Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana ifota, 04.04.2002 klo 11.18.

 1. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aikoinaan erässä entisessä työpaikassani oli rouva, joka kovaan ääneen mainosti olevansa hajuyliherkkä. Eihän siinä muuten mitään, mutta tämä henkilö istui samassa työhuoneessa ahkerasti tupakoivan rouvan kanssa. Eikä kuulemma suostunut kenenkään muun huonekaveriksi. Tupakanhajun katalyyttisistä vaikutuksista hajuaistiin en osaa mitään sanoa, mutta minulle ns. normaalin hajuaistin omaavana tupakansavu on kyllä sieltä vastenmielisimmästä päästä. Olen toki itsekin joskus körssiä vedellyt satunnaisesti, mutta säännöllisesti tupakointia harrastavan ihmisen vieressä oleilu on todella epämiellyttävää. Etenkin sisätiloissa pienessä huoneessa.

  Tarkoitus ei ole vähätellä herkkyyksiäsi, arvon @Ötökkä, vaan lähinnä utelua sivupolkujen kautta omiin kokemuksiisi tupakansavun ärsyttävyydestä? Ei nimittäin voinut välttyä ajatukselta että tällä tarinan rouvalla oli vikaa myös jossain muualla kuin yliherkässä nenässä...
   
 2. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Duunissa on nainen, joka tuulettaa mestoja, jos jonkun dödö tai partavesi vähän tuoksahtaa, ja sen jälkeen lähtee kiroillen röökille. On tehnyt mieli muutama kerta ihan vilpittömästi kysyä röökinsavusta, mutta ottaisi varmaan vittuiluna.
   
 3. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Mulla ainakaan tupakansavu ei mitään tee. En kyllä ole koskaan polttanut. Sellainen pinttynyt tupakanhaju kyllä aiheuttaa päänsärkyä.

  Mutta noita "kohtauksia" aiheuttaa lähinnä synteettiset hajut. Kyse ei siis ole hajun voimakkuudesta, vaan luultavasti jostain tietystä aineosasta.

  Sekin kyllä harmittaa, että jos tämä pahenee (nyt ongelma siis lähinnä joku tietty pesuaine ja Axet) niin varmasti saa jonkun draamailijan maineen jos asiasta puhuu. Mutta esim. Axen takia olen kerran pyörtynyt suorilta jaloilta päin seinää. Heräsin siihen kun ambulanssi vei sairaalaan. Tikit naamaan ja pääkuvan kautta kotiin.
   
 4. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sen mitä tupakan valmistusprosessista tiedän, niin voiko tupakan savu olla muuta kuin synteettistä?

  Edelleenkään, tarkoitus ei ole vaivojasi vähätellä, vaan ihan silkasta mielenkiinnosta kysyn omiin kokemuksiini peilaten. Tuo @PeteX :n tarina tupakoivasta hajuyliherkästä on kyllä myös melkoinen esimerkki. On kuitenkin varmaa, että monet melulle, hajuille tai valonsävyille yliherkät ihmiset kokevat paljon leimaavia ennakkoluuloja vaivoistaan, vaikka ne voivat olla todella vakavia ja kliinisesti todennettuja.

  Sohaisen aihetta vielä sen verran, että johtuuko omasta suppeasta otannasta vai ihan sukupuolitekijöistä, mutta miksi nämä nämä yliherkkyydet tuntuvat usein koskevan vain naisia? Muutaman homeherkän miehen tunnen, mutta muuten näitä uusia yliherkkyyksiä ja kammotiloja tulee vastaan lähinnä vain naisten kohdalla. Joku ehkä kokenut asian tolan toisinpäin?
   
 5. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  @Delter
  Hajut eivät varmaan se ongelma edes ole, vaan ne tietyt kemikaalit. Wikipediasta löysin tällaista tietoa:
  "Tutkimuksissa on huomattu, että hajuherkkien ihmisten oireet eivät liity itse hajuaistimukseen, vaan heidän elimistönsä reagoi hajua kantaviin molekyyleihin, jotka tunkeutuvat ilmavirtauksien mukana elimistöön. Tämä on päätelty siitä, että koehenkilöt saavat oireita myös silloin, kun heille on asennettu hajuaistin toiminnan estävä nenäklipsi.[7] Hajuyliherkkyyttä kutsutaan tämän vuoksi myös kemikaaliyliherkkyydeksi.". Samassa jutussa myös sanottiin, että 90% on naisia.

  Itse ainakin olen huomannut, että nuo ovat selvästi yhteydessä omaan migreeniin. Migreenikin yleisempi naisilla. Varmasti voikin tuntua oudolta, että joku "pieni" haju ärsyttää mutta tupakansavu ei. Itse en siis tiedä noista kemikaaleista, mutta tupakansavuasa ilmeisesti sitten vähemmän synteettisiä aineita. Kaikkea "huonoa" toki

  EDIT: Lapsesta asti on ollut myös tiettyä kuuloyliherkkyyttä. Esim. Pölynimurin ääni on aina ollut ihan myrkkyä.
   
 6. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Vituttaa taas ihan kaikki.
   
 7. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Lainaus:
  Erittäin hyvin sanottu.
   
 8. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Rahtusen ilkiämpää on kun meet uimahallissa saunaan ja istuutat perseesi keskelle kuulasta "santorum"-lampea. I hate when that happens.
   
 9. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Eniten vituttaa kaikki.
   
 10. El Lude Jäsen

  Vituuaa, kun eräs nimimerkki on laajentanut trollaamistaan vapaasta osioista maajokkueosioon. Todella raskasta luettavaa.
   
 11. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Täysin asian vierestä, mutta tästä tuli taas tuo mieleeni, että jos nyt saisi valita nimimerkkiä, niin olisin @Eräs. Ilman pistettä toki. Se hieman vituttaa, kun ei sitä enää pysty vaihtamaan. Myös @joku olisi voinut olla kokeilemisen arvoinen nimimerkki.
   
 12. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  "Silmät kiinni ja sinne päin"

  Sami Vatanen löysi konstin Pekka Rinteen yllättämiseen – ”Silmät kiinni, täysillä ja sinne meni” - NHL - Ilta-Sanomat

  Jumalauta, Vatanen keksi ihan uuden hauskan jutun...

  Jatkossa jokainen pelaaja joka haastattelussa vastaa tämän saman fraasin, niin pitäisi pistää pelikieltoon vähintään 10 ottelun ajaksi. Ihan vaan vastavittuiluna mukahauskuuteen, jota nää "coolit" kiekkomiljonäärit tykkää harrastaa.

  Muutenkin pelaajien haastattelut otteluiden jälkeen ja ennen kaikkea erätaukohaastattelut ovat niin turhaa tavaraa, että pitäisi kieltää jollain lailla.
   
 13. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Huomasin että "NHL without a map" -sarjasta on alkanut uusi kausi, eli avasin koneen ja laitoin ensimmäisen jakson tulille. Jaksoin muutaman jakson mutta lopetin kun vitutti liikaa tuo jatkuva mukahauska editointiräpellys. Onko nuo jaksot editoinut joku yläasteen pärinäjoonas, vai mikä vittu siinä on että hyvä idea saatu kustua totaalisesti tuolla kuva- ja äänipelleilyllä.
  https://www.nordicbet.com/fi/blogi/nhlwam
   
 14. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Vittu että vituttaa tuo Chris Cornellin kuolema. Täysin yllätys, mies ei ollut vanhakaan, ja hänellä olisi voinut olla vielä paljonkin annettavaa. Hienoja muusikoita on tippunut muutaman viimeisen vuoden aikana ihan liikaa.
   
 15. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onhan tää vitun hienoo, että yrittäny sinnitellä joten kuten hereillä että kattoo ton nsh-ana matsin suorana vaan huomatakseen että kolmannen erän alussa toi saatanan telia viihde rupes vittuilee ja kaikki kanavat jumittaa. Nytkään ei oo muutamaan minuuttiin näkyny pelistä muuta kuin musta ruutu. Vitun ruotsalais paska.
   
 16. Jarner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
  Vituttaa aivan saatanasti ihmiset, jotka heittelee tupakantumppeja parvekkeelta suoraan toisten pihoille! Asun siis kerrostalossa ja maantasalla, eli käytönnössä mulla on tässä tämä oma piha. Onko kukaan noin vitun typerä? Tuonko mä saatana omat roskani sun parvekkeelle vitun idiootti? Heti kun näen kuka tuo pelle on, niin kärrään nuo tumpit postiluukusta sisälle. Haista paska!
   
 17. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Vituttaa ihmiset jotka alkaa seurustella ja sit ne katoaa. Johonkin 3kk ei ole "ollut aikaa" edes kahvilla käydä. Kuulemma heillä on elämä
   
 18. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Hitsi, pitäis varmaan tulla käymään kahvilla.

  Kuulostipas pervolta, ei ollut tarkoitus siis vihjailla millään päiväkahveilla. Kaikki luulee heti kuitenkin nyt.
   
 19. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Jengi luulee kaikenlaista outoa. Tosin tää on miesvaltainen palsta, muuten olisi jo isot juorut liikkeellä. Tai Nikke Ankara-tyyliset lööpit
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Varmaan joku palstan naispuoleinen henkilö pahoittaa tästä nyt mielensä, siis joku täysin ulkopuolinen joka ei liity tähän mitenkään.
   
 21. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Meidän ja naapurin parvekkeiden välisen seinän alla muutaman sentin rako, josta tuuli puhalsi naapurin tumpit meidän puolelle. Muutama vuosi sitten tuo oli ongelma, kun vauva leikki parvekkeella ja yritti syödä noita. Ratkaisin ongelman viemällä naapurille ison lasisen kurkkupurkin, jonka kanteen olin tehnyt pienen reiän. Ei kuulemma ollut tullut mieleenkään, että tuuli voisi viedä tumpit avonaisesta tuhkakupista.
  Mihinköhän ne siitä häviäisivät itsestään? Onko tupakantumpeilla oma tumppikeiju, joka vie tumpit ja tuo kaljaa tilalle?
   
 22. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Tämä! Meillä ei ollut varsinaisesti omaa pihaa mutta "yllättäen" se tuuli puski tupakantumpit usein meidän parvekkeelle jossa esikoinen vauvaikäisenä usein nukkui rattaissa. Kerrostalossa asumiseen nyt luonnollisesti kuuluu toisten asukkaiden (kummallisuuksiin) korostuneempi sietokyky mutta vituttihan se silti aika huolella varsinkin kun tämä oman elämänsä sankari ei nähnyt toiminnassaan mitään vikaa tai korjattavaa.

  Eräs sankariporukka remonttia tehdessään heitteli laiskana remonttijätteet neljännestä kerroksesta suoraan pihalle jossa leikki pieniä lapsia. Naapurin mukulan siirtyminen ajasta ikuisuuteen oli kirjaimellisesti hiuskarvan varassa! Silloin tärähti aikamoinen vitutus päälle! Onneksi ehti sen verran rauhoittumaan ennen neljänteen kerrokseen saapumista ettei tullut tehtyä mitään peruuttamatonta. Yleisen laiskuuden ja tyhmyyden lisäksi kaljalla oli osuutta asiaan!
   
 23. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Vituttaa kun on muuttanut naisen perässä toiselle paikkakunnalle niin osa "kavereista" lopettaa kaiken yhteydenpidon. Pistää vähän miettimään että minkälaisia kavereita nämä ylipäätään ovat olleet...
   
 24. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Katkerat ihmiset vituttaa. Mulla on riesana kaksi vanhaa jäärää, jotka ovat tapauksina lähes identtisiä. Molemmat olleet parikymmentä vuotta taloyhtiönsä hallituksen pj, mutta muut osakkaat ovat kyllästyneet talon huonoon hoitoon ja äänestäneet valtaan uuden hallituksen. Molemmissa tapauksissa uusi hallitus on joutunut käynnistämään isot remontit, sillä edellinen hall.pj. on kategorisesti jättänyt kaikki remontit tekemättä ja sekin vähä joka on tehty, on ollut joku pj:n tuttu. Ja ne hommat on tehty ilman kilpailutusta tai minkään sortin dokumentaatiota.
  Nyt kun taloja on vihdoin saatu kuntoon ja talous raiteilleen, yrittävät nämä herrat kaikin keinoin sabotoida jokaista järkevää hanketta ja samalla käyvät törkykampanjaa nykyisiä vallanpitäjiä vastaan. Jotenkin vielä ymmärtäisin, jos kavereilla olisi kannatusta. Mutta kun ei ole, vain valtakirja joltain dementikolta.
  Eiks kukaan osaa enää hävitä? Todeta, että turpaan tuli ja eteenpäin.
   
 25. Fernando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  los serranos
  Vittu tuolla Syyriassa muutu mikään ennen kuin siellä hyväksytään isompien asettamat säännöt. Vittu itkekää siviiliuhrejanne tai kantakaa oma vastuunne. Kuten Tami sanoisi Bomb the right people.

  Vittu Venäjän iskut sitä, Venäjän iskut tätä. Itse olette soppanne keittäneet.