Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Venäjän nykytilanne

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Teacup, 27.10.2003 klo 21.24.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Uskallan väittää, että eläkeprotestissa purkautuu myös muita paineita. Muistetaan, että osa Putlerin suuresta kannatuksesta johtuu siitä, että vaihtoehtoja ei ole. Ja kadulle on helpompi lähteä, kun tietää muita olevan paljon ja aihe hiukan epäpoliittisempi.

  Vallasta luopuminen ei ole vaihtoehto, joten korjataanko suosion notkahdus uuden sodan aloittamisella (toiminut jo monta kertaa) vai lähetetäänkö kansalliskaarti pistämään hintaa pullikoinnille (laki sallii väkijoukkoon ampumisen).

  Putte saa näköjään myrkyttämisestä kiksejä.
  Pussy Riot activist hospitalized, band members suspect poisoning - CNN
  https://edition.cnn.com/2018/09/16/europe/pussy-riot-pyotr-verzilov-poisoned-berlin-intl/index.html
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Takoitatko sekoilulla Venäjän johdonmukaista kansalaistensa tai ex-sellaisten likvidointia eri puolilla maailmaa ja sen jälkeistä uhriutumista vai länsimaiden reagointia Venäjän johdon teettämiin murhiin?
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Totta. Putinin kannalta ongelma voi olla se, että Levadan mukaan ulkomuistista joku 89 prosenttia vastustaa ja jou 45 prosenttia on valmis tekemään jotain konkreettista. Mukana on varmasti kaikenlaisia syitä muistakin asioista, mutta Venäjän mafiavaltiossa luvut ovat kovat.
   
 4. Hatchetman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ilmeisesti Syyrialainen ilmantorjuntapatteri ampui venäläisiltä saamallaan buk-2 ohjuksella vahingossa alas venäläisen tiedustelu-ja vakoilukoneen. IL-20 koneessa oli 14 hengen miehistö.

  Nyt Venäjän propaganda on keksinyt syyttää ranskalaisia tapauksesta.

  Ohessa linkki uutiseen
  https://edition-m.cnn.com/2018/09/17/politics/syrian-regime-shoots-down-russian-plane/index.html?r=https://amp-news-com-au.cdn.ampproject.org/v/s/amp.news.com.au/world/fears-israel-has-shotdown-russian-spy-plane-during-raid-on-syria/news-story/137795732772ab4e772be5594c216c51?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQGCAEoAVgB
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2018 klo 09.03
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Totuus on vaarallista ja siksi pitää valehdella aina, KGB-sääntö nro 1.

  Lainaus:
  Tää oli mulle ihan uusi tieto. Ei muuten kulje käsi kädessä 60-80% kannatus ja 89% vastustus...toki selitys on vaihtoehdottomuus ja asian on pysyttäväkin tällä tolalla Putlerin kannalta, joten entistä enemmän ihmetyttää se, että Navalnyi on edelleen hengissä.
   
 6. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Tuosta vähän taustaa. Linkki vie Verkkouutisten Putinin suosiota käsittelevään juttuun ja alla siitä poiminta:

  Vladimir Putinin suosio sukeltaa – vanhat konstit eivät enää auta

  Lainaus:
  YLE Puheesta löytyy luvut eläkeuudistuksen vastustamisesta. Ne oli siis luokkaa 89 prossaa vastaan ja jotain 45 prossaa valmiina toimiin. Kyse myös Levadan tutkimuksesta ja sitä eritteli joku suomalainen tutkija parisen viikkoa sitten.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Nyt on syytä Venäjän rajoilla jännittää, että mikä maa valitaan Putinin suosion kannatuskampanjan "avustajaksi".
   
 8. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Uskoisin, että uusin Herr Putlerin mainitsemasi "avustaja" on Aleksander Milikevitz eli tuleva Valko-Venäjän presidentti. Seuraava massiivinen, niin sanottu, sotaharjoitus käydäänkin Valko-Venäjällä? Anteeksi, belarussit, ennen aikainen alikulku-spreijaukseni.

  Edit: Aleksander on nationalisti, eikä kuulu Herr Putlerin kylpyammekerhoon.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Sellainen probleemi tuossa on, että käyminen Eurasian tulliliitto-veljen kimppuun käyminen karkoittaa muita liittolaisia. Tuohan olisi kuin omaan jalkaan ampuminen. Toki putinistit ampuu mieluummin valkovenäläisiä kuin luopuvat nykyisestä menosta, sillä varastaminen on parempaa kuin pelätä omaisuutensa ja vapautensa puolesta.
   
 10. Alejandro Jäsen

  Voisivat nuo venäläisetkin vähän miettiä, että kenelle noita ohjuksiaan oikein antavat. Ensin ammutaan alas matkustajalentokone ja nyt omat koirat purivat.
   
 11. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Eihän se nyt ollut Syyrian vika vaan Israelin kuten jo rajan takana itketään menivät nyt piru vie piiloon Venäjän koneen taakse.
  Onhan se nyt niin harmillista ettei Israelin koneet jääneet odottamaan ohjusta paikoilleen vaan liikkuivat ja vielä sillä tavalla, että Venäjän kone joutui tielle.
   
 12. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tähän korrektisti kommentti: hevon kaunis märkä vittu. Putler & Bashar Al-Assad tietävät, että missä mennään. Eräs minun koulutusvaiheessa armeijassa oli kohteen paikantaminen kolmella eri tavalla. Jos Putler sattumoisin murjoo Syyriassa lastentarhoja tai sairaaloita, niin se lienee ennakointia seuraaviin vaaleihin. Jos haluaa rakettien ja ohjusten osuvan, sinä totta hemmetissä tiedät kordinaatit.

  Mediassa herran kannatusluku eli Herr Putler kertoo, että Skripalit sniffasit itse hermomyrkkyä, jälkiruokana. Venäjällä voi mennä läpikin.

  Jos Putler kertoo, että Venäjä ei ole ollut osallinen Syyrian joukkomurhiin, niin myös tarina Katyenista on tosi, eli toimivia olivatkin natsipaskat?
  Katynin joukkomurha – Wikipedia
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ei venäläiset noin tyhmiä ole. Tämä yhdistettynä sen pussy riotin myrkyttämiseen on viesti oppositiolle, että käytössä on uusi menetelmä.

  Ehkä mielenkiintoisin näkökulma tähän on se, että onko tällainen myrkkyterrori osoitus vahvuudesta vai heikkoudesta; tunteeko asemansa uhatuksi vai voimansa tunnossa määrää myrkytyksiä.
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Epäilen heikkoutta. Otetaan uusi järjestelmä hieman paniikissa käyttöön, vaikka sitä ei ole kunnolla testattu.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kai ne myrkkyjen vaikutukset tuntee..

  Tää on mun teoria: Putinin hallinto perustuu kellokaiden terroisoimiseen ja sitä kautta kaikkien pelotteluun. Sieltä uran alkupuolelta on hyvä esimerkki Mihail Hodorkovski -se jukos jäbä - ei ole paljon muut liikemiehet enää oppositiota tukeneet. Median kanssa niillä oli hankalampaa, mutta kärsivällinen väkivalta palkittiin ja nykyään Venäjän valtamediassa ei esiinny kriittisiä äänenpainoja. Opposition kellokaulat on kukin vuorollaan joutuneet listityksi, mutta massatuomioita ei ole jaettu neukkulan tapaan 25vuotta kaikille...

  Pussy Riot tyypin myrkytys on minuta merkki putinistien hermoilusta. Eli menee sinne heikkouden puolelle. (Tyttöystävän mukaan äijä tiesi jostain liikaa ja se olisi syy, mutta silloin myrkytys olisi ollut liian epävarma keino, koska hengenlähtö ei ole ihan varmaa.)
   
 16. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
 17. Morgoth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kenties huvittavin KGBn pieleen mennyt operaatio oli Indonesian entisen presidentin Sukarnon kiristysyritys. KGB oli järjestänyt Moskovaan kunnon orgiat ja kuvannut Sukarnon edesottamuksia siellä. KGB kutsui vähän ajan päästä Sukarnon pieneen elokuvateatteriin ja näytti pornopätkän hänelle ideana kiristää häntä. KGBn yllätykseksi Sukarano oli aivan innoissaan näkemästään ja luuli sitä venäläisten lahjaksi hänelle ja pyysi lisää kopioita, jotta voisi näyttää mahdollisimman laajalla levityksellä sitä kotimaassaan ja saada lisää suosiota kansan parissa näyttämällä miten venäläisiä huoria pannaan.

  Stalin komensi aikoinaan myös KGBn tappamaan Jugoslavian Titon, mutta ei onnistunut lukuisista yrityksistä huolimatta. Tito jopa lähetti Stalinille viestin, että hän lähettää yhden salamurhaajan Moskovaan eikä hän tarvitse lähettää sen jälkeen enää toista.
   
 18. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Arvoin Suomi-Venäjä suhteiden ja tämän ketjun välillä, päädyin tänne heittämään Ilta-Sanomista linkin (tiedän kyllä että puristiortodoksit eivät lue ip-lehtien juttuja) : Jo toinen Karjalan joukkohautojen tutkija pidätettiin pedofiliasta – Sergei Koltyrin ei uskonut Venäjän versioon Suomen teloituksista Sandarmohissa

  Ekan oikeusjutun jälkeen arvelin kyseessä olevan Karjalan Neuvostotasavallan gauleiterin tempauksen, mutta nyt alan jo suunnata mietintäni ylempiin tahoihin, puolustusministeriöön ja kuka sielläkin mitäkin määräilee.
   
 19. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Lainaus:
  Kiitos tästä, tuon Sukarnon keissin olen joskus jostain lukenut, mutta tämä Titon murhayritys oli minulle aivan uusi. Hieman yllättävä. Lievästi harhaoppinen oli Tito, mutta mielenkiintoista että näinkin pitkälle olisi menty, kuka olisi Titon paikalle keksitty??? Vaikuttaa näin ensilukemalta Josip Bron keksimältä jutulta.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Noiden pedofilia tai taa kulkea käsi kädessä väärien historian mielipiteiden kanssa. Mä veikkaan, että pediofilia on käytetty molemmissa tapauskissa, jotta muilta ei jäisi huomaamatta yhteys.

  Historia on erittäin tärkeä putinisteille, koska ne perustelee monia asioita sillä. Se on oikeastaan heidän julkinen ideologia, mafiavaltion sisältö. Siksi kovat keinot on tarpeen.
   
 21. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Muistelisin että Neuvostoliiton aikaan tällaiset dissedantit tyrkättiin vaan mielisairaalaan ilman kummempaa näkyvyyttä tai minkäänlaista oikeusprosessia (koska eihän hulluja tuomita, ne ovat hulluja ja pistetään parantumaan tai suojaan itseltään). Toki nykyisin taitaa olla oleellisempaa tehdä näistä historiaa väärin tulkitsevista varoittavia esimerkkejä jotta muut varmasti muistavat että pyhien suomalaisfasistien uhrien muiston häpäisystä ei selvitä seuraamuksitta.
   
 22. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Ryssiä ei tunnu vieläkään kiinnostavan mielikuva Venäjästä, sen kiinnostavuudesta esim. sijoittajille, tutkimustoiminnan ( johon sieltä vieläkin varmaan löytyy korkean tason osaajia) tuloksien myymisestä huippuhintaan.

  Ei kiinnosta, mutta myös nuoret venäläiset viduuntuvat, huiput poistuvat länsimaihin. On surullista, että Venäjää, venäläisten ihmisten elämää ryssitään kaikilla pienilläkin jutuilla. Oletetaan porukan kestävän kusetusta jatkuvasti, pitävän sitä normaalina.
   
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Juu, KGBkin voi oppia. Ennen vaiennettiin kaikki, nykyään metodi on varoittavat esimerkit. Toki takataskusta löytyy vanhatkin keinot, jos valta ei muuten säily. Viimeisenä lukkona on kansalliskaarti ja lakiin kirjoitettu lupa ampua väkijoukkoon kovilla. Mut ovat oppineet, että pelolla hallitseminen on tehokkaampaa kuin sulkea kaikki keskitysleiriin tai mielisairaalaan.
   
 24. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Venäläiset agentit jääneet kiinni kyberhyökkäyksistä kemiallisten aseiden kieltojärjestö OPCW:hen. Toki Venäjän valtio tähän ei mitenkään liity vaan omilla asioilla olevia kavereita koko sakki.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ainakin mulle on uutta, että itänaapurin käännös takaisin tapahtui jo -93-95. Tämä tietysti saa t.haloskan linjan näyttämään ihan uudelta, sillä tämän voidaan olettaa olleen tietoinen asiasta. Ja asettaan uuteen valoon lausunnot yhteisistä arvoista...tavjalla niitä tietysti on, mutta valtaosa suomalaisista ei tue minkään sortin natsismia.