Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 12.10.2014 klo 21.40.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ei yhtään yllätä. Munsta toi nälviminen on Mäkisen valtapeliä ja paikan osoittamista alemmille roduille eli kommentaattoreille.
   
 2. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olisi toisaalta mielenkiintoista kuulla, kun Vallin tai A-J heittäisi Mäkiselle kuittia ja vertaisi vaikka Mertarantaan, että "montakos MM-finaalia olet päässyt selostamaan." Tai ampuisivat ylipäätään jotenkin vastapalloon. Ottaisikohan hyvällä.

  No joo. Vähän harmittaa se, että täällä nyt nimimerkkien takana jengillä hyökätään yhtä selostajaa vastaan. Mielestäni kyseessä on silti edelleen yksi maan parhaista selostajista. Mutta ehkä juuri siksi sitä kritiikkiä pitääkin antaa. Koska tyytyväisyys tappaa kehityksen jne.
   
 3. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niin, ja millä helvetin meriiteillä Mäkinen ylipäätään heittää noita kuitteja AJ:lle ja Vallinille? Molemmat ovat pelanneet todella hienot ja kunnioitettavat urat, kun Mäkinen on tainnut jossain tamperelaisjengissä pelata A-junnuihin asti.

  Toivottavasti jätkät joskus tosiaan iskisivät takaisin, Mäkinen vaikuttaa niin narsistiselta mulkulta, että jäätyisi todennäköisesti täysin.
   
 4. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Alkanu vituttaa koko tiimi. Ainoastaan massi-Esa vaikuttaa olevan tehtäviensä tasalla. Vallin seisoo tyhjänpanttina kaukalon laidalla eikä se edes paljon raportoi mitä siellä edes tapahtuu. Mua kiinnosta vittujakaan mitä se syö erätauolla. Mäkinen on hyvä selostaja kun vain keskittyisi niihin hommiin. Taitaa vain huomionhaku olla tärkeämpää.
   
 5. Lievers#22 Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Niinkuin tuossa äsken nimimerkki @DonTirri mainitsikin, niin on sitä suoraakin palautetta Mäkiselle annettu. Itse tähän A-J+Vallin-hassutteluun en ole Mäkiselle twiittaillut, mutta aiemmin olen omalla nimelläni Twitterissä Mäkiselle kesken ottelulähetysten kriittistä palautetta antanut useamman kerran milloin mistäkin, mutta ei hän niihin juurikaan ole vastaillut.

  Ainoa kerta kun on minulle vastannut, oli kun KHL:n pudotuspeleissä 2015 CSKA johti ottelusarjaa SKA:ta vastaan 3-0 ja Mäkinen mylvi ettei yksikään jääkiekkojoukkue maailmassa tule voittamaan Moskovan CSKAA neljää kertaa putkeen. Twiittasin tuolloin ettei yksikään ihminen voi noin väittää absoluuttisena faktana, niin kauan kun on olemassa teoreettinenkin mahdollisuus. Noh niin siinä vain kävi että SKA voitti neljästi putkeen ja marssi lopulta mestariksi. Lähetyksessä Mäkinen otti twiittini esiin ja alkoi selittelemään todennäköisyyksillä ja sillä, ettei kukaan olisi tällaista uskonut jne jne. Ei kuitenkaan millään tavoin osoittanut että olisi ollut väärässä tai toiminut väärin. Pointti kun ei ikävä kyllä ole todennäköisyyksissä vaan siinä, ettei kukaan voi omaa henkilökohtaista mielipidettään esittää absoluuttisena faktana. Varsinkaan jos olet urheilutapahtuman selostaja ja sinun tulisi omalla ulosannillasi luoda jännitystä ja urheiluhenkeä. Mäkinen tekee näin usein ja kokee sen ilmeisesti oikeudekseen, jolloin häntä ja hänen käytöstään on oikeus ja aihettakin kritisoida.

  Ylipäätään lähetyksissä Mäkinen ottaa aika vähän esille saamaansa kriittistä palautetta, yleensä poimii twiiteistä yleensä kysymyksiä joihin osaa vastata tai muuta vastaavaa. Sitten kuitenkin ottaa oikeudekseen vaikkapa luetella 80-luvun listahittejä pelin selostuksen sijaan jos kuvanlaatu ei miellytä. Huokuuko tällainen käytös ammattitaitoa tai kykyä asettua katsojan asemaan?

  Hyvänä ja lajitietoisena selostajana minäkin häntä pidän, minkä takia onkin todella harmi, että suuri osa hänen työajastaan erityisesti KHL-selostuksissa kuluu epäolennaisuuksiin. Mutta Mäkiselle on olemassa tuolla omakin ketjunsa ja minun puolestani keskustelua hänestä voidaan jatkaa vaikkapa siellä.
   
 6. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jäi häiritsemään.., miksei AJ ollut mukana Sochissa kun Harjula, Vallin ja Mäkinen oli Jokrujen mukana siellä?
   
 7. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Äkkiseltään heittäisin, että kommentaattorin homma on AJ:lla yksi homma muiden (opiskelujen ym.) joukossa, eikä yksinkertasesti kalenteri antanut periksi monen päivän reissua.
   
 8. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Laittakaas tekniikka kuntoon. Historiallinen peli menossa ja teidän laitteet pettää. Nyt ryhtiä ja homma hoitoon!
   
 9. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Oli kyllä todellinen karvaisen perseen näyttö @ViasatOfficial tämän iltainen.
   
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Täällä toimi erinomaisesti kuten on toiminut aina. Ei tosin Viaplay, vaan Viasat Jääkiekko HD -kanava kaapeliverkossa. Kiitokset @ViasatOfficial kun ovat näin laadukkaan kanavan saaneet järkättyä mistä näkee paljon NHL:ää ja KHL:ää, ilman että tarvitsee pelätä tekniikan pettämistä.
   
 11. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Laitoin eilen harmistuneena asiasta palautetta ja vastaus tuli:

  Lainaus:
  Mitä mieltä @ViasatOfficial on asiasta? Tuosta viestistä saan ainakin itse sellaisen kuvan, että kyseesssä oli vain pieni katko ja niitä sattuu. Ainakin itseä harmitti eilen todella paljon, kun pelin ratkaisuhetket jäi näkemättä.
   
 12. Lainaus:
  Olen itse, niin kuin myös kaikki Viasatilla, vilpittömän pahoillani siitä että Viaplayn lähetyksessä oli häiriö ja eritoten siitä että se osui playoff-ottelun jatkoajalle. Ymmärsin kuitenkin, että häiriö olisi saatu ohitettua ennen kuin ottelu sai ratkaisunsa, toivottavasti mahdollisimman moni pääsi näkemään ratkaisun.

  Kyseessä oli häiriö joka ei ilmennyt kaikilla Viaplayn käyttäjillä, merkittävällä osalla toki. Sain tietooni että syynä oli tekniikan pettäminen, jotai ei oltu voitu ennustaa, ei inhimillinen virhe eli että joku työntekijä olisi nukahtanut ja unohtanut vääntää vipua, niin kuin jossain - ei täällä - arveltiin.

  Uskon kuitenkin, että Viaplayn päässä tekevät vaadittavia muutoksia jakoa varten, jotta samankaltaisilta häiriöiltä tai ainakin samasta syystä aiheutuneilta häiriöiltä Viaplayssa vältytään. Joku NHL:ää seurannut saattaakin muistaa viime keväältä merkittäviä vaikeuksia pudotuspelien jatkoaikojen kanssa. Niiden jälkeen toimittiin ja niitä ei ole tietojeni mukaan ollut sen jälkeen.

  En tarkkaan ymmärtänyt minkälaista mielipidettä tiedustelit. Mikäli tarkoituksena oli kysyä mitä mieltä olen häiriön laadusta ja sen ilmenemisestä, niin totta kai lähtökohtana itsellänikin kuluttajana on, että käyttämäni palvelu toimii, kun sitä käytän. Tiedän kuitenkin, että Viaplayssa on varauduttu erinäisiin häiriöitä aiheuttaviin tekijöihin, mutta kaikkia onnettomia tapahtumia ei pystytä ennakoimaan ja välttämään, vaikka niihin varauduttaisiinkin. Viaplay -palvelun tekninen toimivuus ei siis ole vain sen varassa, että kaikki sujuu normaalisti lähetyksen ollessa käynnissä. Myöskin Viaplayn toimivuutta häiriöittä käyttäjän päässä pidetään tärkeimpänä ominaisuutena palvelussa.

  - Hemmo
   
 13. Käärityt hihat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
  On kyllä ärsyttävä hahmo tuo Mäkinen. Äsken kun SKA pelasi ylivoimaa kiekko oli välillä "Dats":lla, "Ilja":lla ja "Kovie"/"Kovy":lla. Kyllähän mä nyt noi nimet osaan pikku päissäni yhdistää, mutta ärsyttää tuo nimillä kikkailu. En muuten ole ikinä kuullut että jenkkiselostajat kutsuisivat PK Subbania "Pernell Karl":ksi, mutta Mäkiseltä sekin onnistuu. Parhaimmillaan jopa ihan toistuvasti. Kutsuukohan se TJ Oshietakin "Timothy Leif":ksi?

  Tuskin olen yksin tämän asian kanssa ja voi olla että aiheesta on aiemmin kirjoitettukin, mutta sen verran alkoi vituttamaan niin tulipahan mainittua.
   
 14. Lainaus:
  Kiitos palautteestasi, välitetään perille. Jos haluat välittää suoraan palautteesti ja olet twitterissä, niin voit sieltä Mäkisen bongata ja tägätä hänet - seuraa aktiivisesti twitteriä ja löytää sieltä.

  - Hemmo
   
 15. Käärityt hihat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
  Lainaus:
  Kiitoksia nopeasta vastauksesta. En ole twitterissä, joten en pääse sitä kautta antamaan palautetta maestrolle.
   
 16. Artyukhin Jäsen

  Hyvä viasatti ja viaplay, kesken pelin alkaa pyöriä Jokerit-TsSKA kooste?
   
 17. Lainaus:
  Näin verrokkina, olemme tarjonneet omassa suoratoistopalvelussamme urheilulähetyksiä UHD-tasoisina kohta vuoden ajan. Vaatimuksina tällä hetkellä on toistolle joko Chromecast Ultra tai Microsoft Edge -selain ja internetyhteydellä vähintään 25 Mbps, toki 100 Mbps:n yhteyttä suositellaan.

  - Hemmo
   
 18. Lht03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:

  Pieni mainos lätkäfaneille tähän väliin.
   
 19. Lainaus:
  Njaaplööh ei kuitenkaan - tarkoituksena oli antaa vertailukohde tueksi arvuutteluun minkälaisilla vaatimuksilla Telia tuuttaa Liigaa 4K:na tulevaisuudessa läpi. Mielenkiinnolla jäädään täälläkin odottelemaan tuleeko vain netin yli, vain kaapelista vai molemmista. Toistaiseksi meidän talon palveluista ei vielä lätkää UHD:na saa, joten mainoksena lätkäfaneille ei olisi toiminut, futisfaneille vahva eri.

  - Hemmo
   
 20. KaljaVeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  235, Karjala-lippis
  Lainaus:
  Tähän liittyen niin milloin uhd on odotettavissa muille alustoille? Toiveissa olisi että älytelevision sovellukseen saisi kunnon laadun.
   
 21. Lainaus:
  Ei voida luvata eikä toisaalta halutakaan luvata vielä mitään, UHD on edelleen meillä testivaiheessa. Oma veikkaus on että Chromecastin jälkeen tuki tulee ensimmäisenä AppleTV:lle ja sitten katsellaan älytv-sovelluksia. Sivuaa vähän tuota Telian Liiga -ketjussa käytyä keskustelua; älytv-sovellusten kehittäminen on hidasta ja hankalaa verrattuna muihin alustoihin. Syynä mm. eri softat ja se että kehitys täytyy tehdä aina laitevalmistajan tiimin kanssa, eli ei pelkästään palveluntarjoajan toimesta vaan myös korean poikien.

  - Hemmo
   
 22. KaljaVeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  235, Karjala-lippis
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta. Voi sitä ilon ja onnen päivää kunhan joskus saa änäriä katsottua viimisenpäälle-kuvanlaadulla.
   
 23. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Kuvan laatu oli paljon huonompi kuin Telian Liiga-tuotteen vastine kahdessa ”uudella tekniikalla” lähetetyssä harjoitusottelussa elokuussa.

  Toisaalta tämä Viaplayn KHL-setti voittaa kaikessa muussa liigan satanolla. Oikeita asiantuntijoita, loistava äänimaailma, kamerat ja ohjaus hyvää, on viimeisen päälle suunniteltu lähetys. ”NHL-tasoa” niiltä osin.

  Miksi kuvanlaatu on suttuinen? Ainakin viaplay.fi kautta katsottuna.
   
 24. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
  Lainaus:
  Ainakin kesän jäljiltä joku harjoittelija oli jäänyt tuon pääkameran kääntelijäksi. Zoomi oli usein ihan hukassa ja aika äkkinäisiä liikkeitä teki.
  Aiemmin nuo ollut kunnossa joten eiköhän se tuosta kunhan kausi pääsee kunnolla vauhtiin.
   
 25. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Koskahan Viaplayn appi olisi 50fps/hz muissakin kuin LG:n Smart telkkareissa? Esimerkiksi Samsungin applikaation kauttahan urheilu on täysin katselukelvotonta. No, onneksi on sentään Chromecast.