Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals (1.) – Toronto Maple Leafs (4.), Metropolitan 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TheKing8Hockey, 10.04.2017 klo 15.34.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Ainakin näin luulisi olevan. Joukkue tietää nyt kuinka Toronto tulee alusta saakka päälle ja valmistautuminen on varmasti kohdillaan tähän peliin.
   
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Samaa katsoin ja täysin samaa mieltä. Miten ihmeessä tuossa ei kokeilla vaikka Kapasta?
   
 3. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Samaa ovat monet Maple Leafs fanit miettineet. Hymania on leikkisästi kutsuttu Babcockin pojaksi, koska saa pelata joukkueen parhaan pelaajan kanssa, vaikka otteet eivät siihen oikeuta. Ilmeisesti Babcock haluaa tasapainottaa ketjua ja ajattelee että Hyman on siihen sopiva puolustava pelaaja. Komarov ja Kadri pelaavat aina samassa ketjussa, koska kirittävät toisiaan ja pelaavat ykkösketjuja vastaan. Komarov tuohon Matthewsin laitaan olisi varmaan optimaalinen pelaaja. Kapasta tuskin kolmantena rookiena tuohon laitetaan. Kapanen on tulevaisuudessa todennäköisesti Nylanderin laituri.

  Hyman on todella hyvä karvaaja ja ohjaa peliä tehokkaasti, mutta ei ole tarpeeksi vahva kulmissa, huono kiekollisena ja todella heikko viimeistelijä. Iso arvoitus kun mietitään Babcockin ratkaisuja Toronton peräsimessä. Toronto tarvitsee tulevaisuudessa fyysisen laiturin Matthewsin kaveriksi. Se ei ole kuitenkaan tämän ketjun asia.
   
 4. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Kyllähän sitä tuli aina kirottua, kun Babs peluutti Datsyukin vieressä toinen toistaan karmaisevampia puukäsiä. Nähtiin Clearyt ja Bertuzzit, jotka eivät vahingossakaan laittaneet sisään taikurin tarjoiluista. Jos jotain negatiivista täytyy Babcockista kaivaa niin tuo on sellainen asia.
   
 5. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Kaksi peliä takana ja Caps pitänyt johtoasemaa reilut 3 minuuttia. Siihen nähden otteluvoittoihin 1-1 pitää kai olla tyytyväinen. Täytyy sanoa että menin ekan pelin jälkeen omissa arvioissa iha metsään, koska kuvittelin Washingtonin parantavan enemmän näistä joukkueista. Tasaista vääntöä on ollut. Jos jotain hyvää, niin Caps YV on edelleen tehokas ja tässä pelissä saatiin onnistumisia myös avainmiehille AO, Bäcks, Carlson. Holtby edelleen tasaisen varma.


  Jatkossa jo ennestään kapea Toronto pakisto on kyssäri. Polak linee ulkona ja Carrick ei kai juurikaan ollut jäällä jatkoajoilla. Zaitsevin paluu ei kai vielä ole käsillä. Enpä tiedä ketä tuonne askiin on Torontolla enää heittää. Raastava sarja tästä on tulossa pitkittyessään; fyysistä peliä ja jatkoaikoja.
   
 6. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, TML
  Kyllähän tässä alkaa heräämään pieni lapsenusko Toronton jatkopaikalle. Capitals näyttänyt taas siltä playoff-Capsilta, joka ei tolla pelillä tule voittamaan Cupia. Toronton puolelta tulee kyllä aivan liikaa tasotusta pakkien loukkaantumisten takia, Polakin kausi ohi ja ilmeisesti Carrickilla jotain vaivaa myös. Toivottavasti Zaitsev on pelikunnossa ensi pelissä. Saattaa ensi peliin Dermott saada kutsun ylös.

  Mutta on se kyllä ihanaa nähdä kuinka nuori Leafs painaa 1 seedin Capitalsin ahtaalle. Game 3 Torontossa tulee kyllä olemaan sairas tunnelma, toivottavasti pojilla ei mene lataus aivan yli.

  P.S Kiitos Seguin!
   
 7. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ei ole Caps tasollaan, ei.
  Parempi peli tämä oli kun ensimmäinen mutta ei silti hyvä. Kaksi ensimmäistä erää meni ketuille tuomarlinjan takia, ei niin että se olisi ollut puolueellinen mutta nähdäkseni Leafs hyötyi rikkonaisesta pelistä.
  44 päätti puhtaasti Polakin kauden minkä on pakko näkyä jatkossa.
  Eli kyllä tästä jatkoon mennään. Mutta tällä pelillä ei kyllä mennä pitkälle.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Sori jos tämä menee jotenkin ketjun aiheen ohi mutta jäi kiinnostamaan mistä tässä on kyse.
   
 9. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Seguin pickattiin pickillä, joka meni Kessel-kaupassa Bostoniin. Kapanen tuli Leafsiin Kessel-kaupassa... Eli periaatteessa Leafs luopui Seguinista saadakseen Kapasen... :)
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Molemmilla oli omat paikkansa pelissä ja olisi voinut päättyä kummalle tahansa, mutta tällä kertaa Toronto pääsi nitistämään jatkoajalla voiton.

  Näin tiukkaa vääntöä tämän ei pitäisi olla. Capitals on pelannut vain ajoittain omaa hyvää peliään mm. ennen 3-3 tasoitusta näkyi tuttuja otteita ja sellaista pitäisi näkyä enemmän.

  Seuraavaksi mennään Torontoon, jossa varmasti hullu kotiyleisö verrattuna runkosarjaan. Saas nähdä kummalla kestää yläkerta. Joillakin varmasti voi läikkyä yli, mutta katsotaan nyt.

  Erittäin positiivinen asia on se, että nyt tämä joukkue saa näyttää henkisen kanttinsa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2017 klo 11.32
 11. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Älä unohda Andersenia, johon käytettiin tuo Pensiltä saatu ykköspicki ja Andersen on ollut loistava. Voidaan siis todellakin sanoa: Kiitos Seguin! Kyllähän tuo Kessel kauppa voi lopulta tuottaa ihan kivojakin tuloksia, jos mietitään että iso syy tälle rebuildille on tuo Burken retool, joka ehkä osoitti johtokunnalle ettei se toimi. Nyt nautitaan sitten tuloksista. Vielä yksi voitto Torontolle ja omistajat saavat kolme playoffs kotipeliä. Toivotaan toki pitkää kevättä, kun ei tämä Capitals ole millään tavalla osoittautunut ylivoimaiseksi.

  Haluaisin kysyä Caps faneilta että eikö näitä pelejä pelata sen takia että se joukkueen taso selviää? Miten voidaan sanoa, että kun on kaksi peliä pelattu että joukkue ei ole tasollaan? Tuo on tällä hetkellä se taso. Runkosarja on eri asia kuin playoffit.
   
 12. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, ManU, Vaasan Sport, TPS
  Lainaus:
  Tätä olen pohtinut itsekin. Capitals on aina ollut playoffeissa surkea joukkue, ja se on nyt sillä tasollaan, millä se on aina playoffeissa pelannut. Joukkue siis pelaa tasollaan.
   
 13. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  En nyt tiiä. Mun mielestä voidaan kyllä tällä kertaa antaa kunniaa vastustajalle sen sijaan että käydään omien kimppuun. Ihan hyvä peli Capseilta mutta mikä ihme on tämä Leafs. En kyllä vaan osannut odottaa Torontolta tämän tason suorittamista.

  1-1 on ansaittu lähtökohta kun sirkus siirtyy Torontoon. Ottaa kyllä päähän että tämäkin meni nyt sitten ihan totiseksi väännöksi perkele soikoon ja jatkoon menijä on tämän hetken otannalla ihan 50/50. Ei voitu saada edes yhtä helppo sarjaa väliin ja on ihan aiheellinen pelko että Ovie vetää taas pian Venäjän paidan ylleen.
   
 14. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Nyt on toinenkin peli katsottu kokonaan. Voi melkein sanoa että Toronto olisi ansainnut voiton ensimmäisestä pelistä ja Capitals sitten tästä toisesta. Voitot joka tapauksessa tasan ja se on Toronton kannalta tärkeintä. Tuomareista en hirveästi halua alkaa valittamaan, mutta ei tämä viime öinen kyllä sen puoleen putkeen mennyt. Capitals saa tökkiä ja vedellä poikkareita, mutta niihin ei saa vastata. Varsinkin Ellerin poikkari oli hyvin lähellä Calvertin lyöntiä ja Marincinin huitaisu verrattain kevyt vastine. Hymanin läpiajo jatkoajalla, jossa Carlson hakkaa takaapäin käsille johti rangaistuslaukauksen sijaan aloitukseen keskialueelta. Orpik vetää polvella käytännössä kiekotonta Marneria, eikä siitä tule mitään. Wilsonin filmaukset ottelun alussa menevät läpi etc. Ei ole linjaa ollut oikein kummassakaan pelissä. Toisaalta ollut ihan siisti sarja, eikä mitään kovin törkeää ole päässyt tapahtumaan. Orpik taklasi Polakin kauden päätökseen, mutta se oli puhtaasti huonoa tuuria. Marnerilla ei ollut omassa tilanteessaan paljon vauhtia, mutta toivottavasti Orpik ei yritä tuota toista kertaa. Ensi kerralla ei välttämättä ole yhtä paljon tuuria mukana. Toivotaan että linja selkenee, mutta en kyllä näe miten Toronto saisi etua pelin rikkonaisuudesta, kun linja on mielestäni suosinut Capitalsia, vaikka ero ei iso olekaan. Lähinnä yksittäiset ratkaisut ovat menneet Toronton kannalta huonolla tavalla. Toivottavasti Holtby pitää jatkossa mailansa kurissa, nuo iskut tuonne suojaamattomaan polvitaipeeseen eivät ole mitään riskittömiä temppuja.

  Capitalsin hyökkäys ei pelota oikeastaan yhtään. Toki se on laadukas, mutta kyllä suurin ero tässä sarjassa tulee puolustuksessa. Torontolta puuttuu nyt Zaitsev ja Polakin kausi on varmuudella ohi. Ensi pelissä kentällä nähdään joko Zaitsev tai Marchenko. Carrickilla on mahdollisesti myös jotain vammaa taustalla. Farmissa odottaa Holl, Valiev, Oleksy, Campbell ja Dermott. Hankala sanoa kuka nousisi ensimmäisenä Maple Leafs kokoonpanoon playoffeissa. Riellyä täytyy ylistää. Pelaa loukkaantumisten takia oikealla puolella, joka ei ole miehen luontainen puoli, mutta siitä huolimatta aivan huikeita otteita. Miehestä on kovasti toivottu seuraavaa Duncan Keithiä. Runkosarjassa sitä ei ole vielä nähty mutta jos Rielly pystyy playoffeissa pelaamaan tuolla tasolla, niin lähellä ollaan. Gardiner on ollut myös loistava. Toivotaan että Zaitsev pääsee pian pelikuntoon.

  Andersen on pystynyt hyvin vastaamaan Holtbyn antamaan haasteeseen, vaikka ensimmäisestä pelistä ei ihan täysin puhtaita papereita saakaan. Toisessa pelissä Andersenin otteet olivat iso syy sille, että sarja on tasan. Toronto pystyy hyvin vyöryttämään peliä kolmella ketjulla ja on vain ajan kysymys kun Matthewsin ketju saa kiekon maaliin. Nylander on ollut todella vahva. JVR on playoff moodissa. Kadrin ketju pääsee Torontossa ottamaan Bäckströmin ketjun pois pelistä, joka ainakin Trotzin peluutuksesta päätellen ei miellytä Capitals valmennusta. Yllättävän paljon tuntuu tuo matchup pelottavan Trotzia, minkä viestin se sitten antaa joukkueelle? Kuznetsov on mielestäni ollut pirteä ja Capitalsin nelonen on loistava kenttä. Huvittavaa ettei Capitalsin kolmosesta ole oikein mitään muistikuvia.

  Seuraavaksi päästään Torontoon ja toivotaan että hallissa riittää ääntä ilman mitään keinotekoisia kilkuttimia. Hieman rasittavaa oli kuunnella tuota koko pelin ajan, mutta vielä enemmän tässä harmittaa tuo Hughson / Simpson parivaljakko. Luongon fanikerho huolehtii Carlsonin mailan tippumisesta, kun Kapanen pistää kiekon maaliin.

  Tässä vielä tuo maali tunnelmaan sopivalla selostuksella Youtube: Gotta Hear It: Bowen's elated call for Kapanen's OT goal

  Voi kun vielä kuulisi nämä pelit Joe Bowenin selostamana. Ainoa oikea ääni Leafs peleihin ja ihan käsittämätöntä että sitä ei näissä peleissä enää kuulla. NHL.tv:n kautta voin kuulla puolueelliset Boston miehet ja peliä opettavat Coyotes selostajat, mutta todelliset ammattilaiset haudataan radioon. Rikollista toimintaa.
   
 15. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Hyvin haastoi nuori Maple Leafs joukkue Capsin kotonaan ja ansaitusti lähdetään tasatilanteesta Torontoon pelejä jatkamaan. Torontossa on aivan varmasti mieletön tunnelma noissa peleissä ja jos nuori Leafs käsittelee tuon oikein niin kuka tietää, vaikka sarja olisi seuraavan kerran kun Washingtonissa pelataan niin 3-1 Leafsille? No joo, ehkei vielä kuitenkaan tuota kannata miettiä, sillä kyllä omaan silmään Caps koko ajan on lievästi niskan päällä, mutta ei niin paljoa kuin mitä ennen sarjan alkua odotin. Kapanen on nuoresta iästään huolimatta iskenyt jo pari kohtuullisen isoa jatkoaikamaalia ja muutenkin Kapanen pelaa hyvin energistä peliä. Boylelta aika nappisyöttö tuohon voittomaaliin. Suurin kysymysmerkki Maple Leafsilla on tuo puolustus nyt kun myös Polak tippui pois, kuinka jaksavat nuo muutamat kärkiukot kun peli on ollut todella fyysistä, jatkoajat pelattu päälle jo nyt ja muutenkin välillä Leafs joutuu omissa pyörimään kohtalaisen pitkiäkin aikoja?

  Hieno sarja käsillä tässä.
   
 16. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Aika paljon sulattelemista Game 2:ssa. Sitähän se teettää, kun pelataan yli 90 minuuttia kiekkoa. Pienistä asioista nämä ovat kiinni. Molemmilla oli omat etsikkoaikansa ja tarpeeksi paikkoja pelin ratkaisemiseen, ja voittomaali olisi voinut syntyä kumpaan päähän tahansa. Vedot 51-50 Leafsille, maalipaikat ehkä lievästi Capsille. Jälkimmäinen toki subjektiivinen kysymys, koska maalipaikan määritelmä vaihtelee katsojan mukaan.

  Jos kahta ensimmäistä peliä katsoo kokonaisuutena, niin 1-1 tilannetta otteluvoitoissa voi pitää oikeutettuna. 2-0 olisi mairitellut liikaa Washingtonia ja jättänyt taas todella kolutun luun käteen Leafsille. Sarjan kannalta sillä on vain aivan mieletön ero, onko sarja tasan vai 2-0 Capsille.

  Olen koko kauden kuuluttanut, kuinka tärkeää olisi saada kaulaloon nelosletju, joka ei ole rasite. Ei voi liikaa korostaa, kuinka iso merkitys Brian Boylella on ollut. Ottaa isoja aloituksia ja tuo neloseen myös kiekollista osaamista kokemuksen ohella. Nyt nelosessa on kaksi pelaajaa, joilta voi odottaa kiekollisesta päteviä ratkaisuja. Voin sanoa, että Leafsin alku kauden nelonen ei olisi missään monesta koostumuksestaan tehnyt kahta maalia pudotuspelien Game 2:ssa. Kapaselle alkaa muodostua maine isojen maalien tekijänä. Tuuristahan se paljon on kiinni, kenelle ratkaisevat maalit sattuvat, mutta jos meno jatkuu samanlaisena, kyse ei voi olla pelkästä sattumasta.

  Tuomareista sanottava sen verran, että heidän linjansa (linjattomuutensa) pilasi ottelun alun ja tekee eittämättä pelistä vaikean niin pelaajille kuin valmentajillekin. Ei ole kärjistettyä sanoa, että ensimmäisessä erässä suht pienistä rikkeistä annettiin jäähyjä. Seurauksena molempien joukkueiden peluutus meni sekaisin, kun tietyt pelaajat eivät pelaa yv:llä tai av:llä lainkaan, eikä edes 5vs5-pelissää sen vuoksi ollut flow'ta. Ei tuossa muuten mitään, mutta viimeistään kolmannessa erässä pillit pistettiin taas pussiin. Se, miten sääntökirjaa tulkitaan ottelusta toiseen, ei saisi vaihdella merkittävästi edes sarjan sisällä, mutta ei missään nimessä saman pelin aikana. Lisäksi linjureilla oli ihan uskomaton tarve vaihtaa aloittajaa koko pelin.

  Tim Peel on kohtalaisen heikon tuomarin maineessa, joten en tiedä oliko tuo yllätys, että tuomarointi on heikkoa pelissä, jossa hän on mukana. Surullista vain on, että NHL voi kyllä hyllyttää Peelin sen vuoksi, että tämä kumoaa shotit baarissa peliä edeltävänä iltana kiekkotoimittaja Greg Wyshynskin kanssa, mutta Peelin heikkoon tuomarointiin ei puututa.

  Erityismaininta vielä Boylen syöttölle voittomaaliin. Tuon kun olisi tehnyt joku mcdavid, crosby, kane tai matthews, lehdissä kirjoitettaisiin uskomattomasta, poikkeuksellisesta pelisilmästä. Roolipelaajan ollessa kyseessä luonnollisesti ei.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Jos noihin poikkareihin allaa vastailemaan kostamalla niin ainahan noista on tullut rangaistuksia oli sitten kuinka paljon tahansa se vastustaja töninyt. Se Kadrin ratkaisu oli just semmoinen jäätävän typerä ratkaisu. Ei kyllä itselle tuomarityöskentely noin korostetusti jäänyt mieleen, nauttikaa nyt ihmeessä siitä voitosta.
   
 18. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Saatan olla väärässäkin, mutta mielestäni Leafs on luistellut itseltään jalat alta kolmansiin eriin, johon asti tuo erittäin agressiivinen karvauspeli on antanut Leafsille mahdollisuuden voittaa molemmat pelit. Toki tuo väsymys painoi myös Capitalsilla kun jatkoeriin mentiin, ja tilanne sitä myöten tasoittua. Leafs kumminkin ollut parempi joukkue sen 4/6 erää varsinaisella peliajalla. Kolmannet erät enemmän Capitalsin hallintaa kun Leafsin peli hidastuu ja karvaus laskee, jonka myötä Capitals pääsee viemään kiekon helpommin alueeltaan pois. Kaksi ensimmäistä erää molemmissa otteluissa on tuottanut Leafsille valtavasti kiekonriistoja todella lähellä Capsin maalia, minkä seurauksena kiekonriistojen jälkeisiä hyviä maalipaikkoja on valkopaidoille kertynyt useita.

  Capitalsilla todella suuria vaikeuksia saada kiekko pois omalta alueelta, purkuja lyödään harvoin ja yritetään huonommalla jalalla pystyä luistelemaan kiekko päädystä päätyyn toistuvasti. Purkukiekot pysähtyvät jatkuvasti ennen siniviivaa, kun vastustajan antama paine pelottaa niin paljon, että päädytään huonoihin ratkaisuihin myös hetkillä, jolloin aikaa olisi tehdä rauhallisia ja varmoja ratkaisuja.

  Babcock on piiskannut joukkueensa täydelliseen taktiikkaan jolla Capitalsia on jopa liiankin helppo kyykyttää. Tuolla tavalla varjopuolena voi olla pelaajien väsyminen, jota Capitalsin puolella varmasti todellakin toivotaan. Jos Leafs menettää pelaajien väsymyksen vuoksi tuon ylivertaisen vauhdin ja karvauksen tehokkuuden, saa Capitals siitä huomattavasti etua ja lisää aseita omalta alueelta kiekon pois viemiseen. Mitä pitemmälle sarja menee, sitä enemmän uskon(/toivon), että Capitals pystyy parantamaan kiekollista peliään. Tällä hetkellä se on Capitalsin puolustukselle liian hankalaa. Nate Schmidt olisi mielestäni erittäin tervetullut kokeilu Capsin puolustuksessa, koska Orlovin lisäksi sieltä ei tällä hetkellä kovin jalkavaa puolustajaa ole. Siitäkin huolimatta Orlov on todella hasardi omassa päädyssä, itseluottamus on ihan liian kovalla tasolla.

  Vielä tuohon väsymykseen on sanottava sen verran, että Leafs pelasi ottelun pitkälti kahdella pakkiparilla, koska Carrickille taisi alkaa peliminuutteja kertymään sitä enemmän, mitä pitemmälle ottelu eteni. Vei minuutteja hieman Marincinilta, mutta jäi kuitenkin selkeästi muista Leafsin puolustajista peliajassa. Gardiner, Reilly ja Hunwick(!) pelasivat valtavia minuutteja ilman pelillisen tason romahtamista. Jake Gardiner on ollut varmaan Leafsin paras pelaaja tässä sarjassa, enkä ole kyllä koskaan ennen nähnyt hänen pelaavan tuolla tasolla. Leafsin puolustus oli valtaisa kuormituksellakin parempi kuin Capitalsin toisessa ottelussa. Se on Capsin kannalta erittäin huolestuttava merkki.

  Trotzin täytyy todella koettaa keksiä keinot tuohon pelin avaamiseen ennen seuraavaa osaottelua, ja itse näkisin Nate Schmidtin olevan kokeilemisen arvoinen pelaaja kokoonpanossa, kuten jo kirjoitinkin.

  E: Lisäksi on todettava, että aloitusympyrässä näin paskalla suorituksella voittaminen on erittäin vaikeaa. Ei varmaan kymmenen kertaa ole kaukana, kun Caps sai pitkän kiekon jälkeen umpiväsynyttä viisikkoa vastaan aloittaa tuoreilla miehillä, ja järkeään nämä aloitukset hävittiin eikä pyöritystä saatu aikaan. Toronton uskaltaa tehdä sen mitä Capitalsin pitäisi välillä tehdä, eli lyödä kiekkoa surutta pois alueelta, vaikka pitkä kiekko olisikin lopputulos. Tällä tavalla kiekonmenetyksiä ei ainakaan tule jatkuavsti 5m säteellä omasta maalista. Capitals aloitusympyrässä 39%, joka tarkoittaa -22 verrattuna vastustajaan. Ero on valtava.

  Viestin sävy ehkä vähän liiankin negatiivinen, mutta jotenkin playoffeissa korostuu se oman joukkueen kriittinen tarkastelu. Leafsilla varmasti omat ongelmansa mistä voisi kirjoittaa paljonkin, mutta nämä eivät välity omiin silmiini niin selkeästi, kun omat suosikit ovat vaikeuksissa ja vastustajan pelaaminen näyttää sen myötä todella kokonaisvaltaiselta ja vakuuttavalta.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2017 klo 17.18
 19. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Samaa mieltä ja itsekin pidän todella paljon Schmidtistä, mutta kenet voisi ottaa pois? Ainoa vaihtoehto on Orpik ja tuskin Trotz ottaa isäntää pois puolustuksesta...
   
 20. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Nautitaan voitosta oikeassa suhteessa. Tämä on vasta ensimmäinen voitto ja niitä pitäisi ottaa vielä kolme. Kyllähän tässä väkisinkin nälkä kasvaa, kun näkee että tuo tasoero ei ole lähellekään niin suuri kuin odotettiin tai pelättiin. Onhan tämä hieno fiilis, kun voitettiin jatkoajalla. Boston sarjassa 2013 hävittiin kaksi peliä jatkoajalla ja oli tärkeää että tämä peli hoidettiin. Torontossa toivottavasti Maple Leafs saa kunnon kotiedun. Äänekäs halli on toiveissa.

  Tuo Kadrin tilannehan nyt oli aivan selvä, eikä sitä voi puolustella ja täysin Kadrin tyhmyyttä. Oshielle olisi voinut odottaa jäähyä poikkaristaan, mutta kyllä enemmän häiritsi esim. Eller-Marincin tilanne. Kurittoman jäähyn otti myös Holtby, joka löi Kadria polvitaipeeseen. Lähinnä toivoisi että maailman parhaan liigan pudotuspeleissä olisi joku linja, sitä ei näissä kahdessa pelissä ole ollut.
   
 21. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Ihan omalla tasollaanhan Caps on. Runkosarjaviilettelijät sulavat tuttuun tapaan tosipelien alkaessa kuten joka vuosi ja Ovy varaa jo lentolippua Pariisiin. Tuolla rungolla ei tulla ikinä voittamaan mitään, kun siellä ei ole tippaakaan sitä kuuluisaa voittamisenkulttuuria.
   
 22. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Lainaus:
  Eikö Justin Williams edusta voittamisen kulttuuria? Kolminkertainen Stanley Cup voittaja ja taisi tossa pari vuotta sitten pokata Conn Smythen, ymmärrän tietenkin jos et NHL-kiekkoa ole vielä tuolloin seurannut.
   
 23. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Kyllä minä Williamsin saavutukset tiedän, mutta mies on rivipelaaja Capsissa. Kyse on tuosta vuosien ajan kasassa olleesta johtavien pelaajien rungosta alkaen kapteenista, jotka edustavat kaikkea muuta kuin voittamisenkulttuuria.
   
 24. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Eipä sitä voittamisen kulttuuria ollut Chicagossakaan, ennenkuin Toews, Kane ja kumppanit sen sinne toivat. Että, vähän nyt ontuu tämän sun teoria... :D
   
 25. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Miten niin ontuu? Voittamisenkulttuuri lähtee ydinpelaajista joihin joukkueet henkilöityvät ja jotka omalla tekemisellään näyttävät esimerkkiä muulle joukkueelle. Toews, Keith ja ja Kane ovat mitä suuremmissa määrin voittaviapelaajia, kun taas Capsin ydinpelaajat (joihin rivipelaaja Williams ei kuulu) Ovy, Kuznetsov ja kumppanit eivät sitä ole, ja tästä syystä Caps ei tule ikinä voittamaan mitään Ovyn aikakaudella. Loistava maalintekijä, mutta ei voittaja.