Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Sartar, 01.03.2008 klo 19.25.

 1. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  On tuo niin kamalan näköistä räpellystä. Toivottavasti ei koskaan enään tule tälläistä kautta.
   
 2. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän tämä kauden loppu on aikamoinen perseennäyttö tukijoille, kannattajille ja katsojille, ei pääse yli eikä ympäri. Viime kauden Blueskin taisteli loppuun asti ja voitti SaiPan tokavikassa matsissaan. Tässä täytyy pian ruveta miettimään tosissaan viiden vuosikymmenen kannatussuhteen jatkamista. Paljon riippuu tulevista viikoista ja kuukausista, palautuuko uskottavuus touhuun. Annan aikaa juhannukseen asti.
   
 3. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ensi kaudella vituttaa vähemmän!
   
 4. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ei tämä vituta, säälittää. Sääliksi käy poikia. Nämä jätkäthän tässä pahimpaan rakoon joutuvat, kun rahkeet ei vielä liigaan riitä ja kieltäytyäkään ei oikein voi.
   
 5. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Se on juuri näin.
   
 6. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Niin, en näitä poikia mene syyttämään, vaan organisaation toiminta ottaa päähän. Miten voi kahden henkilön vaihtuminen suistaa koko systeemin raiteiltaan? Millä eväillä sputnikkeja oikein lennätetään? Paljon on kysymyksiä ilmassa, vastauksia voisi pian alkaa kuulua.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2017 klo 21.33
 7. ralph cox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, AS Roma, Blues
  Tämän ketjun nimen olisi voinut jo hyvän aikaa sitten nostaa koko SaiPaa koskevan keskustelun pääotsikoksi. Toivottavasti koko liigakausi viimeistä finaalia myöten on pian ohi turhaa itsestään muistuttamasta.
   
 8. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Jatkoaikakin potkii maassa makaavaa sputnikkia.
  Hyvin menee, mut menköön.
   
 9. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:

  Tuossa on kuitenkin se ero, että Bluesin A-junnut selviytyivät viime kaudella finaaliin, kun taas SaiPan A-junnut eivät tällä kaudella olleet lähelläkään edes 12 joukkueen pudotuspelipaikkaa. Tästä huolimatta, vaikka Blues tosiaan voitti SaiPan viime kauden lopulla, se hävisi 15/17 viimeisistä liigaotteluistaan.

  Yksinkertaisesti ei voida olettaa, että heikko A-juniorijoukkue pystyisi haastamaan liiga-ammattilaisia muuten kuin todella satunnaisesti, vaikka kuinka taistelisivat.
   
 10. Sputnik64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Joo ei voi kummia oottaa, jos lähes sama kuin tämäniltainen nippu tiistaina kävi Kuopiossa ottamassa 7-2 pataan Kalpan A- nuorilta. Pojat taistelee mitä pystyy. Kyllähän se varmaan niin on, että niistä n. 15 lasarettilistalla olevista kokeneemmasta kaartista hyvinkin moni pystyis pelaamaan,mutta järkevää tietysti on pahempaa loukkaantumisriskiä vältellä. Onko se sitten maksavaa faniporukkaa ja yleisöä kohtaan oikein,on eri asia. Ja ei tää kovin hyvää kuvaa anna tästä nykyisestä sarjasysteemistä, kyllä liigan herrojen ois syytä pikaisesti jopa ensi kautta ajatellrn käydä miettimään syntyjä syviä sarjasysteemien osalta. Liigajoukkueitten määrää reilusti alas ja mestiksen arvostus taas kunniaan. Nyt ns liigaviihdettä tulee kaikista tuuteista ihan liikaa, porukka kyllästyy ja väki vähenee halleista.
   
 11. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Vitutuksen aihe: Miksi perkele kaikki pitää viedä tuonne facebookkiin, ei siellä kaikki ole, eikä halua mennä, vittu muuta enää puutu, kuin että pelitkin pelataan siellä.
  PITÄKÄÄ PASKANNE !!!!
   
 12. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No mikä olisi parempi paikka tuo järjestää? Varmasti saa enemmän seuraajia siellä kuin, jos jossain omilla sivuillaan näyttäisi. Eiköhän tuo sitten myöhemmin johonkin muuallekin(ehkä) laiteta.
   
 13. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Peace man... FBssä voi vaan lukea/seurata asioita, ei ole pakko postata mitään. Tällä periaatteella minä olen toiminut. Ei vastustuksesta ideologista kannata tehdä.
   
 14. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  1. Koska fb:ssä livelähetyksen tekeminen on pirun helppoa
  2. Koska kuka tahansa netin käyttäjä pääsee sinne helposti niin tietokoneella kuin älypuhelimella
  3. Jos sinulla on joku oma henkilökohtainen ongelma sen suhteen, miksi et Facebookiin halua menna, näkisin, että ongelma on sinun eikä SaiPan.
   
 15. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Ongelma syntyi, kun en saanut kuvaa näkymään, vaan aina pyysi kirjautumista. Voittehan te paremmin asian hallitsevat tulla opastamaan, kuinka homman saa toimimaan.
   
 16. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nostetaanpas tätä ketjua nyt kuitenkin. Aivan luokaton esitys kotiavauksessa yhtä Liigan huonointa jengiä(ennakkon) vastaan.
   
 17. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  "Eipä voi mennä ainakaan huonommin ku viime kaudella!"

  EIPÄ
   
 18. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Lainaus:
  Meni neljä maalia enemmän omiin, kun vuosi sitten ekassa pelissä.

  Ei mutta olihan tuo aika karmeaa. Ei nyt kuitenkaan teilata vielä ensimmäisen pelin jälkeen. Markkanen päästi pari helppoa. Erittäin todennäköisesti Tuohimaa on jo napannut ykkösmolun paikan.
   
 19. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vituttaa kyllä koko joukkueen puolesta. Sama jatkuu taas kuin viime kaudellakin. Eipä ollut Lehterälläkään kovin lupaava startti päävalmentajauralle Liigassa. Ei ollut SaiPa oikein taistelumielellä tänään. Mitä tuolla tehdään väärin? Vai eikö materiaali vaan riitä?

  Joukkue saa kyllä suorittaa jonkun uudelleen syntymisen jos aikoo edes pisteestä taistella huomenna. V.M.P

  Kunykin taklausta ei olisi kyllä enää tarvinnut tulla. Siitä tulee vielä pelikieltoa.
   
 20. Arsenius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokipojat
  Koko ajan pari potkua jäljessä, kaksinkamppailuissa aivan lapasia. Yhtä hemmetin hidasta reagointia kuin harkkakaudellakin. Jotenki vaan mun silmään näyttää et jalat on joka jannulla ihan tukossa.
   
 21. Peggis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:

  ......ja taas tulee, mutta näihinhän voi enää suhtautua pelkällä huumorilla...
   
 22. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Kaksi ensimmäistä hävitty = kausi menetetty?
   
 23. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sehän oli jo ekan pelin jälkeen?
   
 24. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Jos tämäkin kausi menee vihkoon kaikesta luottamuksesta huolimatta, niin huumorillahan tämä on otettava. Jäämme taas silloin odottamaan sitä "the kautta" seuraavan vuosikymmenen aikana, kun pääsemme historiallisesti jälleen play-offseihin.
   
 25. Pahimmat tunnemyrskyt alkaa olemaan tasaantunut avausviikonlopun jäljiltä. Pahaa pelkäsin, mutta tällaiseen sukellukseen en pahimmissa painajaisissanikaan uskonut. Huonoin SaiPa miesmuistiin, tosin lähtökohdiltaan uudet hankinnatkin olivat täysiä arpalipukkeita.

  Ollaan olevinaan niin muotitermein ”urheilullinen” joukkue. Urheilullisuus ei kaukalossa ainakaan tippaakaan näkynyt viikonlopun otteluissa.

  Ehkä se vielä tästä..