Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Vegas Golden Knights 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana sakkr, 22.02.2016 klo 14.45.

 1. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Taisi vielä ikävä kyllä Markovin ex-vaimo, lastensa äiti kuolla tässä jokin aikaa sitten joten lapset muuttivat Montrealiin isänsä luo? Luulisi että tuollaisessa tilanteessa haluaa mahdollisimman paljon vakautta.

  e. jaa tämä olikin enemmän ajatustason heitto, joten turha ehkä näin kovaa lähteä tyrmäämään.
   
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  habs on kesällä kusisessa paikassa jos meinaa Radulovin pitää. Tällöin Markoville tuskin tarjotaan isoa lappua, tuskin edes 4M$
   
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tarkennatko? 21,6 milliä capin alla tilaa ja tuonne lisää tilaa tekee joku pelaaja, joka lähtee Vegasin. Galchenyuk 4 milj., Markov 4 milj. ja Radulov 6,25 milliä. Tilaa jää vielä n. 7 milliä. Jos jollain ilveellä vielä Plekanecin ulostaa, niin tulee 6 milliä lisää tilaa. Tietenkin jos Markoville ja Raduloville joku tarjoaa 8 milliä kaudesta, niin sitten tarjoaa. Turha siihen on lähteä kilpailemaan.
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Galchenyuk 4 miljoonaa? Barkov sai 5,9 miljoonaa kaudessa yhdellä hyvällä kaudella. Galchenyuk saa sen 5 miljoonaa ihan sillä että pistemäärät ovat nousseet joka kaudella. Tällä kaudella pistekeskiarvo on merkittävästi parempi kuin viime kaudella. Toki siltikin on ihan hyvin tilaa.
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Aivan. Kusessa ei Habsit ole ihan heti, kuten tuossa aikaisemmin väitettiin. Tietenkin Radulovin "menetys" olisi iso isku, mutta sitten se raha on laittaa johonkin muualle. Jotenkin on sellainen fiilis, että heinäkuussa 31v täyttävä Radulov ei lähde juoksemaan pelkästään rahan, eli Vegasin, perässä. Tietenkin joku toinen jengi voi napata Radulovin, mutta se on sitten asia erikseen. Markov on ollut Habsien toiseksi paras pakki, mutta ei hänelläkään ole enää kuin kausi tai pari hyvää vuotta jäljellä ja jo nyt hänen minuutteja on pakko rajoittaa. Nyt kun lopultakin Habsit hankkivat fiksun valmentajan, niin vaikea uskoa mihinkään joukkopakoon. Tai varsinkaan siihen, että nuo kaikki Habsin UFAt päätyisivät Vegasiin.
   
 6. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Niin ja Radulov taisi KHL:ssä tienata parhaimmillaan jotain lähemmäs 10 miljoonaa dollaria kaudessa. Eli rahaa ei tarvitse varsinaisesti metsästää kun sitä on taskussa varmaan jo ihan mukavasti. Eli Radulov tuskin lähtee mihinkään ellei eteen lyödä jotain 7 vuotta 8 miljoonaa sopimusta tms.
   
 7. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Puusilmä katsoi illan pimeydessä väärää riviä :)))
   
 8. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vähän alkanut ärsyttää vanhojen NHL-seurojen kikkailu tuossa pelaajien suojaamisessa, vaikka ymmärränkin täysin "assettien" hallitsemistarpeen. Tuntuu, että joissakin seuroissa vallitsee perisuomalainen ideologia, jonka mukaan maksetaan mieluummin itse satanen siitä, ettei naapuri tienaa 50 euroa.

  Laajennuksen tarkoitus on kuitenkin tuoda uusi jengi mukaan kemuihin ja tuossa päätöksessä on vähän niinku sisäänrakennettuna se, että se kirpaisee kaikkia muita vähän pelaajamenetysten muodossa.

  Mikään jengi ei kuitenkaan menetä supertähtiä tai edes ykköskentälliseen pelaajia. Käyttävät silti energiaa kauhiasti jonkun nelospakin tai keskiketjujen perus-ok:n laitahyökkääjän suojelemiseksi. Ei jonkun Killornin tai Vatasen menettäminen Vegasiin nyt niin kauheata pitäisi olla, että hierotaan pää märkänä (mahdollisesti huonoja) kauppoja. Tai että ehdoin tahdoin tehdään diilejä jämien kanssa, joita voidaan sitten bulkkina lappaa Vegasin saaveihin tarjolle.

  Tämä mielipide on tarkoituksella hieman kärjistetty mutta kun koko NHL perustuu pelaajasopimusten osalta tietynlaiseen tasajakoon niin liiallinen mustasukkaisuus omista asseteista suhteessa tulokkaaseen kyrsii hieman.
   
 9. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Kiekko on bisnestä, GM:n tehtävä on maksimoida tuotot ja menestys. Reilu ja kiva GM antaa pelaajansa ilmaiseksi pois urheiluhengen nimissä, fiksu kikkailija pitää työpaikkansa.
   
 10. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 11. Hyman Roth Jäsen

  Lainaus:
  Ohoh. No ei sentään Raoul Duke, hehheh. Siitä se lähtee, jännä nähdä mimmoisen jengin lopulta saavat kasaan.
   
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Gerard Gallantista Vegasin ensimmäinen valmentaja, kerrotaan Twitterissä.
   
 13. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Tykkään kyllä tästä siirrosta. Ei mikään taikuri, mutta mahdollisesta sellainen valmentaja, joka saa homman kohtuullisen sulavasti pyörimään. Ainakin käsittänyt, että oli pelaajien suosiossa Floridassa ja mielestäni tällainen muukalaislegioona tarvitsee juuri sellaista valmentajaa. Lisäksihän tuossa on se puoli, että tämä nostaa ainakin 0,1 %:lla mahdollisuutta, että Jagr tulee kesällä seuraan. Uusi seura tarvitsee suunnannäyttäjiä seurakulttuurin luomiseen ja tuollainen Jagrin kaltainen legenda, jolla käsittääkseni kova työmoraali olisi arvokas pelaaja.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Vadim Shipachyov signs with Vegas Golden Knights on two-year deal

  No nyt tuli kova kiinnitys. Shipatshjovin perässä on ollut viimeiset 2-3 kautta ainakin puolet liigasta ja nyt tulokasorganisaatio nappaa miehen. Yksi NHL:n ulkopuolisen maailman parhaista pelaajista.

  Tuo on uudelle organisaatiolle juuri sitä mitä lääkäri määrää.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kova signaus, eittämättä. Hyvä pelaaja, hyvä markkinointikeino uudelle seuralle ja alkukeväästä 2019 assetteja sitten Shipachyovista trade deadlinella, jos ja kun Vegas on ulkona pudotuspeleistä.

  Melkein voisin lyödä vetoa, että Dadonov liittyy remmiin mukaan, ehkä jo lähipäivinä.
   
 16. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Jep.
   
 17. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Nyt voidaankin alkaa täyttää depth chartia.

  x - Shipatshjov - Duke
  x - x - x
  x - x - x
  x - x - x

  x - x
  x - x
  x - x

  x
  x
   
 18. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  Lainaus:
  Joko oot ylivoimakoostumuksia suunnitellut?
   
 19. Kaspo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Jari "tethered to the polestar" Viuhkola
  Veikkaan, että ainakin Shipatshjov ja Duke suojataan laajennusdraftiin. Ketäs muita?
   
 20. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Itse laittaisin Shipatsovin kakkoskenttään ja Dukea vois kokeilla myös nelosessa. Parempi kuitenkin, että on kaksi vahvaa kenttää kuin yksi huippukenttä.
   
 21. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Nähtävästi myös Dandonovin sopimuksen pitäisi olla pikkuhiljaa paketissa championat.ru sivuston mukaan.
   
 22. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Taitaa Shipatsov päästä kokeilemaan ykkössentterin hommia Vegasissa. Tuskin tulee parempaakaan sentteriä taskuun laajennuksesta tai Free Agencystä.
   
 23. Barky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers, Jets, Tappara
  Dadonovin soppari julkaistaan todennäköisesti pian ja huhuja liikkuu niin Kovysta kuin Radulovista. Ihan kovan jengin tulee saamaan Vegas kasaan jo ensimmäiselle kaudelle.
   
 24. jundebooY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilya Kovalchuk
  Shipachyov, Dadonov, Radulov, Kovalchuk... Eipä tarvitse kahtaa kertaa miettiä mitä jengiä kannattaa ensi kaudella!
   
 25. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Oisko joku Vegas Red Star tai Vegasin Dynamo ollut sittenkin parempi nimi. Pepsi sponssiksi vielä.