Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Valmentaja Pekka Virta

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Toimitus, 05.10.2006 klo 12.20.

 1. H.Incandenza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
  Lainaus:
  On niitä varmasti, mutta ei ole aikoihin Kuopiossa nähty. Mutta ehkä joku päivä.

  Mutta eiköhän se seuraava päävalmentaja ole muuan Sami Kapanen. Millaista kiekkoa peluuttaneen? Siitä varmaan osaavat kertoa enemmän junnujen pelejä nähneet. Tämä siis henkilökohtaista spekulaatiota, mutta tähän kai se edustuksen valmennukseen mukaan tulo viittaa.
   
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Niin Laukkaskiekkoa tuskin nähdään Kuopiossa ihan hetkeen. Ilman Salmista olisi se eka kausikin ollut ihan hirveää ripulia. Hyvinhän tuo touhu näyttää tosin Mestiksessä toimivan. Ehkäpä ukot vain olivat väärät!?!?

  Niin raportteja vain lukenut en ole An pelejä nähnyt mutta Kapanen on siellä raporttien mukaan peluuttanut hieman jopa yltiöpäistä karvaus/paineistuskiekkoa. Tuo toki onnistuu nuorilla pojilla vähän paremmin kuin Liiga joukkueella. IFK ja ruotsalaisethan vähän tuon tyylistä peliä pelaavat mutta siinä pitää olla huippuunsa hiottu ajoitukset, milloin iskeä ja milloin vetäytyä. Ei saa lähteä ns "tuplaamaan" ihan nuin vain tai on 2 ukkoa tai kolmaskin suoraan poissa pelistä. Jotain tämmöstä ruotsalaiskiekkoa haluaisin itsekkin enemmän nähdä kuin oman maalin takana kyttäämistä ja kulmarallia. Saapa nähdä kuka sieltä astuu penkin taakse, itse veikkaan Tommi Miettistä.
   
 3. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Näin yhden A:n matsin viimekaudella (pronssipeli) ja olihan se huomattavasti suoraviivaisempaa kuin edustuksen pelaaminen. Jotenkin vaistomaisesti odotti, että syötetään keskialueelta taaksepäin, jos ei tie ole kunnolla vapaa, vaan eipä syötettykään.
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tämmöistähän se junnuissa vähän on. Intoa enemmän kuin järkeä ja hyvä niin. Eipä nuita pelejä voi oikein mitenkään verrata edes keskenään mutta toivotaan, että suoraviivaisuus lisääntyisi tämän vuoden jälkeen, tai jopa sen aikana. U20 kisojakin kun seurasi niin ai että se on mukavan näköistä. Maalipaikkoja koko ajan molemmissa päissä ja ei tosiaan olla siellä oman maalin takana ylivoimastakaan sitä minuuttia ja sit parilla uusinta lähöllä eteenpäin. Toivotaan että tuo vaistomainen takaisinsyöttökin alkaisi jäämään pois. Toki jos on tie tukosa niin ei sinne puskemaan kannata lähteä tai kiekkoa sylkeä vastustajalle mutta että jos on tilaa ja aikaa mennä niin sit mennään hei!
   
 5. Kilpimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Jep, ja eiköhän tämä seuraava päävalmentaja aloita jo jouluun mennessä, mikäli huhut pitävät paikkansa. Nähtäväksi jää millaiseksi peli muuttuu sitten, mutta pelaajia on ainakin helpompi houkutella jatkossa Kuopioon.
   
 6. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Lainaus:
  Mitkä huhut?
   
 7. Kilpimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Kylähuhut, mutta nehän ovat vain huhuja.
   
 8. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Jos seuraava koutsi on Sami Kapanen, niin mikään tuskin kovin oleellisesti muuttuu. Onhan Sami siunannut Pexin ja hänen pelikirjansa paluun KalPaan länsirannikon kierrokselta....
   
 9. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  On kyllä, mutta erilaista kiekkoa A-junnut pelasivat kuin Liigajengi viime kaudella. Toki kokeilumielessä ja nuoruus tuon erilaisuuden mahdollisti. Peli oli rohkeampaa ja välillä karvattiin vähä jopa uhkarohkeasti, vähän samanlaista hokia kuin mitä Ruotsissa pelataan. Tuohon suuntaan jos meidän KalPa menisi niin varmasti toisi lisää katsojia halliinkin. Toki se kiekkokontrolli on myös osittain hyvä säilyttää. Fakta on kuitenkin se, että jos sinulla on kiekko niin se vaikeuttaa vastustajan maalintekoa hurjasti. Samalla se pakottaa vastustajan yrittämään ottamaan kiekko itselleen, jotta pääsisi maalintekemistä edes yrittämään.
   
 10. Igor33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Saavutit juuri jääkiekkoanalytiikan multihuipentumasi.

  Kiekko liikkuu, miehet liikkuu. Vai miten se oli?
   
 11. Uncle Ben Jäsen

 12. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Teen kyllä varmaan nyt palstaitsemurhaa kun tuntuu olevan Virran haukkuminen aika yleistä täällä, mutta itse kyllä tykkään Virran ajatuksista pelistä. Facebookin uudella videolla Pekka puhui minun mielestä todella viisaita. KalPalla ei vaan ole varaa pelata tyhmästi ja lähteä maalintekokilpailuun kun niitä maalintekijöitä ei vaan ole.

  Kyllä se puolustuspeli kannattaa hoitaa mahdollisimman kaukana omasta maalista, vaikka se tarkoittaakin sitä kaikkien vihaamaa kulmapörräämistä. Ja alivoimaisiin hyökkäyksiin ei vaan kannata lähteä kiekkoa menettämään. Esim eilisessä Suomi-Ruotsi matsissa pisti silmään kun Määttä oli yksin ainoana suomalaisena hyökkäyssinisellä kun muut meni vaihtooon ja kiekko pelattiin sinne. Eipä siitä muuta seurannut kun kiekon menetys ja Määttä oli vastustajan sinisellä kun piti olla omassa päässä ottamassa hyökkäystä vastaan. Tässäkin olisi pitänyt pudottaa kiekko alas ja vaihtaa kiekollisena. Mutta sehän olisi sitä vihattua hidastelua...
   
 13. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Hattua täytyy nostaa tälle miehelle. Paskaa on tullut niskaan viime vuosina vaikka kuinka paljon, mutta materiaaliin nähden oivaa tulosta Virta tekee Kuopiossa. Nytkin materiaali on oikeasti todella vaatimaton, mutta silti voittoja tulee solkenaan.

  Jännää nähdä, missä Virta ensi kaudella valmentaa. Tulokset ovat vakuuttavia, mutta koetaanko Liigaseurojen johtoportaissa Virran Barca-hankinen kiekonhallinta liian "tylsäksi" kiekoksi?
   
 14. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Vaikka itsekkin on tullut jo odoteltua Pekan lähtöä niin pakko on myöntää, että monikaan valmentaja ei varmasti olisi samaan tuolla materiaalilla pystynyt. Mieleeni tulee aikoinaan jonkun SaiPa pelaajan lause " mopolla ei pärjää moottoritiellä, mutta meidän pitää viedä peli metsäautotielle" tai jotain tuollaista. Tietysti aikoinaan tuo tarkoitti Heikki Mälkiän " kusipääkiekkoa" , mutta päteehän tuo KalPankin kohdalla.

  Pekalle varmaan tekisi hyvää olla kausi pari esim. Liiton hommissa, kehittäen pelityyliä vielä eteenpäin ja odottaen esim. Vaikka Kärppien pv- paikkaa.
   
 15. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Nyt täytyy muistaa, että tällä kaudella ei enää vedetä viime kauden pelikirjalla. Sarjajohtaja KalPan pelitapa on alkukaudesta nojannut enemmän nopeaan pelin kääntämiseen sekä maalille ajamiseen, jätönjätönjättöjen sijaan. Kysymys kuuluu, kuinka Pekka on osannut uudistua? Toki hatunnosto hänelle, sillä peli on erittäin viihdyttävää ja tuloksellistakin tällä hetkellä.
   
 16. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Päävalmentajalle kuuluu hattuun sulat, tekipä sen varsinaisen työn kuka tahansa.
  Haukutkin kulkevat yleensä samaa tietä. Ei kukaan kysele mitenkä paskat apuvalmentajat Pekalla oli epäonnistuneella länsirannikon kierroksella.

  Viihdyttävyydellä ja tuloksellisuudella on jonkinlainen yhteys. Epäilen vieläpä että tulos takaa osan viihdyttävyydestä, muttei päinvastoin.
   
 17. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Olisiko ollut Ässät tai Ilves pelin ennakko/jälkipuinti Pekan haastis niin siinä sanoi seuraavaa. Sami vastaa ylivoimasta ja Anssi alivoimasta. Virta sitten vetää toki ne äärilinjat pelillisiin asioihin mutta ainakin toistaiseksi tuo ylivoima on ihan hyvin kehittynyt sitten viime ajoita. Uskoisin myös, että Samilla on aika iso osa tuohon paikoin yliaktiiviseen karvaamiseen. Sillä tyylillä KalPa A taisi viime kaudella montaa jengiä yllättää aika kivasti. No pakko kehua, että nyt on todellakin sitä raikasta ja taistelevaa ollut nämä 5 ensimmäistä peliä ja enemmän ollut ilmettä kuin koko viime kaudella yhteensä!
   
 18. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Kyllä on Pekka selkeästi tietoinen, että CHL: pelejen powerbreak tauon tarinat menee suoraan lähetykseen.

  "Mikään taktiikka ei teitä siellä pelasta, nyt pitää kamppailla jne..."

  Tosiasiassa joukkue ollut koko toisen erä enemmän tai vähemmän lirissä ja valmennuksen olisi pitänyt REAGOIDA. Voihan sen tietysti käyttää oman hännän nostoon, joka huipentuu vilkaisuun valotaululle "Huomasihan kaikki mitä mä tein" - tyylisesti.

  Ihme medianeuroottinen ukko.
   
 19. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Höpö höpö... onneksi KalPan Ja Virran pelitapa perustuu edelleen kiekonhallintaan ja älykkääseen kiekkoon ja tilanteen tulkintaan...jätön jätön jättö tehdään silloin kun se on tarkoituksenmukaista, lienee ollut kaiken aikaa tarkoituskin ja peli kääntyy silloin kun kuuluukin. Pelinkääntämisjamaalilleajokiekko on aivotonta paskaa.... toisaalta jotkut katsovat mielummin nyrkkeilyä tai formuloita kuin jalkapalloa(tasan ei käy älyn lahjat) ....Oulussa muuten pelataan sitä kääntämisjamaalilleajokiekkoa nykyään... eikä mene kovin hyvin....

  Virta lienee ottanut vaikutteita, pikkuleijonien ...ja Jukka Jalosen päivitetystä pelikirjasta Tälle vuodelle,

  Ai että, että on kiva katsoa nykyKalPan Pelejä..... :)
   
 20. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  Ihan odotettu ilmoitus KalPalta, että seura ei jatka Virran kanssa. Pekalla on omat heikoutensa valmentajana, mutta myös kyky luoda kasasta nimetöntä massaa joukkue, joka pelitavan turvin taistelee ennakkoasetelmia vastaan korkeammista sijoista. Aivan likaa lokaa on Pekka saanut niskaansa vuosien varrella ja jännä nähdä mihin mies päätyy tämän jälkeen. Kuitenkin ennen kaikkea kiitokset (läimäyttäen selkään niin että tuntuu; voi kotona miettiä merkitystä) ja onnea jatkoon.
   
 21. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Virta on tehnyt KalPassa hienoa työtä, ehkä se kirkkain jää puuttumaan, vaikka pronssia tuli. Mistäs sitä tietysti tietää, jos ens keväänä ylletään hurmokseen ja kannu Kuopioon...hullumpiakin asioita on tapahtunut.
  Jokatapauksessa Virran aikakaudet jää onnistuneena palana KalPan historiaan.
  Mielestäni Virran kannattaisi KalPa kautensa päätyttyä kokeilla Ruotsin sarjaa tulevaisuudessa. Hänen kiekollinen ajattelunsa sopisi sinne kun pelataan isoissa kaukaloissa ja mitä SHL:n matseja muutaman kattellu, niin Virta sopisi sinne pelitapansa puolesta ainakin.
  En usko, että työttömäksi jää.
   
 22. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pekka Virta on yksi niistä valmentajista, joita arvostan, vaikka Porissa ei ihan nappiin mennytkään. Tehnyt varsinkin Kalpassa hyvää työtä ja löytää kyllä töitä jatkossakin, mielenkiinnolla seuraillaan, mihin suuntaa.
   
 23. Uncle Ben Jäsen

 24. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Tsemppiä Virralle ja perheelle, nuo sairastapaukset ovat aina ikäviä juttuja.
   
 25. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Kyllä, aivan varmasti näin.