Vitutusketju

  • 10 542 380
  • 56 130

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.

Tommy Tabermann feat. Vera - Kiitti vitusti - YouTube

Kuten sanonta kuuluu niin Tabermann oli hieno mies ja kova panemaan.

EDIT: Älä unohda myöskään Impaled Nazarenen klassikkoa albumista Suomi Finland Perkele:
impaled nazarene vitutuksen multihuipennus - YouTube
 

redlate

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä
On toi kyllä käsittämätöntä touhua. Mitä nuo kokee saavuttavansa tolla touhulla? Lukea nimettömiä kommentteja paikallislehdestä kuinka jonkun koira kuoli koukkumakkaraan ja saa siitä seisokin kun on mainittu?
Ja tuleekohan noille urpoille edes mieleen, että luonnossakin on eläimiä, jotka joutuvat tästä kärsimään.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
On toi kyllä käsittämätöntä touhua. Mitä nuo kokee saavuttavansa tolla touhulla? Lukea nimettömiä kommentteja paikallislehdestä kuinka jonkun koira kuoli koukkumakkaraan ja saa siitä seisokin kun on mainittu?

Sadisteja on enemmän kuin halutaan uskoa. Yhdessä tutkimuksessa psykologian opiskelijat (joista samplessa 73% oli naisia) saivat valita neljän vaihtoehdon väliltä: ötököiden tappaminen, ötököiden tappamisessa avustaminen, likaisten vessojen siivoaminen tai jääkylmässä kylvyssä oleminen. 27% valitsi ötököiden tappamisen ja toiset 27% tappamisessa avustamisen eli yli puolet kokeeseen osallistujista paljastui sadistisiksi. Koeasetelmakin lienee kyllä hieman sadistinen.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Intersportin verkkokauppa, tilaus sisään sunnuntaina, tilaus edelleen statuksella vastaanotettu. Supporter Place, tilaus sisään eilen, tänään lähetetty. Todennäköisesti aiemmin perillä kuin tuo ensin mainittu.
 

Bacon

Jäsen
Onpahan tilanne työpaikalla. Menin sinne helmikuun lopulla tuuraamaan heppua, joka sai vakavan sairaskohtauksen. Olen kyseisessä työpaikassa ollut jo muutama vuosi sitten melkein vuoden pätkän työharjoittelussa myynnin ammattitutkintoa suorittaessa ja sen päätteeksi vielä kesäduunissa eli tiedän melko hyvin talon tavat. Alunperin tuo sopimus oli toukokuun loppuun, uusittiin koska kehutiin hyvästä työstä ja halusivat pitää minut talossa. Sitten sopimus uusittiin kesän lopulla uudestaan vuodenvaihteeseen asti ja samat sössötykset. Tilanteeseen vaikuttaa siis sen sairauskohtauksen saaneen kaverin parantuminen. No sitten kävikin niin, että meiltä yllättäen lähti yksi vakkari pois kesken kaiken ja siihen vapautui paikka. Eli toisin sanoen, olin tuuraamassa tuota sairaskohtauksen saanutta työntekijää sekä tällä hetkellä teen myös tuon pois lähteneen vakkarinkin duunit. Työpäivät ovat välillä venyneet helvetin pitkiksi.

Kaiken sen ''halutaan pitää sinut täällä ehdottomasti, koska teet helvetin hyvää työtä'' sössötyksen sijasta ne eivät siirtäneet minua vakkariksi ja etsineet uutta ukkoa tuohon minun nykyiselle paikalle vaan laittoivat rekryn käyntiin vakkarin pestiin. Käskivät toki laittamaan paperit sisään. No, kuinka ollakaan sieltä palkattiin uusi täysin ulkopuolinen ukko suoraan vakkarin paikalle meikäläisen nenän edestä ja minulla työsopimus katkolla vuodenvaihteessa. Uusi kaveri tulee marraskuun lopulla eikä se opi millään edes puoliakaan meidän talon järjestelmästä ja työtehtävistä tuon reilun kuukauden aikana, mitkä minun pitäisi kuulemma sille opettaa.

Ilmoittivat toki myös, että yritetään saada sinullekin jatkoa aikaiseksi ja mahdollisesti vakkariksi, mutta ei voida luvata mitään. Se sairauskohtauksen saanut kaveri tulee todennäköisesti vuoden vaihteen jälkeen työkokeiluun, joka ei toki mene firman pussista ja sen jälkeen, jos todetaan työkykyiseksi, meikäläisen tilalle takaisin omalle paikalleen. Tarjosivat toki saman firman töitä Iisalmesta ja Kouvolasta, joissa olisi paikkoja vapaana. Minusta tuo kuulostaa lähinnä vittuilulta varsinkin, kun näillä on hyvin tiedossa, että minulla on muutto viikonloppuna uuteen kämppään Lappeenrannan keskustaan. Perustelivat tätä päätöstä jatkuvuudella, mutta en kyllä vittu ole vieläkään keksinyt, että mikä tässä on se jatkuvuus. Kyllä saivat nopeasti työmotivaation nolliin ja vielä ihmettelivät vähän, kun ilmoitin, että rupean sen mahdollisen uuden määräaikaissopparin sijasta katsomaan myös muualta työpaikkoja. Ilmeisesti en sitten kuitenkaan ole tehnyt töitäni hyvin, vaikkei ole tullut mitään muuta kuin positiivista palautetta joka puolelta.

Joo vituttaa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
@Bacon hyvin tutulta kuulostaa kuviosi. Olen oppinut ettei minkäänlaista lojaaliutta tarvitse tuntea työpaikkaa kohti niin kauan kun vakkaripapereita toki lupaillaan mutta todellisuus on muutaman kuukauden jatko määräaikaisuuteen. Tosin siihen nähden haen liian laiskasti muita duuneja.
 

sinikettu

Jäsen
@Bacon hyvin tutulta kuulostaa kuviosi. Olen oppinut ettei minkäänlaista lojaaliutta tarvitse tuntea työpaikkaa kohti niin kauan kun vakkaripapereita toki lupaillaan mutta todellisuus on muutaman kuukauden jatko määräaikaisuuteen. Tosin siihen nähden haen liian laiskasti muita duuneja.
Eiköhän melkeen jokainen kunnollinen työntekijä saa ainakin jotain kehuja ja lupailuja. Jotkut täydet persläpit eivät välttämättä niitä saa, mutta mutulla vetäisin, että suurin osa ihmisistä, jotka työtä oikeasti osaavat tehdä. Noilla liene juuri mitään painoarvoa, paitsi tietyissä erikoistilanteissa.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Juna ei ole liikkunut senttiäkään yli 40 minuuttiin turvalaitevian vuoksi ja oli muutenkin jo valmiiksi aikataulusta jäljessä jonkun kymmenen minuuttia. Alun perin junan piti olla määränpäässä 22:50, mutta saas nähdä, että onko se perillä edes kahdeltatoista.

Vittu.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oho tyttöä ei enää näy tinderissä. Siis mitä järkeä tuolta on erikseen poistaa ketään? Ei toi mikään Facebook ole. Tai miten poistaminen edes tulee mieleen, ellei joku häiriköi tai jotain, mitä miehissä varmaan riittää. Jos ei jonkun kanssa juttele niin se tippuu siinä listalla alemmas eikä sinne loppuun tule koskaan rullattua niin ei ne siellä haittaa. Jos toiselle tai vaikka itsellekin tulis joskus asiaa niin sitä ei voi kertoa. Taitaa olla sitä naisten teiniangstia ja kiukkua, mikä jatkuu koko elämän tai ainakin johonkin kolmevitoseksi asti. Hitto just kun löysin tosi mielenkiintoisen. Unohdin vaan naisten olemassaolon ja tinderin pariksi viikoksi.

Mä en ole koskaan ymmärtänyt sitä kun sanotaan että tytöt kehittyisi poikia nopeammin. Siis eihän pojilla ole sitä tunnevammaisuutta. Mieti vaikka kun olit 15vee. Järki pelaa, itseluottamus on täydet 100 % ja handlaat homman himaan kun tytöt ikävöi kotiin ja muutenkin tunteet ja mielialat vaihtelee kun eivät ole henkisesti niin kypsiä. Vielä kaksvitosenakin niillä on tarve kertoa miten työpäivä meni ja ihmissuhdejuttuja kun ovat riippuvaisia muista.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Päässä soi SaiPan kannatus/maalilaulu. Siis että "SaiPa SaiPa, tää on SaiPa. Yksi idän ihmeistä" ja "liukkaat miehet Lappeenrannasta". Olen biisin kuullut n. vuosi sitten erittäin paskan Jukurien vierasmatsin aikana muutamaan kertaan ylihintaista jägermeisteriä kauppaavassa homeisessa kuutiossa. SaiPaahan sympatiseeraan jo altavastaaja-aseman takia ja koska olen tunnustautunut idän väen ymmärtäjäksi muutenkin (Kaakonkulma ja Savommua sais joskus vielä nousta ja näyttää HEVOISEN VITUN muulle mualimalle), mutta vituttaa tuo veisu päässä kuitenkin.

Toisaalta tässä kun mietin että mitä olisi vielä vittumaisempaa saada päänsisäiselle soittolistalle niin eikös lähtenyt soimaan "Hunajata hunajata hunajata sulle, hunajata hunajata hunajata mulle. Ohhoh soi viulut se on maali se on maaliseonmaaliseonmaaaaliiiiiiiseoeoeo".

Ja kaikki tämä täysin selvin päin. Kyllä ei hyvin taas mene.
 

TW

Jäsen
Joku helvetin kusipää oli kävellyt ilmeisesti Jumbossa auton konepellin päältä kuraisilla kengillään. Onneksi ruotsin kulkinessa niin vahvat pellit ettei lommoa mutta mukavat naarmut muistona. Hankkikaa köyhät kusipäät oma auto, sen päällä voitte pitää vaikka nuotiota jos huvittaa.
 

Pata4win

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers ja FC Barcelona
Vittu ku vituttaa, ku ei tiedä mikä ei vituttaisi...
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Vittu. Hyvä duunikaveri kävi kokeilemassa toisessa työpaikassa syksyn ja tänään sain kuulla, että jää sille tielleen. Täysin ymmärrettävä ratkaisu sekä työmatkan että -tehtävien kannalta, mutta mua vituttaa nyt ankarasti. Parin vuoden sisällä on omasta viiteryhmästäni vaihtanut paikkaa kolme tyyppiä ja nyt sitten neljäs. Kyllähän tuolla jatkossakin toimeen tulee ja muutama hyvä jannu edelleen kalustoon kuuluu, mutta pakko myöntää, että samanhenkinen seura tekee paljon työviihtyvyyteen. Lisäksi kun yhtälöön lisätään se, että paluun työyhteisöön teki pari kappaletta voimakastahtoisia, isoegoisia ja herkkänahkaisia jääriä, on oma viihtyvyys laskenut huomattavasti. Ehkä sitten pitää vain keskittyä enemmän ja enemmän omaan tekemiseen, ja antaa paskamyllyn pyöriä ympärillä. Vittu.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Aika metkaa. Mistähän tuollainen joukkopako johtuu?
Kaksi on edelleen saman työnantajan leivissä, mutta siirtyivät erilaisiin kehityshankkeisiin ja sitä kautta tie on vienyt eteenpäin uralla, toisella taas tunnin työmatka puolittui uuden duunin myötä ja nyt tällä viimeisimmällä osin työmatka, osin työtehtävät muuttuivat mieluisimmiksi. Joo, tuo alkuperäinen viesti vaikutti siltä, että työyhteisö on läpimätä, mutta ei todellakaan. Hyviä tyyppejä siellä edelleen on suurin osa ja elämä jatkuu. Henkilökohtaisesti vain hiukan vituttaa, kun esim. yön NHL-tuloksista jauhaminen on jäänyt kokonaan, eikä urheilusta muutenkaan enää juuri kenenkään kanssa voi puhua kunnolla. Sama musiikin ja leffojen/sarjojen kanssa, ei löydy sitä sopivan kiinnostavaa ja kepeää paskanjauhantaseuraa. No, ehkä mäkin alan katsella uusia uria tässä kevään aikana.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Henkilökohtaisesti vain hiukan vituttaa, kun esim. yön NHL-tuloksista jauhaminen on jäänyt kokonaan, eikä urheilusta muutenkaan enää juuri kenenkään kanssa voi puhua kunnolla. Sama musiikin ja leffojen/sarjojen kanssa, ei löydy sitä sopivan kiinnostavaa ja kepeää paskanjauhantaseuraa. No, ehkä mäkin alan katsella uusia uria tässä kevään aikana.

Aina voit paikata tilannetta jauhamalla Jatkoajassa paskaa kaikista mainitsemistasi aihealueista. Täällä ei muuta juuri jauhetakaan.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Aina voit paikata tilannetta jauhamalla Jatkoajassa paskaa kaikista mainitsemistasi aihealueista. Täällä ei muuta juuri jauhetakaan.
Totta, ja tätä kovasti toteutinkin reilu kymmenen vuotta palstalla. Sitten minuun meni jokin ja aloin vähentää Jatkista samalla kun lisäsin sosiaalisten kontaktieni määrää netin ulkopuolella. Pitänee palata takaisin ruotuun.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Jotenkin salaa toivon, että tämä #metoo -hysteria johtaisi siihen, että esim. taksit kieltäytyisivät ottamasta yksinäisiä naisia kyytiin. Tai että miehillä olisi mahdollisuus kieltäytyä kaikista sellaisista tilanteista, missä saattaa jäädä naisen kanssa kahden.
Muutenkin olisi hyvä, jos naiset pukeutuisivat peittävämmin (esim huivi & peittävä kaapu) ja liikkuisivat aina joko miehensä tai jonkun miespuolisen sukulaisensa saattamina. Ihan vaan varmuuden vuoksi.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Marjamäki ja (liiga)Jukurit on pilannu multa jääkiekon. Tässä mietin että viitsisikö katsoa eht höntsää, mutta eipä sitä viitsi kun tietää että turpaan tulee. Paikallismatseissa nyt on käytävä kun kausarinkin olen hankkinut (ja varmaan hankittava kannatuksen vuoksi jatkossakin), mutta niissä asennoiduttava jo reilusti etukäteen jonkinlaisella tunnevammaisen analyytikon roolilla matsiin ettei tulisi sitä pettymyksen tunnetta joka tähän tilanteeseen on johtanut.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin salaa toivon, että tämä #metoo -hysteria johtaisi siihen, että esim. taksit kieltäytyisivät ottamasta yksinäisiä naisia kyytiin. Tai että miehillä olisi mahdollisuus kieltäytyä kaikista sellaisista tilanteista, missä saattaa jäädä naisen kanssa kahden.
Muutenkin olisi hyvä, jos naiset pukeutuisivat peittävämmin (esim huivi & peittävä kaapu) ja liikkuisivat aina joko miehensä tai jonkun miespuolisen sukulaisensa saattamina. Ihan vaan varmuuden vuoksi.

Tämä viesti on kyllä todellista vitutusketjun kamaa. Ämmät turpa kiinni, te haluatte sitä!
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Marjamäki ja (liiga)Jukurit on pilannu multa jääkiekon. Tässä mietin että viitsisikö katsoa eht höntsää, mutta eipä sitä viitsi kun tietää että turpaan tulee. Paikallismatseissa nyt on käytävä kun kausarinkin olen hankkinut (ja varmaan hankittava kannatuksen vuoksi jatkossakin), mutta niissä asennoiduttava jo reilusti etukäteen jonkinlaisella tunnevammaisen analyytikon roolilla matsiin ettei tulisi sitä pettymyksen tunnetta joka tähän tilanteeseen on johtanut.

Kyllä Latekin nyt pärjää valmennushommissa kun Tapola hyppäsi porukkaan mukaan, tuossa kaljacupissa taisi olla pelkkää voittokulkua eikä tappioita ole tällä kaudella juuri tainnu tulla (en kyllä tiiä onko ees juuri pelattukkaan). Voit siis rohkeesti availla sitä saloraa izvestijan aikoihin ja seurailla pelejä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kyllä Latekin nyt pärjää valmennushommissa kun Tapola hyppäsi porukkaan mukaan, tuossa kaljacupissa taisi olla pelkkää voittokulkua eikä tappioita ole tällä kaudella juuri tainnu tulla (en kyllä tiiä onko ees juuri pelattukkaan). Voit siis rohkeesti availla sitä saloraa izvestijan aikoihin ja seurailla pelejä.
Se kun on luotto mennyt täysin niin vaatii pitkän tovin hyvää tekemistä ennen kuin uskaltaa uskoa etteivät taas kerran petä kun niiltä jotain odottaa. Toisaalta hirveän helpottavaa olla turtunut paskaan tekemiseen siinä määrin ettei välitä jääkiekosta naarashevosen sukupuolielimen vertaa. Voi niitä -06 olympiafinaaleja ja vastaavia joiden jälkeen oli olo että kuolemakaan ei toisi helpotusta.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Vituttaa suoraan ulko-oveen eteen pysäköity auto. Varmaan jonkun muuton tai remontin takia tuota rassia seisotetaan tuossa, mutta ei ulko-oven edusta ole käypä parkkipaikka kuin korkeintaan hetkellisesti. Nyt jo toista tuntia pidetty autoa siinä.

Itsellä olisi meinaa pari kaappia tulossa kämpille kohta puoliin, mutta taitaa joutua kiertämään takaoven kautta tuon omavaltaisen paskiaisen takia.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Itsellä on alkanut vituttamaan oikein kunnolla nykyään ihmiset jotka valittaa joka vitun asiasta. Jos on esim joku ruumiinosa kipeä niin kannattisko lampsia apteekkiin? Tai sitten kun nuohooja käväsi aamulla niin liksa oli hänen mielestä liian pieni. Kannattisko vaihtaa ammatti tai mennä opiskelemaan sen parempi liksaisen työpaikan toivossa? Kaupassa käydessäni myyjä valitti liian pitkistä työpäivistä. Suosittelen kortistoa jos alkaa painamaan liian pitkät työpäivät. Joka helvetin asiasta valitetaan.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös