Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 144 004
  • 61 900

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ole ainakaan nähnyt mitään materiaalia, jossa tämä olisi ollut. Mutta aika iso osa osallistujista näytti sellaisilta, että ei noista osannut täysin varmaksi sanoa, että olivatko nämä eläviä vai eivät. Veikkaan, että vaikka Lenin olisi tuotu mausoleumistaan istumaan yleisön joukkoon, niin kukaan ei olisi huomannut mitään. Ehkä joku olisi saattanut ihmetellä, että kuka tuo hyväkuntoinen nuorukainen on...
Tuolla on aina osattu arvostaa vanhuutta ja viisautta. Jenkitkin ovat viimein ymmärtäneet matkia tässä, joten mitäpä sitä hyvää suuntausta muuttamaan.
 

stonec_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo jonkinlainen Harkovan offensiivi on ilmeisesti Venäjältä alkanut. Saa nähdä yrittääkö ne tosissaan valloittaa Harkovan kaupunkia vai onko tuo lähinnä uusi yritys pakottaa Ukrainan joukot siirtymään tuohon ilmansuuntaan kun Donbasin offensiivi on ilmeisesti jumittunut. Itse veikkaan jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Venäjän ei ole Harkovan pohjoisosista pyrkinyt hyökkäämään sitten kesän 2022 jolloin joutuivat perääntymään sieltä. En kumminkaan usko että Venäjällä on tarpeeksi joukkoja keskitettynä tuonne jotta Harkovan kapungin valtaaminen olisi realistista.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Siellä on 50k sotilasta Venäjä tuohon operaatioon keskittänyt, en usko minäkään, että riittää läpimurtoon. Toistaiseksi kuulostaa ainakin siltä, että tilanne hallinnassa.



Ei riitä, mutta paskavaltio saa kyllä paskottua ihan kaiken mikä eteen sattuu. Täydellinen tuhohan heidän taivoitteensa tässä on muutenkin ja kuvat ovat sen mukaisia









USA:n viimeisin paketti:


 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ensin tuli mieleen että ryssä haluaisi koukata pohjoisen, eli Harkovan lähistön kautta tuonne Kupjanskin suunnan puolustuslinjoille, mitä ovat kovemmin moukaroineet, mutta mene ja tiedä.

Ja niin se toki menee että vaikka eivät olisikaan valtaamassa Harkovaa, niin eipä kylillä ja kaupungeilla paljon siinä hetkessä enää arvoa ole kenellekään, jos ne on paskottu muutoin totaalisesti.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Nyt on kärynnyt Luhanskin alueella.




Vaihtuvuutta työntekijöissä, johtaa varmasti jälleen aitoon venäläiseen tyyliin johonkin hyvään.




In the russian Federation, refinery workers are fired en masse after the Ukrainian attacks, — Newsweek. After the raid on the Kuibyshev Oil Refinery in March, several dozen workers of various qualifications — mainly engineers and chemists — left. The plant posted ~50 new vacancies. The situation is similar with the employees of the Slavyansky Refinery in the Krasnodar Territory, where there was "cotton" in April. Currently, ~120 new employees are being sought there.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tässä artikkelissa olisi enemmän kuin toivottava kehityskulku auki kirjoitettuna. Eli tämä sama, mitä olen itsekin täällä joskus kirjoitellut. Venäjän olisi pakko hävitä ja sen jälkeen tehdä täysi pesänselvitys ja oman historiallisen likapyykkinsä pesu. Sen jälkeen maa saattaisi vihdoin olla valmis muuttumaan demokraattiseksi ja yhteistyökykyiseksi normaalivaltioksi.

Ja kuten artikkelissa mainitaan, se olisi venäläistenkin etu - ja osa jopa toivoo sitä tälläkin hetkellä.

Vähän vain pelottaa, että merkittävä osa Länsi-Eurooppaa on sellaista, että uskallusta ja tahtoa ei tuohon skenaarioon riitä.

 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Viimeksi muokattu:

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Harvinaisen typerää, mikäli on linnoitukset jätetty tekemättä. Mutta toisaalta saattaapi olla, ettei linnoitteiden rakentaminen suoraan rajan tuntumaan ole ollut syystä tai toisesta kannattavaa ja ne sijaitsevat joidenkin kilometrien syvyydessä rajasta. Tiedä sitten onko näin, mutta mikäli ei ole, niin sitten puhuttaneen maanpetoksesta.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Olisi pitänyt linnoittaa jo ennen sotaa etenkin kun oli jenkkien tiedustelutietoa jo loppuvuodesta 2021, että terroritunkio todennäköisesti hyökkää. Olisi pitänyt linnoittaa jo toki paljon aiemmin, koska sotahan on ollut käytännössä käynnissä vuodesta 2014.

Jotain sangen ihmeellistä tässä kaikessa on. Linnoitteet puuttuvat (edelleen) vaikka olivat jo aikapäiviä sitten menettäneet alueita. Linnoitteet puuttuivat etelässä ja syynä oli korruptio ja näköjään ne puuttuvat myös pohjoisessa niin ei tässä tarvitse olla edes mikään hirveä nero vetääkseen johtopäätöksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös