Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vegas Golden Knights 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana sakkr, 22.02.2016 klo 14.45.

 1. jundebooY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilya Kovalchuk
  Lainaus:
  New York Rangers vs Dynamo Vegas, mikä ottelu! East vs West "first time ever":

  Jenkit voisivat huudella täyden 60min pelkkää U-S-A chanttia kiekon tiputtamisen jälkeen aivan ottelun loppuun asti. Tässä, jos jossain olisi bisnesideaa NHL:lle.

  Gary, saa ottaa ylös! Tilinumeron voin pistää yv:nä
   
 2. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Kyllä, harmi kun ovat eri konferensseissa, joten "derbyja" vain 1-2 kaudessa. Ja tarkennetaan vielä, että ihan hyvällä vaan irvailin noilla huhuissa pyörivillä venäläispelaajilla. Hienoja kiekkoilijoita kaikki, paitsi Ilja, ja sekin on kyllä hyvä pelaaja, vaikka ihan kaikin puolin ei maistukaan.
   
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Minä ehdotin muistaakseni ensimmäisenä Las Vegas ZSKA -nimeä.

  Kenelle se tilinumero piti antaa, johon royaltit saa lähettää?
   
 4. Hockey Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, junnut & Kimi Räikkönen
  Kyllä on odottanut tuota Schipachovia Pohjois-Amerikkaan. Pääsee vielä vähintään kakkossentteriksi, todennäköinen ykkönen. Hyvä Vegas, juuri näin! Olishan se hienoa nähdä joku venäläislegioona tuolla.
   
 5. Bianconeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings, Bruins, Juventus
  Mielenkiintoinen hankinta kyllä tuo Schipachov ja toi 2 vuoden diili on kyllä aivan riskitön Vegasin osalta kun rahaa on ja luultavasti nämä pari ekaa kautta mennään muutenkin lähempänä palkkalattiaa kuin kattoa. Oisko se seuraavaksi sitten Dadonov remmiin? Sitten ei tartteis enää kuin vaikka Nikita Gusevin, niin alkas olla SKA:n viime kauden hirmukenttä kasassa. Gusevin oikeudet taitaa tosin vielä olla Tampa Baylla, jos en ole ihan väärin ymmärtänyt?
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  En ihmettelisi, jos Panarin tavalla tai toisella kesällä siirtyy Vegasiin, jos ja kun Dadonovikin sinne lähtee.
   
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Dadonovista sen verran että hän ei saa tehdä sopimusta ennen heinäkuun alkua. Eli jos tulee päätymään Vegasiin, niin sopimus tullaan vasta silloin julkaisemaan.

  Tuossa tammi-helmikuun vaihteessa oli Ranskan maalla jotain huhua Stephane Da Costan siirtymisestä ensi kaudeksi myös Vegasiin. Siinähän sitten olisi lisää KHL-pelaajia sinne Vegasin hyökkäykseen, jos tuo huhu toteutuu. Da Costa myös Dadonovin tavoin voi tehdä sopimuksen vasta heinäkuun alussa.
   
 8. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  Tuskin lähtee vain kovin halvalla ja Vegasilla ei oikein ole mitään valmiita palasia antaa takaisin. Sinänsä toki ihan mahdollinen skenaario, että GMGM haluaisi tuon kentän yhteen myös NHL:ssä. Toisaalta voidaan kysyä, ovatko nuo venäläiset sellainen valttikortti, jolla joukkuetta saataisiin myytyä faneille, kun NFL:kin laajentui Vegasiin? En oikein jaksa uskoa tuohon.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Riippuen toki täysin siitä mitä Vegas valitsee noista suojaamattomista, mutta mä olen tässä pitkään mehustellut päässäni ajatuksella, että Blackhawks jotenkin lähtee vahvistamaan puolustustaan ja voipi olla, että Vegasille jää muutamakin potentiaalinen puolustaja, jotka voisivat Bowmania kiinnostaa. En ole tarkemmin perehtynyt näihin ja mielummin odotankin expansion draftia, mutta oletetaan, että joku luokkaa Dumba tai joku eksyy Vegasiin, niin kyllä mä Panarinin voisin osaksi laittaa kauppaa, jos sieltä tulisi vaikka Dumba + 1. kierroksen (#6th) kauppa ja jos Seabrook täytyy palkkakulujen vuoksi kaupata sinne myös, niin vähän sweeteneriä sekaan. Seabrookin vaihtaminen Dumbaan vahvistaa puolustusta samantien pelkästään jo vapautuvalla tilalla, oli mitä mieltä sitten tahansa.

  Tämä nyt oli tämmöistä työajan hyötykäyttöä pohtimalla epätodennäköistä skenaariota.

  EDIT: lisätään nyt sen verran tarkennuksena, ettei Panarin välttämättä yksin toisi Dumbaa ja kuudennetta vuoroa. Ennen kuin joku tulee torppaamaan. Tai jotain. En tiedä, Dumba kiinnostaa meikäläistä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2017 klo 14.48
 10. Viipastu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Raiders aloittaa vasta 2020 kaudella Vegasissa, kun uusi stadion valmistuu lähes GKnightsin kotiluolan viereen. Jefuseura jatkaa Oaklandissa ainakin pari seuraavaa kautta. Vegas GKnights saa kärsiä/toimia tienraivaajan roolissa Nevadassa, josta moni muu tuleva urheiluseura voi ottaa oppia.

  Kilpailu tulee olemaan kovaa katsojista, mutta pitää huomioida kausien erilaisuus. NFL -pelipäivät on sunnuntai ja maanantai (torstaina yksi peli) ja kausi elokuu-joulukuu (Playoffs tammi-helmi). Alkukaudesta varmasti Knights menettää katsojia, mutta loppukausi on vailla kilpailua.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ei mutta nuo KHL:n tähtipelaajat ovat sellaisia joiden ympärille voidaan ihan tasokasta jengiä rakentaa. Eiköhän ne varsinaiset vetonaulat markkinoinnillisesti pyritä hankkimaan muita kautta esim. vapailta markkinoilta jollain törkysopimuksella Oshie, laajennusdraftista oman kylän poika Zucker, entry draftista tuleva face of the franchise (esim. Cody Glass) jne.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Aika mielenkiintoisen nipun kyllä saisi kasaan jos alkaisi enemmänkin pelaajia tähyilemään Euroopasta. Ihan nopeasti tulee mieleen jo suomalaisista potentiaalisina pelureina Joensuu, Hartikainen, Lepistö, Hietanen ja vahvaa ehkä osastoa tyyliin Savinainen / Haapala / Palola? Toivottavasti eivät kuitenkaan rosteria täytä millään menneiden talvien sotureilla ja AHL-jyrillä kun nyt olisi hyvä sauma nimenomaan testata mihin pelaajien rahkeet riittävät. Varmasti jostain Ruotsista ja Venäjältä löytyy vielä paljon enemmän potentiaalisia kavereita.
   
 13. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Jospa vaan siirretään Pietarin SKA sellaisenaan NHL:ään niin pääsevät pojat pelaamaan oikean tasoiseen sarjaan. Sen verran ylivoimaisia olivat kuitenkin männäkaudella. Mutta tosissaan ajateltuna olisihan Vegasilla ainakin teoreettiset mahdollisuudet koota suht kovakin nippu ensi kaudeksi jos noita KHL-pelaajia ihan urakalla alettaisiin kasinokaupunkiin raijaamaan. Dadonov ja Kovalchuk tietysti kovimpina vapaina agentteina tarjolla KHL:stä, mutta olisihan siellä nähdäkseni muitakin ihan pelimiehiä olemassa. Kun kerran Viktor Antipinkin ilmeisesti purki sopimuksensa siirtyäkseen NHL:ään, niin olisikohan Jan Kovarista samaan temppuun. Taitojensa puolesta olisi varmasti NHL-pelaaja.

  Tätä pistepörssiscouttausta kun kerraan aloin harrastamaan, niin liekö Chris Leellä intoa tulla vielä vuodeksi pariksi katsastamaan NHL-ympyröitä? Ilman sopimusta ja takana elämänsä kausi. Eiköhän hänkin menisi kuitenkin kolmosparissa ja kakkosylivoimassa. KHL:ssä kuitenkin menneellä kaudella ihan mielipuoliset tehot, joten kiekollisessa pelissä olisi varmasti annettavaa. Niin hyvin en pelaajaa tunne, että osaisin sanoa riittääkö jalka tai fyysisyys kun ei ole kovinkaan iso mies kyseessä.
   
 14. Hasselbaink Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, NHL
  Olisi kyllä mielenkiintoinen sentteristö Vegasiin mikäli yllämainituista Stephane Da Costasta tai Jan Kovarista löytyisi toinen sentteri Vegasille, mutta mikäs sopimustilanne Vladimir Tkachyovilla on? Eikös miestä huhuiltu NHL:n puolelle jo kuluvan kauden aikana ja olisi rooliltaan ehkä hieman tasapainottavampi pelaaja myös ns. "puolustavampaan kentälliseen". Kyllähän tässä alkaa väkisinkin mielenkiinto heräämään tätä projektia kohtaan varsinkin mikäli sieltä uskalletaan oikeasti hakea pelaajia myös Euroopasta, eikä vain laajennusdraftin puitteissa jämiä muista NHL seuroista. Toki balanssi on hyvä pitää ja varmasti sieltä tipahtelee myös niitä valmiita hyvän tason NHL-pelaajia Vegasille, mutta hallitulla riskinottamisella kovien KHL pelaajien suhteen jonkinmoiselle menestykselle heti ensimmäisestä kaudesta lähtien on pieni mahdollisuus, enkä nyt puhu mistään finaalipaikoista.
   
 15. Gemondo Jäsen

  Dallas hankki Bishopin oikeudet joten Las Vegasin ykkösmaalivahti lienee siis ensi kaudella suomalainen.
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ei ainakaan Lehtonen eikä Niemi. Siellä jää parempia ja paremmilla sopimuksilla olevia maalivahteja tarjolle muista joukkueista, ja lisäksi Dallasista jää suojaamatta mielenkiintoisia kenttäpelaajia (Hamhuis/Johns/Oleksiak/Ritchie/Faksa/Eakin/Roussel akselilta riippuen kumman suojausmallin ottavat käyttöön). Toisin sanoen Starsista jää Vegasille poimittavaksi parempi kenttäpelaaja kuin monesta muusta joukkueesta.
   
 17. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Eiköhän se Raanta tuonne Vegasiin suunnista.
   
 18. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Tai sitten ottavat Rangersista Kleinin tai Grabnerin. Pickard ja Howard ovat varmasti houkuttelevampia koska noista kahdesta joukkueesta ei oikein ole muuta tarjolla. Eli en usko Raantaan siksi että Rangersillä jää muita hyviä pelaajia vapaaksi.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kyllähän tuolta Detroitista jäänee jotain mielenkiintoista kenttäpelaajaa tarjolle? Joko Darren Helm tai Andreas Athanasiou hyökkäyksestä, ja luulisi tuollaisten pelaajien kiinnostavan Howardia enemmän. Etenkin jälkimmäisen noista. Helmin sopimus ei ole halpa mutta olisihan siinäkin hyvä pelaaja laajennusjoukkueelle. Puolustuksestakin Detroitilla jäänee jotain suht kiinnostavaa tarjolle, koska heidän pelaavasta kuusikosta kukaan ei ole automaattisen suojan piirissä. Riippuu sitten ihan miten arvostaa noita Jenseniä, Ouellettia, Sproulia tai mahdollisesti jopa Greeniä jos eivät häntä suojaa. Eli pidän Detroitia yhtenä niistä joukkueista joista tulee parempaa kenttäpelaajalaatua tarjolle, etenkin nuorta sellaista, kuin monesta muusta joukkueesta.

  Pickardista sen sijaan samaa mieltä. Ei taida Avsista yhtään mitään muuta kiinnostavaa tulla tarjolle.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 14.31
 20. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Joo, katselin joskus että myös toisesta joukkuuesta Avsin lisäksi tulee tarjolle ainoastaan maalivahti. Luultavasti se oli sitten Carolina eikä Detroit, eli Ward/Läck.

  Pointti oli että uskon Rangersistä poimivan kenttäpelaajan ennen Raantaa.
   
 21. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Mä vähän meinasinkin että Dallas ostaa ainakin toisen suomalaisen ulos ja siitähän saa sitten Vegas vapailta markkinoilta pätevän maalivahdin.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Mutta mihin Vegas tarvitsee maalivahtia vapailta markkinoilta jos/kun poimivat sellaiset laajennusdraftista?
   
 23. tomageeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
  Lainaus:
  Itseasiassa Vegasin _täytyy_ poimia laajennusdraftissa kolme maalivahtia, eivätkä saa ostaa näistä yhtään ulos ennen kesää 2018. Jos nyt oikein tulkitsin noita laajennusdraftin sääntöjä:
  Rules for 2017 Expansion Draft | NHL.com

  Näin ollen näyttäisi aika epätodennäköiseltä että ottaisivat maalivahdin vapailta markkinoilta. Elleivät sitten valitse jotain junnuja farmiin kasvamaan.
   
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Näin.

  Enemminkin nuo vapaiden pelaajien ja maavahtien markkinat menee niin, että muut jengit paikkailee Vegasin poimintojen aiheuttamia reikiä.
   
 25. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Aivan totta. Edelleenki uskoisin, että Grubauer voisi olla vahvoilla samoin kuin edellisissä viesteissä esitetty Pickard. Se on sitten eri asia millaisella tandemilla lähtevät rakentamaan. Ottavatko mielummin toiseksi molariksi kokeneemman vaihtoehdon. Yhtä kaikki, UFA-markkinoilla McPhee ei varmasti molari perässä ole.