Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana ifota, 04.04.2002 klo 11.18.

 1. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Itse kyllä rakastan valkosipulin tuoksua. Huhhuh, nyt alkoi tekemään mielikin jotain valkosipulilla vahvasti maustettua ruokaa.. Vituttaa kun sellaista ei nyt ole tarjolla.
   
 2. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mee kebabbilaan ja tilaa safka valkosipulilla.
   
 3. hammer lynx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Brøndby IF
  Vitun terveysnatsit on pilannu kiinankin. Shanghain itäpuolen hotellit on savuttomia nykyään.
   
 4. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Vituttaa. Ihmiset on omituisia.
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Etkai tarkoita nyt minua? :(
   
 6. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ihmiset on välillä outoja ja rasittavia. Välillä ei vaan jaksa, kuten juuri tänään.
   
 7. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Mulla on ollut jo joitakin vuosia varsin maltillinen linja alkoholin suhteen, mutta jokunen vuosi (eron jälkeen..) meni lujaa, siis ihan oikeasti lujaa. Annosmäärät olivat valtavia toleranssin kasvaessa. Kolmekymmentäkään annosta alkoholia illalle ei ollut mitenkään tavatonta. Jossain vaiheessa yletön juominen alkoi yksinkertaisesti kyllästyttää ja sitä kautta löytyi motivaatio opetella uusia tapoja nauttia alkoholia. Pitkä prosessi se on ollut ja homma starttasi (ainakin allekirjoittaneella) siten, että laadin listan "sääntöjä" itselleni juomisen suhteen. Ihan ensimmäinen sääntö oli se, kuinka montaa kertaa viikossa/kuukaudessa ylipäätään juon. Sinun - tai minun - kaltaisille ihmisille on usein helpompi kieltäytyä alkuun alkoholista kokonaan illanvietossa, kuin nauttia muutaman lasillinen. Omalla kohdallani se tarkoitti sitä, että rajoitin alkoholin käytön maksimissaan kahteen päivään viikossa, joka sekin on toki paljon. Jos kävinkin ravintolassa/baarissa kavereita tapaamassa tai työn merkeissä useammin vciikon aikana, niin sitten mentiin vesilinjalla.

  Seuraava "sääntö" kosteille illoille oli se, että joka toinen lasillinen (tuoppi, jotta vettä oli tarpeeksi) piti olla vettä. Viinahammasta kolottaessa voit toki kiskaista ekan ja ehkä vielä toisenkin tuopillisen vettä muutamassa sekunnissa alas, jotta pääset tilaamaan uuden alkoholijuoman, mutta kyllä se siitä tasoittuu. Tällä tavalla oma kostean illan aikana tapahtunut alkoholinkulutus lopulta puolittui ja se oli iso askel.

  Nykyään en tarvitse enää mitään vesisääntöjä (vaikka vettä tulee edelleen juotua illan aikana aika reippaasti, mutta nyt muista syistä..) sillä homma pysyy hallussa muutenkin. Reippaampikin juominen - joka tarkoittaa tätänykyä minun kohdallani max 10 annosta illassa, kohdistuukin nykyään harvoihin ja valittuihin juhlatilanteisiin, joita ei ole enää edes joka kuukausi. Tämän lisäksi pidän pari kertaa vuodessa reilun kuukauden breikin kokonaan alkoholista.

  Sitten isommassa kuvassa auttaa jonkin harrastukseen satsaaminen. Minulla se on urheilu ja tiedän, että jos ryyppäisin rankasti, niin se olisi kaksi seuraavaa päivää pois treenaamisesta. Siksi ajoitankin nuo isommat juhlahumut tätänykyä jonkin isomman urheilullisen tavoitteen saavuttamisen jälkeen. Se voi olla esimerkiksi hiukan rankempi treenijakson päätös jonka olen esimerkiksi suunnitellut päättyvän vaikkapa A-luokan reissuun kavereiden kanssa, maratonin juokseminen tms. Ylipäätään se, että (sosiaalisen) elämän keskiössä ei ole alkoholi ja juhliminen on hyvin tärkeää oppia.

  Suurimmalle osalle tämä kuulostaa varmaankin itsestäänselvältä, mutta ei (meille) kaikille! Nykyään miettii vähän kummeksuen, kuinka alkoholi oli aiemmin niin keskeisessä osassa hauskanpitoa. Pidän edelleenkin hauskaa kavereiden kanssa, mutta olen oppinut tekemään sen hyvin maltillisella määrällä alkoholia. Kuten itsekin kirjoitit, homma ei muutu parempaan suuntaan tietyn määrän jälkeen, itse asiassa päinvastoin. Askel kerrallaan ja varmaan jokaisen pitää itse oppia tunnistamaan, mikä tuntuu mielekkäältä tavalta rajoittaa alkoholinkäyttöä. Minulle toimivat nuo edellämainitut.

  Ja onhan se myös niin, että tätänykyä illan aikana nautitut 6 annosta alkoholia saavat saman fiiliksen päälle, mihin aiemmin tarvittiin 12+ annosta... ei se toleranssin katoaminen ole suinkaan huono asia.

  Läheisessä tuttavapiirissä, joiden kanssa tuota kosteaa vaihetta elämässä tuli harrastettua, on edelleen pari jantteria, jotka ovat jatkaneet samaa vauhtia. Itse katsoo sitä touhua nyt aivan uusin silmin. Näkee selvästi, missä vaiheessa iltaa heillä homma lähtee lapasesta ja muuttuu lopulta itse asiassa vaivaannuttavaksi. Minä lähdenkin yleensä (viimeistään) siinä vaiheessa kotiin nukkumaan. Ja se, että sitä vettä tulee lipitettyä illan mittaan auttaa aivan uskomattoman paljon seuraavan päivän olotilaan. Toinen asia, mikä auttaa on se, että syö kunnolla ennenkuin juomisen aloittaa. Monilla varmaan sama juttu kuin allekirjoittaneella... muutaman lasillisen jälkeen nälän tunne katoaa kokonaan ja syömiset jäävät siltä illalta helposti kokonaan väliin.
   
 8. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Itsellä täysin sama juttu. Iskee kyllä äärettömät laskutilat, jos tietää että bisseä on pari jäljellä/ovat kokonaan loppuneet. Bileet ohi ja äksy alkaa. Kahehdin niitä ihmisiä, joilla meininki jatkuu yhtä kovaa, vaikka juomaa ei saa enää mistään. Juuri tuon takia olen vähentänytkin juomista, koska sitä joi lähinnä niin paljon, kuin juomaa taloudessa on. En ole koskaan osannut lähteä "muutamalle", koska ajatus nousuhumalassa juomisen lopettamisesta ja vaikka nukkumaan menemisestä tuntuu lähinnä absurdilta. Myöskin ne darrat kesti sen 4-päivää ja ahdistus oli sellainen, että alkoi todellakin sosiaaliset kanssakäymiset olevan erittäin vaikeita ja ahdistuneita. Eipä se turhaa puhetta ole, että kova dokaaminen ajaa ihmisen nurkkaan tärisemään. Kännissä nyt puhuu vaikka pahimmalle vihamiehelle, mutta ne krapulat..

  Olen yrittänyt korvata viikonloppukännejä nyt juoksemisella ja onhan toi "runners high" aika uskomaton olotila. Jaksaa nähdäkin taas ihmisiä ja jutella niistä näistä. Onhan kännissä toki siltikin kivaa (heh), mutta juomakerrat ovat kyllä jääneet huomattavasti vähemmälle. Ei minusta kyllä absolutistiakaan saa, vielä kun kerta-annoksia oppisi vähentämään. Pikkuhiljaa, tämähän on prosessi.
   
 9. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Olen kai outo mun koskaan en ole tykännyt olla "kännissä". Kivempi juoda muutama ja istua iltaa. Sosiaalisesti välillä hankalaa kun en ole bilettäjätyyppiä ja kaverit tuntuu haluavan vaan bilettää jos nyt kavereitaan näkevät. Muu aika menee heillä parisuhteen parissa.
   
 10. Fullhazard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tämä tosiaan pitää suurimmaksi osaksi paikkansa. Itse sen sijaan teen tässä poikkeuksen. Mulla on aina todella epämiellyttävä tunne ryypätä, jos on yhtää nälkä. Se on vähän vittumaista houkutella kavereita syömään kun muilla ei ole nälkä.
   
 11. adolf Jäsen

  Vaikeaa on ylläpitää positiivista mieltä yövuorojen keskellä. Oli aikamoista taistelua viime aamuyö jo ja ensi yö pitäisi jotenkin vielä kepuloida läpi.
   
 12. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Laske itsesi tältä osin onnekkaaksi! Hyvin syöneenä harvemmin jaksaa edes ryypätä samalla tavoin kuin tyhjään vatsaan. Minulla ainakin nukkumatti alkaa kolkuttelemaan olkaa jo aika varhaisessa vaiheessa iltaa, kun alla on täysi päivällinen. Noita aikaisempia aikoja kun muistelen, niin ilman päivällistä jaksoi riehua ja tinata pitkälle aamuyöhän/aamuun saakka. Oli siinä varmasti paljon muutakin takana kuin pelkkä syöminen, mutta kyllä hyvä päivällinen alle auttaa toipumisessa myös seuraavana päivänä.

  Se vaan on kirottua (ja vitutusketjun aihe), että vaikka näin maltillisemmin onkin oppinut käyttämään alkoholia, niin seuraava päivä on siitä huolimatta auttamatta ohipäivä treenaamisen suhteen, vaikka annosmäärä olisi jäänyt vaatimattomaan 6-8 annokseen. Tässä on varmasti myös ikä yksi selittävä tekijä. Senkään vuoksi ei tee mieli juoda kovin paljoa illan aikana, kun tietää, että seuraava päivä tulee olemaan ns. ohipäivä kaikelle järkevälle tekemiselle.
   
 13. koukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vitutti, kun huomasin, että Yle oli päättänyt suuressa viisaudessaan yhdistää Teema- ja Fem -kanavat. Ja samaan aikaan kakkoselta tulee jotain perkeleen Uusi Päivä -saippuaa.
   
 14. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Tänään eka päivä uudessa työssä. Aamulla heräsin ja sen jälkeen ravia vessaan. Järkyttävä vatsa tauti, vieläkin kramppaa ja oleminenkin vaikeaa. Vituttaa oikein suuresti.
   
 15. sunnuntai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Newcastle united
  Todettiin toisessa jalassa tukos pari viikkoa sitten. Nyt sitten vielä astuin pihalla johonkin helvetin kuoppaan ja nilkka taittui nätisti.

  Saatanan helvetti kun tekee höpöä
   
 16. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Kyllä tää vitun ilmasto, sää tai mikä vitun keli nyt sitten onkaan vituttaa aivan saatananvitusti vittu kokoajan. Kaikki muu olis helvetin hienosti ja vois puuhastella kaikkee hienoo, mutta ei tarvi kun astua (tai vittu edes katsoa!) ulos, niin jättimäinen kyrpä kasvaa ottaan. Ihan persereiästä, vettä-räntää-lunta ja vittu vihmoo tuulikin miljoonaa. Se on saatanan huhtikuu eikä marraskuu, mihin se Suomen kevät oikein jäi? Saatanan saatana, en hetkeäkään ihmettele että viina tässä ilmastossa maistuu - ei tota paskaa selvinpäin kestä kukaan.

  Ime ilmasto isäkissan vittua!
   
 17. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tämä! En kyllä ihmettele miksi suomessa on masennusta ja itsemurhia. On tämä niin vitun masentava paikka asua.
   
 18. Oikein kivasti osasi tämäkin vaiva ajoittaa saapumisensa, kun tänään pitäisi aloittaa muutto toiselle paikkakunnalle. Kaikki perinteiset nivustyrän oireet ja sopivassa liikkeessä sattuukin sitten aika lailla. Juuri tätä tähän kevääseen kaipasinkin, polven oireilun, noroviruksen ja influenssan jälkeen. Vittu.
   
 19. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ja taas yön aikana kymmenen senttiä lunta. Ei vittu! Eikö tämä saatanan paska lopu ikinä!
   
 20. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mikä vittu siinä on että aina jos noihin pikapelillä tehtyihin monivetoihin jää jonkun joukkueen maalimäärään väli, ni se on just se oikea määrä. Tänään taas kaks peliä osu, ja Suomi-Tsekki pelissä Tsekille 2 ja 4 ja Suomelle 1,2,3 ni eikö peli pääty 3-2 tsekille. Eikä ollu eka kerta ku just siihen väliin jää.
   
 21. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
 22. Reverent Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Arsenal
  Vittu, että voi vituttaa uusien ministereiden nimittämisen yhteydessä taas esille noussut tasa-arvojankkaus. Ylen aamu-tv:n runkkaritoimittajakin kulutti ensimmäiset pari minuuttia haastatteluajasta taivastelemalla, miten voi olla mahdollista, että nimitettiin vain miehiä ministereiksi ja miten nyt käy, kun hallituksesta tulee miesvoittoinen. Kaikki uudet ministerit kertoivat asiallisesti idioottitoimittajalle kaikille normaalijärkisille päivänselvän asian, että tärkein kriteeri näinkin tärkeissä pesteissä pitäisi olla pätevyys ennen sukupuolta.
  Sukupuolten tasa-arvo on perusarvoja ja Suomessa todella hyvässä mallissa, esim. naisjohtajia on nykyään todella paljon. Vituttaa tää kiintiöajattelu. Nolottaisi, jos tietäisin saaneeni jonkun hakemani paikan vain sukupuoleni vuoksi ja pätevämpi ihminen jäi munieni takia valitsematta.
   
 23. A Siente Jäsen

  Tänään kävin pitkästä aikaa isossa kaupassa ja voi vittu että se oli yhtä helvettiä. Oli mummoja jotka kääntyili kärryillä miten sattuu katsomatta yhtään. Varsinkin kapeissa väleissä täysin yllättäen vedetään täyskäännös. Sit oli kassalla ulkomaalaisia jotka ei laittanu sitä kapulaa ostoksien taakse. Eikä siinä sinällään olisi mitään ongelmaa, mutta ne jää siihen eteen seisomaan etten minäkään voi laittaa kapulaa/ostoksia. Sit kun lopulta saan ne ostokset hihnalle ja yritän laittaa ostoskorin pinoon, niin eiköhän siinä takanakin ole joku ulkomaalainen tukkimassa. Laittoi perkele korin täynnä ostoksia siihen koripinoon. Sit seisoi siinä niin etten voinu laittaa siihen viereen, niin laitoin sen eteen sen korin. Ja kyllä, olisi varmasti ollut helpompaa jos olisin ääneen sanonu mutta en viittiny. Näistä ei koskaan tiedä mitä kieltä ne puhuu.
   
 24. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mertaranta mainokset vituttaa.

  OIJOIJOI! VALTAISA NÄYTÖS!!! TEHKÄÄ TÄSTÄ MAALI SE ON HIENO OIJOIJOI!!! JA PIHLSTRÖM RÄJÄYTTÄÄ TÄMÄN HALLIN!!

  Kai mä oon kasvanu aikuiseks...
   
 25. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tätä kaavaa tuli noudatettua eilen ja täytyy sanoa, että toimii. Vaikka illan aikana (n. 10h) alkoholia tuli kitattua annoksina ehkä noin 15 niin kuitenkin lähes joka juoman rinnalla tuli otettua paljon vettä niin aamulla olo kiitti. Ja kun osasi olla lähes koskematta viinaan ( taisi annoksista kolme olla shotteja ) niin eilinen ilta oli kyllä aidosti helvetin hauska. Hyvässä humalassa ja vaikka aamulla oli krapula ei nyt kuitenkaan puhuttu neljän päivän vaan neljän tunnin krapulasta. Näitä iltoja lisää! Mukavia tyttöjäkin oli! No huomennahan se on Vapun pääpäivä!

  Jottei elämä olisi täyttä mahtavuutta niin onhan toi Vappu sää nyt aivan saatanan paska. Siis mitä helvettiä, 10cm tullut lunta. :D