Vitutusketju

  • 10 548 171
  • 56 138

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kas kummaa kun tänään käväisin kirppiksellä ensimmäistä kertaa vähään aikaan, niin sieltähän se löytyi eurolla. Nyt on sitten kaks kappaletta, jos satun vaikka myymään toisen.

Vuonna 2007 tuli takkiin (jäin velkaa) konkurssin myötä 40 000 euroa...tosin sun pelijuttusi olisi vituttanut myös siinä vaiheessa ihan simona. Nyt olen velaton ja elämä hymyilee...eikä tuollainen muutaman euron kömmähdys, joka sulle kävi muuta kuin naurattaisi. Näin se elämä heittelee ja opettaa pientä ihmistä.

Pienenä sivukaneettina...perhekin meni mutta saahan niitäkin perskules aina uusia.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Lukiosta valmistuminen 2 ruotsin kurssia vaille valmis, mutta ei vaan mene läpi. Kielioppi ei pysy päässä ja mistään ei tule mitään. Vielä on vika mahis valmistua jouluna, jos tämän jakson kokeet pääsen läpi.

PS. Englannissa ei mitään ongelmia, 8-10 arvosanoilla koko lukion ajan.

Kannattaa kokeilla sitä, että
a) laadit jotain muistisääntöjä kielioppijuttuihin ja pänttäät niitä.
b) pyrit pitämään lauseet ja asiat mahdollisimman simppeleinä eli vältät monimutkaisia lauseita, joissa kielioppi menee vituiksi.
c) jos olet saman kurssin tentissä käynyt ennenkin, niin luultavasti tulevakin tentti on suurin piirtein samalla kaavalla tehty ja kenties samasta aihepiiristä. Kannattaa siis miettiä, mitä vanhassa tentissä kysyttiin ja kenties päntätä ulkoa jotain esimerkkilauseita, joita voisi käyttää.
d) mahdollisuuksien ja oman moraalin joustavuuden mukaan mietit lunttilappuja ja muita "negatiivisesti sääntöjenmukaisia kilvoittelukeinoja", joista et jää kiinni.

Ruotsihan on arjessa suht hyödytön ja tahdonvastainen pakkopulla, jonka kumminkin nopeasti unohtaa ellei sitä aktiivisesti käytä, joten sillä ei ole merkitystä, opitko "oikeasti" asiat, mutta olennaista on oppia pääasiat, tärkeimmät muistisäännöt ja tietyt esimerkkisanat/lauseet siksi aikaa kunnes tentti on ohi ja sen verran, että tentistä pääsee läpi. Ei siis kannata tähdätä liian isoon palaan eli ottaa koko kielioppia ja sanastoa haltuun sellaisenaan vaan yrittää opetella olennaisimmat jutut ja erilaisia fraaseja, joita voi nakata sekaan.

Onnea yritykselle!
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
Lukiosta valmistuminen 2 ruotsin kurssia vaille valmis, mutta ei vaan mene läpi. Kielioppi ei pysy päässä ja mistään ei tule mitään. Vielä on vika mahis valmistua jouluna, jos tämän jakson kokeet pääsen läpi.

PS. Englannissa ei mitään ongelmia, 8-10 arvosanoilla koko lukion ajan.

Koska sulla on ilmeisesti suurempiakin vaikeuksia ruotsin kanssa, suosittelen, että käytät ihan kunnolla aikaa siihen. Varaat esimerkiksi yhden viikonlopun, jonka aikana lainaat muutaman ruotsinkielisen dvd:n, joita voit katsoa ruotsinkielisillä teksteillä. Käyt ostamassa ärrältä ruotsinkielisiä lehtiä (aftonbladet ja expressenkin löytyy ainakin stadissa ärrältä), joita selailet ja luet ja ostat/lainaat kirjastosta ruotsinkielisen kirjan/kirjat, jotka olet jo mahdollisesti lukenut suomeksi. Vaihdat vaikka kännykän kielen ruotsiksi. Toisin sanoen otat intensiivisen kielikylvyn rennolla fiiliksellä, jonka jälkeen voit helposti saada uutta potkua ja ahaa-elämyksiä kielen opiskeluun. Tämä tietysti vaatii vaivannäköä, mutta niin yleensä kaikki muukin.

Edit. Toinen vaihtoehto on tietysti toi Mustan Nuolen ehdottama menettelytapa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Varaat esimerkiksi yhden viikonlopun, jonka aikana lainaat muutaman ruotsinkielisen dvd:n, joita voit katsoa ruotsinkielisillä teksteillä. Käyt ostamassa ärrältä ruotsinkielisiä lehtiä (aftonbladet ja expressenkin löytyy ainakin stadissa ärrältä), joita selailet ja luet ja ostat/lainaat kirjastosta ruotsinkielisen kirjan/kirjat, jotka olet jo mahdollisesti lukenut suomeksi.

Täydentäisin tätä varsin hyvää metodia vielä parilla lisävinkillä.

Leffoista kannattaa ottaa suomenkielisiä elokuvia ja katsoa niitä ruotsi-teksteillä. Kun kuulee suomenkielisen dialogin ja näkee siitä edessään ruotsinkielisen pelkistetyn käännöksen se voi auttaa eri ilmaisujen muistamiseen paremmin, varsinkin jos saa päässään yhdistettyä vaikka jonkun Tuntemattoman Sotilaan roolihahmon lauseen ja ruotsinkielisen käännöksen. Jos muistaa kokeessa, että Rokka sanoi jotain ja se kääntyi ruotsiksi näin, niin siinä on jo assosiaatio.

Luetun tekstin suhteen kannattaa lukea tekstiä, joka on tarkoitettu lapsille ja heikkolahjaisille, toisin sanoen lastenkirjoja ja iltapäivälehtiä. Astrid Lindgren tms. vain käteen ja suomennos viereen.

Lehden ostamisen sijasta voi kannattaa myös avata Aftonbladetin nettiversio, sieltä joku jääkiekkojuttu ja toiseen välilehteen google translatoriin sama juttu käännettynä ruotsista englanniksi (ei suomeksi, translator vetää SWE=>FIN -käännökset miten sattuu), jotta voi tarkistaa tekstiä jos sitä ei ymmärrä. Lätkäjutuista yleensä suht helposti ymmärtää jutun juonen ja tajuaa, mitä "den glider in, Tre Kronor vinnar Finland 6-5" tarkoittaa.

Jos ei näitä google translatorin läpi vedettyjä ruotsalaisia lehtijuttuja lasketa, niin olen tasan kerran elämässäni oikein tarkoituksella hakenut ruotsinkielistä luettavaa vapaa-ajallani ilman pänttäys/tenttitarkoitusta. Luin aikoinaan suomeksi Peter Madsenin Valhalla-sarjakuvaa, joka onkin erinomainen sarjakuva vanhoista skandinaavimyyteistä, jossa Odin, Tor ja kumppanit seikkailevat. Sarjaa ei kuitenkaan suomennettu kuin muutama osa, joten jokunen vuosi sitten lainasin kirjaston varastosta myöhemmät osat, jotka oli käännetty ruotsiksi. Tankkasin sarjikset sitten ruotsiksi läpi.

Tässä auttoi se, että kuvista näki mitä tapahtui ja lisäksi tunnen skandinaaviset jumaltarustot ja -hahmot ennestään melkoisen hyvin. Mutta ihme tapahtui ja luin ruotsiksi kirjallisuutta ilman, että ase oli ohimollani ja suomalaisuuden liiton jäsenanomus päällimmäisenä mielessä.

Hmmm... tästähän voisi päätellä, että ruotsiakin voisi yleisesti ottaen oppia paremmin, jos sitä oppisi vapaaehtoisesti eikä pakkoruotsina bättre folk -väestön mielihalujen mukaisesti ja luettava/opiskeltava materiaali olisi sellaista, että sitä kiinnostaisi lukea ja siihen olisi joku motivaatio. Kenties yllättävän monet ottaisivat jopa vapaaehtoisesti koulussa ruotsin, oikeasti oppisivat sitä ja näin ollen pystyisivät tarjoamaan nykyistä sujuvampaa ruotsinkielistä palvelua kielivähemmistölle "virkamiesruotsin" tankeroinnin sijasta?

Mutta ei, ei me Suomessa sellaista. Jatketaan vain "elävää kaksikielisyyttä", johon kuuluu kansan ylivoimaisen enemmistön pakottaminen ja RKP:n aseman pönkittäminen kieliasialla silloinkin kun maailma muuttuu ja suomalaisten olisi hyvä opiskella muitakin eurooppalaisia kieliä, miksei aasialaisikin. Tästä pääsemmekin ketjun varsinaiseen otsikkoon, eli vitutukseen. Ruotsin kieli ei minua enää itsessään vituta, eivät myöskään ruotsalaiset. Eivät myöskään suomenruotsalaiset, joista monet ovat hekin pakkoruotsia vastaan. RKP:n linjaukset, yhteen vähemmistökieleen muitten kielien opetuksen kustannuksella kohdistuva pakkopolitiikka ja valtapuolueiden ruotsin kieleen kohdistuva nöyrän alisteinen perseennuoleminen sen sijaan vituttaa.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Nelonen Sport Pro, eikä kai mikään muukaan tv-kanava, näytä fa cupia. Parasta cuppia, mitä futis voi tarjota. Vittu.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Vituttaa, kun ei osata sanoa yhdessä puhelinsoitossa kaikkia asioita, vaan pitää soittaa kymmeniä kertoja peräjälkeen ja ruveta vielä räyhäämään kaiken lisäksi.
 

passenger

Jäsen
Vittu, olen tässä yrittänyt seurata uutisia tältä päivältä, mutta ilmeisesti maailmassa ei ole tapahtunut mitään. Ainoastaan suomalaiset ovat tienanneet rahaa. Ei jumalauta, mtv3:n pääuutinenkin oli: "herra N tienasi niin ja niin paljon!". Mitä vittua? Joku toimittajahenkilö vielä ilmoitti innokkaasti, että näin irtisanomisten aikana on varmasti mielenkiintoista seurata paljonko yt- neuvotteluja käyvien yhtiöiden johtajat tienaavat. Ei ole, ei kiinnosta vitun vertaa kuinka paljon kukin on tienannut. Saatana.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Vittu mitä saatanan ininää taas otteluseurannassa. Varmaan siellä ei oo mitään pelejä ees menossa.

Alan kallistumaan sille kannalle, jotta otteluseurantaketjukin otettas kovemman seulan alle moderaattoreiden toimesta.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Ruotsihan on arjessa suht hyödytön ja tahdonvastainen pakkopulla, jonka kumminkin nopeasti unohtaa ellei sitä aktiivisesti käytä, joten sillä ei ole merkitystä, opitko "oikeasti" asiat

Suht typerä kommentti. Moni tulee tekemään duunia pohjoismaisissa kuvioissa joten ainakaan lukiossa valintaa ei tuohon missään tapauksessa kannata vetää ja rajata itseään ulos typerän asenteen takia. Oli se Köpiksessä vaihdossa ollessani mukava lueskella päivän lehtiä, kun ymmärsin ruotsia, josta ei luettuna kovin pitkä matka tanskaan (tai norjaan) ole.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vittu että sapettaa muutamien narrifanien kollektiivinen itkeminen tuomareista. Tuo homma on jo käsite. Huvittavinta tässä kaikessa on se, että Jokereita nimenomaan on jeesattu mm. Pulkkisen kampitusten viheltämättäjättämisissä, ja pisteitä on todellakin ratkottu nimenomaan Ilmalaan päin kyseenalaisesti. Silti, joka vitun otteluseuranta on täynnä muutaman narrinimimerkin kirkumisia. Osa Jokeri-kannattajista tosin todella asiallista porukkaa, ei siinä mitään, ei lähdetä yleistämään.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Vittu että sapettaa muutamien narrifanien kollektiivinen itkeminen tuomareista. Tuo homma on jo käsite. Huvittavinta tässä kaikessa on se, että Jokereita nimenomaan on jeesattu mm. Pulkkisen kampitusten viheltämättäjättämisissä, ja pisteitä on todellakin ratkottu nimenomaan Ilmalaan päin kyseenalaisesti. Silti, joka vitun otteluseuranta on täynnä muutaman narrinimimerkin kirkumisia. Osa Jokeri-kannattajista tosin todella asiallista porukkaa, ei siinä mitään, ei lähdetä yleistämään.

Vituttaa, että sama henkilö itkee kymmenessä ketjussa 24/7 samasta asiasta.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa, että sama henkilö itkee kymmenessä ketjussa 24/7 samasta asiasta.

Niin, siis mitä meinaat? Ettäkö joku teidän leiristänne erityisesti on tässä kunnostautunut, vai että meikäläinen tätä taivastelisi eri ketjuissa?
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Vittu että sapettaa muutamien narrifanien kollektiivinen itkeminen tuomareista. Tuo homma on jo käsite. Huvittavinta tässä kaikessa on se, että Jokereita nimenomaan on jeesattu mm. Pulkkisen kampitusten viheltämättäjättämisissä, ja pisteitä on todellakin ratkottu nimenomaan Ilmalaan päin kyseenalaisesti. Silti, joka vitun otteluseuranta on täynnä muutaman narrinimimerkin kirkumisia. Osa Jokeri-kannattajista tosin todella asiallista porukkaa, ei siinä mitään, ei lähdetä yleistämään.

Olen aika tiiviisti seurannut ko. ketjua ja tuo väittämäsi "kollektiivinen itkeminen" johtuu mielestäni pitkälti siitä, että paikalla on todella paljon aktiivisia Jokeri-faneja. Kun jokainen vuoronperään ihmettelee jotain jäähyä, tuleehan siitä melkoinen itkukuoro. Sivun verran samaa asiaa ihmetteleviä viestejä. Mutta tämä on keskustelupalsta ja jokaisella on oikeus kirjoittaa mielipiteensä, jos se on asiallinen. Mitä tulee niihin kahteen kampin seurauksena tehtyyn maaliin, vastaavia maaleja on tehty Jokereita vastaankin. Niitähän toki kukaan ei muistele.

Muidenkin seurojen kannattajat ihmettelevät tai itkevät jotain omasta mielestään väärää vihellystä tai viheltämättä jättämistä. Tuomarit haukutaan maanrakoon likimain joka pelistä. Aina jomman kumman seuran kannattajat tuntuvat tyytymättömiltä.

Eipä silti, varmasti voisi joskus jättää mölyt mahaansa ja antaa olla. Ymmärtääkseni Jokerien valmennusporras näin tekeekin tällä kaudella. Nytkään en ole lukenut Lämsältä sanaakaan tuomareihin kohdistuvaa kritiikkiä.

Kerho oli eilen parempi kuin Jokerit eikä tappiota tuomarien syyksi todellakaan pidä vierittää.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvää pohdintaa. Itse kiinnitän huomiota siihen miten usein samat nimimerkit tuntuu tuota harrastavan. Tietysti minkä tahansa jengin kannattajat saattavat tällaista agendaa pitää yllä mutta viime aikoina on kyllä tullut noteerattua erityisesti joidenkin narrikannattajien mesoaminen.

Mitä tulee noihin selkeisiin tuomarivirheisiin, mitkä ovat johtaneet maaleihin Jokerien päässä, niin itselleni ei tule ainakaan mokomia suoralta kädeltä mieleen. Siis samassa vaihdossa tapahtuvia räikeitä tuomarivirheitä jotka johtavat takaiskuun suoraan, ei sillä tavoin että "jos toi olis viheltäny minuutti sitten niin nyt ei olisi maalia syntynyt". Tarkoitan sellaisia räikeitä källejä joista esimerkkeinä käy mainiosti Pulkkisen alustamat maalit niin TPS:ää kuin Bluesia vastaan.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu että sapettaa muutamien narrifanien kollektiivinen itkeminen tuomareista. Tuo homma on jo käsite.

Itsekin olen tästä samasta asiasta täällä ja vähän muuallakin harmitellut jo aiemmin. Sinänsä ihan jännä tällä kaudella lähtenyt ilmiö, meinaan aikaisemmilta kausilta Ässä-väki on ollut ihan selkeä lipunkantaja puusilmäisen mökellyksen vaikeassa taiteenlajissa, ja perässä on sitten mutulla tulleet Lukko-, JYP-, KalPa-, Kärpät- ja valitettavasti myös (*värilasit pois*) SaiPa-osasto (*värilasit päälle*) (VAIKKA MEITÄ ON SORRETTU IHAN OIKEESTI!!), Jokeri-osasto on pompannut tyhjyydestä kärkeen tämän kauden aikana. Ainakin siltä osalta mitä itse olen tällä kaudella Jokeri-pelejä nähnyt tuo itku kun vielä on suuremmaksi osaksi ihan perusteetonta, jostain syystä kaikki vaan menee jokeriväen mielestä ihan väärin ja heitä vastaan koko ajan, ja muut ihmettelee kuorossa että mitä helvettiä te itkette.

Onko kesätauolla sitten Jokerit-osioon vaan rekrytoitu joku itkijänaisten rykmentti vai onko kyseessä juurikin tuon Jokeri-fanien suuresta määrästä johtuva ilmiö, en tiedä. Ei kai se Jokeri-osion lukumäärä niin paljon ole yhden kesän aikana kasvanut että se selittäisi miksi tämän kauden aikana itketään mutta viime kautena oltiin vielä ihan viisaasti käyttäytyviä. Tai ehkä joku uusi nimimerkki on tuota lähtenyt niin kovalla vimmalla harrastamaan että on saanut muutaman laumasielun mukaansa ja nyt se kitisevä ja mankuva lumipallo sitten vyöryy ja jyrää puolet otteluseurantaketjuista alleen aina jos Jokerit pelaa.

Vai oisko siinäkin joku vaikutus, että niinku tuolla jossain joku sanoikin, Jokereiden sinänsä hieno fanikatsomo saa kotipeleissään selkeästi eniten ääntä aikaiseksi niissä tilanteissa kun jotain Jokeri-pelaajaa taklataan, narripaita kaatuu omiin luistimiinsa tai muuten vaan heikkoutaan. Joka kerta hirveä ölähdys näissä tilanteissa vaikka mutulla kolme neljäsosaa tilanteista ei ole sinne päinkään jäähyn arvoisia. Sitten kun tuomarit ei mene huutojäähyjä antamaan niin hirveä kiukku ja valitus ja keskisormet pystyssä huudetaan kakkapyllyä, ja kahta kauheampi ölähdys seuraavan kerran kun Moses kompastuu omaan mailaansa keskialueella. Kyllähän siinä ölinässä ymmärrettävästi vähän jämäkämpi ja haaleammatkin värilasit omaava normi-Jokerifani alkaa pidemmän päälle kokemaan että aina meitä kiusataan, puhumattakaan osastosta joka ei osaa yhtään katsoa peliä puolueettomasta näkökannasta.

Tästä pitäisi joku väitöskirja jonkun tehdä, sen verran elämää suurempi asia on nyt kyseessä.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
... Jokeri-osasto on pompannut tyhjyydestä kärkeen tämän kauden aikana. Ainakin siltä osalta mitä itse olen tällä kaudella Jokeri-pelejä nähnyt tuo itku kun vielä on suuremmaksi osaksi ihan perusteetonta, jostain syystä kaikki vaan menee jokeriväen mielestä ihan väärin ja heitä vastaan koko ajan, ja muut ihmettelee kuorossa että mitä helvettiä te itkette.

Eiköhän tuohon ole ihan selkeä syy. Jos näiden nimimerkkien kirjoituksia on vähänkään enempää seurannut saa aika nopeasti kuvan, että kyseessä on joukkueen muutama ns. junnukannattaja teiniangsteissaan. Onhan noita puusilmäkommentteja raskasta lukea, mutta huolestun asiasta vasta sitten, kun joku bozik alkaa joka tuomiosta rutisemaan. Ja sitä tuskin tulee tapahtumaan.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huomannut kans saman otteluseurannasta. Tuo alkaa tosiaan käymään raskaaksi kun joka kierroksella sama kööri valittaa että on joukkue on kohdannut vääryttä tuomareiden toimesta. Ei voi olla näin. Liika on aina liikaa.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomannut kans saman otteluseurannasta. Tuo alkaa tosiaan käymään raskaaksi kun joka kierroksella sama kööri valittaa että on joukkue on kohdannut vääryttä tuomareiden toimesta. Ei voi olla näin. Liika on aina liikaa.
Itse en pahemmin otteluseurantaketjuissa käy, mutta tähän väittämään törmää tasaisin väliajoin, joten päätin vapaapäivän kunniaksi analysoida uusinta eli 1.11 otteluketjua. Viestihistoriaa en kirjoittajilta ala penkomaan, vaan yhdistän suoraan jäähyitkun kirjoittajan suosikkijoukkueeseen, mikäli sellainen on selkeästi ilmaistu ja suosikkijoukkueella on peli.

Jäähyistä valitettiin näin:

Jokerit 39 kertaa
TPS 5
HPK 5
Tappara 5
HIFK 5
Blues 1
SaiPa 1
Ilves 1
Kärpät 1
KalPa 0

Jokerifanit 39 - muu liiga 24.

Kyllähän tosta ihan hyvän juomapelin sais jo aikaan. Tokihan se voi olla, että Jokereita järjestelmällisesti sorsittiin eilisessä pelissä tuomareiden toimesta, pitää laajentaa otantaa taas joskus kun tulee tylsää.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Eiköhän tuohon ole ihan selkeä syy. Jos näiden nimimerkkien kirjoituksia on vähänkään enempää seurannut saa aika nopeasti kuvan, että kyseessä on joukkueen muutama ns. junnukannattaja teiniangsteissaan.

Nimimerkit Micqou, Sateentekijä, flintstone ja Steegil ja jjoni taisivat olla Jokerileirin pahimmat tuomaritoiminnasta valittajat eilisessä otteluseurantaketjussa. Kaikki nuo ovat kuitenkin rekisteröityneet palstalle yli neljä vuotta sitten, joten en näe mitään merkittävää yhteyttä teini-ikäisyydellä ja tuomaritoiminnasta valittamisella.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Nimimerkit Micqou, Sateentekijä, flintstone ja Steegil ja jjoni taisivat olla Jokerileirin pahimmat tuomaritoiminnasta valittajat eilisessä otteluseurantaketjussa. Kaikki nuo ovat kuitenkin rekisteröityneet palstalle yli neljä vuotta sitten, joten en näe mitään merkittävää yhteyttä teini-ikäisyydellä ja tuomaritoiminnasta valittamisella.

Näinkö oli? Minä puolestani yhdistän muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta tuohon vinkumiseen ihan muut nimimerkit, joita en tosin tässä ala luettelemaan. Flintstonea en laske mukaan muutenkaan, sillä tuo nurkuminen on sen ammatti. Sama kuin syyttäisi scholl:ia siitä, että se muka diggaisi Saksasta ja syrjisi retalejengiä.

EDIT: Tarkastin noiden luettelemattomieni profiilit ja he ovatkin osin jopa todella kauan sitten rekanneita käyttäjiä. Tämähän ei välttämättä vielä kerro mitään, mutta viittaa kuitenkin siihen ettei kyseessä olekaan teiniangsti, vaan ihan oikea puupäisyys. My bad.
 
Viimeksi muokattu:

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Lievästi vituttaa jo viikon jatkunut flunssa ja päälle vielä keuhkoputkentulehdus ja antibioottikuuri. Aika voimaton olo alkaa jo olla, sellainen tunne ettei aivotoimintaa enää juuri ole - onko sitä sitten joskus ollut?

vlad.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on omituinen "vitutuksen" syy. Edessä vapaa viikonloppu, mutta ei oikein ajatuksia mihin ryhtyisi! Yleensähän tällainen on loistotilanne, mutta jostakin syystä nyt pitäisi olla ohjelmaa. Onneksi aina on vaihtoehtoja, huomenna voisi vaikka ajella Raumalle tai vaihtoehtoisesti tänään ajella kotiin handelin kautta ;)

LISÄYS: Aiempaan keskusteluun viitaten pakko myöntää, että minuakin vituttaa tuomareista valittaminen. Tähän on kaksi pääasiallista syytä;

a) tuomarit ratkaisevat ottelun korkeintaan kerran sadasta. Silti aiheesta keskustellaan välillä enemmän kuin mistään muusta.
b) tuomarit tekevät virheitä nyt ja tulevat aina tekemään. Jos siis kiinnittää päähuomionsa tuomarien tekemiseen niin se on loputon tie. Lukijoita kohtaan taas tuo on yhtä kuin sama valitus joka kerta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös