Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Sartar, 01.03.2008 klo 19.25.

 1. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Ikä tulee jossain pienissä jutuissa esille väistämättäkin, mutta siis kokonaisuudessahan Jussi on ollut edelleen hyvä. Jos puolustus pelaisi viime kauden tasolla, niin prosentit olisivat ainakin selkeästi yli 91%. Puolustuspelaaminen ja toki muutenkin SaiPan pelaaminen on ollut vaan niin heikolla tasolla läpi kauden, että se heijastuu väistämätäkin ainakin sen maalivahdin prosentteihin, joka enemmän vastuuta kantaa. Vertailukohtana tässä jokainen voi kurkkia tilastoita noita kenttäpelaajien tehotilastoa. Ei ole kaunis näky. Markkasella on sopimus vielä ensi kaudestakin, mutta jos esim. siirtyisikin jo ensi kaudeksi valmennuspuolelle ja joku nuorempi tulisi Tuohimaan pariksi, ni en pahastuisi ollenkaan.
   
 2. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
 3. Krepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings
  Voi Vittu että miuta vituttaa tää SaiPan nykyinen tilanne!
  Mie oon käynyt kattomassa SaiPan pelejä kaudesta 1987-1988, ja suurimman osan kausikortilla. Mie en muista koskaan tätä kautta ennen jättäneeni pelejä väliin kisapuistossa väliin , muista, kuin sairaus, tai työ syistä, ennen tätä kautta! Tänä kautena tunnustan jääneeni kotiin katsomaan pelejä noin 5 kappaletta, vaikka olisi päässyt paikan päälle. Siis ENEMMÄN KUIN EDELLISEN 29 vuoden aikana! Vittu että miuta vituttaa katsoa tuota päätöntä lammaslaumaa, joka kentällä pyörii. Mie oon AINA pystynyt olemaan ylpeänä sanomaan, että vaikka hävitään, niin myö hävitään taistellen, mutta tänä vuonna tuo on vain vitunmoista sananhelinää!.

  Miulle ei ole koskaan ollut kannattamiseni keskiössä ollut se, että voitetaanko pelejä, kuinka se olisi voinutkaan olla, hei mie kannatan SaiPaa! Miulle on aina riittänyt se, että miun joukkue taistelee, ja antaa kentällä kaikkensa! Aina oon kyselijöille sanonut vertauksen: Jokerit- Saipa, Miltä Jokeri kannettajasta tuntuu, kun ne voittaa jonkun saipan? eipä varmaan miltään? Vertaus2. Miltä MM kisoissa tuntuu Kun Suomi voittaa Italian alkulohkossa. Juuri siltä, että näinhän tän pitikin mennä, mutta miltä se tuntuu Italian kannattajalle, mikäli yllätys sattuisi, se on se tunne minkä mie joskus sain SaiPan kannattajana. 3 pistettä isolta joukkueelta oli se kliimaksi, koska tiesin toki, että SaiPa ei suuria saavuta, mutta tuokin tuntui helvetin hyvältä. Miulle, ja varmaan muillekin riitti nuo yksittäiset yllätykset runkosarjassa. Parina viimekautena päästiin maistamaan hieman menestystä, ja sitäkautta odotuksetkin ovat nousseet. Nyt paluu perustasolle tekee helvetin kipeää ,miulle kuten varmasti monelle muulekin.

  Toimiston kanssa mie oon ihan samaa mieltä siitä, että kannatti myydä pelaajat, jotka nyt laitettiin kaupaksi, ja ne jotka tullaan myymään. Mutta VITTU KUN SIELLÄ pääkallotornissa syyllistetään yleisöä! Haistakaqa VITTU EK, ja eilsen etelä-saimaan kautta@murmeli jo paska! Sie vittu murmeli kaadat osan syyllisyydestätä maksavat yleisön syliin. En nyt laita linkkiä, mutta vetoat, että CHL pelit olivat parempaa SaiPan osalta? Ehkä tulokellisesti, muttta oletan, että siun kokemuksella si näit tän kauden ääriviivat, jo tuosta asti? CHL pelitkin SaiPa voitti vai todella hyvän puolustukesn, ja äärihyvän vastaiskupelin kautta, vai oletko eri mieltä?
   
 4. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Jos joku älykääpiö edes viitsii verrata liigapelejä johonkin CHL peleihin, niin kannattaisi mennä hoitoon. CHL on vielä tälläkin hetkellä pelkkä harjoituspeleihin verrattava sarja, jossa ei pelata mistään liigaan verrattavista panoksista. Liiga näyttää missä se kaappi seisoo ja sillä siisti.
   
 5. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  ..ja kaikki liigajengit tipahti sieltä pois ennen tosipelejä, CHL:stä siis. Totta on, että ei sitä kukaan varmaan ihan hampaat irvessä vedä, mutta ei se mikään Pitsiturnauskaan ole. Ja totta on myös se, että SaiPa pelasi hyvin sen turneen alkupelit - paremmin kuin samaan aikaan Liigassa.
   
 6. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Olisiko pelitavassa tai jossain muussa jotain eroa kotoiseen liigaan? Varmaan kotoinen liigan pitäisi olla se missä pärjätään eikä muutaman ottelun CHL. Ihan hyviä pelejä oli Saipalta CHL, mutta liigassa sitten kuraa.. Mistä sitten johtunu, sanoppas se?
   
 7. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Yhtymäkohtia myös täällä. Kauden alussa CHL-pelit menivät todella hyvin Suikkasen koohotuslätkällä, kun vastassa ei ollutkaan keskialueen trappia tai muita pelitavallisia hienouksia, mitä kotimaisesta liigasta löytyy. Jo harjoituspeleissä otettiin liigajengeiltä rumasti päähän. Liigan syyskausi menikin sitten totaalisesti reisille, ennen kuin apuvalmentaja Manner otti pelilliset ohjat ja ruvettiin hiomaan pelitapaa kiekollisempaan suuntaan.
   
 8. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tämä oli kova nosto :)
   
 9. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olenko ainoa jonka muistikuvat CHL:sta olivat, että oltiin ihan kusessa, mutta jotenkin voitettiin? Ei SaiPa sielläkään parempi joukkue ollut hyviä seuroja vastaan.
   
 10. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:

  Et ole ainoa kyllä me aivan jaloissa oltiin noissa peleissä, vaikka yllättävän hyvin joukkueella menikin CHL.

  Tapparaa vastaan vieraissa 1 peli ja se Växjö matsi olivat hyviä muut paskoja jos oikein muistan.
   
 11. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Jotenkin nyt kun jengit mennä vahvistavat miehistöjään ja valmistautuvat pudotuspeleihin ja osa kamppailee niistä viimeisistä poffipaikoista, konretisoituu tämän kauden urheilullinen katastrofi oikein todella. Ainakin minulle. Vituttaa.
   
 12. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Eipä tässä enää mitään ole jaossa, mutta on se jumanvittu perseestä, että ollaan tässä tilassa. Playoffit lähestyy, Lappeenrannassa 2588 katsojaa ja ekan erän jälkeen 0-3 taulussa. Vitun upeeta, mieltä ylentävää! Tähän nyt on jo kauden aikana totuttu, ei vituta sinällään, mutta sitten kyllä vituttaa ja kovasti, jos kauden jälkeen ei tule ilmoitusta valmennusryhmän potkuista.
   
 13. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vituttaa vain se, että en uskaltanut panostaa koko omaisuuttani tänään. Paf tarjosi 1,8 kertoimen Kärpille.
   
 14. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Olisihan se mukava olla kärpäsenä katossa kuuntelemassa, mitä tuolla toimistolla haastellaan tai suunnitellaan tulevaisuudesta. Mikäli mennään vaan ns tyhjäkäynnillä, niin ei kyllä ole rattaat ihan kohdillaan.... Kyllähän tässä odotellaan uutispommia, joka valaisisi jotain tulevaisuudesta. Ei kerkeä peli vanheta ku 31 sekunttia, niin 0-1! On kyllä pakka sekaisin, et jotain on tapahduttava tai kannttaneeko noita loppupelejä edes pelata... Minä ainakin ottaisin itse lopputilin, koska en ilkeäisi enää tulla yleisön eteen.... Joku on todella anteeksipyynnön velkaa.......
   
 15. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Jep, kyllä nyt vain ollaan semmoisessa tilanteessa, ettei nykyisen valmennuksen jatkaminen voi olla mahdollista. Tai sitten voi jo alkaa tekemään johtopäätöksiä, onko SaiPa palaamassa vapaaehtoisesti takaisin sinne missä se on niin monet kaudet aikanaan viettänyt, pohjamudissa.
   
 16. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niinpä. Minua kyllä hävettää joukkueen (ja seurankin) otteet tällä kaudella. Jouluun asti oli jotain toivoa, mutta pukki ei sitten tullutkaan avuksi. Eikä mikään muukaan haltija näköjään.

  Matseja ei pysty kerta kaikkiaan katsomaan kokonaan, vain pätkittäin. Jos olisi mahdollista, SaiPan paikka olisi alemmassa loppusarjassa mestiksen kärjen kanssa. Ei yhtään enempää. On käsittämätöntä, että tähän on tultu puolessa vuodessa - liigan mallioppilaasta säälittäväksi luuseriksi. Olin uskossa, että ammattiurheilun opit on Lappeessa vihdoin opittu, kantapään kautta, mutta mitä vielä. Sama taaperrus jatkuu kuin joitakin vuosia ennen Tirkkosen ja Kallioniemen aikakautta. Rosteri tyhjennetään kevään korvalla ja loppu höntsäillään.

  Eniten ketuttaa se, kun taudin oireet olivat nähtävissä jo syksyllä, mutta mitään parannuskeinoja ei etsitty. Luotettiin, että aika tekee tehtävänsä. No ei sekään kaikkea paranna ja nyt on sitten myöhäistä, kun löysät lilluu puntissa.

  Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että Suomi-kiekolle parasta olisi 10 joukkueen liiga ja samankokoinen mestis nousuineen ja karsintoineen. Kaksi kovahkoa sarjaa tasaisine ja tasokkaine matseineen. Nää noin 10-15 joukkueiden keskinäiset koitokset ovat aikamoista puurtamista vailla hienouksia. Toki sattuu ja tapahtuu koko ajan, kun syötöt menee harakoille ja virheitä ropisee solkenaan. Kulmapainiakin saa nähdä riittävästi.

  Mutta kuka jaksaa raahautua katsomaan livenä tällaista viikosta ja kuukaudesta toiseen? Propsit siitä ehdottomasti niille 2500:lle sputnik-sydämelle, jotka Kärpät halusivat vielä nähdä, vaikka pisteet oli jo pakattu heidän reppuunsa.

  En tiedä, tuovatko keltaiset enää paljoa ilonaiheita tänä keväänä, mutta onneksi Dufvan siniset ovat vielä pelissä mukana. Toivottavasti saisivat mestaruudenkin heti ekalla kaudella. Sen po-paikan siis. Saa nähdä, miten Kouvolassa lopulta käy. Yksi Kaakon derbykin lie vielä jäljellä.

  Katselin tänään yhden erän Jukureilta, toisen kärkimatsista ja kolmannen SaiPalta. Onhan niissä eroa. Kateeksi käy kuopiolaisia, joilla luistin liikkuu ja maisema vaihtuu ja tulostakin syntyy. Kyllä valkuilla on asiaan huomattava merkitys.
   
 17. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Mikähän olisi ollut lopputulos, jos kärpät olisi pelannut tosissaan koko pelin? Nythän siellä vedettiin täysillä kymmenisen minuuttia ja loppuaika pelattiin vaan peli pois.
  Ihmetyttää tuo yleisömäärä, mistä on saatu noinkin hulppea lukema? Paikalla ei takuulla ollut montaa henkeä päälle 2000.
   
 18. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Ilmoitettavaan katsojamäärään lasketaan mukaan kaikki kausikorttilaiset vaikka eivät olisikaan paikalla.
   
 19. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Jotain tuollaista aavistelinkin, takuulla ei ollut yli 2100 henkeä.
   
 20. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Vähän offtopikkina, tästähän oli kohu Jokipoikien kohalla alkukaudesta, kun ilmoittivat todellisen katsojamäärän niin Jääkiekkoliitto älähti siitä. Jälkikäteen sitten rukkasivat katsojamääriä korkeammaksi tämän seurauksena.
   
 21. hemppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Noin 0-18, eikä edes enää vituttaisi.
   
 22. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Viimeisetkin kokeneemmat liigapelurit poissa tänään. On nimittäin pikkuisen vihkoon mennyt tämä kausi näin vähättelevästi todettuna. Onneksi tätä kautta ei enää kestä kuin viikko. Ei tämmöistä olisi enää jaksanutkaan katsella ilman, että olisi lähtenyt viimeinenkin järki päästä.
   
 23. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Jotenkin tuntuu siltä, että voikohan kaikki olla rehellisien loukkaantumisien aiheuttamia poissaoloja kokoonpanosta....
   
 24. jugitzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  PePo HC ja Florida Panthers
  Lainaus:
  Käsittääkseni kausikorttilaisten päälle lisätään kaikki juniorit, koska junnukortilla pääsee seisomakatsomoon ilmaiseksi. Siten saadaan venytettyä katsojamäärää vielä joitain satoja ylöspäin.
   
 25. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Josko siellä osa pisti jo kauden pakettiin ja alkoi ryyppäämään... :-) Niin mie ainakin olen tehnyt...Ei näitä pelejä selvinpäin pysty katsomaan...