Suomalainen ruoka ei missään tapauksessa epäterveellistä ole, muttaSuomalaisen ruoan ylivoimaisuuden myytti. On siinä propagandaa, mutta on siinä totuudenkin siemen. Ei tarvitse mennä kuin Puolaan ja Saksaan asti, niin esim broileria lääkitään ennaltaehkäisevästi antibiooteilla. Suomessa sallittua lihatuotannossa vain yksittäisten eläinten lääkitys todettuun tarpeeseen.
Suomalaisessa ja ulkomaisessa lihassa on eroja
Tuosta voi vaikka lukea. Vaikka tuskin valmiita asenteita muuttaa.
Jos valmiita asenteita on valmis muuttamaan, ja googlaamaan asiaa muulla kielellä kuin suomeksi niin yllätykseksi vastaukset hieman muuttuvat:
https://www.theglobeandmail.com/rep...ety-rankings-of-17-countries/article21654297/
Myönnän kyllä että suomeksi etsiessä tulee lukuisia osumia, jotka kertovat kotimaisen ylivoimaisuudesta, jota vaan muunmaalaiset eivät ole tajunneet.