Stalinismin uskonto/ideologia oli sosialismi. Putinilla ei ole oikein ole ideologiaa, uskonto on kovin päälleliimattua. Stalinilla oli jotain positiivista lupausta, Putinilla viholliskuvia.9, Ideologian puuttuminen, Stalinismi, Putinismi.
Stalinismin uskonto/ideologia oli sosialismi. Putinilla ei ole oikein ole ideologiaa, uskonto on kovin päälleliimattua. Stalinilla oli jotain positiivista lupausta, Putinilla viholliskuvia.9, Ideologian puuttuminen, Stalinismi, Putinismi.
Neuvostoliitossa tieteellä oli kuitenkin sijansa, tärkeäkin sellainen. Nyt mennään siihen, että aivovuoto on 99% ja kaikki vapaat tiedonhankintakanavat laitetaan säppiin samalla, kun länsi laittaa säppiin hankintakanavat kaikelle tekniikalle.
+Ilmeisesti Stalin sanoi myös Hitleriä neroksi, joka ei osannut lopettaa ajoissa. Tältä pohjalta Putiniltakin löytynee piste milloin sota lopetetaan. Venäjällä on tehty myös mielipidekyselyjä historian merkkihenkilöistä, missä Stalin on ollut yleensä Putinin edellä. Kyselyt voivat olla toki harhaanjohtavia ja äänien joukossa protestointia nykyhallintoa kohtaan yms, mutta ehkä Putin todella tavoittelee jonkunlaista pääsyä historian lehdille?
Putinin ideologia löytyy hänen puheistaan.Stalinismin uskonto/ideologia oli sosialismi. Putinilla ei ole oikein ole ideologiaa, uskonto on kovin päälleliimattua. Stalinilla oli jotain positiivista lupausta, Putinilla viholliskuvia.
Jos pelko lasketaan ideologiaksi, niin sitten olet oikeassa. Isovenäläinen laajeneminen on turvallisuuden kaipuuta pohjimmiltaan. Väitettäsi voidaan perustellusti pitää oikeana, mutta silloin ideologia on heikko. Vahva ideologia pitää sisällään lupauksen paremmasta huomisesta. Uskonnossa se on kuoleman jälkeinen taivasosuus, sosialismissa tai demokratiassa parempi maan päällinen elämä. Isovenäläisyys tarjoaa vain uhkakuvia. Putinin isovenäläisyys maustaa keiton sorrolla.Putinilla on ideologia. Isovenäläinen imperialismi.
Kuinka antaumuksella Irak puolusti Saddamin valtaa? Päälleliimattu ja vailla syvyyttä = tehoton.Muistan sittemmin Saddam Husseinin syrjäytymiseen (lol, syrjäyttämiseen) päättyneen sodan alkuhetkistä sen, kuinka asiantuntija täällä koto-Suomessa luonnehti Saddamin "pep-talkia" sellaiseksi, jossa uskonto oli kovin päälleliimatun kuuloista. Diktaattori itse kun oli yhtä uskonnollinen kuin tavan suomalainen, jonka kirkolliset tilaisuudet kulkee linjalla ristijäiset-rippijuhla-häät-hautajaiset. Kai se yläkerran väkeen vetoaminen on edelleen ihan hyvä työkalu, kun pitää kansaa villitä sotimaan.
Isovenäläisyys on myös turvallisuuden kaipuuta, totta. Diktaattoreista Putin tarvitsee tyhjää tilaa eteensä ja viereensä (mm. pitkä pöytä) ja tyhjää tilaa antidemokraattisen valtionsa ympärille. Itse näen Putinin osin fasistina, jolle putinilainen ideologia on antanut oman merkityksensä.Jos pelko lasketaan ideologiaksi, niin sitten olet oikeassa. Isovenäläinen laajeneminen on turvallisuuden kaipuuta pohjimmiltaan. Väitettäsi voidaan perustellusti pitää oikeana, mutta silloin ideologia on heikko. Vahva ideologia pitää sisällään lupauksen paremmasta huomisesta. Uskonnossa se on kuoleman jälkeinen taivasosuus, sosialismissa tai demokratiassa parempi maan päällinen elämä. Isovenäläisyys tarjoaa vain uhkakuvia. Putinin isovenäläisyys maustaa keiton sorrolla.
Huom. Nyt kyseessä on sosialismin käärepakkaus, ei varsinainen sisältö.
Beltonin kirjassa (Putinin sisäpiirissä...) on varsin kovia väitteitä myös Putinin pelkuruudesta ja kyvyttömyydestä tehdä päätöksiä.
Tässäpä tulevaisuuden bisnes venäläisille
it-hemmoille: salakuljettaa Wikipedian päivitettyjä versioita.
Totta. Mutta pelosta kumousta kohtaan saattaisivat kertoa huhutut 1 000 johtotason henkilön erottaminen vähän ennen sotaa/sodan aikana ja tuo pitkä pöytä, joka on Putinin ja vieraidensa välissä. Pöytä sinänsä on vanha, John Bolton tunnisti sen. Mutta aiemmin sitä käytettiin poikittain, nyt pitkittäin.Nämä taisi kohdistua hänen "uransa" alkuaikoihin, vai muistanko väärin? Mielikuvani on, että kirjasta sai sen käsityksen, että sittemmin Putin on siirtynyt enemmänkin mikromanagerointiin ja sanelupolitiikkaan.
Kirjaa en ole lukenut, mutta rationaalisista päätöksistä on todisteita. Miten päätökset on syntyneet, siihen kirjan lukeminen voisi vastata. Koronaa pelkää todistetusti. Pitkät pöydät ja ilmaa suodattavat koneet. Pelkuruutta voi pitää todistettuna, koska pitkä pöytä ei tee hyvää mediavaikutusta. Vai onko tarkoitus luoda kuvaa kaukana kaiken yläpuolella olevasta? Valtiojohdon yhtenäisyyden näyttäminen normaaleilla järjestelyillä luulisi olevan tarkoituksenmukaisempaa..Beltonin kirjassa (Putinin sisäpiirissä...) on varsin kovia väitteitä myös Putinin pelkuruudesta ja kyvyttömyydestä tehdä päätöksiä.
Ehkä Putinin käytöksessä on myös halua luoda Putinista kaikkien yläpuolella oleva. Vaikea sanoa. Mieleen tulee Salisburyn myrkytykset, joiden avulla Putin lähetti useita viestejä (Harding).Kirjaa en ole lukenut, mutta rationaalisista päätöksistä on todisteita. Miten päätökset on syntyneet, siihen kirjan lukeminen voisi vastata. Koronaa pelkää todistetusti. Pitkät pöydät ja ilmaa suodattavat koneet. Pelkuruutta voi pitää todistettuna, koska pitkä pöytä ei tee hyvää mediavaikutusta. Vai onko tarkoitus luoda kuvaa kaukana kaiken yläpuolella olevasta? Valtiojohdon yhtenäisyyden näyttäminen normaaleilla järjestelyillä luulisi olevan tarkoituksenmukaisempaa..
Ei kai tästä ole enää mitään epäselvyyksiä? Se kesän kirjoitelma historiasta ja hyökkäys todistaa vahvasti puolesta.Putin voi nähdä itsensä Venäjän suuruuden palauttajana.
Ei, mutta nostin esille siksi, että Harding totesi tuon 2018. Varmaan löytyy vanhempiakin määritelmiä. Putinin puheesta 2007 ei myöskään jää epäselvyyksiä. Putin hyökkäsi voimalla Yhdysvaltoja vastaan ja syytti sitä yksinapaisen maailman luomisesta ja sanoi, että Krim otetaan, mikäli Ukrainalla on aikeita NATO:n jäseneksi. Toisin sanoen, Venäjä päättää mitä Ukraina voi tehdä ja tulkitsee Ukrainaa itse.Ei kai tästä ole enää mitään epäselvyyksiä? Se kesän kirjoitelma historiasta ja hyökkäys todistaa vahvasti puolesta.
Nyt nopealla vilkaisulla (pakotteet puree sotakaluston valmistukseen, wikipedia-juttu, tieteilijöiden ulkomaan matkaestot jne jne) vaikuttaa kovasti siltä, että Ryzzän matka takaisin kivikaudelle etenee suunnitellusti, eli he tekevät sen itse. Hyvä!
Sergei Lavrov: Pakotteiden laajuus tuli yllätyksenä | Verkkouutiset
Venäjän ulkoministeri kutsuu länsimaiden asettamia sanktioita varkaudeksi.www.verkkouutiset.fi
Venäjän ulkoministeri kutsuu länsimaiden asettamia sanktioita varkaudeksi.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin mukaan kukaan ei voinut edes ennakoida länsimaiden asettamien pakotteiden laajuutta. Asiasta kertovat venäläinen Kommersant -lehti ja amerikkalainen uutiskanava NBC.
– Nykyinen mittakaava on hyvin käsittämätön, enkä tiennyt lännen edes harkitsevan tällaista, Lavrov sanoi puheessaan Moskovan valtiollisessa kansainvälisten suhteiden instituutissa.
Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun Venäjän ylin johto myöntää lännen pakotteiden voimakkuuden tulleen yllätyksenä.
Lavrov sanoi, että kukaan ei pystynyt ennakoimaan myöskään sitä, että osana pakotteita noin puolet Venäjän keskuspankin yli 600 miljardin Yhdysvaltain dollarin valuuttavarannoista jäädytettiin.
– Se on silkkaa varastamista, ulkoministeri totesi.
Hmm. Kohta Lavrovillakin sydänongelmia kun tämmöistä päästää suustaan?
Kestävän kehityksen lähettiläs venäjällä. Joutunut siis ulkojäseneksi jo viime vuonna.Tshubais johti Venäjän talouden yksityistämistä 1990-luvulla Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Bloombergin mukaan Putin nimitti hänet viime vuonna kestävän kehityksen lähettilääksi.