Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 12.10.2014 klo 21.40.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Missään muualla kun ei ole ketjua Viaplaylle niin kysytään nyt täällä, että onko muilla smart TV:n omistavilla henkilöillä ollut tänään ongelmana ettei pysty katsomaan viime yön NHL-matseja Viaplaystä? Itse kun yritin katsoa niin tuli vain ilmoitus "Ei voida aloittaa - Ohjelma on päättynyt". Tietokoneella tätä ongelmaa ei ollut. Onko muilla ollut samaa vikaa tänään?
   
 2. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
  Lainaus:
  On ollut ainakin viikon verran.

  Ostin viime viikolla alkuviikosta uuden telkan (LG OLED 55" B8) kun vanha hyvä Pansun plasma hajosi. Rupesin jo epäilemään dementiaa kun alkutesteissä mielestäni tallenteet näkyivät kuten webbisivunkin kautta mutta nyt ei ole sitten toiminut vähään aikaan. Myös UHD-tallenne toimi silloin kun alkuun kokeilin. Viestisi perusteella en ilmeisesti kuvitellut omiani.

  Viaplayn asiakaspalvelun sivulla Ominaisuudet tukemillamme laitteilla | Viaplay Asiakaspalvelu on taulukko jossa kerrotaan mitkä ominaisuudet toimivat milläkin laitteella. En tosin tiedä onko tuo sivu ajan tasalla. Sivu ilmeisesti luotu 2017-03-15 ja päivitetty 2019-02-07 jos nyt oikein ymmärrän tuon Firefoxin "Tietoja sivusta" laatikon.

  Tuolta Tv-ohjelmat, urheilua ja elokuvat netissä - Viaplay.fi voi myös katsoa oman laitteensa tietoja. Tosin LG:n sivulla lukee mm. näin: "Valitse ”Netcast” kaukosäätimestä". No ei tossa kakessa ole tuollaista nappia...

  Pitänee varmaan laittaa kyselyä Viaplayn asiakaspalveluun ja pyytää että voisivat myös tarkistaa sivujensa ajantasaisuuden.

  Hälytetään nyt vaikka @ViasatOfficial samalla.

  edit: Laitoin viestiä Viaplayn asiakaspalveluun. Saa nähdä tuleeko vastausta. En ole ennen asioinut.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2019 klo 14.36
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  @Konsta Kepuli, jees, pistin itse kanssa aamusta viestiä kun aiemmin on toiminut, mutta tänään ei sitten homma pelittänytkään.
   
  Konsta Kepuli tykkää tästä.
 4. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
  Viaplaylta tulikin vastaus. Lainauksessa keskeinen sisältö ja ilmanohjaimessa koko viesti.
  Lainaus:
  Meinaakohan tekniikan pojat painaa duunia viikonloppunakin? =)

  Tag @Walkin

  Veronica H (Viaplay FI)

  8. maalisk. 14.18 CET

  Heippa Konsta,

  Kiitos viestistäsi.

  Mukavaa että otit yhteyttä, auttelen sinua ilman muuta. Tällä hetkellä LG TV:stä ei harmillisesti tuota jälkilähetys ominaisuutta löydy. Hetken aikaa ominaisuus tosiaan näissäkin oli saatavilla, mutta palvelun kehittämisen takia se on poistettu. Palvelua pyritään kehittämään jatkuvasti. Vaikka pyrimme lisäämään ominaisuuksia eri laitteilla ja malleilla, niin joskus joudumme myös luopumaan toiminnoista. Tällä kertaa jouduimme ainakin nyt luopumaan uusintojen katselumahdollisuudesta LG TV:illä.

  Ymmärrän ettei tämä ole mieluinen uutinen, koska olet tottunut katselemaan jälkilähetyksiä normaaliin tapaan myös tuon TV:si kautta. Kuitenkin on niin, että saadaaksemme kokonaisuudesta jatkoa ajatellen toimivampi, on uhrauksiakin välillä tehtävä.

  Asian tiimoilta on tullut jokseenkin palautetta, mikä on kovin ymmärrettävää. Kaikki palaute vaikuttaa siihen suuntaan, johon Viaplayta kehitetään. Täten laitan myös sinunkin palautteesi eteenpäin ja toivon mukaan saisimme palautettua jälkilähetysten katselumahdollisuuden myös LG:n TV:lle Viaplaylla. Lisätietoa asiaan liittyen saamme vielä kuluvan viikon aikana.

  Mikäli sinun on mahdollista yhdistää tietokoneesi TV:seen johdon välityksellä, niin tietokoneen sisältöjen katselu onnistuu TV:n kautta. Täten voit katsella jälkilähetyksiä kuitenkin jatkossakin isommalta näytöltä. Lisäksi mikäli taloudestasi löytyy Chromecast- laite, niin esimerkiksi sillä on mahdollista nähdä lähetykset 48 tunnin sisällä varsinaisen peliajan päättymisestä.

  Palaathan minulle vielä, mikäli sinulla heräsi tähän tai yleisesti Viaplayhin liittyen kysyttävää. Vastaan mielelläni myös jatkokysymyksiisi asian suhteen.

  Tästä huolimatta toivotan sinulle leppoisaa päivänjatkoa!

  Ystävällisin terveisin,
  Veronica
  Viaplay Asiakaspalvelu
   
  Walkin tykkää tästä.
 5. KaljaVeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  235, Karjala-lippis
  Mulla on ollut vuoden vanhassa samsungin älytelevisiossa (tizen) nyt sellaista viikon ajan että kun NHL-peliä on katsonut niin jossain vaiheessa kuva jäätyy ja ääni jatkaa kuulumista ja pitää käyttää peliä pois päältä että lähtee toimimaan. Tekee muutaman kerran pelin aikana. Yhden kerran peli taisi yhtäkkiä lähteä alusta.

  Päivitykset tarkastin ja ne on ok, netti myös toimii tasaisesti ja moitteetta. Elokuvia ja muuta Viaplayn kautta en ole nyt viime aikoina katsonut niin en tiedä tekeekö niissä. Pieni vika mutta vika kuitenkin. Muissa sovelluksissa ei tee vastaavaa.

  ping @ViasatOfficial
   
 6. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Minulla tekee samaa. Kun koittaa katsoa golfin suoraa lähetystä, se onnistuu ehkä minuutin ja sitten kuva jäätyy ja lähetys alkaa alusta. Ongelma korjaantuu kun käyttää aloitusvalikossa ja aloittaa suoran lähetyksen uudestaan, mutta lähetys kestää sitten taas sen minuutin ja alkaa alusta. Ongelmaa ei ole jos katsoo läppäriltä tai kännykästä.

  Mikä avuksi @ViasatOfficial ?
   
 7. KaljaVeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  235, Karjala-lippis
  Lainaus:
  Olin nyt viikonloppuna kaverin luona kylässä joka oli ostanut aika vasta tizen-käyttöjärjestelmällisen television ja kun katsottiin änäriä viaplay-sovelluksella niin teki ihan samaa eli vika on nyt todettu täällä päässä kahdella laitteella.
   
 8. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
  Tänään alkoi taas tallenteet pelittämään LG:n (WebOs4) Viaplay-sovelluksella.

  Ping @Walkin

  Edit. Mahtoiko korjaustoimenpiteet auttaa Samsung-telkkoihin?

  @M10 ja @KaljaVeikko
   
  Walkin ja KaljaVeikko tykkäävät tästä.
 9. KaljaVeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  235, Karjala-lippis
  Lainaus:
  Pitänee testata viikonloppuna.
   
 10. KaljaVeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  235, Karjala-lippis
  Lainaus:
  Sama vika on edelleen olemassa nyt kun katson Nashville-Winnipeg ottelua. Lähetys lähti kesken kaiken alusta.

  Täytyypä laittaa ihan virallista palautetta tästä, varalta ping pong @ViasatOfficial
   
 11. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Onko näissä tallenteissa edelleen se ominaisuus, että aina lähtee alusta, eikä ohjelmisto muista mihin jäi?
   
 12. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
  Lainaus:
  Jep. Ei muista mihin katselu jäi.
   
 13. sporttipappa Jäsen

  Jatkuuko KHL esittäminen Viaplayllä tulevalla 2019-20 -kaudella? Viime kauden alussahan tässä oli jotakin hässäkkää.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä jatkuu. Sopimus tehtiin viimeeksi kauden 20-21 kauden loppuun saakka.

  Todella hyvä juttu, onhan tuo Viasatin KHL studio, selostus ym aivan omaa luokkaansa.
   
  Quaser ja Matza187 tykkäävät tästä.
 15. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Onko selostamossa yhä Antti Mäkinen, A-J ja vieraissa Tero Kaunulainen? Entä studiossa Jukka ja Essi P.
   
 16. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toivottavasti, Viasatin tekeminen ollut ihan huippua, varsinkin kotipeleissä. Koppi haastiksen kun saisi vielä voittopelin jälkeen takasin niin olisi täydellinen.
   
 17. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Ainakin Viasatin omien sivujen rosterissa kyseiset herrat vaikuttavat edelleen. Tosin Jalosesta on varmaan kymmenen vuotta vanha kuva, joten tiedä sitten milloin ovat päivittäneet tuota viimeksi. Ainakin melko tuore selostaja Nuutti Vihtilä on lisättynä tuonne.

  https://www.viasat.fi/urheilutiimi
   
 18. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  DNA tarjoaa erinomaista diiliä Viasat/Viaplay asiakkaille: 6kk määräaikainen sopimus 19,90€/kk, paketti siis Viasat Kulta jota voi sitten erikseen katsoa esim DNA tv:sta, mutta tilatessa saa myös aktivointikoodin Viaplay palveluun, jolloin ei muita lisämaksullisia sovelluksia tarvitse. 6kk:n jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 39,90€/kk.
   
 19. DastinB Jäsen

  Lainaus:
  Itsellä ei ole mitään bokseja tai kortinlukijoita niin tarkoittaako tuo sitä että en joudu ottamaan kylkeen mitään muuta eli voin katsoa vain viaplayn kautta matsit?
   
 20. Lainaus:
  Meiltä on tulossa muutaman viikon sisään faksia eli tiedotetta aiheesta!

  - Hemmo
   
 21. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  Lainaus:
  Kyllä.
   
 22. pyyksteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks,Jokerit
  Lainaus:
  Loppuiko tuo tarjous eilen vai miksi en saa tuota hintaa näkyviin?

  Edit: tarjous ohi
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2019 klo 17.24
 23. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  Lainaus:
  Jaaha, no se kävi nopeasti. Eilen illalla oli vielä tarjouksessa kun tilasin. Olisikohan sitten ollut vaan heinäkuun loppuun tarjous voimassa.
   
 24. Ihan kiva olisi, jos Viasat voisi joskus alkaa näyttää myös Jokereiden harjoitusotteluita ja ehkä muidenkin joukkueiden pelejä, niin näkisi vähän, missä kuosissa joukkueet ovat kesällä.
   
 25. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ