Mainos
  • Joulurauhan julistus
    Huomenna, jos Moderaattorit suovat, on meidän Jatkoajan armorikas joulupäivä; ja julistetaan siis täten yleinen joulurauha, kehottamalla kaikkia tätä palstaa asiaankuuluvalla kirjoittelulla täyttämään sekä muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymään sillä se, joka tämän rauhan rikkoo ja joulurauhaa jollakin laittomalla taikka sopimattomalla kirjoituksella häiritsee, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen, jonka Moderaattorit ja säännöt kustakin rikoksesta ja rikkomuksesta erikseen säätävät.

    Toivotamme kaikille Jatkoajan kirjoittajille sekä lukijoille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2025.

Vancouver Canucks 2006-07

  • 198 973
  • 1 444

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Nässe kirjoitti:
Mielenkiintoinen ottelu alkaa parin tunnin päästä. Vanha kunnon Ed-boy saapuu Vancouveriin, saapa nähdä minkälaisin suosionosoituksin yleisö ottaa hänet vastaan kentälle.
Yleisö otti Jovanovskin vastaan aika maltillisesti - verrattuna esimerkiksi Anson Carterin parin viikon takaiseen paluuseen General Motorsiin. Selvästikin suuri yleisö kunnioitti pitkään Vancouverissa pelannutta Jovanovskia. Tosin joukossa oli myös niitä, jotka eivät Jovocopin taustoista mitään ymmärrä, eivätkä näin ollen osaa antaa miehelle sen suurempaa arvoa.

Itse ottelusta sen verran, että Canucks pelasi vähän laiskan oloisen Flames-pelin jälkeen jälleen hyvää kiekkoa. Joukkue aloitti pelin hienosti ja sai ensimmäisessä erässä neljä maalia. Viime aikoina vahvasti pelannut Brendan Morrison avasi pelin maalihanat kauden seitsemännellä maalilla. Piste oli Morrisonin viides viimeisistä kolmesta ottelusta.

Kolmen minuutin päästä Morrisonin maalista puolustaja Kevin Bieksa laukoi kotijoukkueen Ryan Keslerin jättösyötöstä jo kahden minuutin karkumatkalle. Maali oli Canucks-puolustajan kauden kuudes maali. Muutenkin Grimsbyn kasvatti pelasi jälleen erinomaisen ottelun; peliaikaa vähän päälle 24 minuuttia, tehot 1+1, tehopörssiin +4, seitsemän laukausta ja kaksi blokkia. Pisteillään pelin parhaaksi pelaajaksi valittu Bieksa nousi Sami Salon kanssa tasoihin ja koko NHL:n puolustajien maalipörssissä Bieksa jakaa 10. sijan.

Bieksan maalista ei ehtinyt kulua kuin minuutti ja taas oli asialla valaspaidat. Sedinin kaksoset sahasivat syötöillään vapaan paikan viime aikoina kaksosten ketjuun istutetulle Jan Bulisille, joka teki kolmannessa peräkkäisessä ottelussa maalin. Ennen Sedineilta tullutta apua Bulis oli ehtinyt pelata 13 peräkkäistä ottelua pisteittä, joten jälleen kerran kaksoset ovat saaneet yhden alisuorittajan pelaamaan.

Ei mikään ihme, että Bulis liittyi kaksosten kehujien runsaslukuiseen joukkoon;

"Noiden kahden kanssa on helppo pelata. He pyörittävät kiekkoa hyvin, joten minun tehtäväni on vain ampua syötöistä kiekkoa tai tehdä maskia maalivahdin eteen ja löytää irtokiekkoja. He löytävät sinut maalin läheltä jatkuvasti. He saavat paikkoja ja heidän kanssaan on helppo pelata."

Bulisin maalin jälkeen Sedinit pelasivat erän lopussa vielä avoimen paikan puolustaja Mattias Öhlundille Kojoottien alivoimaneliön keskelle. Canucksin kaikkien aikojen parhaan puolustajan tarkka ja hyvältä paikalta lähtenyt laukaus ohitti Coyotes-maalilla aloittaneen ruotsalaisvahti Mikael Tellqvistin. Maali oli Öhlundille kauden kolmas. Henrik Sedin vahvisti puolestaan asemiaan illan toisella syötöllä liigan syöttöpörssin 10 parhaan pelaajan joukossa.

Toiseen erään Coyotes vaihtoi maalivahtia ja Curtis Joseph luisteli maalille. Erä meni jälleen Canucksille, mutta Joseph teki muutaman erinomaisen torjunnan ja Ryan Kesler (kauden neljäs maali) oli ainoa maalinteossa onnistunut pelaaja Vancouverin puolelta. Phoenixista onnistui maalinedusruuhkasta Oleg Saprykin, kun kiekkoa päästiin hakkaamaan pariinkin kertaan ohi Luongon.

Kolmanteen erään Phoenix vaihtoi jälleen maalivahtinsa Tellqvistiksi, kun hyvin pelannut Joseph loukkaantui. Erä oli Kojoottien hallintaa ja Canucksin puolelta selvän johtoaseman turvaamista. Kotijoukkue onnistui pitämään maalinsa puhtaana lähes koko erän, mutta erän lopussa tullut nukahdus päästi ex-Canucks Dave Scatchardin laidalta läpi maalintekoon. Syöttö Mike Comrien lisäksi Phoenixin toiselle entiselle Canucks-pelaajalle Jovanovskille.

Scatchardin maali oli epätasaisesti pelaavalle Phoenixille kuitenkin laiha lohtu. Canucks otti selvän 5-2 kotivoiton, voitti kolmannen kotipelinsä viimeiseen neljään otteluun ja jatkoi vahvoja esityksiään Luoteisen divisioonan ulkopuolisia joukkueita vastaan. Ottelun positiivisin puoli oli ehdottomasti kotijoukkueen onnistuminen maalipaikoissa. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella näyttää viime pelien perusteella siltä, että Canucks on saamassa maalintekemisestä tullutta kokovartalokipsiään murrettua.

Vancouver on tehnyt viimeisissä kolmessa pelissä 12 maalia, kun tätä ennen joukkue tahkosi kuusi edellistä peliään tekemällä yhteensä vain viisi maalia. Yksittäisten pelaajien itseluottamukselle nämä onnistumiset maalipaikoissa tekevät varmasti hyvää ja tätä kautta tällä on koko joukkueen kemialle hyvää vaikutusta. Kaiken mennessä hyvin, maaleja saatetaan siis nähdä Canucksin peleissä myös jatkossa.

Joukkueen hyökkäys näyttäisi löytäneen ketjumuutosten kautta paremman yhteisen sävelen; Sedinit ovat saaneet ykkösketjussa näyttöpaikkansa saaneeen Bulisin pelaamaan tehokkaasti ja kakkosessa toisilleen tuttu parivaljakko Morrison-Näslund on ollut sekin viime peleissä toimiva linkki. Näslundilla on tosin on pieni maalintekokipsi päällä, mutta muuten ketju on pelannut hyvää kahden suunnan peliä ja Morrison on selvästi herännyt saatuaan tutun hyökkääjän ketjuunsa.

Ja nyt kun joukkuetta on jo ehdittykin kehumaan, palataan nopeasti maan pinnalle ja katsotaan tulevaa otteluohjelmaa; seuraava ottelu pelataan torstain ja perjantain välisenä yönä Calgarya vastaan, jolta on otettu jo kaksi kertaa turpiin tämän kauden aikana. Tämän jälkeen kohdataan kaksi kertaa peräkkäin toinen tämän kauden voittamaton joukkue Minnesota. Toinen Wild-ottelu aloittaa samalla Canucksin neljän pelin mittaisen vieraspeliputken.

Tämän vieraspeliputken aikana kohdataan Wildin lisäksi Boston, Columbus ja Calgary. Näistä Wild ja Flames ovat etukäteen "mahdottomia joukkueita voittaa", Columbus ollaan sen sijaan onneksi voitettu jo kaksi kertaa. Boston-peli onkin sitten mielenkiintoinen Itä-Länsi -kamppailu ja näissä peleissä Canucks on yleensä pelannut voitollisesti; viime kaudella voitettiin Idän joukkueita vastaan pelatuista otteluista yhdeksän peliä kymmenestä ja tällä kaudella saldo on toistaiseksi kaksi voittoa kahdesta pelistä.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Omat plussat ja miinukset ottelusta:

+ Morrison. Pelasi kauden parhaan pelinsä, ja oli mielestäni Canucksin paras hyökkääjä. Haastoi puolustajia hyvällä liikkeellään koko ottelun ajan, luistin kulki kuin NHL-joukkueen ykkössentterillä konsanaan.

+ Bieksa jatkaa nousuaan Canucksin parhaiden puolustajien joukkoon. Nyt uskallan jo sanoa, että kauden alussa mainostettu "erinomainen puolustuksen top 3" on vaihtunut "erinomaiseen puolustuksen top 4'seen".

+ Edler jatkaa vakuuttavia otteitaan, hyvin avaussyöttöjä jakelevaa ja virheetöntä peliä. Harmi, että hänet lähetetään Mooseen nyt kun saamme Rory "all-star" Fitzpatrickin takaisin miehistöön.

+ Ensimmäinen ja toinen erä olivat hyvää peliä, kaverin maalivahti tosin avitti hieman.


- Kolmas erä meni perseilyksi. Olisi vain pelattu samaa tahtia kuin kaksi ensimmäistä, nyt kun kerrankin oli mahdollisuus tehdä vielä lisää maaleja.

- Tremblay vaikuttaa aika turistilta, ainakin omassa päässä pelatessaan. Hyvä laukaus hänellä on, ja siitä on paljon hyötyä ylivoimalla, mutta muuten aika vaisua peliä. Ainut etu Coulombeen verrattuna on koko. Jos saisin päättää, Tremblay lähtisi Mooseen ja Edler pysyisi Canucksissa.

- Näslund jatkaa valitettavasti heikkoja otteitaan. Ei saa mitään aikaa hyökkäyspäässä, luistin ei kulje, eikä pääse edes hyökkäysalueelle kiekon kanssa (jos pääsee niin kiekko viedään kuin tikkari pikkulapselta). 6mil kaudesta tällaisilla otteilla on enemmän kuin liikaa. Kahdessa viime pelissä Nazzya ei ole erottanut Gorenista, jos luistelutyyliä ja kokoa ei lasketa mukaan.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Chip Whitley kirjoitti:
- Tremblay vaikuttaa aika turistilta, ainakin omassa päässä pelatessaan. Hyvä laukaus hänellä on, ja siitä on paljon hyötyä ylivoimalla, mutta muuten aika vaisua peliä. Ainut etu Coulombeen verrattuna on koko. Jos saisin päättää, Tremblay lähtisi Mooseen ja Edler pysyisi Canucksissa.
Tremblay nyt on selvä ylivoimapakki ja on oikeastaan ollut tätä aina. Tasakentin ja alivoimalla ei suurtakaan käyttöä, vaikka syötöt lähtevät välillä ihan mallikkaasti. Uralla NHL:ssä parhaimmalla kaudella (1999-00) 10 maalia, tämän jälkeen kerran yhdeksän maalia ja kerran kahdeksan maalia - maalilukemat kertovat hyvästä laukauksesta jotain.

Canucksilla on kuitenkin riveissään Salo, Öhlund ja Bieksa, jotka pystyvät myös laukomaan kovaa ja pelaamaan muutenkin paremmin, joten minäkään en näe Tremblaylle jatkossa varsinaista tarvetta. Salo on tehnyt NHL:ssä parhaalla kaudella 10 maalia 59 ottelussa, Öhlund on iskenyt 14 osumaa kakkosylivoiman ajoilla ja Bieksa on menossa tällä tahdilla noin 15 maaliin. Ei tässä välttämättä siis tarvita Tremblayn kaltaista erillistä ylivoimapakkia.

Lisäksi minäkin olen sitä mieltä, että Edler on pelannut sen verran hyvin, että toivottavasti poika saisi jatkaa pelejään Salon palattua kentille.

Chip Whitley kirjoitti:
- Näslund jatkaa valitettavasti heikkoja otteitaan. Ei saa mitään aikaa hyökkäyspäässä, luistin ei kulje, eikä pääse edes hyökkäysalueelle kiekon kanssa (jos pääsee niin kiekko viedään kuin tikkari pikkulapselta). 6mil kaudesta tällaisilla otteilla on enemmän kuin liikaa. Kahdessa viime pelissä Nazzya ei ole erottanut Gorenista, jos luistelutyyliä ja kokoa ei lasketa mukaan.
Osittain samaa mieltä, tosin ei Näslund nyt mikään Goren sentään ole ollut. Tosiasiahan se kuitenkin on, että Näslund ei ole ollut palkkansa arvoinen hyökkääjä koko kaudella ja tällä hetkellä hänellä on ehkä vielä tavallista tehottomampi jakso menossa. Tehopisteillä mitattuna hän on samassa sarjassa Alexei Kovalevin, Robert Langin, Ladislav Nagyn ja Pavel Datsyukin kanssa ja tämä nelikko pelaa 2-3 miljoonaa halvemmalla.

Henkisesti Näslund on joukkueelle edelleen tärkeä ja tästä kertoo ehkä jotain se, että Morrison on saanut pelinsä kulkemaan Näslundin tultua samaan ketjuun. Ketju pelaa tällä hetkellä kuitenkin mielestäni ihan hyvää kahden suunnan peliä, joten ketjun kokonaisuus ei ole mielestäni huono. Tehot ovat yllättäen levänneet viime peleissä Morrisonin harteilla, mutta toivottavasti Näslundkin pääsisi jatkossa tehopisteiden makuun.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Chip Whitley kirjoitti:
- Näslund jatkaa valitettavasti heikkoja otteitaan. Ei saa mitään aikaa hyökkäyspäässä, luistin ei kulje, eikä pääse edes hyökkäysalueelle kiekon kanssa (jos pääsee niin kiekko viedään kuin tikkari pikkulapselta). 6mil kaudesta tällaisilla otteilla on enemmän kuin liikaa. Kahdessa viime pelissä Nazzya ei ole erottanut Gorenista, jos luistelutyyliä ja kokoa ei lasketa mukaan.

Mies on kuitenkin joukkueen kolmanneksi paras pistenikkari ja paras maalintekijä. Joten eihän tässä kulje monella muullakaan luistin niinkuin pitäisi.
Toki Näslundin "tasoinen" kaveri pitäisi olla kyllä enemmän esillä, mutta vaatii tietty muidenkin onnistumisa joista Morrison nyt on ilmeisesti alkanut syttymään. Mutta onhan tässä nyt lähdetty jo pieneen nousuun ainakin maalilukujen suhteen, josko se kipinä siitä leimahtaisi kohtapuoliin Marcuksellekin. Itsekin odotin #19 enemmän mutta hankalahan se on yksin saada kaikkea aikaan.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
CorporalSyd kirjoitti:
Tässä hieman piristystä päivään (Youtube):

Rory Fitzpatrick Attack Ad: Scott Niedermayer

Rory Fitzpatrick Attack Ad: Niklas Lidstrom

Jenkit osaa kyllä tämän törkykampanjoinnin.. :D
Hienoja videoita. Kyllä se Fitzpatrick sitten osaa kyykyttää näitä pahimpia kilpailijoitaan. En muista, että Rorylla olisi koskaan ollut Lidströmin tapaan -4 tehosaldoa yhdessä pelissä, joten tähän onkin nyt hyvä vedota. Jotkut vielä viitsivät pitää Lidströmiä NHL:n parhaana puolustajana. Kehtaavatkin tämän videon jälkeen.

--

Goren ja Edler Mooseen

http://www.moosehockey.com/news/press_releases2.php?press_id=997

Gorenin lähdön ymmärtää, sillä mies ei oikein ole hyvistä farmipeleistään huolimatta NHL-tason pelaajia. Edlerin laittaminen Mooseen onkin sitten mielenkiintoisempi juttu. Pelillisesti Edler kun olisi ehdottomasti ansainnut paikkansa NHL:stä. Hän oli selvästi parempi kuin Coulombe, parempi kuin Tremblay tai Fitzpatrick (tosin Fitzpatrick aloitti hyvin ja taisi pelata ennen sairauslomaansa kipeällä jalalla) ja mielestäni kokonaisuutena pelaamissaan peleissä aika lähellä Krajicekin tasoa.

Edlerin aikana omissa soi 12 pelissä vain kerran (Edler pelasi ottelua kohden noin 12:30 ja alivoimaa peliä kohden noin minuutin) ja nuori ruotsalainen teki oman pään pelillä hyvän vaikutuksen; Edler teki erittäin vähän virheitä, luki peliä hyvin ja sijoittui hienosti ja teki alakerrassa kokemukseensa nähden erittäin järkeviä ratkaisuja kiekottomana puolustajana. Vaikka kokemusta kovista peleistä ei ollut juuri ollenkaan, Edlerin tyyni peli esimerkiksi kärkikarvauksen alla oli hienoa katsottavaa.

Ehkä tässä farmiin passituksessa on kuitenkin suurin syy siinä, että Edler pelasi NHL:ssä erittäin pienillä riskeillä ja hänestä halutaan koulia kuitenkin esikuvansa Öhlundin tapainen monipuolinen puolustaja, joka menestyy myös hyökkäyspäässä. Farmissa Edlerille tarjoutuu parempi mahdollisuus kehittyä kiekollisessa pelissä kuin NHL:ssä, jossa hän olisi luultavasti jatkossakin antanut hyökkäyksissä vain lyhyen syötön omille.

Siitä olen kuitenkin tällä hetkellä lähes varma, että Edler nähdään vielä tämän kauden aikana ylhäällä. Myös siitä olen lähes varma, että tulevaisuudessa hän tulee olemaan tärkeä osa Canucksin puolustusta. Kumpikohan mahtaakaan kehittyä jatkossa tärkeämmäksi lenkiksi alakerrassa, Bieksa vai Edler? Molemmilla on kykyjä nousta joukkueen puolustuksessa avainpakkien joukkoon - Bieksa tosin on tätä jo ollutkin tämän kauden alun.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
nuck kirjoitti:
Kumpikohan mahtaakaan kehittyä jatkossa tärkeämmäksi lenkiksi alakerrassa, Bieksa vai Edler? Molemmilla on kykyjä nousta joukkueen puolustuksessa avainpakkien joukkoon - Bieksa tosin on tätä jo ollutkin tämän kauden alun.

Jos näistä pitäisi äänestää niin itsellä ääni menisi selvästi Bieksalle. Usko tuohon heppuun on aika kova tällä hetkellä. Ennen kautta toivoi Bieksalle vastuuta ja hiljalleen hän onkin noussut Vancouverin ykköspakiksi. Tai no kyllähän Ohlund ja Mitchell siinä lähellä ovat, ehkä vielä välillä ohitsekin. Mutta muutamissa peleissä Bieksa on mielestäni ollut pakiston liideri. Hienoja taklauksia, kovia vetoja, hyvää sijoittumista - vastuu sekä ylivoimissa että alivoimissa on kasvanut lähelle maksimia.

Omasta mielestä Bieksa on jo nyt noussut avainpakkien joukkoon ellei jopa THE avainpakiksi. Vancouverin pakistossa vain kolme pakkia on pelannut kaikki ottelut; Bieksa, Ohlund ja Krajicek. Hieman jos vertailee heidän tilastojaan niin huomaa Bieksan merkityksen.

Bieksa, 6+8=14, +0, 78 laukausta, 22 min/game
Ohlund, 3+10=13, -7, 66 laukausta 25 min/game
Krajicek, 1+5=6, -9, 46 laukausta 21 min/game

Eli Bieksa on tehnyt eniten maaleja ja pisteitä, paras +/- ja eniten laukauksia. Bieksan peliaikakin on lisääntynyt alkukauden noin 17 minuutista nykyiseen 25-26 minuuttiin.

Tätä taustaa vastaan en osaa oikein kuvitella, että Edler nousisi ainakaan tärkeämmäksi lenkiksi pakistoon. Hyväksi pakiksi hänelläkin on hyvät mahdollisuudet. Toki pitää huomioida, että Edler on 5 vuotta nuorempi kuin Bieksa, joten saman ikäisenä Edler voi toki olla parempi kuin Bieksa nyt.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Jotain pientä viimeöisestä pelistä:

- Jo toinen peli putkeen kun pelaaja joka ei ollut kentällä sai syöttöpisteen, mutta ei plussaa tehotilastoon (tasakentällisin). Viime pelissä vaihtoon ehti pompata Krajicek, nyt Mitchell.

- Bieksa laukoi 8 kertaa kohti maalia, 3 kertaa ohi maalin, ja kellotti pakistosta eniten peliaikaa, 26.32. Unohtamatta tätä loistavaa, enemmän amerikkalaisessa jalkapallossa käytettyä taklausta.

- Alivoimapeli toimi hyvin, Canucks on kotijoukkueena liigan kahden parhaan joukossa mitä alivoimaprosentteihin tulee.

- Canucksilta hylättiin (jälleen kerran) maali. Burrows koski Kipperiin, mutta mikäli Kipper olisi pelannut tilanteen kunnolla ilman "Vokouneita", tätä kosketusta tuskin olisi edes huomannut. Jos tuomareille riittää maalin hylkäämiseen se, että hyökkääjä hipaisee maalivahtia merkityksettömästi ja maalivahti laittaa tästä Oscarin arvoisen esityksen pystyyn, ei siinä mitään, kunhan se maali hylätään joka kerta.

Muutenkin vituttaa aivan äärettömästi nämä tietyt maalivahdit jotka tekevät jääkiekosta jalkapalloa, suurimpina esimerkkeinä Roloson ja Vokoun. Rolosonkin muutama ottelu sitten, kesken kovan Canucks-painostuksen, vetäisi todellisen ässän hihastaan. Kiekko oli pyörinyt alueella noin 45 sekuntia, oli sillä hetkellä kulmassa, ja Roloson alkaa yht'äkkiä pyöritellä päätään maalinsa suulla. Ihmettelin että mitäs nyt tapahtuu, mutta tämä olikin vain tapa saada maski pois päästä ja sitä kautta pelikatko. Eikä edes jäähyä.

---

Edit: Näslund kertoo Sunissa:

"It was Naslund's 22nd point in 32 games since offensive linemate Todd Bertuzzi was traded, and one more point than was managed by Iginla, who was minus-one.

"Obviously, I don't get the chances I used to; there's no denying that," Naslund said. "I'm trying to do what I can to contribute in other areas. I like to score goals. I like to make plays and have the puck a lot. But what can you do?"

He could ask for a trade or at least tell the manager he'd be willing to waive his no-trade clause, something that was rumoured recently and made it into an eastern newspaper.

"I have a lot of feelings for this team and this city," Naslund said, flatly rejecting the idea of leaving. "I'd like to see myself retire as a Canuck.

"Yeah, it's a different team -- no doubt about that. But I'd like to see us have success and get into the post-season. The key for here is to build a winning team.""


Ja loukkaantumisista:

"Defenceman Sami Salo skated again Thursday morning, but isn't yet sure if he will be able to return in time for Saturday night's game against the Minnesota Wild.

"It's tough to say," Salo said. "Every day might be a little different. Today I was a little bit more sore from yesterday's practice but overall I think I'm improving ... I couldn't barely raise my hand for the first three days."

Salo has refused to offer specifics about the injury. All the team has said is that it's a shoulder/neck problem.

"It's still a mystery," Salo said, laughing."



"The news is better for Vancouver's other injured player. Winger Taylor Pyatt said he thinks he will be back for Saturday night's game. Pyatt has missed four games with a shoulder injury suffered in the first period of a Dec. 4 game against Edmonton."
 
Viimeksi muokattu:

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Chip Whitley kirjoitti:
Edit: Näslund kertoo Sunissa:


He could ask for a trade or at least tell the manager he'd be willing to waive his no-trade clause, something that was rumoured recently and made it into an eastern newspaper.

"I have a lot of feelings for this team and this city," Naslund said, flatly rejecting the idea of leaving. "I'd like to see myself retire as a Canuck.

"Yeah, it's a different team -- no doubt about that. But I'd like to see us have success and get into the post-season. The key for here is to build a winning team.""[/I]

Jos nyt oikein ymmärsin huonolla englannin kielen taidollani, niin itse uskaltaisin ainakin treidata näslundin poies. Vaikkakin mies tuntee olevansa kunnon Canucks mies ja uraansa loppuvan toivoo myös täällä. Tilalle vaa vaikka kovalchuck. Mutta tuo no-trade juttu on varmaankin hankala purkaa, vai onko?
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Laitetaan myös Flames-pelistä lyhyttä juttua, vaikka näin vuorokausi pelin jälkeen.

nuck kirjoitti:
Ja nyt kun joukkuetta on jo ehdittykin kehumaan, palataan nopeasti maan pinnalle ja katsotaan tulevaa otteluohjelmaa; seuraava ottelu pelataan torstain ja perjantain välisenä yönä Calgarya vastaan, jolta on otettu jo kaksi kertaa turpiin tämän kauden aikana....Näistä Wild ja Flames ovat etukäteen "mahdottomia joukkueita voittaa"...
Onneksi vain etukäteen, sillä Canucks otti kuin ottikin henkisesti erittäin tärkeän 3-1 voiton Calgarysta, pelaten yhden kauden ehjimmistä peleistään. Samalla joukkue paranteli edes hieman murheellista Luoteisen divisioonan sisäisten pelien saldoaan - voitolla saldoksi tuli kolme voittoa ja yhdeksän tappiota ja tätä on mahdollista parannella entisestään, kun joukkue kohtaa kahdessa seuraavassa ottelussa Minnesotan.

Calgary-pelin yksi suurimmista sankareista oli maalivahti Luongo, joka voitti tällä kerralla Kiprusoffin tässä kahden huippuvahdin taistelussa. Kiprusoff pelasi myös hyvän pelin, mutta hävisi taistelun tästä huolimatta. Luongo teki läpi pelin hyviä torjuntoja ja turhautti Flamesin etenkin Canucksin pelatessa alivoimalla. Vähän outo tilanne vielä tässäkin vaiheessa kautta, että voi sanoa Canucks-maalivahdin olleen parempi Luoteisen divisioonan sisäisessä pelissä kuin Kiprusoffin.

Toinen suuri onnistuja oli puolustaja Willie Mitchell, joka johti tälläkin kerralla erittäin hyvin toiminutta Canucksin alivoimapeliä. Mitchell pelasi alivoimaa peräti 9:41 ja kertaakaan Calgary ei onnistunut tekemään maalia, vaikka sai yrittää ylivoimaa kahdeksan kertaa. Canucks peluutti muutenkin Mitchellia ja Kevin Bieksaa paljon Flamesin viime peleissä todellisessa liekeissä ollutta ykköstä vastaan. Taktiikka toimi hienosti, sillä Calgaryn ykkönen oli tehnyt neljässä viime pelissä (ennen Canucks-ottelua) yhteistehot 9+13, mutta jäi nyt pisteittä.

Mitchellin lisäksi Kevin Bieksa ja Mattias Öhlund vakuuttivat jälleen kerran. Öhlund teki hyvällä nousullaan pelin tasoitusmaalin toisessa erässä hienon Näslundin syötön jälkeen, sai tehopörssiin +2, pelasi 26:28, laukoi kolmesti ja pelasi erittäin hyvän pelin. Maali oli Öhlundilta toinen kahdessa viime pelissä. Bieksa ahkeroi puolestaan 26:32, laukoi peräti kahdeksan kertaa kohti maalia ja kolme kertaa ohi tai blokkeihin ja taklasi kaksi kertaa.

Bieksa on laukonut viimeisissä kolmessa pelissä (kaksi kertaa Flames, kerran Phoenix) peräti 20 kertaa kohti vastustajan maalia, hänen pistepörssinsä on karttunut näissä peleissä pisteillä 2+2 ja tehopörssi +5 lukemalla. Canucksin onni, että Nonis onnistui tekemään Bieksan kanssa viime kesänä kaksivuotisen ja lähes minimipalkkaisen sopimuksen. Seuraava sopimus -toivottavasti heti vuoden vaihduttua vuodeksi 2008- tullee olemaan näillä näytöillä aika moninkertainen nykyiseen nähden.

Hyökkäyspäässä Brendan Morrison jatkaa vahvaa menoaan. Flamesia vastaan pelin lopullisesti ratkaissut 3-1 maali, Canucksin hyökkäyksen eniten jääaikaa ja aloitukset omille 57%:sti (11-8). Viimeisissä neljässä pelissä Morrison on tehnyt kuusi (2+4) pistettä ja voittanut aloituksia noin 60%:n teholla. Morrisonin ketjussa pelaava Matt Cooke on ollut viime aikoina toinen onnistuja; Flames-pelissä yksi syöttö, kolme hyvää taklausta ja valinta kentän parhaaksi pelaajaksi.

Kuten on tullut jo aikaisemmin mainittua, Näslundin siirryttyä joukkueen kakkoseen, ketjun muut pelaajat ovat päässeet koko ajan paremmin esiin. Nyt onkin sitten mielenkiintoista nähdä, miten Canucks aikoo peluuttaa ketjujaan, kun Pyatt palaa kentille. Alkukauden surkeasti pelannut Bulis on pelannut ihan hyvin kaksosten kanssa (kolme maalia viimeisissä neljässä pelissä) ja kakkonenkin tuntuu toimivalta ketjulta tällä vanhasta tutulla kokoonpanolla.

Toisaalta Pyatt on edelleen loukkaantumisestaan huolimatta joukkueen toiseksi paras maalintekijä (nyt jaettu sellainen Daniel Sedinin kanssa) ja hän teki juuri ennen loukkaantumistaan pelin voittomaalin Coloradoa vastaan, joten periaatteessa hänelle kuuluisi paikka ykkösestä tai kakkosesta. Lisäksi laittamalla Pyattin pelaamaan Morrisonin ja Näslundin kanssa, Canucks saisi kasaan uudistetun "WCE:n", jossa isokokoinen Pyatt toimisi "Bertuzzina" ketjun voimahyökkääjänä.

Mielenkiintoista nähdä, miten valmennus tulee muokkaamaan ketjuja, vai muokkaako ollenkaan ja laittaa Pyattin tuomaan maalintekotaitoa Keslerin ketjuun.

--

Mr. Smith kirjoitti:
Jos näistä pitäisi äänestää niin itsellä ääni menisi selvästi Bieksalle. Usko tuohon heppuun on aika kova tällä hetkellä. Ennen kautta toivoi Bieksalle vastuuta ja hiljalleen hän onkin noussut Vancouverin ykköspakiksi. Tai no kyllähän Ohlund ja Mitchell siinä lähellä ovat, ehkä vielä välillä ohitsekin. Mutta muutamissa peleissä Bieksa on mielestäni ollut pakiston liideri. Hienoja taklauksia, kovia vetoja, hyvää sijoittumista - vastuu sekä ylivoimissa että alivoimissa on kasvanut lähelle maksimia.
Minullakin on vankka usko Bieksan kykyihin nyt ja tulevaisuudessa, sillä hän oli jo työsulkukaudella Moosessa erittäin hyvä ja on pelannut nyt (odotuksiin nähden) loisteliaan alkukauden. Mutta vaikka tilastoista voisi muuta lukeakin, Mitchellia, Öhlundia tai Saloa parempi hän ei ole mielestäni kokonaisuutena ollut. Hyvä nelospakki kuitenkin ja on pystynyt ottamaan vastaan menestyksekkäästi myös isompia minuutteja silloin kun niitä on tarvittu.

Itse odottelin ennen kautta, että Canucksilla olisi vahva puolustuksen top3 ja Krajicek/Bieksa tulisi ratkaisemaan sen, kuinka vahva puolustus on kokonaisuutena. Tällä hetkellä näyttää siltä, että etenkin Bieksa on mennyt jälleen niin paljon eteenpäin, että puolustus ei tule tuottamaan - etenkään Luongon kanssa - joukkueelle ongelmia. Nonisin riski puolustuksen kanssa on siis kannattanut.

"Kysymykseeni" Bieksasta ja Edlerista sen verran, että kyseessähän on kaksi aika erilaista puolustajaa ja näin ollen on hyvin vaikea lähteä arvioimaan näiden kahden paremmuutta esimerkiksi kolmen kauden päästä. Bieksa on näistä kahdesta enemmän Chris Cheliosin tyylinen taistelija; hän pelaa fyysisesti, hän pelaa suurella tunteella, taklaa, tekee pisteitä ja jopa tappelee välillä. Bieksa tartuttaa taistelumielialaa koko joukkueeseen ja fanit pitävät tälläisesta pelaajasta.

Edler vaikuttaa olevan puolestaan enemmän esikuvansa Mattias Öhlundin kaltainen hiljainen joukkueen luottomies (vaikka hyökkäystehoistakin saatiin viime kauden aikana hyvä käsitys WHL:ssa). Ei tee kentällä lähellekään niin paljon faneihin meneviä näkyviä asioita, mutta pelaa oman tonttinsa varmasti, älykkäästi, hoitaa tehtävänsä kunnialla pysymällä koko ajan pelin sisällä ja (toivottavasti tulevaisuudessa..) pelaa illasta toiseen tasaisesti ja hyvällä tasolla. Pelin jälkeen moni ei välttämättä edes huomaa hänen olleen kentällä, mutta miehen merkityksen joukkueelle näkee (mikäli kehittyy Öhlundin tasolle) valmennuksen antamasta peliajasta.

Öhlundin tavoin joukkuetta enemmän seuraavat fanit ja seurakaverit pitävät tälläistä pelaajaa suuressa arvossa - Öhlundkin oli useissa vertailuissa enemmän joukkuetta seuraavien mielestä parempi pelaaja kuin Jovanovski, vaikka Jovanovski oli pelissä usein enemmän esillä ja ratkaisi Öhlundia useimmin pelejä vastustajan päähän maaleilla ja syötöillä.

Mutta kuten sanottu, näiden kahden puolustajan keskinäistä tulevaisuuden paremmuutta ei voi vielä sanoa ollenkaan varmaksi. Tällä hetkellä Bieksa on jo kehittynyt hyvälle tasolle, mutta hän on tosiaan aika paljon vanhempi ja hänellä on enemmän kokemusta ammattilaisena. Molemmat ovat kuitenkin kehittyneet nopeasti NHL-tasolle ja molempia yhdistää se, että kykyjä hyvään tulevaisuuteen on olemassa. Lisäksi yhtäläisyys on myös siinä, että Canucksin kykyjenetsijät voivat kerrankin onnitella itseään näiden puolustajien löytämisestä.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Ensi yönä Canucks kohtaa Wildin Garagessa, ja luvassa on jälleen kerran tiukka kohtaaminen. Maaleilla tuskin herkutellaan, veikkaan että pelissä tehdään yhteensä maksimissaan 5 maalia. Toivotaan Canucksille kauden ensimmäistä voittoa Lemairen joukoista. Viime Flames-peli oli tärkeä peli Canucksille, eikä tämä poikkea tuosta ollenkaan. "Pakko" olisi näitä NW-divisioonan joukkueita voittaa jos playoffeihin meinataan kauden päätyttyä päästä.

Pyatt palaa joukkueeseen, Salo ei. Salon on kuitenkin tarkoitus lähteä mukaan joukkueen seuraavalle vieraspelireissulle (19. Minnesota, 21. Boston, 22. Columbus), ja toivottavasti pääsee mukaan pelaamaan jo 19. päivä Wildia vastaan.

Kaksi ensimmäistä kenttää pysyy samoina, kolmonen on koostumuksessa Burrows - Kesler - Linden ja nelonen koostumuksessa Green - Chouinard - Pyatt. Pyatt tulee korvaamaan Chouinardin ylivoimassa, muuten YV-koostumuksetkin pysyvät samoina.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Vähämaalinen mutta suht viihdyttävä matsi, Luongo teki todellisen emämogan Demitran maalissa ja jotenkin vaikutti siltä että meni pistämään sen pakkien piikkiin vaikka täysin oma moga.

2 YV-maalia ja voitto, Wild olisi ansainnut pisteet ollen täysin hallitseva osapuoli mutta Luongo paikkasi mogansa hyvin ja pisti luukut kiinni parilla mahtavalla torjunnalla. Vähän tosin vaikutti siltä että se hylätty maali oli oikeasti maali mutta kiekko ei surkeasta maalikamerakuvasta erottunut tarpeeksi selvästi.

EDIT: Bieksa jatkaa mahtavia otteitaan, varmaa peruspeliä omassa päässä hyvällä fyysisyydellä höystettynä ja hyökkäyspäässäkin tukee hyvin loistavalla vedollaan. Oli mielestäni Nucksien paras pakki.
 
Viimeksi muokattu:

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Daespoo kirjoitti:
Vähämaalinen mutta suht viihdyttävä matsi, Luongo teki todellisen emämogan Demitran maalissa ja jotenkin vaikutti siltä että meni pistämään sen pakkien piikkiin vaikka täysin oma moga.

Kyllä Luongo itse asiassa kävi seuraavalla mainoskatkolla pyytämässä anteeksi joukkuetovereiltaan kämmäystään. Hän vain ihmetteli miten koppasi noinkin vinoon, ja jutteli Bieksan kanssa siitä.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Erikoinen peli;

Voitto oli kauden ensimmäinen Canalplussalla nähdyistä peleistä, voitto oli kauden ensimmäinen Minnesotasta ja voitto tuli ottelusta, jossa vastustaja oli parempi (kauden aikana on nähty useita pelejä, joissa Canucks on vastaavasti vienyt kenttätapahtumia, mutta jäänyt pisteittä). Hyvä, että välillä mennään näinkin päin.

Willie Mitchell oli kentän paras pelaaja. Uskomattoman hienoa sijoittumista alakerrassa ja mahtavaa pelinlukutaitoa/mailapeliä, joilla katkaistiin monta pahaa tilannetta. Hänen pakkiparinsa Bieksan peliä oli jälleen myös ilo katsoa. Parin yhteinen roolijako tuntuu erittäin toimivalta. Kaksikko on omassa hommassaan (vastustajan ykkösketjuja vastaan varjostuspeliä pelaavana kaksikkona) yksi liigan parhaista.

Hiljattain kasatun Mitchell-Bieksa -kaksikon loistaessa, Mattias Öhlund on saanut kerrankin enemmän kahteen suuntaan pelaavan puolustajan aseman. Minnesotaa vastaan Öhlund iski pelin voittomaalin ja on tehnyt nyt hiljattain hyökkäysvastuuta aikaisempaa enemmän saatuaan kolmessa viime ottelussa kolme maalia. Tämän kauden kokonaismaalimäärä on tällä hetkellä viisi, joten tällä tahdilla Öhlund on tekemässä viime kausien tapaan sen noin 13-14 osumaa.

Hyökkäyspäässä loukkaantumisesta toipunut ja ensimmäisen pelin sairausloman jälkeen pelannut Taylor Pyatt oli aika pihalla koko pelin. Markus Näslund jatkaa hänkin heikkoa jaksoaan ja viime aikoina loistanut Brendan Morrison pelasi hänkin taas vähän heikomman pelin. Positiivista hyökkäyksessä oli sen sijaan Trevor Lindenin onnistuminen pitkän tauon jälkeen, Sedinin kaksosten hyvä ylivoimapeli ja kaksikon Kesler-Burrows vakuuttavien esitysten jatkuminen alivoimalla.

Maalilla Luongo on nostanut tasoaan viime aikoina. Calgarya vastaan hän voitti kahden huippumaalivahdin taistelussa Kiprusoffin ja jälleen hän pelasi avausmaalia lukuun ottamatta hienon ottelun. Ilman Luongon vakuuttavaa peliä, Wild olisi karannut kahdessa ensimmäisessä erässä ehkä jo liian kauas. Erittäin tärkeää, että Luongo saa itseluottamusta oman divisioonan sisäisistä peleistä näillä tiukoilla voitoilla.

Helpon näköisesti menneestä pelin avausmaalista Luongo kertoi canucks.comin otteluraportissa seuraavaa;

“It was a bit of a knuckler. I mean, I had it, and then it kind of dropped on me at the last second. They aren’t the kind of goals you want to give up, but stuff like that’s going to happen sometimes, and the most important thing is the way you bounce back.”

Luongo kertoi samassa raportissa myös sen tosiasian, että Canucks oli kahdessa ensimmäisessä erässä heikko, mutta paransi onneksi peliään kolmanteen ja otti lopulta vain yhden erän kohtalaisen hyvällä pelillä voiton ehkä tavallistakin nälkäisemmästä Minnesotasta;

“I don’t think we were very pleased with our first 40 minutes of play,” admitted Luongo, who stopped 24 shots through 40 minutes “but in the third period, we played pretty well. I think they only had four shots on goal, and we scored a big power-play goal, so we’ll take this win.”
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
nuck kirjoitti:
Voitto oli kauden ensimmäinen Canalplussalla nähdyistä peleistä

Jos en ihan väärin muista taanoin pelattu Canucks-Avalanche, joka päättyi 2-1 oli myös Canal+ ottelu.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Hiisi_van_Holten kirjoitti:
Jos en ihan väärin muista taanoin pelattu Canucks-Avalanche, joka päättyi 2-1 oli myös Canal+ ottelu.
Sitten tämä ottelu meni minulta ohi. Muistan vain, että tuota Avalanche-peliä edeltävä Anaheim-peli (pelattiin 30.11) näytettiin kanavalla. Coloradoa vastaan en ole nähnyt Vancouverilta tällä kaudella (Canalplussalla) kuin 4.11 pelatun ottelun, joka päättyi Avalanchen 3-2 kotivoittoon.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Linkkejä

Vancouver Sunin Iain MacIntyre kirjoittaa Luongosta;

http://www.canada.com/vancouversun/...id=0d624a49-3aa8-46fe-9033-0b0735f085ef&k=923

"I've been feeling well for a long time," Luongo said Saturday. "You always want to improve, always want to do your best. Right now, I'm in a really good comfort zone. It pretty much feels like home."
"I think it's just a matter of him being a lot more comfortable with all the changes," assistant coach Rick Bowness said.

"It's a change from a non-hockey market to a hockey market. It's a change of expectations. It's a change of teammates; he's got a whole new defence in front of him," Bowness continued. "It's a change of conference; he's never been out west, never seen these shooters. I think it's just a combination of all the changes.

"Now he's very comfortable with our team and his surroundings."
"We're scoring more goals; that makes it easier on everyone," Henrik Sedin said after helping, with brother Daniel, set up both Canuck goals. "The forwards have confidence and Lui doesn't feel like he has to stop every shot. I still think he's been unbelievable the whole year. It was just a matter of us not scoring, so every goal he let in put such focus on him."
Linden said: "I believe this: Players welcome pressure. Most do. That's how you get to be a National Hockey League player. You want pressure. He gives our team a lot of confidence back there. He's so professional, extremely confident, extremely down to earth. He gives our team a lot of backbone.

"I think maybe what's happening is we're re-identifying with who we are as a team. We went through a stretch where it was, like: 'Who are we?' We're getting back to our identity."

Vancouver Provicen Jason Botchford kirjoittaa puolestaan Alexandre "hat trick" Burrowsista;

http://www.canada.com/theprovince/news/sports/story.html?id=ab13d5e5-0e41-43f7-bd3f-ce3584c15924
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jos on yksi asia mitä NHL:stä ei kannata ottaa vakavasti niin se on joukkuekavereiden hehkutukset. Samat jätkät saisivat todennäköisesti Mika Niskasen kuulostamaan Norris-kalibeerin pelaajalta.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Daespoo kirjoitti:
Jos on yksi asia mitä NHL:stä ei kannata ottaa vakavasti niin se on joukkuekavereiden hehkutukset. Samat jätkät saisivat todennäköisesti Mika Niskasen kuulostamaan Norris-kalibeerin pelaajalta.
Tottahan tuo on. Mutta totta on myös se, että Luongo on tosiaan parantanut otteitaan kauden mittaan, on tällä hetkellä kuuma maalivahti, ja se, että alkukaudesta Canucksin hyökkäyksen tehottomuus vei hyvin pelanneelta Luongolta yleistä arvostusta. Canucks-maalivahdin torjunnat kun olisivat riittäneet normaalitason viimeistelyllä selvästi useammin voittoihin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Joo se on aivan totta mutta siihen riittää tosiaan omat silmät ja tilastojen tutkiminen, nuo Sedinien höpötykset ovat lähinnä huumori-osastoa.
 

TML

Jäsen
Ennen Canucks-Wild peliä Jim Hughson ja kumppanit hehkuttivat Markus Näslundin erittäin hyvin kehittynyttä puolustustaitoa. Kuulemma viime aikoina ottanut loistavasti puolustuspään toimensa. Jutussa näytettiin eri tilanteita jossa Näslund tulee puolustuksen apuun ja karvaa kiekon joko heittäytymällä tai muuten pois.
Pätkästä jätettiin tosin Matthew Lombardin maali viime viikolta pois.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
TML kirjoitti:
Ennen Canucks-Wild peliä Jim Hughson ja kumppanit hehkuttivat Markus Näslundin erittäin hyvin kehittynyttä puolustustaitoa. Kuulemma viime aikoina ottanut loistavasti puolustuspään toimensa. Jutussa näytettiin eri tilanteita jossa Näslund tulee puolustuksen apuun ja karvaa kiekon joko heittäytymällä tai muuten pois.
Pätkästä jätettiin tosin Matthew Lombardin maali viime viikolta pois.

Onhan Näslund ollut tällä kaudella paljon monipuolisempi pelaaja kuin aikaisemmilla kausilla. Juuri tämä hyvällä asenteella tehty takakarvaus on ollut hienoa katsottavaa, vaikka tämä Lombardin maali menikin täysin kapteenin piikkiin.

Mutta silti, en tiedä teistä muista Canucks-faneista, mutta minä ainakin mieluummin ottaisin sen Näslundin joka paukuttaa kaudessa 50 maalia, kuin tämän nykyisen 25 maalin Näslundin hyvällä puolustusosaamisella. Näitä hyvin puolustamaan tulevia hyökkääjiä - noin 20 maalin miehiä - kun saa huomattavasti paljon halvemmalla.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Edellisestä olen samaa mieltä Chipin kanssa.

Nyt on taas se aika vuodesta kun U-20 kisat lähestyvät ja taas nehän ovat jälleen yksi paikka mitata joukkueiden skouttaustoiminnan onnistumista. Joten olisi mukavaa mikäli enenmän tietävät viitsisivät tehdä sellaisen listan, että ketä Canucks prospecteja on pääsemässä kisoihin tai kenties jo valittu joukkueeseensa.

Kiitos jo etukäteen!
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Hiisi_van_Holten kirjoitti:
Nyt on taas se aika vuodesta kun U-20 kisat lähestyvät ja taas nehän ovat jälleen yksi paikka mitata joukkueiden skouttaustoiminnan onnistumista. Joten olisi mukavaa mikäli enenmän tietävät viitsisivät tehdä sellaisen listan, että ketä Canucks prospecteja on pääsemässä kisoihin tai kenties jo valittu joukkueeseensa.

Lyhyesti:

Leksandissa ja Morassa pelattavissa alle 20-vuotiaitten MM-kisoissa pelaa tänä vuoden vaihteessa 4 Canucks-prospectia:

- Kanadan joukkueessa Luc Bourdon, niin kuin viime vuonnakin (valittiin viime vuoden nuorten MM-kisojen allstar-kokoonpanoon). Pelannut Monctonissa 13 ottelua, tehoin 3+11=14.

- Sveitsin joukkueessa Juraj Simek. Tällä kaudella WHL'ssä 32 ottelussa tehot 22+18=40.

- Ruotsin joukkueessa yksi turnauksen painavimmista pelaajista (100kg), Daniel Rahimi. Oli puhetta että hän olisi joukkueensa kapteeni, tästä ei varmuutta siis ainakaan minulla.

- Slovakian joukkueessa Vancouver Giantsin Mario Bliznak. Tällä kaudella 33 ottelussa tehot 7+12=19.

Kisat alkavat siis joulukuun 26. päivä, en tiedä onko mahdollisuutta nähdä Ylen kautta. Eiköhän nämä(kin) ottelut jostain loppuen lopuksi näe.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Hiisi_van_Holten kirjoitti:
Jos en ihan väärin muista taanoin pelattu Canucks-Avalanche, joka päättyi 2-1 oli myös Canal+ ottelu.

Et muista väärin. Näslundilta hylättiin ensimmäisessä erässä "potkumaali", Leopoldin ensimmäinen peli tyräleikkauksen jälkeen, Theodore loukkaantumisen vuoksi sivuun ensimmäisen erän jälkeen, Vancouver teki kaksi yv-maalia. Jep, Luongo oli siinä pelissä tosi hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös