Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana ifota, 04.04.2002 klo 11.18.

 1. Fullhazard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mikset itse ole heihin yhteydessä?
  Itseä vituttaa, että "joutuu" aina olemaan se aktiivisempi puoli yhteydenotossa.
   
 2. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tämä kyllä vituttaa yleisesti ottaen. Kaverin ollessa mm. intissä valitti miten en ole yhteydessä. Sanoin suoraan, että eikös se olisi helpompi, jotta hän ilmoittaisi lomilleen tullessa. Sama kaveri löysi pari vuotta sitten muijan itselleen ja yhteydenpito loppui kuin seinään. Aluksi jaksoin kysellä kaveria silloin tällöin, mutta ei sitä jaksa olla koko ajan aktiivisempi osapuoli. Sama kaveri on myös "hylännyt" muutkin kaverit ja tänä päivänä kukaan ei oikein tiedä missä menee.
   
 3. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Sama vika kuin sinulla, ei jaksa kokoajan olla se aktiivinen osapuoli yhteydenotossa.
   
 4. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Vituttaa lanko, joka ei hoida sovittuja asioita. Ikinä en ole tuntenut noin laiskaa ihmistä. Ihan pienistä pieninkin asia, kuten esimerkiksi ruohon leikkaaminen on aivan vitun ylitsepääsemätöntä. Pakolaisia kuitenkin aina ehtii haukkumaan. Ne kuulemma makaa vokeissa kaiket päivät tekemättä mitään.
   
 5. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tämä muuten on aika yleistä että näitä pakolaisia ja heidän laiskuuttaan eniten kritisoivat ihmiset ovat itse niitä laiskoista laiskimpia vätyksiä joita ei perkele saa tarttumaan ikinä mihinkään työhön kuin aseella uhkaamalla, jos sittenkään. Eräs ex-työkaveri on hyvä esimerkki tällaisesta. Nelikymppinen kaveri asuu äidin ja isän maksamassa asunnossa, käy syömässä äidin luona kun ei itse jaksa laittaa ruokaa, ei viitsi etsiä töitä kun pärjää riittävän hyvin työttömyyskorvauksella (ja äidin ja isän avustuksella), ajaa vaan autolla ympyrää päivät eikä jumalauta viitsi tehdä lumitöitä eikä vaihtaa edes autoonsa renkaita itse vaan naapurissa asuva isä käy nekin tekemässä. Mutta perkele noita pakolaisia ja matuja! Ne kun vaan makailee tekemättä mitään MEIDÄN RAHOILLA! Pitäisi kuulemma pakottaa risusavottaan tai johonkin muuhun hommaan jos niitä ei täältä pois saa karkoitettua. On kyllä jonkun kerran tullut tälle kaverille ihan ääneen sanottua että katoppa välillä peiliin mitä sieltä näkyy.
   
 6. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Ei prkle. Vieläkin tässä yritin saada unta. Kaksi tuntia niin kello herättää duuniin. No, voihan sitä sitten ajankuluksi katsoa finaaleita, nekin toki menee ekan pelin osalta päin sitä itseään. Mitäköhän tästä päivästä tulee... hyvä ei ainakaan.
   
 7. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vitutusta aiheuttaa kaukojunien paikat, joissa neljä ihmistä istuu kasvokkain. Eikä ne paikat niinkään, vaan se, että joutuu mökkireissun marinoimana menemään tuohon katseiden ristituleen potemaan krapulaansa pariksi tunniksi. Ravintolavaunuunkaan ei näiden nyssäköiden kanssa ilkeäisi mennä.

  Joo ensi kerralla en luota istumapaikan automaattisen valintaan.
   
 8. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Avasin kylppärin peltikaapin, jonka lukossa roikkuivat ko. kaapin molemmat avaimet. Yhdellä tyylikkäällä kädenliikkeellä ne sinkosivat pesukoneen uumeniin. Ei mitään vitun saumaa kaivaa niitä sieltä koneen sisuksista. En keksi miten sen tekisi edes teoriassa. Pyykkikone syliin väärinpäin ja reipas ravistelu? Ihan niin vahva en ole.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2017 klo 22.21
 9. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Taas kerran, ne ihmiset, jotka ravintolassa/junassa/bussissa/keksi itse alkavat kovaan ääneen kertoa yksityiselämästään. Eilenkin pitsalla ollessani "sain" kuulla yksityiskohtia jonkun parin riitaisasta avioerosta.

  Asioista on hyvä puhua, mutta jossain muualla, kiitos.
   
 10. Skruf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Kärpät
  Lainaus:
  Tämä "ihanuus" tuli koettua taas tänään kaukojunassa; kuinka helvetin vaikea on mennä siihen puhelinkoppiin mikä ainakin on IC-junissa... ei vaan jaksa kuunnella kuinka se Laura kävi panemassa jonkun miehen kanssa... Ja jos sattuu, että se koppi on varattu niin voi sanoa, että soitan kohta takaisin...
   
 11. Hauptmann Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, saksalaiset joukkueet (1. BVB), ManU
  Tiskikoneen alalaita pullottaa. Valkoinen muoviosa näyttää ikään kuin liikkuneen pois sieltä alaosasta. Takuuta on tietääkseni 2 vuotta ja tiskikone on ostettu syksyllä 2014 eli takuu on mennyt umpeen.

  Olen pähkäillyt, että joko joku tiiviste on painanut muoviosan väärään asentoon tai sitten se on muuten vain liikahtanut jostain syystä. Tiskikone maksoi suunnilleen 370€ eli en viitsisi maksaa jollekin erikoismiehelle sen korjaamisesta kolmasosaa tiskikoneen hinnasta. Sopivaa tähtipääruuvimeisseliä ei ole vielä löytynyt, mutta ehkä sellainen löytyy pian. Sillä kun avaa kymmenisen ruuvia, niin toivottavasti saadaan taas tiskikoneen muoviosa kohdilleen. Yhden kerran olen pessyt koneella muoviosan ollessa vääntyneenä, eikä vettä tullut läpi, mutta olisihan se hyvä saada se kohdilleen.

  Pieniä ovat vitutuksen aiheet nykyään.

  Boschin pöytätiskikone on kyseessä eli Tokmannin mainoksista tuttu herra Bosch saisi itse tulla selvittämään tämän sotkun. Toki tiskikone on ostettu muualta kuin Tokmannilta eli Gigantin verkkokaupasta. Takuutodistus on sähköpostissani, mutta siellä ei lue, että kuinka kauan takuu on voimassa. Googlasin, että vastaavilla koneilla Gigantissa on yleensä 2 vuoden takuu.
   
 12. Fullhazard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä minä ainakin käyn "läpi" viime aikojen tapahtumat "kovaan ääneen" kaverien kanssa, kun tulee oltua syömässä/kahvilla/yksillä tai jos porukalla lähdetään junalla johonkin matkalle. Nämä on niitä harvoja tilanteita, kun pystyy keskustelemaan kunnolla kaverien kanssa. Jos joku lähellä istuva sattuu kuulemaan jotain "sopimatonta" niin so what? Vittumaistahan se olisi, jos pitäisi syödä tai istua vaan hiljaa. Bussien väenpaljoudessa sen sijaan on vaikea keskustella mistään

  Tosin joskus aikoinaan vitutti rankasti junassa, kun tuli oltua eläinvaunussa ja siellä kaikki koiranomistajat puhuivat kovaan ääneen koiristaan, mutta silloin oli kauhea darra päällä ja vihaan koiria.
   
 13. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Kirjoittelija on 2kk banaanilla. Hyvät täkyt jää kesän aikana pois. No, pitsin aikana nähdään.
   
 14. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Vituttaa käynnissä oleva parvekeremontti, joka alkoi samana päivänä kuin lomani. Kämpilläni on 7-15 sellainen arviolta 100db (valehtelematta siis) meteli, lattia tärisee, lautaset helisevät pöydällä. Oleminen ja minkään tekeminen omassa asunnossa on mahdotonta.

  Ei kai siinä mitään, ilmeisesti ne parvekkeet on korjattava. Mutta miksi vitussa se työaika on tuollainen? Näiden pallinaamojen työpaikka on asuintalossa, jossa varmaan on kesällä muitakin lomaihmisiä (vuorotyöläisiä lienee mahdotonta miellyttää). Eikö klo 9-17 esimerkiksi olisi aivan yhtä tehokas ratkaisu ja antaisi ihmisille mahdollisuuden nukkua vähän pidempään ja lähteä jonnekin nauttimaan kesäisestä -2 asteen lämpötilasta edes hiukan myöhemmin.

  Mikään asumiseen liittyvä asia ei ole koskaan vituttanut niin paljon kuin tämä. Lomani on käytännöllisesti katsoen pilalla.
   
 15. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Kesän aikana ehtii hioa koukut teräviksi, sitten taas nappaa.
   
 16. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Suomessa rakennusalalla on työt alkanu seiskalta jostain mooseksen ajoista alkaen ja niillä varmaan mennään yli viidennen maailmansodan.

  Saa sieltä kämpiltä varmaan lähteä jonnekin tai nuku pelttoorit korvilla, ei tää maailma yhden lomalaisen ympärillä pyöri.

  Nih.
   
 17. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Sehän tässä juuri vituttaa!
   
 18. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Toi on kyllä käsittämätöntä, että rakennusalakin elää edelleen täysin lypsytalouden aikataulujen mukaan. Muutaman raksalla työskentelvän tunnen ja kyllähän ne viikolla herää jo 5 aamulla. Sitten joku vielä jaksaa ihmetellä, jos ihmisiä remontit vituttaa. Tämä asia ei tietenkään koska tietyömaita. Siitä voit 50 kertaa ajaa täysin satunnaiseen aikaan päivästä ohi ja ehkä kerrran näät siellä jonkun puuhastelemassa jotain.

  Itaeäni nyt vituttaa flunssa. Viikon vaivannut enemmän ja vähemmän. Nyt enemmän. Tässä sitä raapii persettä, vaikka olisi oikeaakin tekemistä. Huomenna on kuitenkin jo pakko saada itsensä paikkailtua kuntoon.
   
 19. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  On muuten hc-remppa tuollainen parvekkeiden irrotus, tänään tippuivat maljakotkin pöydältä. Eli sama vituttaa edelleen. Yhdyn @Styge n mielipiteeseen siitä, että ei noille asuntoremonttien työaikojen inhimillistämisille mitään oikeaa syytä ole. "Näin on aina tehty" on lähinnä argumentaatiovirhe.
   
 20. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hitto kun lähimpään kauppaan on varmaan 600 metriä. Hemmetin ankeeta kun ei jonkun suklaapatukan takia jaksais lähteä. Tai en mä mitään suklaapatukoita syö, mutta koko aamun oon himoinnut paria krapulakaljaa ja repullista ei vielä jaksais ostaa kun tietää miten siinä käy. Alkuviikosta pitäis olla hetki skarppina.

  Joo pitää vissiin muutenkin opetella että käy vaan kerran päivässä kaupassa.
   
 21. Shardik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Avs, Mestis
  Taas vaihteeksi vituttaa ihan kunnolla. Nyt on parin päivän aikana tullut pari sellaista puun takaa tullutta iskua, joita pitää huomenna selvitellä, vaikkei kiinnostaisi edes vähää alusta. Ensin perjantaina mua odotti kotona 700€:n lasku rakennusluvasta johonkin random-kuntaan, jossa en ole ikinä käynytkään. Tuli kuitenkin mun nimellä ja osoitteella... Sitten tänään kun olin lähdössä kauppaan autolla, niin hoksasin, että viikonlopun aikana on kilvet lähteneet kävelemään.

  Huomenna pitää sitten soitella sinne perähikiälle, että miksi mulle sieltä laskuja lähetellään ja hakea uudet rekkarit autoon.
   
 22. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  S-Pankki palveluineen, hienoa että tuollaisen(kin) kanssa on tietyllä tapaa naimisissa.

  Kotiin pätkähti eilen postissa kirje kuinka on lainan maksut rästissä ja näistä peritään sitä sun tätä, rangaistukset tulee olemaan kauhiat. Tuollaisesta tulee erittäin mukava fiilis, kun ekana miettii että on unohtanut siirtää edellisenä tilipäivänä lainatilille rahat ja nyt ne on jo ikäänkuin huomaamatta syöty.

  Noh, nettipankkiin varovasti tarkistamaan tilanne ja siellä odottaa myös jo liki viikko sitten ISOILLA KIRJAIMILLA lähetetty viesti siitä, kuinka maksu on epäonnistunut, KATE PUUTTUU. Katselen saldoa ja tapahtumia, nopeasti löytyy todisteet siitä kuinka maksut on maksettu sentilleen eräpäivänä, lainan tiedoissa maksamattomat rästit on tasan 0,00€. Suuri helpotus, mutta samalla vitutus nostaa päätään. Kirjoitan heille viestin takaisin ja kysyn mihin maksamani rahat sitten ovat menneet ja ilmaisen samalla tyytymättömyyteni palvelua kohtaan. Tähänkään viestiin tuskin koskaan edes vastataan, mutta kiva olisi tietää miksi heillä on käytössä erilaisia tekstari-, paperikirje yms. huomautuksia mutta silti hommat ei vaan skulaa. Mukava tosiaan olla omistajajäsen siellä sun täällä, OP-Pohjolan kanssa toki kaikki on aina toiminut ihan hyvin. Tämä S-pankin puoli sitten onkin jokseenkin ylimielisen oloista kaikkine palveluineen.
   
 23. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Voi ison kissan vittu. Miksi, siis aikuisten oikeasti (tuo sanontakin vituttaa) mun tarvitsee tehdä ulkoistamista, jossa jo tiedän jo käytännössä ekassa palaverissa että tämähän menee ihan vituilleen ja olisi jatkossakin parempi että teette sen ihan itse? Säästäisitte mm omani (ja pari muuta) palkkion, mutta hommahan toimii jo nyt teillä loistavasti. Jatkossa saatte valitsemasi palvelun valuutta/tunti halvemmalla. Joo, mutta ongelmanratkaisuun kuluu paljon enemmän aikaa kuin edelliseen jakolaskuun ja sitten kuitenkin täällä korjataan virheet. Ja se olemassa oleva palvelu olisi siinä ihan samassa talossa, eikä jossain vitun Intiassa. Vitun idiootit.

  Joo, haen uutta duunia.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017 klo 10.48
 24. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Posti.

  Ostin tarjouksesta emännälle Samsung J5 2016 puhelimen ja teetin sellaiset erikoiskuoretkin oikein. Kiikutin Postiin, että lähettää hänelle sen Italiaan. Kaveri oli tiskillä ja tiesi mitä lähetän jne. Totta kai maksoi ihan vitun paljon, kun suomen postista on kyse. Lähetysseurannasta sitten katselin, että on jo lähtenyt ulkomaille ja ajattelin, että kohta saa emäntä yllärini, ehkä jopa tämän viikon puolella. Kuitenkin tänään sitten katselin, että paketti alkoi tulemaan takaisin päin! Mitä vittua! Sitten aloin selvittämään. Ilmeisesti uusissa säädöksissä puhelimen akku ei saa olla erillisenä. Eli jos lykkään sen akun sinne sisään, niin sitten se käy! Postiin kaverille ilmoitin, ei tiennyt mitään tästä. Puhelin asiakaspalvelun kanssa ja he kehuivat, että nämä pitää tietää ja että joudun maksamaan tämän lystin. Eli kuluttajan täytyy tietää paremmin kuin postin työntekijät, mikä on sinällään kiva! Eli se tulee takasin, revin paketin auki ja pistän akun takaisin ja joudun pulittamaan uusiksi summan, jonka maksoin että se menisi ulkomaille, vaikkei se sinne edes kerennyt menemään! On tämä saatana, tekisi mieli olla maksamatta, mutta en tie voiko noin iso instanssia vastaan edes taistella. Tässä juuri puhelimia olen tilannut ja kaikki tullut perille, myös yksi missä akku oli irrallaan. Eli sen takia ei ihan heti tullut mieleen, kun niitä on tullut kuitenkin. Juuri tänään tuli kaverille paketti hollannista, jossa puhelin ja akku erillään. Eli tää on taas joku erikoispykälä joka sääntö suomessa otetaan 110% tosissaan ja muualla ollaan tyyliin meh.

  Suomen Posti: maailman kallein, hitain ja paskin 24/7. Oon tilannut tavaraa Kazakstanista ja sielläkin hommat toimivat paremmin.

  Edit: Postin leimassa ja akku säännösten dokumenteissa on molemmissa Postin vanhat palvelunumerot. Ei kai sitä nyt noin pieni kioski tuollaisia viitti dokumentteihin ja leimoihin heti vaihtaa. Voi vittu vapautuis se vitun kilpailu nyt, ei tälläistä paskaa jaksa.

  Edit 2: Asiakaspalvelijakin ihan helvetin nuiva. Kehu vain että se pitää tietää ja kerroin että postin tiskilläkään tiennyt niin kehui että "voi voi, kuriiripalvelut kulkee myös". Ei saatana mitä touhua. Tätä se on kun on lepponen ja varma työ, kun ei tartte perkele edes kilpailla.
   
 25. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  On kyllä paska instanssi.

  Täysin samoin kävi, kun lähetettiin joku vuosi sitten vanha Lumia joululahjaksi emännän siskonpojalle Ranskaan. Siinä oli kyllä akku paikallaan ja jotain ne lässytti jostain litium-akusta tms. Haistatin paskat ja sanoin vieväni sitten itse, saatana. Eli kannattaa nyt vielä varmistaa, että syy palautumiseen oli oikeasti tuollainen akun erillisyys eikä mikään muu. Ettei tuu ruumiita.