Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Sartar, 01.03.2008 klo 19.25.

 1. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Miksi v...ssa nuo hyökkäyksiin lähdöt ja etenkin ns avausyötöt on niin vaikeeta? Ei muuta ku kiekko kulmaan ja perään...
  Miksi ei ikinä nähdä ns klap klap ja maalipaikka, vaan aivan täyttä paskaa. Kookoo.kin homma pelaa paremmin... Vituttaa ja on vituttanu jo monta vuotta tuo Saipan paska....

  Jatkoaika: Jos mahdollista niin vaihtaisin Markkasen maalille rankkareita silmälläpitäen!
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2017 klo 20.46
 2. aHab Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Montreal Canadiens
  Tuollaisten syöttöjen (Mäkinen) jälkeen ei pitäisi olla mitään asiaa liigajoukkueeseen pariin viikkoon.
   
 3. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  Mäkisen koomailu ei ollut ekakerta. Vittu onko sitä pakko peluuttaa heti seuraavassa vaihdossa oman maalin jälkeen?!
   
 4. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Boldattu kohta vie pohjan täydellisesti tältä kommentilta.

  Boldaus oma.
   
 5. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Vituttaa, että tänne ketjuun kirjoitellaan silti vaikka nyt on edes vähän valoa näkyvissä tunnelin päässä. Ei siinä, ihan aiheesta tänne on kirjoiteltu mutta vituttaa silti!
   
 6. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyseinen nimimerkki on muunmuassa vaatinut Tirkkoselle potkuja useaan otteeseen ainakin edellisen kauden aikana. Joskus kannattaa jättää kommentoimatta joitain juttuja.

  Hyökkäyspeli tullut pahasti alas. Hyökkäyksiinlähtö ei ole toiminut koko kaudella mutta joskus silti maaleha tehtiin määrällisesti hyvin. Enää ei. Onneksi puolustus on parantunut.
   
 7. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Jostain syystä ei vituta oikeastaan yhtään. Heti kun tuli vähän kovempi vastus niin jäätiin täysin jyrän alle. Ei tässä oikein tuntemuksia vois sanoiksi pukea.

  Sanni ja muut valmentajat menkää, tehkää, olkaa tai mitä vaan haluatte. Aivan se ja sama.
   
 8. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Ei tuo pakiston tilanne päätä huimaa.

  Lappalainen - Ainut vakaa liigapakki tällä hetkellä
  Maalahti - Kakkosparissa menettelee, jos olisi kunnossa
  Taipalus - Meni rikki, mutta hohhoijaa
  Koponen - A-junnu, ei voida odottaa ihmeitä
  Savilahti - Menee kolmosparissa tällä hetkellä korkeintaan
  Mäkinen - Ei asiaa kolmosparia ylemmäs hänelläkään
  Backman - Ei edes siellä
  Sneck - Sama kuin Backmanilla
  Lippojoki - Suomi-sarja kertonee tarpeeksi, maalista plussaa

  Lähde näillä sitten voittamaan pelejä. On muuten ensi kaudelle vähän rakennettavaa puolustuksen osalta. Hyökkäyksessä on myös useampi ukko, joka voi jatkaa matkaa. Ei ole tällä kaudella lottovoittoja pahemmin näkynyt. Ei meillä ole tällä joukkueella asiaa kuin korkeintaan kymppisijalle. Tuskin edes sinne.
   
 9. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tiedä häntä kenen kommenteista on ollut kyse, mutta kertokaa nyt miten peli meni niin ku ihan omasta mielestä?
  Ei vituta yhtään vaan naurattaa liki mahan kipeeksi, jos joku vielä näkee tossa porukassa jotain potentiaalia.
  Illan parhaita otteita osoitti kakkosdivarista lainassa ollut jeppe, niin ei todellakaan voi tuota vakiokalustoa kehua.
  Onko teidän mielestänne joukkueen ykkössentteri Järvinen?
  Jos aikaisempien vuosien pelaajabudjetti on ollut samaa hintaluokkaa kun tämä roskasakki, niin ei voi todellakaan olla tyytyväinen ko sakin edesottamuksiin.
  Mistä noille palkka maksetaan? Aika monelle joutaisi antaa LOPPUTILIN!
  Ei pelkästään vika voi olla valmennuksessa, vaikka paska onkin. Aika suurta vikaa on myös niillä jotka siellä kaukalossa hiihtelee....
  Tänään ainoastaan ensimmäiset viisi minuuttia peli oli jotenkin hyvää ja sitten se oli siinä.
   
 10. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pisteitä saadaan vain kabinettipäätöksillä Liigaan nostetuilta divariporukoilta, mutta systemaattisesti oikean Liiga-joukkueen vieraillessa Lappeenrannassa vastustajan valmentaja pyytelee pelin jälkeen aina anteeksi, kun vietiin taas kolme pistettä bussilla pois Kisapuistosta. Tälle tilanteelle voi ainoastaan nauraa. Vituttaisi, jos pisteitä ansaittaisiin, mutta ei tuolla pelillä voi mitään olettaa saatavan.

  Voittaminen on ykkösjuttu, mutta se ei Mestis-tason pelaajilla ja 7-divaritason valmentajilla tule luonnistumaan. SaiPan onni on, että Raumalla vedettiin syystä tai toisesta vielä pahemmin vihkoon. Materiaalia katsoessa on hämmentävää ajatella, miten se on mahdollista.

  Ensi kaudeksi pitää koko valmennuksen vaihtua ja noin puolten näistä sysipaskoista pelaajista. Veikkanpa, ettei tehdä MITÄÄN. Onneksi Ketterän miehet voivat käydä satunnaisesti dominoimassa.
   
 11. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Heti kun tuli vähän kovempi jengi, SaiPaa vietiin 55min kuin litran mittaa. Eka 5min pysyttiin vauhdissa, sit se oli siinä.

  Vituttaa, että vaikutti lisäksi siltä, että jypin ei tarvinnut edes pelata täysillä, kunhan ilmestyivät kaukaloon. Kertoo SaiPan nykytouhusta. Ja alkaa myös vituttaa se, että seurajohto ja Ek ei reagoi mihinkään mitenkään! Ei vittu edes kommenttia tule! No oli siellä se yks hikinen haastattelu joku viikko sitten, ei muuta...Ilmeisesti ajatellaan, että vituiks menee, joten antaa mennä sitten oikein kunnolla, kliffaa hei!!
   
 12. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mestis SaiPa:

  1 Kalju Santanen
  Reilu kourallinen paskaa
  Ripaus juoppoa avustamaan
  1 Ek

  Ek s se olis sit siinä.

  Antaa muhia hetken ei tartte mitään tehä valmistuu tuossa tuokiossa.
   
 13. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  @Tupaukko Kukaan ei varmaan kiistä näkemyksiäsi tästä kaudesta, mutta se on ihan täyttä paskaa, että alat dumaamaan Tirkkosen aikakautta, joka sentään tuotti meille pleijaripaikkoja ja mitalipelejä. Se mitä sinä et nyt tajua on se, että me haluttiin tämän nousujohteisen linjan jatkuvan, tai SaiPan ainakin olevan vakio puolivälieräjoukkue. Ainakin. Nyt ollaan otettu vitunmoinen askel taaksepäin, ja jos sama paska jatkuu, niin homma vastaa K2:sen valloittamista ilman lisähappea. Avaimet annettiin ja ne heitettiin nyt Saimaaseen. Toki ymmärrän sen, että mikään dynastia ei kestä ikuisesti (vrt. Kärpät), mutta SaiPan kohdalla ei voi edes mistään dynastiasta vielä puhua, kun vasta oltiin luomassa porrasaskelmia ensiksi kohti mitalia ja sitten kohti ehkä jotain muuta. Sinä luet Peksin valmennuksen osaksi puuhastelua, me näimme sen uuden ajan airuina. Siinä meillä se ero. Mutta sama kait se, fituiksi näytti menevän ja kohta pitäisi alkaa kokoamaan jengiä kaudelle 2017-2018.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2017 klo 22.12
 14. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Okei, kunnioitetaan wanhan jermun näkemystä, että onhan sekin aika hassua, että kymppisija on meidän mestaruus, tai kuuden sakki. Että noiden tavoitteiden saavuttamisen jälkeen kaikki on plussaa ja Herran hallussa, eikä ole kapasiteettia, tai strategiaa toimia siitä eteenpäin. Dunno....
   
 15. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Sitä en kiellä että Tirkkosen aikakaudella meni paremmin, mutta kyllä joukkue oli lähtökohtaisesti paperilla parempi ja siten saavutettuja tuloksia en laita kokonaisuudessaan valmentajan piikkiin. Samassa valmennustiimissä oli myös Santanen.
  Lainaus:
  Pelkästään tämän toivotun nousujohtoisen linjan jatkuminen / kariutuminen ei ole valmennuksesta kiinni, vaan niistäkin hepuista ketä siellä kentällä hiihtelee.
  Lainaus:
  En millään jaksa ymmärtää tai sisäistää sitä asiaa että kauden alusta lähtien olisi puuhasteltu puollustuspelaamisen kanssa ja jätetty hyökkäyspuoli / yv puoli ns kakkos kategoriaan?
  Täällä kaipaillaan McFarlandia ja pidetään Järvistä ns ykkössentterinä, mutta sanokoon kuka mitä sanokoon, niin ei hyvä. Jokainen voi käydä lukemassa aikaisempien vuosien topikkeja ja ei se Järvinen ole kehittynyt tänä vuonna miksikään ihme mieheksi. Ei Koskirannastakaan ole yhtikäs mihinkään,
  Ei kerta kaikkiaan voida voittaa jos ei tehdä maaleja vastustajan verkkoon! Meillä ei kerta kaikkiaan ole sellaisia pelimiehiä tällä hetkellä että olisimme voittava joukkue. Se nähtiin jo syyskuussa, mutta mitään korjausliikettä ei tehty? Miksi? Ehkä siksi kun yleisömäärät on olleet ihan kuraa ja niitä pelimiehiä ei vapailla markkinoilla ole. Tällä porukalla ei todellakaan ole mitään mahdollisuutta pelata plaijari kiekkoa, haaveilee niistä sitten kuka tahansa. Ei valmentajakaan voi näistä rupuleista tehdä mitään Oveskineja jos ei kyky / taito ja nopeus riitä. Eikä tänne kukaan snaipperi tule tai sen pitää olla ihan kahjo jos uppoavaan laivaa lähtee pelastamaan. Tulevalle kaudelle joukkueen rakentaminen tulee olemaan todella vaikeaa... Kun käy katsomassa mitä pelimiehiä meillä on ollut vaikka 2012 lähtien niin jos tämä nykyinen rosteri maksaa saman verran kun edelliset kaudet, niin ihmettelen kelle maksetaan ja mitä? Tällä hetkellä en maksaisi yhdellekkään yli 50 000€ / kausi, niin paskasti ovat pelanneet ja asenne on ollut sen mukainen...
   
 16. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Kyllä Koskiranta on pelannut ihan tasollaan. Viime kaudella hän teki 21 pistettä, toissa kaudella 24 pistettä ja sitä edellisellä kaudella 26 pistettä. Nyt pelejä on takana 40 ja pisteitä koossa 21, eli ihan tasollaan Koskenkorva on pelannut. Jos joku on odottanut häneltä muuta, saa syyllistä etsiä peilistä.
   
 17. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  McFarlandia ei vähään aikaan kukaan ole kaipaillut, kun hänestä ei sateentekijäksi ollut ja loukkaantuikin vielä.

  Järvinen on nyt SaiPan kultakuuppa eli paras pistemies ja tasaisella tahdilla 36 pisteen vauhdissa. Ei huono muttei mikään sateentekijä Massikaan. En menisi Järvistä yksin syyttämään tehottomuudesta, tehnyt kuitenkin 6 ja syöttänyt 18 maalia. Sentterin tehtävä on sekä luoda peliä että osallistua puolustamiseen ja sen Massi on hoitanut pääosin hyvin. On pelannut melkein kaikki matsit, mutta nyt näyttää väsy hiipineen puseroon. Paremmilla laitureilla pisteitä olisi takuulla enemmän. Ihmemiestä tuskin kukaan edes odotti, olimme kuitenkin syksyllä iloisia, että edes hänellä kulki.

  Koskiranta on pisteissä 30:n vauhdissa, kuten odotettiinkin, mutta puolustamisessa on varaa parantaa (-12). On kuitenkin toiseksi paras pistemies.

  Ulkkarisainaukset eivät tällä kaudella ihan onnistuneet, mutta aina ei näköjään voi voittaa. Edes Tuomenoksa. Kädet ristiin kuitenkin, ettei hänkin nosta kytkintä kauden jälkeen. Sitten SaiPa on todella pulassa.

  Kotimaisista "vanhoista" tiedettiin mitä saatiin, mutta oletuksena voinee pitää, että kaikki pyrkivät kehittymään. Näin ei ole kuitenkaan kauden aikana käynyt harvoja valopilkkuja lukuun ottamatta (Kuronen, Tuohimaa, Mäkinen...). Tirkkonen sai silloisista rostereista liki kaiken irti (ei kuitenkaan 100 %), mutta Santanen on jäänyt lähtötelineisiin. Joidenkin voi sanoa jopa taantuneen (Backman, Lappalainen, Maalahti, Savilahti, Strömberg...). Tämän pistäisin vahvasti valmennuksen piikkiin.

  Muuten kirjasit asioita, jotka on lueteltu monessa ketjussa kauden aikana ja ovat kaikkien tiedossa. Mutta varmaan niitä toistellaan vastedeskin, kunnes jotain muutosta tapahtuu.
   
 18. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Ei kuitenkaan ole ykkös / kakkoskentän tasoinen sentteri jos joukkueen tavoite / taso on siellä liigan runkosarjan kuuden sakissa. Sitähän en tiedä mille paikalle / roolille kaveri on hankittu. Halpaa ei kannata köyhän hankkia tai sitten pitää olla valmis vaihtamaan / ostamaan uusi jos ei pelaa....
   
 19. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Massi Järvinen on tehnyt joulu-tammikuussa kokonaiset kolme tehopistettä, niistä kaksi Jukureita vastaan. Tässä on meidän liideri, saatana. Mies, joka pelaa yli- ja alivoimat, maalivahdin kanssa ja ilman maalivahtia. Ukko joka ampuu rankkarit koskaan onnistumatta. Kunpa varakkaammat seurat eivät veisi tätä jalokiveä meiltä.

  Eipä sillä, etteikö onnistujat olisi nopeammin lueteltu kuin epäonnistujat. Meillä on kaksi ok-maalivahtia, kaikki muu skeidaa. Erityisesti jokainen ulkomaalaisvahvistus on ollut täysi huti. Hamilton on paskempi kuin Eduard Zankovets, Pat Kavanagh, Henrik Höglund ja Gregg Johnson yhteensä. Trotter pörrää ja pyörittää ihan kivan näköisesti, mutta kun se ei saatana riitä. Savilahti on huonompi kuin tullessaan Lappeenrantaan ensimmäistä kertaa.

  Olisiko näiden kaikkien pelaajien huonouteen pääsyyllinen kuitenkin siellä penkin takana? Kysynpähän vaan SaiPan toimiston tontuilta. Miksi te ette tehneet mitään, kun vielä pystyi. Paska on kädessä.
   
 20. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Juu, eihän Koskiranta voi menestyvän joukkueen kärkipelaaja olla. Mutta tosiaan ei se ole Koskirannan vika, jos hänet on istutettu liian isoihin saappaisiin. Parhaansa kaveri kuitenkin on yrittänyt. Nytkin 5 viime otteluun 2+2=4p
   
 21. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En voi käsittää että mihin se Savilahden pelätty lämärikin on mystisesti kadonnut jolla tehtiin tuhoa vielä muutama vuosi sitten monellakin ylivoimalla. Nykyään heittelee vaan jotain ripuliranteita päin ensimmäistä pelaajaa.

  Ollaankohan Carsonille edes etsimässä korvaajaa vai meinataanko ihan tosissaan mennä noilla loppukausi? Ei sillä että joku pakkihankinta SaiPan peliä mitenkään parantaisi kun Sanni on edelleen penkin takana mutta olisi kyllä kruunu tälle kaudelle jossei edes siirtorajalla hankita ketään kovaotteisempaa puolustajaa tuonne hiirulaisten joukkoon.
   
 22. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Pakko olla niin, että se vanha rannevamma ei ole parantunut ja se estää lämäämisen vanhaan malliin.
   
 23. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Eniten itse kaipaisin vastausta Taipaluksen kohdalla. MITÄ HELVETTIÄ on miehelle tapahtunut hesan reissulla? Oli aivan loistava peluri viime visiitillään, nyt vaihtaisin päittään iha kehen tahansa.
   
 24. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Omasta mielestäni meillä oli ja on lähtökohtaisesti ihan hyvät ulkkarit hyökkäyksessä, mutku mutku...Eihän tuollaisella hyökkäyspelillä tai edes viisikkopelaamisella voida puhua, että joku vahvistaisi joukkuetta hyökkäyspäässä. Tällaiset Koskirannan tyyliset pelaajat loistaa aina tällaisissa joukkueissa, jossa ei ole päätä eikä häntää. Koskirannan kaltaiset pelurit pystyvät pelaamaan paskoissa joukkueissa sillä omalla tyylillä, kun muuta ei vaadita ja se tuo tulosta sekä voidaan sanoa, että tällainen pelaaja vahvistaa joukkuetta.

  Trotterikin yrittää ja yrittää, mutta huvittavinta on nähdä kun hän saa vastustajan maalin takaa tilaisuuden syöttää maalin eteen, siellä ei olekaan yhtään keltapaitaa. Järvisen kohdalla nyt on saattanut jo käydä legendaariset: ensi kauden sopimus taskussa ja näyttöjä ei tarvitse enää antaa. Toki hän on varmasti taantunut muutenkin tuohon hyökkääjien harmaaseen massaan, kun hyökkäyspelaamisen sijasta ollaan panostuttu pelkkään puolustamiseen.
   
 25. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lippojoki oli ainut joka sai kudit edes maalia kohti.