Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 12.10.2014 klo 21.40.

 1. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  En ymmärrä miksei Jokerien vierasotteluissakin voisi olla studio-osuutta, vaikka Helsingissä, jossei paikanpäälle raahaudutakaan.
   
 2. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
  Jaaha, Viaplay sport nostanut hintoja? Nyt hinta on 29,99 kk. Eikös se hetki sitten ollut 26,95 kk? No, nopeet syö hitaat, joten jätetään nyt sitten toistaiseksi ottamatta...
   
 3. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Iso pettymys myös Viasat:in jääkiekko-kanavien hintoihin. Taitaa tulla välivuosi ainakin telkkarin osalta tässä leirissä köyhään kun kirpaisee noin isot hintamuutokset versus edellinen kausi.
   
 4. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ostakaa kaverin kanssa (tai vaikka keskenänne) Viaplay puoliksi niin ei hintakaan päätä vaivaa. Tuohon vielä Gigantista Chromecast kylkeen 39 eurolla niin HD-tasoista lähetystä seuraa halvalla omasta tv-ruudusta! Ylivoimaisen upea paketti :)
   
 5. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Kaverin kanssa puoliksi on todella hyvä diili. Lisäksi sitä Chromecastia ei edes tarvia, jos sattuu olemaan PS4 tai Smart TV. Smart TV:stä ainakin toimii moitteettomasti.
   
 6. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Mahtaako toimia noin? Joskus olen erätauolla lähtenyt käymään esimerkiksi kaupassa ja kuunnellut kisastudiota kuulokkeilla. Kun tulen takaisin kotiin huomaan, että selaimessa pyörinyt lähetys on katkennut päällekkäisten kirjautumisten johdosta. Kun käynnistän selaimessa pyörivän lähetyksen uudestaan tulee sama ilmoitus pian puhelimen näytölle. Kikkailla toki voi.
   
 7. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild
  Lainaus:
  Toki Chromecastilla mahdollisuus vielä parempaan kuvanlaatuun, joten itse suosittelen sijoittamaan siihen.

  Lainaus:
  Nyt ainakin viimeiset pari vuotta on voinut katsella kahdella laitteella yhtäaikaa Viaplayn lähetyksiä.
   
 8. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Onko laitteilla ollut yhteinen IP? Minulla puhelimessa 4G ja kotona erillinen laajakaista. Samalla nettiyhteydellä ei ole ollut ongelmia.
   
 9. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild
  Lainaus:
  Minulla on käytössä vain puhelimen 4G-netti kämpillä. Sillä kattonut puhelimella/tabletilla/kannettavalla, joskus kahdella laitteella yhtäaikaa. Mutta tosiaan kaverin kanssa tilataan ja aika paljon katsomme samaan aikaan samaa lähetystä eri osoitteissa.
   
 10. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Okei. Erikoinen juttu. Täytyy kokeilla tätä kun pääsee kotiin. Sitähän voi jopa harkita itsekin puolittavansa kustannukset mainitsemallasi tavalla.

  EDIT: Testasinpas asiaa nyt siten, että pyöritin Viaplaytä puhelimessa ja työkoneella. Ei ongelmia. Kun pyysin vielä muksua kirjautumaan palveluun omalta puhelimeltaan tuli herjaa kahdesta kirjautuneesta laitteesta.
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2016 klo 15.23
 11. rainman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Sanoisin myöskin että todella erikoinen juttu. Samaa olen pari kertaa kaverin kanssa kokeilut ja 10 minuuttia Viaplay antaa käyttää samoja tunnuksia, sen jälkeen heittää myöhemmin kirjautuneen pihalle. En laskisi mitään sen varaan että kaverin kanssa pystyisi kulut puolittamaan. En tiedä miksi teillä se on toiminut, mutta kyllä tuo yleisesti ottaen pitäisi olla blokattu.

  Kahdesta eri laitteesta samasta IP-osoitteesta voisi varmaan onnistuakin, en tosin ole testannut.
   
 12. faro Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä täällä ainakin on toiminut eri IP-osoitteessa Viaplay samoilla tunnuksilla jo kohta kolme vuotta.
   
 13. Fat Jesus Jäsen

  Onko Viaplayssa rajoitettu laitemäärää jonka jälkeen pitää niitä "poistella listalta", muistelisin että alkuaikoina 4 eri laitetta pystyi käyttää ja jos halusi vaihtaa niin piti olla yhteydessä aspaan että tyhjensivät listaa.

  Mietin jos kaverin kans ottaa puoliksi testiin.
   
 14. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Liian vanha oon tuollaisiin "kikkailuihin" + nettikaista ei riittäisi kuitenkaan kunnon kuvaan Tämän lisäksi mulla on huonoja kavereita...on kaikki jotain blääh-ifk faneja jotka tuskin innostuu noista matsesta. Täytyy ootella joskos kauden mittaan tulisi jotain parempia tarjauksia Viasatin puolelta ja toivoa että joukkueen tekeminen parantuisi siihen mennessä katseltavaan kuntoon.
   
 15. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Muistelen viimekaudelta että virallisesti kahdella laitteella lupasivat että voi katsoa yhtaikaa. Meillä ainakin toiminut aina kahdella yhtaikaa, eri netit käytössä ja välillä samat. Jokusen kerran on herjannut, kun on vaihdelt laitteita ja yhtaikaa ollut neljääkin laitetta kirjautuneena.

  Appletv llä muuten lähetykset toimii upeasti verrattuna smart tv:n omaan appiin, joka ilmeisesti ei tue 50 fps mutta chromecast ja appletv siis tukevat ja kuva ei värise vaan on terävä myös liikkeessä niinkuin pitää. Muutenhan smart tv appi toimii kyllä mutta kuva ei ole ainakaan vielä parasta.
   
 16. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Tuskin on, ainakin ite oon käyttäny tunnuksia tietokoneella, puhelimella, playstationilla sekä smart-tv:llä. Ja on tosiaan kaverin kanssa puoliks tunnukset, joten sen laitteet vielä siihen päälle.
   
 17. mutina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
  Lainaus:
  En ole kokeillut enempiä, koska ei ole tarvetta, mutta edelleen käyttöehdoissa sanotaan näin: Voit rekisteröidä Palvelun käyttöön enintään neljä (4) laitetta sekä hyväksytyn Viasat-boxin, etkä voi vaihtaa enempää kuin yhden (1) rekisteröidyn laitteen 90 päivän ajanjakson sisällä.
   
 18. faro Jäsen

  Lainaus:
  Itse on tullut kokeiltua ja toimii ainakin täälläpäin useammalla kuin neljällä laitteella.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Neljän laitteen enimmäismäärän tunnistan omista kokemuksista, mutta tuosta aikamäärästä en ole kyllä täysin vakuuttunut. Ainakin itsellä laitteen rekisteröinti onnistuu samantien ja silloin joku vanhempi laite ns. menettää Viaplayn. En ole kaikkia laitteita samaan aikaan kokeillut, mutta huomasin tuon, kun kaverilla kävin ja rekisteröin hänen laitteeseensa Viaplayn tunnuksillani, mutta heti kotiin palattuani jouduin rekisteröimään Playstationini uudestaan.
   
 20. Artyukhin Jäsen

  Puuttuiko muillakin TsSKA-Kazan kamppailusta pelikello?
   
 21. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viaplayn kauttako katsoit? Viasatilla se kyllä oli ihan normaalisti näkyvissä...
   
 22. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Juu Viaplayn, välillä näkyi ja välillä ei.
  Kokeilin PS4 sekä iPadin kautta.
   
 23. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En katsonut kuin noin puolet matsista, joten saattoihan se kello uupua välillä Viasatiltakin. Ottelun lopussa se kyllä näkyi.
   
 24. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  Oli se jonkin aikaa poissa Viasatin puolellakin. Vika oli varmaan Moskovassa eikä Viasatilla. Näyttäisi tulevan kello ihan kuvafeedin mukana paikan päältä.
   
 25. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  @Moderaattorit voisi ehkä harkita, että tämän ketjun nimeksi vaihdettaisiin Viaplay - Huippu-urheilua kohtuuhinnalla. Sikäli kun tarjonta käsittää paljon muutakin kuin jääkiekon. Pelkän KHL tarjonnan perusteella pakettia ei voi pitää kohtuuhintaisena.