Mainos

Vancouver Canucks 2008-2009

  • 168 261
  • 784

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
En siis tiedä hävisikö Canucks tässä kovinkaan paljoa. Olisi hyvin saattanut olla että Bernier olisikin suostunut vain vuoden sopimukseen (rahassa oltaisiin tätä kautta ajatellen ehkä 500k säästetty), ja pidempi sopimus ei välttämättä olisi ollut edes mahdollisuus.
Totta, kumpikin leiri haki varmasti omalta kannaltaan parasta ratkaisua ja tietenkin Bernier+Lupien tiedosti tilanteensa. Veikkaan, että tuo laittamasi 500k on hyvinkin lähellä sitä, mitä Canucks nyt menetti, kun joutui vastaamaan offer sheetiin. Eikä tuo käytännössä merkitse juuri mitään tämän hetkisessä tilanteessa, jossa Vancouverilla riittää todella paljon varaa kattoon.

Veikkaan, että jos Canucks olisi onnistunut tekemään pidemmän sopimuksen (2-3 vuotta), vuositason palkaksi olisi muodostunut ehkä noin kolme miljoonaa dollaria. Nyt kun joukkue pääsi hänen kanssaan vain yhden vuoden sopimukseen, tässä voidaan hävitä ensi vuonna ehkä miljoona dollaria verrattuna siihen tilanteeseen, että Canucks olisi saanut Bernierin sidottua 2-3 vuodeksi 2.5-3 miljoonan sopimukseen.

Ei tuokaan vielä venettä liikuta, jos katto nousee taas entisestään. Ja toisaalta, mikäli Bernier ei onnistukaan kaksosten ketjussa, tämä vuoden sopimus voi kääntyä jopa hyväksi.

Chip Whitley kirjoitti:
Demitralle sitten 3 vuotta ja 4 miljoonaa per vuosi. Ei näin, ei näin. Mikäli tämä huhu nyt tänään(?) julkaistaan niin kuin kaikki olettavat, pitää vain toivoa että Sundin (tai joku muu eliittipelaaja treidin kautta) kakkoskenttään tarttuu, sillä mikäli näin ei käy, tämä sopimus on kertakaikkiaan turha.
Olen samaa mieltä siitä, että yksin Demitrasta ei ole niin merkittävää hyötyä, että hänen kanssaan pitäisi nyt ehdottomasti päästä sopimukseen, jos muita ei ole tulossa. Ei etenkään, jos sopimuksessa puhutaan tuosta vahvasti pinnalla olleesta kolmesta vuodesta ja häntä kaavaillaan sentteriksi.

Sen sijaan Demitran tulo voisi sopia minulle, jos;

1. Osin hänen avullaan saataisiin mukaan merkittävä pelaaja (esim. Sundin tänä vuonna tai Hossa ensi kesänä). Esimerkiksi Sundin voi nyt katsella muita vaihtoehtoja senkin vuoksi (en tiedä, onko hänellä muutenkaan mitään mielenkiintoa meille), että hän ei näe meillä minkäänlaisia mahdollisuuksia yhtään mihinkään. Yhdellä Demitralla ei tosin vielä kannua nostella, mutta onhan siinäkin kakkosketjuun kokenut pelaaja, jonka vierellä Sundin saattaisi haluta pelata lähtökohtaisesti ennemmin kuin esimerkiksi Mason Raymondin tai Taylor Pyattin.

2. Demitraa kaavailtaisiin laidalle. Hän on tehnyt kahden viime kauden aikana aika paljon hänelle huonommalta pelipaikalta käsin 118 pistettä 139 pelissä (0.84 pistettä pelissä). Markus Näslundin (164 peliä ja 115 pistettä; 0.7 pistettä pelissä) ja Brendan Morrisonin (121 peliä ja 76 pistettä; 0.62) vastaavat luvut samalta ajalta, hyvin pitkälle samanlaisessa pelityylissä ja näille tutussa roolissa ovat selvästi heikommat.

Viime kaudella Demitra teki suunnilleen saman verran pisteitä kuin esimerkiksi Saku Koivu, Markus Näslund, Alex Tanguay, Brian Gionta ja Andy McDonald. Erona oli vain se, että tuo viisikko pelasi pääosin ehjät kaudet ja heille parhailla paikoillaan (toki ehjä kausi on ansio sekin). Muista hyökkääjistä Demitra oli tehokkaampi kuin Patrick Marleau ja piste/ottelu-keskiarvossa samaa tasoa Michael Cammallerin kanssa.

Tehopisteillä mitattuna peli sujui siis keskellä ihan hyvin. Mutta silti; hänestä pitää tehdä taas laituri, jolloin hänestä olisi mahdollisuus saada parasta irti.

3. Demitran kanssa tehtäisiin vain yksi- tai korkeintaan kaksivuotinen sopimus. Kolmevuotisessa sopimuksessa olisi mielestäni liikaa riskitekijöitä - etenkin sopimuksen lopussa.

Vaikka kokonaisuutena hänen kautensa ei siis ollut pisteillä mitattuna mikään heikko, (oikeastaan päinvastoin, kun ottaa huomioon tuon huonomman pelipaikan tuoman pakollisen pudotuksen), Demitralla alkaa olemaan kuitenkin jo ikää (tosin hän on "vain" saman ikäinen Saku Koivun kanssa ja selvästi nuorempi Näslundia...). Lisäksi viime kausina hän on kärsinyt joka kausina pienistä loukkaantumisista, jotka eivät välttämättä lupaile hyvää jatkoon.

Nämä kolme kohtaa kuin täyttyisivät, niin olisin valmis maksamaan Demitralle hyvinkin tuon neljä miljoonaa kaudessa. Kyllähän tuohon kokemusta menettäneeseen joukkueeseen yksi tai kaksi veteraania mukaan mahtuisi. Ja etenkin kakkosketjuun olisi toivottavaa saada lisää jalkoja / käsiä.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Demitralle sitten 3 vuotta ja 4 miljoonaa per vuosi. Ei näin, ei näin.

"League sources told Sporting News it's a two-year deal worth $4 million per season. "

, eli lähelle osui. Onko sitten parempi vai huonompi näin, sitä en tiedä. (Nuckin kohdan 3 perusteella ilmeisesti parempi vaihtoehto)

Paras kausi 2002-03, silloin 36+57=93 Bluesissa. Taitaa 33-vuotiaalla kuitenkin olla laskusuhdanne, joskin viime kaudet keskimääräistä huonommin maaleja tekevässä Wildissa eivät välttämättä kerro koko kuvaa. Kumpanakin Wild-kausista pelejä kertyi n. 70/kausi runkosarjassa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Taitaa 33-vuotiaalla kuitenkin olla laskusuhdanne, joskin viime kaudet keskimääräistä huonommin maaleja tekevässä Wildissa eivät välttämättä kerro koko kuvaa. Kumpanakin Wild-kausista pelejä kertyi n. 70/kausi runkosarjassa.

Demitrahan ei pelaa fyysisesti missään tilanteessa. Tuo vaikuttaa aikalailla maalimääriin. Tuntui välillä, kuin miehellä olisi ollut omia vapauksia puolustuspäässäkin. Demo vain seurasi katseella kun laidassa painittiin, ei aikomustakaan mennä mukaan, muttei myöskään tuntunut seuraamaan muita vastustajan pelaajia lainkaan.

Hyökkäyspäässä miehen parhaat avut toki ovatkin. Mutta, kun Wild-aikana on saanut pelata jatkuvasti Gaborikin rinnalla, ja samassa YV-kentässä on pyörinyt mm. Rolstonia, Burnsia ja Bouchardia...tulokset eivät vastaa odotuksia. Potentiaalia on edelleen sinne 70p kauteen, mutta jos peliesitykset jatkavat samaa laskua kuin kahden viimeisen kauden aikana Wildissa, tulee Vancouver haukkaamaan tässä aikalailla kasan paskaa. Ehkä vähän kärjistetysti, mutta tällä hetkellä näyttää siltä (kun katsoo kahta viimeistä kautta), että Vancouver maksaa vahvaa ylihintaa vanhasta YV/hyökkäyspään spesialistista, joka ei edes siellä loista enää kuten ennen.

Toivotaan Demolle kuitenkin kaikkea hyvää.

edit. Niin, ja Wildhan teki viime kaudella 0.16 maalia enemmän per matsi mitä Vancouver. NIH! Ja sitäkin edellisellä 0.11 maalia enemmän matsia kohden.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
edit. Niin, ja Wildhan teki viime kaudella 0.16 maalia enemmän per matsi mitä Vancouver. NIH! Ja sitäkin edellisellä 0.11 maalia enemmän matsia kohden.

Molemmat siis keskimääräistä paskempia. Vilkaisin pikaisesti vain Wildin tilastot, olivat ~18 liigassa tehdyissä maaleissa enkä hokannut katsoa Canucksin vastaavia. :)

Tuohan ei sitten lupaa alkuukaan hyvää Demitran pistekehitykselle...
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Molemmat siis keskimääräistä paskempia. Vilkaisin pikaisesti vain Wildin tilastot, olivat ~18 liigassa tehdyissä maaleissa enkä hokannut katsoa Canucksin vastaavia. :)

Tuohan ei sitten lupaa alkuukaan hyvää Demitran pistekehitykselle...

No, siinä keskikastin paikkeilla. Hieman heikompaa. Onko Vancouverin pelityyliin muuten tiedossa minkäänlaista muutosta? Nythän joukkue on tullut tunnetuksi aikalailla Wildmaisena trap-jenginä, vai pitäisikö sanoa että nyt jo Nucks-maisena trapjenginä. Wild kun signailee vaan hyökkääviä pakkeja ja niin eespäin, niin Canucks...signaa vähän kaikkea.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Demitrahan ei pelaa fyysisesti missään tilanteessa. Tuo vaikuttaa aikalailla maalimääriin. Tuntui välillä, kuin miehellä olisi ollut omia vapauksia puolustuspäässäkin. Demo vain seurasi katseella kun laidassa painittiin, ei aikomustakaan mennä mukaan, muttei myöskään tuntunut seuraamaan muita vastustajan pelaajia lainkaan.

"I never enjoyed playng centre in Minnesota. I like to play all over the ice and make passes and score. In Minnesota, the centre position is to stay high and be the first guy down low on defence.

I just have to play with the right guys and I just like to have freedom on the ice. I played my best hockey in St. Louis with guys like [Keith] Tkachuk and [Scott] Mellanby -- guys who always want to be the best. Guys who drive to net and work hard and guys who give me the puck as soon as possible.
"

Tuo siis Demitran suusta. Eihän NHL-joukkueiden välillä enää suurta eroa ole mitä pelitapaan tulee (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki pelaavat 1-2-2), erot syntyy sitten pelaajamateriaalista ja siitä miten joukkue omia vahvuuksiaan hyväkseen käyttää. Ymmärtääkseni Demitra lähinnä toivoo sitä että sentterin paikalle löytyisi Vancouverissa sen tontin osaavia, ja sille tontille haluavia pelaajia, jotta sitä ei tarvitsisi itse hoitaa. Wildissahan tuo homma jäi Pavolin vastuulle, kun Koivun jälkeen NHL-tason senuja löytyi (ja edelleen löytyy) nolla kappaletta. NIH!

Kaksivuotinen sopimus on kuitenkin ehdottomasti paljon parempi kuin kolmivuotinen kun puhutaan tämän ikäisestä pelaajasta - mitä pienempi riski sen parempi. On vielä mahdoton sanoa onnistuuko tämä signaus. On mahdollista että Demitran pelit ovat pelatut ja käy kuten kävi Näslundin kanssa parina viime vuonna. Toisaalta on mahdollista että Demitra syttyy pelaamaan uudessa ympäristössä ja iskee sen 70 pistettä ja toimii joukkueelle suuressa roolissa.

En nojaa kumpaakaan suuntaan, sillä en todellakaan osaa sanoa tai ennustaa kummin tässä käy. Turha kenenkään on kuitenkaan mitään viiden vuoden takaisia huippukausia odottaa, ne on menneitä ja on selvää että Demitra on uransa ehtoo puolella.

Myös Rob Davison tarttui Canucksiin (yksi vuosi 560k), hän tuo hyvin syvyyttä ja fyysisyyttä takalinjoille. Luultavasti seiskapakkina lähtee kauteen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ymmärtääkseni Demitra lähinnä toivoo sitä että sentterin paikalle löytyisi Vancouverissa sen tontin osaavia, ja sille tontille haluavia pelaajia, jotta sitä ei tarvitsisi itse hoitaa. Wildissahan tuo homma jäi Pavolin vastuulle, kun Koivun jälkeen NHL-tason senuja löytyi (ja edelleen löytyy) nolla kappaletta.

Kovasti se sitä Sundinia alkaa huutamaan toiseen hyökkäävään ketjuun. Siis jo ihan Demitrankin takia. Pyatt rouhimaan toiseen laitaan, niin pitäisi periaatteessa olla roolit kohillaan.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Pavol Demitra saatiin joukkueeseen siis huhuista poiketen kaksivuotisella sopimuksella. Kaksivuotinen sopimus on juuri se, mitä minä toivoin tähän väliin, sillä mitä pidempi sopimus olisi ollut, sitä enemmän siinä olisi ollut riskejä - etenkin sopimuksen lopussa. Yksivuotisella sopimuksella en puolestaan uskonut Demitran meille (eikä mihinkään toiseen joukkueeseen) tulevan.

Mielestäni tämä oli siis hyvä hankinta tähän väliin. Demitra on selkeä TOP6 hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan näkemykseni mukaan nykyistä Canucksin systeemiä paremmin kuin Näslund. Lisäksi vapaiden agenttien markkinoilta on erittäin vaikea saada tällä hetkellä pelaajaa, joka olisi tehnyt kahden viime kauden aikana Demitran tavoin päälle 0.8 pistettä pelissä (ja nämäkin vielä aika pitkälle oudommalta pelipaikalta).

Ja kun katsoo tämän kesän muutaman muun pelaajan siirtoja vapaina agentteina, niin paljon ennemmin minä Demitran palkkaisin, kun neljän miljoonan dollarin ja viime kauden 14 maalin "terve-raaputus" Ryderin tai 3.5 miljoonan dollarin ja 41 pisteen Miroslav Satanin. Ja kuten sanottua, Demitra tulee minun papereissani myös ennen Näslundia, sillä Canucks tarvitsi uusia tuulia kahteen ensimmäiseen ketjuun ja Demitra sopii näkemykseni mukaan joukkueen pelitapaan Näslundia paremmin (kiekottomassa pelissä kuitenkin mielestäni parempi).

Eniten arvostan Demitrassa paitsi hänen taitojaan ja kokemusta, mutta erityisesti myös monipuolisuutta hyökkääjänä; vaikka hän on parhaimmillaan laidalla, häntä voidaan peluuttaa millä tahansa hyökkäyksen paikalla (ennemmin kuin montaa muuta hyökkääjää). Tämä on erittäin tärkeä asia kauden mittaan, sillä se mahdollistaa erilaisten variaatioiden tekemisen mahdollisissa loukkaantumistapauksissa jne. Lisäksi kun tällä hetkellä Canucksin TOP6-hyökkäyksen tilanne on vielä avoin, monipuolisuus on hyvä sana tähän tilanteeseen.

Demitrallakin on kuitenkin myös varjopuolensa;

1. Hän on kärsinyt liikaa loukkaantumisista, eikä hän ole pelannut täyttä kautta sitten kauden 2001-02.

2. Hän on kokonaisuutena ehkä vähän liikaakin samantyylinen pelaaja Näslundin kanssa siinä mielessä, että ei hän ainakaan kovuutta lisää TOP6-hyökkääjissä.

3. Demitran playoff-tilastot viimeisten kolmen playoff-kevään aikana eivät myöskään suuria odotuksia nosta; 16 peliä, 3+5=8 pistettä (Näslundin vastaavat ovat 19GP, 6+8).

Menneellä kaudella hän oli Minnesotan playoff-pistepörssissä vasta neljäs (6GP, 1+2). Kaudella 2006-07 hän oli puolestaan joukkueen playoff-pistepörssin kärki (5GP,1+3=4) yhdessä Marian Gaborikin (6GP, 3+1) kanssa.

Yhteensä Demitra on tehnyt urallaan kuitenkin ihan kelvolliset 20+30=50 pistettä 77 playoff-pelissä.

Vancouverilla on nyt katiskat vedettynä rantaveteen ruotsalaissaaliin toivossa. Toivottavasti Demitran sopimus auttaa häntä tässä päätöksen teossa positiivisessa mielessä. Ellei tämä saalis ui kuitenkaan meidän rantaamme, Demitraakaan ei hirvitä laittaa keskelle. Tosin hän tulee minun papereissani kokeiltavaksi kakkosen sentterinä vasta Sundinin ja Wellwoodin jälkeen, sillä haluaisin ennen kaikkea peluuttaa Demitraa hänelle parhaimmalla paikalla laidalla.

Tällä hetkellä joukkueen hyökkäyksen syvyyskartta voisi näyttää suunnilleen tältä:

D. Sedin - H. Sedin - Bernier
Raymond / Pyatt - ? (Wellwood) - Demitra
Burrows - Kesler - Pyatt / Pettinger
Hordichuk - Johnson - Pyatt / Pettinger

Brown / Cowan / Hansen / Shannon / Rypien / Grabner / Jaffray / Cullen etc.

Vancouverin toinen päivän hankinta, puolustaja Rob Davison, tuo puolustukseen fyysistä syvyyttä seiskapakin paikalle. Isokoinen (6'3, 220) Davison on hanakka taklaaja ja hän pystyy ottamaan erää hyvin keskisarjalaisten kanssa pelin mennessä ilman hanskoja pelattavaksi.

Parin viime kauden aikana Davison on ottanut tappeluvoitot mm. Josh Grattonista, Ian Laperrieresta, Dave Scatchardista ja Martin Lapointesta. Tämä hankinta osuu kokonaisuutena hyvin sille linjalle, mitä Gillis hakee; hän on hankkinut parissa viikossa alempiin kenttiin lisää fyysisyyttä Hordichukin ja nyt Davisonin hankinnoilla.

Hyvänä joukkuepelaajana tunnettu Davison on saanut vertailuja takavuosien Canucks-puolustajaan Gerald Diduck'iin, mikä kuulostaa kyllä minun korvaani oikein hienolta. En tosin usko, että Davisonista on koskaan astumaan Diduckin saappaisiin, mutta edes vertailu häneen on mielestäni hieno asia.

Olisin itse antanut Nathan McIverille paremman mahdollisuuden näyttää taitonsa, mutta kieltämättä Davison on parempi versio McIverista. Davisonia on tosin peluutettu välillä myös hyökkääjänä, joten ei tämä McIverin mahdollisuuksia vie kokonaan pois fyysisistä peleistä, vaikka puolustus säilyisi pääosin terveenä (mikä on epätodennäistä).

Nyt puolustus taitaa olla paketissa:

Mitchell - Bieksa
Öhlund - Edler
Salo - Krajicek
Davison - Baumgartner

Syvyyspakkeina meillä on heittää kentälle joko kiekollisessa pelissä meillä aikaisemmin kunnostautunut Baumgartner tai fyysisempi Davison. Näiden takana tulevat vielä mm. fyysiset McIver ja FitzGerald, joten alakerrassakin alkaa löytymään ihan hyvin fyysisyyttä. Yksi kiekollisessa pelissä taitonsa osoittanut puolustaja vielä Mooseen, niin koossa on minun mielestäni jo oikein hyvä paketti syvyyden osalta.

Saikka kirjoitti:
Hyökkäyspäässä miehen parhaat avut toki ovatkin. Mutta, kun Wild-aikana on saanut pelata jatkuvasti Gaborikin rinnalla, ja samassa YV-kentässä on pyörinyt mm. Rolstonia, Burnsia ja Bouchardia...tulokset eivät vastaa odotuksia.
Wild-fanien Demitra-kirjoituksia on tullut luettua erilaisista paikoista tietyistä syistä johtuen aika paljon viimeisten viikkojen aikana. Selvästi näistä on huomannut sen, että osa arvostaa ja osa ei. Nyt kun Demitran siirto varmistui ja paikaksi tuli vielä Luoteisen divarin kilpailija Vancouver... tästä miehestä saa ensi kauden aikana vielä monta riviä tekstiä.

Mutta eihän se ole Demitran vika, jos kaverit eivät saa ylivoimalla kiekkoa maaliin... Demitran tehtävä oli pelata Wildin ylivoimassa pelintekijän paikalla. Hän sai keskimäärin joukkueen kolmanneksi eniten ylivoimaminuutteja, mikä kertoo kyllä suoraa kieltä siitä, että ainakin valmennus luotti häneen, vaikka tulokset eivät ehkä odotuksia vastanneetkaan.

Mutta olisitte luultavasti saaneet hänestä viime kaudella enemmän irti, jos hän olisi ei olisi joutunut pelaamaan sentteripuutteenne vuoksi hänelle oudommalla paikalla. Tästä peliesitysten laskusta huolimatta Demitra teki joukkueenne toiseksi eniten pisteitä pelattuihin peleihin nähden - ja vielä vieraalla paikalla. Mitä ne muut pelaajat ovat, jos "ylihintainen" veteraani tekee kuitenkin Gaborikin jälkeen joukkueenne toiseksi eniten tehoja peleihin nähden?

Voi olla kuitenkin, että tässä paskaa tullaan haukkaamaan, mutta ette tekään pitkälle mene Eric Belanger kakkossentterinänne.

CorporalSyd kirjoitti:
Paras kausi 2002-03, silloin 36+57=93 Bluesissa
Nostaisin esiin vahvana kautena (vaikka ei NHL-kausi ollutkaan) myös työsulkukauden 2004-05, jolloin Demitra pelasi Dukla Trencinissa Slovakian pääsarjassa 54 peliä ja teki 28+54=82 pistettä. Tuon jälkeen hän teki Kingsissa päälle piste per peli NHL:ssä (olisi voittanut helposti pistepörssin, jos olisi pelannut edes vähän enemmän) ja jakoi sitten Minnesotassa seuraavalla kaudella joukkueen sisäisen pistepörssin voiton sekä runkosarjassa, että playoffeissa.

Viime kausi meni sitten heikommin vieraalla paikalla pelatessa, mutta edelleen hän oli tosiaan joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja pelattuihin peleihin nähden. Ura on kuitenkin kaiken kaikkiaan laskusuunnassa, mutta uskon, että 60-70 pisteeseen on ihan realistiset mahdollisuudet. Silläkin oltaisiin aika monessa seurassa TOP3 joukossa pistepörssissä.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
1040AM - "'(Sundin) signed, sealed and delivered in the next 7-10 days"

According to Pratt which has talked to numerous sources "Canucks are really really close signing Sundin"

HFBoardsilta jotain radiohuhuja...
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Krog Vancouveriin

Jason Krog on tehnyt sopimuksen Vancouverin kanssa. BC:sta kotoisin oleva hyökkääjä tulee tuomaan lisää kilpailua joukkueen pelipaikkoihin.

Viime kaudella Krog pelasi AHL:ssä Chicago Wolvesin joukkueessa 80 peliä ja teki 39+73=112 pistettä. Seuraavaksi paras Wolvesin pistemies (Brett Sterling) jäi Krogista 41 pisteen päähän. Krog voittikin AHL:ssa runkosarjan maali-, syöttö-, ja pistepörssit. Playoffeissa Krog voitti jälleen pistepörssin, kun hän teki 24 pelissä 12+26=38 pistettä. Kauden jälkeen hänet valittiin AHL:n ensimmäiseen tähdistöön, runkosarjan parhaaksi pelaajaksi ja playoffien parhaaksi pelaajaksi.

Miehellä on erinomaiset taustat AHL:stä ja tätä ennen yliopistokiekosta (mm. Hobey Baker vuodelta 1999), mutta NHL-ura ei ole auennut odotuksia vastaavasti. Urallaan Krog on pelannut 198 NHL:n runkosarjan ottelua ja tehnyt 21+37=58 pistettä. Parhaalla NHL-kaudella 2002-03 Krog pelasi Anaheimissa 67 peliä ja iski 10+15 pistettä.

Ihan mielenkiintoinen syvyyshankinta ja saapa nähdä, miten ukon käy.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Jason Krog

Jason Krogin ongelma NHL:ssä on mielestäni, mitä nyt hieman miehen pelityyliä ja taitoja tiedän, että hän tarvitsee paljon peliaikaa saadakseen itsestään jotain irti. Eli käytännössä 1. tai 2. sentterin, mielellään nimenomaan 1. sentterin, roolin. NHL:ssä miehen taidot eivät kuitenkaan ole näihin rooleihin riittävän hyvät. 3. ja 4. sentterinä hänelle ei juurikaan ole käyttöä, koska Krog ei ole tosiaankaan mikään puolustavan roolin sentteri, ja näin ollen vahvuudet jäävät käyttämättä 3. ja 4. kentässä.

No nythän Canuckseilla ei tuo sentteriosasto ole vielä laadullisesti kovinkaan erikoinen, mikäli Demitra pelaa laidassa. Sundinia on vahvasti huhuiltu, mutta mikäli sentteriä ei tulisikaan enää, niin siinähän olisi Krogilla saumat jopa kakkossentteriksi. Tosin onhan siinä Wellwood syrjäytettävänä myös, mutta sitä en pitäisi mitenkään mahdottomana. En kuitenkaan jaksa uskoa, että Krogista on kaavailtu Morrisonin korvaajaa, vaan todennäköisesti sieltä kalastellaan isompaa saalista sentteriksi.

Eli kuten Nuck totesi, niin ns. syvyyshankinta Krog lienee. Ja kykenee loukkaantumisten sattuessa tulemaan farmista paikkaamaan loukkaantuneita.

Kenestäköhän lie kaavailtu nyt uutta kapteenia Vancouveriin? Öhlund, Demitra, Sundin...?
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Kenestäköhän lie kaavailtu nyt uutta kapteenia Vancouveriin? Öhlund, Demitra, Sundin...?


Noh kaksi viimeistä nyt ei ainakaan, eikä kyllä Öhlundkaan ihan ykkössuosikki ole. Todennäköisin kapteeni taitaa olla Free Willie Mitchell. Toinen vaihtoehto on että aikataulua otetaan parilla vuodella kiinni ja Kesler nimetään kapuksi. Tämähän lienee vain ajan kysymys. Mutta riskiähän se aina on kun nuoren miehen noin suureen rooliin pistää. Tosin ihan ok se edellinen nuori Canucks-kippari pärjäsi =)
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Toinen vaihtoehto on että aikataulua otetaan parilla vuodella kiinni ja Kesler nimetään kapuksi. Tämähän lienee vain ajan kysymys. Mutta riskiähän se aina on kun nuoren miehen noin suureen rooliin pistää. Tosin ihan ok se edellinen nuori Canucks-kippari pärjäsi =)

Siinä vain on vissiin ero onko pelaaja oikea johtaja, vai pelaako hän vain jäällä hienoa esimerkkiä näyttäen. Itse lasken Keslerin ainakin vielä vain tuohon jälkimmäiseen (siinä missä se edellinen nuori kippari läpäisi molemmat), enkä siis hänestä kapteenia tekisi (katsotaan muutaman vuoden päästä uudestaan). Ykkösvaihtoehtoni olisi Willie Mitchell, kotikaupungin poika ja kaiken taistelun ja joukkuekemian ilmentymä.

Krogin hankinta on mielenkiintoinen. Krog on ollut viimeiset vuodet AHL'n paras pelaaja, siellä ei siis ole enää mitään todistettavaa, ja kun aikaisemmin tänä kesänä oli sopimus Venäjälle jo valmis (NHL-pykälällä näköjään), voisi olettaa että hän vaati Canucksilta yksisuuntaisen pahvin. Katsotaan mitä tapahtuu, mutta ainakin minun silmääni näyttää siltä että Krogia ei joka tapauksessa Moosessa tulevalla kaudella nähdä.

Joku vääräniskahan voisi sanoa että Sundin on informoinut Gillisille ettei Vancouver kiinnosta, ja tämän seurauksena Gillis haalii kaiken maailman onnenonkijoita kilpailemaan paikasta auringosta. Wellwood ja Krog (miksei Hodgsonkin), ketähän muita tähän "varasuunnitelma kakkossentterin paikalle" -ryhmään vielä liittyykään. Enkä siis sano että tämä on huono idea, mutta se että ykkössuunnitelma (Sudde tai joku muu laatusentteri treidin kautta) menee puihin ei ole koskaan hyvä juttu.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Jason Krogin ongelma NHL:ssä on mielestäni, mitä nyt hieman miehen pelityyliä ja taitoja tiedän, että hän tarvitsee paljon peliaikaa saadakseen itsestään jotain irti.
Varmasti näin. Krog on ensisijaisesti hyökkäävä pelaaja, joka tarvitsee hyökkäyspään vastuuta ja ylivoimaa saadakseen itsestään parasta irti. NHL:ssä on rajoitetusti TOP6-paikkoja ja kun kaikki TOP6-hyökkääjät eivät voi olla Krogin kaltaisia taitohyökkääjiä, niin paikkojen suhteen on vielä tiukempaa. Tämä on vienyt Krogilta mahdollisuuksia, sillä hän ei ole kuitenkaan mikään Crosby (tai edes Andrew Brunette) NHL-tasolla.

Krog kertoi itse tilanteestaan (miksi NHL-paikkaa ei auennut hienoista AHL-peleistä huolimatta) tässä Globe and Mailin toukokuussa julkaistussa artikkelissa seuraavasti;

"There are a lot of reasons why," Krog told Tim Wharnsby of the Globe and Mail. "Drafted players get more opportunity. There are so many guys who are good enough to play in the NHL who aren't playing there."

Varmasti Krog puhuu osittain totta. Hän ei ole ainoa pelaaja, joka pystyisi pelaamaan NHL:ssä, mutta joka ei siellä pelaa. Kuten Krogin viime kauden valmentaja, kokenut John Anderson totesi 'Globe and Mailin' jutussa, niin esimerkiksi Glen Metropolit ja Rob Brown kokivat aikoinaan samanlaisen kohtalon (AHL-tasolla tähtiä, mutta NHL-paikka oli kiven alla).

Vähän pienemmillä näytöillä voidaan samaa ajatella myös esimerkiksi Kariyan veljeksistä Martinista ja Stevesta, Donald MacLeanista, Darren Haydarista, Steve Maltaisista, Stephane Morinista, Lonny Loachista ja monesta monesta muusta pelaajasta.

Anderson kertoo yllä olevassa jutussa oman näkemyksensä Krogin tilanteesta;

The thing with Jason, is he good enough to play among a team's top six players with an NHL team and/or is he good enough to play in the bottom six as a checker?

Jason is good at both,” Anderson added, “but NHL teams want someone outstanding. I think he's caught somewhere in between.”

“I know with Rob (Brown), he figured it out that it was better to have a smaller NHL paycheque than a minor-league cheque. Jason has to figure that out, too. The other thing he needs is a coach in the NHL who believes in him.
Andersonin mukaan Krogista voisi siis olla hyötyä myös bottom6-roolissa. Hänen mukaansa Krog tarvitsee (tietenkin) myös valmentajan, joka pystyy luottamaan häneen. Sitä en sitten tiedä, miten Vigneault suhtautuu alimmissa ketjuissa roolissaan vähän pienikokoiseen, mutta taitavaan pelaajaan.

Euroopasta vauhtia uralleen hakenut Krog on kaiken kaikkiaan kuitenkin mielenkiintoinen syvyyspelaaja. Hän pelasi viime kaudella uransa parhaan AHL-kauden ja oli ylivoimainen hyökkäyspään pelaaja AHL:ssä. Tätä edellisellä kaudella hän iski AHL:ssä 44 pelissä peräti 80 pistettä ja pelasi samalla kaudella NHL:ssä NY Rangersin ja Atlantan joukkueissa 23 peliä (3+3). Ennen työsulkua Krog pelasi kahdella kaudella NHL:ssä Anaheimissa yhteensä 147 peliä ja oli joukkueen mukana Stanley Cupin finaaleissa, pelaten kaikissa tuon kevään playoff-peleissä.

Nyt hän yrittää siis ottaa paikkaa Vancouverista, jota ei tunneta tällä hetkellä joukkueena, jonka hyökkäykseen olisi mahdotonta saada jalkaa oven väliin. En tiedä, onnistuuko Krogilta laituripeli kuinka hyvin, mutta ellei onnistu, hän taistelee etukäteen lähinnä Kyle Wellwoodia vastaan joukkueen keskustassa taitopuolen syvyyshyökkääjänä - edellyttäen, että Canucks hankkii jostain (SUNDIN!) sen kakkosketjun sentterin.

Ronning kirjoitti:
Toinen vaihtoehto on että aikataulua otetaan parilla vuodella kiinni ja Kesler nimetään kapuksi. Tämähän lienee vain ajan kysymys. Mutta riskiähän se aina on kun nuoren miehen noin suureen rooliin pistää. Tosin ihan ok se edellinen nuori Canucks-kippari pärjäsi =)
Olen samaa mieltä Chip Whitleyn kanssa siitä, että Kesleria ei ehkä vielä kannata nimetä kapteeniksi. Minulla ei ole tosin ensikäden tuntumaa joukkueen kopin sisälle, joten tiedä, vaikka Keslerilla olisi kuinka arvokas asema henkisellä puolella jo nyt.

Mutta ainakaan tuota Linden-vertailua ei kannata pitää esimerkkinä tähän tilanteeseen. Linden'han oli poikkeuksellisen esimerkillinen johtaja heti tullessaan NHL:ään, mutta pitää muistaa, että edes hänestä ei tehty suoralta kädeltä kapteenia. Smyl'in jälkeen Canucksin kapteeniuden jakoi kaudella 1990-91 kolmen miehen trio, johon kuuluivat Dan Quinn, Doug Lidster ja 20-vuotias Linden. Vasta seuraavalla kaudella (1991-92) jo 21-vuotta täyttäneestä Lindenista tehtiin sitten varsinainen kapteeni.

Oma mielipide on Ronningin ja Chip Whitleyn tavoin nykyisistä pelaajista taistelun ilmentymä Mitchell. Varakapteeneina saisivat puolestaan toimia Kesler ja Öhlund. Mikäli kuitenkin Sundin meille tulee, niin tilanne muuttuu. Yhdelläkään Canucksin pelaajalla ei ole lähellekään Sundinin kaltaista kokemusta johtamisesta ja kapteenina olemisesta.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Canucks.comilta pitää poimia pitkäaikaisen suosikkipelaajani (Trevor Lindenin ohella tietenkin) Mattias Öhlundin haastattelu. Öhlund on pelannut Vancouverissa jo 10 kautta, mikä on nykykiekossa kunnioitettava suoritus yhdeltä mieheltä. Yhtä lailla kunnioitettava saavutus on hänen ykkösasemansa kaikkien aikojen Canucks-pakkien maalipörssissä.

Viime kaudella Öhlund kärsi sekä selkä- että polvivammoista, eikä pelannut kuin 53 ottelua. Tuo pelimäärä oli mieheltä pienin lukema yhdeksään vuoteen. Samalla hän jäi hänelle harvinaisesti alle 10 maalin kauden (yhdeksän maalia) - edellisen kerran Öhlund jäi alle 10 maalin kaudella 2002-03, mikä oli myös rikkonainen kausi häneltä (59 ottelua).

Öhlundista ei tullut lopulta koskaan ihan niin hyvää puolustajaa, mitä minä aikanaan kaikessa sinisilmäisyydessäni odotin (odotin pysyvää TOP10 puolustajaa koko NHL:n mittapuulla), mutta Luoteisen / Pacific -divisioonan kärkipakkeja hän on ollut kuitenkin lähes koko uransa. Pari kertaa Öhlund on myös mennyt Norris Trophy -äänestyksessä 10 parhaan puolustajan joukkoon, joten muutaman kerran hän on päässytkin hulppeiden odotusteni tasolle.

Ehkä Öhlundin kokonaiskehitykselle teki kuitenkin vähän hallaa paha silmävamma NHL-uran alussa (kiekko tuli vuonna 1999 Ottawaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa silmään), sillä tuolloin oli kirjoituksia siitä, että Öhlund ei näkisi koskaan kunnolla oikealla silmällään. En ole aivan varma silmän kunnosta tänä päivänä, sillä en ole huomannut enää kirjoituksia siitä.

Hattua pitää nostaa joka tapauksessa vahvojen runkosarjojen lisäksi sille, että Öhlund on ollut erinomaisen tehokas puolustaja Vancouverille playoffeissa. Viimeksi kun Canucks oli mukana playoffeissa, Öhlund jakoi joukkueen pistepörssin kärkipaikan. Tätä edeltävänä Vancouverin playoff-keväänä Öhlund oli joukkueen pistepörssin kakkonen.

Yhteensä hän on tehnyt reilusti yli .5-tahdilla pisteitä playoffeissa, mikä on kova saavutus puolustajalle - etenkin, kun hänen selvästi parhaat avunsa ovat aina olleet oman pään pelissä ja vastustajan tähtien vartioimisessa. Canucksilla'han oli vuosia se tilanne, että Ed Jovanovski keräsi ylivoimavastuut, ja Öhlund suurimmat tasakenttävastuut ja alivoimavastuut.

Kesällä 1995 minulla oli muuten kunnia 'törmätä' Öhlundiin, kun olimme hyvän ystäväni kanssa katsomassa joka vuotisen tapaan Tampere Cupia, johon Öhlundin (ja Jarmo Myllyksen) Luleå'kin osallistui. Turnauksen pistepörssin voiton 18-vuotiaana jakanut piteålaispuolustaja iski suomalaista suosikkiseuraani Ilvestä vastaan kaksi maalia ja minä 'tietenkin' nousin seisomaan maalien jälkeen.

Oli siinä ehkä tamperelaiskatsojilla miettimistä, kun muuten pidin tietysti Ilveksen puolta, mutta huusin hiljaisessa hallissa Luleån puolustajan #16 nimeä. Pitihän tuohon aikaan nuorten kisojen parhaaksi puolustajaksi valitusta, ja hyvin nuorena Elitserienin eliittijoukkueen avainpelaajiin nousseesta Öhlundista tulla suuri tähti parin vuoden päästä myös Vancouveriin. Tästä tulevasta tähtistatuksesta huolimatta taisin olla ainoa Öhlundia fanittanut tamperelainen tuona kesänä.
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Takavuosina kinasimme leikkimielellä erään vääräuskoisen San Jose -fanin kanssa siitä, kumpi saikaan paremman Bernierin kesän 2003 varaustilaisuudesta; Canucks varattuaan toisella kierroksella Marc-Andre Bernierin, vai San Jose varattuaan ensimmäisellä kierroksella Steve Bernierin. Tuttavani oli oikeassa - Steve'sta kehittyi NHL-pelaaja ja Marc-Andresta vain ECHL-pelaaja. Silti; me saimme lopulta kuitenkin paremman Bernierin...
Kuulostaa viisaalta kaverilta tuo San Jose-fani.

Kannattaa myös muistaa, että Bernier on vaihdettu pelaajakaupassa Brian Campbelliin. Melkein sama kuin Mike Ricci, joka vaihdettiin Eric Lindrosiin.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Kuulostaa viisaalta kaverilta tuo San Jose-fani.

Kannattaa myös muistaa, että Bernier on vaihdettu pelaajakaupassa Brian Campbelliin. Melkein sama kuin Mike Ricci, joka vaihdettiin Eric Lindrosiin.

Offtopicciin jatkoa sen verran, että Riccin lisäksihän tuossa Lindros -treidissä lähti myös mm. sellaiset mitättömyydet kuin Peter Forsberg, Ron Hextall ja Steve Duchesne.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Offtopicciin jatkoa sen verran, että Riccin lisäksihän tuossa Lindros -treidissä lähti myös mm. sellaiset mitättömyydet kuin Peter Forsberg, Ron Hextall ja Steve Duchesne.

Off-topicin off-topicina se, että Ricci voitti Stanley Cupin, Lindros ei. Että eipä vähätellä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
No onhan Demitra sentään parempi sainaus, kuin Hagman. Toki nykyisellä dollarin kurssilla ja nykypalkoissa ei tuo hinta niin hirveä ole, kun voisi olettaa.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Kuulostaa viisaalta kaverilta tuo San Jose-fani.
Niin, näin äkkiä ajateltuna hän kuulostaa kyllä ihan viisaalta kaverilta. Aika nopeasti hänen kanssaan jutellessa tulee kuitenkin esiin tyypillinen "Sharkslaisuus " (edessä huitovien käsien kanssa), ja siitä on viisaus kaukana.

Toki ei hän muuten ole ihmisenä mitenkään vinoon kasvanut. Jokaisella on vain omat luurankonsa kaapissa, toisilla pienemmät ja toisilla "kalavale-logolla" varustetut lippikset.

vilpertti kirjoitti:
Kannattaa myös muistaa, että Bernier on vaihdettu pelaajakaupassa Brian Campbelliin. Melkein sama kuin Mike Ricci, joka vaihdettiin Eric Lindrosiin.
Totta, ja siinä kun Lindros oli periaatteessa koko uransa ylipalkattu potilassaarinen, Ricci hurmasi naiset ja oli yksi NHL:n kunnioitetuimpia puolustavia hyökkääjiä.

Kuten Golden Awe sanoi, Ricci voitti myös Stanley Cupin. Lisäksi hän pelasi päälle 1000 ottelua. Lindros ei voittanut urallaan joukkueelleen mitään. Lisäksi hän jäi selvästi alle 1000 pelin. Eikä playoff-pelejäkään tullut pelattua 2000-luvulla kuin viisi.

Ei siis mikään huono kauppa.

Toki Riccin lisäksi myös Peter Forsbergin, Steve Duchesnen, Kerry Huffamanin, Ron Hextallin, ykköskierroksen varauksen vuoden 1993 draftiin (Jocelyn Thibault), 15 miljoonan dollarin ja tulevaisuudessa sovittavien korvausten (eli Chris Simonin ja toisen ensimmäisen kierroksen varauksen - joka myöhemmin kaupattiin Washingtonille) myötävaikutus kääntää tätä kelkkaa myös hieman lisää toiseen suuntaan.

Uskon vakaasti, että Bernier on Vancouverille vielä paljon tärkeämpi kuin Ricci oli aikanaan millekään seuralle.

Steegil kirjoitti:
No onhan Demitra sentään parempi sainaus, kuin Hagman
Kyllä. Demitrahan on tänä kesänä siirtyneistä n. neljän miljoonan pelaajista (3.5-4.5) paras hankinta.

Bernier on pelaaja, jonka arvo tulee kasvamaan tänä kesänä siirtyneistä pelaajista tulevan vuoden aikana kaikkein eniten.

Johnson on tänä kesänä siirtyneistä hyökkääjistä paras vaihtoehto nelosketjuun ja alivoimaan, Wellwood tämän kesän paras riskihankinta ja Hordichuk kesällä siirtyneistä paras nelosen energiapelaaja.

Seuraava hankinta onkin sitten tämän kesän paras tarjolla ollut hyökkääjä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Parempihan niillä käsillä on edessä huitoa kuin takana.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Parempihan niillä käsillä on edessä huitoa kuin takana.
Ei välttämättä. Riippuu tilanteesta.

Mutta joka tapauksessa Sharks-fanien toimesta usein peleissä huidottu "hain pureminen"... se on väärällä tavalla kannatettu. Pahinta ehkä Sharksin suhteen on kuitenkin se, että teidän maskottinne Sharkie käyttää julmia ja häikäilemättömiä otteita täysin syyttömiä kohtaan.

Toista se on meidän maskotilla.

***

CKNW tietää muuten kertoa, että Gillis olisi jatkamassa Ron Delormen uraa Vancouverin scouttiryhmän vetäjänä. Sen sijaan kaksi scouttia, Barry Dean (Saskatchewan) ja Mario Marois (Quebec) saavat lähteä muihin tehtäviin. Eli pöydän perusteellista putsaamista ei tämän mukaan ole kuitenkaan vuorossa.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Pahinta ehkä Sharksin suhteen on kuitenkin se, että teidän maskottinne Sharkie käyttää julmia ja häikäilemättömiä otteita täysin syyttömiä kohtaan.
Tässä yhteydessä on varmaan syytä kiittää Theo Fleuryä pyyteettömästä työstä julmaa maskottia kohtaan.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Tässä yhteydessä on varmaan syytä kiittää Theo Fleuryä pyyteettömästä työstä julmaa maskottia kohtaan.
Niin, sen siitä saa, kun pureskelee ihmisiä torilla ja hallilla päähän keskellä kirkasta päivää.

Canucksin maskotti Fin ei saa pyyteettömästä työstään Fleurya päälleen, vaan saa sen sijaan Pamela Andersonin syttymään.

Mutta maailma on valintoja täynnä.

***

HF:lta pitää ottaa tähän esiin nimimerkki MS tekemä listaus Ron Delormen oman alueen varauksista. Vuoden 1995 Brent Sopelin varauksen ja vuoden 2005 Mason Raymondin varauksen välillä, Canucks on varannut yhteensä 28 pelaajaa läntisestä Kanadasta, mikä on scouttipäällikkö Delormen kotikenttää. Harvinaista, mutta totta, jokainen näistä 28 varauksesta on osoittautunut hudiksi!

Josh Holden
Zenith Komarniski
Tyler Prosofsky
Clint Cabana
Jeff Scissons
Brad Ference
Ryan Bonni
Kyle Freadrich
David Darguzas
Matt Cockell
Rod Leroux
Peter Brady
Regan Darby
Paul Cabana
Ryan Thorpe
Josh Reed
Kevin Swanson
Darrell Hay
Nathan Smith
Nathan Barrett
Tim Smith
Brett Skinner
Rob McVicar
Ty Morris
Chad Brownlee
Matt Hansen
Andrew Sarauer
David Schulz

Kerrassaan uskomaton lista! 28 pelaajan peräkkäinen herttavärisuora suoraan parrasvaloihin. Voisin väittää, että 90% tämän tekstin lukijoistakin olisi osannut varailla paremmin - vaikka ihan pelkkien scouttilistojen mukaan. Ei siis mikään ihme, että aika moni Canucks-fani olisi ollut laittamassa Ron Delormea muihin tehtäviin. Mutta hän saa siis jatkaa CKNW:n mukaan tehtävässään.

No, eihän siinä mitään, jos joukkue vaan pysyy jatkossa Delormen alueelta kaukana ja ottaa pelaajia sieltä, mistä heitä on onnistuttu löytämään (Ruotsi ja USA). Toivottavasti myös joukkueen OHL-puoli tulee jatkossa vahvistumaan, kun sinne on satsattu. Hodgson oli ainakin hyvä alku tälle, mutta toisaalta hänet joukkue olisi osannut varata ilman yhdenkään OHL-tarkkailijan olemassa oloa.

***

Edit:

Vancouver on julkaissut harjoituspelien ohjelmansa:

Mon. Sept. 22nd @ Edmonton 6:30 pm
Tue. Sept. 23rd vs Edmonton 7:00 pm
Sat. Sept. 27th @ San Jose 7:30 pm
Sun. Sept. 28th @ Anaheim 5:00 pm
Wed. Oct. 1st vs Calgary 7:00 pm
Thu. Oct. 2nd vs San Jose 7:00 pm
Sun. Oct. 5th vs Anaheim 7:00 pm

http://canucks.nhl.com/team/app/?ser...ticleid=368454

Tuttuja vastustelijoita siis kohdataan syys- ja lokakuussa, kun joukkue pelaa Edmontonia, Calgarya, Anaheimia ja San Josea vastaan pelejä. Calgary kiinnostaa tietysti ensi kaudella entistä enemmän Bertuzzin ansiosta ja Anaheimissa pelaa tuttu Morrison, mikä luo niihinkin vääntöihin aikaisempaa enemmän kiinnostusta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös