Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana ifota, 04.04.2002 klo 11.18.

 1. jkm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata ja Pool
  Yksityishenkilölle pian kolme viikkoa sitten maksettu PS-peli ei ole vieläkään tullut perille vaikka kuulemma postitettu on. Sähköposteja olen myyjälle laittanut ja ilmoittanut ettei tavaraa näy, mutta hänestä ei ole viime aikoina kuulunut mitään.

  Eilen laitoin viestin, että haluaisin saada häneltä tämän tiistain aikana kommentit siitä miten homman kanssa edetään tai alan sitten miettimään muita toimenpiteitä.

  Eipä tuossa kai muuta vaihtoehtoa ole kuin rikosilmoituksen tekeminen. Onneksi meikäläisen 30 euroa on varmasti virkavallan tärkeysjärjestyksessä siellä kärkipäässä.
   
 2. sunnuntai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Newcastle united
  Z-junat peruttu. Saatana. En ois kotia helpolla halunnutkaan. Varmaan sitten Helsingin kautta bussilla. Vitun vittu
   
 3. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Kannattaa silti tehdä. Rahojasi et saa koskaan, mutta kun samasta tekijästä tulee paljon ilmoituksia, niin kyllä poliisia kiinnostaa.
   
 4. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Vituttaa että nykyään ei voi mitenkään edes yrittää seurata noita otteluseuranta ketjuja MM-kisoista. Sellaista diipadaipaa, että eihän tuota kukaan lue. Oisko NHL-osion puolelle saatavissa oma "MM-seuranta", jossa keskustelu olisi sitä normaalia NHL otteluseuranta tasoa? ..
   
 5. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016
  Lainaus:
  Ja samat vitun nimimerkit heittämässä mukahauskaa läppäänsä niin jalkapallo- kuin MM-ketjuissa. Ei jaksa.
   
 6. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Škoda Cup tuo mukaan sen mukaista käyttäjistöä. Ei siinä itse pyrin siellä olemaan lähinnä hauska.
   
 7. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  Eli toisin sanoen just sun kaltaisten takia se on perseestä ;)
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En kiellä tätä :)
   
 9. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Anssi Kela on nykyään joka tv-ohjelmassa. Onhan se taitava muusikko, mutta se sen musa vaan on paiskaa ja tylsää
   
 10. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Melkoinen unohdettu lapsitähti Kela on ainakin ollut, koska hän viettää 44-vuotiaana nyt 30-vuotistaiteilijajuhliaan.

  Sen verran googlasin, että vaikka kunnon sooloura alkoi vasta vuoden 2001 studioalbumin myötä ja hän oli parikymppisenä Pekka ja Susi -nimisessä bändissä, niin tämä 14-vuotiaana aloitettu "ura" tarkoitti jotain kouluaikaista bändiä. Tuolla perusteella minäkin voin sitten viettää 32-vuotistaiteilijajuhliani koska ystäväni kanssa meillä oli jo ala-asteen ekaluokalla oma kahden hengen (hetkellisesti kolmen) bändi, ja vielä lukioikäisenäkin oli ns. oikea bändi jolla oli treenikämppä ja kaikki. Sen bändin hajottua en ole bändihommiin kajonnut esiintyvän staran roolissa, mutta jos kerran Kelakin tuollaisesta laskee juhlavuosiaan niin miksen minäkin.

  En ole muuten vieläkään kuullut ainuttakaan Anssi Kelan kappaletta koskaan hänen 30 vuoden taiteilijauransa aikana, ja pyrin tästä pitämään kiinni jos voin seuraavatkin 30 vuotta.
   
 11. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  En kyllä saa kiinni tästä pointista sitten millään, vaikka tuota yritinkin tuossa pyöritellä.

  Jos puhutaan 30-vuotistaiteilijajuhlasta, niin ei kriteerinä voida pitää myytyjä levyjä, suosiota, nimeä tai mitään muutakaan. Minä ainakin ymmärrän hyvin, että ajanlasku alkaa ensimmäisestä kunnon projektista käyntiin, vaikka kyseessä olisikin koulubändi. Sieltä koulubändistä kuitenkin on perusteet luotu nykyiselle muusikko Anssi Kelalle.

  Olisihan se hieman dorkaa väittää, että jääkiekkoilija Möttönenkin aloitti pelaamaan jääkiekkoa vasta 19-vuotiaana, kun Möttönen sai vasta silloin ensimmäisen kerran pari tonnia kuussa jääkiekon pelaamisesta. Hyvänen aika kuinka tyhmää olisikaan väittää, että Möttönen aloitti pelaamaan jääkiekkoa jo 8-vuotiaana.
   
 12. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Vituttaa kun mulla loppu nyt kuulemma koneaika. Ois ollu paljon vielä asiaa, mutta ei sitten.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Enää keksittävä onko tämä junttimaisuusketjun vai snobismiketjun asiaa.

  Menkääs nyt paremmat ihmiset hf boardsille keskustelemaan, sieltä löytyy ilmeisesti eräs täältä kroonisessa pelikiellossa (muttei kuitenkaan bannissa) oleva tulipunainen ja -sieluinen toverikin.
   
 14. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ei se ihan niin mene, että jokainen, joka on lapsena jotain harrastanut voisi laskea siitä hetkestä "uransa" alkaneen, kyllä se uran alku vähän muutakin edellyttää. Totta kai lähes jokainen muusikko on soittanut lapsena tai lapsesta asti, myös koulussa. Samoin jokainen ammattilaisjääkiekkoilija on aloittanut lapsena lätkänpeluun, mutta koska aniharva lapsena urheilua ja/tai musiikkia harrastava päätyy ammattilaiseksi tienaamaan elantoaan niin kriteereitä varsinaisen uran alkamiselle voidaan pitää korkeammalla kuin lapsuuden puuhailussa.

  Kelan tapauksessa Pekka ja Susi -bändi on parempi aloituspiste kuin mikään kouluprojekti, ellei tuo koulubändi ole sitten levyttänyt virallisesti tai tehnyt kosolti keikkaa joista on maksettu keikkapalkkioita. Jos tuo yläkoululaisten kouluprojekti on ollut muutakin kuin vain kouluprojekti (ei mitään hajua onko), niin sitten olen väärässä ja Kelan uran voi katsoa alkaneen tuosta, mutta jos se on ollut perinteinen koulubändi, niin sitten se on verrattavissa siihen, että laskisi Teemu Selänteen kiekkoilijan uran alkaneen pikkulapsesta eikä suinkaan ensimmäisestä sopimuksesta 1987 Jokerien divarijoukkueeseen, josta yleensä lasketaan Selänteen varsinaisen uran alkaneen.

  Toki niitäkin on, jotka oikeasti voivat laskea taiteilijauransa alun lapsuuteen. Esimerkiksi kirjailija Leena Lehtolainen sai julkaistua ensimmäisen romaaninsa kunnon perinteisen kustantamon eli Tammen kautta varhaiskypsässä 12 vuoden iässä, ja vietti viime vuonna 40-vuotistaiteilijajuhliaan. Sen sijaan jos Leena Lehtolainen olisi kirjoittanut 12-vuotiaana koulussa pitkän tekstin tai kirjoittanut pöytälaatikkoon romaanin ja saanut julkaistua varsinaisen romaanin vaikkapa 20-vuotiaana, niin silloin hänen taiteilijan uransa olisi katsottu alkaneeksi 20 vuoden iästä aivan siitä riippumatta, olisiko aiemmin tehty teksti "luonut perusteet" myöhemmälle osaamiselle ja uralle.
   
 15. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Itse asiassa satuin juuri äsken kuulemaan ihan sattumalta radiosta (SuomiPOPilta ehkä?, en varmaksi pysty sanomaan) Anssi Kelan haastattelua, jossa tuo mainitsi ajanlaskun lähteneen liikkeelle ensimmäisestä keikastaan. Mielestäni tuo on ihan riittävä kriteeri, koska jäin tuosta haastattelusta käsitykseen, että heittivät tuolla koulubändillään useamminkin keikkaa.

  En tosiaan minäkään Kelan historiaa sen kummemmin tunne, eli Anssin fanit saavat korjata jos ymmärsin tuosta haastattelusta jotain väärin.
   
 16. Pekkis Jäsen

  Punttisalin pukkarissa oli tänään paskarantu penkillä. Siis jos ei vittu jaksa/osaa pyyhkiä persettä, niin sitten ei istuta pukkarin penkeillä. Vitun apina!
   
 17. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  Siellä on vaan joku oman elämänsä Mentula vääntäny tosissaan.
   
 18. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Oikeastaan melkein pelottaa.

  Tässä viimeisen parin kuukauden aikana oma yliherkkä hajuaisti alkanut vaivata enemmän kun ennen. Usean ihmisen pesuaineen haju alkanut aiheuttamaan pääkipuja ja ihan vaikka kylässä vessassa käydessä haistan sen avonaisen Axe-saippuan. Parisen vuotta sitten mennyt jopa taju liian voimakkaan synteettisen tuoksun takia.

  Pelottaa että tämä menee pahemmaksi. Sain tuollaista Axe-saippuaa vähän käteeni ja se haju tuntuu pysyvän vaikka pesin kädet useaan otteeseen. Pelottaa, että tilanne pahenee ja alkaa isommin vaikuttamaan elämään....

  Migreenin kanssa myös helvetin huono yhdistelmä.
   
 19. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Hieman sama asia. Hajut ovat kiusanneet jo puolikkaan vuoden. Haistan hometalot jo sadan metrin päästä. Löysä aamupaska suunnilleen räjäyttää pään. Uranvaihdon paikka: haen tulliin huumekoiraksi?

  Hurjimpia yhdistelmiä on ollut kaupanjonossa vanhempi mieshenkilö, joka polttaa tupakkaa, ei vaihda alkkareitaan ja asuu itseään vanhemmassa hometalossa.
  ...korjautuukohan asiat, jos hankin kukkahatun ja puunhalaajien jäsenkirjan?
   
 20. SgtMarkov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Washington Capitals
  Vituttaa toi koko saatanan Capitals taas oikein urakalla. Ja tää perkeleen ydintalvi, loppuis jo jumalauta.
   
 21. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Onko optikkoliikkeissä valuuttana prosentit? Siis %? Kaikki alan liikkeet markkinoi alennusprosenteilla, mikä on ihan saatanan ärsyttävää. Lisäksi se alennus on aina joko kehyksistä tai linsseistä. Kuinka saatanan hankalasti voi hintaviestinnän tehdä? Joko pitävät kansalaisia tyhmänä tai tekevät tämän vittuillakseen. Saatana mä tulostan muutaman arkin prosenttimerkkejä ja maksan niillä, kai niin voi tehdä? Et aha, -40%, tossa sulle kuusikymmentä %.
   
 22. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Kuulostaa aika hurjalta! Johonkin asteeseen voin samaistua, sillä minulla(kin) on todella tarkka hajuaisti, josta rehellisesti sanottuna on elämässä varmaankin enemmän haittaa kuin hyötyä. Viimeksi viikko sitten jouduin vaihtamaan hotellia homeongelman vuoksi, jota kollega ei edes huomannut..

  Mutta ei sentään noin vahvoja reaktioita... tuo kuulostaa jo pelottavalta! Oletko käynyt lääkärissä? kiinnostaisi tietää, mikä saa laukaisemaan yks-kaks yllättäen super-hajuaistin?
   
 23. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Perrkele. Aikuisella miehellä pitääkin olla hiukan paskaa housuissa.
   
 24. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Ostin toissa vuonna nämä nykyiset työkakkulat. Piti kolmeen kertaan kysyä, että onko se % todellakin koko paketista. Oli se. Jopa se sininen pinnoite, millä tekee hevon humppaa, tuli puoleen hintaan.
   
 25. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Minun hajuaisti on aina ollut yliherkkä - jo kotona asuessa haistoin talon toiseen päähän kun äiti avasi sillipurkin. Ei ole kovin hyvä yhdistelmä migreenin kanssa. Joskus yläasteella kaverit alkoi "haista erille" kun aloittivat e-pillerit. Hiukan häiritsevää, sanoisin.

  Nyt on vaan alkanut vaivata eri lailla nuo hajut. Jotkut tietyt pesuaineet saa "hapen loppumaan". Syyksi uskon sen, että nyt on tullut paljon erilaisia tiivistettyjä huuhteluaineita ja ihmiset vaan käyttää niitä liikaa.

  Lääkärissä olen käynyt, kun migreenit muuttui erilaisiksi. Alkoi tulla pyörtymisiä ja erilaisia neurologisia oireita (puutumista, lieviä halvausoireita mm. Kasvoissa, epileptisiä oireita, huimausta, TIC-oireita...). Kaikki onneksi tutkittiin viimesen päälle - magneetissa ja aivosähkökäyrässä ei mitään poikkeavaa. Diagnoosina hemipleginen migreeni, joka noita kaikkia aiheuttaa. Estolääkitys onneksi auttanut, mutta silti esim. Noita hajuärsykkeitä tulisi vältellä.