaminen on nyt jo pettymys.
   
 3. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Caps otti sen (pakko)voiton, ja sarja palaa Washingtoniin tilanteessa 2-2. Tähänkin otteluun Caps tuli todella kovalla temmolla ja sai siitä palkkioksi nopeasti 2-0 johdon. Nyt erona oli vain se, että Leafsin kavennuksen jälkeen kotijoukkue ei päässyt peliin läheskään samalla tavalla mukaan kuin Game 3:ssa. Sanoisin, että nyt Capsiltä nähtiin kaksi erää todella kovaa suorittamista: se oli kaksi erää selvästi parempi joukkue.

  Jääkiekko on siitä vain julma peli, että kaksi erää hyvää kiekkoa ei merkkaa mitään, jos tekee tyhmiä virheitä. Toisen erän loppuun Eller ja Orpik ottivat aivan idioottimaiset kakkoset muutaman sekunnin sisään, ja Leafs sai lähes kahden minuutin 5vs3-ylivoiman kolmannen erän alkuun pelin ollessa vain 4-2 Capsille. Kummastakaan jäähystä ei voi juuri motkottaa - enemmänkin siitä, miksei kumpikaan saanut käytöskymppiä niiden päälle.

  Aika selvää oli, että tuossa oli Leafsin etsikkoaika päästä peliin mukaan. Babcock ja co. olivat kopissa päättäneet kerätä erikoisvitjan pelaamaan yv:tä, ja jälkijäteen voi sanoa, ettei ollut hyvä ratkaisu rikkoa hyvin toimineita yv-viisikoita. Ihan yhtä huono 5vs3-ylivoima kuin Capsiltä Game 3:ssa. Caps pelasi fiksusti pienellä kolmiolla lähellä Holtbya, eikä vahingossakaan antanut sen läpi mennä poikittaissyöttöjä. Kyllähän sekä Gardinerille ja Nylanderille jäi tilaa viivakudeille, mutta Caps tilanne huomioiden enemmän kuin mieluusti antoi ne. Pelaajien kontolle tuo kuitenkin menee, koska tällä tasolla pitää pystyä luomaan enemmän vaarallisia paikkoja kahden miehen yv:llä.

  Ei Toronton kiri kuitenkaan tuohon yv:hen kuollut. Ensin tuomarit ottavat Capsiltä 5-2 maalin pois taululta. Sanoisin, että meni oikein, mutta ei se kovin hyvältä näytä, kun tuomari on ensin satavarma maalivahdin estämisestä ja sen jälkeen katsoo minuuttitolkulla tilannetta videolta. Luonnollisesti Matthews tekee sitten maalin edestä kavennusmaalin, ja huikea loppu on luvassa. Ainoa ongelma, että about seuraavassa vaihdossa sitten Leafs (pahiten Brown ja Hyman) koomailee oikein kunnolla, ja Oshie tekee tilanteeksi 5-3. Aika absurdi tilanne kaiken kaikkiaan, mutta eipä juuri voittaa ansaitsisikaan, jos tekee tuollaisia virheitä. Tuon jälkeen Leafs pääsi vielä maalin päähän, mutta kelloon jäi liian vähän aikaa.

  Ensimmäistä kertaa tässä sarjassa toinen oli selvästi parempi 2/3 ottelusta. Kuten nähtiin sekään ei riitä helppon voittoon, jos antaa vastustajalle siimaa ja kiekko pomppii vielä epäsuotuisasti. Tom Wilsonille kova peli, ja etenkin ensimmäinen erä oli huikea. Taas nähtiin, että alaketjujen panos on hemmetin iso näissä peleissä.

  Muutenkaan Capsin pakisto ei ollut samanlaisissa vaikeuksissa Leafsin karvauksen kanssa kuin aikaisemmissa peleissä. Kolmannessa erässä tuo muuttui, kun Leafs otti enemmän riskiä ja pakit "pinchasivat" aggressiivisemmin. Kyllä se vähän niin on, että Leafsin on vain uskallettava ja jaksettava karvata aggressiivisesti. Voihan se johtaa Capsin yv-hyökkäyksiin, mutta passiivinen karvaaminen johtaa sitten vain pitkiin pyörityksiin Leafs-päädyssä, eikä sieltä uhata Capsiä.

  Capsin ykkönen nosti myös tasoaan, kun voitto oli otettava. Father Time tuntuu vain tehneen tehtävänsä, sillä Ovechkin on 5vs5-pelissä se heikoin lenkki tuossa kokonaisuudessa. Onhan Oviella edelleen kiistattomia etuja, mutta kyllähän meno alkaa vaikuttaa samalta kuin Brett Hullilla absoluuttisten huippuvuosien jälkeen: viimeistely on edelleen eliittiä, mutta muiden on luotava ne paikat hänelle. Sen sijaan ei Ovechkin enää luo niitä paikkoja yksin lähes tyhjästä.
   
 4. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Käsittämättömästi Leafs jaksaa nousta sillasta kerta toisensa jälkeen otteluiden sisällä. Siitä iso käsi.
  Ehkä syyllistyn toiveajatteluun kun sanon että nyt alkaa Capsien materiaaliln leveys näkyä. Samalla tuntui siltä että Leafs ei enää ole ihan niin liikkuvala jalalla kun kolmessa ensimmäisessä pelissä.
  Marginaalit ovat kuitenkin sen verran pieniä että mitä tahansa voi tapahtua vielä.
  Caps-fanina silti pakko uskoa: 4-2 meille.
   
 5. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Hyvähän se oli viime yönä nousta, kun Caps parhaansa mukaan yritti tasoitusta ja voittoakin tarjota ääliömäisellä kurittomuudella. Ilman noita jäähyjä Capseilla ei ollut suurempaa hätää, kun Leafseilta saatiin vauhti pois aikaisempaan verrattuna ja saatiin pitkiä kiekollisia pyörityksiä vihdoin hyökkäyspäässä. Nyt ei tarvinnut puujalkaisten pakkien kirmata sinipaitaisten perässä koko peliä, ainoastaan paikoitellen.

  Nyt kun perinteitä seurataan niin 5. pelilstä kotona otetaan voitto, 6. peli hävitään vieraissa ja sitten arvotaan seiskassa jatkoon menijä.
   
 6. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  No jäähyt oli kyllä tyhmiä. Veikkaan että Trotz on antanut niistä palautetta kohtalaista kovemmalla volyymillä...
   
 7. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jotenkin mulla on sellainen tunne - liekö toiveajattelua vai mitä -, että Toronton junnut nousevat tästäkin sillasta. Voi olla, että joukkue antoi kahden voiton jälkeen hyvän olon tunteelle hieman sijaa eikä ollut täysin valmis, kun kiekko tippui jäähän. Caps tuli odottamattomalla raivolla päälle ja ensimmäinen erä oli ohi, ennen kuin tajuttiinkaan. Nyt ei ollut tuuriakaan mukana, kun tasoitus 2-2:een jäi parista millistä kiinni ja saman tien kolisee omissa. Ehkä Washington halusi voittoa enemmän kuin nuori Leafs-nippu, mutta luulen, että korpraali Matthews johtaa huomiseen taisteluun erittäin latautuneen ja voitontahtoisen joukon, joka ei anna tuumaakaan periksi. Riittääkö se, on toinen asia. Haluan uskoa, että riittää ja Toronto nappaa itselleen ensimmäisen ottelupallon. Ainakaan en usko, että tankista olisi vielä bensa loppumassa, mutta nyt vain pitäisi päästä itse kuskin paikalle heti alusta lähtien, eikä antaa Capsille monen maalin etumatkaa. Paineet ovat edelleen Ovien ja kumppaneiden harteilla, ei Toronton pelaajien.
   
 8. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Kaikki on suhteellista. Jos joukkue saa ottelussa jo kaikki neljä maaliaan tuuripompuilla avustettuna ja kerran tuuri jää saamatta, niin en sanoisi porukan olleen tuuriton. :)
   
 9. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä.
   
 10. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No jos tuolle linjalle lähdetään, niin sanotaan sitten, että ei käynyt tuuri enempää kuin neljän maalin verran, kun viisi olisi tarvittu jatkoajalle pääsyä varten ja siellä sitten taitomaali Washingtonin verkkoon :)
   
 11. speksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Caps, TPS, K-Vantaa
  Yhtä monta (hyväksyttyä) maalia ovat joukkueet tehneet tässä sarjassa, mutta poikkeuksellisen paljon on Toronto onnistunut tekemään joko pakin tai hyökkääjän kautta maalin edustalla pomppineista kiekoista osumia. Taitoa toki tämäkin vaatii ja varmasti perustuu paljon ihan tietoiseen yritykseen yllättää Holtby muulla tavoin kuin suorilla vedoilla, jotka tarttuvat kyllä tämänkin sarjan perusteella paljon paremmin kuin virkaveljellä Toronton maalilla.

  Ensi yönä tärkeä peli, vaikka Caps historian perusteella on toki todennäköistä että joka tapauksessa mennään seiskapeliin. Mieluummin kuitenkin voitto tästä hieman edellisiä pelejä tiiviimmällä puolustuspelillä. Ja Wilsonilta odotan tietysti lisää tehoja!
   
 12. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Caps kutsunut farmista sentteri Chandler Stephensonin ylös. Saase nähdä kuka sentteri on sivussa.
   
 13. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Voihan tuo olla esim connolly viltissä, onhan Beagle laidassa ennenkin heilunut.

  Toivottavasti..
   
 14. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Trotzin mukaan tää oli suunnitelman mukaista toimintaa eli että Stephensonin oli tarkoitus alunperinkin Hershey-visiitin jälkeen liittyä mukaan tässä kohdin. Ihmetyttää vaan moinen toiminta, kun Hersheyllä alkaa tänään poffit ja tämän liikkeen myötä Bearseille jäi kolme sentteriä joukkueeseen... ois perin outoa ottaa kaveri vaan hengailemaan mukaan jollei jotain tarvetta olisi...
   
 15. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hmmm. Tiedä mitä Trotz miettii. Minun mielestäni kun kukaan senttereistä ei ole pelanut niin paskasti että joukkue paranisi vaihtamalla Stephensoniin.
  Conolly on sitten toinen juttu - onhan se selkeä alisuorittaja.
   
 16. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Työreissusta selvitty ja ensi yönä pelataan todella iso ottelu. Valitettavasti viides peli jäi väliin, kun ei työviikon keskellä pysty valvomaan ja ei ehtinyt reissussa edes jälkilähetystä katsomaan. Ensimmäistä erää katselin kriittisellä silmällä, osan kahdesta seuraavasta ja koosteen pelistä. Capitals on nyt kahteen peliin peräkkäin lähtenyt todella kovalla sykkeellä. Joukkue ei pysty tuolla intensiteetillä pelaamaan koko ottelua mutta on saanut Toronton pelin tuota kautta sekaisin. Nuori joukkue on hyvin kammennut peliin mukaan, mutta viimeksi se ei riittänyt loppuun asti.

  Mielenkiintoista nähdä muuttaako Trotz taktiikkaa. Yllätysmomenttia ei enää ole, mutta miten Babcock on reagoinut tuohon. Yllätyin itse miten telineisiin Toronto jäi neljännen ottelun alussa, kun ei tuo rynnistys voinut enää täytenä yllätyksenä tulla. Harmittavasti Bozak teki sen ainoan tempun ottelun alussa mistä saa varmasti jäähyn näissä peleissä, eli maila kolahti päähän. Kaikki muut rikkeet ovat tulkinnan varaisia, mutta noista kolisee aina boxia. Capitals on saanut ylivoiman toimimaan. Tuntuu että kahdessa viimeisessä ottelussa on haettu enemmän tuota Ovechkinin patenttilaukausta. Toiminut kahdessa ottelussa peräkkäin ja ensi yönä olisi toivottavaa että tuo ei enää toistuisi.

  Pompuista on puhuttu paljon ja niitä on kyllä tässä sarjassa nähty puolin ja toisin. Niistä puhuttaessa monesti unohdetaan ensimmäisen pelin Capitals maalit, jotka olivat enemmän tuuria kuin taitoa. Näitä tulee näissä pitkissä sarjoissa kumpaankin suuntaan, joskin varianssiin ei voi ihan 100% luottaa. Tällä hetkellä ollaan sen suhteen kuitenkin aikalailla tasoissa. Rielly kolattiin aikamoisella vauhdilla selästä ennen 4-1 maalia ja oli sen takia tilanteesta ulkona. En tuota sen isommin ole jaksanut kelailla, mutta itse näen tilanteessa jäähynkin aineksia. Toki ne ovat näissä peleissä tiukassa ja varmasti värilasit vaikuttavat.

  Ensi yön peli on iso ja jatkoa ajatellen Toronton pitäisi pystyä hoitamaan seuraavat kaksi peliä (sama koskee toki myös Capitalsia). Penguins pääsee levänneenä haastamaan tämän otteluparin voittajan ja siihen sarjaan ei kumpikaan joukkue halua lähtee täyden sarjan jälkeen. Toivoin Columbukselta kovasti apuja että saisivat sarjaa venytettyä, mutta niitä ei saatu. Toki Toronto nuorempana joukkueena palautunee tehokkaammin, mutta fysiikka on varmasti Capitals veteraanien puolella.

  Täydet mahdollisuudet on jatkoon ja se mahdollisuus pitäisi nyt käyttää. Mennä toiselle kierrokselle ja katsoa sen jälkeen mihin rahkeet riittävät. Kun katsotaan minkälaiseksi itäinen konferenssi on muodostumassa, niin paikka playoffeissa on jatkossakin taistelun takana ja Babcock pyrkii viestimään joukkueelle että mahdollisuuksiin pitää tarttua. Kyllähän tämä kevät on yllättävää toiveikkuutta tuonut, mutta se toiveikkuus karisee hyvin nopeasti jos ensi yönä tulee tappio.
   
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Puhuimpa näköjään ihan höpöjä, enemmän näitä vitosia on hävitty kuin voitettu.

  Ted Starkey Twitterissä: "Washington is 13-22 all time in Game 5s, 9-13 at home, 5-9 when tied."

  Craig Laughlin Twitterissä: "Its game 5 tonight and we have all the coverage starting at 600 pm with GameTime on CSN! Teams that win game 5 win --78% of the series! https://t.co/YMw9jiucSf"

  Pahastihan tää näyttää sille, että perinteiset on Capseille tässä käymässä...
   
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Vähän saatiin vitospelin tilastoja paranneltua, hyvä homma. Kaikkihan sen tietää, että seiskapeliin tää nyt 99% menee.
   
 19. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Caps ei kyllä edelleenkään vakuuta. Matsi oli taas näennäisesti hallussa ensimmäiseen vastoinkäymiseen saakka, Matthewsin tasoituksen jälkeen paketti sekosi taas kokonaan. Vähän karrikoiden vaikuttaa sitä että tuolla on vain Oshie, Williams ja Holtby joilla kasetti kestää hyvin painetta.


  Lisäksi kummankaan maalin edustalla Caps ei vielä ole näyttänyt hauistaan, ei hyvä jatkon kannalta. Toronton onnekkaista pompuista voi jauhaa, mutta ei Caps tule vastaavia koskaan saamaan, kun kiekkoa ja miestä ei laiteta Andersenin eteen. Tänään kurittoman kotijoukkueen pelasti lähinnä Toronton tehoton ylivoima.
   
 20. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Aamun sosiaalista mediaa kun lukee niin ei voi välttyä, että Kadri ja Ovechkin on olleet vastakkain muutamiakin eri kertoja. Kadri lanasi aavistuksen kyseenalaisesti Ovechkinin jalkaan ja sitten vielä Kadrin jalkapallokentiltä opittu kuolemansyöksy. Miltäs meininki näytti noiden lisäksi? Hyvä tanssipari?

  Korjaillaan sen verran, että tuo filmaushan näköjään oli Niskasen huitaisusta, mutta ihan selvä filmihän se siitä huolimatta oli.
   
 21. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Ei ainakaan omaan silmään ole osunut, että Ovechkin olisi Kadrin kanssa paininut tai oikeastaan kenenkään sen enempää.
   
 22. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Mm kerran keihästi tilanteen ulkopuolella Kadria kylkeen, meni tuomareilta ohi. Aika sika temppu. Oli selvä kosto tuosta Kadrin taklauksesta.
   
 23. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Pienet ovat marginaalit. Viides peli ja neljäs jatkoaika. Jatkoaikavoitot nyt tasan 2-2. Kyllähän pelissä paikkoja oli enemmän kuin perus 1-1 pelissä, joten ei kauhea ihme ollut, että ratkaisu syntyi suht nopeasti jatkoilla. Justin Williams on ennenkin tehnyt isoja maaleja, eikä mikään ihme, että hän sen voittomaalin teki.

  Toronton kannalta toki tylsää, että Rielly ja Hunwick pelaavat itsensä ulos maalin taakse ja samalla Nylander hävittää vaihdosta kentällä tulleen Williamsin. No, virheitä tulee, ja niitä tekivät molemmat joukkueet ennen voittomaalia, mutta vain Williams käytti saamansa tilaisuuden.

  Jos jossitella haluaa, niin Torontolle tarjottiin niin paljon yv-aikaa, että yksi maali olisi pitänyt vähintään saada taululle Capsin jäähyjen aikana. Caps oli hyvin scoutannut, miten Leafs ensinnäkin tuo kiekon sisään ja toiseksi hakee usein syöttöjä neliön läpi. Edelliseen Leafs löysi pelin edetessä jonkinlaisen vastauksen muttei jälkimmmäiseen. Paremmalla yv-pelillä Leafsin voitto olisi ollut pienten marginaalien pelissä hyvin todennäköinen.

  Capsin kannalta aika huolestuttavaa, että se kehuttu ja laaja pakisto oli jälleen suurissa vaikeuksissa Leafsin aggressiivisen karvauksen kanssa. Nyt jopa Carlsonille tuli kämmejä, vaikka hän ollut omasta mielestäni se paras Capsin pakeista. Ei lupaa kovin hyvää, koska Pittsburgh iskee vielä kovampaa kiinni kuin Leafs.

  Kadrille pidemmän tauon jälkeen todella kyseenalainen taklaus. Onneksi Ovechkin ilmeisesti selvisi säikähdykselle, mutta tuollaiset niitit lopettavat kausia (todella huonolla tuurilla jopa uria, vaikka polvet nykyään tuparaankin saamaan kuntoon). Mulle ei olisi ongelma, vaikka saisi kakkua jälkikäteen, mutta eipä tarvitse moisesta olla huolissaan. Leafs-fanikin voi miettiä, miltä tuntuisi, jos Orpik (vaara jatkuvasti olemassa) olisi polveen tai päähän kohdistuneella taklauksella ollut lähellä lopettaa Matthewsin kauden.

  Onhan tämä Capsin kannalta todella turhauttavaa, kun Andersen pelaa korkealla tasolla, puolustuksessa Gardiner ja Rielly ovat nostaneet merkittävästi tasoaan ja raahaavat muita perässään ja hyökkäyksen nuorista ainoastaan Marner on ollut lievä pettymys - muut jopa ylittäneet odotukset. Ei Leafs ole tässä tikissä verrattavissa sellaiseen juokkueeseen, joka viimeisenä kipuaa pudotuspeleihin, vaan siltä on löytynyt sitä ekstraa, mitä pudotuspeleissä tarvitaan.
   
 24. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  On kyllä hyvin yllättävää, että Capitalsin pakisto näyttäisi olevan näinkin suurissa ongelmissa. Toki Maple Leafs tulee kovaa päälle, mutta siltikin. Shattenkirk on ollut jopa se heikoin lenkki, jota ei näköjään uskalleta kovin rohkeasti peluuttaa. Edellisissä kolmessa ottelussa peluutettu keskimäärin 15 minuuttia, vähiten kaikista Capitalsin puolustajista. Shattenkirkin oli varmasti tarkoitus selkeästi vahvistaa tuota puolustusta, mutta eipä se ole siltä näyttänyt, päinvastoin. Hienoa kuitenkin ottelusarjan kannalta, että on ollut näin tasaista, toivottavasti Maple Leafsilla riittäisi vielä virtaa kammeta sarja seitsemänteen otteluun.
   
 25. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ovi todella vähän rokotti Kadria taklauksen jälkeen mikä oli ruma temppu mutta ei niin ruma kun itse taklaus.
  Muuten(kin) taas luokattoman kuritonta pelaamista esimerkiksi Kadrin suhteen - Niskasen rappaus tilanteessa 1-1 täysin turha. Tuollaisista pitää ottaa numero muistiin ja palata asiaan kun peli on ratkennut tai vaikka ensi kaudella.
  Ei näin.
  No, voitto kotiin.