Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Vegas Golden Knights 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana sakkr, 22.02.2016 klo 14.45.

 1. ChosenTwo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals & suomalaiset NHL:ssä
  Eikös Vegas voisi kuitenkin kaupitella niitä maalivahteja eteenpäin? Kun säännöissä oli vain, että ei saa ostaa ulos? Eli ottaisi kolme maalivahtia laajennusdraftissa, mutta kauppaisi niistä jonkun eteenpäin ja ottaisi sitten UFA-markkinoilta uuden maalivahdin tilalle. En siis ajattele, että näin tulee tapahtumaan, mutta eikö tuon pitäisi olla teoriassa mahdollista?
   
 2. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  New Jersey omistaa edelleen Kovalchukin oikeudet.

  Ilya Kovalchuk pursuing NHL return | NHL.com
   
 3. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Toki omistaa, joten vapaa agentti sinänsä huono termi, mutta kaiketi Kovalchukin siirto New Jerseystä on hyvinkin todennäköisesti neuvoteltavissa. New Jersey kuitenkin saa edes jotain vastinetta, mikäli he Kovalchukin oikeudet kauppaavat, joten eiköhän näin tule tapahtumaan. Kovy tuskin haluaa pohjakerroksen Devilsissä pelata, joten kyllähän New Jerseyn GM:n kannattaa ottaa periaatteessa melkein mitä tahansa, jolla on jotain arvoa.
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  En kyllä usko, että haluavat hinnalla millä hyvänsä tuota treidiä tehdä ja potentiaalisesti vahvistaa jotakin joukkuetta reilusti elleivät hyödy siitä itsekin. Veikkaisin, että haluaisivat nimenomaan Kovalchukin itse pitää kun tuota kovempaa vahvistusta on aika vaikea mistään saada suhteessa, että se vastine voi olla todella heikko. Onhan se monesti nähty etteivät general managerit ihan helpolla noihin alakanttiin meneviin tarjouksiin lähde.

  Monella tapaa tosin tuo Vegas voisi olla järkevä kohde, Vegasin kannalta voi olla fiksua hakea nyt isomman profiilin pelaaja keulakuvaksi siinä missä Devils voisi taas sanoa, että ottakaa pelaaja X meidän riveistä / älkää ottako tätä pelaajaa ja päälle vielä joku mieluinen valmis pelaaja expansion draftista. Iljalle tuo taas voisi myös sopia kun todenänköisesti Vegas tulee tarjoamaan parasta sopimusta ja isointa roolia.
   
 5. Maigeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
  Kovalchuk - Shipatshjov - Dadonov olisi kyllä aikalailla valmis ykkösketju. Luulis tekevän aika kovaa tuhoa NHL:ssä. Vielä kun saisi Radulovin kakkosketjuun. Thorntonista ja Marleaustakin on ollu jotain puhetta.

  Miltä näyttäisi:
  Kovalchuk - Shipatshjov - Dadonov
  Marleau - Thornton - Radulov

  Omaan silmään näyttää kyllä ihan hyvältä top 6:lta ekalle kaudelle.
   
 6. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  No, ei ehkä mihin tahansa, mutta eiköhän joku tarjoa sellaisen paketin mihin Devils tarttuu. Näin uskon itse, koska uskon, että Kovy haluaa Stanley Cup -ehdokkaaseen pelaamaan. Tämän lisäksi kaverilla luulisi olevan vielä kykyä iskeä ainakin 20 maalia runkosarjassa, joten varmasti olisi hyödyllinen palanen joukkueelle kuin joukkueelle sopivalla hinnalla ja etenkin sopivan pituisella sopimuksella. Täten varmaan ihan asiallisen hinnan tulee Devils saamaan mikäli Kovyn treidaavat.

  Lainaus:
  Minkä ihmeen takia Thornton ja Marleau tulisivat Vegasiin? Raha ei varmaankaan kiinnosta vaan voittaminen. Sharksissa kuitenkin ainakin jonkinlaista saumaa taistella mestaruudesta toisin kuin Vegasissa, ainakaan ihan lähivuosina. Eivätkä nuo enää ihan nuoria poikia ole, joten sen pytyn olisi tultava aika lailla nyt eikä viiden vuoden päästä.

  Mutta tuo ykköskenttä tuollaisenaan on varmaan ihan realismia ja olisi kyllä todella kova.
   
 7. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Paperilla kyllä, venäläisketju näyttää kovalta. Pitää tosin muistaa että kahden näiden kundin näytöt NHL:ssä on nolla, ja Kovalchuk on pelannut sarjassa viimeksi 4 vuotta sitten. Onhan tuossa potentiaalia, mutta en itse lähtökohtaisesti rankkaisi tuota lähellekään parhaita ykkösketjuja, vaan jonnekin keskikastiin tai alempaan keskikastiin. Toki laajennusjengille keskikastin ykköskenttä olisi jo loistava, jos asiaa haluaa miettiä siltä kantilta.

  Jos toi kenttä oikeasti toteutuu, niin yllätyn jokaisesta yli 150 menevästä pisteestä jonka toi kenttä tekee. Jos ja jos, mutta onpahan mustaa valkoisella ja jollekin valmis veto jo pöydällä ;)
   
 8. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Jos ketjun jokainen pelaaja tekee noin 50 pistettä, niin on se ihan vitun hyvä ketju silloin.
   
 9. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Olisi se silti yksi NHL:n huonoimmista ykkösketjuista jos pisteiden tekoa vain pidetään mittarina.
   
 10. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Samaa mieltä, mielestäni ei ykkösketjua voi pitää vitun hyvänä, jos sen pelaajat tekevät 50 pinnaa mieheen. Kaksi sen tason äijää ja ppg-pelaaja niin silloin voi puhua jo vitun hyvästä. Jos kaikki äijät tekevät saman verran pisteitä niin nostaisin rajaa kymmenellä pisteellä ylöspäin.
   
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tietenkin myös vaikuttaa, että minkälainen on tuon kentän +/- -tilasto. Jos pelaaminen maistuu vain ylivoimalla ja kauden lopussa on -30 tilastoissa jokaisella kaverilla, niin ei isommatkaan pisteet varmasti lämmitä seurajohtoa.

  Tuo tulee olemaan tosiaan mielenkiintoista, että minkälaisia kavereita Las Vegasiin päätyy. Ne, jotka haluavat sen Stanley Cupin ihan tosissaan voittaa, saattavat päätyä jonnekin muualle.
   
 12. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Itse tosiaan mietin tuota kenttää siltä kantilta että lähes joka jengistä alkaa nykyisin löytyä se 60-80 pisteen kärkihyökkääjä, siis vähintään yksi sellainen. Siihen sitten 35-40 pisteen miehet laidalle niin saadaan se 150 pisteen ykkösketju, ei vakuuta ei.

  Aiemmat laajennusjengit on ajalta jolloin itse en vielä niin aktiivisesti seurannut NHL:ää että olisin jaksanut tai osannut syttyä millään tavalla pelaajiin ketä jengiin on mahdollista saada. Nyt täytyy sanoa että varsinkin oman jengin jäädessä runkkariin, on tää Vegasin tilanne jaksanut kiinnostaa lähes päivittäin. Hinta-laatusuhde tuskin on tärkein kriteeri Vegasille, vaan heillä on varaa maksaa hieman ylihintaa mikäli se mahdollistaa halutun pelaajan hankinnan. Euroopasta löytyy varmasti halpoja pelaajia tiettyyn rooliin, mutta maanosan parhaat pelaajat varmasti maksavat, kuten nyt vaikka nämä KHL:n kärkivenäläiset.

  Jos on olemassa jokin sivu mistä näkee helposti ennakoituja suojauksia ja jokaisen jengin oletettavasti vapaaksi jääviä pelaajia, niin viitsisikö joku heittää linkin tänne. Toki täältä löytyy paljon eri variaatioita, mutta vähän hankala poimia joukkueittain. Itse olen toistaiseksi pyöritellyt omassa mielessäni suurimmaksi osin noita euroopasta tulevia pelaajia, joten en ole ihan kartalla muiden jengien kuin Flyersin tilanteesta.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tästä:

  Expansion Draft Tool - CapFriendly - NHL Salary Caps
   
 14. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Thanks! Omaa laiskuuttani en jaksanut alkaa etsimään kun töitäkin pitäisi tehdä, ja ajattelin et jos nyt en kysy niin jää taas hamaan tulevaisuuteen.
   
 15. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 16. Viipastu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Aikataulu:

  Kesäkuun 18. 00:00 Suomen aikaa mennessä 30 NHL-joukkuetta antaa exempt-listansa.
  -Tästä alkaa 48 tuntia kestävä siirtoikkuna Vegasille solmia sopimuksia vapaiden agenttien kanssa (RFA+UFA), joita ei ole suojattu.

  Kesäkuun 21. 00:00 Suomen aikaa mennessä Vegas GK toimittaa valintalistansa NHL:lle

  NHL Expansion Draft
  valinnat julistetaan kesäkuun 21.päivän iltana Suomen aikaa.
  NHL Entry Draft 23-24. päivä
  Free Agency 1.heinäkuuta

  Ja pari pointtia:

  - Vegas voi napata useita vapaita agentteja samasta joukkueesta siirtoikkunan aikana, mutta ei voi sen jälkeen varata pelaajaa ExpDraftista kyseisestä joukkueesta.
  - Vegasin ExpDraftista nappaama vapaa agentti (UFA 2017) voi jättää Vegasin 1.heinäkuuta alkavassa Free agencyssä ilman korvausta
  - RFA-kompensaatiot ja offer sheet ovat voimassa rajoitetussa siirtoikkunassa, mutta ei taas ExpDraftissa
  - Vegas voi tehdä keskinäisiä sopimuksia muiden joukkueiden kanssa olla varaamatta tiettyä pelaajaa
  - Vegas voi tehdä kauppaa pelaajilla heti valintojen julkistamisen jälkeen, mutta ei pelaajan entisen seuran kanssa ennen tammikuuta 2018.
  - Treidaaminen varauksista alkaa yleensä viikko ennen Draftia ja negotiation rights-kaupat UFA-pelaajista Draftin jälkeen.
   
 17. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Muutaman päivän vanha juttu NHL.comista jossa McPhee toteaa että olettaa että paljon treidejä tulee tapahtumaan enenkuin pääsevät valitesemaan pelaajia.

  Pikkasen tuli tolla Capfriendlyn toolilla leikittyä ja siinä tuli huomattua että siellä on muutama jengi joka on nyt menettämässä todella hyvän pelaajan ja sitten muutama jengi jotka taas ei menetä mitään arvokasta. Vois kuvitella että vielä tanssipareja syntyy noista kaksikoista.
   
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Näin epäilen kanssa. Kyllä siellä moni jengi varmasti mieluummin ottaa edes jotain vastaan kuin että antaa pelaajan ilmaiseksi Las Vegasiin. Vegasilla saattaa vielä mennä monta kertaa suunnitelmat uusiksi.

  Jos esim. olisin Canadiensin GM, niin en varmasti päästäisi Beaulieuta tai Benniä ilmaiseksi, vaan ottaisin edes jotain vastineeksi. Varmasti löytyy jengejä joissa ei ole kuin kaksi suojaamista kaipaavaa pakkia. Ainahan voi tietenkin tehdä myös jonkinlaisen treidin Las Vegasin kanssa.
   
 19. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Eliteprospect.com kertoo varmana siirtona (linkki johonkin tsekkisivustoon) Tomas Hykan tehneen sopparin Vegasin kanssa.

  Tomas Hyka - Eliteprospects.com


  Quad City Mallardsista tuli samalla Vegasin ECHL-farmi.
   
 20. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Tomas Hyka Vegasin kolmas pelaaja. Kingsien kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2012, joka viime kaudella oli Tsekin liigassa tiiminsä paras pistemies ja liigassakin TOP10:ssä. Hyvä, että hommaavat laajuutta rosteriin jo muualtakin ennen draftia.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Päivitetään taas depth chartia.

  x - Shipatshjov - Hyka
  x - Duke - x
  x - x - x
  x - x - x

  x - x
  x - x
  x - x

  x
  x

  Yv-koostumukset samat kuin yllä.
   
 22. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Huhun mukaan Las Vegas on saanut tarjouksen nimeltä mainitsettomasta NHL seurasta, joka on valmis antamaan 1. kierroksen varauksensa Vegasille ehdolla että Vegas ottaa kontilleen jonkun tietyn huonon sopimuksen.

  Mahdollisia nimiä ainakin LA ja Gaborik/Brown sekä Anaheim ja Bieksa.
   
 23. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Äkkiseltään tulisi mieleen myös Chicago ja Kruger/Seabrook. Varmaan kyseessä joku ihan katossa kiinni oleva porukka, muuten en keksi mitään järkevää selitystä tälle... Habs ja Plekanec? Jackets ja Hartnell? Wings ja Ericsson? Wild ja Pominville? Nuo nyt ensimmäisenä pomppaavat framille...
   
 24. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Paljon spekulaatiota, mutta mielestäni Vegasin kannattaisi tarttua melkein jokaiseen noista ehdotetuista. Onko yhdestäkään joukkueesta tarjolla laajennusdraftiin laadukkaampaa pelaajaa? Duckseista ehkä. Palkkakatto tuskin tulee olemaan ongelma, ja veikkaisin jokaisen noista mainituista pelaajista vahvistavan jengiä. En nyt tähän hätään malta alkaa katsomaan sopimusten pituuksia, kun helvetin laadukasta finaalikiekkoa pukkaa, mutta tuskin kenenkään sopimus älyttömän montaa vuotta olisi rasitteena. Nykytilanteessa ainakin alettaisiin saada yv- kentällinen kasaan..
   
 25. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Wings tuskin on kauppaamassa ensimmäistä top-10 pickiä 25 vuoteen.