Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vegas Golden Knights 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana sakkr, 22.02.2016 klo 14.45.

 1. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Mun nähdäkseni VGK:lla on ihan hyvät saumat raapia laajennusdraftissa sen verran palikoita kasaan, että niillä rakentaa draftin jälkeen kelvollisen joukkueen. En lähtis siitä oletuksesta, että siellä yritetään nimenomaan laajennusdraftista kasata valmista rosteria, vaan että otetaan parasta mitä on tarjolla. Se todennäköisesti tarkoittaa, että puolustajia on draftin jälkeen tusina ja maalivahtejakin pariin joukkueeseen. Hyökkääjät kannattaa näillä näkymin etsiä entry draftista, FA-markkinoilta ja treideillä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2016 klo 08.02
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Moi Urho Vaakanainen!

  Saattaa olla hyvinkin mahdollista, että jostain suomalaisesta tulee Vegasin historian ensimmäinen NHL-pelaaja. Vesalainen ja Tolvanen ovat ainakin tyrkyllä sinne sijoille 3-6. Mikäli oikein muistan niin Vegasilla taisi olla neljänneksi suurin todennäköisyys voittaa 1st pick lotterysta?
   
 3. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nuo varattavat pelaajat tuppaa olemaan melkoisia lätkäfaneja itsekin, joten varmasti suurimmalla osalla on kiinnostus perinteisempään seuraan (esimerkiksi Puljujärven kommenteista draftin jälkeen kävi ilmi huojennus, kun ei joutunut Columbukseen). Henkilökohtaisesti haluaisin itsekin, että tulisi draftatuksi johonkin lämpimään kaupunkiin, mutta taas Lainetta tuskin on haitannut jääkylmä, kiekkohullu Winnipeg. Joukkue vailla perinteitä ja menestymismahdollisuuksia (sijainnista huolimatta) vaikuttaa todella luotaantyöntävältä vaihtoehdolta.
   
 4. apulais-GM Jäsen

  Lainaus:
  Eikös tämä ole vähän sama kuin jos Jokereiden lähdettyä joku olisi perustanut Helsinkiin uuden SM-Liigan joukkueen, ja laittanut sen nimeksi Stadin Kingit tai Hesan Kundit. No, olisihan nuo itse asiassa ehkä hyviäkin nimiä. Mutta kyllä nyt olisi kaupungin virallisen nimen voinut laittaa seuran nimeen. Ja yksisanaisen joukkueen nimen. Siis Las Vegas jotain.
   
 5. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Vois kuvitella että moni 18 vuotias kundi ei hirveesti harmittele sitä että pääsee tollaseen bailukaupunkiin asumaan. Mutta varmaan se ykkösvaraus sanoo ihan samat jargonit mitä kaikki muutkin ykkösvaraukset sanoo. "This is dream come true I am happy to be selectd by this team and it is great honor. It is great organizaton and I have heard that it is great city and happy to go there. I am looking forward the camp and I hope that I will make the team. I think I am ready to play NHL next season. " Sen verran monet draftit katsonut, että jos joku vastavalittu pelaaja sanoo jotain muuta niin se on sitten se poikkeus sääntöön ja sellaista en ole edes vielä nähnyt.

  Lainaus:
  Laajennusdrafti on ennen draftia joten sieltä tulee ne Vegasin ekat pelaajat. Lisäksi voihan se olla mahdollista että jopa ennen sitä laajenusdraftiakin Vegas tekee sopparin jonkun euroopassa pelanneen pelaajan kanssa.

  Lainaus:
  Mä en kyllä saanut siitä Puljujärven draftipäivän "behind the scenes" videosta sellaista fiilistä että ois ollu huojentunut siitä että ei joutunut Columbukseen. Selkeesti Puljujärvelle ja hänen agentille Mettovaaralle ei tullu yllätyksenä että Columbus passasi Puljun, ja rivien välistä oli luettavissa pientä vittuuntuneisuutta asiasta. Mutta samalla kaksiko oli selkeesti tyytyväisiä siitä että Pulju pääsi Oilersiin McDavidin rinnalle koska se oli Puljun uran kannalta lottovoitto.

  Lainaus:
  Troubaa ja E.Kanea taas on selkeesti haitannut kun ovat kinuneet jopa ihan julkisuudessa asti treidiä sieltä pois. Eikä Winnipeg ole oikein koskaan saanut houkuteltua hyviä UFA:ia muuttamaan kaupunkiin. Jets kuuluu omiin suosikkiseuroihin, mutta kyllä se nyt on ihan päivänselvä asia että vaikka niillä on parhaat fanit ja on lätkämarkkina niin niillä on rekrytointiongelma.

  Mutta jos Vegasilla tulee olemaan rekrytointiongelmaa kaupunkinsa takia, niin uskon että se on enemmän sitä osastoa että heidän pitää tunnistaa pelaajat joilla tulee olemaan ongelmia kaupungissa asumisessa sen tarjoamien viettelysten takia. Paradoksaalista kyllä ne on varmaan just niitä pelaajia jotka kaikista eniten sinne on sitten ois tulossa. Mielnkiintoista on kyllä nähdä mikä tulee olemaan Las Vegasin imu sitten 1.7 ja ketä sinne päätyy. Kuitenkin palkkatoon on matkaa joka mahdollistaa sen että Vegas voi lähteä ryminällä liikenteeseen jos vain dollareita löytyy.

  Lainaus:
  ...siis Stadin Kultaiset Kingit tai Hesan Kultaiset Kundit.
   
 6. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Minusta ei vaikuta. Aika moni 18-vuotias kundi aivan varmasti haluaisi nimenomaan Vegasiin. Keksin itse asiassa NHL-jääkiekkoilijalle aika monta huonompaa vaihtoehtoa kuin Vegas. Muutenkin nuo höpinät eri kaupunkien houkuttelevuudesta ovat minusta enemmänkin fanien höpinöitä kuin todellisuutta. Nuo pelaajat tulevat valtaosin pienistä kaupungeista ja muutos on suuri siirrytpä mihin kaupunkiin ja organisaatioon tahansa. Siinä vaiheessa kun olet pelannut sen 5-10 liigassa ja olet vapaa valitsemaan työnantajasi, niin tilanne on kokonaan eri. Silloin olet jo nähnyt liigaa paljon ja tiedät millaisia juttuja arvostat. Ja siinäkin vaiheessa luultavasti joku saattaa pitää Las Vegasia ykkösvaihtoehtonaan ja kiekkohullua Winnipegiä huonoimpana mahdollisena. Jos esimerkiksi ei tykkää kylmästä.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Äh, totta. Niinhän se olikin. No yhtä kaikki, silti kesän entry draftin Vegasin ensimmäinen varaus on historiallinen ja varattu pelaaja saa tietyn statuksen. Kelpaisi minulle jos nauttisin huomiosta. Vähän kuin Mark Scheifele, joka oli uuden Jetsin ensimmäinen varaus.
   
 8. Darhan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Montreal Canadiens
  Vegasin varauksista puheenollen, tulevatkohan painottamaan erityisesti pelaajan luonnetta kaupungin viihdetarjonnan vuoksi? Varmasti riippuu GM:n ja skouttien mieltymyksistä, mutta jotenkin itse kuvittelisin Vegasin välttävän erityisesti alemmilla varauksillaan lahjakkaita, mutta kaukalon ulkopuolisia ongelmia omaavia pelaajia suosien esimerkiksi harjoittelumotivaatiota ja joukkueeseen sitoutumista.

  Mitä luulette, tuleeko tällaista ympäristövaikutusta näkymään selkeästi muista joukkueista erottuvana piirteenä vai varaako Golden Knights aivan kuin mikä tahansa muu joukkue?
   
 9. apulais-GM Jäsen

  Lainaus:
  Niin tai ennemmin voisi hakea vertailuksi suomalaistyylistä Hesan Palloseuraa tai Stadin Kiekkoa.

  Tulee se olemaan jotenkin kökkö fiilis, kun urheiluruudussa kerrotaan miten "yön NHL-kierroksella Markus Nutivaaran ja Anssi Salmelan edustama Vegas Golden Knights kohtasi Patrik Laineen Winnipeg Jetsin. Vegas eteni nopeasti 2-0 johtoon..."
  Ja sama Vegas tulee sitten mainituksi kaikessa virallisessa tiedottamisessa eri kielillä.

  What the hell was he thinking?
   
 10. Niño Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Le Starres
  Mielestäni tyylikäs logo. Yksinkertainen kypärä maltillisilla väreillä ja V-kirjain keskellä. Parempi kuin räikeät Wildin tai Predatorsin viritelmät. Puhumattakaan Blue Jacketsien tähtilipputykkimailasommitelmista.
   
 11. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  Juuri näinhän asiantuntijat ovat asian nähneet. Lähtökohtaisesti laajennusvaraustilaisuudessa on tarjolla ehkä enintään kentällinen huonommassa joukkueessa kelvollisia kärkikenttien hyökkääjiä. Mitä nyt näissä spekulaatiossa on pyörinyt, niin parhaimmat ovat olleet tasoa Wilson/Smith, Silfverberg ja Perrault. Ehkä joku jäi ulos, mutta kertoo hyökkääjien tasosta. Puolustusosastolle taas on ainakin tämänhetkisen tilanteen mukaan tarjolla parhaimmillaan jopa muutama kakkosparin pakki tai kovia puolustajalupauksia. Lisäksi erittäin hyviä maalivahteja ja maalivahtilupauksia on säännöistä johtuen tarjolla useampiakin. Kun juuri puolustajat tulevat olemaan hyvää kauppatavaraa, niin McPhee tosiaan tullee ottamaan jopa enemmänkin kuin 12 pakkia. Omassa leikkivarauksessa taisin ottaa 14 puolustajaa. Lisäksi tultaneen taas näkemään muutama kauppa, jossa joukkueet maksavat vastinetta siitä, että Vegas ei varaa tiettyä pelaajaa.

  Mielestäni on kuitenkin täysin utopiaa, että Vegas olisi jo ensimmäisellä kaudella kilpailukykyinen joukkue. Tuo menestymispuhe on mielestäni suunnattu enemmänkin faneille.
   
 12. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  No 14 pakkia Vegas ei tule ottamaan, kun 13 pakkia on maksimi. Vegasin on pakko ottaa 14 hyökkääjää ja 3 maalivahtia, joten ei se pysty ottamaan yli 13 pakkia. Mutta riippuen siitä montako maalivahtia Vegas ottaa niin luultavasti loput paikat täytetään pakeilla. Oma veikkaus on, että hyökkääjät vedetään tuon minimin mukaan (14), maalivahteja sitten 3-5 kappaletta ja pakkeja 11-13 kappaletta.
   
 13. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  Ok eli tällaiset säännöt. Onpa paska simulaatio, kun antaa ottaa enemmän jonkun tyypin pelaajia, mitä säännöt sallii. Uskoisin, että Vegas varaa kuitenkin vähintään 3-4 maalivahtia eikä tuo viisikään ole mahdoton. Kaksi kokeneempaa vahtia ja kaksi maalivahtilupausta on kuitenkin oma veikkaus. Minähän tietysti naarasin Murrayn Vegasiin :D
   
 14. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Vegasin NHL-joukkueen vähemmistöomistajiin kuuluvat muun muuassa Rob Gronkowski, Jose Bautista, Carol Alt ja Alexei Yashin.

  Mark Recchi oli myös tehnyt pienen sijoituksen, ilmeisesti noin 0.01% omistusosuuden edestä. Recchi on ollut useamman vuoden Penguinsin palkkalistoilla ja tällä hetkellä toimii organisaatiossa 'Player Development Coachina'. NHL:n säännöthän eivät salli sitten sijoituksia toiseen joukkueeseen, joten Recchi joutuu luopumaan osuudestaan Vegasin joukkueeseen.
   
 15. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Vai oisko todenäköisempää että Recchi siirtyy sitten esim. vastaaviin tai parempiin hommiin Vegasiin? En tiedä mitä järkeä on tehdä sijoitus josta sitten joutuu heti luopumaan, ellei nyt sitten ollut huvin vuoksi mukana. Kuitenkin tolla Vegasilla on maalivahtivalkkua lukuunotamatta kaikki valmentajapestit auki, jos on eliteprospectsia uskominen. Kyllähän Gretzkykin valmensi omistamaansa joukkuetta, joten ei olisi mikään uusi juttu vaikka ei mitenkään menestyksekäs yhdistelmä ollutkaan.

  Seuraavaksi taitaa tässä Vegasin touhussa kiinnostaa että kenet ne valitsee päävalmentajaksi. Kun katselee Vegasin rekrytointipolitiikkaa niin tiedä sitten pitäskö katsella ketäs siellä Capitalsin penkin takana on ollut. Tällöin vastaus olisi varmaan Adam Oates kun Boudreau on Minnesotassa ja Glen Hanlon taitaa olla jo aika katsottu kortti. Mutta sellaisia nimiä kuin Phil Housley, Travis Green ja Ralph Krueger on jo heitetty spekuloineissa ilmoille. Mutta varmaan Vegas nappaa jonkun sellaisen valkun joka on juuri nyt ilman hommia jotta hän pystyy sitten olemaan aktiivisesti tässä projektissa mukana.
   
 16. StevieY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Vegas voi olla aika paska mesta 18-vuotiaalle, kun kolmeen vuoteen saat ainoastaan katsoa, etkä koskea. No ilmasto on sen 9kk vuodessa kiva, kesällä tuppaa skandille olemaan aika kuuma paikka.
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ei ole koska Penguins sekä Recchi ovat jo ilmoittaneet Recchin luopuvan sijoituksestaan Vegasin joukkueeseen.

  Recchi to divest interest in Las Vegas' new NHL franchise | Pittsburgh Post-Gazette
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 19. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Voi vittu mitä meininkiä. Jos lähes satavuotias Clarksonin yliopiston jääkiekkojoukkue antaa luvan NHL-seuralle käyttää heidän nimeään, niin ei luulis jollain armeijan laskuvarjojoukoilla paljon olevan väliä.

  Clarkson Golden Knights - TRADITION
   
 20. Vade15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montréal Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Tuo tilanne tulee ratkeamaan Foleyn hyväksi, kunha army officialsseille ollaan näytetty joukkueen sekä kaupungin fasiliteetit ja sovittu parit pre-game seremoniat, joissa nämä Golden Knightsit pääsevät soittamaan pasuunalla kunniamarssiaan ja tietenkin keräämään muutamat lahjoitukset. Eiköhän kyseessä ole armyn puolelta vain tapa saada pikkuriikkisen voitelua.
   
 21. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Vieläköhän vaihtuu nimi tai logo?

  The Vegas Golden Knights’ trademark application was denied weeks after being unveiled - SBNation.com

  Tämän yliopistojoukkueen kanssa siis yhtäläisyyksiä:
  College of Saint Rose Athletics

  joita esitelty tässä lainauksessa:

  Lainaus:
   
 22. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Näkisin että ongelma tossa tuotemerkki rekisteröinissä on toi nimi ja se golden osuus, joten jos joku vaihtuu niin veikkaan että sitten nimi. Logohan on hyvä kun siinä maskissa on se V niinkuin Vegas ja Foley ei ritariteemasta tule luopumaan, joten kai sitten sieltä pakasta otetaan sitten joko dessert taikka silver vaihtoehto. Siellä toimistolla on kuitenkin varmasti valimiina noistakin vaihtoehdoista kaikki visuaaliset jutut, joten mikään suuri ongelma ei ole tässä vaiheessa tota nimeä vaihtaa. Toki, hieman nolohan se on varsinkin kun siellä on ollut joku nimikonsulttkin asiaa hoitamassa.
   
 23. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Mikähän tuossa nyt on ongelma? Ei tuo kaiketi ennenkään ole haitannut, että eri lajien seuroilla on sama nimi. Panthers ja Kings nyt ainakin tulee heti mieleen. Ja noissa tapauksissa kyseessä on vielä kahden ison ammattilaisliigan joukkueet. Vegasin tapauksessa verrokki löytyy yliopistomaailmasta.
   
 24. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  Nimestä se ei taida (eikä voi) olla kiinni. "Essentially, the logos and stylizations are too similar." Näin tuossa SB Nationin artikkelissa todetaan. Hieman on tutkimustyö vissiin jäänyt vajaaksi, ja ehkä tämä "examining attorney" on myös kovan luokan hiustenhalkoja.

  Eiköhän tuo jollain ruskealla kirjekuorella hoideta.
   
 25. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Las Vegas Dessert Knights on mielestäni ylivoimaisesti paras nimiehdotus.

  Tuolla nimellä olisi varmasti saatavilla myös pari uutta sponsoria kuten Croquembouche, Patzerlgugelhupf, Tsoureki tai Palanquetas de Nuez.