Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Sartar, 01.03.2008 klo 19.25.

 1. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Käsitykseni mukaan siellä on kyllä huudettu niin kopissa kuin ihan aitiossakin ja ihan kesästä asti. Ja jälki on sen mukaista.

  Ari Santanen, olet heikoin lenkki, hyvästi.
   
 2. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Kuvitteletko todella että tuon porukan pohjanoteeraus on pelkästään kiinni valmentajasta? Mikäli tuolla tasolla oleva ammattilais pelaaja ei kestä vittuilua tai kritiikkiä, niin osoittaa vaan että on valinnut väärän ammatin. No nämä lampaat jotka tuolla kentällä häärää, niin varmaan valmentajan olisi sinun mielestä käytävä vielä pyyhkimässä perse!
   
 3. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Onko huutaminen ja vittuili sinun mielestäsi 2010-luvun ihmisjohtamista? Luuletko, että pelaajista saadaan paras irti sillä, että he pelkäävät saavansa paskaa jokaisen virheen jälkeen?
   
 4. Karma67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Huutamisella on paikkansa, mutta jos sillä huutamisella ei ole mitään sisältöä niin ei siitä mitään hyötyä ole. Toivottavasti ammattilasipelaajan tärkein ominaisuus ei ole se, että kestää vittuilua ja kritiikkiä tai jos ei niitä kestä niin ei kelpaa ammattilaiseksi. Tuolla periaatteella skoutataan ne ensi kauden vahvistukset ja mestaruus on meidän :D
   
 5. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Ensinnäkin olen istunut aika monta peliä punaviivan paikkeilla vaihtoaitioiden yläpuolella ja minun korviini ei ole kantautunut pleksin takaa valmentajien vittuilu pelaajille, joten voin vain kommentoida "mitä itse olisin tehnyt" eilisen pelin jälkeen. Toki muutama muukin peli ja eräiden pelaajien edesottamukset on olleet sitä luokkaa että olisin pari sanaa sanonut aika lähietäisyydeltä. Vai olisiko pitänyt mennä sinne kopin nurkkaan ja itkeä tihrustaa, et voi v--u sanoi tai rukoilisi teille paskoille mitä tahansa niin ei mene perille? Jos pelaajat alisuorittaa noin pahasti niin kyllä se vastuu kuuluu sekä valmentajille että itse pelaajille. Ei todellakaan ole ensimmäinen kerta kun tehdyn maalin jälkeen heti kolahtaa omissa! ONKO SE VALMENTAJAN VIKA? Onko se valmentajan vika jos kaveri (Salminen) syöttää suoraan oman maalin edessä olevalle vastustajalle namupassin ja hups taas omissa? Eilen Saarela sai purjehtia kahden pakin välistä paraatipaikalle (Mäkinen-Kojo), GOAL! jne jne! KYLLÄ NE SUURIMMAT PASKAT ON SIELLÄ JÄÄLLÄ EIKÄ PENKIN TAKANA!
   
 6. Karma67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eli Sanni onkin nössö, joka ei anna tarpeeksi palautetta lähietäisyydeltä. Edelleen toteat, että pelaajat alisuorittavat eli näet nykyisissä paskoissa enemmän potentiaalia kuin mitä niistä on nyt saatu irti. Aikaisempi ratkaisuehdotuksesi on ollut pitkään se että hankitaan parempia paskoja, jolloin niiden alisuorittaminen riittää parempaa menestykseen. En kyllä ymmärrä miksi hommataan vielä kalliimpia ukkoja alisuorittamaan, mutta olenkin vain seisomakatsoman puusilmä en keskikatsomon asiantuntija :D
   
 7. koutsiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Hokki, Man Utd
  Lainaus:
  Jos pelaajat alisuorittaa jäällä. niin silloin yksiselitteisesti valmennus on epäonnistunut. Valmentajien tehtävänä on saada pelaajistaan kaikki irti ja vähän enemmänkin. Toki pelaajalla on myös oma vastuu. Mutta jos pelaajat eivät pelaa valmentajalleen, niin helpointa olisi vaihtaa valmentajaa.

  Jos heti maalin jälkeen omissa soi, niin kyllä syypää on siihen valmennus. Jos niin kävisi vain kerran tai sillointällöin, niin silloin vika olisi enemmän pelaajissa. Mutta kun se on enemmän sääntö kuin poikkeus, että omissa soi heti maalin jälkeen, niin kyllä silloin katse kääntyy sinne valmennuksen suuntaan. Heidän tehtävänään on opastaa ja neuvoa joukkuetta, jotta virheet saadaan karsittua tai ainakin minimoitua. Ennenkaikkea ettei samoja virheitä toistettaisi Ja harjoitusten kautta yrittää saada kuosia kuntoon, mutta se mitä olen kuullut harjoituksista niin ei siellä aina ole kunnon draivi päällä. Niin pelaat kuin treenaat.

  Suuressa mittakaavassa suurin syyllinen ja vastuunkantaja on valmentaja. Hyvä valmentaja voi saada huononkin jengin pelaamaan hyvin, mutta huono valmentaja harvoin saa hyvää jengiä pelaamaan hyvin koko kautta.

  Hyvällä valmentajalla tällä ns. "paskalla" materiaalilla oltaisiin kevyesti säälipleijareissa.
   
 8. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ikivanha sanonta "niin pelaat kuin harjoittelet" pitää tässä tapauksessa paikkansa. Koko kauden ajan on ollut silmiinpistävää syöttötarkkuuden puute ja vaikeudet helppojenkin syöttöjen vastaanottamisessa. Jos treeneissä ei mennä oikealla nopeudella, niin kyllähän se näkyy suoraan pelisuorituksissa. Tästä kantaa vastuun vain ja ainoastaan valmennuskolmikko.
   
 9. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Mikäli te jotka laittatte ainoaksi syylliseksi valmennuskolmikon kuluvan kauden pohjanoteeruksesta, niin silloin homma on aika helppo. Vaihdetaan koko valmennus porukka ja ensi kauteen lähdetään samalla rosterilla :) Hommataan taks Mcfarland ja istutetaan se Koskirannan vierelle ottamaan vastaan namupasseja, et pääsee spurttaamaan maalille :) Pleijaripaikka on varma ja kansaa lehtereillä riittää. Pidän lausuntonne mielessä ja palaan sitten ensi vuonna tähän aiheeseen :)
   
 10. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lähtökohtaisesti esim. puolustus oli ihan hyvällä mallilla ja rankattu ihan korkealle. Mikäs se ero viimekauteen nyt sitten oli, kun maaleja tulee kokoajan omaan päähän? Kaikki alisuorittaa ihan tuntemattomasta syystä. Riikola ja Lofquist olivat ihan onnettomia omissa. Larsson nyt sai jotenkin pidettyä omaa päätä puhtaana. Muuten vahvempi kuin edelliseen kauteen lähtiessä. Toki, jos viimeiseen 11 peliin ei päästetä maaliakaan, niin aika samoissa lukemissa ollaan.

  Sanotaan näin, että helpoin tapa parantaa tuota jengiä olisi ollut eri valmentaja. Toki Liigan kovimman rosterin olisi ehkä Santanenkin raijannut pleijareihin, mutta tuskin siitä hirveästi pidemmälle. Näetkö vai itse Santasen onnistujana ja jatkaisit ensikauteen?
   
 11. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ei Santasta voi onnistujana pitää, mutta täällä vaan kaikki tunnutaan kaatavan pelkästästään Santasen niskaan. Eiköhän tuolla ole muutkin epäonnistuneet/alisuorittaneet kuin pelkkä valmennus.
   
 12. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Noniin hienosti. Ei kukaan ole täälä varmaan laittanut tätä kautta pelkästään valmennuksen piikkiin vaan on ennemminkin sanottu, että yksi suurimmista syistä tähän on valmennus. Kai se nyt on ihan järkevää ajattelua? Jos joukkue pelaa huonosti niin yleensä ensin käännetään katse valmentajaan. Vai miten perustelet sen, että kaikki Tirkkosen ajan SaiPalaiset ovat alisuorittaneet lukuunottamatta Järvistä ja Kurosta? Järvinenkin pelasi enemmänkin omalla tasollaan. Eikö tässä vaiheessa voida kääntää jo katsetta valmennuksen suuntaan vai sanotaanko vain, että kyllä Santanen on hyvin suoriutunut, pelaajathan siellä kentällä pelaa?
   
 13. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Joo, mutta sen kokoinen osa paskasta kaatuu valmennuksen niskaan, ettei heillä pitäisi enää olla asiaa jatkaa ensi kaudella. Lopulta valmennuksesta se tekeminen lähtee. Joukkue pelaa valmentajansa näköistä kiekkoa. Ihminen on kuitenkin laumaeläin, jos tekeminen ei valmennuksessa toimi, tarttuu se muihinkin ja tulos on tässä. Räpelletään kentällä kuin oltaisiin juuri saunabileistä (kaljaa ja makkaraa) tultu.
   
 14. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Saipan tilanteessa vituttaa eniten se, ettei enää edes vituta.
   
 15. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Tähän vahva sama.
   
 16. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Suosittelen seuraavaa: Pistetään nykyiselle valmennukselle oikein erikoisen pitkä jatkosopimus, sanotaan 4-8 vuotta, vähintään. Näistä uutisista Tupaukko ja pari muuta kiittävät liikutuksen kera. Sitten kääntyisin Tupaukon puoleen ensi kauden rosterin suhteen. Tuomenoksa, Sanni ja Tupaukko voisivat tehdä sen kolmestaan. Hyvä siitä tulisi. Kai te nyt näette metsän puilta? Pelien sisällä on tapahtunut kymmeniä, ellei satoja sellaisia tilanteita joissa osaava valmennus olisi saanut parempaa jälkeä aikaan. Toinen kysymys on se, että osaavatko Santanen ja kumppanit omalta osaltaan luoda positiivista menestykseen tähtäävää kulttuuria kopissa ja kopin ulkopuolella? En tiedä, mutta en olisi siitä täysin varma.
   
 17. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Jaakko kulta! Kunhan korvantaukset on kuivaneet, niin tulet huomaamaan että vaihtui SaiPassa valmentaja keneksi hyvänsä niin ne pelaajat jotka on paskoja, niin ne tulee edelleen pysymään paskoina.
   
 18. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Kummasti ne pelaajat muuttuivat paskoiksi tälle kaudelle. Viime kauden joukkueesta on tällä kaudella ollut mukana 16 pelaajaa. Miten selität tämän taantuman lähes jokaisen pelaajan kohdalla?
   
 19. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Lainaus:
  Tekisi mieli kuitata takaisin tuollaiset toisten vähättelyt, mutta jätän tekemättä. Kukas sen joukkueen pelaajat on valinnut/koonnut omaan pelistrategiaansa sopivaksi? Onko mielestäsi tosiaan toimiva lähestymistapa huutaa pelaajille niin, että kuuluu Hakaliin asti? Ei se auta vaikka huutaisit Imatralle asti... Väittäisin kyllä, että moni liigavalmentaja olisi saavuttanut tuolla kokoonpanolla paremman tuloksen, vaikkakaan harvempi olisi tuollaista kokoonpanoa kasannut näillä resursseilla.

  Koko kauden pelaamisessa on paistanut, ettei joukkueella ole ollut yhtenäistä toimivaa pelitaktiikkaa, eikä pelaajien vahvuuksia hyödynnetä. Joukkueen kasaaminen vaikutti jo alunperin siltä, että hankinnoissa painotetaan reilusti liikkuvuuden kustannuksella kiekonkäsittelyä. Tuollainen kiekonhallintaan perustuva pelitapaidea ei vain toimi, jos taktisesti joukkue ei tiedä mitä pitäisi tehdä.
   
 20. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nostan hattua Santasen yritykselle pelata kiekkokontrollilätkää. En nosta hattua peliesityksille, enkä olemattomalle reagoinnille. Pitää ymmärtää muuttaa jotain, jos homma ei pelaa. Kärpissä tämä on tajuttu ja tulokset ovat olleet sen jälkeen parempia. Ei saa koskaan valehdella itselleen!
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017 klo 20.47
 21. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Tosiasiassa tämän hetkisien henkilökohtaisien pisteiden valossa jotka pelasi viime kaudellakin Saipassa ainoa joka on parantanut pistesaldoaan on Strömberg. Liki samoissa on Kuronen, Savilahti, Järvinen, Virkkunen ja Vainikainen. Ne ketkä on pettäneet on Maalahti, Lappalainen, Leivo, Backman ja Carcon. Ne ketkä tuli viimekaudesta poislähteneiden tilalle eivät ole pystyneet korvaamaan menetyksiä. Se mistä puollustajien tason lasku johtuu, niin sitä on vaikea sanoa. Varmaan Santasesta? Loppupelissä niin paljon pisteitä lähti viimekauden jälkeen pois, että edelleenkin väitä että vaikka valmentajan olisi ollut kuka tahansa, niin tällä rosterilla ei oltaisi oltu montaa pykälää korkeammalla. Sekin pitää ottaa huomioon että kuinka moni sai tälle kaudelle lisää roolia ja peliaikaa, sekä vastuuta ei ole pystynyt niitä odotuksia täyttämään.
   
 22. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No jostain se kertoo ettei Santasen valmennuksessa yksikään pelaaja ole tehnyt ns. läpimurtoa tai pelannut merkittävästi odotuksia paremmin. Vastaavasti alisuorittaneiden lista on pitkä. Ei ne palaajat vaan muutu paskoiksi yllättäen. Mutta kun ei ole mitään pelitapaa niin hyvätkin pelaajat suorittavat huonosti. Sinä et tätä suostu näkemään.
   
 23. Masi23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Olennainen muutos viime vuoteen on Markkanen torjunta prosentin tippuminen yli 92:statukseesi alle 90. Liigan kärkitorjujasta melkein liigan heikommaksi.
   
 24. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Siihenpä liittyy aika vahvasti toi puolustuksen kuseminen.
   
 25. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tottakai ikäkin alkaa tulla vastaan ja refleksit hidastuu, mutta kyllä on Jussilla ollut myös ihan eri tason puolustus edessään mikä edesauttaa noiden lukemien putoamista. On kuitenkin totta, että Markkaselta on nähty vähemmän gamesavereita kuin aiemmin.