Tuo viljakysymys on mielenkiintoinen. Viljathan on todettu syypääksi todella moneen sairauteen. En nyt kuitenkaan panikoisi niiden kanssa ylenpalttisesti. Kuten edellä olikin jo mainintaa, niin ongelmana niiden kanssa on niiden täysin ylimitoitettu käyttö. Esim. vehnää tai "vehnäperäisiä" aineita on nykyään lähes kaikessa. Normi suomalainen syö leipää lähes joka aterialla ja lähes joka ateria sisältää jo lisäkkeen muodossa viljaa tai valkoista riisiä. Uskoisin niin, että viljan kohdalla vanha viisaus siitä, että vain annos tekee myrkyn pitää paikkaansa. En uskoisi, että esim. kauraleipä kerran pari viikossa on pahaksi.
Hiilihydraattejahan muutenkin on moitittu paljon. Mielestäni kysymys on niiden laadusta. Hiilihydraatteja kun saa paljon muustakin kun viljasta ja sokerista.
Perussuomalainen välipalahan on voileipä ja lasi maitoa. Siihen päälle kuppi kahvia ja kaksi sokerinpalaa.
Tuohon kulminoituu mielestäni aika pitkälti suomalaisen ruokavalion ongelmat. Leipää ja pastaa mätetään mahdottoman paljon ja todella vahvasti prosessoitua maitoa lipitetään litratolkulla. Noita asioita kun rupeaa korjaamaan, niin pitkällä ollaan. Väittäisin, että moni allergia ja vaiva korjaantuu vilja- ja maitotuotteiden jättämisellä pois.
Hiilihydraattejahan muutenkin on moitittu paljon. Mielestäni kysymys on niiden laadusta. Hiilihydraatteja kun saa paljon muustakin kun viljasta ja sokerista.
Perussuomalainen välipalahan on voileipä ja lasi maitoa. Siihen päälle kuppi kahvia ja kaksi sokerinpalaa.
Tuohon kulminoituu mielestäni aika pitkälti suomalaisen ruokavalion ongelmat. Leipää ja pastaa mätetään mahdottoman paljon ja todella vahvasti prosessoitua maitoa lipitetään litratolkulla. Noita asioita kun rupeaa korjaamaan, niin pitkällä ollaan. Väittäisin, että moni allergia ja vaiva korjaantuu vilja- ja maitotuotteiden jättämisellä pois.