A#A

Jäsen
Suosikkijoukkue
jääkiekkojoukkueet
Jaahas ja jaahas. Tätä nyt on vaikeaa lähteä kommentoimaan, mutta Virta nyt ainakin pyrkii myös johtamaan peliä sen aikana vaikka sen tehosta ollaankin montaa mieltä. Realismia tuntuu riittävän ja niillä mennään mitä on.
Suoraotsaista ja yksinkertaista kommunikointia pelaajien kanssa, eikä mitään ruusuilla koristeltua koukeroa josta vain vähän jää päähän pelaajalle.

ja sitten vielä:
Näitä sihvosen juttuja aina kannattaa lukea varauksella kaikkine sisäisine koodeineen ja pelikirjoineen.
 

Tuplahuuru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalapa
Pitkästä aikaa KalPalla on mielestäni persoonallinen valmentaja. Sanoo asiat suoraan, ilman sen kummempia kaunisteluja. Pelikin näyttää kulkevan (ainakin välillä). Tuntuu olevan oikealla asenteella joukkueen takana. Tällaista on mielestäni Kuopioon jo kaivattukin.

Pekka Virran haastattelu Kalpan kotisivuilla.
http://www.kalpa-hockey.fi/edustus/fi/index.php?we_objectID=1107&pid=2101
 
Mielipiteeni on voinut ehkä muuttua, mutta muuttumaton on se tosiasia, että olen oikeassa.

menemene

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
Pitääpä nostaa tätä ketjuakin vähän.

Kaudesta voitaneen sanoa, että Virta on hoitanut työnsä hyvin. Viime kauteen nähden KalPa teki selvän tasonnoston, mitä osaltaan tosin helpotti myös yhtä liigakautta kokeneempi joukkue. Tämä ei kuitenkaan juurikaan vähennä Virran meriittien merkitystä, sillä moni varmasti uskoi, että KalPa jumittuu koko kaudeksi pohjalle ja on joukkue, jolta napsitaan aina helpot kolme pistettä. Pekka Virran KalPa pelasi kuitenkin ainakin lähes aina taistelevaa ja voitosta pelaavaa jääkiekkoa ja tämä sai jopa suurimpien joukkueiden pakkaa useampaan otteeseen sekaisin.

Persoonallisen valmentajan persoona nousee harmi kyllä esille niin hyvässä kuin pahassakin. Aika paljon kuulee juttua siitä, että Virralla ja monilla pelaajilla on luistimet ristissä ja esim. Sonnenbergin jatkosopimus saattaa jäädä valmentajan ja pelaajan välisistä suhteista kiinni. Kun vaihdettiin Pieniniemi Virtaan, muuttui koko organisaation persoona aika tavalla.

Kuvittelisi nyt kuitenkin, että pelaajat näkevät menestymismahdollisuuksien kasvaneen Kuopiossa viime kauteen nähden, mutta eipä pelaajasopimuksia näy eikä kuulu. Onkohan Virralle nyt sitten annettu liiankin vapaat kädet? Vai onko sitten vain niin, että haetaan nyt lähinnä sitten Pohjois-Amerikkalaisia vahvistuksia. Jos Euroopasta on pelaajia tulossa niin pelaajasopimukset olisi pitänyt saada julkaistua jo viime kuussa.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
menemene sanoi:
Onkohan Virralle nyt sitten annettu liiankin vapaat kädet? Vai onko sitten vain niin, että haetaan nyt lähinnä sitten Pohjois-Amerikkalaisia vahvistuksia. Jos Euroopasta on pelaajia tulossa niin pelaajasopimukset olisi pitänyt saada julkaistua jo viime kuussa.
Jäitä hattuun nyt. Nyt on tosiaan huhtikuun alku. Viime keväänä samaan aikaan oli julkistettu vasta Hanssonin ja Purontakasen sopparit. Että sikäli ei tässä vielä kannata häthäillä, eihän?

Onhan se totta, että jos Virralla ja kumppaneilla olis tässä vaiheessa ollu joku Sonnikakkonen tai Kurkakolmonen julkistaa niin kausikorttia myytäis 99% nykyistä enemmän jo tässä vaiheessa, mutta kuulostellaan kun ei muutakaan voida.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Viime jääkiekkolehdestä (6/2007) pisti aika selvästi esiin KalPan kesäharjoittelun määrä suhteessa melkein mihin tahansa muuhun liigajoukkueeseen. Pelaajat ovat sykkineet 11-12 kertaa viikossa, noin viisi tuntia päivässä! Ei todellakaan tarvitse ihmetellä monen pelaajan lausahduksia, että ”kovaa ollaan menty”. Varmaan kovin moni pelaaja ei ole koskaan treenannut näin intensiivisesti. Päävalmentaja Pekka Virta toteaakin Jääkiekkolehdessä: ”Jätkien pohjat pitää saada kuntoon, jotta jaksamme pelata talvella kolme peliä viikossa.” Väkisinkin tulee mieleen se, että kaverit harjoittelevat itsensä ylikuntoon ja seurauksena on täysi pannukakku. Virta tosin lohduttelee hätäisempiä: ”Ei tässä ole tarkoitus ketään ajaa loppuun, sillä jos ukot putoavat fyysiseen kuoppaan, sieltä ei ennen joulua nousta ylös”.

Harjoittelun määrästä ensi vuoden menestys ei siis ainakaan jää kiinni. Laatuhan tässäkin asiassa on tärkeämpää kuin määrä. Pekka Virran treenauttajan taidoista, varsinkin kesäharjoittelun osalta, ei minulla ole minkäänlaista tietoa tahi epäilyksiä, mutta mieleeni tuli, että joku (ulkopuolinen?) kuntovalmentaja voisi olla aika paikallaan nykyiseen KalPan joukkueeseen. Esimerkiksi mallia Harri Hakkarainen, joka hoitaa Kärpissä fysiikkavalmentajan hommia. Nyt Virralla on todella suuri vastuu koko joukkueen menestyksestä moneltakin osalta.
 
Kiitos osallistumistanne. Arvostamme mielipidänne.​

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Harjoittelun määrästä ensi vuoden menestys ei siis ainakaan jää kiinni. Laatuhan tässäkin asiassa on tärkeämpää kuin määrä. Pekka Virran treenauttajan taidoista, varsinkin kesäharjoittelun osalta, ei minulla ole minkäänlaista tietoa tahi epäilyksiä, mutta mieleeni tuli, että joku (ulkopuolinen?) kuntovalmentaja voisi olla aika paikallaan nykyiseen KalPan joukkueeseen. Esimerkiksi mallia Harri Hakkarainen, joka hoitaa Kärpissä fysiikkavalmentajan hommia. Nyt Virralla on todella suuri vastuu koko joukkueen menestyksestä moneltakin osalta.
Mukava lukea ja kuulla, että paljon ja tehokkaasti ollaan todellakin treenattu. Muutaman kohdalla työtä saakin tehdä todella paljon viime kaudesta, jotta alkavalla kaudella fysiikan puolella ei joudu antamaan turhaa tasoitusta. Parempaa tietoa ei minullakaan Virran metodeista ole, mutta melko perinteistä meininkiä suurilla määrillä sen voisi kuvitella olevan. Mainitsemasi Hakkarainenhan tosiaan oli KalPan kuntovalmentajana muutama vuosi takaperin. Ymmärtääkseni hän osaa tuoda harjoitteluun myös uusia lisävariaatioita sekä tietenkin seuraata kehitystä ammattilaisen silmin. Paikallaan voisi todella olla Virran suuren vastuun jakaminen esim. juri eriyttämällä fysiikkapuolen vastaavan tyyppiselle kaverille.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Harjoitusmäärät tosiaan ovat varsin korkeat verrattuna muihin. Esimerkiksi Blues harjoittelee vain 6 kertaa viikossa. Virran aisapariksi tullut Tuokkola on ilmeisesti tuonut harjoitteluun perinteisistä juoksu- ja punttireeneistä poikkeavia harjoitteita, mm. Jääkiekkolehdessäkin mainittut pitkät kävelylenkkit. Näiden keventävien harjoitusten vuoksi ylikunnon vaaraa ei pitäisi olla. Sen sijaan ensi kaudella joukkueessa ei enää ole rapakuntoisia surffailijoita kuten viime kaudella. Viime kaudella pelaajien peruskunto oli huhujen mukaan luvattoman huono, ja se myös näkyi. Kaikki varmasti muistavat ne lukuisat ottelut, joissa KalPa jopa hallitsi kahta ensimmäistä erää ja kolmannessa ote katosi täysin pelaajien väsähdettyä. Ensi kaudella tuskin moista nähdään, vaan KalPa jaksaa toivottavasti raastaa pelit loppuun asti.
 
"Se päivä milloin Kuopiossa nostetaan kannu ilmaan lähestyy koko ajan." Pekka Virta 28.3.2011

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Katsomosta katsottuna

Näin penkkiurheilijan näkövinkkelistä valmentaja Virtaa tai joukkuetta lähempää tuntematta on minusta näyttänyt Virran ote lupaavalta. Olen aina ollut sitä mieltä, että harjoittelu tekee mestarin (toki lahjakkuuttakin tarvitaan).
Omalta palloilijanuraltani (ei jääkiekossa) muistan omat kovat kesäharjoitteluni, jonka seurauksena olin paremmassa kunnossa kuin vastustajani. Yksi yhtä vastaan -asetelmassa tuo itseluottamusta havaita vastustajan rupeavan puhaltamaan. Se tuo mukanaan myös henkisen yliotteen ja itselleni sen mukana suorastaan tappajanvaistot heräsivät.

Yhtä asiaa Virran tulisi kuitenkin parantaa. Se liittyy lausuntojen antamiseen lehdille. Mielestäni ei koskaan pidä moittia yksityistä pelaajaa julkisesti. Se katkeroittaa eikä kannusta.
Haukuttakoon yksityisesti ja kiitettäköön julkisesti!
 
"Arvaa oma tilasi, anna arvo toisillekin" -Suomalainen sananlasku

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viime kaudella Virta kommentoi varsin usein pienempienkin peliruuhkajaksojen lopulla kuinka selvästi näkyi, etteivät pelaajat yksinkertaisesti fyysisesti jaksaneet pelata sillä tasolla, että pisteistä oltaisiin taisteltu. Sikäli onkin täysin ymmärrettävää ja odotettua, että tänä kesänä mennään kovaa.

Kuitenkin kun lukee pelaajien kommentteja kuinka nyt on tehty enemmän hommia kuin koskaan ennen, pitää toivoa että valmennusjohto tietää mitä tekee. Sekä Virta että Tuokkola ovat molemmat varsin kokemattomia valmentajia, mutta toivotaan ja uskotaan, että kaksikko myös tiedostaa harjoittelun rajat. Toki jossain mentiin viime kesänä pieleen kun bensa loppui vähän väliä, joten sikäli kesäharjoittelun koventaminen on selkeästi paikallaan.
 

akik

Jäsen
Itse näkisin että Virran harjoitusmäärät ovat kohdillaan. Hän kuitenkin edelläkin mainitussa Jääkiekkolehden jutussa kertoi harjoittelun tähtäävän rautaisen pohjakunnon luomiseen. Siihen päästään kehittämällä pelaajien aerobista kestävyyttä.
Jääkiekkolehti sanoi:
Aerobisessa harjoittelussa urheilija treenaa aerobisella sykealueella, joka on noin 70-80 prosenttia ihmisen maksimisykkeestä.
Yksi Virran konseteista on nostaa pelaajien aerobista tasoa pitkillä, jopa yli tunnin mittaisilla kävelylenkeillä.
-"Meidän täytyy mennä aerobisen alueen alapuolelle, jotta voimme kehittää aerobista puolta."
Harjoitus määrät ja harjoitteiden kesto varmasti tuntuu kovalta. Joukkue on nuori ja Mestiksessä ei varmastikkaan treenata noin usein. Luulisin että harjoittelu muuttuu hieman omatoimisen jakson jälkeen kun mennään jäällekkin. Kun palauttavat harjoitteet tehdään kunnolla ja huolella, jotta harjoituksista saadaan hyöty irti niin KalPa on varmasti valmis kun sarja alkaa. Omat tuntemukset ovat melko luottavaiset niin Virtaa, kuin Tuokkolaa kohtaan.
 
"Isi isi isi mä sain heitettyä Kapasen pihalle" Ika Lehkosen kommentti nuoren tuomarin Anssi Rantasen annettua Sami Kapaselle pelirangaistuksen.

ZOOM

Jäsen
Itse näkisin että Virran harjoitusmäärät ovat kohdillaan. Hän kuitenkin edelläkin mainitussa Jääkiekkolehden jutussa kertoi harjoittelun tähtäävän rautaisen pohjakunnon luomiseen. Siihen päästään kehittämällä pelaajien aerobista kestävyyttä.


Harjoitus määrät ja harjoitteiden kesto varmasti tuntuu kovalta. Joukkue on nuori ja Mestiksessä ei varmastikkaan treenata noin usein. Luulisin että harjoittelu muuttuu hieman omatoimisen jakson jälkeen kun mennään jäällekkin. Kun palauttavat harjoitteet tehdään kunnolla ja huolella, jotta harjoituksista saadaan hyöty irti niin KalPa on varmasti valmis kun sarja alkaa. Omat tuntemukset ovat melko luottavaiset niin Virtaa, kuin Tuokkolaa kohtaan.
Myös Blues harjoitteli kaksikon: Heikkilä-Vikeväinen johdolla viime kesänä rajusti. Pohjakunto oli rautainen, joka jätkä jaksoi kävellä käsillään maratonin ja vetää leukoja yhdellä kädellä 400-500 kpl.

Ainoa ongelma vain oli, että tästä johtuen käytännössä Bluesilta puuttui 2/3 joukkuueesta 4/5 kaudesta erilaisten "lihasvammojen" ja erilaisten harjoituksissa ja peleissä sattuneiden vammojen takia...
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvät että pohjia tehdään nyt että syksyllä voidaan keskittyä olennaiseen. Tuntimäärät eivät sinällään kerro harjoituksen laadusta mitään. Aika on vain helpoin yksikkö mitata "määrää". Luottavaisin mielin, jotain on ainakin tehty, ainakin jos medianäkyvyyttä mitataan aikaisempaan. Virta on saanut mieleisensä joukkueen työkaluksi, syksyllä nähdään mihin se riittää.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Viime kaudella Virta kommentoi varsin usein pienempienkin peliruuhkajaksojen lopulla kuinka selvästi näkyi, etteivät pelaajat yksinkertaisesti fyysisesti jaksaneet pelata sillä tasolla, että pisteistä oltaisiin taisteltu.
Täytyy kyllä myös huomioida joukkueen pelityyli ja fyysinen koko. KalPan pelityyli perustuu paljoon luisteluun, mikä tietysti vie voimia. Samoin se, että monet joutuvat vääntämään 10 kiloa isompaa vastustajaa vastaan.
 
"Arvaa oma tilasi, anna arvo toisillekin" -Suomalainen sananlasku

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Virta vie

Pekka Virta runoilee
Kyllä se lähtee siitä, että yksilö voittaa 1-1-tilanteita ja pystyy tekemään maaleja. Jokainen katsoo sarjataulukkoa ja pistepörssiä, niin siellä on määrättyjä persoonia määrätyissä joukkueissa, jotka ratkoo pelejä. Kyllä me tarvittaisiin joku, joka pystyisi pistämään kiekon maaliin ja puolustuskin huutaa tällä hetkellä aika lujaa.

http://www.niiralanmonttu.com/index.php?option=com_content&task=view&id=436&Itemid=1
Tuota noin. Kukahan se oli joka vastasi pelaajien hankinnoista? Ei taida Virta muistaa että itse hommasi KalPaan kesän aikana 10 uutta miestä. 4 mestiksestä ja yhden Saksan divarista. Paremmistakaan liigoista tulleet eivät näyttäisi vahvistuksilta Junnilaa lukuunottamatta.

Taloudelliset tappiot on jo taattu. Joko yleisö poistuu hallilta tai joudutaan ostamaan lisää pelaajia. Toisessa vaihtoehdossa voisi uskottavuus jotenkin säilyä. Arvatkaa kummassa. Nyt niitä hankintoja perkele!

On muuten pojat (ja tytöt) pitkä talvi edessä.
 
Viimeksi muokattu:

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Pekka Virta runoilee
Tuota noin. Kukahan se oli joka vastasi pelaajien hankinnoista? Ei taida Virta muistaa että itse hommasi KalPaan kesän aikana 9 uutta miestä. 3 mestiksestä ja yhden Saksan divarista. Paremmistakaan liigoista tulleet eivät näyttäisi vahvistuksilta Junnilaa lukuunottamatta.

Taloudelliset tappiot on jo taattu. Joko yleisö poistuu hallilta tai joudutaan ostamaan lisää pelaajia. Toisessa vaihtoehdossa voisi uskottavuus jotenkin säilyä. Arvatkaa kummassa. Nyt niitä hankintoja perkele!

On muuten pojat (ja tytöt) pitkä talvi edessä.
Toisaalta Virralle ei varmaan ole annettu kovin kummoisia rahoja pelaajahankintoihin. Onhan tuo toisaalta ihan kova nippu, mestikseen.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Faith No More.
Vitut mihinkään Venäjälle! Pohjolan liigaan SEKÄ Venäjän liigaan alistamaan kaikkia. Pohjolan liiga on niminenä niin tylsä että sekin nimetään "JYP liigaksi". -Pottakameli arvio Jypin hyvyyttä.

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Kommentteja tappiollisen Porin pelin jälkeen

Pikkuisen alkaa tympimään, kun pelataan ihan hyvin ja ollaan useasti ”aika lähellä”, Virta tuumasi ottelun jälkeen.

KalPan käskyttäjä kaipaa joukkueeseensa kipeästi uutta verta.

- Kyllähän tuohon vaaditaan lisää pelaajia, kaikki kunnia esimerkiksi meidän 88-syntyneiden ketjulle, mutta kun tuolla painitaan Nickersonin tasoisten kaverien kanssa niin on selvää, että lisää miehiä kaivataan.
lainattua:www.jatkoaika.com/smliiga.php?ottelu=21074&versio=raportti

Ehkä perjantainen Tappara-ottelu vei hivenen energiaa. Alkaa vähitellen kyllästyttää, että päästään lähelle, mutta aina tulee turpiin. Joidenkin pitäisi jo uskoa, että tarvitsisimme lisää pelaajia, Virta sanoi.
lainattua:www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight/uutiset.shtml/arkistot/hockeynight/2007/10/568470
 
Potut pottuina.

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mikä on Virran asema? Joko alkaa jakkara keikkua jalkojen alla? Miehelle on annettu kyllä niin paljon valtaa ja vapautta tuossa organisaatiossa että ihan hirvittää. Nyt alkaa tuloksiakin jo näkymään, kun aiemmin on saanut tyytyä pelkästään loistavaan ulosantiin lehdistöissä.

Oma mielipiteeni on et jos ei huomenna Kärpät kaadu niin ei muuta kun näytetään ovea Virralle ja uutta miestä sisään. Tämä kausi olisi vielä pelastettavissa, kun pari muutakin joukkuetta konttaa samaan aikaan, mutta se vaatisi toimimista nopeasti. Ja hommattaisiin kerralla kunnon mies sinne penkin taakse.

Kyllä tuntuu naurettavilta nämä pelaajahankinnatkin. Kunnon miehille pihistellään palkasta niin ettei saada joukkueeseen ja sitten samaan aikaan palkataan ympäri kiekkoilevan maailman jarrumiehiä ykköskenttään ja tottakai ykköskentän miesten palkoilla.

Ps. Piku voisi olla saatavilla
 

Kalpanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa,Kuopio
Todennäköisesti Mullikassa huomenna Virta kommentoi: "Syvällä ui paatti,tarttettas lisää pelimiehiä".
Mut ei vielä Virtaa ulos,antaa HIFK:n ja Ässien vaihtaa valmentajaa eka..
 
..Mutta minä olen ja elän ja hengitän...(Kotiteollisuus:Minä olen)

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Todennäköisesti Mullikassa huomenna Virta kommentoi: "Syvällä ui paatti,tarttettas lisää pelimiehiä".
Aiheutti lievää naurunpyrsäytystä tämä, vaikka hyvin todennäköisesti juuri samanlaista tekstiä lehdestä luettavissa onkin.

Virta on saanut, ainakin ymmärtääkseni, aika vapaasti rakentaa itse joukkueen sopivien ja tarvittavien pelaajatyyppien pohdiskelusta itse hankintojen toteutukseen ja tietenkin siitä eteenpäin. Viime kaudella mies valitti, että oli todella hankalaa kääntää paattia enää siinä vaiheessa, kun koko joukkue oli kasattu täysin päin sitä itseään ja päällänsä oli muutenkin melkoinen kokonaisvaltainen alennustila. Vaan mitenkäs sitten nyt? Eipä ole muutosta parempaan lopulta liiemmin ollut nähtävissä. Budjetti on toki rajallinen, mutta jokainen voi itse ottaa kokoonpanon esille ja katsoa mihin se miljoona euroa on taas syydetty ja miten av ja yv onkaan hiottu viimeistä piirtoaan myöten - päin helvettiä.

Tässä vaiheessa suunnan kääntäminen olisi jälleen todennäköisesti melko hankalaa, olisipa mahdollinen uusi päävalmentaja sitten kuka hyvänsä. Herätystä pelaajistossa vaihdoksella ehkä saisi aikaan, mutta käytettävissä olevaan pelaajamateriaalin tuskin edelleenkään saataisiin ihmeellisiä muutoksia tehtyä, ja pienen piristymisen jälkeen paluu arkeen olisi melko todennäköinen. Jumbopaikka voisi kenties olla vältettävissä, mutta vaihtotempauksessa kuluisi myös aika paljon flätää, ja siten ehkäpä ratkaisevan ensi kauden resurssit myös entisestään kapenisivat.

Tässä vaiheessa kannattaa siis miettiä - odottaako parannusta Virran komennossa ja säästää pelimerkkejä ensi kaudelle, vai hakeako ryhtiliikettä uusin voimin, tietyin rahallisin menetyksin, mutta kenties hyvän käskyttäjän myös ensi kaudelle löytäen.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Tässä vaiheessa kannattaa siis miettiä - odottaako parannusta Virran komennossa ja säästää pelimerkkejä ensi kaudelle, vai hakeako ryhtiliikettä uusin voimin, tietyin rahallisin menetyksin, mutta kenties hyvän käskyttäjän myös ensi kaudelle löytäen.
Vittuako sitä valmentajaa vaihtamaan. Näillä mennään, vaikka sitten Mestikseen ensi kauden päätteeksi.

Niin.. Virta on halunnut joukkueeseen sen ykkössentterin, missä se on? Missä on se johtava kiekollinen puolustaja? Onko Ströbä sitä.. ei.. Valitsiko Virta nimenomaan Harneyn ja Lundbohmin vai vaikuttiko siinä muidenkin mielipide + raha luonnollisesti? Virta halus varmaankin Eriksonin.. sitä ei saatu.. Ramsten tuli vahvistamaan puolustuspelaamista, ja ilmeisesti AV:ta.. no.. Ramstenista ei voi vielä tässä vaiheessa sanoa juuta eikä jaat.a.
 
Joukkue huutaa PÄÄVALMENTAJAA!!!!

Turhaa sä Thego yrität puolustella!!! Ootpa pahasti pihalla asioista!!! Tosiasiahan on se, että Virta sai rakentaa kesän alusta asti tietyllä budjetilla yhdessä Kekäläisen kanssa urheilullisen puolen. Kantakoot nyt vastuunsa tekemistään pelaajahankinnoista!!! Jotka on lähes fiaskoja suurin osa. Ei muuta kuin lehtitiedotteet esiin, miten näyttävästi tj on lausunut seuran roolitukset kesän aikana.

Virran on ihan turha syytellä koko ajan joko muiden tekemiä pelaajiahankintoja tai omia pelaajia alisuorittamisesta. Kyllä se on nähty, ettei Virrasta ole sm-liigaan päävalmentajaksi. Uutta miestä kehiin ja pian!!! Ja toivottavasti siellä KalPan toimistolla vihdoin tajuttaisiin hankkia KOKENUT päävalmentaja. Laiva alkaa kääntymään samantien siitä hetkestä... ja konkreettisesti se näkyy jo heti kauden päätyttyä siten, että tänne alkaa virtaamaan myös vanhoja meidän kylän "konkareitakin" takaisin.

Faktahan on se, että Virta on pelaajien puskaradiopiireissä niin negatiivinen tapaus, ettei tänne sen takia ole kukaan kokenut tai parempi pelimies kiinnostunut tulemaan. Se muuttuu, kun vaihdetaan uusi päävalmentaja! Kunhan se on kokenut ja sellainen, joka saa hinattua viimeistään ensi kaudelle tänne niitä kokeneita pelureita mukanaan. Onhan noita hyviä esimerkkejä jo tälläisistä: pelicans + aravirta ja viimeisimpänä jyp + dufva - ne ovat valmentajina sellaisia, että ne saavat tuotua seuraansa myös ne runkopelaajat. Valitettavast Virta ei siihen pysty. Paha moka taas vaihteeks meidän kylän seurajohdolta Virran päävalmentajapesti. Osoittaa kyllä ettei pahemmin ole osaamista meillä sielläkään osastolla...

Nyt vain seuran hallituksessa monoa tälle valmennukselle ja kokenut valmentaja, jolla on suhteet kunnossa pelaajiin kehiin! Ja laiva alkaa kääntymään.... kyllä kausi on vielä pelastettavissa, kun muutama muukin on alkanut rämpimään, mutta nyt pitää toimia...muuten juna ajaa ohi taas!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy