Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 12.10.2014 klo 21.40.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Kainulainen negailee liikaa. Ainakin negaili edellisellä kaudella. Siksi jopa Innanen on Kainulaista parempi.
   
 2. Lätkäkala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
  Onko muilla ollut Viaplayn kanssa seuraavaa ongelmaa.

  Urheilulähetykset toimii moitteetta, tai mitä nyt aina sumenevat silloin tällöin, mutta sarjat ja leffat ei pyöri sitten millään vaikka jättää tunniksi lataamaan niin silti se latauspallukka palloilee aloillaan. Tämä siis LG Smart-TV:llä, esim. läppärillä toimii moitteetta kaikki.

  Ongelma vaivannut jo kuukausia. Ennen sentään toimi muutaman leffan/jakson ajan mutta enää ei. Laitoin kesällä Viaplayn suuntaan kyselyä mutta en ymmärtänyt päivityshommista mitään - Lienee kai uusimmat ohjelmistopäivitykset kun niitä tasaisin väliajoin tyrkyttää. Youtubet ja kumppanit toimii normaalisti.
   
 3. Artyukhin Jäsen

  Tilaisko joku Viaplayn puoliksi meikäläisen kanssa? Huomenna tosiaan pyörähtää KHL-kausi käyntiin, valioliiga alkoikin jo ja kohta myös NHL..:)

  Mä tilaisin ja maksat puolet/kk tai sitten toistenpäin. Yv:llä lisää mikäli otat.
  Kaverin kanssa ollut pari vuotta puoliksi mutta nyt ei hänelle ollut kiinnostusta tilata.
   
 4. pyyksteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks,Jokerit
  Voisin myös tilata puoliksi jonkun kanssa, minua kiinnostaa vain KHL joten jollekin NHL-seuraajalle olisin hyvä puolisko.
   
 5. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Näyttäisi perjantain SKA-Jokerit -ottelussa olevan myös puolen tunnin studio-osuus ennen pelin alkua!
   
 6. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Mää kerkesin yhen kanssa jo hommata mutta etköhän sinäkin löydä kenen kanssa puoliksi ottaa:-)
   
 7. Klokoski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Panthers, Jets
  Osaisko kenties joku kertoa pystyykö KHL:n sivuilta katsoa noita HD-tason lähetyksiä jos ostaa jonkun paketin? Ja onko ns. blokattu mutta lienee jollain kierreltävissä?
   
 8. marse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  En ole katsonut onko siellä jotain paketteja, mutta ainakin yksittäisten matsien ostaminen sujuu hyvin, maksutapana esim PayPal. Hinta on siellä jossain 80 ja 90 sentin paikkeilla (esim. PayPalista tulee kuluja sivuilla esitettyyn hintaan lisää joitakin senttejä, niin en muista tarkkaa hintaa). Myös esimerkiksi Applen laitteilla ostaminen onnistuu suoraan KHL:n appin kautta ja maksu iTunesin kautta siinä missä muissakin appeissa, hinta on Applen kautta 1,09 euroa per matsi muistaakseni.

  Catchina se fakta, että tosiaan on geoblokattu, VPN:llä siirto blokkaamattomaan maahan niin hyvin toimii, itse olen käyttänyt Saksaa sijaintina. Toinen catch on, että kuvanlaatu ei yleensä ole kummoinen, vaikka olisikin HD-laatuiseksi merkitty. En tosin ole kovin montaa matsia ostanut, myönnän käyttäväni pääsääntöisesti piraattistreameja niiden matsien osalta, mitä Viasatilta ei tule.
   
 9. ela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Onko nyt niin, että kun Viasatilla on KHL:n TV-oikeudet Suomessa niin tästä syystä emme voi katsoa muiden matsien highlighteja KHL:n virallisilta sivuilta? Siellä sanotaan vain, että video ei ole käytettävissä maassasi.
   
 10. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, näin se on ja on kyrsinyt kun Viasatin sivuilla ei kaikista peleistä ole koosteita.

  Tuus ny @ViasatOfficial & Hemmo selittämään ja korjaamaan tää tilanne?:-)
  Viime vuonna valiteltiin vain mutta ei korjattu.
   
 11. ela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Onko kellään tietoa mistä noita koosteita sitten voi katsoa?
  Luulisi, että Viasatilla olisi oikeus upottaa omille sivuilleen nuo samat highlight videot, jotka löytyy KHL:n sivuilta.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  @ViasatOfficial
  Miksi narrien kotipeli mennään ihan superhyvällä kattauksella ja löysin rantein vieraspelit? Pistäkää selostamoon kommentaattori myös vieraspeleihin, niin sillä paikkaa paljon. Taukohuttua ei tarvita enempää, kiekkojargonia on tullut kuunneltua muutenkin tarpeeksi.
   
 13. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  1) Asenna Operan selain
  2) Operan valikosta muokkaa/asetukset
  3) Klikkaa sivuvalikosta yksityisyys & tietoturva välilehteä ja ota VPN käyttöön.
  4) Nauti
   
 14. ela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Kiitän vinkistä ja VPN:n palvelut on kyllä tuttuja menneisyydestä. Ihmettelen vaan kovasti tätä touhua, jos kerran Viasatilla on yksinoikeus KHL videoihin Suomessa ja olen heidän asiakkaansa, mutta silti en saa juuri muuta nähdä heidän kauttaan kuin Jokereiden pelien koosteet.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  KHL:n näkymistä on tuskailtu muuallakin kuin täällä ja suomessa. HFBoardsien KHL-osiossa on aiheesta jubinaa.
   
 16. Notsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans Lahde
  Näyttääkö Viaplay kaikki NHL-pelit? Viaplayn sivuilta en löydä tarkempaa tietoa..
   
 17. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ainakin viime kaudella näytti kaikki.
   
 18. Lainaus:
  Näyttää.

  - Hemmo
   
 19. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Löytyvätkö tämän viikon Jokeriottelut teillä muilla Viaplayn otteluvalikosta? Itse en löydä yhtäkään ja seuraavan ottelun alkamiseen on 5,5 tuntia.

  Nhl on the Flyn ongelmien setviminen (ei käynnisty, alkaa väärästä kohtaa, sama ohjelma kahtena päivänä peräkkäin jne jne) alkaa taas olemaan joka-aamuinen ohjelmanumero, mutta toistaiseksi Khl-otteluiden suhten homma on toiminut. Toivoisi ettei sen suhteen alkaisi sekoilu.
   
 20. Lainaus:
  Ilmestyvät varmasti sinne ennen ottelun alkua. Tuohon ongelmaan NHL On the Fly:ta koskien; ilmeneekö kun yrität livenä katsoa vai myös jälkilähetyksenä? Ei ole meille Viasatin päähän tullut ilmoa / rapsaa tuollaisesta ongelmasta. Itse kokeilin nyt laittaa tämänaamuista pyörimään ja ihan nätisti lähti.

  Oletko ollut Viaplayhin yhteydessä tuosta, he saattaisivat tietää enemmän? Tilistä - Viaplay Asiakaspalvelu

  - Hemmo
   
 21. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Lainaus:
  Hyvä jos Jokeriottelut ilmestyvät. Kiitos siitä.

  Mitä tulee tuohon Nhl on the fly-asiaan, niin olen pariin otteeseen ollut yhteydessä Viasatin/Viaplayn asiakaspalveluun tänä syksynä. Tässä yksi vastaus parin viikon takaa:

  "Tiedämme kyllä tästä ongelmasta ja yritämme parhaillaan saada asian hoidettua. Pahoittelemme tapahtunutta, toivottavasti ongelma on pian ratkaistu eikä tulevaisuudessa toistu".

  Edellisvuosina ohjelma on mm. muutamaan otteeseen editoitu alkavaksi väärästä kohtaa, sinne on vahingossa joutunut vanha ohjelma jne. Nyt on viime viikkoina ollut ongelmia mm. käynnistymisen sekä sen kanssa, että tiettyjä ohjelmia ei ole näkynyt valikossa (sain teidän asiakaspalvelusta ohjeen yrittää muuttaa aika-asetuksia).

  Mutta toivotaan nyt että homma pelaa. PÄÄOSIN teillä on melko vähän teknisiä ongelmia verrattuna esim IsExtraan.

  Edit: ja kun nyt tuli melko pienestä asiasta valitettua ja siellä todistettavasti joku lukee palautetta niin laitetaan myös positiivista: KHL-kotiotteluiden tuotanto on erinomaista. Ja NFL-otteluiden selostuskokeilu on ollut hyvä.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2017 klo 11.14
 22. Jody Ejaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuli tämän viimeisimmän kotipeliputken aikana mieleen, että olisi hienoa jos tulevaisuudessa Jokerit ja Viaplay voisivat tarjota vaikka kausikortin omistajille alennusta Viaplayn sporttipaketista. Nimittäin henkilönä joka haluaa nähdä Jokerien kotipelit livenä sekä kaikki vieraspelit, ei ole oikeastaan muuta laillista vaihtoehtoa kuin maksaa tuo 30 euroa kuukaudessa (pelkistä vieraspeleistä). Yksi vaihtoehto olisi tietenkin käydä jossain sporttikuppiloissa tsiigaamassa vierasmatsit, mutta aika ei varsinkaan arkena tuppaa riittämään moiseen.

  Olisikin hienoa jos tulevaisuudessa kausikorttilaisille voitaisiin tarjota esim. 50% alennusta Viaplay Sport pakettiin tai sitten Jokerit ja Viaplay voisi yhdessä räätälöidä jotain paketteja missä näkyisi ainoastaan Jokereiden matsit.

  Hieman nimittäin kirpaisee tuo Kausikortin hinta + Viaplayn kuukausitilaus kukkarossa koko kauden aikana.
   
 23. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En tiedä, onko liian laitonta, mutta ota kaverin kanssa puoliksi. Viaplay siis. Lähetystä pystyy kattomaan kahelta laitteelta samaan aikaan.
   
 24. Lainaus:
  Tuo on kyllä kieltämättä hyvä idea yhteistyön laajentamiseksi, kiitoksia!

  - Hemmo
   
 25. Lainaus:
  Selvä. Kuulostaa juurikin Viaplayn aspan vastaukselta. Meillä Viasatin aspan päässä ei ole tästä ongelmasta ollut havaintoja / tullut yhteydenottoja muistaakseni. Laitetaan täältä meidänkin päästä Viaplaylle painetta / tiedoksiantoa On the Flyhin liittyen. Kiitos.

  Mukava kuulla, että KHL-kotiottelut ja NFL-otteluiden tuotanto ovat miellyttäneet. Tuolla perjantain Jokerit-matsin seurantaketjussa joku manaili tuotantoa alimpaan, mutta näinhän se menee. Osalle uppoaa ja osa löytää kehitettävää, mistä olemme tietenkin kiitollisia.

  - Hemmo