Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 12.10.2014 klo 21.40.

 1. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Viaplayn KHL-lähetyksiä ei varmaan edelleenkään tallenneta mihinkään kirjastoon, että voisi katsoa tyyliin seuraavana päivän matsin kokonaan? Oliko taaksepäin kelausta about 4h? Tuo on minusta iso miinus. Sen takia tulee yleensä valittua telkkaripaketti, koska silloin voin tallentaa pelin ja katsoa kun kerkiän.
   
 2. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kesän aikana Viaplayn lähetyksiä on voinut katsoa uusintana jälkikäteen muutaman päivän ajan. Olettaisin että kyseessä on pysyvä ja kaivattu uudistus joka koskee myös tulevia KHL-lähetyksiä.
   
 3. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Tämä olisi hieno uudistus! Täytyy varmaan laittaa kysymys heille, että onko tosiaan näin.

  EDIT: Näköjään asia on juuri näin, löysin tällaisen tekstin Viaplayn sivuilta:
  Lainaus:
   
 4. Samsteddy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara, sympatiat Porin Ässät
  Onko kukaan kysellyt Soneralta hyvää tarjousta Viasat Jääkiekon / koko urheilun osalta? Kuten toisessa ketjussa mainitsin niin nelonen pron kaikkine herkkuineen sai 19,90€/kk/6kk/määräaika ja jos samanmoisen saisi tähän Viasattiinkin niin avot.
   
 5. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eiköhän Canal Digitalin laitteilla voi tallentaa ottelut ihan normaalisti omalle kovalevylle, että jos talletus on tärkeää, niin canalin lautasta vaan katolle.
   
 6. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Soneralla Viasat kulta ensimmäinen kk 0€, ja seuraavat 5kk 29,95. Ilmaista imo
   
 7. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  KHL.ru video tarjoaa kaikkia oman jengin pelejä n.35€/kausi ja ihan koko liigan pelit n. 75€/kausi.
   
  Viimeksi muokattu: 16.08.2016 klo 22.22
 8. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Mitä vaihtoehtoja siellä on selostuskielen suhteen ja miten hyvä on laatu muuten?
   
 9. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Niissä muutamassa joita tuli katsottua oli selostus itä-suomeksi mutta laatu ihan hyvää. Nykyään on myös geoblock eli vaatii vpn:n.
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Millaista nettiyhteyttä viaplay vaatii? Mielessä kännykän käyttäminen mökillä ja nopeus ei päätä huimaa. Yle areenaan toimii. edit Nopeustesti antoi 0,61. :(
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin tai jos käyttää IPTV:tä, niin ei tarvitse kovalevyä, vaan KHL-pelit ja muutkin pelit tallentuvat automaattisesti ohjelmakirjastoon ja ovat saatavilla sieltä sen samat 48 tuntia. Toki siinä on sitten vielä optiona tallentaa halutessaan boksille, niin säilyy niin pitkään tallessa kuin on tarvetta.
   
 12. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Viime kaudella eivät tainneet KHL-pelit ohjelmakirjastoon mennä, mutta nyt tuolla näyttäisi niitä olevan. Hyvä muutos. Tallentelu ei tätä päivää
   
 13. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Kuvittelenko vain, vai onko voiko joku vahvistaa havaintoni. Aivan kun Viaplayn kuva olisi nopeassa liikkeessä sulavampaa kuin aikaisempina vuosina? Meinasin tuosta syystä vaihtaa kaapelitelevision puolelle mutta asia on havaintojeni perusteella korjautunut.
   
 14. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Itsellä ei Viaplayn laadusta kokemuksia, mutta käsitin viime ja edellisellä kaudella, että ongelmia olisi ollut lähinnä ainoastaan Jokereiden matsien/muiden normaalia enemmän katsojia vetävien matsien aikana?
   
 15. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Mannschaft, North Atlantic Hawks
  Hoksasin Kohelon alkaneen tänään. Ihmettelin, miksi minun Viasattini näyttää viime marraskuun otteluita.
  Aivan mälyttömän älykkäänä olentona tajusin lopulta, liian myöhään live-matsiin ehtiäkseni toki, tehdä kanavahaun uudelleen.
  Haa, minulla näkyy uusi kanava: Viasat Jääkiekko.
  Luultavasti näen Jokeri-kiekkoa huomenna. Nyt pitää varmaan tiirailla ketä Jokereissa oikein pelaakaan, valmentajan tiedän.

  Kesä mennyt rattoisasti jalkapallon ja olympialaisten parissa. KHL auttaa tähän krapulaan.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Uusi kanavahaku ottaa jo valmiiksi päähän. Taas kauhia savotta siivota ylimääräiset pois.
   
 17. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Viime kaudella katsoin vain striimejä. Nyt hommasin Jokereita ja NHL varten viaplayin. Eilen katoin matsin ja Verrattuna esim ruutu+, eilinen kuva oli aivan helvetin sulava ja hyvä, ei nykinyt yhtään.
   
 18. hashomer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
  Kellään muulla yllättäen ongelmia Viaplay:n kanssa ulkomailta katsottaessa? Olen jo kaksi Jokereiden KHL-kautta katsonut ulkomailta saman (maksullisen) VPN:n yli, ilman mitään ongelmia. Nyt Viaplay herjaa, että sisältö katsottavissa vain Pohjoismaissa. Kuitenkin testasin ja esimerkiksi Yle Areenan Suomeen rajattu materiaali näkyy saman VPN:n yli, eli mahtaakohan olla, että Viaplay saanut jotain uusinta tekniikkaa geoblokkauksen avuksi? Kukaan onnistunut ulkomailta käyttämään Viaplaytä viime aikoina?
   
 19. hashomer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
  Lainaus:
  Vastauksena itselleni, että ei, eivät ole mitään kummempaa tehneet, käyttävät vain ilmeisesti eri IP:n geolokaattoria kuin YAreena. Palveluntarjoajani IPVanish vain toimii huonosti - neljästä Suomen servereistään kolme tuottaa IP:n, joka ei ole Suomessa... Onneksi ei ollut Jokereiden kotiavaus!
   
 20. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Onko jossain avattu miksi A-J Niemi ei enää ole mukana Viasatin tiimissä? Aika isot saappaat täytettävänä Pirneksellä joka ymmärtääkseni KHL:n kommentaattoriksi siirtyy. Jos kyse on Niemen omasta tahdosta niin ymmärrän. Jos päätös on Viasatin niin en ymmärrä edes vähän alusta.
   
 21. Durable Jäsen

  Lainaus:
  KHL-lähetyksistä aikaisemmiltakin kausilta tuttu Antti-Jussi Niemi jatkaa selostamokommentaattorina.
   
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Piti oikein googlata ja ihan horinoiksi menee jutut. Nyt vähän ryhtiä.

  Viasatin vahvistunut kiekkotiimi esittäytyy - ePressi
  "KHL-lähetyksistä aikaisemmiltakin kausilta tuttu Antti-Jussi Niemi jatkaa selostamokommentaattorina ja samoin tekee viime kauden Stanley Cup finaaleissakin mukana ollut Janne Niinimaa."
   
 23. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Okei. Olen kai sitten käsittänyt jotain väärin kun Antin nimi ei ole noussut näiden uusien kiinnitysten yhteydessä esille. Hienoa että Antti jatkaa.
   
 24. LEFTI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Golden Knights
  Tiedustelin kauden alussa, että onko tulevaisuudessa mahdollista saada Viaplayn kautta netistä 24/7 jääkiekkokanava tuohon samaan hintaan. Itse heille hieman harmittelin, että en katso heiltä muuta kuin jääkiekkoa, niin se n. 26e tuntuu melko isolta verraten muihin vastaaviin urheilupalveluihin, joissa saa samalla rahalla live urheilukanavan tai jopa useamman (kuten MTV Sport, Ruutu+ ja Eurosport).

  Eihän tuo toki mikään järkyttävä hinta ole, kun löytyy nhl gamecenter ym, mutta ei haittaisi ollenkaan jos saisi kanavan pyörimään koska tahansa.. ja mitä ilmeisemmin sitä ollaan ehdottamassa mahdolliseen kokeiluun. Vai olikohan Viaplayn ystävällinen Lauri, vain ystävällinen :)

  Kiitos viestistä,

  Tällä hetkellä tuo Viasat Film-kanava on ainoa kanavamme lähinnä sen takia, että kokeilemme Viasat TV-kanavien lisäämistä palvelumme puolelle. Tällä hetkellä meillä ei näy muita kanavia teknisistä ja oikeudellisista syistä, sillä prosessi on itse vielä kokeiluvaiheessa. Laitan tästä luonnollisesti hyvän ehdotuksesi eteenpäin, että juurikin Viasat Jääkiekko voisi olla seuraava lisättävä kokeilukanava, mikäli kokeiluvaiheessa päästään eteenpäin. Juuri nyt emme pysty tehtailemaan uusia kanavia Viaplaylle pyyntösi mukaisesti.

  Jos lähinnä jääkiekko kiinnostaa ja kanavat on juurikin sinun juttusi, voisin suositella sisaryhtiömme Viasatin esim. jääkiekko kanavapakettia. Tietääkseni tiettyjen teleoperaattoreiden kautta olisi myös mahdollista sitoa esimerkiksi Ruutu - MTV - Viasat tilauksia yhteen mahdollisesti sopivammalla hinnalla, mikäli kaapelitilaus kuulostaa harkittavalta vaihtoehdolta. Lisätietoja Viasat-paketeista löytyy mm. osoitteesta: Tervetuloa Viasatin pariin | Viasat

  Kiitokset kehitysehdotuksesta ja palautteesta ja kerrothan toki jos sinulla on muuta kysyttävää Viaplaystä, autan sinua mielelläni.

  Mukavaa viikonloppua!

  Ystävällisin terveisin
  Lauri
  Viaplay Asiakaspalvelu
   
 25. Luotain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  On aivan tajuttoman hieno tämä uudistus, että voi katsoa otteluita parin vuorokauden ajan jälkikäteen Viaplayn kautta. Itse käytän AppleTV:tä katsomiseen ja ainakin ko. värkillä kelauksetkin toimivat todella mallikkasti. Varsinkin NHL-kauden alkaessa tämä ominaisuus tulee olemaan painonsa arvoinen kullassa.