Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 12.10.2014 klo 21.40.

 1. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Miksi en tällä hetkellä näe Viaplayn kautta, että yksikään KHL:n peli olisi livenä juuri nyt?
   
 2. Anthero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Symp. Jukurit
  Tulinpa täältä kyselemään kun ajattelin että ketju sopii parhaiten kun KHL:n seuraajat ovat varmaan aihetta pähkäilleet. Tarkoitus olisi siis väijyä World cupin pudotuspelit Turkissa. Viaplayn sivuilla luki että palvelu toimii vain pohjoismaissa. Onko tosiaan näin etten saa suomalaista lähetystä edes rahalla Turkkiin? Täytyykö minun turvautua striimeihin? Kiitoksia jo etukäteen jos joltain löytyisi vastausta.
   
 3. Joghey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Esimerkiksi F-Securen Freedome -ohjelmalla voit muuttaa koneesi tai kännykkäsi sijainniksi Suomen. Viime kaudella toimi ainakin minulla todella hyvin ja samalla pääsi vilkuilemaan myös Ruotsin ja muiden pohjoismaiden urheilutarjontaa. 40 euroa vuodelta tuo muistaakseni kustansi, mutta jotain kokeilujaksoja taisi olla saatavilla. Jos käyttöä löytyy koko vuodelle, niin täältä ainakin suositusta Freedomelle.
   
 4. Anthero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Symp. Jukurit
  Lainaus:
  Itseasiassa kyseinen sovellus löytyy puhelimesta kun firma sellaisen tällä viikolla asensi. Pitänee siis luoda kännykällä netti minkä jakaa iPadille. Luulisi siten toimivan.
   
 5. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Tänään tulee Viaplaysta sarjan toisen suomalaisjoukkueen, eli Kunlunin matsi. Hienoa että näyttävät näitäkin!
   
 6. Minä ja Kirves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Terve!

  Onko jollain muulla ongelmia ollut ps4 viaplay sovelluksen kanssa? Itselläni on varsinkin jääkiekkoa katsoessa niin että kun kamera kääntyy ja pelaajat liikkuvat niin pelaajista tulee sumeita ja usein kiekkokin on vain sumua? Kuva itsessään esimerkiksi vaihtopenkkiä kuvatessa on helvetin hyvä mutta pelin aikana käy noin.

  Tietääkö joku on tässä nyt vehkeissä vika (Ps4, 50 Mg kiinteä laajakaista, lg 49" Tv)? Voisiko olla että esimerkiksi tv on liian huono<-- tosin keväällä läppärin kautta ruutu.fi jääkiekossa pelitti ihan hyvin hdmi kaapelilla? Paria Hdmi kaapeliakin olen kokeillut(niin ps4 omaa kuin jotain Panasoniccia).
   
 7. pyyksteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks,Jokerit
  Täällä sama homma muilta osin mutta xbox one laitteena. Mielestäni viime kaudella kuva oli sujuvampaa samalla kokoonpanolla. Läppärillä ja hdmi kaapelilla kuva on sujuvampaa mutta ei kestä kauan kun läppäri kuumentuu ja kuva alkaa tökkiä.
   
 8. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei varsinaisesti kuulu tänne, mutta silti parempi täällä kuin otteluketjussa:

  Lainaus:
  Omasta mielestäni Mäkinen ja Kainulainen pääsevät molemmat plussan puolelle selostuksiensa osalta.

  Lisäksi uusista selostajista Kuusinen (Ufa-peli) ehdottomasti jatkoon. Innanen (Riika-peli) voi sen sijaan pysyä jatkossakin siellä futiksen puolella.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kainulainen on kamala, asenne ihan huono. Toivottavasti ei selosta enää yhtään narrien matsia, kun on selvästi parempaa -jopa tuo Innanen- tarjolla. Selostakoon vaikka änäriä ja muiden khl-pelejä.
   
 10. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kainulainen on paras näistä selostajista, Mäkinen on alkanut vituttamaan kun on olevinaan joku jumala. Kuusinen myös todella hyvä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2016 klo 15.15
 11. faro Jäsen

  1.Mäkinen
  2.Kuusinen
  3.Kainulainen
  4.Innanen

  Siinä järjestys. Innanen oli ihan järkyttävä. Valmistautuminen ihan vihkoon eikä itse peli sujunut yhtään sen paremmin. Mäkinen ja Kuusinen ovat priimaa, Kainulainen sen sijaan ihan ok.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Mukavasti menee ristiin mielipiteet. Täytyy kompata tuota kusen nousemista kupoliin Mäkisen osalta, ainakin yhden matsin selosti päin helvettiä, kun ei sattunut kuvan laatu miellyttämään.

  Kainulainen on niin 'me ollaan jo hävitty ja kaikki on huonosti' -asenteella aina liikenteessä, että rupeaa nykyään vituttamaan heti ekasta äännähdyksestä lähtien.
   
 13. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Mäkiseen meni tosiaan hermot lopullisesti kun heitti ihan lekkeriks sen yhen matsin. Ennen kun pelkkää nahilaa selosti niin oli ihan ookoo.
  Kainulainen tosiaan apea, mutta silti nykyään Mäkistäkin parempi.
  Kuusinen saattaa ajaa molempien ohi kun saa viasatilla matseja alle.
  Innanen voi pysyä futiksen puolella.
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mistä kukakin tykkää. Mäkinen on mielestäni valtakunnan ykkösselostajia ja tämä kasarikatsaus oli mielestäni erittäin piristävää settiä pitkälle kaudelle. Kerran kaudessa voi tuollaisen hassuttelupläjäyksen vetää.

  Jos kyseessä olisi ollut tulikivenkatkuinen playoff-sarja, niin varmasti olisi menty asialinjalla.
   
 15. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Kuusisesta tykkäsin jo liiga-aikoina, tuntuu syttyvän peliin kuin peliin. Mielellään kuuntelisi enemmänkin Jokereiden peleissä ja miksei muutenkin lätkän parissa. Tällä hetkellä lempiselostajiani Nelosen Jantta Alkion ohella.

  Mäkisen ääni on alkanut kyllästyttämään mitä enemmän on miestä kuunnellut, tuntuu tietävän aivan kaiken ja vaikka joku perusasia ei onnistu pelin aikana (jonkun pelaajan nimi tjsp), niin hän ei suostu korjaamaan asiaa vaikka asiasta kommentoidaan esimerkiksi twitterin kautta. A-J Niemen kanssa tosin selostaessaan Jokereiden pelejä on kaikista siedettävin, mutta yksin selostaessaan tulee aina ihmeellinen tarve päteä kaikesta.

  Kainulainen oli alkuun (14-15 kaudella) aika rasittava jatkuvalla manaamisellaan ja negatiivisuudellaan. Parempaan päin on tosin menty jo, mutta jää kuitenkin selvästi Mäkiselle vielä.

  Innanen ei tosiaan kuulu lätkämatseihin. Tuntui olevan sen verran kujalla Riika-ottelussa, että huomasi valmistautumisen puuttuneen täysin.

  Otetaan vielä viidenneksi Teppo Laaksonen, joka selosti Magnitka-ottelun. Kaikin puolin ihan ok selostaja, mutta jonkinasteinen helium-ääni pilaa valitettavasti kokonaisuuden. Maikkarilta tämäkin kaveri ryöstetty Viasatille.
   
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Olikos Kuusinen joka tänään selosti? Oikein miellyttävää kuunneltavaa oli. Mäkistä ei tosiaan nykyisin oikein jaksaisi tai ainakaan ilman kommentaattoria.
   
 17. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mäkinen on kyllä nykyään ärsyttävä. Ennen (muutama vuosi sitten) oli ehdoton maan ykköslätkäselostaja, mutta nykyään tuntuu nousseen hattuun ja pahasti. Vastenmielinen tyyli sekoittaa itse selostajan ja kommentaarin roolit, ja hoitaa molempia kerralla. Luulee tietävänsä kaikesta kaiken jnejne. Korjailee myös kommentaattoreitansa välillä. Ja sokerina pohjalla suomentaa näitä jenkkitermejä, jotka kuulostavat aivan vammaisilta. Ei jatkoon.
   
 18. Artyukhin Jäsen

  Eikö ton Viaplay Sportin pitänyt jatkua hinnalla 26,95 kun se toinen on kalliimpi? Vai ymmärsinkö väärin:D
   
 19. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Hinta nousi 29,95 euroon..
   
 20. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Onkohan tuolla mietitty, että joku saattaisi seurata KHL:ää olematta kumminkaan Jokerit-fani? Varmaan tosi perseestä kuunnella selostusta kun ovat noin vahvasti Jokereiden puolella. Neutraali selostus on kuitenkin aina se paras.
   
 21. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Yhtälailla ne viime vai toissakaudella tuntui jossain EHT-matsissa hehkuttelevan/voivottelevan suomalaisseuran puolesta, kun pelasivat ei suomalaista vastaan. Jos se on maan tapa tai jotain. Itsehän olisin tietysti aina sen ulkomaalaisen puolella ihan vaan vaikka ärsyttääkseni :)
   
 22. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Olethan muistanut itkeä myös siitä, että Mertsi pitää IFK puolta täysin puusilmäisesti tuossa kansainvälisessä harjoitusturnauksessa.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Tarkoitat nyt varmaan CHL:ää? Joo, mieluummin puolueeton selostus kuin puolueellinen.

  Lainaus:
  En yllättynyt. Kuka tässä nyt sitten itkee niin sen päätelkööt kukin itse.
   
 24. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Sinä tulit tänne kitisemään puolueellisesta selostamisesta, mutta jos vedetään "oikealle" joukkueelle kotiinpäin niin asia ei vaikuta olevan mikään ongelma. Hyvin lapsellista käytöstä sinulta.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Voi hyvänen aika juurihan sanoin, että se on ihan yhtä perseestä onko se selostaja sitten IFK:n puolella CHL:ssä tai sitten Jokereiden puolella KHL:ssä, paljon mieluummin kuuntelen selostajaa joka on puolueeton oli kyseessä sitten mikä sarja tahansa, pl. sitten lätkän mm-kisat ja olympialaiset niissä saa ja pitääkin olla Suomen puolella suomalaisen selostajan. Onneksi sentään Liigaa selostavat ovat puolueettomia. Kunhan vaan mietin, että onko Viasat tätä ollenkaan miettinyt (luulisi Suomessa kuitenkin olevan myös KHL-faneja joilla on jokin muu suosikki kyseisestä sarjasta kuin Jokerit ja katsovat näitä matseja Viasatilta), mutta anti olla kun näyttää menevän nyt syvälle erääseen kirjoittajaan.