Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 12.10.2014 klo 21.40.

 1. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Avaan oman ketjun Viaplaylle, koska en sellaista haulla löytänyt. Käykäämme tässä ketjussa keskustelua Viaplayn palvelusta, laadusta ja ongelmista.
  www.viaplay.fi 24,95€/kk

  Alkutaival Viaplayn kanssa meni varsin mallikkaasti, mutta nyt viimeiset viisi peliä on ollut aivan järkyttävää paskaa. Puskuroinnin vuoksi kuvani on välillä jopa 5 minuuttia jäljessä varsinaista lähetystä. Soittelin Viaplaylle eivätkä suoraan tunnustaneet, että vika olisi heidän. Kuitenkin lähetettyäni kuvakaappauksen nopeustestistä sekä heidän tarjoamastaan kuvasta sain 25% alennuksen tilaukseeni jonka he sanoivat hyvittävänsä minun tililleni. Ongelmat eivät selvästi koske kaikkia, mutta jotenkin kierosti olen helpottunut, että en ole ongelmieni kanssa yksin. Eipä tuo hyvitys kyllä aiheutunutta mielipahaa poista, mutta parempi sekin kuin ei mitään.

  Soita meille
  0800 - 112 787
  support@viaplay.fi

  Asiakaspalvelumme palvelee
  Arkisin:
  13:00 - 22:00
  La & Su:12:00 - 19:00
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2014 klo 22.14
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Itselläni on ViaPlay ollut tammikuusta 2013 asti (toki kesällä tilaus on tauolla, koska ei sieltä silloin mitään tule). Olen ollut palvelun laatuun todella tyytyväinen. NHL- ja NFL-lähetyksissä on ollut erittäin harvoin mitään teknisiä ongelmia. Jokerien pelitkin ovat tänä syksynä pyörineet ihan hyvin, mutta sitä saattaa auttaa se, että olen katsellut niitä yleensä yöllä jälkilähetyksenä. Kuvanlaatu oli joissain vieraspeleissä surkea, mutta se ei mene Viasatin piikkiin.
   
 3. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Itelläkin ongelmia useasti etenkin Jokerien pelin kanssa. Yleensä viimeistään kolmannessa erässä kuva alkaa olemaan eloveenaa. Jos yrittää manuaalisesti parempaa kuvanlaatua, niin alkaa bufferointi. Samaan aikaan muut Viaplayn lähetykset toimii moitteetta.

  Italian seria:ssa ja joissain englannin liiga cupissa ollut joskus samaa tai vaihtoehtoisesti kuvan pysähtelyä. Äänet kuitenkin rullaa kokoajan ilman katkoja.

  Yleensä viat suosituiden otteluiden kohdalla: Jokerien pelit ja liiga cupissa Manu ja Liverpool. Vaikuttaa siis enemmän Viaplayn kapasiteetti ongelmalta.
   
 4. enigma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuusKi, Nikerit
  Onko muilla ongelmia saada streamia näkymään? Leffat ja sarjat lähtee heti "play"- nappia painamalla päälle mutta urheilulähetykset ei tahdo välillä lähteä rullaamaan sitten kirveelläkään. Saa päivittää välilehteä monta kertaa kunnes suostuu toimia. Muita ongelmia ei ole tullut vielä vastaan.
   
 5. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  SKA-pelissä perjantaina oli aika suuria ongelmia, muuten on toiminut mulla melko lailla moitteetta parhaalla kuvanlaadulla. Olen ollut todella tyytyväinen tähän palveluun Ruutu+ sekoilujen jälkeen. Lisäksi vastaavat esim. Twitterissä kysymyksiin aina.
   
 6. Frankster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Täysin samaa täällä, aivan sama kumpi tietokoneista pyörii, ja netti on kuitenkin 100MB...

  Pitääkin laittaa palautetta Viasatille, harmi että olen niin laiska.
   
 7. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Lainaus:
  Nyt sama Bos-Col pelissä. Kuva taas paskaa!
   
 8. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  En kyllä oikein ymmärrä otsikon uudelleen muokkausta kun sieltä Viaplayltä esitetään myös NHL ja Allsvenskania. No ehkä tämä on sitten parempi tässä muodossa. NHL peleissä onneksi Game Center pelastaa jos Viaplay tökkii.
   
 9. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Medvescak - Slovan ja taas puskurointia HD:nä ja vähän heikkomallakin laadulla. Automaattinen laatu pakottaa sen huonoimmaksi ja muutoin pätkii. On se kumma, että noi sarjat ja elokuvat toimii kuitenkin, mutta suorat lähetykset ei toimi. On se kumma juttu, että hommaa ei saa kuntoon. Ilmeisesti odottavat, että ihmiset lopettavat tilauksensa.
   
 10. Lätkäkala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
  Ihmettelin kyllä syvästi, kun sai katsoa viimeisenkin erän Jokereiden pelistä hyvällä laadulla ilman bufferointia tai mitään häikkää. Vasta "jälkilöylyissä" pieni bufferointi ja pihalle. Taisi olla ensimmäinen kerta itselleni kun koko matsi pyöri hyvällä ilman lagailuja, jokunen ensimmäinen matsi tosin jäi katsomatta.
   
 11. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tjoo, minulta lähti supporttiin sähköpostia kun taas pelin lopussa alkoi pätkiin.


  Lainaus:
   
 12. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Huomasin, että bufferointiin auttaa se, että ei katso suoraa lähetystä. Kelaa lähetystä 30s - 1 min taakse päin, niin bufferointi loppui.

  Auttaa erityisesti xboxilla, jolla kuvanlaatu on kauheaa kuraa lähes aina Jokereiden peleissä. Eilen testasin useamman kerran live kuvaa vs 1 minuutin viivee - viiveellä katsoessa kuva muuttui HD tasoiseksi. Auttoi myös tietokoneen puolella, kun alkoi eilen jälkilöylyissä + haastatteluissa kun alkoi bufferoimaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2014 klo 09.29
 13. Lätkäkala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
  Ei jessus mitä sontaa eka erä Jokereiden pelistä, miten muilla?
  Alku meni hienolla laadulla, Semirin jäähyllä bufferointi ja pihalle. Ekalla yrittämällä takaisin peliin mutta aivan räntää. Kokeilin ylläolevaa Isotuopin veiviä ja laatu parani. 3min ennen erän loppua bufferointi ja pihalle ja miljoonan yrittämisen jälkeen sain taas rullaamaan, vaihtelevalla laadulla. Eipä ollutkaan vielä ensimmäinen erä persiilleen mennyt.
   
 14. Groozie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit FC
  Ensimmäinen erä meni vielä varsin mallikkaasti, mutta nyt tauolla meni kuvanlaatu puuroksi ja nyt bufferoidaan jatkuvasti. Pikkuhiljaa voitaisiin laittaa kuntoon tai tilauksen tulevaisuus lähtee kyllä harkintaan.
   
 15. Kari Runk Jäsen

  Eilinen SKA - CSKA matsin ensimmäinen erä (enempää en nähnyt johtuen omista treeneistä) meni mallikkaasti, ei moittimista. Yöllä koko Viaplayn paska ilmeisesti kaatui, eikä mitään NHL-matsia voinut katsoa lähes puoleentoista erään. Nyt Jokereiden ensimmäisessä erässä täällä ainakin kuvanlaatu oli täyttä mössöä, joten kyllä varsin paska maku tästä palvelusta on kahden päivän perusteella jäänyt.
   
 16. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Lainaus:
  Mulla puuro ja bufferointi alkoi 3 erässä. Toki katsoin kokoajan 1 miinuutin viiveellä, mikä auttoi 3 erään asti.
   
 17. Kennel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Just for the record, kysäsin tänään baarissa, miten porukalla on Viaplay toiminut ja kaikki 4-5 sanoivat, ettei ole ollut mitään ongelmia. Aika yksilöllistä siis ilmeisesti. Ite en käytä, joten ei pysty sanomaan.
   
 18. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lähetin tosiaan ViaPlaylle aiemmin sähköpostia ja sain sieltä vastauksia kyllä hyvin, en viitsi koko viestiketjua tähän kopioida (viestintäsalaisuus?) mutta pääkohdat:

  Eli näyttää siltä ettei vika ole viaplaylla vaan tässä tapauksessa Soneralla, viaplaylla on koitettu tutkia tuota ongelmaa ja eivät ole löytäneet heidän päästään mitään, kehottivat olemaan omaan operaattoriin yhteydessä. Aikoivat vielä kuitenkin tutkia asiaa.

  Linkitin heille myös tämä viestiketjun sekä sen otteluseurantaketjun missä porukka valitteli tuota yhteysongelmaa, he myönsivätkin että on muitakin asiakkaita joilla on tuota samaa vikaa ollut.

  Minkä operaattorin netti niillä on ollut joilla on pätkinyt? pätkikö striimi eilen pelin lopussa? en itse katsonut kun olin nukkumassa.

  Muuten kyllä vaikutti ripeältä ja hyvältä tuo viaplayn asiakaspalvelu, oli asiantuntevaa jne, jäi hyvät kokemukset.
  Vastaukset sain jos aamulla lähetin niin iltapäivällä ja jos illalla niin heti aamulla.

  Itellä on Soneran 100/10 netti mutta vika ei ole kaistan riittävyydessä, ehkäpä siellä on Soneralla joku palvelin joka menee aina isoista liikennemääristä solmuun, tiedä häntä.
   
 19. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  DNA 100/10 kuitu ja bufferointia on vähän liiaksi ollu kyllä. Eilisessä pelissä toisen erätauon tuntumassa katkes koko streami joku 3 kertaa ja sitä tuttua bufferointia sit 3. erässä :(
   
 20. Koskis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins, Wild, ManchesterUnited
  Lainaus:
  Suomalaiset palveluntarjoajat vetoavat aina tähän. Kaikki ongelmat on aina operaattori päässä ja heidän päässään ei ongelmia näytä olevan. Sama pätee myös ruutuun. Se on aina minua ihmetyttänyt, että HD-tasoisen kuvan streamaus onnistuu lähes tulkoon aina ongelmitta ulkomaisilta palveluntarjoajilta (Bein, NFL Gamecenter, NHL Gamecenter, SkyGo jne jne.) vaikka lähettävä taho majailee tuhansien kilometrien päässä ja yleensä välissä on vielä erillinen DNS palvelu tai VPN palvelu. Tällöin operaattorin päässä ei ole ongelmia, mutta Suomalaisia palveluita ei toimimaan vaan saada.

  Uskon, että kyseiset suomalaiset palvelut yrittävät tuottaa mahdollisimman hyvää palvelua, mahdollisimman edullisesti. Palvelinrauta ja kaista suoriutuu pääosin hyvin livestreamauksista, mutta juuri nämä suositut pelit sitten tuottavat kapasiteetille ongelmia. Ei ole vain järkeä nostaa kaistaa/rautaa sille tasolle, että se suoriutuisi näistä ruuhkista 100% hyvin, koska surimman osan ajasta kaistasta/raudasta vain murto-osa olisi sitten käytössä.

  Suomessa vain on helppo syyttää kaikesta operaattoreita, koska heidän touhunsa on myös välillä todella todella heikkoa, mutta nykyään yhä useamma Suomalaisellakin alkaa olemaan jo riittävän nopeita liittymiä eikä yli 50/5 netillä saisi olla mitään ongelmia.
   
 21. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Vika Operaattorissa väitteet täyttä puppua ja pelkkää puolustelua! Miten bufferointiongelman ilmentyessä Jokerien pelissä kaikki muut Viaplayn lähetykset toimii moitteetta HD-kuvalla samaan aikaan?. Eivät osanneet Viaplaylla vastata.

  Testasin myös: Samaan aikaan koneella pyöri kaksi leffaa HD tasolla ja xboxilla myös. Ilman bufferointia, mutta yksi Jokerien matsi ei toimi kunnolla vaikka koko kaista sille varattuna.
   
 22. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tjoo, tutkivat vielä ongelmaa ja tämä ketju on heillä tiedossa sekä seurannassa joten palautetta tähän ketjuun tai suoraan asiakaspalveluun vaan jos ei toimi niin alkaa olemaan painetta viaplayn suuntaan.
   
 23. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Ekan kerran kirjauduin peliin hyvissä ajoin, noin 2 min ennen lähetyksen alkua ja toistakseksi toiminut hyvin. Sainkohan kerrankin prioriteettia viasatin serverille?
   
 24. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Omalla kohdallani tällä ei ole ollut merkitystä, mutta tästä päivästä en osaa sanoa. Sunnuntain peli oli kuitenkin 90% ajasta melkein kohtalaista kunhan piti laadun määrittelyn "automaattisena". Mikäli laadun pakotti hyväksi taikka HD:ksi peli kärsi samanlaisista katkoksista kuin aiemmin. Viaplay on pyytänyt minulta palautetta sunnuntain pelistä, mutta en ole vielä kerennyt/muistanut vastata.
   
 25. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Lainaus:
  Toimi koko peli pätkimättä. Ensimmäisen kerran ikinä Jokerien pelin kohdalla. Yleensä vähintään kolmannessa erässä alkanut kuvanlaatu huononemaan tai vaihtoehtoisesti bufferoimaan.