Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals (1.) – Toronto Maple Leafs (4.), Metropolitan 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TheKing8Hockey, 10.04.2017 klo 15.34.

 1. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Jaa. Mää kun luulin, että se voittamisen kulttuuri hankitaan voittamalla eikä sitä yrittämällä. Ei ne Toews, Kane ja Keith olleet sen voittavampia tullessaan Chicagoon, kuin mitä nuo Capsin äijät ovat.
   
 2. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Kyllä olivat. Jos verrataan vaikka näitä kahta kapteenia, niin siinä on järkyttävä ero millä tavalla he johtavat porukkaansa, näyttävät esimerkkiä ja mihin vaatimustaso on asetettu muille. Sille on syynsä miksi Toewsin ja Crosbyn kaltaiset sukupolvensa kovimmat kilpailijat ja johtajat ovat voittaneet kaiken urallaan, kun taas Ovyn kaltainen surffailija ei ole voittanut mitään (Skoda-cupin kaltaisia höntsäilyjä ei lasketa).
   
 3. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Niin, jostain syystä se Ovie on myös tiukkana tunnetun Barry Trotzin joukkuessa kapteeni... Voisiko olla, että nuo kaverit tuolla rapakon takana tietää asian vähän paremmin kuin villeleino tai noppa10 täällä puolella...?
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lasketaanko alle U-20 kisat mukaan?
   
 5. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Kuvitteletko oikeasti että Trotzilla riittäisi natsat Washingtonissa ottaa natsat pois Ovyltä? Ja toisekseen tuosta porukasta ei löydy johtajaa, joka pystyisi heidät johdattamaan menestykseen, joten turha sitä kapteenia on vaihtaa, kun ei pätevää löydy porukasta.

  Lainaus:
  En laske. Ikäluokan parhaat pelaa jo änärissä. U18-kisat laskisin, kun parhaat mukana.
   
 6. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ei löydy ei. Siellä on Justin Williamsia, Brooks Orpikia, John Carlsonia... Ja itseasiassa uskon, että Trotzilla riittäisi papu siirtää Ovie kapun paikalta sivuun jos haluaisi niin tehdä. Jostain syystä ei halua. Mistäköhän johtuisi? Pidätkö ehkä Trotzia idioottina, joka ei tiedä joukkueen taistelutahdon yllä pitämisestä mitään...?
   
 7. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Ei jaksais tarttua trollin postauksiin, mutta tartutaan nyt.

  Ovy on kyllä omasta mielestä johtanut omalla esimerkillään pleijareissa. Harmi, että muu joukkue ei ole seurannut. Jos tuosta nopeasti verrataan vaikka herrojen Ovy, Toews ja Kane statseja pleijareissa: Ovi GP 86, 83 P, GWG 6, +9, Hits 360, Blokit 45. Toews GP 126, 108 P, GWG 10, +17, Hits 148, Blokit 54. Kane GP 125, 121 P, GWG 11, +7, Hits 44, Blokit 28.

  Tietenkään tilastot ei kerro kaikkea, mutta enpä noiden perusteella Alexia lähtisi yrittämisen puuttesta kritisoimaan.
   
 8. Jukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Steve Yzerman oli yli 30v kun Detroit voitti 1. Stanley Cupinsa. Sitten niitä tuli vielä 2 lisää. Oliko Yzerman 30-vuotiaaksi asti häviävä pelaaja ja muuttui yhdessä yössä voittajaksi? Selitys lienee se että Detroitin joukkue kasvoi ja kehittyi kokemuksen mukana.

  Capitalsin series-voitosta saa tällä hetkellä netin isoimmilla vedonvälittäjillä kertoimen 1,37 eli vedonvälittäjät arvioivat Capitalsin jatkoonmenolle n. 73% saumat. Jos Ville Leino on eri mieltä niin sinne vaan pelaamaan Torontoa kertoimella 3,40. Täällä on aika turha trollata Caps-faneja.
   
 9. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Niin no, VilleLeinolla lukee suosikkijoukkueissa Kanada, Chicago & Pittsburgh, San Antonio Spurs, Barcelona ja New England Patriots: jokainen joukkueita jotka ovat viime vuosina voittaneet mestaruuden jos toisenkin. Myös nimimerkki luotu silloin kun Leinosta saattoi vielä odottaa jonkintasoista NHL-pelaajaa. Ehkä GloryHunter sopisi paremmin kuin tuo vuosia sitten NHL-seurastaan ulosostettu pelaaja?

  Mutta kai se on tätä alan asiantuntijaa pakko uskoa kun viime keväänäkin johtaja-Crosby veti Pens-Caps -sarjaan tehot 0+2 ja eliminoi Capitals AIVAN YKSIN, samaan aikaan paskakasa-Ovechkin ei auttanut joukkuetta yhtään säälittävillä 2+5 tehoillaan. Myös Crosbyn ratkaisuottelun 0+0 on aivan mykistävää katsottavaa Ovechkinin 0+2 verrattuna. Tämä lajihan kun ei muodostu joukkueen menestyksestä vaan supertähdet ratkoo ottelut, kuten yllä mainitsemistani tehopisteistäkin näkee.

  Mutta joo, ehkä lopetan trollin ruokkimisen.
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Alzner ei aamujäällä ainakaan toistaiseksi ja Schmidt parasta aikaa Carlsonin parina.

  Zaitsevkin ilmeisesti pelaa tänään.
   
 11. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Hetken tätä toista perättäistä ja-tappiota makusteltu ja pakko se on myöntää. Toronto jatkaa tästä parista eteenpäin.

  Kahden maalin sulaminen tähän peliin oli tosi iso juttu ja taitaa vaan olla niin että tuo pettymysten historia tälle joukkueelle on liikaa. Ei vaan pystytä tappamaan peliä kun pitäisi ja ratkaisun hetkillä alkaa puristaa.

  En mä tiedä, kyllä vituttaa.
   
 12. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, ManU, Vaasan Sport, TPS
  Lainaus:
  Väärin. U-20 kisoissa pelaa ikäluokkiensa parhaat, mutta yleensä alaikäisenä. Kaikki parhaat tuolla käyvät joka tapauksessa pelaamassa. U-18 kisoissa taas on harvoin vain parhaat mukana, kun Pohjois-Amerikan junnusarjojen playoffit ovat täydessä vauhdissa.

  Mutta kyllä on Washington tällä tahdilla kaikkien aikojen playoff choker numero uno. Kyllähän tuon Toronton joukkueen pitäisi olla oikeasti playoffeissa täysin suupala tälle Washingtonille. Käsittämätöntä. Vaikea uskoa, että pittsburghin kokeneilla playoff ketuilla on mitään vaikeuksia tätä AHL-puolustusta ja junnuhyökkäystä vastaan. Noh, katsotaan sarja loppuun asti ensin.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 09.07
 13. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Toki sarjaa on vielä jäljellä, mutta kieltämättä pahalta näyttää. Seuraavasta matsista on pakko tulla voitto - 3-1 -tilanteesta en usko Capsin enää nousevan.

  Vaikka en Capitals-fani olekaan, niin kyllä tämä silti pistää vituttamaan. Nyt kun olisi Capsilla kaikkien aikojen saumat voittaa vihdoinkin se Cup ja näinkö siinä sitten käy..
   
 14. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Mikähän helvetti tässä taas on. Ennen sarjaa ja 1-1 tilanteessa oli vielä täysi luotto että Caps hoitaa 5-6 pelissä sarjan. Nyt voi enää kuin toivoa että jengi pääsisi (jälleen) edes sinne seiskapeliin. Kolmas matsi lähti täysin Caps komennossa liikkeelle ja 3-1 tilanteessa joukkueella ei ollut mitään hätää. Parasta mitä Torontolle saattoi käydä oli tuo kahden miehen alivoima, jonka kestivät. Caps YV oli luokaton ja Shattenkirk käytti liikaakin vetoaan sen sijaan että olisi laittanut kiekkoa liikkeelle. Hukattujen ylivoimien jälkeen painopiste kääntyi ja loppupeli oli kovin rikkonainen.

  Caps edelleen parempi näistä joukkueista 5vs5, mutta otteiden taso vaihtelee liikaa pelin sisällä. Pitkittyessään sarjan pitäisi kääntyä Washingtonin suuntaan, koska materiaali laajempi eikä jengin ole tarvinnut painaa runkosarjaa täysillä loppuun saakka. Nyt on tosin epäselvää pääseekö jengi edes pitkittämään sarjaa. Maali-ilmoitteluihin ei myöskään pitäisi lähteä, kyllä kolmellakin tehdyllä maalilla pitäisi näitä pelejä pystyä voittamaan. Torontolle kaikki kunnia, hyvin valmennettu ja uhrautuva jengi. Seuraavan pelin voittaja vie koko sarjan, nyt testataan oikeasti miten Caps-pelaajien pääkoppa kestää.
   
 15. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Parempi joukkue hävisi jälleen.. Vituttaa niin paljon, mutta seuraavassa otetaan kaikki pomput ja muut paskaset maalit vastaan ja viedään sirkus kotiin takaisin 2-2 tilanteessa.

  Itsellä pysyy luotto vahvasti omiin!
   
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ennakkoon olin 90 % varma että Capitals menee tästä 4-1 jatkoon mutta nyt täytyy realistina todeta, että Toronto saanut sellaisen flown päälle että vaikeaa, erittäin vaikeaa tulee olemaan. Sanoisin että 50:50. No, Caps menee 4-3 jatkoon jos saa uudestaan arvata.

  Olisi kyllä jotenkin yksi tämän kauden JYTKY jos Caps jäisi taas kerran TELINEISIIN heti startissa.
   
 17. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Sen verran pakko jakaa kunniaa vihollisellekin, että kyllä Toronto tällä pelaamisen tasolla olisi vaikea voitettava ihan kelle tahansa.
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Toronto vuosien jälkeen pleijareissa, hirmeä kiima päällä lähteä ilman paineita tiputtamaan ehkä suurin ennakkosuosikki. Caps antoi mielestäni omaa lepsuuttaa Torontolle paikan heittää se kipinän bensakanisteriin ja nyt tuota paloa on enää vaikea sammuttaa.

  50:50 rupeaa tämä mielestäni olemaan.

  Jotenkin toivoisi jo Capsille palkintoa mutta samalla naurattaa että "ei voi olla taas kerran totta" ;=D
   
 19. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hyvä sarja tästä tuli kiitos Toronton hurmoksen.

  Ajoittain hyvä peli Capseiltä mutra ajoittain ei tietenkään riitä näissä kekkereissä.

  Seuraavassa paikoista sisään ja toivotaan Toronton bensan hiipumista.

  Tiukille menee.
   
 20. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
 21. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Junnuhyökkäys on vain tällä hetkellä yksi NHL:n parhaista. Matthewsin kenttä vie Capitalsin ketjuja miten tahtoo, eikä siinä kysytä pelivuosien perään. Nylanderin ollessa kentällä Torontolla oli ensimmäisessä pelissä kiekko hallussa 53% ajasta, toisessa pelissä 68% ja kolmannessa pelissä 79%. Matthewsin lukemat kolmannessa pelissä 67%. Kentällinen luo myös samassa suhteessa huippuluokan maalipaikkoja ja on ollut koko ottelusarjan vaarallisin ketju, vaikka maalihanat aukesivat vasta viime yönä. Babcock puhui viime yön lehdistötilaisuudessa siitä että Matthews haluttiin laittaa pelaamaan keskellä alusta asti ja kun Komarov haluttiin Kadrin laitaan sekä JVR & Bozak pelaamaan keskenään, niin Matthewsin ympärille piti kasata junnuketju. Kehui myös erikseen Brownia ja Hymania siitä, että ovat yhtä luotettavia kuin veteraanipelaajat hänen kirjoissaan. Aina tekevät asiat oikein kentällä ja kentän ulkopuolella.

  Kadrin ketju pelaa Capitalsin ykköstä vastaan ja heidän ollessa jäällä vaarallisia maalipaikkoja syntyy enemmän hyökkäys- kuin puolustuspäähän. Väittäisin että Penguinsilla olisi ottelusarjan kaksi parasta pelaajaa, mutta laajuuden puolesta Leafs hyökkäys on tällä hetkellä laadukkaampi kuin Penguinsin vastaava. Takaisin Capitals sarjaan. Matthewsin ketjua ei varsinaisesti suojella, mutta sille tarjotaan eniten hyökkäyspään aloituksia. Trotz taas pyrkii parhaansa mukaan välttelemään Kadrin kentällistä ja mielestäni tuo pelko on jo sillä tasolla, että se häiritsee Ovechkinin ja Bäckströmin pelaamista. Tuota olen ihmetellyt ensimmäisestä ottelusta lähtien. Kyseessä on kokenut ketju, joka ei ainakaan paperilla ole ongelmissa omassa päässä. Sen takia en ymmärrä miksi Kadrin ketju pelottaa niin paljon ja sen takia ollaan valmiita sotkemaan oman joukkueen peluutus aivan täysin.

  Rielly ja Gardiner ovat pelanneet hyvää ottelusarjaa ja Babcock on pystynyt peluuttamaan myös syvyyspuolustajia sellaisissa rooleissa joissa he ovat pystyneet onnistumaan. Toronton viisikkopuolustus on mennyt eteenpäin runkosarjasta, mutta ei se toki vieläkään ole NHL:n kärkeä. Ei pidä mennä asioiden edelle mutta todetaan faktat siltä osin, kun niillä voidaan lähteä spekuloimaan. Toronton kanssa ei tällä hetkellä kannata lähteä maalintekokilpailuun. 3-1 tilanteessa olin aivan varma siitä että Toronto pystyy puuttuvat maalit tekemään. Epävarma taas saa olla siitä kestääkö tuo viisikkopuolustus ettei omissa kolise Capitalsin vastahyökkäyksistä. Pakit nostavat rohkeasti päätyyn asti ja kun nuoret pelaajat tekevät välillä hätiköityjä ratkaisuja, niin se välillä johtaa ylivoimahyökkäyksiin.

  Sarja on vielä pahasti kesken, mutta Leafs on tasonsa todistanut runkosarjan parasta joukkuetta vastaan. Joukkueesta voi näin fanina olla todella ylpeä.

  Lainaus:
  Kiitos näitä tuli jo joltain tililtä viime yönä väijyttyä, kun ei malttanut heti mennä nukkumaan. Onhan tuossa ihan eri tavalla tunnetta mukana, kuin Hugsonin play calleissa.
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Niin käsittämättömältä kuin se kuulostaakin niin Toronto on käyttänyt omat momenttuminsa paremmin kuin Caps, luulisi kokeneen playoff-joukkueen käsittelevän nämä paremmin, mutta ei ainakaan toistaiseksi ole näin tapahtunut. Kyllä Caps tätä peliä vie pääsääntöisesti ja saa pitkiä vyörytyksiä aikaan ja luo parempia paikkoja enemmän, mutta se viimeinen huolellisuus ja terävyys ja mikä lie niin vain tuntuu puuttuvan. Toronto taistelee niin hyvin kuin tuolla materiaalilla voi vain taistella, mutta välillä on suuria vaikeuksia pysyä Capsin perässä ja paikkoja tulee. 3-1 tappioasemasta nousu parempaa jengiä vastaan on kova juttu, toivottavasti tämä sarja kääntyy Torontolle sillä onhan tuota hiton makea katsoa kun nuoret kaverit painavat ennakkoluulottomasti ja sitten löytyy vielä Komarov. Tällä hetkellä sanoisin, että tämä sarja on 55:45 Capsille ja kyllä ne tuosta vielä nousevat, koska Toronto vetää niin äärirajoilla koko ajan. Caps in 7.
   
 23. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Kolme peliä pelattu, eikä yhdessäkään ratkaisua saatu 60 minuutin puitteisa. Kertoo olennaisen sarjan pienistä marginaaleista.

  Taas kerran nähty, että runkosarjamenestys ei todellakaan automaattiseati realisoidu pudotuspelimenestyksenä. Washingtonin puolelta tunnutaan vain hokevan, ettei Caps pelaa samalla tasolla kuin runkosarjassa. Voisiko suurin syy olla ihan se, että nyt pelataan temmoltaan ja intensiteetiltään nopeampaa kiekkoa kuin runkosarjassa ja että vastassa on vielä joukkue, jonka peli perustuu nopeuteen?

  Ennen sarjaa puhuttiin paljon Capsin puolustuksesta ja sen laajuudesta, ja itsekin sitä korostin. Tähän mennessä Caps ei vain ole saanut mitään kummoista etua tuolla rintamalla. Melkein sanoisin, että Gardiner ja Rielly ovat olleet sarjan parhaat puolustajat tähän mennessä. Ei varmaan sartumaa, että molemmat ovat nopeajalkaisia hyviä luistelijoita, jotka pystyvät myös omalla luistelullaan purkamaan karvauksen.

  Capsilla kaksi kaveria, joihin aggressiivinen Leafsin karvaus syvältä puree enemmän kuin hyvin. Toinen on Orpik. Se ei ole yllätys, ettei jenkin jalkanopeus enää riitä. Jos vain Alzner on kunnossa, Orpkin ei pitäisi enää olla kokoonpanossa. Pelkät satunnaiset isot pommit, jotka voivat joko puhtaasti tai epäpuhtaasti päättää jonkin vastustajan pelaajan sarjan/kauden eivät riitä perusteeksi pelata pudotuspeleissä.

  Toinen ongelmatapaus on sitten Shattenkirk, joka sopivasti pelaa hemmetisti vielä Orpikin kassa. Tällä hetkellä Shattenkirk näyttää liian verkkaiselta omalla alueella, eikä osaaminen hyökkäyspäässä ole mitenkään kompensoinut puutteita puolustusalueella. Kesän UFA-markkinoiden isoin kala ei voi olla samanlaisissa vaikeuksissa aggressiivisen karvauksen kanssa kuin Leafsin katsomosta kokoonpanoon nostetut varapakit.

  Kaikesta huolimatta Washington voi lopulta syyttää vain itseään. Sille tarjottiin saumaa ratkaista peli ylivoimalla ennen toisen erän puoliväliä. Ensin kahden minuutin 5vs3-ylivoima ja lähes heti perään uusi 5vs4-ylivoima. Noiden jälkeen lukemien olisi pitänyt olla vähintään 4-1. Vaikka kahden maalinkin ero on is nyky-NHL:ssä, Leafs on juuri sellainen joukkue, joka riskiä ottamalla pystyy useammankin maalin eron kuromaan umpeen, jos peliä ei tapa, kun siihen on mahdollisuus.

  Ei sarja todellakaan ole vielä taputeltu, mutta Capsin mestaruusjunan kannalta jo se on ongelma, että sarjassa pelataan vähintään kuusi peliä. Yhden helpon sarjan saaminen olisi äärimmäiseen tärkeää, ja jo nyt on selvää, ettei Washinton saa sitä Torontoa vastaan. Sen voi myös luvata, ettei ensi kierroksella ole luvassa myöskään sitä helppoa sarjaa.
   
 24. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Kyllähän tämän tilanteen täytyy olla Capitalsille henkisesti todella hankala, koska ennen sarjaa kaikkialla odotettiin että tämä on Capitalsille helppo ottelusarja. Nyt tilanne on täysin toinen ja paineet kasvavat. Täytyy muistaa että jos Capitals on siinä mielessä kokematon ettei joukkue ole edennyt tällä rungolla koskaan kolmannelle kierrokselle, niin sama tilanne on myös Barry Trotzilla. Trotzin joukkueet eivät ole koskaan edenneet kolmannelle kierrokselle. Tietysti tähän isona syynä on se että Predators oli hänen vuosinaan lähes koko ajan budjettijoukkue. Trotz omalla tavallaan pelannee samalla myös omasta työpaikastaan. Viime kausi ei päättynyt odotetusti, eikä tämä kausi ainakaan helpommalta näytä. Tilannetta ei toki helpota se että tästä on puhuttu Capitalsin parhaana mahdollisuutena mestaruuteen.

  Paljon tämän sarjan tilanteesta kertovat nämä eilisen ottelun jälkeen kuullut lainaukset:

  I'm sure it's frustrating. I mean, they won the Presidents' Trophy ... this is (supposed to be) their year. -Auston Matthews

  This isn't pressure. This is fun for us. -Nazem Kadri

  Toronto voi pelata aidosti paineetta ja nauttia pelistä. Kukaan ei odottanut joukkueelta mitään. Onkin mielenkiintoista nähdä kääntyykö tämä asetelma jollain tavalla sarjan aikana. Kääntyvätkö paineet Toronton harteille, jos joukkue pääsee useamman ottelupallon tilanteeseen vai pystyykö joukkue suorittamaan samalla tasolla. Sarjan neljäs ottelu on todella iso. Toronton kannalta 2-2 on hyvä tilanne, mutta Capitalsin kannalta seuraava voittokaan ei välttämättä helpota paineita. Toronto pystyy pelaamaan seuraavankin ottelun samalla mentaliteetilla ja tilanne saattaa muuttua vasta kahden ottelun päästä.

  Justin Williams puhui sarjan alussa että vastustajalle pitää saada tunne siitä että voittaminen on liian vaikeaa, jolloin vastustaja luovuttaa. Tällä hetkellä Capitals on lähempänä tuota hetkeä, kuin Leafs. Ovechkin oli jollain tavalla alistuneen oloinen ottelun jälkeen. Toisaalta Washingtonilla on mahdollisuus peluuttaa tuota ykkösketjuaan selkeästi enemmän, sen pitäisi antaa lisää tehoja joukkueelle. Kaiken järjen mukaan Trotz peluuttaa tuota ketjua seuraavassa ottelussa lähemmäs 20minuuttia. Eilisen 15 minuutin sijaan.
   
 25. Denverin Munasyndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche 1995-2009, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Täyttä asiaa ja neljännen pelin kotietu on nyt kyllä kaikki kaikessa. Ovechkin alkaa olla samassa jamassa kuin jokaisen Suomea vastaan pelatun MM-kisojen tai olympialaisten pudotuspelin kolmannessa erässä. Toivotaan että kipinä jää syttymättä.