Virtaselle kenkää!

  • 313 586
  • 1 587

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei tehnyt. Jatkuvasti ihan liian monelta pelaajalta oli nähtävissä löysää pelaamista, kulmissa ei väännetty kunnolla, maalin eteen ei kiinnostanut mennä ja se viimeinen puristus tuntui puuttuvan jokaisesta tilanteesta. Yksikään peli ei ollut JYPiltä kokonaisuutena hyvä, vaan arvosana asteikolla 1-10 oli korkeimmillaankin 7.

Osittain tämä johtui myös HIFK:n yllättävän kurinalaisesta pelaamisesta ja siitä, että HIFK:n pelitapa yleisesti tuntui olevan myrkkyä JYPille. Siitä huolimatta eniten jäi kaivelemaan se, että pelistä toiseen jäi sellainen tunne, ettei taaskaan pelattu täysillä. Jotenkin oletettiin, että se voitto saadaan puolivaloilla pelaamalla.

Käytännössä jokainen kokeneimmista pelaajista petti enemmän tai vähemmän, juuri kun heidän odotettiin kantavan joukkuetta kauden tärkeimmässä paikassa.

Ja minä ainakin syytän tästä lähes yksinomaan valmennusta. Toki pelaajatkin saavat osansa ottaa, mutta oikeanlaisen valmennuksen alaisena tällaista toimintaa pelistä toiseen ei vaan voi tapahtua.

Ok, näen tuon asian vähän erilailla nyt. Mun mielestä pelasivat aikas hyvää ja jämäkkää kiekkoa, mutta toisaalta sinulla on tietysti enemmän JYP-matseja nähtynä runkosarjassa, jolloin on enemmän vertailupohjaa ja tietoa detalie-tasosta joukkueen kohdalla. Mun nähdyt JYPin matsit kaudelta ennen poffeja on jossain 10 paikkeilla (keskinäisten lisäksi arviolta 5-7). Ja siihen lisäksi niitä CHL-pelejä. Sitä mestaruutta ei muuten kannata aliarvioida missäännimessä, ja tuskin niin teetkään. Hieno saavutus.

Mutta kenkää näytti Virtanen juuri äsken saavan!
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Jahas....fudut tuli. Ohoh....

E: Kiitokset VIrtaselle kausista, ratkaisu oli nyt sitten tämä. Ei himmenä tietysti saavutuksia, oli ne sitten riittävät kenenkin mielestä tai ei.
 
Viimeksi muokattu:

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Holtari oli pakotettu tuohon ratkaisuun. 5. pelin sulaminen on yli yksinkertaisesti niin anteeksiantamaton virhe Virtaselta. Olkinuoran vaihto Laurikaiseen tuossa pelissä olisi pelastanut Virtasen JYP -uran aika isolla varmuudella. Marko päätti siis hirttäytyä maalivahtiinsa ja tässä tulos.

Kiitos Virtaselle CHL -mestaruudesta ja uskomattomista tunteiden vuoristoradoista. Ei tule varsinaisesti ikävä ja Markolle varmaan itselleen tekee ihan hyvää astua hetkeksi vähän kauemmaksi pelistä ja tutkailla mitä voisi tehdä paremmin.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Tulihan se sieltä. Syteen tai saveen, hyvä ratkaisu, ja kiitos JYPin toimistolle nopeasta reagoinnista. Minun nähdäkseni tänä kautena välieräpaikka oli aivan ehdoton minimisaavutus. Finaalipaikka olisi ollut hyvä suoritus, ja sillä Marko olisi todennäköisimmin saanut varmastikin jatkaa - ehkäpä myös vielä välieräpaikalla.

Nyt sitten spekuloimaan, kuka on JYPin uusi päävalmentaja.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Tykkään veikkailla ilman rahallisia panoksia ja väitän että Virtanen saattaisi jopa koittaa ulkomaita. Voisi tehdä ihan hyvää...
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Otsikon toive siis toteutui (viimein). Mielestäni täysin oikea veto seuralta. Päättynyt kausi oli aikalailla tulos tai ulos - rosterin puolella annettiin Veltsulle kaikki avaimet käteen. CHL mestaruua on hieno saavutus mutta kyllä Liiga ajaa vielä valtaväestön silmissä selvästi edelle, ja Liigan puolella kausi tyssäsi aivan liian aikaisin.

Muutosta kaivattiin ja nyt se saatiin. Viimeinen päivä aikaa ostaa 99e seisomakausari. Te jotka ette ole hallile tulleet koska Veltsu - toimikaa!
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Täh, eikös JYP juuri noin tehnytkin. Mun mielestä eivät olleet munattomia yhdessäkään ottelussa. G4 oli ainoa, jossa voi sanoa IFK:n olleen selkeästi parempi, mutta JYPin useat jäähyt avittivat kyllä asiaa. Se historiallinen G5 nyt oli sellanen vuoristoratapeli molemmilta, mutta ei oikeen voi sanoa munattomaksi sitäkään. Paljon hyvää, paljon huonoa...

Itse odotan kovin menestystä myös CHL:sitä, arvostan kyllä korkealle tota JYPin mestaruutta siellä.

Meihin on tatuoitu RD:n ja Ahon aikakausien tylyys. Se, jossa koko ajan tehtiin vain perusjuttuja, mutta niin laadukkaasti ja virheettömästi, että se riitti.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Vuoristoneuvos Tuuraa siteeraten, tämä on ilon ja onnen päivä.

Kuitenkin kiitos Veltsulle. Liigassa ei homma sujunut mestaruuteen asti, mutta CHL-mestaruus ja European Trophy kertoo senkin ettei nyt ihan sysipaska valmentaja voi olla.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Mä en ihan ymmärrä näitä kommentteja missä oltaisiin valmiita vaihtamaan CHL -mestaruus johonkin hikiseen välieräpaikkaan. Mielummin voitetaan jotain merkittävää kaudella kuin ei mitään. CHL -mestaruus on kuitenkin helvetin iso asia organisaatiolle, varmasti tavallaan isompi kuin liigamestaruus.

Viiden vuoden päästä varmasti on näin. Se, että nyt tuntuu päinvastaiselta, on ymmärrettävää.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Veltsulle kiitos euromenestyksestä ja parista pronssista.

Mutta virkistävä muutos tämä kyllä on!
 

Katto

Jäsen
Veikkaan uutista ankaksi. Markon työpaikka on suojattu ja hän saa olla jypissä niin kauan kun vain haluaa. Odotan sitä Marko-patsasta.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Huomenna tämä uutinen olisi saattanut olla uutis-ankan listoilla. Luotan että kelloja on käännetty Jyväskylässä ajallaan, oikea määrä ja oikeaan suuntaan.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Tykkään veikkailla ilman rahallisia panoksia ja väitän että Virtanen saattaisi jopa koittaa ulkomaita. Voisi tehdä ihan hyvää...

Tuolla kielitaidolla? Ellei puhu jotain muuta kieltä paremmin kuin englantia, ei Markolla ole mitään asiaa ulkomaille valmentamaan.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Tuolla kielitaidolla? Ellei puhu jotain muuta kieltä paremmin kuin englantia, ei Markolla ole mitään asiaa ulkomaille valmentamaan.

Huomioin tämän kyllä, mutta hokisanasto ja motivointi-puheet hyvällä kakkosvalkulla höystettynä hoitaa homman. Lisäksi pelko on paras motivaatio aika moneenkin asiaan. Vakavasti puhuen, en tiedä kuinka paljon Veltsu pystyy rauhallisessa ympäristössä puhumaan vieraita kieliä. Suorat TV-haastattelut eivät ole rauhallisia ympäristöjä. Kielitaito voi toki olla hänelle kova haaste.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos Jumalalle. Kiitos kaikille muillekin.

Kalju on vihdoin ulkona. Nyt JYP voi olla taas se tuore ja raikas JYP.

(Ei Dufvaa enää)
 

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
Kiitos Jeesus, möröt, eskimot ja muut taruolennot!
 

Dr. Gallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights
En muista koska joku JYPiin liittynyt uutinen olisi tuonut näin suurta onnellisuutta. Ai että sentään, tämä kevät päättyikin sitten lopulta hyvin.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Ehkä tämä koko HIFK-sarja oli lopulta kuitenkin siunaus koska sen takia Virtasesta viimein päästiin eroon.

Elämä on taas ihanaa. Muutkin pelit kiinnostavat taas. Harmi että ehdin jo irtisanoa Ruutu plussan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös