Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Sartar, 01.03.2008 klo 19.25.

 1. Sartar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idän Suuret muinaiset
  PERKELE! Ei myö voida koskaan pärjätä! Tepsi teki jokaisesta paikasta maalin ja myö yhestä! Syö miestä niin helwetisti! Kaiken kruunasi tuomari kaksikko, miten tollasia päästetään tuomitsemaan joukkueiden tärkeintä runkosarjapeliä.
  Totuuden nimissä Saipa hävisi, taas, tehottomuuttaan. Jos ensimmäisen ja toisen erän paikoista olisi maalit tehty olisi peli ollut aivan toisenlainen.

  On tämä yhtä helvettiä. Kannatan Saipaa, tunnen tuskaa.
   
 2. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Näin. SaiPa kyllä klaaraa kovalla prosentilla tämmöset kuolemanottelut, joka vitun ikinen kerta tulee turpaan kun pitäis pakkovoitto ottaa.

  No, ens kaudella sitten räpsähtää se mestaruus.
   
 3. jlahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, KooKoo
  No joo, turha tässä on itkeä. SaiPalle oli kaikki tarjolla, mitään ei otettu. Kustiin täyttä tupaa taas koko joukkueen voimin silmään. Ei tällaisella esityksellä ansaittukaan jatkopaikkaa. Ensi kaudeksi joukkueeseen maalintekijä, kiitos.
   
 4. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Mieluiten kaksi.
   
 5. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Nyt on niin mahtava ketju että pakko päästä messiin ennenkuin koko porukka ottaa bannit.

  Tää on niin saipalaista meininkiä kuin vaan voi olla. Ikinä ei vittu onnistu mikään.
   
 6. MetalMac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän tämä vituttaa. Miksi aina meille näin? Ikinä emme kykene nousemaan, aina jäämme nuolemaan näppejä, aina meitä vituttaa. Miksi minusta piti tulla SaiPan kannattaja? En ymmmärrä. No SaiPaa ei tietenkään vaihdeta ikinä koskaan, mutta vitutus tuppaa keväisin olemaan aika ankara. Tähän lisätään vielä maajoukkeen hopea / tippuminen aikaisessa vaiheessa, on kruunu taas kiekkokaudelle saatu.

  Jokerifanit narisee kun joukkue pelaa huonosti eikä saavutakkaan 2.sijaa runkosarjassa. Minä olisin ikionnellinen jos SaiPa olisi suoriutunut sääleihin, se olisi ollut minulle kuin mestaruus, huikea suoritus josta olisi kelvannut olla ylpeä. Ei vaan niin ei...vituttaa vaan. Lähden päättämään hyvin alkaneen nousukännin tuohon paikalliseen.

  Rankat ankat.
   
 7. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Onhan sitä Lappeenrannassa sentääs nähty playoff-hokia viime vuosina. Tulee vähän mieleen Isomäen matsit keväällä 2004 ja 2005: runkkarin vika peli jossa jäätiin kympin ulkopuolelle ja sitten eka playoff-kotiottelu seitsemään vuoteen johon kausi myös päättyi. Urheilun draamaa, hienoja hetkiä tavallaan: pikkupitäjässä kympin paikkeilla keikkuva joukkue vetää yhteen peliin hallin pullolleen, fiilis on katossa, taivas on auki. Joskus voitetaan ja vielä useammin hävitään, mutta näistä hetkistä tässä on kyse.
   
 8. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pakko liittyä ja purkautua. Taas kerran se on ohi kiekkokausi meitsiltä ja edessä kuukausien spekulointi tulevasta. Tänään luotin joukkueen hoitavan homman edes tiistaille, mutta kun ei niin ei. Onneksi ensi kaudella on enemmän jänskättävää loppuun asti. Jos ei muuta niin tippuako vai ei.

  Tänään ja varmaan huomennakin ketuttaa. Se purkautuu lopullisesti sitä mukaa kuin muita alkaa tippua kyydistä ja maajoukkue kokoontua Vierumäelle...

  Perusdiilit seuraavaan rosteriin on tehty ja nyt vaan odotellaan enää niitä sateen tekijöitä, puolenkymmentä hyökkääjää ja pari-kolme pakkia.
   
 9. Jõse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Miksi aina SaiPa? Mutta täytyy vain todeta, että liigan pienimmällä budjetilla ja lukuisilla loukkaatumisilla varustetulta joukkueelta olisi ollut ihme, jos olisivat pleijareihin päässeet. Mutta vituttaa se silti, ei voi minkään.
   
 10. Jomppa_Koo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vedonlyönti
  Juu kyllä laittaa vituttamaan ja itkettämään, kun jälleen kerran se juna karkasi. Niin lähellä mutta kuitenkin niin helevetin kaukana. Tuli heti tänään mieleen, että Tepsiltä nousi kokeneet konnat esiin ratkaisevalla hetkellä, kun taas SaiPa joutui luottamaan enemmän nuoriin. Kokemus siis vei voiton, vaikka ei Tepsilläkään mikään hirveän vanha joukkue ole kasassa. Mutta kuitenkin riittävästi vanhempi kuin SaiPalla. Nostan joukkueelle hattua siitä, että pelasivat näin hienon loppukauden ja onnistuivat nousemaan "suosta" muutamaan otteeseen. Sekä tietysti se taistelu, samaa rataa vaan niin hyvä tulee. Kiitos! Ensi kaudella nähdään ja pleijareihin mennään vaikka selkärepputyylillä!
   
 11. varatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vitutus alkoi nostamaan päätään jo kolmannen erän aikana, paisuen illan edetessä maksimaaliseksi. Aika usein tuntuu joukkueilla olla tapana katkaista tappioputkensa juuri saipan kustannuksella. Perkele.

  Vitutus ei ole eilisestä laantunut, sitä vastoin alkaa olla räjähdys pisteessä, eikä asiaa auta elämäni kovin krapulatila joka tuli ultimate-känneillä hankittua.Illan parjatuin mies kuppilassa taisi olla Toivola.

  Mutta joo. Pakkohan se on luottaa että ensi kaudella sitten...Mutta samaa virttä tulee veisattua joka helvetin kevät. Suomi on paska maa.
   
 12. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  En tiedä, olenko oikea ihminen kirjoittamaan tähän ketjuun. Tämä siksi, että pelin jälkeinen kyrpä on otsastani laskenut ja kohtalaisen hyvin olen asian käsitellyt. Helvetisti harmittaa toki, mutta kaikki on kiinni asennoitumisesta.

  Ajattelin ennen ottelua, että jos voitetaan, niin ansaitaan paikka pleijareissa ja jos hävitään, yritetään ensi vuonna uudestaan. Niin helppoa kuin se onkin, koko kausi ilmentyi tuohon TPS-otteluun. Maaleja ei saatu tehtyä tarpeeksi, vaikka tarvittavat paikat oli voittoon. Lisäksi tiukassa paikassa otettiin turhia jäähyjä, kun monesti tällä kaudella ollaan niihin kaaduttu. Ihan sama, vaikka tuomarit olivat hieman epäoikeudenmukaisia toisessa erässä, jäähyt kuitenkin otettiin. Esimerkiksi Mielosen kiinnipitämisjäähy oli minun mielestäni selvä. Näin sen noin 15 metrin päästä, kun Juho otti paidasta kiinni ja sen jälkeen turkulainen konttasi jäällä. Tämä paidasta repäisy ei näkynyt seisomakatsomoon, joka tilanteesta kuumeni. Itse olin toisella puolella todistamassa ja näin selvän rikkeen.

  Saumat oli ja itse kustiin, vaikkakin Salak pelasi huippuottelun. Tärkeät matsit hävittiin tällä kaudella kuitenkin tylysti ja siihen on ensi kaudella tultava muutos, jos haaveillaan paikasta auringosta.
   
 13. Don Pate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Just, just, näinhän siinä sitten odotetusti kävi. Liikaa oli panosta ja alko lapa täristä. Tää on ihmeellistä, Kisapuistosta lähtee hopeat kaulassa Blues, Pelicans ynnä muut selvästi paremmat jengit. Umpisurkeaa Tepsua ei kuitenkaan kyetä voittamaan, ei kotona eikä vierassa. Vituttaa, mutta SaiPa on tasonsa mukaisella paikalla, ei voi mitään.
   
 14. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Pens from Pittsburgh
  Tottakai ottaa päähän.. Ei mahda mitään. Kauden tärkeimmillä hetkillä astui kuvaan koko kautta leimannut mailan vapina maalipaikoissa. Vastustajan maalivahdillekin sattui se parempi päivä.

  Eteenpäin ja ensi kauteen!
   
 15. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllä vituttaa ja urakalla. Kauden tärkein peli ja ehdottomasti voitettavissa oleva peli, eka erä hienoa peliä ja paljon taklauksia, toisessa erässä alkoi tisseillä, mailanpuristaminen ja rantapallojen puhaltelu. Voi vittu mitä muniinpuhaltelua ja tisseilyä.

  Hyvät puolet: Ville Snellmanin Helmut Balderis -pyörimistä ja ykkösketjun rikkomista ei tarvitse enää ikinä SaiPassa katsella, Pauli Levokari ei enää ensi syksynä todennäköisesti pyöritä ykkösylivoimaa, Joni Tuominen saa ensi kaudella syötöt omien lapoihin ja pelaa tottakai sen verran hyvin että saa seuraavaksi kaudeksi sopimuksen muualle.

  Kiitti vaan vitusti.

  No, ensi kaudella meillä on ihan vitun kova ja taitava ykkösketju missä jättiturkulainen ja kaksi taitavaa ampiaista, vapiskaa Oulussa ja Helsingissä. Jakke Immoselle kunnon maalitykki rinnalle ja avot.

  Muuten, Iliakis pelasi ihan ok huolimatta pernattomasta pelaamisesta ja pitkästä sairauslomasta.

  Syksyä kohti taasen, varpaiden välissä hiekka jo tuntuukin. Yksi asia on varma, SaiPa, aina ja ikuisesti!

  ENSI KAUDELLA SITTEN, sanoi SaiPa-fani maaliskuussa.
   
 16. Playman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa (sympatiat myös Kalpalle,JyPille,Lukolle)
  Mistähän johtunee, kun ei vituta...paljon..
  Olenkohan tyhmä, vai miten? Minusta SaiPa taisteli hyvin ja halli oli täynnä. Tuli vanhat hyvät ajat mieleen. Ai mitkäkö? Ne kun pelattiin playoffeja Jokereita ja HIFKiä ym. vastaan ja katsomo eli mukana...muistan vielä.

  No Tps oli parempi, vittuuks tässä!? Ei itketä, pari kaljaa piti ottaa ja pieni krapula.

  Minusta koko joukkue pelasi hyvin(omalla tasollaan). Nähdään ensi kaudella!
   
 17. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Satuin olemaan Lappeenrannassa tuon tepsi pelin aikaan ja kun illemmalla käveltiin keskustasta kohti Palloa, niin oli kyllä synkän näköisiä keltapaitoja liikenteessä. Pientä myötätuntoakin tunsin jopa..mielessäni olin kuitenkin teille voittoa toivonut.
   
 18. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Niin lähellä, mutta silti niin vitun kaukana. Kuinka ollakaan juuri se jengi, jonka kuntopuntari osoittaa 30 kilometriä maan alle on se, joka sitten katkaisee SaiPa:n hienon taistelun. Mutta ei voi mitään. Pakko kai suunnata katse taas ensi kauteen ja toivoa, että silloin olisi se SaiPa:n vuoro ja että puheet tasoeroista ja mestisjengistä, joka voittaa vain, kun toinen joukkue pelaa d-junnuilla kauden paskimman pelinsä, väistyisivät. Hurja taistelu on tosiasia, nyt ei sitten muuta kuin kunnon kellotusta myös roosteriin ja vot. Tää on mun SaiPa ja sinä pysyy.
   
 19. Peggis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Täytyy ihmetellä, ettei pelin jälkeen edes vituttanut kovin paljon. Varmasti vitutus olisi ollut rajatonta jos peli olisi ollut tiukempi. Ensi kaudella uudet kujeet.
   
 20. Sartar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idän Suuret muinaiset
  Juuu...

  Eiköhän nyt ole kaikki halukkaat purkautuneet. Tämän voi sitten avata uudestaan syksyllä, jouluntienoilla ja hutikuun lopussa. Noh, toivottavasti ei.
   
 21. Peggis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  On aika nostaa tämä ketju pinnalle. Nyt kun kaikkia vituttaa, sekä Löfmanin loukkaantuminen. Vitutuksen aiheena tuntuu myös olevan joukkueen munaton toiminta. Vitututksen laskemista odotellessa...
   
 22. Sartar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idän Suuret muinaiset
  Noh, alkaa vituttaa odottaa sitä kiekkoon osuvaa pakkia. Vituttaa myös se että kausi vaikuttaa jo kohtuu hävityltä, sillä joukkue pelaa huonosti, piste.
  Vituttaa myös se ,että aina ennen kauden alkua sitä pettää itseään ja on luottavainen SaiPaan ja uskoo että pleijaripaikka on taattu. Noh, kyllähän siellä takaraivossa realisti muistuttaa totuudesta, mutta kun on pakko uskoa edes silloin. Tietysti jos ei kävisi katsomassa pelejä niin voisi uskoa ehkä pidempään kun Tauru suitsuttaa Idän-Jättä. Heh
   
 23. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Menee aiheen ohi, mutta Eero on kyllä ihan kunkku. Saipa painaa koko ajan päälle ja maali roikkuu ilmassa. Ainoastaan vastustajan hyvä onni estää saipaa ottamasta murskavoittoa. Sitten kun katsoo ottelun tilastot, niin saipa hävisi 1-7, torjunnat vastustajalla 12 ja Iirolla 76. Go Eero Go...
   
 24. varatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Teksti tv:n mukaan The Hjallis haluaa liigaa pelattavan 10n joukkueen voimin tulevaisuudessa. "Frölunda- Jokerit kiinnostaa ihan varmasti enemmän kuin jos pelaisimme SaiPaa tai Ässiä vastaan. " Harkimo veistelee. Mietin vain miksi SaiPa otetaan aina ensimmäisenä esille kun puhutaan tuosta liigan liiallisesta joukkuemäärästä. Sarjasijoitusten perusteella SaiPa ei mielestäni ole se, joka pitäisi ensimmäisenä tiputtaa liigasta pihalle, vaikkakin taloudellisten seikkojen takia näin saattaisi jonkun mielestä olla.

  Harvoin otetaan näissä keskusteluissa huomioon esimerkiksi Tps. Mitä olen ymmärtänyt, ei joukkueen talous ole parhaalla mahdollisella tolalla eikä sarjasijoituksissakaan ole ollut sen suurmpaa hurraamista.

  Mutta antaa Hjalliksen puhua...
   
 25. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Pens from Pittsburgh
  Lainaus:
  Varmaan tässä nyt piilee se ajatus, että SaiPan ei koskaan uskotakaan nousevan nykysestä tilanteesta ns. suurseuraksi. Hjallis ei vain halua muistella mitä kymmenen vuotta sitten keväällä tapahtui. Kevät kummittelee vieläkin mielessä.

  Aika monta joukkuetta saa vaihtua nykyliigasta Hjalliksen liigaan, jos Frölundakin on laskuissa...

  Ketjun aiheeseen palatakseni: Kyllähän tuollaiset leimaamiset aina vituttaa.