Vancouver Canucks 2008-2009

  • 167 716
  • 784

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Heti hyvän uutisen jälkeen tulee taas totaalinen kyykytys: Ryan Johnson 2-vuoden sopparilla ja 2,4 miljoonan tienestillä (1,2 per vuosi). Eikö noi 3/4-ketjut olleet täynnä jo ennen Hordichukiakin? Nyt sitten Johnson ja Hordichuk kumpikin noihin ketjuihin. Ei tajua ei.
Ei ymmärrä tämäkään. Hordichukin siirron nyt ymmärtää (jos Cowan laitetaan pihalle), mutta tuota Johnsonin paperia ei pysty hahmottamaan. Mihin hänet laitetaan? Ehkä sitten nelosen keskelle, kun Rypien ei kuitenkaan pysty pelaamaan kuin kaksi ottelua.

Pitää kyllä sanoa noin kokonaisuutena, että olen ymmärtänyt meidän tilanteemme ihan eri lailla kuin Gillis. Minun näkemykseni mukaan Canucksilla ei olisi ollut tarvetta vahvistella taas lisää näitä alimpia ketjuja (miehiä on niihin jo tarjolla runsaasti), mutta Gillis on näköjään toista mieltä.

Mielenkiintoiseksi tulee nyt Wellwoodin tilanne. Jos Sundin hyväksyy Canucksin tarjouksen ja hänestä tulee meidän kakkossentterimme, miten ketjut voisivat muodostua:

D. Sedin - H. Sedin - Pyatt
Näslund - Sundin - Raymond
Burrows - Kesler - Pettinger
Hordichuk - Johnson / Rypien / Wellwood - Johnson / Brown / Hansen / Cowan / Jaffray

Neloseen olisi tarjolla tuossa kaaviossa ainakin miehiä erilaisia tilanteita varten.

Gillis on ollut toistaiseksi ainakin lupaamansa mukaan aktiivinen markkinoilla - jopa aggressiivinen, mistä kertoo tuo Backesille heitetty sopimustarjous (mihin St. Louis tosin ymmärrettävästi vastasi).

Mitä Sundiniin tulee, niin onhan se toki totta, että Sundinilla on ikää ja jossain vaiheessa on pakko näkyä iän mukanaan tuoma pelitason lasku. Toistaiseksi Sundinin pelistä ei kuitenkaan huomaa tason laskua, enkä usko, että se yht'äkkiä mihinkään jyrkkään alamäkeen menee, kun taustalla ei ole isompia loukkaantumisiakaan. Parin vuoden sopimus tähän väliin on siis mielestäni oikein järkevältä kuulostava ratkaisu. Komppaankin nimimerkki secordia tässä.

secord kirjoitti:
Mutta tuossa tarjouksessa olennaisin seikka on mielestäni sen pituus. Kaksi vuotta on lyhyt aika, vaikka dollareita siinä palaakin. Antaa mukavasti aikaa Hodgsonille kehittyä ja parin vuoden päästä on taas kymmenen miljoonaa tuhlattavaksi. Unohtamatta, että Mats Sundin on yhä liigan ehdotonta eliittiä, toisin kuin Jokinen. Kymmenen miljoonaa kuulostaa eksoottiselta, mutta ei se nyt niin paljon enemmän ole esim. kuin kahdeksan miljoonaa. Eikä kyse ole mistään elinkautissopimuksesta, joita nykyään solmitaan.
Tässä on periaatteessa kaikki se, miten minäkin näen tämän. Alkuun tuo tarjous tuntui toki käsittämättömältä. Sen jälkeen mielipide muuttui tuota tarjousta miettiessä kuitenkin aika paljon. Tarjouksessa on paljon hyviä asioita, kuten sen pituus ja se, että Sundin on lähes ihanteellinen pelaaja edelleen (myös) Vancouverille: isokokoinen sentteri, joka pystyy tekemään sen päälle 30 maalia ja olemaan samalla johtaja. Hänen rinnallaan Raymondinkin olisi pirun hieno pelata ja ehkä Sundin saisi myös Näslundin taas parempaan vireeseen (Näslundin sopimus kun taitaa olla Sundinin päätöstä vaille).

Periaatteessa tuossa tarjouksessa on muutenkin pinnalla paljon niitä hyviä puolia, mitä minä UFA-markkinoilta ensimmäisenä hakisinkin. Joukkue kun pitää mielestäni rakentaa oman kasvatustyön kautta varaamalla hyvin ja kehittämällä tämän jälkeen pelaajia oikein (tai hankkia nuoria, jo varattuja pelaajia kaupoilla ja kasvattaa näitä).

Kesän UFA-markkinoilta voi sitten hankkia näitä ison profiilin pelaajia lyhyeksi aikaa - juuri siksi aikaa, että oma varaus ehtii kehittymään (tässä tapauksessa Hodgson). Tämä tapa ei tee nuoren pelaajan tulevaa sisäänmarssia liian vaikeaksi, kun isopalkkainen veteraani lähtee aikanaan tieltä pois. Mikäli omasta varauksesta ei tulekaan niin hyvää, mitä odotetaan, ei muuta kuin toinen varaus, toinen "Sundin-tarjous" kehiin ja taas odottamaan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Minun näkemykseni mukaan Canucksilla ei olisi ollut tarvetta vahvistella taas lisää näitä alimpia ketjuja (miehiä on niihin jo tarjolla runsaasti), mutta Gillis on näköjään toista mieltä.

Vaikuttaisi nimenomaan siirroilta joilla pyritään vakuuttelemaan nimenomaan omaa rohkeutta ja aktiivisuutta. Ns. syteen taikka saveen mutta laakereilla ei levätä. Erinäisistä syistä sitten haaviin on tarttunut toistaiseksi aika nimettömiä jätkiä mutta silti...hakee monesta pikkukalasta jonkinmoista isoksi kasvavaa kalaa.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Vaikuttaisi nimenomaan siirroilta joilla pyritään vakuuttelemaan nimenomaan omaa rohkeutta ja aktiivisuutta. Ns. syteen taikka saveen mutta laakereilla ei levätä. Erinäisistä syistä sitten haaviin on tarttunut toistaiseksi aika nimettömiä jätkiä mutta silti...hakee monesta pikkukalasta jonkinmoista isoksi kasvavaa kalaa.

En näe asiaa näin. Miten jollain Hordichukien ja Johnsonien hankinnoilla voidaan mennä syteen taikka saveen? Ei mitenkään, nyt puhutaan kahdesta pelaajasta jotka tulevat täyttämään kaksi roolia kokoonpanossa helvetin halvoilla sopimuksilla (yhteensä kaksikkoon ei mene edes kahta miljoonaa). Eihän tässä ole mitään riskiä, ei tässä tarvinnut kenenkään todistella kenelläkään mitään, yksinkertaisesti Gillis vain hankki 2 pelaajaa joille molemmille löytyy Canucksista käyttöä. Jos Gillis olisi mennyt ja hankkinut Demitran vaikkapa 4 miljoonan kausikohtaisella sopimuksella, olisin ollut kanssasi samaa mieltä.

Jokaisella voi toki olla omat mielipiteet onko näille pelaajille käyttöä, mutta minun mielestäni on. Fakta kuitenkin on, että Canucks on fyysisesti heikko joukkue ja tälle saralle oli jostain pakko saada päivitystä. Nyt verkkoon tarttui yksi NHL'n viihdyttävimmistä tappelijoista, tärkeä joukkuepelaaja, sekä myös erinomainen energiapelaaja ihmiskuulailuillaan, pelaaja jollaista Canucks olisi tarvinnut myös viime kaudella. Nyt ei enää tarvitse nostaa McIveria tähän rooliin, vaan hänkin saa keskittyä pelaamiseen enemmän mikäli vain kutsu kokoonpanoon käy. Kyllähän se viime kaudella nähtiin että V haluaa vähintään yhden tällaisen mukaan (Brownin ja McIverin nostot; muutaman vaihdon iltapuhde kun kovuutta tarvittiin mukaan), vaikka Nonis ei sillä kannalla ollutkaan. Nyt V'llä on käytössä Hordichuk, ja jos tarve vaatii (loukkaantumisia, tai muuten vaan), Brown on kärkkymässä saman roolin paikkaa.

Myös Ryan Johnson on mielestäni ihan hyvä hankinta. Vaikka Rypien hieno pelaaja onkin, ei hänen varaan voi laskea neloskentän sentterin paikkaa koko kaudeksi, sillä hän tuskin 60 ottelua enempää pelaa (tuokin epätodennäköistä). Johnson on hyvä aloittaja sekä erinomainen blokkaaja, joten viime kaudella askeleen taaksepäin ottanut alivoima saa kakkosnelikkoon erinomaisen vahvistuksen. Kesler-Burrows ykkösenä ja Johnson-Pettinger/Pyatt kakkosena ei kuulosta ollenkaan huonolta. Ja tuohan Johnson vielä johtajuutta koppiinkin, sekä fyysiselle puolelle lisää voimaa. Ainakin kentällä selvä parannus Ritchieen verrattuna.

Mielestäni turhaa ylireagoimista täälläkin. Toisaalta kaipa se riippuu katsojan näkökulmastakin. Itse en missään vaiheessa jaksanut uskoa Wellwoodiin neloskentässä, Ritchie ei ollut tulossa takaisin (ehkä hyvä näin) eikä Rypieniin voi noin suuresti luottaa, sekä alivoimapeli tarvitsi parannusta, joten minulla ei ole ongelmia Ryan Johnsonin kanssa. 1.2 miljoonaa sitä paitsi on nykymarkkinoilla lähes tulkoon minimipalkka, kun katsoo kuinka suuren prosentin se viekään kokokatosta (aika minimaalinen lukema). Myös Hordichukille näen käyttöä, kuten ylempänä jo mainitsin.

Olenko pettynyt jos nämä jäävät ainoiksi hankinnoiksi? Olen. Mutta olenko pettynyt näihin tähän mennessä ainoisiin hankintoihin? En.

Edit: tässä vielä Gillisin ja Hordichukin mietteitä eiliseltä. Backesista vielä sen verran, että harmittaa kun St. Louis miehen piti. Vaikka nuck offer sheettejä ei tuekaan, niin mielestäni tuo oli Gillisiltä hyvä ja rohkea veto. Backes olisi ollut loistava lisäys Canucksiin, ja kuten tuosta jutusta näki, samaa mieltä oli Canucksin kiekkojohtokin (ensin oltiin yritetty treidillä, ei onnistunut, joten sheettiä perään - sama tilanne kuin aikanaan Clarkella ja Keslerilla).

I’m one of those guys who likes to be physical and make the fights come to me. I think that’s one of my assets - I’m not just somebody who just goes around trying to protecting his teammates and fight guys, I like to not only protect my teammates, but instigate some of the guys to drop the gloves. And if they don’t drop the gloves, I’ll go after their skilled players.
 
Viimeksi muokattu:

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Toinen päivä aluillaan, ja taas on käyty sotkemassa:

- Curtis Sanford jatkaa Canucksissa vuoden ja 650k(?) sopimuksella. MacIntyrehan siirtyi eilen Nashvillen organisaatioon vapaana agenttina, joten tämä tarkoittanee Luongo-Sanford kombinaatiota Canucksissa, ja Schneider-Ellis kombinaatiota Moosessa.

- Nolan Baumgartner liittyy takaisin Canucksiin. Sopimuksesta ei mitään tietoa, mutta luulisi että Moosen avainpelaajaksi häntä kaavaillaan. Kaksisuuntainen soppari siis, ja tulee auttamaan hienosti nuoria pakkeja Manitobassa.

- Hordichukin palkaksi paljastui 750k (ei tosin varmistettu summa vielä), ja sopimus on kestoltaan kolmevuotinen.

- Mielenkiintoinen lainaus Sundinin agentti JP Barrylta: "They have one of the best goaltenders in the league. Mats has played with the Sedins on the national team, and he has a lot of respect for Mattias Ohlund. There are several key pieces there, but he also knows they'd have to surround him with other quality players."

Sundinin päätökseen siis vaikuttaa kenen kanssa hän Canucksissa pelaisi. Mitenhän Sudde on seurannut Canucksia työsulun jälkeen? Menisiköhän Näslund ketjukaverina läpi? Saa nähdä, kohta se varmaan selviää.
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
En näe asiaa näin. Miten jollain Hordichukien ja Johnsonien hankinnoilla voidaan mennä syteen taikka saveen?

Ei todellakaan, pikkukalajuttu nyt sekoittaa koko sanomaani, mutta näin aina silloin tällöin pääsee käymään, huutelen ja joudun puolustuskannalle, pyörin maassa.

Nuo nyt saapuneet hankinnat eivät siis varmasti pakkaa sekoita, mutta pointtini oli että jos ainoaksi saaliiksi saadaan kolmos- ja nelosketjun miehiä, on ihan sama ketä on suunniteltu ja ketä yritetty, jos isoimpia aukkoja ei saada paikattua. Kuusikaan Hordichukia ei tee yhtä Morrisonin tai Näslundin paikkaajaa. Tai jos se paikkaus on älytön 20 miljoonan soppari Sundinille. Todelliset kyvyt nähdään, kuten sanoit, sen mukaan jäävätkö ainoiksi hankinnoiksi.

Tämä on todellakin ylireagointia kun UFA-sesonkia ja muutenkin Gillisin ura on vasta alkutekijöissä.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Se taisi olla siinä. Sundin ilmoittanut seuraavaa:

"I would like to thank all the teams who have expressed such sincere interest in my services. The numerous options provided to me were impressive and I have no doubt that each one presented a unique opportunity for me to finish my career in a terrific hockey environment. I spent a great deal of time yesterday reflecting upon the teams who stepped forward and the opportunities that each provided. Unfortunately, I am simply not close to being ready to make a decision about resuming my career at this time. I wish all the teams the very best and thank them for their interest."

Nyt siis on syytä luovuttaa Sundinin suhteen ainakin tältä osalta, ja suunnata katseet muualle. Niin, että mihin muualle? Nyt aletaan puhumaan niistä AWen "syteen taikka saveen mutta laakereilla ei levätä" -hankinnoista. Eiköhän sieltä jo tämän illan sisällä Demitrat, Satanit ja Huseliukset Vancoveriin saavu. Sitten saa huutaa ja kirota.

Meillä on nyt todellinen katastrofin mahdollisuus käsissämme, odotetaan vain tapahtuuko se. F5, ja HF sekä tsn.ca ovat tällä hetkellä kovassa käytössä. Huonoa peläten, pahinta odottaen. Uskoa, toverit.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Tämä on todellakin ylireagointia kun UFA-sesonkia ja muutenkin Gillisin ura on vasta alkutekijöissä.

Ja, kohta -jos tätä rataa jatkuu- myös lopputekijöissään.

Ajattelin ennen UFA markkinoiden alkua, että ei tämän joukkueen hyökkäystä enää huonomaksi saa, mutta kuinka ollakkaan päivä mennyt ja huonommaksi tuleminen ei näytäkkään enää mahdottomalta.

Tuli muuten mieleen, että olikohan tuo Sundin tarjouksen tuleminen julkisuuten sattumaa lainkaan? Tämähän saattoi olla Gillisiltä taktinen veto, että kun hän tiesi Sundinin saamisen epävarmuuden, niin annetaan ainakin fanien tietää, että tavoittelimme isoa kalaa, ettei fanit vain luule, että Gillis vain pyörittelee peukaloitaan.

Nyt kai enää mitataan minkä asteinen pettymys täältä on tulossa. Mikä saatana siinä on, ettei sinne länsirannikolle saada ketään, vaikka rahaa olisi enenmän kuin muilla...
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Kun nyt tässä aletaan oikein todella piruja seinälle maalailemaan, niin tässä murheen alhossa kehittelin tällaisen yhden kauden jälleenrakennus "ohjelman", siltä varalta, että kesä jatkuisi yhtä synkkänä.

Voisin jo luetella sellaisia seikkoja mitkä tukevat sitä, ettei Canuckseista ole ensi vuonnakaan playoff joukkueeksi. Jos emme pääse playoffeihin, niin voisimme yhtä hyvin tavoitella Tavaresia. Läntisessä konferenssissa taistelu on niin kovaa, ettei jumboksi joutuminen olisi suurikaan haaste.

Ja kun Gilliskin on todennut, ettei Sedinit ole pelaajia joiden ympärille rakentaa joukkuetta, niin heidäthän voisi myydä siirtotakarajalla. Uskon, että kahdesta ykköskentän 3,5 miljoonaa tienaavasta pelurista voisi saada aika suolaisen hinnan (vähintään 1 kiepin varaus ja kaksi hyvää prospectia). Ja voisihan heille tarjota sopimuksia sitten, UFA markkinoilla.

Suurin ongelmahan taitaisi olla se, että mikäli näin toimittaisiin, jouduttaisiin ensi kesän UFA-markkinoilta jälleen kalastelemaan isoja kaloja ja kun ei se nytkään niin kovin hyvin mennyt. Toinen ongelma olisi Luongon kärsivällisyys.

En nyt sano, että tässä vaiheessa pitäisi jo luovutttaa. Läntinen konferenssi on jälleen ensi vuonna todella kova ja valitettavasti Mutta jos homma kusee jatkossa rankasti, niin mitä järkeä on jäädä taas niukin naukin pudotuspelien ulkopuolelle ja odotella taas ensi kesänä Gillisin olevan todella aktiivinen, muttei kukaan tarttuisi taaskaan haaviin.

En ole vielä heittänyt ensi kauden osalta kirvestä kaivoon, mutta myönnän, että kaivon kansi on jo nostettu. Pitkässä juoksussa voisi olla joukkueen kannalta parempi, mennä yhden kauden kurimus lävitse ja sitten ponnistaa uudelleen entistä ehompana. Tämä spekulointi lähinnä siksi, koska UFA, markkinat eivät nyt näytä olevan se keino saada hyvää joukkuetta kasaan Vancouverissa.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Jokaisella voi toki olla omat mielipiteet onko näille pelaajille käyttöä, mutta minun mielestäni on. Fakta kuitenkin on, että Canucks on fyysisesti heikko joukkue ja tälle saralle oli jostain pakko saada päivitystä.
Eihän se ole Chip Whitley mikään fakta. Sehän on sinun mielipiteesi... Minun mielipiteeni on puolestaan se, että Canucks ei ollut kovin heikko joukkue kahden alimman ketjun osalta odotusarvoiltaan, mutta kun loukkaantumisista kärsinyt Cowan petti ja Rypienkin oli taas loukkaantuneena, niin tekiväthän kahden fyysisen roolin avainpelaajan odotettua heikommat otteet tulosta.

Ensi kaudelle kaksikolla on sopimukset ja mukana on myös Brown. Tässä mielessä Canucksilla on heittää kentälle fyysistä osastoa nelosketjuun taas ihan kelvollisesti (tosin Cowan häviää tappelut aina) ilman Hordichukiakin. Mutta kyllä minä Darcyn paperin ymmärrän hyvin, sillä Rypienin ja Cowanin otteista ei taaskaan tiedä. Ja parhaassa tapauksessa nähdään tosiaan kentällä mielenkiintoinen ketju Hordichuk - Rypien - Brown (Cowan).

Tosin Rypienin tilanne näyttää tällä hetkellä kyllä aika vaikealta. Hän on V:n suosikkeja, mutta mies on koko ajan loukkaantuneena. Nyt kun Canucks hankki vielä kokeneen Ryan Johnsonin pelaamaan nelosketjun vaihtoja ja alivoimaa, niin ilman loukkaantumisia Rypienia ei kentällä nähdä. Ja jos tulee loukkaantumisia, niin Ryp on ehtinyt jo tätä ennen mennä loukkaantumaan itse (luistimen sitomisesta tullut rannevamma tms.).

Baumerin hankintaa komppaan täysillä. Hyvä hankinta varamieheksi ja mies selvästi viihtyy meillä. Käyttökelpoinen pelaaja myös ylivoimalla, mikäli Salo tai Bieksa kärsivät jossain vaiheessa taas loukkaantumisesta. Hänellä oli pari vuotta sitten virhe lähteä muualle, mutta ymmärsihän sen, kun isoa sopimusta annettiin eteen.

Sanfordin jatko tuli odotetusti, kun MacIntyre näki Luongon ja Schneiderin vuoksi paremmaksi mennä muualle kokeilemaan siipiensä kestoa. Sanford ei valittanut viime kaudella asemaansa ja ilmeisesti viihtyi meillä, kun halusi jatkoa. Sitä paitsi Sanford on paljon parempi pitää itsellä, kuin pelata häntä vastaan.

Chip Whitley kirjoitti:
Mielestäni turhaa ylireagoimista täälläkin. Toisaalta kaipa se riippuu katsojan näkökulmastakin. Itse en missään vaiheessa jaksanut uskoa Wellwoodiin neloskentässä,
Ihan uteliaisuudesta, missä ketjussa muuten jaksat uskoa häneen tai mihin uskot, että häntä suunnitellaan? Minä uskon, että hänen kanssaan ei oltaisi tehty lähelle miljoonan dollarin sopimusta, jos hänen varaan ei lasketa mitään. Ykkös- ja kolmosketjun sentterin paikat on hakattu kiveen. Jos sinä et jaksa uskoa häneen nelosketjussa, niin uskotko sitten kakkosketjussa?

Chip Whitley kirjoitti:
joten minulla ei ole ongelmia Ryan Johnsonin kanssa. 1.2 miljoonaa sitä paitsi on nykymarkkinoilla lähes tulkoon minimipalkka, kun katsoo kuinka suuren prosentin se viekään kokokatosta (aika minimaalinen lukema).
Ei minullakaan ole ongelmia Johnsonin kanssa, ja uskon, että hän tulee olemaan meille vielä tärkeä pelaaja. Minä olin kuitenkin ajatellut, että Gillis hakee ensi kaudelle monipuolisempaa nelosta (joissakin peleissä Wellwood ja joissakin puolestaan Rypien) ja nyt meillä on siellä kolmekin erilaista sentteriä. Vieläkin monipuolisempi tarjonta siis, mutta tavallaan tämä hankinta tuli fanille tyypilliseen "mihin tätä pelaajaa muka niin kipeästi tarvitaan, kun ei ole hankittu kahteen päivään tähtiä - luokkaan".

Eikä tämä ajatus tarkoita suinkaan sitä, että Johnson olisi huono pelaaja rooliinsa. Päinvastoin. Johnson on ihanteellinen pelaaja nelosen sentteriksi. Erinomainen joukkuepelaaja, kokenut, nopea, hyvä lukemaan peliä puolustussuunnassa, antaa aina kaikkensa, hyvä aloittaja ja tekee kentällä paljon töitä. Eli hänellä on kaikki ne tärkeimmät ominaisuudet, mitä minä nelosen sentteriltä hakisinkin.

Miehen omistautumisesta joukkueelle kertoo omaa kieltään sekin, että hän voitti viime kaudella ylivoimaisesti kaikkien NHL-hyökkääjien blokkitilaston. Muulla ryhmällä on eroa Johnsonin blokkimääriin noin 30 blokkia. Tämä muu ryhmä (Kesler hyökkääjien blokkitilaston viidentenä 71 blokilla) tulee sitten Johnsonin takana tiiviinä nippuna, mutta kaukana yksinäisen kärjen (Johnson) takana.

Johnsonin sopimus saattoi olla muuten Gillisilta vaikka taktisen osaamisen näyte (tosin vähän likaisin keinoin, mutta kuitenkin). St. Louis Todayssa oli juttua Backesista, jonka sopimustarjoukseen Blues ymmärrettävästi vastasi. Jutussa sanotaan seuraavaa;

His retention did come at a significant price, though. The Blues lost some of their limited budget flexibility by matching the offer sheet.

There was no money for speedy checker Ryan Johnson, for instance; Johnson signed a free-agent deal with the Canucks for two years and $2.4 million.

There should be enough money for restricted free agent Jay McClement, another young player capable of producing more in the right environment. The Blues expect to retain the No. 3 center at a reasonable price.

Once that is done, John Davidson and Larry Pleau will shop for a gritty veteran forward. The Blues must replace some of what they lost this summer by dealing Jamal Mayers for a draft pick and letting Johnson walk.
Eli Blues menetti Backesin sopimustarjoukseen vastatessa (odotettua suuremman) osan heidän hieman rajatusta katostaan. Kun joukkueen pitää etsiä Jamal Mayersin tilalle toinen veteraanihyökkääjä ja tehdä lisäksi Jay McClementin kanssa sopimus, heillä ei ollut enää varaa tarjota nelosketjun hyökkääjä Johnsonille (vaikka tämä arvokas onkin) sitä, mitä Canucks tuli tarjoamaan.

Gillis luki siis peliä sen jälkeen, kun Blues kauppasi Mayersin pois ja ehkä tarjosi Backesille sopimusta myös Johnson mielessä. Jokainen nimittäin tiesi, että Bluesilla ei ole varaa antaa Backesin kävellä pois jonkun toisen kierroksen varauksen varjolla. Tämä sopimustarjous saattoi olla siis tarkoitettu juuri Johnsonia varten. No, tämä on pelkkää spekulaatiota, joten jätetään se tähän.

Hiisi_van_Holten kirjoitti:
Nyt kai enää mitataan minkä asteinen pettymys täältä on tulossa. Mikä saatana siinä on, ettei sinne länsirannikolle saada ketään, vaikka rahaa olisi enenmän kuin muilla...
Ainakin;

- Pitkät lentomatkat.
- Ei jaksa kuunnella Abbaa.
- Puolustusvoittoinen valmentaja ei tee hyvää joidenkin pelaajien tilastoille.
- Joukkue jäi viime kaudella ulos playoffeista.

Ja viimeisenä;

- Tähtiä on ylipäänsä vaikea saada, kun nämä menevät ennemmin mestaruuden voittaneeseen joukkueeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Munchkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks , Cincinnati Bengals
Jovain jovain.. Voihan hitsinpimpulat.

Liekkö se on tosiaan maanteide, matkustamisen muodossa, vai mikä lie..
mutta tänne BC:hen ei tosiaan saada pelaajia vaikka heitettäisiin aivan naurettavia summia rahaa.

Yksi ainoa iso UFA on saatu pyydystettyä..
Marky-Mark Messier ja siitä saatiin aikaiseksi tuskaisimmat kaudet Vancouverissa pitkään aikaan.

Kyllä itse ainakin edelleen olen sitä mieltä että tämä oli väärä kesä alkaa ajamaan uutta GM:ää sisään..

Ei siinä jos herralla olisi jotain kokemusta jonkin tason manageroinnista,
mutta kun otettiin täysin märkäkorva oppisopimuksella kouliutumaan GM:äksi.

UFA:t nyt vain ei tänne tykkää tulla.. siitä on kai turha syyttää Gillistä,
mutta nuo treidit mitä on UFA kauden alettua aikaan nähty.

Puhun siis näistä kahdesta:
1. Eric Cole ja hyvänä 2. Zherdev.

Paketit joilla noita pelaajia saatiin liikkumaan olivat sitä luokkaa että Gillis olisi helposti voinut kilpailla.
Esim. Millerille jatkosoppari.. Bieksa + jotain -> Carolinaan. Kenties Jonilla on enemmän arvoa korkeamman
potentiaalinsa vuoksi, mutta Bieksa olisi hyvä alku paketille jolla Colea olisi voitu lähtä hakemaan.
Milleri kirjoilla ensivuodeksi olisi mahdollistanut yhden pakin siirron ulos.

Demitra ilmeisesti edelleen on ihan realistinen mahdollisuus.. ja varmaankin Näslund myös.
Vaan kuten Chip jo tuossa mainitsi, tarvitaan Canucksien kahteen ensimmäiseen ketjuun kovuutta.
Hartnell:in tyylistä rymistelijää jolla pysyy myös maila kädessä...

Kyllä tämä sapettaa... Vaan näinhän se menee.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Eihän se ole Chip Whitley mikään fakta. Sehän on sinun mielipiteesi... Minun mielipiteeni on puolestaan se, että Canucks ei ollut kovin heikko joukkue kahden alimman ketjun osalta odotusarvoiltaan, mutta kun loukkaantumisista kärsinyt Cowan petti ja Rypienkin oli taas loukkaantuneena, niin tekiväthän kahden fyysisen roolin avainpelaajan odotettua heikommat otteet tulosta.

Tämäkin taitaa mennä sitten näkökulmakysymykseksi. Itse pidin Canucksia viime kaudella fyysisesti heikkona joukkueena, mutta ei se tarkoita etteikö Canucks olisi ollut fyysisesti aktiivinen (määrä siis voitti viime kaudella tälläkin alueella laadun). Top 6'ssa fyysisyys oli olematonta (Pyatt nyt välillä väläytteli), tähän kaikki yhtyvät, ja alempien kenttien osalta kaksikko Kesler ja Burrows - vaikka hienon kauden pelasivatkin - eivät fyysisesti mitenkään häikäise. Kyllähän he pyrkivät taklaamaan ja ärsyttämään ihan riittävästi, mutta heti kun tulee tosi kyseeseen niin molemmat kaverit ottavat kyllä nekkuunsa ennen kuin ehtii kissaa sanoa (enkä tarkoita pelkkiä tappeluita), vaikka molemmat ovat viime vuosina selvästi lisää voimaa hankkineetkin. Cooken mukana lähti paljon fyysisyyttä vaikka Pettingerin muodossa sitä takasinkin vähän tuli, ja neloskentästä puuttui se "jatkuvuus" kun miehet vaihtuivat koko ajan.

Meillä ei missään vaiheessa kuitenkaan ollut sitä pelaajaa joka oikeasti pystyy fyysiset kamppailut säännöllisesti Canucksin puolelle kääntämään (puhutaan sitten tappeluista tms.). Ja kerran joukkue ei menesty, niin pitäähän faneille edes jonkun verran sirkushuveja antaa. Cowanista ei tähän ole, ihan sama kuinka terveenä hän kiekkoilee, ja Rypien ei vaan pysy terveenä (plus tuohan tuo kokokin joitain rajoituksia).

Lyhyesti sanottuna, mielestäni Hordichuk täyttää erinomaisesti yhden paikan joukkueessa jolle kaipasin parannusta. Gillisin sanomisista ja V'n sanomisista pystyi päättelemään että hekin hakivat tällaista pelaajaa, ja kun Hordilla oli Vancouver listan kärjessä ja hän on roolinsa eliittiä, ei tässä metsään mennä.

Ihan uteliaisuudesta, missä ketjussa muuten jaksat uskoa häneen tai mihin uskot, että häntä suunnitellaan? Minä uskon, että hänen kanssaan ei oltaisi tehty lähelle miljoonan dollarin sopimusta, jos hänen varaan ei lasketa mitään. Ykkös- ja kolmosketjun sentterin paikat on hakattu kiveen. Jos sinä et jaksa uskoa häneen nelosketjussa, niin uskotko sitten kakkosketjussa?

Tietenkin hänelle jotain roolia kaavaillaan. En osaa sanoa mitä Gillisilla ja kumppaneilla on mielessä, mutta itse ajattelin että hän toimisi "hätävarana" aloittaville top 6 hyökkääjille - toisin sanottuna 13. hyökkääjäänä. Eli siis loukkaantumisen sattuessa kokoonpanon, tai muuten vaan jos hommat ei onnistukaan, luultavasti kakkoskenttään. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä että Wellwood olisi ihan aloittavassa kokoonpanossa jos Morrisonkaan ei Canucksiin halua palata.

Edit: mitä tuleen Coleen ja Zherdeviin, ehkä tuo kaksikko ei täyttänyt Gillisin "character, integrity and intelligence" -vaatimusta? Gillishan on sanonut että ottaa mieluummin pelaajia jotka eivät ole niin hyviä kuin joku toinen vaihtoehto, mutta omaavat näitä kolmea piirrettä. Character, integrity and intelligence > talent.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Edit: mitä tuleen Coleen ja Zherdeviin, ehkä tuo kaksikko ei täyttänyt Gillisin "character, integrity and intelligence" -vaatimusta? Gillishan on sanonut että ottaa mieluummin pelaajia jotka eivät ole niin hyviä kuin joku toinen vaihtoehto, mutta omaavat näitä kolmea piirrettä. Character, integrity and intelligence > talent.

Itse uskon, että siinä painoi myös sopimustilanteet eli Cole ja Zherdev aloittavat viimeiset kautensa sopimuksista ja Cole tulee UFA:ksi ja Zherdev RFA:ksi. Bieksalla vastaavasti on sitten 3-vuotta sopimusta jäljellä.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Tämäkin taitaa mennä sitten näkökulmakysymykseksi. Itse pidin Canucksia viime kaudella fyysisesti heikkona joukkueena, mutta ei se tarkoita etteikö Canucks olisi ollut fyysisesti aktiivinen (määrä siis voitti viime kaudella tälläkin alueella laadun). Top 6'ssa fyysisyys oli olematonta (Pyatt nyt välillä väläytteli), tähän kaikki yhtyvät,
Niin taitaa. Minä pidin viime kaudella Cowania, Brownia, Bieksaa, Rypienia, McIveria, Isbisteria, Milleria, Mitchellia, Pyattia, Kesleria, Cookea ja myöhemmin Pettingeria (ehkä jopa Ritchie'ta, Burrowsia cheap shotteineen ja varauksin Öhlundia [joka voittaa selvästi enemmän vääntötilanteita kuin häviää]) fyysisinä pelaajina, vaikka he eivät tappelukisoja juuri voittaneetkaan.

Paljon riippuu siis siitä, miten tuo fyysisyys määritellään. Jos lasketaan tappeluvoitot, niin emme olleet kovinkaan fyysinen joukkue. Mutta kyllä porukasta mielestäni ihan hyvin löytyi halua (mielestäni loppujen lopuksi se tärkein asia, kun puhutaan fyysisestä pelistä) ja osin kykyäkin fyysiseen peliin. Bieksan, Rypienin ja Cowanin odotettua heikommat kaudet jättivät kuitenkin kieltämättä pienen aukon tälle osastolle.

Siitä olen samaa mieltä, että kun ylemmissä ketjuissa on Sedineita, Näslundia, Raymondia ja Morrisonia, niin kovin fyysiseksi ei tuo eniten pelaava osasto voi mennä. Tälle osastolle sitä kaipaisikin apuja. Eikä vieläkään välttämättä mitään tappeluja säännöllisesti voittavaa pelaajaa, vaan sellaista, joka menestyy hyvin vääntötilanteissa ja pystyy tekemään tuhoa ahtaissa paikoissa (vrt. Holmström).

Chip Whitley kirjoitti:
Ja kerran joukkue ei menesty, niin pitäähän faneille edes jonkun verran sirkushuveja antaa.
Tästäkin olen samaa mieltä. Viime kaudella olisi ennemmin katsonut vaikka Hordichukia tappelemassa, kuin Isbisteria vääntämässä laidalla kiekkoja. Kyllähän muuten odotuksiin nähden heikosti pelanneeseen joukkueeseen yksi kelvollinen tappelija olisi tuonut mukavasti väriä. Ei Darcykaan silti poista sitä joukkueen fyysisen osaston heikkoutta noiden eniten pelaavien hyökkääjien sisällä. Toki hän nostaa nelosessa tasoa Cowanista, mutta ei sillä silti vielä vastustajan puolustusta horjuteta.

Chi Whitley kirjoitti:
Tietenkin hänelle jotain roolia kaavaillaan. En osaa sanoa mitä Gillisilla ja kumppaneilla on mielessä, mutta itse ajattelin että hän toimisi "hätävarana" aloittaville top 6 hyökkääjille - toisin sanottuna 13. hyökkääjäänä. Eli siis loukkaantumisen sattuessa kokoonpanon, tai muuten vaan jos hommat ei onnistukaan, luultavasti kakkoskenttään.
Voi olla, että tämä on ollut suunnitteilla, kun Johnson'kin tuli. Toisin sanoen suunnitteilla ei ole ollut hänen varalleen juuri mitään. Tässä mielessä tuo miljoonan dollarin palkkakin tuntuu aika kovalta. No, seurataan tilannetta ja toivotaan, että Canucks saisi hänestä halvalla pelaajan. Kyllähän eräs Mike Ribeirokin tuomittiin jo laajalle pois NHL Guide&Record Bookin sivuilta pari vuotta sitten, mutta niin vain hänestä on tullut toisessa ympäristössä arvokas pelaaja. Eikä hänenkään tarinansa ole ainoa laatuaan.


Munchkin kirjoitti:
Liekkö se on tosiaan maanteide, matkustamisen muodossa, vai mikä lie..
mutta tänne BC:hen ei tosiaan saada pelaajia vaikka heitettäisiin aivan naurettavia summia rahaa.
Mukava saada tänne lisää kirjoittajia, tervetuloa vaan Jatkoaikaankin Munckin.

Vaikea sanoa, miksi pelaajia ei ole tullut. Vancouver äänestettiin kuitenkin Hockey Newssin NHL-pelaajien äänestyksessä reilu vuosi sitten sijalle 4., kun pelaajilta kysyttiin "If you could play for any NHL team (other than your own), which would you choose -kysymys". Luulisi tämän varjolla, että kiinnostusta löytyy. Ei vaan taida löytyä halua maksaa lähelle viittä miljoonaa kakkosketjutason pelaajasta.

Sitä paitsi, toistaiseksi vapaiden agenttien markkinoilla olisi ollut tasan yksi pelaaja, jonka olisin toivonut meille siirtyvän hinta/laatu-suhteen vuoksi: Marian Hossa. Ikävä kyllä Hossa valitsi Stanley Cup mestarin. Kesän toisen suuremman mielenkiinnon pelaajan Sundinin suhteen ei vielä pystytä sanomaan mitään.

Mitä tulee Cole <-> Bieksa kauppaan, niin Vancouver olisi tarvinnut juuri Colen tyylistä pelaajaa ylempiin ketjuihin. Samalla myös Bieksasta olisi ehkä voitu luopua, kun puolustus on ihan hyvällä mallilla. Kuitenkin kun katsotaan asiaa pidemmällä aikavälillä (kuten näissä aina pitää), niin Colen sopimus loppuu ensi kauden jälkeen ja Bieksa on kiinni sopimuksessa vielä vuoteen 2011. Vuoden päästä Gillis olisi ehkä "hirtetty", jos hän olisi mennyt kauppaamaan Bieksan pois ja Cole olisi mennyt vapaana agenttina vuoden päästä mahtisopimuksella muualle.

Zherdev olisi puolestaan kelvannut, jos katsotaan hänen maalikoosteitaan. Kun katsotaan kuitenkin kuinka monta vaihtoa hän pelaa löysästi yhtäkin peliä kohti, niin minun on pakko sanoa, että en pidä hänen kaltaisista pelaajista. Lisäksi hänen kohdallaan pitää ottaa Venäjä-kortti huomioon vuoden päästä, kun nykyinen sopimus loppuu. Vähän liian riskialtis pelaaja siis minun makuuni.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Fortunus Dallasiin

Moosen viime kauden paras puolustaja Maxime Fortunus yrittää jatkossa paikkaa Dallasista. Olisi voinut olla hyvä syvyyspelaaja meilläkin, mutta onhan siellä jo Baumer ja McIver yrittämässä paikkaa. Ainakin yhtä laadukasta farmipuolustajaa kuitenkin joukkueen tilanne kaipaa.
 

Munchkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks , Cincinnati Bengals
Uusi kapteeni ensivuonna sitten...

Näslund Rangerseihin.

Sinne meni sekin turvaverkko 2. ketjun laituria ajatellen.
Nyt alkaa tilanne näyttämään jo melko pelottavalta...

Tässä oikein tiedä mitä pitäisi ajatella. 20milliä Gillisillä edelleen sijoittamatta ja UFA:t alkaa olla pahasti lopussa.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Hattu pois päästä; pitkäaikainen kapteeni on poissa

Näslundin lähtöä osasi odottaa, mutta silti se tuli aika kovalla kädellä päähän. Monivuotinen suosikki, jonka pelin tason kehitystä tuli seurattua tarkasti aina keväästä 1996 saakka... Pitkäaikainen kapteeni, joka oli minun mielestäni vähän aikaa NHL:n paras hyökkääjä... Viimeinen kunnollinen side seurahistorian parhaaseen ketjuun WCE-Lineen...

Näslund jätti paljon loistavia muistoja itsestään ja hän menee ehdottomasti seurahistorian kolmen parhaan pelaajan joukkoon, vaikka huippuvuosia kestikin niin lyhyen aikaa. Mutta samalla pitää tiedostaa se, että kieltämättä työsulkukauden jälkeen Näslund ei ollut enää entisensä. Kun mukana oli vielä takavuosina solmittu liian iso sopimus (minunkin mielestä), hän sai paljon kritiikkiä osakseen. Osan mielestäni aiheesta, osan aiheetta.

Edelleen Näslund oli pari viime kautta kuitenkin 25 maalin hyökkääjä hyvinkin puolustavassa joukkueessa. Enää hän ei ollut kuitenkaan se takavuosien suuri ratkaisija. Se suurin tähteys ei ollut enää pelissä mukana. Joukkue ja pelaaja olivat tulleet tiensä päähän pitkän yhteisen vaelluksen jälkeen. Vain hienot muistot jäävät elämään Vancouveriin.

Vaikka NY Rangers ei ole koskaan kuulunut minun suosikkeihin, niin Näslundin puolesta pitää toivoa kaikkea parasta siihen suuntaan. Toivottavasti Näslund saisi nostettua pelinsä tasoa uudessa paikassa taas vähän paremmaksi. Hänellä pitäisi olla vielä pelivuosia jäljellä, joten tästä se ei ole varmasti kiinni. Uskon myös tämän hetken Rangersin sopivan Näslundille paremmin kuin Vancouverin.

Kyllähän tätä osasi aikanaan odottaa, että jossain vaiheessa tämäkin päivä tulee eteen ja tavallaan sitä halusikin jo keväällä muutosta, mutta silti tämä tuntuu pahalta. Kun kapteeni lähtee samaan aikaan kuin toinen kapteeni Linden, niin voi olla, että uuden hyökkäyksen rungon rakentaminen ottaa aikansa.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Olihan Näslund aikanaan Canucksille loistava pelaaja, minunkin mielestäni ehkä NHL'n paras hyökkääjä/pelaaja kaudella 2002-2003. Näslund jättää Canucksin ykkösenä lähes kaikissa pistetilastoissa, ja se kertoo jo jotain miehen saavutuksista sekä taidoista kentällä (toisaalta se kertoo myös Canucksin organisaation vaikeista ajoistakin jotain). Näslund oli Canucksin pelillinen johtaja monta vuotta aina työsulkuun asti, joka näin jälkeenpäin katsottuna teki todellista tuhoa Canucksin sen hetkisessä kokoonpanossa. On monia teorioita mitä oikein tapahtui (loukkaantumisia, Moore-Bertuzzi jne.), mutta itse uskon että yksinkertaisesti tuo välivuosi tappoi Näslundin tähteyden. Mitä vanhemmaksi pelaaja käy sitä enemmän töitä pitää "kesälomalla" tehdä, ja tuolloin kun kesäloma venyi vajaa puolentoista vuoden pituiseksi eikä Näslund pahemmin jäällä käynyt, niin en ihmettele että osa veteraaneista ei koskaan aiempaa tasoaan enää saavuttanut.

Olen siis tyytyväinen että Näslund vaihtaa osoitetta. Hänestä ei ainakaan Canucksille ollut enää pahemmin iloa, joten mielenkiinnolla katson miten käy Rangersissa. Gomezin rinnalla Näslund saattaa hieman syttyä ja saada peli-iloa mukaan useammin kuin kerran kuukaudessa, ja 30 maalin raja saattaa rikkoutua. Tämä olisi kuitenkin täydellinen onnistuminen ja kun ikää on taas vuosi enemmän, epäilen sitä suuresti.

Tavallaan toivon että Näslund epäonnistuisi ja tajuaisi katsoa välillä hieman peiliinkin (+ vihaan Rangersia). Viime vuosina Canucksissahan Näslund on lakaissut tehottomuutensa Vigneaultin systeemin ja muiden pelaajien epäpätevyyden alle (nämä tosin pitävät paikkansakin, mutta toisaalta esim. kaudella 03/04 Näslundin rinnalla Cooke pelasi kuin Bertuzzi). Tähän ei enää ole mahdollisuutta Rangersissa kun itse sai joukkueensa valita, ja luultavasti Gomezin tasoinen sentteri vierellä pelaa. Tosin osa Canucks-faneista syyttäisi Näslundin mahdollisesta tehottomuudesta edelleen kaikkia muita paitsi itse Näslundia.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Nyt kun Sundin teki Selänteet, Hossa mestareihin ja pitkäaikainen kapteenimme Näslundkin Nykiin, on markkinoilla enää kaksi edes teoriassa mahdollista isoa tykkiä: Selänne ja Jagr. Molempia pidän long shotteina, Selännettä eritoten, mutta Gillisin puheiden ja Sudden-tarjouksen myötä Vancouveriin pitäisi voida odottaa kovan kaliiberin veteraanihyökkääjää. Rahaa on, oikeassa laidassa tilaa ja huutava pula kokeneelle cluth-pelaajalle Näslundin ja Lindenin poistuttua.

Toinen tärkeä asia olisi sainata Morrison nopeasti, ennenkuin hänet löydetään ties vaikka Edmontonista. Morrisonin hinta tosin saattaa peilaantua Rolstonin diiliin, mutta kun kerrankin olisi varaa(ja aina on tarvetta) niin kannattaisi ukko roudata vielä pariksi vuodeksi rosteriin hoitamaan tällä kaudella kakkosen roolia ja seuraavalla kaudella 3-4 ketjuun ja koulimaan Hodgsonista itselleen seuraaja.

...onhan se Filppulakin "vapaana"...


EDIT:

Jaahas, niin vain Jaromirkin häipyi rapakon taakse(tai eteen, miten vain). Heikolta näyttää Canucksien suhteen. Sedinit eivät ole urallaan koskaan olleet näin yksin, ja kun koko 2000-luvun ajan on secondary scoring ollut heikkoa niin pelottaa ajatella kuinka kaameaa se on ensi kaudella. Tämä yhdistettynä omistajien vaatimukseen pelata hyökkäävämpää kiekkoa valmentajalla jonka pelifilosofia on vahvasti puolustuspainotteinen aiheuttaa minussa suurta epävarmuutta. Pahimmillaa tämä johtaa siihen että Grabner nostetaan ennenaikaisesti liian suureen rooliin ja miehen itseluottamus karisee ennen joulukuuta. Toivottavasti näin ei käy kuitenkaan..
 
Viimeksi muokattu:

Jason Bourne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers
Jagr meni jo

Nyt kun Sundin teki Selänteet, Hossa mestareihin ja pitkäaikainen kapteenimme Näslundkin Nykiin, on markkinoilla enää kaksi edes teoriassa mahdollista isoa tykkiä: Selänne ja Jagr. Molempia pidän long shotteina, Selännettä eritoten, mutta Gillisin puheiden ja Sudden-tarjouksen myötä Vancouveriin pitäisi voida odottaa kovan kaliiberin veteraanihyökkääjää. Rahaa on, oikeassa laidassa tilaa ja huutava pula kokeneelle cluth-pelaajalle Näslundin ja Lindenin poistuttua.


Näinhän se sitten meni, tosin ette kai oikeesti uskonut (tai toivoisi?) JJ:tä tiimiinne.

lähde: http://www.hawk.ru/
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Näinhän se sitten meni, tosin ette kai oikeesti uskonut (tai toivoisi?) JJ:tä tiimiinne.

lähde: http://www.hawk.ru/

Usko oli tosiaan aika pientä luokkaa, mutta toivo sitäkin suurempi. Tuntuu vain typerältä kun Gillis draftin aikoihin hoki hankkineensa parhaan vapaana olevan, Sundin-casessa sanoi olevansa valmiit maksamaan isoimmat rahat koko liigassa parhaalle vapaana olevalle, ja muutenkin on luvannut olla agressiivinen markkinoilla, ja silti mitään ei tapahdu.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Tietojen mukaan Canucks on tarjonnut Morrisonille yhden vuoden ja 1.9 miljoonan arvoista sopimusta. Kyllä Morrison saisi varmasti jostain 3 miljoonaa kauteen, joten katsotaan kuinka lojaalista kaverista tässä puhutaan. En kyllä moiti Morrisonia tippaakaan jos lähtee, nimittäin kun ottaa huomioon sen kuinka paljon Canucksilla on tilaa katossa, ja kuinka helposti Gillis pystyisi antamaan Morrisonille sen markkina-arvon mukaisen sopparin (jotain 3 miljoonaa), maisemien vaihdon ainakin minä ymmärtäisin hyvin.

Ja TSN tietää kertoa, että Canucks on kolmen suosikin joukossa mitä Dan Boyleen tulee. Kun hintana on nuori NHL-pelaaja, prospect ja ykköskierroksen varaus, sitä kysyy itseltään (Boylea väheksymättä); mikä helvetin järki tässä on? Eikö nykyinen puolustus riitä? Pitääkö sinne hankkia kovapalkkainen veteraani ja luovuttaa siitä iso määrä pelinappuloita? Eikö vastaavaa voitaisi tehdä vaikka, öö, hyökkäyksen suhteen?

Tämä vaikuttaa niin panikoinnilta niin panikoinnilta että voi hyvää päivää taas.

Edit: luojalle kiitos ei käynyt näin. Boyle siis matkaa San Joseen (Lukowichin kanssa), ja vaihdossa Tampaan menee Matt Carle ja ykköspick + nelospick. No halvalla lähti.
 
Viimeksi muokattu:

miski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Ja TSN tietää kertoa, että Canucks on kolmen suosikin joukossa mitä Dan Boyleen tulee. Kun hintana on nuori NHL-pelaaja, prospect ja ykköskierroksen varaus, sitä kysyy itseltään (Boylea väheksymättä); mikä helvetin järki tässä on? Eikö nykyinen puolustus riitä? Pitääkö sinne hankkia kovapalkkainen veteraani ja luovuttaa siitä iso määrä pelinappuloita? Eikö vastaavaa voitaisi tehdä vaikka, öö, hyökkäyksen suhteen?

Tämä vaikuttaa niin panikoinnilta niin panikoinnilta että voi hyvää päivää taas.

Edit: luojalle kiitos ei käynyt näin. Boyle siis matkaa San Joseen, ja vaihdossa Tampaan menee Matt Carle ja ykköspick + nelospick.

Ei tosiaan kannata hankkia Boylea Vancouveriin. Teidän pakisto on jo valmis ja ihan kilpailukykyinen. Kakkosketjuun pitäisi saada maalintekijä. Vaihtokauppojen yhteydessä tuo lienee voi vielä onnistua.
 

Raincouver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jim Hughson & Luongolian spin-o-rama
Vahvasti ei tosiaan ole offseason sujunut, ja tilanne on jopa ajautunut siihen pisteeseen, että myös minun on tultava taustalta ketjuun hölisemään omiani. HF:n tuuliviirit taas ovat jo erottamssa kaikkia mahdollisia ukkoja ja asettamassa ensi kauden tavoitteita lähinnä John Tavares/Victor Hedman -osastolle.

Kapteenille toivotan tervemenoa Rangersiin ja olinkin valmistautunut näslundittomaan Canucksiin jo viime kauden puolivälistä alkaen. Silti melko haikein mielin vastaanotan tämän erään aikakauden lopun, #16:n vetäydyttyä jo aiemmin. WCE-Canucks kun oli se ensimmäinen edes hieman menestynyt joukkue, jota tämä fanittaja sai seurata. Nyt tuon joukkueen isoista nimistä jäljellä ovat lähinnä Öhlund ja Salo. Varmasti pieni sympatianpoikanen Ragsin suuntaan tältäkin suunnalta sykkii ensi kaudella.

Yllätyin, että Canucks ylipäätään heitti Morrisonin suuntaan sopimusta. Kenties pieni paniikki alkoi tosiaan vaania Gillisiä top6-pelaajien huvetessa. Aikamoisen alennuksen saa Mo antaa, jos tuohon täkyyn tarttuu ja varmasti jonkun epätoivoisen joukkueen isompi palkkapussi houkuttaa enemmän.

Sitten se ikuinen top6-kysymys. Ketä tilalle? Rahaa on, mutta ei ostettavaa. UFA-osastolla alkavat tuolit tyhjetä ja kohta kaavitaan jämiä pohjalta. Nimet Demitra, Williams ja Nagy siellä lähinnä erottuvat. Näistä Williams olisi edes etäisesti fiksu vaihtoehto. Fedorov ja Selänne ovat aikalailla ulkona kuvioista. Sundin voisi vielä hommaa pelastaa, mutta tuosta empimisestä tulee vain pahoja aavistuksia.

Treidit ja offer sheetit ovat taas ihan kirjoittamattomia kortteja. Mistä luovutaan ja ketä vastaan? Se on kuitenkin varmaa, että kahdella top6-hyökkkääjällä tulee itku aika pikaisesti ensi kaudella. Lisäksi tunkemalla Grabner ja Hodgson liian äkkiä liian isoon rooliin onnistutaan tunaroimaan vielä tulevaisuuskin. Tulisilla hiilillä istuvat niin Gillis kuin fanitkin. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Steve Bernier Vancouveriin per tsn.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Steve Bernier Vancouveriin per tsn.
Loistavaa! Siinä teille pelaaja jonka voi sijoittaa kakkoskentän laitaan. Fyysinen ja nyky NHL:n mittapuulla power forward. Odotan hyvin paljon häneltä ensi kaudella. Nyt pitää alkaa lunastamaan niitä odotuksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös