Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Virtaselle kenkää!

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana kesätyttö69, 29.01.2013 klo 20.09.

 1. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  Eiköhän ole jo tämän aika, niin ei olla ainakaan myöhässä.

  Peli on ihan sekaisin. Mies vastaa jo nyt suurelta osin pelistä mutta piiloutuu Ahon selän taakse kuin hiirulainen, sekä pelin johtamisessa että mediassa (taannoinen ksml-haastattelu).

  Virtanen tekee uudet enkat, vaadin siis tulevalle päävalmentajalle potkuja jo etukäteen. Vaadin totaalista puhdistusta koko valmennusporukkaan. Pois edellisten valmentajien haamut ja uutta miestä skouttaamaan. Jo nyt näkee että ensi kaudella JYP on entistä paskempi!
   
 2. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Itse en usko siihen että Virtanen käskyttäisi JYPiä tässä vaiheessa. Miksikö? No miksi Ahoa pidettäisiin sitten mukana JYPissä jos mies ei kerta tee muuta kuin edusta? Ja jos asia olisi näin niin miksei annettaisi Virtasen oikeasti harjoitella päävalmentajana olemista, mikäli mies todella toimisi koutsina. Toki Virtasen rooli on luultavasti kasvanut, mutta en usko että hän Ahoa vielä ohittaa nokkimisjärjestyksessä.

  Tämän takia tämä ketju on vielä turha. Palataan asiaan 8-9kk päästä.
   
 3. dafjkl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos ja JYP
  Lainaus:
  Älä sinä Rautakansleri oikeasti tule paljoa sitten hehkuttelemaan JYPin pleijarivoittoja tällä kaudella tänne jatkoaikaan. Se ei oikein tuo sinun kommentointitapasi siihen oikeuta
   
 4. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  Lainaus:
  Mikäs pelle sinä olet kertomaan miten kukakin eläytyy kannattamaansa joukkueeseen? En minäkään puutu sinun sanomisiin. Sinä olet niitä ihmisiä jotka hautajaisissa kommentoi "kyllä se siitä vielä henkiin herää"
   
 5. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Joku raja näille helkutin tyhmille ketjunavauksille ja RK:lle bannia vähäksi aikaa, kiitos.
   
 6. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  Lainaus:
  Ai vähän niinkuin Aholle kenkää -ketju, jonka jälkeen piste per peli meni täysin vituiksi eli ennustin oikein. Vai oliko joku muu syy miksi pitäisi bannata mielipiteistä? Taidankin raportoida viestisi itsemoderoinnista koska se on säännöissä kiellettyä, ei negatiivisuus. Trollaus taas on.
   
 7. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tai sitten vaan manasit sillä viestilläsi koko JYPin pohjamutiin ainakin joksikin aikaa... Tälläisille kavereille pitäisi tehdä samalla tavalla kuin eräälle luopiolle, joka pelaa nykyisin Lukossa.
   
 8. dafjkl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos ja JYP
  Sarjataulukko siis kertoo tällä hetkellä, että JYP on viides. JYP on neljä pistettä jäljessä sarjakakkosta ottelun vähemmän pelanneena. Puolustuksen osalta peli on jo mainiossa kunnossa. Hyökkäyksessä tehoja uupuu, mutta niin on muuten uupunut monesti ennenkin viime vuosina.

  Peli ei joukkueena ole vielä valmista. Mutta jos tällä pelillä ollaan näillä sijoilla ja koko ajan kuljetaan parempaa kohti, niin mistä ihmeestä nyt kahden hävityn erän jälkeen, joissa oltiin voitettu muuten laukaukset ja maalipaikat ( osin tämän vahvistaa vaikkapa laukaisukartan vilkaisu, jos ei muuten usko), niin mistä ihmeestä syntyy tarve vaatia potkuja valmentajalle ???

  Ja kun ei tällainen reagointi ole ainutlaatuista, niin siksi kommentoin. Pahoittelen jos loukkasin jonkun tunteita. Mutta tämän ketjun avaus ei niitä hienotunteisempia ja perustellumpia ollut sekään.
   
 9. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  Lainaus:
  Ei minulla ole manaajan taitoja. Jos olisi niin oltaisiin kyllä kärjessä. Olen huolestunut tuosta meiningistä mitä JYPissä nyt harrastetaan, koska tällä menolla meille tulee käymään kuten Kärpille Haapakoskineen. Virtanen ja JYP ei ole niin sanotusti match made in heaven jos tiedot yhtään tästä kaudesta pitäisi paikkansa, ja samalla mies piiloutuu Ahon selän taakse. Ehkä tämä on sovittu kuvio mutta silti - jos Virtaselle ei tällä kaudella uskalleta antaa vastuuta johtuen tukijoista ja potentiaalisita tulijoista, tällä peitellään ainoastaan ensi kauden taloudellista tulosta, ei haeta menestystä. Mitä minä olen antanut itseni ymmärtää, tässä on kaivettu JYPille pahempi kuoppa kuin aikoihin. Ja päämiehenä siellä on valitettavasti Tyni. Perhe alkaa rakoilla, mutta se näkyy ulos ainoastaan eron hetkellä.
   
 10. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  "Jos pelkäät jotain tapahtuvan, älä sano sitä ääneen tai kirjoita sitä julkisesti sillä jos niin teet, myös niin tulee tapahtumaan". Tuo on ihan perusmanaus.

  Lainaus:
  JUMALAUTA LOPETA JO! Eiköhän noita teikäläisen manauksia ole ollut jo ihan tarpeeksi.
   
 11. Diesel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tämähän taitaa olla vanhentunut aihe: Jonne on jo tiettävästi HIFKin kanssa sopimuksen tehnyt.
   
 12. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Eli tilanne on tämä: Olemme voittaneet 3 viimeistä ottelua, olemme sarjassa sijalla 5. 4 pistettä jäljessä sijaa 2. jolla on tällä hetkellä yhden ottelun enemmän pelannut Tappara.

  Vaatii toimenpiteitä: Joukkueen kakkosvalmentaja ulos.

  En nyt ymmärrä ihan logiikkaa, jos näin tehtäisiin niin mitkä olisivat tulokset? Loistava signaali joukkueelle jos ensikauden päävalmentaja erotetaan ENNEN koko pestiä.

  Rautakansleri yrittää ilmeisesti JYPin puolella toimia kuin IFK-fanit toimivat? Ei kovin onnistunutta, eikä kovin järkevääkään tuo apinointi. Sinun tarvitsee myös olla aina paikalla tyyliin "minä olin eka!!". Naurettavaa huomion hakemista.

  Eihän tuo meidän peli tällä hetkellä ole mitään loistavaa, se on kuitenkin materiaaliin nähden mielestäni ollut hyvää, ei tarvitsisi mennä kovinkaan montaa vuotta taaksepäin ja olisin näistä tuloksista ollut suorastaan riemuissani. Tottakai organisaatio on tässä ajassa kehittynyt paljon paremmaksi ja hyvä niin, mutta ei meillä ole mahdollisuutta joka kaudella olla huippurosterilla kärkikahinoissa mukana. Rahallisesti me ei voida olla se 1. koskaan ja jos työtä meillä tehtäisiin mentaliteetilla "Virtanen ulos kun peli ei kulje" ennen kuin mies on otteluakaan meillä ollut, niin kyllä olisi JYPin taru sen jälkeen lyhyt jos pitkäjänteisyyden korvaisi hölmöily.

  Ketjua lukkoon vaan, perustetaan sitten uusiksi jos aihetta on. Tosin johan Ahollekkin ketju perustettiin vaikkei aihetta olekaan.
   
 13. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Anteeksi off-topic, mutta niin kauan kun kyseinen herra mainostaa olevansa käymättä peleissä, niin jätän jutut omaan arvoonsa. Kaveri välittää niin paljon joukkueesta, että melkein on valmis tukemaan joukkuetta. Jos Laukaassa asuva kaveri käy harvemmin peleissä kuin toisella puolella maailmaa asuva siskoni, jota ei edes liiemmin kiinnosta, niin jokin on pielessä.
   
 14. Jupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Koitetaanko vaikkapa sellaista, että yksikään meistä ei kirjoita enää tähän ketjuun? Onnistuisiko kerrankin siis tappaa tämä turha ketju ilman moderaattoreita yksinkertaisesti lopettamalla tänne kirjoittaminen. Tai jätetään näiden valmentajien erottamiseen liittyviin ketjuihin kirjoitteleminen Rautakanslerin yksinoikeudeksi.

  Oletko mukana? Tällä kertaa hiljainen nyökkäys riittää - ei siis vastauksia.

  Ainahan kaikkea on yritettävä :)

  Jupa
   
 15. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  :D Jaahas, tuli kaljapäissään vähän provosoitua kannattajakuntaa. Tää osio kun tuntuu välillä niin hiljaselta vrt juurikin esim tutinaa/tötinää hifk:n. Pahoittelen aiheuttamiani ylimääräisiä sydämentykytyksiä!
   
 16. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  Nyt en enää pahoittele. Karri Kivi samaa mieltä kanssani.

  8 ottelua aikaa laittaa peli kuntoon.
   
 17. Kiekura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Ducks
  Rautakansleri tais kattoa ET pelejä? Jyppi pelas helvetin hyvää peliä siellä.
  Kyllähän nyt se peli on kussu pelaajien osalta. En välttämättä olis Virtaselle kenkää antamassa ihan heti. Odotellaan nyt vaan aivan rauhassa.
   
 18. Sudan1 Jäsen

  Lainaus:
  Ei varmasti ole katsonut, koska niitä ei televisioitu. Kyseinen nimimerkki on tunnettu siitä, ettei vaivaudu katsomaan peliäkään paikanpäälle.
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Katsoi varmaan nuo kalpa matsit jotka oli kanssa enemmän ja vähemmän välillä kauheaa katsomista :D

  Mutta annetaan nyt tämän topickin olla ihan rauhassa turha ruokkia tätä jos ei ole sitä mieltä että potkut pitäisi antaa.
   
 20. Kiekura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Ducks
  Lainaus:
  Jaahas. No sitten on kyllä kaverin aivan turha jankuttaa potkuista. Kyllä minä pistän tämän puhtaasti pelaajien piikkiin. Jypillä on joka kausi näitä huonoja hetkiä. Kauden alussa, joulutaukoa ennen/jälkeen.
   
 21. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Ai vittu miten hyvältä mahtaakaan tälläinen kuitti tuntua. Ilmeisesti oikea elämäntapa-fani kertomassa mikä on oikea tapa nähdä JYPin otteita. Tuntuu varmasti hyvältä nyt, eiksjee?

  Edit. ET-matseja en itse nähnyt, mutta arvostan aina orastavaa ilmastoa missä pelejä voi katsoa väärin. Mahtavatatata.
   
 22. Ch4InS4w Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #49 Tuomas Pihlman
  Mä lupaan tarjota tällä kaudella yhden matsin helvetin hyvin pelin näkevältä istumapaikalta ensin rautakanslerille ja sitten ZayWestille. Laitan asiasta vaikka sit privaa kun hetki on oikea, mutta ei varmaan vielä tässä alkukaudesta, koska pelihän on tunnetusti tällä hetkellä vitun kusista PASKAAPASKAAPASKAA!
   
 23. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Kovin kohteliaan oloinen teksti, mutta avaa vähän tuota sisältöä ja syvintä ajatusta rustauksiesi suhteen. Jos siis sopii?
   
 24. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Ehkä olet sitten ainut, jolle pointti ei auennut. Mutta ehkäpä keksit sen vaikka huomenna.
   
 25. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Suattaapi olla. Onneksi sinä fiksuna kirjoittajana toit lisäarvoa tähän mysteeriin jota utelin. Turhaan et ole tunnuksia saanut.