Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana ifota, 04.04.2002 klo 11.18.

 1. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Minkä ihmeen takia joku käy ryhmälounailla? Vitutus vähenee huomattavasti, kun syö yksinään nettiä selaillen.
   
 2. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Nykyisen työpaikkani kulttuuriin kuuluu, että yhdessä mennään suunnilleen paskallekin. Kaikki pitää tehdä yhdessä, koska tiimi. Mitään järkeähän siinä ei ole, mutta minkäs teet. Nykyinen työelämä ei suosi introvertteja. Itsekin käyn yksin syömässä hyvin valikoivasti, sillä joku saattaa pahastua siitä.
   
 3. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Riippuu tietysti vähän mitä tekee, mutta minulla on se hyvä tilanne, että aina on joku homma muka kesken ja juuri nyt ei ehdi. Ne lopettavat äkkiä kyselemisen.
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eikö ne huomaa kuinka selaat Jatkoaikaa?
   
 5. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Paha sanoa, ehkä välillä.
   
 6. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Käytännössä yhtään Sebastian Ahoakaan koskevaa juttua ei voi tehdä ilman mainintaa "Patrik Laineen varjosta". Vittu että vituttaa toi ylihypetetty teini-idoli.
   
 7. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Ja sitten Suomikiekon syöpä ihmiskyrpä-Tapolan johdolla laskettelee läpsyttimien viuhtoessa finaaliin. Voi vitun Mouhijärvi. Onneks alkaa NHL-pudotuspelit.
   
 8. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Vituttaa tuttavan kommentit "Menee mielenkiinto taas tähän koko liigaan, Tappara 5 kertaa putkeen finaalissa, kunnon dynastiapelleilyä, pthyi."

  Mitä vittua, olisiko siellä esim. Jukureiden ja KooKoon pitänyt vääntää finaalissa, että saisi mukavaa pikku vaihtelua herralle? (Tuokin skenaario saisi itseasiassa samalta ihmiseltä soraääniä esim. paskasta tasosta, tai siitä, ettei finaalijoukkueet kiinnosta)

  Sama kaveri itki samaa "dynastiaa" Kärpistä viime vuonna, miten kävi nyt? Niinpä niin. Jos joku sarja itseasiassa on tasainen, niin mielestäni se on juuri kotoinen liiga. Nämä ovat jo melko kliseitä, mutta esim. SaiPa voi voittaa ihan hyvin "ison pahan" HIFK:in, vaikka budjetit ovat täysin ääripäätä ja mikäs sen hienompaa, urheilua parhaimmillaan. Outoa muutenkin itkeä jonkun tietyn seuran menestyksestä, jos siellä tosiaan hoidetaan hommat niin hyvin, että menestys on ansaittua. Niin tyypillistä perisuomalaista turhaa vinkunaa asiasta, missä ei ole oikeasti mitään korjattavaa, että vituttaa. Onneksi tämä on ohimenevää.
   
 9. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Ei menny pääsiäisvapaat kuten Strömsössä. Ke-to yönä tyttö oksenti yön läpi ja tänä aamuna oli meikäläisen vuoro aloittaa. En olisi halunnut vapaalla tehdäkkään mitään.
   
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  No periaatteessa senkin ymmärtää jos pudotuspeleissä herää enemmän mielenkiinto joukkuetta kohtaan, ja muuten on sellainen "satunnaisseuraaja" joka ei pahemmin jaksa kommentoida joukkueen tekemisiä, meni miten meni. Mutta juurikin sellainen "liigahöntsästä" vittuilu runkosarjan aikana niille ketkä enemmän seuraa on ärsyttävää.
   
 11. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Vituttaa kovasti tämä kun tässä ympäri fuksivuotta on ollut kaikenlaisia kissanristiäisiä ja niissä onkin tullut koluttua ainakin muutamissa. Mutta perkele sentään kun en osaa käyttää alkoholia kohtuudella. Selvinpäin sitä ajattelee aina järjen äännellä ja vielä juhlailtanakin ekoja korkatessa on linjana se, että tänään homma pysyy käsissä. No eipä ole kovinkaan montaa kertaa pysynyt. Ei mua rahallinenkaan tappio tuota vitutusta, mutta se että ympäri kyliä heiluu aivan kännissä, niin onhan se noloa. Vaikka kaverit sanovat, että ilman seuraani olis monet naurut jääneet nauramatta, niin silti sitä on pakko opetella käyttämään kohtuudella sitä alkoholia. Tällä hetkellä tiedostan, että minulla on alkoholiongelma. Ei sen kaltainen, että kokoajan olisi pakko juoda, vaan kertamäärät ovat ihan järkyttävän suuria. Niiden kuriin saamista on harjoiteltu ennen opiskeluvuottakin jo useita kertoja, mutta en vaan tunnu oppivan millään. Pitääkö sitä oikeesti ihmiselle sattua jotan järkyttävää ennen kuin sitä opitaan?

  Se on pelottavaa kun tietää, että on kuuden kaljan nousussa ja sitä kuvittelee, että toiset kuusi tuplaa sen hyvän olon tunteen. Ja sitten siitä kuusi seuraavaa vielä tuplaa. Mutta ei se ihan niin mene. Jokainen kerta on ollut aidosti hauskaa n. 10 juoman kohdille saakka, jolloin tipahtaminen tapahtuu välittömän nopeasti ja kännipersoona ottaa homman haltuunsa. Eikä se koskaan opi yhtään mitään edellisestä kerrasta.
   
 12. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Lainaus:
  Huoli pois. Kyllä siihen dokaukseen kyllästyy siinä 30v korvilla ja se loppuu ihan itsekseen kun tajuaa miten kauheita krapulat ova, ja miten paljon muuta kivaa tekemistä on kuin krapuloida. Olin(olen) itsekin ollut samanlainen, että aina kaasupohjassa kun mennään. Nykyään olen vässykkä joka ei juo eikä nussi paitsi joskus,
   
 13. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tuntuu jo tässä iässä (21v), että krapulat ovat ihan järkyttäviä. Siitä hetkestä kun olin ympäripäissäni on aikaa jotain 40 tuntia ja perkele edelleen maha aivan kuravitulla ja nuhamattiaaltoset pyörii päässä. Iho kuiva kuin naisen pillu mun kosketuksen jälkeen sekä kusi niin tummaa, että sitä ei kuseksi enää kohta tunnista. Jos nämä tästä pahenee vielä paljonkin niin tosiaan taitaa ne juomiset jäädä. Yksittäiset hetket krapulassa ja morkkiksessa tuntuvat helvetiltä, viimeöiset pelon tunteet ja liskodiskot olivat kyllä vertaansa vailla. Lähellä oli, että joku mörkö olis tullut mut nappaamaan tästä elämästä pois. Ainakin mielessäni siis näin. Tiedän, että mulla ei oo tapana olla kännissä mitenkään ilkeä, vaan yksinkertaisesti saatanan tyhmä. Pelkään sitä, että joku kaunis (heh) päivä löydän itteni alasti keskeltä tanssilattiaa. Kombo hölmöilystä ja näistä oloista eivät ole sen huvin arvoisia. Kunnes taas Vappuna ajattelen toisin...... Se sinänsä helpottaa tuskaa, että en ole tämän(kään) ongelman kanssa yksin.
   
 14. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Mulla oli joskus muutama vuosi sitten samaa ongelmaa vähän lievempänä. Omaan käytökseen auttoi, kun rupesi pudottamaan sekä määrää että tahtia aloittelujuomien kanssa. Silloin vielä sen probleeman itse tiedostaa, joten ensimmäisen sixin voi siemailla sivistyneesti ja pikkuhiljaa. Tarpeeksi kun viivyttelee, niin loppuillasta ei enää kerkiä niitä kaatokännejä kiskomaan, varsinkin jos pyrkii pysymään ainoastaan miedoissa. Kirkkaista viinoista vieroittautumiseen auttaa muutamat huutoyrjöt bussiin, tanssilattialle tai kotipihan pusikkoon.

  Mulla auttoi myös se, että otan pienistäkin asioista ihan tajuttomia morkkiksia, jolloin selvinpäinkin oleminen tuntuu houkuttelevammalta vaihtoehdolta kuin kaasu pohjassa vetäminen. Monellakin tapaa piti ensin tehdä ne kaikki virheet, jotta niitä oppi sitten lopulta välttämään. Sama prosessi sullakin varmaan tässä on menossa.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  @KuumaaKamaa juo vettä, ei tuu ollenkaa samanlaisia darroja kun pysyy elimistö ees auttavasti kosteutettuna. Ja kannattaa syödä tukevasti hieman ennen ryypin aloittamista (kännissä syöminen on turhaa, maksalta menee kaikki paukut sen alkoholin polttamiseen) niin ei tule sellaista kertahumausta vaan paljon loivemmat nousut.

  Vedenjuontia sen verran reilusti että baarissakin vaikka joka kolmas juoma vettä ja ennen nukkumaanmenoa kannattaa kumota vähintään tuopillinen vielä.
   
 16. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tätä on myös tullut kokeiltua joskus. Välillä se onnistuukin hyvin, mutta käytännössä jokainen kerta se menee siihen, että ostan ja pummaan kavereiltani lisää ja soppa on sitten valmis. Viinanpirukin on perkeleellinen, sillä saa kuupan sekaisin alta aikayksikön. Kaverin faija joskus ihmetteli tätä kotikaupunkini kaveriporukkaa: jokaisella miehellä 0,5litranen vergipullo alkuillasta täynnä ja sieltä se sitten ennen baariin lähtöä on jokaisen oma pullo on tyhjentynyt kokonaan tyhjäksi. Sairasta menoa. Kieltämättä ajoittain pelottaa se, että koska pumppu sanoo sopparinsa irti, darrassa tai kännissä.

  Enkä tiedä, että mistä ajatteluni kumpuaa, mutta pahin tilanne illan aikana on se, että juomat pääsevät loppumaan. Se ikäänkuin tarkoittaa sitä, että bileet ovat ohi. Vaikka tosiasiassa näin ei välttämättä olisikaan, mutta "turva" siitä, että juomia on jäljellä ylläpitää biletunnelmaa. Ja jossain välissä se aina karkaa käsistä kun viinaa virtaa suonissa. Pitää ilmeisesti oppia jossain välissä se tosiasia, että niitä alkoholiannoksia ei tarvitse kumota sekunnissa. Juomapelit ovat tosin sellasia, jossa juomat kumotaan ennätystahtia.

  @Wiljami veden juontia tosiaan pitäisi vaalia enemmän. Illan aikana sitä ei paljon vaan vettä ajattele ja kotiin tultaessa saattaa olla niin humalassa, että sammuu suoraan sohvalle tai jopa eteiseen. Aamulla veden juonti kyllä tekee hyvää varsinkin jos sattuu olemaan vielä tukevasti humalassa. Mutta tulevaa krapulaa se ei enää poista. Tai edes lievitä.

  Ah, kunpa sitä oppisi olemaan hyvän maun rajoissa asiaton. Yli menevät morkkiksetkin tuntuvat unohtuvan liiankin nopeasti. Vaikka en koe menettäneeni sosiaalisia suhteita liiallisen läträämisen takia, niin sekin pelko on kyllä valitettavasti olemassa.
   
 17. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  @KuumaaKamaa Ehdottomasti samaa mieltä @Wiljami kanssa veden juonnista. Itse en ole kokenut vuosiin kunnon darraa vaikka juotuakin on tullut. Luulen, että suurimmaksi osaksi se johtuu siitä, että baarissa ollessani otan aina bissee kanssa veden. Ensin bisse naamariin, sitten kun kaverit hakee uutta niin juon sen veden. Toisinsanoen juon puolet vähemmän alkoholia ja vettä saan riittävän määrän yön aikana. Aamulla jaksaa nousta normaalisti ja lähteä lasten kanssa touhuamaan.
   
 18. A Siente Jäsen

  Näissä asioissa aina kokemus ja ikä opettaa. Vettä ja tarpeeksi ruokaa. Muistaa sen ettei promillet tipu jos on muutaman minuutin juomatta. On sitä itsekkin tullut heiluttua pitkin kyliä ihan päissään ja tehtyä kaikkea tyhmää. Suotta sitä on jäädä murehtimaan, meistä jokainen tekee joskus jotain tyhmää kuitenkin. Tietysti alkoholin rajoittaminen on aina hyvä vaihtoehto.
   
 19. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Patrik Laine ja Tampereen Tappara. Jääkiekon syöpä.
   
 20. Apa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja persoonat (Mourinho,Beckham etc.)
  Lainaus:
  Voimia tuleviin vuosiin, jopa vuosikymmeniin. Juuri nyt mikään ei vituta. Illalla voi vähän hatuttaa, jos jyppikylä pääsee finaaliin, mutta toivottavasti toinen loppuottelija on KalPa.
   
 21. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  87 miljoonaa Tampereelle. Mä kierrän sen kylän matkalla Lavialle, joka pakkoliitettin Poriin. Vituttaa sekin.
   
 22. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Jälkimmäinen kyllä. Pilannut Suomikiekon imagon.
   
 23. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Se on Laviaan, taipuu paikallisen käytön mukaan. Niitten olisi tarvinnut liittyä aikoinaan Vammalaan Suodenniemen kanssa samaan aikaan. Vituttaa muuten koko Lavia, joten liitos Poriin oli niille mulkuille ihan oikein.
   
 24. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Vituttaa että rakastan valkosipulia mutta siitä alkaa haisemaan niin pahalle. Voisin laittaa pitsan päälle ainakin puolikkaan valkosipulin. Leivän päälläkin on hyvää. Ja kastikkeessa. Dipissä. Oikeastaan kaikessa.
   
 25. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Khyyyllä mä uskon että voisin hengailla kanssasi samassa huoneessa vaikka vähän valkosipulikin tuoksuisi.