Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 12.10.2014 klo 21.40.

 1. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Lainaus:
  Menee hieman off-topic, mutta kun tästä oli aikaisemmin puhetta, niin tämän päivän NHL on The fly-ohjelmaa voi käydä katsomassa Viaplayn kautta ja katsoa, mitä tapahtuu 15 minuutin kohdalla. Itselläni ohjelma ainakin katkeaa kesken alle puolenvälin.

  Onko Viasatilla muuten suunnitelmissa laajentaa Jokereiden KHL-vierasotteluiden lähetyksiä? Kotiotteluiden studioosuudet ovat sen verran hyviä, että ainakin joskus voisi myös vierasotteluissa olla samanlaista. Tiedän toki että on kallista jne, ja että lähetys pääosin tehdään näissä muualla.
   
 2. Lainaus:
  Kiitos havainnoista ja niiden raportoimisesta, sekä pahoittelut ongelmista. Kysymys: katsoitko NHL On The Flyta livenä? Löin nyt jälkilähetyksenä pyörimään ja minuutit 14-16 menivät ongelmitta.

  Mahdollisuuksia on tutkittu, mutta toistaiseksi emme ole suunnitelleet vierasotteluihin studioita säännöllisiksi.

  - Hemmo
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Tämä on joidenkin mielestä pilkun viilaamista, mutta hieman enemmän kiekkoa seuraavien mielestä kenties ei.

  Olisiko mahdollista, että selostajat opettelisivat tuomareiden käsimerkit, kun jäähy annetaan? Edellisen kerran outoa valittamista tuomareiden vääristä merkeistä loihti kuuluviin muistaakseni Tero Kainulainen viime maanantain ottelussa Ak Bars vs Omsk. Todellisuudessa tuomari näytti täysin selvästi kahta rangaistusta: kiekon sulkemista + käytöskymppiä. En usko, että on kovin vaativa homma opetella käsimerkit, jolloin säästyy virhetulkinnoilta tai - kuten tässä tapauksessa - tuomarin syyttämiseltä siitä, että onpas outoa, ei näyttänyt kuin käytöskympin. Menee jotenkin pienesti pohjaa asiantuntemukselta, jos peliin oleellisesti kuuluvat jäähyjen syyt on selostuksessa hakusessa ilman, että niistä kertova teksti tulee ruutuun. Kaikilla paikkakunnilla KHL:ssä tekstiä ei edes aina tule.

  Isossa kuvassa kiitoksia hyvästä työstänne.
   
 4. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuo olisi mahtava juttu. Itseä kiinnostaa ainostaan Jokereiden pelit eikä muiden khl-jengien otteet tai ees nhl joten tuntuu hölmöltä maksaa tuo 30€/kk.

  Muutenki olen kaivannut erilaisia paketteja joissa voisi ostaa halvemmalla pelkän khl tai nhl.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Kommentaattorilla vahvistettu selostus olisi jo iso parannus vieraspeleihin.
   
 6. Fat Jesus Jäsen

  Alkaa olla Mäkinen/Niemi/Vallin mukahassuttelut melko väsynyttä.

  Ei jatkoon.
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Tähän eri, omasta mielestä ihan kivaa seurata kun ei ihan niin vakavina olla.
   
 8. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Hassuttelu on ihan ok ja kiva, kun joukkueenkin kanssa tulevat juttuun. Mutta pelin aikana voisi keskittyminen olla pari astetta paremmin pelissä.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Aivan. Kiekko tippuu jäähän ja Mäkinen vetää nyt jo hyvin väsyneeksi käynyttä nälvintäänsä. Ja Vallinille tulisi keksiä muu funktio lähetyksessä kuin olla nälvinnän kohteena. Itse asiassa musta on vaikuttanut jo pitempään siltä, että Mäkinen haluaa katsoa, että kuinka paskaa lähetystä voi tehdä ilman että asiaan puututaan. Niemi vaikuttaa aika ajoin jopa kypsyneeltä. Se kai haluaisi tehdä parhaansa...Vähän hassutteluja tauoilla on OK, mutta samojen puujalkavitsien loputon kierrättäminen osoittaa vain, että Mäkinen on lätkäjätkä. Huonossa mielessä.

  @ViasatOfficial että terkut menee perille
   
 10. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Itse valittelin samaa jo tässä aiemmin syksyllä, kun yhdessä erässä piti heittää 5-6 AJ:ta tai Vallinia nälvivää vitsiä. Mielestäni huumori on loistava lisä lähetyksiin ja tuo studiotiimin toimintaan hyvän fiiliksen, mutta liika on liikaa. Vitsi ei ole enää hauska, kun sen toistaa kymmenen kertaa pelin aikana. Kaikki me tiedetään jo, ettei AJ ole kaikkien aikojen kiekollinen pakki ja että Ari Vallin viettää erätaukonsa eväiden lähettyvillä.
   
 11. Lainaus:
  Menee.

  - Hemmo
   
 12. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ikävää antaa negatiivista palautetta, mutta edelleen tuo touhu on vähän liikaa tätä. Ikävää, että asiantunteva selostustiimi keskittyy yhä enemmän huulenheittoon. Ei siinä, kyllä vitsiä saa heittää, mutta tyylilajia saa vaihtaa kyllä välillä.

  Vähän kärjistän:

  Mäkinen: Ja sieltä lähtee siniviivalta Gilroyn tulinen kuti, ihan kuin A-J Niemellä aikoinaan. Paitsi että A-J ei päässyt koskaan ylivoimalle, HÄHÄHÄHÄ!
  A-J: Heh, niin, kyllä mä yritin, mutta ei mua kosk....
  Mäkinen: HÄHÄHÄHÄHÄ!
  A-J: ...
  Mäkinen: HOHOHOHOHO!
  A-J: Mutta kylläpä otti Jokerit hyvin taas keskialueen kiin...
  Mäkinen: Mites meidän toinen vilttiketjun sankari, Vallin, pääsitkös koskaan ylivoimalle?
  Vallin: Pääsin pääsin!
  Mäkinen: HÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄ!
  A-J: Jokerit pääsee nyt hyvällä jalalla vaihtamaan hyökkäysalueella, vastustajan viisikko on ihan väs...
  Mäkinen: HOHOHOHOOHOH!
  A-J: ....
   
 13. Joo onneksi tänään on vieraspeli pitkän kotipelirupeaman jälkeen. Mäkinen voi keskittyä pelkästään peliin, eikä muihin kiusauksiin, kuten Vallinin tai Niemen dissaamisen.
   
 14. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Samaa mieltä muiden kanssa. Läpän heitto on ok, mutta välillä tuntuu se vitsailu menevän pelin selostamisen edelle.
   
 15. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eikös kotipelejä olekaan tarkoitus katsoa paikan päällä, jolloin nämä hassuttelut jäisi näkemättä, kun tähän asti niitä vieraspeleissä ei ole ollut?

  *hymiö*
   
 16. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei.

  Yst. Terv.

  450km Hartwall Arenalle
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  @ViasatOfficial
  Eilen peli oli selkeä steppi ylöspäin selostustiimiltä. Jatkakaa puhuttelujen pitämistä ja terveisten jakamista ennen jokaista kotipeliä ja asiakkaat kiittää.
   
 18. Joo oli hyvin hoidettu studio ja kommentointi. Sopiva määrä huumoria, ei mitenkään liikaa.
   
 19. Lievers#22 Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  No jaa, ensimmäiseen 13 peliminuuttiin oli kuitenkin Mäkinen ehtinyt mainita Vallinin ja syömisen, jonkun Dynamon pelaajan vaihtaneen pelinumerokseen 77 tribuuttina Niemelle, sekä twiitin vuodelta 2012 jossa mainittiin Niemen tehneen maalin, jolle toki sitten muistettiin naureskella pitkään. Tämän jälkeen meno rauhoittui, mutta kyllä sitä Vallin&ruokahalu-läppää jaksoivat jauhaa vielä ainakin ekalla erätauolla. Loppupeli tais mennä asiallisemmin kun ei ainakaan enää särähtänyt omaan korvaan, mutta kyllä tuon ekan erän jälkeen alkoikin olla touhuun taas melko kypsä.

  Mitä mahdollista lisäarvoa selostajatiimi kokee samojen mukahauskojen fraasien hokemisella lähetyksestä toiseen? Jääkiekkokin on kuitenkin loppujen lopuksi viihdettä ja esim. Mäkinen urheilujournalismin ammattilaisena varmasti tietää ettei loputon itsensätoistaminen ole viihdyttävää. Todella raskasta kuunneltavaa.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Eikö riitä, että Mäkinen viihtyy?
   
 21. Lievers#22 Jäsen

  Lainaus:
  Ymmärrän nyt viestisi olleen sarkasmia, mutta kyllähän tuossa viestissäsi piilee totuuden siemen. Tekeekö Mäkinen tätä studioshowta itselleen vai katsojille? Näkemäni ja kokemani perusteella vain toista näistä osapuolista näyttäisi naurattavan.
   
 22. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Sen verran pitää olla käyttäjän @Lievers#22 kanssa samaa mieltä, että nuo samat läpät alkavat kyllästyttämään. Varsinkin toisen erän alkuun klassinen "Arska, mitäs söit erätauolla?". Eikö Vallinille ole tosiaan muuta sanottavaa ennen toisen erän alkua? En muista mitä Arskalle sanottiin ennen kolmatta, mutta ei taidettu puhua enää syömisestä ja hyvä niin.

  Loppua kohden läpät vähenivät ja tämä taitaa johtua ihan pelistä, oli sen verran puuduttavaa katsoa Jokereiden törmäämistä Dynamon sumppuun kerta toisensa jälkeen. Jossain 4-0 tilanteessa olisi koko kolmas erä mennyt läppää heittäessä.
   
 23. Artyukhin Jäsen

  Hinnat nousee, palvelu laskee @ViasatOfficial

  Mäkisen taso laskenut luvattomasti, jääkiekkoon liittymätöntä räkätystä esimerkiksi, A-J Niemen "ylivoimavastuusta."
   
 24. Fat Jesus Jäsen

  Jos joku omistaa sellaisen turhakkeen kuin Twitter-tili niin voisiko olla yhteydessä ko.esiintyjiin ja kysellä hieman miten menee niinku omasta mielestä?
   
 25. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Yritetty on. Mäkinen ei ota kritiikkiä hyvin.