Vitutusketju

  • 1 116 461
  • 8 555

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miten voi joukkue olla noin järkyttävän huono välierissä. Ihan uskomatonta sontaa koko peli tähän asti. Kolme 2 vs 1 yv-hyökkäystä vastustajalle yhden yv.n aikana. Miten voi olla ettei enää kiinnosta, pelataan kuitenkin välieriä? Ei tää voi olla mistään osaamisesta kiinni kun parin metrin syöttöjä ei saada omille.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Tämäkin peli oli täysin voitettavissa, mutta se vitun maalinteko. Larmipeikko on selvästi vielä pelaajien niskassa, kun ihan sama mikä paikka tulee niin aina jotenkin onnistutaan maalipaikka sössimään.
Ensi vuonna ei varmaan ole edes sitä yhtä maalintekijää joukkuessa.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pronssiottelu kutsuu. Harmittaa, että joukkue on sulanut täysin siitä kevään lennosta. Onko sitten niin, että kevään huippuvire vei mehut ja nyt sitten tosipeleissä uutta vaihdetta ei enää löydy?

Aivan sontaahan tuo peli on ja ainoa jännitys puolivälieräsarjassa on, tekeekö JYP yhtään maalia. Siitä saisi varmaan jonkun ennätyksen.
 

chubster

Jäsen
Maalinteko tosiaan se suurin ongelma. KalPa edelleen täysin voitettavissa jo toinen peli putkeen, jos maalinteko onnistuisi edes auttavasti.

Mutta joteenkin tuo pelaaminenkin on kyllä löysää. Missä taistelu ja raataminen? Löysää, kovin löysää.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ja huomenna KalPa vie tuoreempana porukkana pelin helposti lentokentällään. Tuli taas Virtasen välieristä yksi vitun pannukakku.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Välierävirtanen. Ei tästä mitään tule taaskaan! Kalpa vie ihan mennen tullen tota kanaparvea! Vituttaa.
 

CtrlAltDel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Saa hävetä koko saatanan joukkue. Edes telkkarista ei viitsi katsoa. Pelkkiä lapasia nämä Jypin ""tähdet". Miksi roikottaa tuota Vaakanaista mukana? Ei ymmärrä.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Virtasen eväät riittävät tähän. Ja ensi kausi samalla kuulapäällä.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ongelma on se ettei kiinnosta. Jos syötöt, vedot ja YV on noin paskoja ja kaksinkamppailu pelaaminen tota tasoa niin se ei ole mistään muusta kiinni kun ettei kiinnosta!!! Jos muuten homma ei toimi niin vähintään pitää jättää kaikki askiin. Nyt ei ollut lähelläkään sitä, tuliko tuolla edes kaikille pelaajille hiki. Viimeiseen erään JYP sai hieman omaa peliä käyntiin siinä se. Ei riitä jos pelaa 5 min hyvin 60:stä.

Siellä on mm. Tavilla, Löfmanilla, Vaakanaisella, Pihlmanilla, Frimanilla, Pullilla ja Nikulla kolme peliä JYP uraa tällä erää jäljellä. On niin uskomatonta paskaa JYP:n pelaaminen että kausi loppuu pronssipeliin HIFKiä vastaan. Etiäpäin sano Virtanen kun ens kautta liukkaitten 40v hyökkääjien kanssa suunnitteli.
 

nixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Virtanen laski että kotona voi vähän säästellä ja liukua voittoon niin jää lauantaille jalkoja. Lopputulos on taululla.
 

pinball Map

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä JYP tekee Kilpeläisestä sankarin! 2 tyhjää häkkiä, ei maistu ja vielä toisesta omiin maali.. 2 tolppaa ja niin monta vetoa päin logoa.. Nyt riepoo huolella! Vielä kruununa, että eiköhän Slovakki huilaa pari peliä!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Ongelma on se ettei kiinnosta. Jos syötöt, vedot ja YV on noin paskoja ja kaksinkamppailu pelaaminen tota tasoa niin se ei ole mistään muusta kiinni kun ettei kiinnosta!!! Jos muuten homma ei toimi niin vähintään pitää jättää kaikki askiin.

Aamen. Tämä kevään paras joukkue runkosarjassa on jatkanut samalla moodilla playoffseissa. Missä kamppailu, missä tunne? Ei ollut kaukana että oltaisiin tiputtu Kerholle jo.

Ja nyt KalPa pyyhkii JYPillä lattiaa. Hävetkää saatana kaikki!

Mutta onneksi Virtasella on jatko, Hole voi keskittyä taputtelemaan Veltsua olalle ja toisinpäin. Ja sitten syödään lihapiirakkaa ja naureskellaan että kyllä me taas ollaan hyviä + jatketaan kaikkien ikämiesten sopimuksia ja hankitaan vielä yks pappa lisää Sveitsistä siihen. Annetaan Tavin sekä Miklikin mennä ja hehkutetaan kuinka Topi Nättinen ja Micke Saari on huikeita kaappauksia.

Saatana. Onneksi huomenna on Madridin derby, niin ei tarvi Kuopion peliä katsella.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Virtasen eväät riittävät tähän. Ja ensi kausi samalla kuulapäällä.

Väärin, joukkueen eväät riittää pronssimatsiin. Totuus on, että JYPin pakit ei kykene juurikaan millään tavoin tukea hyökkäyksiä, nää Vainiot ja Vaakanaiset ei kertakaikkiaan kuulu tälle tasolle. Toinen totuus on, että toiselle ei tule edes hiki, kun kiekollisesti on valovuoden edellä kaikessa tekemisessä. Toki, taktisesti Virta vie Virtasta myös kuin mätää kukkoa pelitavallaan. Sääli, ettei JYP älynny ajoissa iskeä tähän valmentajaan, kun oli vapautumassa, jonkun noille pitäs opettaa, kuinka kiekolla pelataan. Kun jossain topikissa joristiin ja en muista kuka kirjoittaja otti huippuvalmentajana Kiven esiin, korjaisin sen verran, että tämän sarjan ykkösvalkku on kiistatta Virta, kun suhteuttaa rosterin ja sen esitykset, sääli vaan, että vuori on epäilyttävän korkea, kun Tappara pitäisi neljästi kammeta. Sinänsä ei edes vituta, vaikka otsikkoon kirjoitinkin, sille paremmalleen ei ole häpeä hävetä ja kuusi erää kaverille 5 - 0 ei jätä mitään ihmeteltävää kenellekään.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta onneksi Virtasella on jatko, Hole voi keskittyä taputtelemaan Veltsua olalle ja toisinpäin. Ja sitten syödään lihapiirakkaa ja naureskellaan että kyllä me taas ollaan hyviä + jatketaan kaikkien ikämiesten sopimuksia ja hankitaan vielä yks pappa lisää Sveitsistä siihen.

Kyllähän tuo joukkueen rakenne on nyt vakavan mietinnän paikka. Jos jalkavuutta tai pelaavuutta, vai miten se Holtari hakuja kuvasi, piti tulla lisää, niin ei se sille näytä.
 

Meikäpoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils
NYT VITUTTAA.

Tuo joukkueen puolustus on ihan oikeasti todella köykäinen ja se olisi kaivannut ehdottomasti jotain vaarallista kutia sinne, joka toimisi edes jonkinlaisena pelottimena.

Millään tavalla ei ole tarkoitus nostaa tikun nokkaan yksittäisiä pelaajia ja varsinkaan joukkeen nuorta kalustoa mutta Vaakanainen... Saatiinko nyt sitä mitä ihan oikeasti tarvittiin / odotettiin? Hyvä All around -pakki ikäisekseen mutta tuoko oikeasti mitään lisää JYPin peliin? Minun mielestäni ei. Kaveri on nuori ja pelannut hyvän kauden siihen nähden, että on -99 syntynyt mutta onko hänen peluutus ja kasvatus oikeasti mestaruutta tavoittelevan joukkueen tehtävä varsinkin kun missään vaiheessa hänen tarkoitus ei ole ollut jatkaa organisaatiossa pidempään. Nyt JYP ei hyödy mitään eikä saa nauttia miehen kehityksen hedelmistä tulevina vuosina. Nyt kaveri tuli vain pelaamaan tänne yhden kauden ja itselleen sen änärivarauksen. Voisiko edes joskus käyttää katsomon puolella, vai onko sopimuksessa jokin estävä pykälä?

Mielestäni tälläiset hankinnat olisi hyvä kyseenalaistaa ja miettiä, että hommataan pelaajia, jotka haluavat sitoutua ja sitä kautta varmistua, että pelaaja pelaa oikeasti logolle. Älkääkä ymmärtäkö väärin. Tottakai lupaavia pelaajia pitää hommata joukkueeseen jos niitä on saatavilla ja mahdollinen änärivaraus ei tietenkään saa olla mikään este mutta ymmärtänette pointin. JOS hommataan tälläisiä vuoden projekteja jatkossa niin mietitään, että onko kyseessä oikeasti selkeä palanen joka vahvistaa joukkuetta. Myös joku pari vuotta vanhempi oma junnu tai vastaava olisi ehkä voinut pelata samalla tasolla kuin Vaakanainen. Jotenkin tuntuu, että esim. Vaakanaiselta puuttuu se lopullinen taistelu ja sellaista sydäntä ei ole pelissä. Kun tämän nyt oli tarkoitus olla vain tälläinen vuoden piipahdus JYPissä ja sitten P-amerikkaan uraa tekemään.

Mutta nojoo, se Vaakanaisesta. Ei tämä hänen piikkiinsä mene, kunhan vain pohdin vaisuuden mahdollisia syitä..
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Aika kuvaava oli se yksi JYPin ylivoima 2. erässä, jonka aikana KalPa sai varmaan kolme 2vs1 - hyökkäystä ja Jokinen olisi päässyt vielä nokikkain Tuokkolan kanssa, mutta ei vaan enää jaksanut, vaan piti lähteä vaihtoon.

Sen aikana myös koettiin klassinen "kansa suuttui"- hetki, jollaista olen viimeksi todistanut JJK:n pelissä vuonna ööh, kun Kisu Sund katkaisi JJK:n vastahyökkäyksen syöttämällä pallon alaspäin topparille. Kuvitelkaa vihellystä, buuausta, ei sellaista pettynyttä, vaan todella vihaista, ihan kuin jotain perustavanlaatuista olisi loukattu.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän tuo joukkueen rakenne on nyt vakavan mietinnän paikka. Jos jalkavuutta tai pelaavuutta, vai miten se Holtari hakuja kuvasi, piti tulla lisää, niin ei se sille näytä.

Ei tää nyt kovin hyvältä näytä. Kaikki kunnia meidän nykyisille pakeille, tuntuu vaan että oisko esim. Salonen, Hietanen, Kemiläinen kolmikko ollut sellaisia kenet olisi ollut hyvä pitää joukkueessa. Tietysti jokaisen kohdalla tilanne on mennyt omalla tavallaan, mutta jotenkin tuntuu ettei tämän iltaisen KalPa pelin tapaisia henkisiä romahduksia tulisi niin helposti jos meillä olisi joukkueessa enemmän jatkuvuutta ja omia kasvatteja jolloin esim. kotikaukalossa laitettais sata varmasti kaikki peliin. Eipä sillä, Friman ja Kuukka on ollut meidän puolustuspään parhaimmistoa ettei se nyt välttämättä siitäkään ole kiinni mikä on pelaajan kasvattajaseura. Jotain todella kummaa tuolla taas on menossa kun välierissä ei saada materiaalista mitään irti. Ei yhtään mitään. KalPa on ollut parempi, mutta molemmissa peleissä JYP on ollut niin pihalla ettei KalPan ole tarvinnut esittää oikein mitään.
 

Baldrick

Jäsen
Vitun luokatonta paskaa koko esitys tänään! En tiedä mitä sanoa, kun hitaissa lähdöissä ilman painetta ei saada edes syötettyä omille, korkeintaan luistimiin. Tuli mieleen syksyn synkimmät hetket. Paljon on tapahduttava yön aikana.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä, onko tämä mistään joukkueen rakenteesta kiinni. Kevätkaudella näytettiin, että tällä rakenteella pystyy pelaamaan käytännössä liigan parasta kiekkoa. No nyt siitä ilmeestä ei ole jälkeäkään, vaan jätkät näyttää siltä, niin kuin eivät olisi ennen jäällä käyneetkään.

Veltsu voi ottaa 12-paidan Allulta ja vetää itse ykkösen laidassa huomenna. Tulos ei olisi ainakaan huonompi. Myös Kenkää voisi kokeilla maalissa, ei varmaan sekään osa-alue tuosta paljoa huononisi. Ja Korkki vois yrittää pelata Leimu-tyyppisesti pelkät ylivoimat, niin voitaisiin joskus saada toimitettua kiekkoa viivasta maalille ylivoimalla.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Niin, sitä voinee kukin miettiä mistä se johtuu että Vaakanaiset ja Vainiot pelaavat tuolla tasolla sekä samalla KalPa tekee juusoriikoloista ja mikaelseppälöistä tuon tason pakkeja.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Meidän YV:tä myös pakko arvostella kovin sanoin. Järkyttävän tehotonta on ollut, toki alivoima on hoitanut oman tonttinsa ihan hyvin mutta YV on kyllä pettänyt näissä kovissa peleissä ja pahasti! Ei vaan voi antaa tasoitusta vastustajalle paskomalla housuun erikoistilanteissa! Saatana ylivoimat on hemmetin tärkeitä tilanteita jopa ratkoa pelejä! Siinä yksi osa-alue joka kusee ja helvetin pahasti.
 

Kiekura

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin, sitä voinee kukin miettiä mistä se johtuu että Vaakanaiset ja Vainiot pelaavat tuolla tasolla sekä samalla KalPa tekee juusoriikoloista ja mikaelseppälöistä tuon tason pakkeja.

Tästähän on ollut puhetta ihan koko Suomen tasolla. Suomessa pelataan junnuista asti todella taktista kiekkoa, mikä sitten syö sitä yksilöiden kehittymistä.
 

baable

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä on taas ihan turhaan tehty kaverin veskasta sankaria. YV on myös aivan karmeaa katsottavaa, miten voi olla noin luokatonta tässä vaiheessa kautta? Eikä meillä ole edes yhtäkään pakkia, joka osaisi kunnolla sitä kiekkoa laukoa. Eipä tosin ole hyökkääjiäkään poislukien Miklik. VMP.
 

Pinturicchio

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Juventus, Jokipojat
Aika kuvaava oli se yksi JYPin ylivoima 2. erässä, jonka aikana KalPa sai varmaan kolme 2vs1 - hyökkäystä ja Jokinen olisi päässyt vielä nokikkain Tuokkolan kanssa, mutta ei vaan enää jaksanut, vaan piti lähteä vaihtoon.

Sen aikana myös koettiin klassinen "kansa suuttui"- hetki, jollaista olen viimeksi todistanut JJK:n pelissä vuonna ööh, kun Kisu Sund katkaisi JJK:n vastahyökkäyksen syöttämällä pallon alaspäin topparille. Kuvitelkaa vihellystä, buuausta, ei sellaista pettynyttä, vaan todella vihaista, ihan kuin jotain perustavanlaatuista olisi loukattu.

Köröttelin jälkikasvun kanssa 250km peliin 37€/kpl liput taskussa ja tässä vaiheessa alkoi optimistinenkin kaveri hermostua.

"Herroja sejase ei vaan kiinnosta" -narinaan en jaksa lähteä, koska en vaan mitenkään jaksa uskoa että asia olisi näin. Nyt on jostain muusta kyse. Ukkoja on tippunut rivistä ja sitä kautta ketjut menneet uusiksi, mutta ei sen nyt noin paljoa pitäisi vaikuttaa. Pelin perusrakenne on jotenkin hukassa ja turhan usein joudutaan heittämään kiekko päätyyn ja odottelemaan ihmettä. Montako kontrolloitua omasta päästä lähtöä tänäänkään nähtiin.

Tähän päälle kärkimiesten (pl. Miklik ja varauksin Suomela) itseluottamus on täysin nollissa, sen verran haparoivaa tekeminen on ja kiekkoa siirrellään puolen metrin kaverisyötöillä vierelle ja toivotaan, että jospa se kaveri tekisi. Pahimpana sitten Suikkasen termein nämä "kahden metrin syöttö kolme metriä ohi" väläytykset. Harmittaa, sillä minun mielestä KalPa ei ole läheskään niin dominoiva kuin Tappara toisessa sarjassa.

Yksi pieni onnistuminen voi kääntää koko paatin, joten toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Itse suuntaan huomenna Happeen peliin, joskopa siellä kotijoukkue saisi jonkun maalin aikaiseksi. Sivusilmällä sitten Ruutu+.

P.S. Hirviteatteriin lapsi+aikuinen yht. 15€. Mielestäni hinta vähintäänkin kohdillaan.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt on jotenkin sama meininki kuin syksyllä. Syksyllä tosin johtoasemassa sössittiin niitä kolmansia eriä, sellaista ei olla KalPaa vastaan vielä nähty, mutta perusasetelma on sama: pelaaminen on sen verran hyvää, että sillä olisi ihan mahdollista voittaa näitä kalpoja, mutta tahtotila on kaukana siitä, mitä playoffsit vaatii. Erityisesti ne, joiden pitäisi nyt kantaa joukkuetta, ovat alkanaat neppailemaan: Hytönen, Tuppurainen, Nättinen ja myös Löfman (Kolea en laske tähän edes mukaan). Vaakanainen on taas oma lukunsa. Mutta ei tuo sarjan kääntäminen vielä mahdotonta ole, mutta isojen poikien pitäisi nyt ottaa roolia, eikä odotella että kyllä se slovakki meidät pelastaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös