Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Sartar, 01.03.2008 klo 19.25.

 1. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Minä en ole tämän kauden peliesityksiä tietääkseni puolustellut, joten turha hakata niitä jo paskaksi nuijimiasi olkiukkoja. Haluaisin oikeastaan kuulla, minkälaisia _realistisia_ ratkaisuja tekisit SaiPan suhteen, jos sinulla olisi siihen valta.

  Pitää nyt vaan ymmärtää, että esimerkiksi viime kauden SaiPan veroista nippua ei tuosta noin vaan saa sillä samalla rahasummalla. Viime kauden kulmakivet McIntyre ja Rau pelasivat täällä toiset kautensa huomattavasti halvemmalla kuin millä ikinä suostuisivat uuden sopimuksen nyt tekemään. He saivat SaiPalta mahdollisuuden näyttää tasonsa hyvätasoisessa kiekkoliigassa, ja SaiPa sai edullisesti heidät käyttöönsä, ja näin sopimuksen loppupuolella SaiPa "takoi voittoa". Viime kausien hinta-laatua on turha haikailla, kun ei joukkue ole sellaista tilannetta itselleen tälle kaudelle rakentanut.

  Tälle kaudelle ei vaan ole tuollaisia vastaavia pelaajia, joiden projekti olisi aloitettu aiemmin ja hedelmiä kerättäisiin nyt. Kuronen on nykysaipalaisista lähimpänä tällaista, ja Järvinen ei hyvästä perustasosta huolimatta ole oikein ottanut askelia eteenpäin. Strömbergillä oli elämänsä tilaisuus nostaa tasonsa kärkiketjuihin, mutta ei ole näyttänyt nappaavan. Joukkue on yleensäkin täynnä sellaisia kakkos-kolmoskorin pelaajia, jotka olisivat voineet tasoa nostaessaan olla johtavia pelaajia, mutta nyt juuri kukaan ei ole nostanut tasoaan. Erityisesti pakisto on räjähtänyt ihan täydellisesti käsiin; piti olla kiekollista taitoa riittämiin, mutta vakiokalusto on vetänyt keskimäärin tähän mennessä suunnilleen tehoilla 1+5.

  Ja jos valmentajan homma on pitää harjoituksia, kehittää pelaajia ja organisoida peli, niin Santanen on onnistunut näistä vain yhdessä. Minusta pelaajat ovat tehneet jo voitavansa ja näyttäneet mihin tällä sapluunalla pystyy. Valmennus ei ole vastannut huutoon missään vaiheessa, ja mielestäni kengän kuuluisi heilua välittömästi, mikäli SaiPa seurana haluaisi näyttää arvostavansa yleisöään.

  Suomi-sarjasta nostetun pakin positiivisesti erottuminen tuosta joukkueesta pitäisi olla piste i:n päällä sille, että maanantaina kuullaan iloisia uutisia valmennusrintamalla. Näin siis jossain osaavassa seurassa, mutta entä SaiPassa?
   
 2. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mitä on tapahtunut Järviselle? Kymmenen ottelua jo ilman pisteitä käsittääkseni. Siellä on tietysti soppari johonkin JYP:iin tai HIFK:iin taskussa ja nyt ei enää kiinnosta kuin tehdä perussuoritus joka pelissä. Taipaluksen kausi on myös ollut kova pettymys, ei ole ollut sellainen pakki mitä odotettiin. Maalahden piti myös olla johtavia pakkeja mutta kuinkas kävi, tuli loikka taaksepäin ja ei ollutkaan sellainen kun odotettiin. Ulkkarit myös epäonnistuneet, no Trotter on ihan hyvä mutta Hamilton on ollut kyllä varjojen mailla.

  -Santanen ja koko valmennus tällä kaudella. No tarvitseeko paljoa edes kertoa.
   
 3. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olisi kyllä hienoa nähdä mitä Hamilton, Trotter ja McFarland saisivat aikaan oikeassa jääkiekkojoukkueessa jolla on pätevä valmentaja.
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Näin ne eräät toimivat mestiksessä, kun lähtötilanne on sama kuin sputnikeilla liigassa.. linkki Savon Sanomiin.
   
 5. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Etkö sinä nyt ymmärrä, että ei voida joka vuosi(sata) olla kolmansia? Senkin hölmö.
   
 6. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Niinpä! Kusi ilmeisesti noussut porukalla hattuun. Me ollaan nyt NELJÄ(!) kertaa putkeen voitettu Meidän mestaruus, eli pudotuspelipaikka. Mitä muuta saipalaisen muka tarvitsee toivoa? :)
   
 7. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vituttaa tämä "aina tukena" periaate. Tuo lammaslauma ansaitsisi nimittäin typötyhjän Kisapuiston seuraavaan kotipeliin.
   
 8. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vituttaa jo valmiiksi ensi kausi, joka tulee olemaan samanlainen pannukakku kuin tämä, koska ukot penkin takana eivät vaihdu jos nämä eivät tajua itse lähteä.
   
 9. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Ei se aina tukena meinaa sitä, että hupsutellaan ja nuollaan seuran persereikää, vaikka ne tekisi mitä. Jos siellä perseillään kentällä ja toimistolla niin saavat kyllä tukea keskenään toisiaan. Ei kannattajien tarvitse tuota sietää.

  Näkemättä ensimmäistä erää totean, että Santasen voi jo vapauttaa tehtävistään.
   
 10. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Todellakin. Ja eiköhän se aika tyhjä tule olemaankin...
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2017 klo 18.08
 11. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Vaikka tuon penkin takana olisi ukko jumala, niin ei tuosta paskasakista olisi yhtään sen parempiin suorituksiin. Yhtäpaljon on syytä noissa pelaajissa, kun valmennuksessa. Minun puolesta joutaisi lopettaa palkan maksun niin valmennukselta, kun pelaajilta.
   
 12. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ekan erän jälkeen 3-0. Nyt alkaa Herra Jaakkoa vituuttaa oikein isosti!
   
 13. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllä osa tuosta surkeudesta pitää laittaa Santasen piikkiin. Ei tuomateriaali kalpene yhtään esim. Jukureille, mutta siellä on ammattimies penkin takana.
   
 14. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Tänään ollaan muuten vihdoin viimeisiä, jos Lukko pitää johtoasemansa.
   
 15. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vittu miten käsittämätön paskakierros SaiPan kannalta. Kolme päävastustaa voitti ja kookoollekin ylläripojo Kuopiosta. Sporan kotivoiton nyt vielä ymmärtää, mut vittu miten Kärpät ja Jyp ryssi...vituttaa tuollainen. Noh, toki tärkeintä, että SaiPa hoiti oman osuutensa, vaikka ei peli nyt mitään superia ollutkaan.
   
 16. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Kun taidot ei vaan riitä. Huima ero kyllä SaiPan ja HPK:n hyökkäyksillä. SaiPa on kuin apinalauma, joka vain päättää lähteä hyökkäämään päätäpahkaa ja HPK:n hyökkäys lähtee nätisti aaltoillen laidasta toiseen. Hieno katsoa.
  Budjetissa taisi olla joku 100k€ eroa, niin voi miettiä mihin vittuun meidän rahat on laitettu? Eilen taas hiukan uskalsi antaa ajatuksen laula, että JOS tässä kuitenkin on ne pienet saumat...
  Vitut, se juna kyllä meni jo. Hyvinhän tuo Mcfarland tuolla olisi vaikka nelosessa pienellä ajalla mennyt, kun ei raaskinut ketään hankkia tilalle.
  Surullista paskaa kaiken kaikkiaan..

  Kiitos tämänkin lauantain pilaamisesta.
   
 17. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Lukko kaatoi hallitsevan mestarin, joten nyt sitten ollaan hännänhuippuna. Hiljaseks vetää.
   
 18. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Katsoin koko pelin, kuuluu tähän ketjuun...
   
 19. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kivaa räpiköintiä mutta vittuako sillä väliä kun tulos on taas 0 pistettä. Pelin kruunasi vielä Salmiset ja Virkkuset jäällä hakemassa tasoitusta kriittisillä hetkillä. Eihän tämä vielä mitään kun lauantaina tulee Lahdessa 10-2 löylytys ja kansi kiinni.
   
 20. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Loppuisi jo kausi.
   
 21. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  2500 yleisöä enään ja räpiköinti senkun jatkuu. Mitä tekee seuran hallitus. Ei mitään. Loppuisi jo tämä kauhun kausi jo!!!
   
 22. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tuossakin oli 2000 liikaa siihen nähden, mitä ansaitsisi.
   
 23. Jõse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Se maalin jälkeinen vaihto, voi vittu taas!

  Vaikkei tässä nyt enää playoffeista pelata, niin vituttaa silti.
   
 24. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Voi vittu mitä kurapaskaa ei jumalauta. Vois pikkuhiljaa alkaa ilmoittelemaan et ensi kaudella uudet valmentajat muuten on ihan turha odottaa, että kausikortit kävisivät kaupaksi.

  Tämä kausi aivan pelkkää paskaa ja etenin vituttaa mitä kuraa ovat kotiyleisölleen esittäneet hyi vittu.
   
 25. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Läksin kesken pelin pois hallilta ja taoin itseäni päähän että se oli sitten viimeinen kerta kun tuonne hallille raahaan itseni. Syksyllä ajattelin että hankkisiko kausarin, mutta ajattelin että ei tuo rosteri niin hyvä ole että kannattaisi. Yksi kotipeli on jäänyt paikanpäältä näkemättä ja lipun olen hankkinut jokaiseen peliin keskeltä katsomoa, vaikka eläkeläislipulla olisi saanut a1 tai seisomakatsomosta halvemmalla. Syy on ollut että kannatetaan kotijoukkuetta ja otetaan pari tuoppia olutta ja makkarat siihen päälle... Ei vittu ole kyllä ollut hintansa väärti ja ihan sama vaikka nuo fyrkat olisi heittänyt saunan uuniin.... Täytyy kyllä olla täysiä idiootteja seuran johto, toimisto, valmennus, ja koko paska joukkue jos ei maksavalle kotoyleisölle edes yritetä 100 lasissa näyttää että haluaisivat voittaa. On vaan sellaista läpsyttelyä ja ei varmaan edes tule kaverille hiki, mustelmista puhumattakaan. Koko saatana kausi ollut samaa kuraa ja ihmettelen todella paljon jos joku vielä näkee joissakin noissa pelaajissa jotain positiivista. Loppuisi jo tää kausi ja tapahtuisi täydellinen uudistus koko joukkueeseen, koskien myös johtoporrasta.
  ps. Valmentajana tollaisen esityksen jälkeen kuuluisi huutoni pukukopista Hakaliin asti, kun lausuisin pari valittua sanaa noille lampaille.