Vancouver Canucks 2006-07

  • 198 303
  • 1 444
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Noniin varsin positiivis sävytteistä tammikuuta on Canuckseilla enää yksi kohtaaminen jäljellä, kun Canucks hoiti viime öisen kamppailun Sharksia vastaan pois almanakasta varsin kunniakkaasti.

Canucksien tammikuun viimeinen kamppailu on Columbus Blue Jacketsia vastaan kotijäällä GM Placessa. Tämä onkin sinällään tärkeä ottelu sillä helmikuun aikana on edessä vieraspeli täyteinen otteluohjelma, joten nämä pudotuspeli viivan alapuolella olevat joukkueet olisi suotavaa voittaa kotonaan.

Sinällään tuo jatkoaika tappio Kingsiä vastaan saattoi olla joukkueelle tärkeä muistutus siittä, että tämän vuotisen Canucksien tulee pelata nöyrästi, jotta pisteitä voidaan saavuttaa joukkuetta kuin joukkuetta vastaan. Ja sekin tällaisessa opetuksessa oli hyvää, että Canucks kuitenkin sai kuitenkin ottelusta pisteen lohdutukseksi.

Kun tuossa pääsin jo vähän helmikuun ohjelamasta mainitsemaan niin pistämpä koko Canucksien ottelu ohjelman helmikuulta tänne:

1.2.Vancouver - Edmonton
3.2. Calgary - Vancouver (C+)
6.2. Edmonton - Vancouver
7.2. Vancouver - Chicago
10.2. Vancouver - Atlanta (C+)
14.2. Minnesota - Vancouver
16.2. Chicago - Vancouver
18.2. Vancouver - Colorado
20.2. Anaheim - Vancouver (C+)
22.2. Los Angeles - Vancouver
25.2. Dallas - Vancouver (C+)
27.2. St. Louis - Vancouver

Selvennykseksi jauhoillekkin sanottakoon, että boldatut ovat kotipelejä ja C+ tarkoittaa, että matsi tulee Canal+ kanavalta.

Eli siis tämä sarjan kannalta tärkeä kuukausi koostuu neljästä kotiottelusta sekä kahdeksasta vierasottelusta.

Jos nyt täytyisi miettiä, mitkä pelit Canucksien toivoisi voittavan kaikista eniten niin sanotaan kolme ottelua:

1. 14.2 Minnesota-Nucks
Minnesotasta olisi kyllä todella mukava riistää pisteet, sillä sen verran pahasti he ovat meitä kyykyttäneet tällä kaudella. Ja mikäli kävisi niin, että kohtaisimme keväällä pudotuspeleissä olisi hyvä olla edes muutama voitto alla, ettei Minnyllä olisi turhan selkeää yliotetta.

2. 3.2 Flames-Nucks
Sarjataulukon katsominen paljastaa tämän kohtaamisen tärkeyden. Pahoin kuitenkin pelkään, että Flames pelaa varsin raivoisasti tässä ottelussa kotiyleisölleen, sillä Canucksien kaksi joulunjälkeistä onnistunutta "ryöväysretkeä" Albertaan on tuskin unohtuneet katsojilta saati pelaajilta.

3. Seuraavaksi ovat vain tasaisesti kaikki muut lohkon sisäiset kohtaamiset.

Huomenna jos kerkeän pistän lisää pohdintoja Canucksien helmikuusta, mutta sanottakoon lopuksi, että olisi erittäin hienoa mikäli tuo tämän hetkinen piste-ero (7) pudotuspeli viivaan säilyisi vähintään ennallaan. Jakakaa muutkin ajatuksia Canucksien helmikuusta.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Chip Whitley kirjoitti:
Tuosta kolmikosta Rypien on ehdoton suosikkini, pelaavastakin kokoonpanosta asettaisin Rypienin Greenin, Cowanin ja Burrowsin edelle. Hän on nelos-, ehkä kolmoskenttäänkin täydellinen pelaaja kunhan vain pysyisi terveenä.
Rypien on täynnä energiaa, mutta hänen heikkoutensa on (loukkaantumisherkkyyden lisäksi) pelisilmän puute puolustavaan rooliin. Hänen peliään on hieno katsoa ja hän on monen Canucks-fanin suosikki räiskyvien otteidensa ansiosta, mutta hän menee välillä vailla sen suurempaa ajatusta (meni jo WHL:ssä Patsien kapteenina) ja kyllä ainakin tällä hetkellä Green on Rypienin edellä peluutuksessa. Minä en voi nähdä Rypienin olevan tällä hetkellä millään Greenin tavoin 13-14 minuuttia ottelussa pelaava pelaaja.

Rypien sopii minun mielestäni vain neloseen, ei korkeammalle - ainakaan vielä.

Chip Whitley kirjoitti:
Tuokin on totta, mutta silti väitän, että Keslerillä oli mahdollisuuksia pelata alkukaudella saman tyylisesti miten viime aikoina.
Paikkoja ja mahdollisuuksia toki oli, mutta selvästi hän varoi kaikkien muiden pelaajien tavoin taklaamasta itseään ulos tilanteista. Hän pelasi mielummin varmasti, antoi vain vähän painetta ja piti itsensä pelin sisällä, sen sijaan, että hän olisi ajanut rohkeammin karvaukset kiinni mieheen. Uskon, että tämä oli valmennukselta tullut ohje/määräys pelitavasta, sillä kukaan toinenkaan joukkueen pelaajista ei ajanut kovin rohkeasti kiinni. Nyt tämä on muuttunut noista ajoista hieman jo koko joukkueen osalta ja tämä näkyi myös Keslerin pelistä.

Chip Whitley kirjoitti:
Kesler kun saisi pumpattua itseensä muutaman kilon lisää yläkroppaansa tässä kesän aikana, niin ensi kaudesta tulisi hienoa katseltavaa. Hänet on listattu 205lbs, veikkaan oikean painon olevan noin 190-195lbs. Keslerhän on ihan mukavat 6'2 pitkä, ja aika usein hän vaikuttaa vähän "hennolta" pituutensa johdosta.
Minä en ole huomannut mitenkään erityisesti juuri Keslerilta tätä "hentoutta" ja itse asiassa hän on mielestäni yksi joukkueen vahvimpia pelaajia. Keslerin listapaino saa olla ihan mitä tahansa, mutta mies on vähintään 210, luultavasti ylikin. Kuten tästäkin kolumnista voi lukea, Kesler oli työsulkukaudella AHL:ssä 210lbs ja noista ajoista voimaa on tullut Roger Tagahashin opeilla aivan varmasti vain lisää. Kesler tuli entisen Moosen päävalmentajan Randy Carlylen mukaan Moosen harjoitusleirille syksyllä 2004 noin 220lbs painavana, mutta tässä oli tuolloin vähän liikaa.

Kesler painoi draft-vuotenaan useimpien tuon kesän draft-opusten mukaan 195lbs ja häntä pidettiin tuolloin yleisesti pelaajana, joka on hyvin lähellä NHL-tasoa fyysisten ominaisuuksien vuoksi. Canucks teki nuoren hyökkääjälupauksen kanssa heti draftin jälkeen sopimuksen ja tuolloinen kakkosmanageri Nonis kertoi mediassa, että Kesler tulee pelaamaan jo heti ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan NHL:ssä.

Itse en uskonut Nonisin sanoja tuolloin, mutta uskottavahan ne oli lopulta, kun Kesler NHL:ssä pelasi. Olen aivan varma, että mikäli hänen voimatasonsa ei olisi ollut jo tuolloin riittävä jonkinlaiseen nelosketjun rooliin, Canucks olisi antanut hänen kehittyä yliopistosarjassa, jossa Kesler olisi saanut rauhassa keskittyä fyysisiin ominaisuuksiinsa.

Hockey Newssin Draft Guidessa Kesleria kuvailtiin varausvuonna mm. seuraavasti; Ryan Kesler is another big, two-way forward who will become a solid NHL depth player. He's strong all-around winger with limited pro-level offensive upside.

"Offense is not high on his priority list," said a scout. "He sticks to his defensive game. You hope he'll crank it up, but he doesn't."

He's feisty and accountable at both ends of the ice and is a no-nonsense guy. He is not afraid to use his stick and has good straightaway speed for his size. "He has pro written all over him," said a scout. "I don't think he will ever be a point-producer. He might be like a Joel Otto and there's nothing wrong with that."

"He'll be OK as far as toughness goes, but he has to move up on his offense. There's no real reason why he doesn't score. Maybe he listened to his coach too much," said the scout.

Kesleria pidettiin siis jo draftin aikaan hyvänä kahden suunnan pelaajana, joka ottaa puolustusvelvoitteet tunnollisesti ja pelaa tarkasti valmentajan kuvioiden mukaan. Heikkoutena pidettiin hyökkäyspeliä, mutta tämä alue pääsi kuitenkin esiin AHL:ssä työsulkukaudella, kun Kesler ampui Mooselle 30 maalia hyvän puolustuspelin ohella.

Työsulkukaudella Hockey News rankkasi perinteisessä Future Watchissaan liigan lupaavimmat prospectit (tällä kerralla NHL:n 16 joukkueen pääscoutin toimesta) ja Kesler oli koko NHL:n prospectien listalla 16. sijalla - luonnollisesti ykkösenä Canucksin prospecteista.

Keslerista kirjoitettiin Hockey Newssin prospect-numerossa tuolloin seuraavasti;

The Livonia, Mich., native is drawing raves for his progress. Kesler added 15 pounds to his frame since his rookie pro year and has thrived at 210 pounds. "Ryan is exceeding expectations," Nonis said. "He's become one of the best two-way players in the American League. He's putting up decent numbers offensively and excelling defensively."

Last season, Kesler bounced around between the Manitoba Moose (33 games), the the Canucks (28 games) and the U.S. junior team that won gold. This season he has prospered by staying in one place and shone in the shooting competition at the recent AHL skills competition.

Minun on hyvin vaikea kuvitella näiden (ja muutamien muiden) kirjoitusten, omien havaintojen ja joidenkin puheiden mukaan, että Keslerin paino olisi tullut noista ajoista alle 200lbs:iin. Itse asiassa ihmettelen asiaa, ellei hänen painonsa ole noussut noista ajoista. Itse veikkaisin Keslerin pelipainoksi tällä hetkellä noin 215 lbs:a ja lisää on varmasti tulossa lähivuosien aikana.

Mr. Smith kirjoitti:
Kyllähän Vancouverin tarvitsee tarjota Keslerille 1.9 millin jatkoa, jotta oikeudet säilyy. Toki pisempi soppari voidaan sitten sorvata eri ehdoilla, esim noilla nuckin arvioimilla vuositienesteillä. Mutta Kesler saa valita tuon 1.9 seuraavallekin kaudelle mikäli haluaa.
Luonnollisesti yhden vuoden sopimukseen pitää tarjota QO:na tuo sama summa, mikä Keslerille nyt menee - Kesler kun on toisen ryhmän rajoitettu vapaa agentti ja hänen palkkansa on päälle miljoonan. Uskoisin kuitenkin, että Canucks tulee hakemaan vähintään kahden- toivottavasti jopa kolmen vuoden sopimusta.
 
Viimeksi muokattu:

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Chip Whitley kirjoitti:
Tuo boldaamani lause on pakko olla vitsi. Santala toisi joukkueeseen sitä samaa mitä Rudi viime kausina? Ei pidä todellakaan paikkaansa. Rypien toisi Canucksiin sitä mitä Ruudulla oli tapana tuoda viime kausina. Tuosta kolmikosta Rypien on ehdoton suosikkini, pelaavastakin kokoonpanosta asettaisin Rypienin Greenin, Cowanin ja Burrowsin edelle. Hän on nelos-, ehkä kolmoskenttäänkin täydellinen pelaaja kunhan vain pysyisi terveenä.

Ei ole vitsi ei, kyllä Santalalla on enemmän potentiaalia Ruudun kaltaiseen peliin kuin Rypienillä. En yhtään ihmettele että puolustelet Rypieniä tuossa asiassa kun se on suosikkipelaajasi. Santala ei ole minulle sen kummemmin suosikkipelaaja kuin Rypienkaan mutta selkeästi parempi realistisesti ajateltuna, vaikka tämä kausi ei ole Santalalta oikeen lähtenytkään.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Nässe kirjoitti:
Ei ole vitsi ei, kyllä Santalalla on enemmän potentiaalia Ruudun kaltaiseen peliin kuin Rypienillä.

Nyt menee kyllä itselläkin täysin ohi mikäli tuo ei siis vitsikään ollut. Santala ja Ruutu ovat kuin ääripäät ja jossain mielessä Rypien on Ruudun tyylinen ärsyttäjä. Toki Jarkolla oli vielä hyvät kädetkin, jotka Rypieniltä puuttuu.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Mr. Smith kirjoitti:
Nyt menee kyllä itselläkin täysin ohi mikäli tuo ei siis vitsikään ollut. Santala ja Ruutu ovat kuin ääripäät ja jossain mielessä Rypien on Ruudun tyylinen ärsyttäjä. Toki Jarkolla oli vielä hyvät kädetkin, jotka Rypieniltä puuttuu.

En ole väittänytkään että Tommi tai kukaan Canuckseista korvaisi Ruudun, vaan että Santalalla on enemmän Ruudun kaltaisia taitoja kuin Rypienillä.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Nässe kirjoitti:
En ole väittänytkään että Tommi tai kukaan Canuckseista korvaisi Ruudun, vaan että Santalalla on enemmän Ruudun kaltaisia taitoja kuin Rypienillä.

Avaatko vähän noita "Ruudun kaltaisia taitoja"?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Mr. Smith kirjoitti:
Avaatko vähän noita "Ruudun kaltaisia taitoja"?

Mielestäni Santala on oikeasti agressiivisempi pelaamaan kuin Rypien, ja tämän suhteen on hieman enemmän Ruudun kaltaisia taitoja. Ja toisekseen Rypien ei ole ehkä niin taitava teknisesti kuin Santala joten tämä vie selkeiten miesten paremmuuden. Mutta pointtini nyt lähinnä oli se että kolmikosta Chouinard, Santala ja Rypien näkisin kaikkein mieluiten Tommin Keslerin tilalla kokoonpanossa.
 
Nyt kun Santalasta tuli puhe, niin kysyisin asiasta enemmän tietäviltä, että mistää johtuu Santalan "kulttiasema" Canucks-fanien keskuudessa. Lähinnä kulttiasema siinä mielessä, että Santalaa dissataan aina ja kaikkialla riippumatta peliesityksistä tai yleensäkään yhtään mistään.

Voi olla, että on kysytty ennenkin, mutta mistä nämä kaikki Santalasta väännetyt mukahauskat vitsit jne ovat lähteneet? Vai onko tässä taas käynyt niin, että joku on joskus odottanut Tommista "hieman" liikaa? Santala on kuitenkin ihan kelpo pelaaja.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Nässe kirjoitti:
Mielestäni Santala on oikeasti agressiivisempi pelaamaan kuin Rypien, ja tämän suhteen on hieman enemmän Ruudun kaltaisia taitoja.

Jep, tästä itse olen täysin erimieltä, mutta jokaisella on tietysti oma mielipiteensä ja hyvä niin. Onhan Tommi joskus taklannutkin, muta ei hänestä mielestäni Rypieniä aggressiivisempaa saa millään. Ilman loukkaantumisia Santala saattaisi hyvinkin olla syrjäyttänyt Chouinardin kokonaan. Mutta noiden Greenin ja Rypienin syrjäyttäjäksi en Tommista usko olevan. Sen verran eri pelityylit kavereilla mielestäni on.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
nuck kirjoitti:
Rypien on täynnä energiaa, mutta hänen heikkoutensa on (loukkaantumisherkkyyden lisäksi) pelisilmän puute puolustavaan rooliin. Hänen peliään on hieno katsoa ja hän on monen Canucks-fanin suosikki räiskyvien otteidensa ansiosta, mutta hän menee välillä vailla sen suurempaa ajatusta (meni jo WHL:ssä Patsien kapteenina) ja kyllä ainakin tällä hetkellä Green on Rypienin edellä peluutuksessa. Minä en voi nähdä Rypienin olevan tällä hetkellä millään Greenin tavoin 13-14 minuuttia ottelussa pelaava pelaaja.

Rypien sopii minun mielestäni vain neloseen, ei korkeammalle - ainakaan vielä.

Näkisin, että Rypienillä olisi tällä kaudella mahdollisuudet noin 6-10 minuutin ottelukohtaisiin peliaikoihin. Green on pelannut tällä kaudella keskimäärin 11 minuuttia pelissä, ja mielestäni Rypienin oloinen pelaaja olisi parempi vaihtoehto neloseen (tosin alivoimissa Green on hyödyllisempi). Chouinard pelasi muuten kauden parhaansa pelinsä San Josea vastaan juuri viime ottelussa, joten toivottavasti hänkin saa nyt kaikki hanat auki kun tarvetta sille olisi.

nuck kirjoitti:
Minä en ole huomannut mitenkään erityisesti juuri Keslerilta tätä "hentoutta" ja itse asiassa hän on mielestäni yksi joukkueen vahvimpia pelaajia. Keslerin listapaino saa olla ihan mitä tahansa, mutta mies on vähintään 210, luultavasti ylikin. Kuten tästäkin kolumnista voi lukea, Kesler oli työsulkukaudella AHL:ssä 210lbs ja noista ajoista voimaa on tullut Roger Tagahashin opeilla aivan varmasti vain lisää. Kesler tuli entisen Moosen päävalmentajan Randy Carlylen mukaan Moosen harjoitusleirille syksyllä 2004 noin 220lbs painavana, mutta tässä oli tuolloin vähän liikaa.

Minun on hyvin vaikea kuvitella näiden (ja muutamien muiden) kirjoitusten, omien havaintojen ja joidenkin puheiden mukaan, että Keslerin paino olisi tullut noista ajoista alle 200lbs:iin. Itse asiassa ihmettelen asiaa, ellei hänen painonsa ole noussut noista ajoista. Itse veikkaisin Keslerin pelipainoksi tällä hetkellä noin 215 lbs:a ja lisää on varmasti tulossa lähivuosien aikana.

En pidä Kesleriä mitenkään "vahvana" pelaajana, ainakaan yläkropasta, kun verrataan esimerkiksi Cookeen tai Bieksaan. He molemmat ovat toki lyhyempiä (Bieksa 6'0 ja Cooke 5'11), mutta sekä Kesler, Bieksa että Cooke ovat kaikki saman painoisia (205lbs). Aikaisemmassa viestissäni laitettu 190-195 oli hieman alakanttiin, myönnän sen. Enkä muuten usko, että tuo hänelle listattu paino valehtelee ollenkaan todellisuudesta.

En voi millään uskoa että Keslerin paino olisi tällä hetkellä 215lbs, en millään. Sanoisin Keslerin painon olevan sama kuin Cookella ja Bieksalla, eli tuo listattu 205lbs, ja tämä mainitsemani "hentous" johtuu hänen pituudestaan. Bieksa ja Cooke kun ovat hieman "patukkamaisia", Kesler ei niinkään.

nuck kirjoitti:
Luonnollisesti yhden vuoden sopimukseen pitää tarjota QO:na tuo sama summa, mikä Keslerille nyt menee - Kesler kun on toisen ryhmän rajoitettu vapaa agentti ja hänen palkkansa on päälle miljoonan. Uskoisin kuitenkin, että Canucks tulee hakemaan vähintään kahden- toivottavasti jopa kolmen vuoden sopimusta.

Olisi hienoa, mikäli Nonis onnistuisi sorvaamaan Pyattille ja Keslerille samanlaiset sopimukset, tyyliin kaksi vuotta ja 3 miljoonaa. Mielestäni he ovat aika samanarvoisia pelaajia eri rooleissa.

Nässe kirjoitti:
Ei ole vitsi ei, kyllä Santalalla on enemmän potentiaalia Ruudun kaltaiseen peliin kuin Rypienillä. En yhtään ihmettele että puolustelet Rypieniä tuossa asiassa kun se on suosikkipelaajasi. Santala ei ole minulle sen kummemmin suosikkipelaaja kuin Rypienkaan mutta selkeästi parempi realistisesti ajateltuna, vaikka tämä kausi ei ole Santalalta oikeen lähtenytkään.

Voin luvata, ettei tällä suosikkipelaaja-asemalla ole mitään tekemistä tässä aiheessa. Santala olisi kolmosen sentterinä parempi vaihtoehto mitä Rypien, mutta tätä paikkaa hän tuskin saa (Chouinard on edellä). Näin jää nelosen senan paikka vapaaksi, ja Rypien hakkaa siinä Santalan täysin 6-0.

Rudilla ja Santalalla ei ole mitään muuta yhteistä kuin kansalaisuus. He ovat - kuten Mr. Smith totesikin - pelaajatyyppeinä kuin päivä ja yö, täysin erilaisia. Et varmaan ole seurannut Rypienin peliä kovinkaan paljoa, kun väität Santalan olevan häntä aggressiivisempi? Sama asia kun väittäisi Santalan pelinlukutaitoa paremmaksi mitä Crosbylla.

Nässe kirjoitti:
Mielestäni Santala on oikeasti agressiivisempi pelaamaan kuin Rypien

Allekirjoituskamaa.

Ja sen verran tuosta Santalan kulttimaineesta, että hänen oli ensiksi tarkoitus olla "Canucksin historian paras neloskentän sentteri", ja kun alkoi vaikuttaa siltä, että avauksessa ei edes pelipaikkaa aukea, niin siitäkös moni vasta riemastuikin.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Chip Whitley kirjoitti:
Rudilla ja Santalalla ei ole mitään muuta yhteistä kuin kansalaisuus. He ovat - kuten Mr. Smith totesikin - pelaajatyyppeinä kuin päivä ja yö, täysin erilaisia. Et varmaan ole seurannut Rypienin peliä kovinkaan paljoa, kun väität Santalan olevan häntä aggressiivisempi? Sama asia kun väittäisi Santalan pelinlukutaitoa paremmaksi mitä Crosbylla.
.

Juu, en ole väittänytkään että heillä olisi jotain yhteistä. Mutta edelleenkin Santala on "kovempi ja agressiivisempi" pelaaja kuin Rypien, siitähän ei pääse mihinkään. Santalaa ja Crosbya nyt on ihan turha verrata missään, ehkä keilaamisessa voisi olla tiukkaa.
 

Juppe81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, TPS
Sekoitatkohan nyt Nässe Rypienin johonkin toiseen pelaajaan? En nimittäin pysty itse ajattelemaan miltään kantilta että Santala olisi Rypieniä "kovempi ja aggressiivisempi" pelaaja. Hyvänä osoituksena Rypienin pelityylistä on hänen tämän kauden ensimmäinen pelinsä, Coloradoa vastaan. Ensimmäisessä vaihdossa heti kova niitti vastustajaan ja tappelu Ian Laperrieriä vastaan.

Kokoonsa suhteutettuna Rypien on kyllä erittäin kova ja aggressiivinen kaveri, ja tämän takia toivon että peliaikaa hänelle tulee juurikin siellä nelosketjussa.
 
Chip Whitley kirjoitti:
Ja sen verran tuosta Santalan kulttimaineesta, että hänen oli ensiksi tarkoitus olla "Canucksin historian paras neloskentän sentteri", ja kun alkoi vaikuttaa siltä, että avauksessa ei edes pelipaikkaa aukea, niin siitäkös moni vasta riemastuikin.

Kenen määritelmä tämä mahtoi olla? Ettei peräti Nonisin? Joka tapauksessa melko puusilmäinen määritelmä kaikin puolin. Eihän Santalaa saa istutettua neloskentän rikkovaan rooliin sitten millään, paitsi tietysti Nässe.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Juppe81 kirjoitti:
Sekoitatkohan nyt Nässe Rypienin johonkin toiseen pelaajaan? En nimittäin pysty itse ajattelemaan miltään kantilta että Santala olisi Rypieniä "kovempi ja aggressiivisempi" pelaaja. Hyvänä osoituksena Rypienin pelityylistä on hänen tämän kauden ensimmäinen pelinsä, Coloradoa vastaan. Ensimmäisessä vaihdossa heti kova niitti vastustajaan ja tappelu Ian Laperrieriä vastaan.

Kokoonsa suhteutettuna Rypien on kyllä erittäin kova ja aggressiivinen kaveri, ja tämän takia toivon että peliaikaa hänelle tulee juurikin siellä nelosketjussa.

Hmmm....hetkinen mikäs tää "case" Reid sit olikaan?
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Mängimies kirjoitti:
Kenen määritelmä tämä mahtoi olla? Ettei peräti Nonisin? Joka tapauksessa melko puusilmäinen määritelmä kaikin puolin. Eihän Santalaa saa istutettua neloskentän rikkovaan rooliin sitten millään, paitsi tietysti Nässe.

Kyllä se taisi Nonisin olla. Hän oli nähnyt Santalan pelejä Chicagossa ja näistä sitten vetänyt päätelmiä... en itse kyllä voi kuvitella Santalaa muualla kuin neloskentässä, sillä ykkös- ja kakkoskenttään ei ole tarpeeksi nopeutta, kolmoseen sama nopeus, plus fyysisen pelin heikkous ja laiskuus. Sitten pitää miettiä haluaako neloseen roolipelaajan, vai Santala tapaisen "normijätkän".

Nässe kirjoitti:
Hmmm....hetkinen mikäs tää "case" Reid sit olikaan?

Ettei vaan olisi käynyt niin, että Nässe-setä olisi sekoittanut Reidin ja Rypienin toisiinsa? Nooh, kaikkea sattuu, sukunimet alkavat sentään samalla kirjaimella =)
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Chip Whitley kirjoitti:
Näkisin, että Rypienillä olisi tällä kaudella mahdollisuudet noin 6-10 minuutin ottelukohtaisiin peliaikoihin. Green on pelannut tällä kaudella keskimäärin 11 minuuttia pelissä, ja mielestäni Rypienin oloinen pelaaja olisi parempi vaihtoehto neloseen (tosin alivoimissa Green on hyödyllisempi).
Rypienilla on uskoakseni mahdollisuudet tuonne 7-10 minuutin paikkeille, Green on puolestaan pelannut viimeisimmät ottelunsa noin 13-14 minuutin peliajoilla ja pelannut nämä ihan hyvin. Greenin vahvuus Rypieniin nähden on monipuolisuudessa. Vaikka hänkään ei ole monipuolisimpia pelaajia, hän on kuitenkin selvästi monipuolisempi kuin Rypien ja siksi Rypienin edellä peluutuksessa.

Chip Whitley kirjoitti:
Chouinard pelasi muuten kauden parhaansa pelinsä San Josea vastaan juuri viime ottelussa, joten toivottavasti hänkin saa nyt kaikki hanat auki kun tarvetta sille olisi.
Niin, toivottavasti hän parantaa. Minulla on kyllä edelleen ja kaikesta huolimatta uskoa siihen (edellisten kausien perusteella), mutta voi olla, että tämä on taas näitä Canucks-fanin toivottomia päiväunia.

Chip Whitley kirjoitti:
En voi millään uskoa että Keslerin paino olisi tällä hetkellä 215lbs, en millään. Sanoisin Keslerin painon olevan sama kuin Cookella ja Bieksalla, eli tuo listattu 205lbs, ja tämä mainitsemani "hentous" johtuu hänen pituudestaan. Bieksa ja Cooke kun ovat hieman "patukkamaisia", Kesler ei niinkään.
Jos et kerran voi uskoa Keslerin painoa, enkä minäkään voi tätä sinulle mitenkään todistaa, niin kysyn mielipidettäsi siitä, että miten tässä paino-asiassa on sitten käynyt; Valehteliko Kesler, Carlyle ja Nonis aikanaan Keslerin painosta (ja miksi), vai onko hän menettänyt parin vuoden sisään painoaa pois, vaikka hän omien sanojensa mukaan haluaisi saada sitä lisää?

Chip Whitley kirjoitti:
Olisi hienoa, mikäli Nonis onnistuisi sorvaamaan Pyattille ja Keslerille samanlaiset sopimukset, tyyliin kaksi vuotta ja 3 miljoonaa. Mielestäni he ovat aika samanarvoisia pelaajia eri rooleissa.
Kyllä, molemmat olivat tärkeitä pelaajia joukkueelle ja Pyatt on tätä tietenkin vielä edelleen. Kesler on kaksikosta kuitenkin lahjakkaampi ja siksi etenkin hänen menettäminen tuntuisi pahalta.

Chip Whitley kirjoitti:
Kyllä se taisi Nonisin olla. Hän oli nähnyt Santalan pelejä Chicagossa ja näistä sitten vetänyt päätelmiä... en itse kyllä voi kuvitella Santalaa muualla kuin neloskentässä, sillä ykkös- ja kakkoskenttään ei ole tarpeeksi nopeutta, kolmoseen sama nopeus, plus fyysisen pelin heikkous ja laiskuus. Sitten pitää miettiä haluaako neloseen roolipelaajan, vai Santala tapaisen "normijätkän".
Niin, Santala oli kyllä hyvä kahden suunnan hyökkääjä Chicagossa, eikä nämä lausunnot olleet siksi niin yliampuvia, kuin nämä fanien toimesta otettiin (parhaasta on tietenkin aina vaarallista puhua - vaikka puhuisi Luongosta...). Pitää muistaa se, että Nonis hoiti Canucksin farmijoukkueen Manitoban asioita Burken aikana ja hänellä on siksi AHL:sta aika paljon tietoa.

Kyllä minä näkisin, että Canucksilla oli omalla tavallaan tilausta Santalan tyyliselle pelaajalle nelosessa. Joukkue oli menettänyt hyökkäystehoja viime kesänä ja siksi joukkue tarvitsi hieman leveyttä ja syvyyttä kokoonpanoonsa. Santalalta tätä oltaisiin voitu odottaa (SM-liigassa päälle 50 pistettä parhaalla kaudella) ennemmin kuin Rypienilta tai Burrowsilta ja koska koko nelosketjua ei ehkä kannata koota pelkästään näiden taklaavien pelaajien harteille, Santalalta kuviteltiin apuja nelosen taitopuoleeen.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
No minä päätän tuon Santalasta ja Rypienistä/Reidistä jauhamisen. Ilmeisesti olin kyllä nyt jonkin verran hakoteilla enkä itsekään pysynyt enää ajatuksen juoksuni perässä. Joten olkoon jokainen heidän pelityylistään omaa mieltä, itse en enää tiedä mitä mieltä olen ja keneen Santalaa oikeestaan luulin vertailevani.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Columbus

Columbus Blue Jacketsin valmentajan Ken Hitchcockin lausunnot ennen yön ottelua olivat näin Canucks-fanin silmin hienoa - ja harvinaista - kuultavaa;

"I really believe of all the teams in the west, that this is the most difficult team to outwork, even ahead of Calgary."

"They play with a real edge. They win a lot of the one-on-one battles against the boards. I told our players today: 'If you're going to beat this team, you're going to have to win as many board battles or more than they do, or else they're going to control the game.'

"Even if you outwork them, you've got to outwork their goalie and that's a big job."

Nämä pitää ottaa joukkuetta kohtaan aika hienona kohteliaisuutena, sillä en muista, että yksikään valmentaja olisi kehunut Canucksin työmoraalia näin vahvoin sanoin (Lännen paras työnteossa) tällä vuosikymmenellä.

Columbus ei voittanut Hitchcockin sanoista huolimatta töitä, mutta tällä kerralla Canucks hävisi pelin. Blue Jackets iski kaksi maalia, joille Luongo ei voinut mitään ja sinitakit ottivat jo neljännen (Detroit, Buffalo, Minnesota, Vancouver) peräkkäisen voittonsa ja toisen peräkkäisen voittonsa Canucksista.

Vancouver pelasi tappiosta huolimatta kohtalaisen hyvän ottelun. Canucks vei peliä ensimmäistä vaihtoa - jolloin Columbuksen Anson Carter käytti Lukas Krajicekin nukahduksen hyväkseen - lukuun ottamatta. Vancouver voitti laukaukset ja maalipaikat, Sedinit pelasivat hyvin, Pyatt ja Bulis olivat pelipäällä ja joukkueen roolipelaajat kuten Linden, Cooke ja Green onnistuivat.

Puolustuksessa pelin parhaaksi valittu Salo ja lähes 28 minuuttia urakoinut Bieksa laukoivat molemmat kuusi kertaa, Öhlund pelasi lähes 29 minuuttia ja myös vähemmän pelanneet Fitzpatrick ja Tremblay onnistuivat pelissään. Maalilla Luongo pelasi jälleen hyvin. Maaleja joukkue ei kuitenkaan onnistunut tekemään hyvin pelanneen Ty Conklinin taakse kuin kaksi ja vieraat ottivat rankkarivoiton.

- Tough game to analyze. I thought we played pretty good at times. I didn't think it was our best game, but certainly good enough to get two points. The last couple of games we haven't played our best.

- Sometimes you win hockey games. . . because of Louie. But you have to realize you have to get better. It shouldn't take a big loss to refocus. We played a pretty good game, but not our best. We have to find a way to be our best," Mattias Öhlund summasi viime aikojen esityksiä.

Aika monet Canucks-fanit pitivät peliä tylsänä seurattavana. Pelissä pelattiin todella tarkasti ja etenkin kolmas erä oli kuolettavan tylsää peliä. Vigneault yhtyi monen pelin nähneen mielipiteeseen (toki hän ei varmasti ajatellut peliä valmentajana niin vahvasti viihteen kannalta); It was sort of a chess match going out there. There wasn’t a lot of room, and there wasn’t a lot of risk that could be taken on the ice. That’s the way that team plays.”

Ottelu oli Vancouverille kolmas peräkkäinen kotipeli ja joukkue kasvatti pistemääräänsä näistä peleistä tyydyttävään neljään pisteeseen. Seuraava Oilers-peli (torstain ja perjantain välinen yö) ratkaisee sitten sen, saako Canucks tästä kotiputkesta hyvän, vai tyydyttävän saldon. Oilersilla on pelissä vielä enemmän kuin kahdeksan pistettä enemmän keränneellä Vancouverilla ja kun lisäksi Canucks on voittanut kaksi viimeistä joukkueiden välistä ottelua, tästä pelistä ei ole tulossa helppoa.

Columbukselle rankuissa tullut tappio tietää sitä, että Canucks on nyt hävinnyt edellisistä 15 ottelustaan vain kerran varsinaisella peliajalla (yllätys, yllätys, ainoa joukkue, jolle Canucks on näissä peleissä hävinnyt varsinaisella peliajalla, on Minnesota). Columbus onnistui katkaisemaan pelissä Canucksin 36 peräkkäisen onnistuneen alivoimakerran putken Fritschen osumalla avauserässä.

Pari linkkiä:

Luongo target of opponents' football tactics


Flames act, Nonis ponders next move
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
nuck kirjoitti:
Jos et kerran voi uskoa Keslerin painoa, enkä minäkään voi tätä sinulle mitenkään todistaa, niin kysyn mielipidettäsi siitä, että miten tässä paino-asiassa on sitten käynyt; Valehteliko Kesler, Carlyle ja Nonis aikanaan Keslerin painosta (ja miksi), vai onko hän menettänyt parin vuoden sisään painoaa pois, vaikka hän omien sanojensa mukaan haluaisi saada sitä lisää?

En osaa sanoa. Sen kuitenkin tiedän, että nuo "listapainot" ovat yleensä aika yläkanttiin vedettyjä. Vaikuttaisi siltä, että jotkut pelaajat ovat olleet punnituksissa pelikamat päällä..

En nähnyt Keslerin otteluita tuolloin, joten minulla ei ole mitään mihin verrata tätä nykyistä Kesleriä. Enkä usko, että mainitsemasi henkilöt olisivat valehdelleet tuolloin Keslerin painosta. On kuitenkin mahdollista, että Kesler olisi "laihduttanut" itsensä 205lbs, jotta hän saavuttaisi parhaan mahdollisen nopeutensa kun vakipaikka nopeutta korostavassa "uudessa NHL'ssä" oli varmistunut.

Minä siis "väittelen" tästä asiasta vain katsojan näkökulmasta. Tällä tarkoitan sitä, että perustan väitteeni vain sille, miltä hänen pelinsä näyttää fanin näkökulmasta. Ja on tietenkin mahdollista että Kesler painaisi tälläkin hetkellä tuon 215 - en sulje pois vaihtoehtoa että olisin väärässä -, hän ei vaan näytä siltä pelatessaan.

Mielenkiintoinen tuo Nonisin haastattelu. Itse en niinkään hakisi apuja keskustaan (niin kuin haastattelussa annetaan ymmärtää), vaan laidalle. Mielestäni Hank ja Mo ovat aivan paikkansa täyttävät sentterit kahdessa ensimmäisessä kentässä. Puolustuskaan ei olisi listallani ensimmäisenä, en tosin angstikirjeitäkään Nonisille lähettäisi mikäli hän puolustustamme vahvistaisi. Mielenkiintoinen kaavio olisikin mielestäni se, että mikäli Salosta saisi vaihdossa jotain oikeasti tosi hyvää, niin tilalle voisi hankkia esimerkiksi Sopelin (hän on ilmaissut halunsa palata takaisin Vancouveriin). Mielestäni puolustuksemme on kuitenkin tällä hetkellä tarpeeksi hyvä laadultaan, enkä tiedä olisiko pakki ensimmäisenä minun hankintalistallani. Saa nähdä mitä tapahtuu, seuraava kuukausi kertoo kaiken...
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Chip Whitley kirjoitti:
Mielenkiintoinen kaavio olisikin mielestäni se, että mikäli Salosta saisi vaihdossa jotain oikeasti tosi hyvää, niin tilalle voisi hankkia esimerkiksi Sopelin (hän on ilmaissut halunsa palata takaisin Vancouveriin).

Itse en kyllä vieläkään ymmärrä oikein millään tasolla tuota innokkuutta kaupata Salo pois. Hän on meidän parhaita pakkeja ja ilman häntä ollaan kusessa. Ja luovuttamiselta se omasta mielestä näyttäisi, jos parhaita treidattaisiin pois. Ja vielä, että tilalle Sopel... Ei perkele ikinä!
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Chip Whitley kirjoitti:
En osaa sanoa. Sen kuitenkin tiedän, että nuo "listapainot" ovat yleensä aika yläkanttiin vedettyjä. Vaikuttaisi siltä, että jotkut pelaajat ovat olleet punnituksissa pelikamat päällä..
Listapainot ovat listapainoja...Ei niistä voi vetää mitään johtopäätöksiä yhtään mihinkään, jos puhutaan tarkoista painoista. Keslerkin painoi Moosen pelaajakortissa sitkeästi 195lbs - siis kaikista puheista huolimatta edelleen sen saman, minkä hän painoi jo varauksen aikana kaikissa näkemissäni profiileissa.

Chip Whitley kirjoitti:
On kuitenkin mahdollista, että Kesler olisi "laihduttanut" itsensä 205lbs, jotta hän saavuttaisi parhaan mahdollisen nopeutensa kun vakipaikka nopeutta korostavassa "uudessa NHL'ssä" oli varmistunut.
Onhan tämä toki mahdollista. Toisaalta Kesler on itse sanonut useammassakin jutussa (sen itsestään selvyyden?), että voima vain auttaa häntä luistelussa, mikä onkin hänen yksi suurimmista vahvuuksistaan. Koska hän on varmasti saanut jalkoihinsa lisää voimaa (ja voimasta tullutta painoa) AHL-kausiensa jälkeen ja en usko, että hän olisi laiminlyönyt myöskään yläkropan treenaamista, uskon painon pysyneen vähintään ennallaan.

Ulkoisesti Kesler näyttää minusta ainakin tällä hetkellä jopa vähän isommalta kuin AHL:ssa pelatessaan - jolloin hän painoi sen 215lbs, joten minun on vaikea uskoa ainakaan painon putoamiseen. En kuitenkaan mene myöskään väittämään, että hänen painonsa olisi noussut noista ajoista.

Vielä sen verran jäi kaivelemaan tämä Keslerin "voimattomuus" (hän kun ei näytä minun silmiini voimattomalta), että ajattelin laittaa tähän yhteyteen linkin Canucks.centralin Keslerin profiiliin:

http://www.canuckscentral.com/kesler.html

Assets:

• Excellent defensive instincts
• Good speed
• Good strength

Chip Whitley kirjoitti:
Mielenkiintoinen kaavio olisikin mielestäni se, että mikäli Salosta saisi vaihdossa jotain oikeasti tosi hyvää, niin tilalle voisi hankkia esimerkiksi Sopelin (hän on ilmaissut halunsa palata takaisin Vancouveriin).
Tämähän oli vitsi?


***

Edit:

Tapoihin ei kuulu lainata tänne muilta foorumeilta tekstejä, mutta HF:lla nimimerkki MS otti mielenkiintoisesti kantaa noihin Canucksin toisen kierroksen varausten tarpeellisuuteen. Tällä hetkellä kuuma peruna lähes kaikissa kirjoituksissa kun on se, kannattaisiko Canucksin pitää itse toisen kierroksen varaukset (joita ensi kesälle on mainitut kolme), vai lähteä pyytämään näillä siirtotakarajalla apuja nykyiseen kokoonpanoonsa ja hakea tätä kautta menestystä tällä kaudella.

Seuraavassa nimimerkki MS:n mielenkiintoinen teksti HF:ltä:

"This is one of the biggest points that needs to get across. People talk like the assets are 'wasted' if we don't win the Cup, but act like the draft picks are somehow a sure thing. But the fact is, the odds of getting an impact player with a #2 pick are probably not any better than the odds of a playoff rental helping us win the Cup.

Take the 1997-2000 drafts. In those drafts, 19 out of 131 #2 picks went on to stick in the NHL. About 15%. Only about half of those 19 actually became 'core'-type players - less than 10%. If we're 1 of 8 teams making the Western playoffs with Luongo in net, I'd say our chances of making the finals are at least 10%. So where exactly do the odds sit regarding going after guys then?

Yet somehow we think that hording these #2 picks is sure to have long-term positive results for us, and that couldn't be further from the truth."
 
Viimeksi muokattu:

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
nuck kirjoitti:
Vielä sen verran jäi kaivelemaan tämä Keslerin "voimattomuus" (hän kun ei näytä minun silmiini voimattomalta)

Ehkä kiinnitän liikaa huomiota Keslerin heikkoon tasapainoon luistimilla, hän kun makaa jäällä vähän väliä ketalat levällään. Tämä antaa minulle "voimattoman" kuvan hänestä, kun ei oikein meinaa pysyä pystyssä.

nuck kirjoitti:
Tämähän oli vitsi?

Ei ollut, tosin ilmaisin itseni ehkä hieman heikosti, sillä tarkoitukseni oli viitata tuohon Provincen artikkeliin jossa sanottiin "add depth at centre and defence". Eli siis ei Sopelista ole Salon korvaajaksi, ei ollenkaan, vaan Sopelista saisi tuota "syvyyttä" puolustukseen. Kun itse otit esille aikaisemmin tässä Salo-keskustelussa sen, että mikäli Salo kaupattaisiin, puolustuksemme syvyys olisi hyvinkin heikko (Fitz 5. pakkina jne). Sopelista saisi siis tähän syvyys-osastoon ihan hyvin paikkausta, enkä myöskään näkisi, että puolustuksemme taidot hyökkäyspäässä laskisivat jos Salo vaihtuisi Sopeliin. Puolustuspäässä ero olisikin sitten aika suuri.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Chip Whitley kirjoitti:
Ehkä kiinnitän liikaa huomiota Keslerin heikkoon tasapainoon luistimilla, hän kun makaa jäällä vähän väliä ketalat levällään. Tämä antaa minulle "voimattoman" kuvan hänestä, kun ei oikein meinaa pysyä pystyssä.
Selvä, ehkä me olemme katsoneet Kesleria sitten vain eri lailla.

Chip Whitley kirjoitti:
Ei ollut, tosin ilmaisin itseni ehkä hieman heikosti, sillä tarkoitukseni oli viitata tuohon Provincen artikkeliin jossa sanottiin "add depth at centre and defence".
Mutta kun artikkelin tarkoituksena oli viitata siihen, että Canucks tarvitsisi puolustukseensa lisää syvyyttä ja tätä ei saada yhtä kärkipakkia kauppaamalla. Artikkelissa tarkoitettiin mitä luultavimmin sitä, että Canucks tarvitsisi puolustuksen 4-6 sijoille syvyyttä, eli käytännössä tämä tarkoittaisi sitä, että tällä hetkellä kuudentena pakkina pelaava Fitzpatrick olisi pakkivaihdoksen jälkeen seiskapakki ja tilalle hankittaisiin joku suhteellisen halpa, mutta kuitenkin riittävän tasokas puolustaja (Ron Hainsey tai Bryce Salvador kelpaisivat minulle).

Minäkään en kuitenkaan näe joukkueen pakiston syvyyttä suurena ongelmana ja Fitzpatrick ei ole pelannut kuudentena pakkina mielestäni mitenkään heikosti.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
nuck kirjoitti:
Mutta kun artikkelin tarkoituksena oli viitata siihen, että Canucks tarvitsisi puolustukseensa lisää syvyyttä ja tätä ei saada yhtä kärkipakkia kauppaamalla.

(Ron Hainsey tai Bryce Salvador kelpaisivat minulle).

Heikosti sitä syvyyttä tosiaan tulee LISÄÄ jos top3 pakki kaupataan pois ja otetaan vitospakki tilalle :)

Ja enpä usko mihinkään Sopeliin (UFA), kun Nonis on juuri todennut ettei enää halua apua ainoastaan kevääksi vaan pisemmällä tähtäimellä. Hainsey olisi jo loistava lisä pakistoon, Salvadorkin menettelisi. Mikäli Hainsey saataisiin 2nd roundilla niin olisin heti valmis hänet hommaamaan Vancouveriin. Salvadorista toinen kiekka on siinä ja siinä vaikka soppari hänellä tosin seuraavaksikin kaudeksi on.

Katselin vähän tilastoja sillä silmällä, että ketkä voisivat jäädä ulos pleijareista ja mitä sieltä voisi olla saatavilla.

Idässä playoffien ulkopuolelle (tämän hetken tilanteen mukaisesti, viivaan yli 7 pinnaa):

Washington
Boston
Florida
Philadelphia

Lännessä vastaavasti (viivaan vähintään 10 pinnaa):

Phoenix
St Louis
Columbus
Chicago
Los Angesles

Näistä seuroista mielenkiintoisimmat pelaajat ovat mielestäni jo mainittujen lisäksi (vain sellaiset jotka edes jossain mielessä mahdollisia):

Shaone Morrisonn, WAS
Andrew Alberts, BOS (toisi ainakin kovuutta)
Ruslan Salei, FLA (pirun kallis sopimus, haluaako Florida eroon sopimuksesta?)
Bryan Allen, FLA
Steve Montador, FLA (jäi 03-04 playoffeissa Calgarystä mieleen)
Lars Jonsson, PHI (ei tosin paljoa apua tälle kaudelle, Edlerin tasoinen nyt, tulevaisuus näyttää hyvältä)
Barret Jackman, STL
Duncan Keith / Brent Seabrook, CHI (tuskin irtoavat, tosin näistä vois maksaa jo enemmänkin esim Bulis+2nd round)
Lubomir Visnovsky, LA (vain yksi kausi jäljellä ennen UFAksi tuloa, sitten palkka moninkertaistuu, kaupoista Losin kanssa hyviä kokemuksia...)

No, tulihan siihen listalle utopistisiakin pelaajia, mutta jos nyt tuollaisen peruspakin edes saisi pakistoon niin hyvä olisi.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Boston on tietääkseni kauppaamassa Brad Stuartia ja/tai Marco Sturmia. Sikäli kun saavat tänään taas pataansa Sabresilta niin Bruins alkanee myymään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös