Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Valmentaja Pekka Virta

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Toimitus, 05.10.2006 klo 12.20.

 1. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tuskin Virran pöydälle on länsirannikon kierroksen jälkeen kovin montaa tarjousta eksynyt, liigasta. Kummasti se profiili nousee kuitenkin hyvän kauden jälkeen neuvottelupöydissä. Sitä voi sitten puntaroida onko KalPan järkevää sitoutua tässä vaiheessa "vuodeksi eteenpäin" jollakin hinnalla jos sama paperi puolen vuoden päästä maksaisi hieman enemmän. Toinen asia on tietysti ettei rahallakaan saa jos myöhästytään sopivasti.
  Kärppien ja Ilveksen valmentajien sopimukset taitaa päättyä 2016 kevääseen, "suojauduttiinko" niiltä? Lienevät ainoita mahdollisia vaihtoaitioita liigassa johon Pekan voisi kuvitteellisesti sijoittaa.
   
 2. Kalikankosto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Nyt on kyllä jo pakko todeta, että Pekka Virtaa alusta asti vastustanut nahkis on ollut osittain oikeassa. Nyt on about kaksi viikkoa menty samaa kaavaa noudattaen ja onnistuttu pysymään poissa maalipaikoiltakin varsin tehokkaasti. Mikään ei pelissä muutu edes viimeiseen erään, vaikka Ilves johtaa Tampereella 2-0. Mistään karvauksesta ei ole tietoakaan ja tuntuu kuin haluttaisiin tahallaan hävitä. Alan kallistua sille kannalle, että Pekka Virta on tosiaan yhden taktiikan valmentaja, joka ei kykene muuttamaan mitään, vaikka peli on aivan totaalista p****a. No nyt kärvistellään vielä pari vuotta pelaten samaa kiekkoa kesät ja talvet. Syksyllä pärjätään jotenkuten ja keväällä surffaillaan totaalijäässä. Kivaa.
   
 3. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Pekka Virta on lempivalmentajiani, pelitapa on suurimman osan ajasta persoonallista ja herättää joissakin piireissä ihailua. Peli-identiteetti on hyvin ainutlaatuinen. Lisäksi vaatimustaso ja harjoittelun laatu ovat korkealla tasolla. Virta keskittyy myös organisaation kehittämiseen hyvällä me-hengellä ja miehen anti on hyvää pressissä.

  Mutta nyt on vaikeaa. Joukkue ei pääse tekopaikoille. Ilves tukki 100-0 keskialueen tänään, ei KalPalla (lue: valmennuksella) ollut mitään eväitä päästä Ilveksen alueelle. Oli melkein surullista seurattavaa paikoitellen. Koko joukkueella valmennusta myöten oli sormi suussa.

  Taitaa olla ensimmäisen kerran tällä kaudella neljän pelin tappioputki. Ei tuo joukkue pääse tekopaikoille, niin eihän se voi taistella voitosta, aivan kuten Kalikankosto yllä mainitsi. Vaikka kausi on nyt päättymässä pettymykseen, niin onhan tämä muuten ollut mukava kausi Papun aikakauden jälkeen. Eipä KalPa taida koskaan mestaruuksia voittaa, mutta onhan tuo joukkue silti rakas.

  Ei tässä oikein mitään muuta enää keksi sanottavaksi.
   
 4. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Tätä ei nyt varmaan saisi sanoa, mutta jatkossa olisi ehkä hyvä laittaa vähän malttia näihin valmentajien (liian?) aikaisien jatkosopimusten tekemisiin. Se on nimittäin taloudellisesti vähän turhan kallista oppia maksaa useammalle ykkösvalmentajalle yhtä aikaa, mutta kaipa se Siperia opettaa. Toivotaan nyt kuitenkin, että sieltä PeKin puuhapussista löytyisi vielä edes jotakin uutta, sillä muutoin epäilen, että KalPan kausi on viimeisten viikkojen haljulla pelillä ensi viikon sunnuntaina ohi. (Mielellään olen tietysti väärässäkin.)
   
 5. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tuskin täällä nyt hirveästi valitettaisiin jos KalPa olisi roikkunut sijoilla 6-10 koko kauden. Viime kauden jälkeen kun miettii että muutama kierros ennen runkosarjan loppua ollaa sijalla kuusi, niin ei hirveästi voi kokonaisuudessaan valittaa.

  Pelihän on nyt todella huonoa ja Virtahan siitä vastaa. Mutta jos nyt tuli ensimmäinen 4 matsin tappioputki koko kaudella, niin hyvinhän tässä on mennyt.
   
 6. Kalikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Peksi vois minun mielestä sen verran fressiyttä tuoda tuohon peluuttamiseen, että yksi perusasia pistettäis kuntoon. Ei varmaan tarvii olla mikään rautainen analyytikko, että ymmärtää KalPalta puuttuvan maalinteon tehoa. Sekä tasaviisikoilla että YV:llä on sama homma. Peli muuten toimii ihan hyvin, niin on todella outoja tilanteita kun KalPa keikkui jopa 2. liigassa ihan naurettavalla maalimäärällä.

  Onko se syy sitten siinä, että meillä ei ole maalintekijöitä? No on se varmaan yks syy. Mutta jos peli toimii, niin yleensä joukkueessa kuin joukkueessa huonommatkin maalintekijät pystyy ratkomaan, mutta tätä ei ole oikein KalPalla nähty.

  Mä väitän, että yks ihan selvä syy tähän on hyökkääjien kätisyydet ja sen mukaan peluutus. Peksi on jostain kummallisesta syystä päättänyt tehdä tässä päin vastoin kun perusidea menee. Eli Peksin mukaan righti tarkottaa oikeeta laitaa ja lefti vasenta. Ainakin kärkiketjuissa homman olis viisain mennä just toisinpäin. Tämä vie lähes täysin KalPan hyökkäykseltä mahdollisuuden ratkoa hyökkäyksiä suorilla laukauksilla tai suoraviivaisesti. Sama homma on YV:llä. Tällainen peluutus johtaa siihen, että laiturit pyrkivät vain syöttelemään. Ja eihän siinä, jos meillä olis kaikki sentterit snaippereita, mutta kun ei ole oikein yhtään sellaista. Kaikki maalintekijät on laitureita ja niille tehdään maalinteko liian vaikeaksi. Vaikea vetää suoraan syötöstä. Jos vedät niin mokke peittää enemmän kuin toisella laidalla. Suorassa vastaisku hyökkäyksessä on lähes pakko ottaa vauhti pois tai kiertää ensiks vastustajan maalin takaa. Ei toimi. Ei vaan toimi.
   
 7. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Hissukseen tässä kannattaa vielä olla, seuraavissa peleissä voi RD kaivaa ässän hihasta ja tuleekin kylmästi lunta tupaan. Uskallan kuitenkin jo kuiskaten ottaa aiheen esille.

  Onko raati edelleen sitä mieltä, ettei Pekka Virta osaa mukauttaa joukkueen peliä playoffien ja vastustajan vaatimusten mukaisesti? Mitään ei ole muutettu, vastustaja vain huononi yllättäen?
   
 8. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  Vielä ollaan kalalla. Ollaan hiljaa hsss...
   
 9. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  "Ei me olla muutettu mitään, pelataan ihan samalla tavalla kuin koko kausi." -Virta edellisen pelin jälkeen TV:ssä. Virta on aivan oikeassa. Samalla tavalla pelataan. KalPan pelaamisessa ei ole mitään uutta siihen miten ollaan runkosarjassa jo pelattu. Tietysti jotku uniset jaksaa vielä jankata, että jotain "neppailua", "hidasta", "jätön-jätön-jätön-jättö". Joo, toki jättöjä on, mutta se ei ole hidasta pelaamista. KalPa ei ole kentällä miellyttämässä vastustajaa, joten ymmärrän, jos kyrsii kun ei pääse kiekkoon ja vastustajasta se saattaa tuntua ettei tapahtu mitään.
  KalPan ja Virran pelitapa on todella monipuolinen ja siksi Kalpa on tälläkin kaudella ollut vaikea vastustaja. Yhden pelinkin aikana saatetaan pelata eri tavoin. Ensin pidetään kiekkoa ympäri kenttää 2 minuuttia ja seuraavasa erässä tulee puhtaita nopeita suoriahyökkäyksiä.

  Tapa miten KalPa on pelannut edellisessä kahdessa pelissä on nähty jo kauden aikana. Ei mitään uutta ja ihmeellistä. Jaksan hämmästellä, että joillekin toimittajillekin tämä on ollut jotain uutta ja erilaista. Pelitapa ei ole muuttunut. Pelisuunnitelma on.
  KalPa on äärimmäisen hyvin organisoitu joukkue. Tällaiset muutokset onnistuu vain kun erilaiset suunnitelmat ja tavat hyökätä/puolustaa on harjoitettu joukkueella ja organisoitu. Ei KalPa välipäivänä sitä ruvennut harjoittelemaan yht'äkkiä vaan se oli siellä jo olemassa.

  Kaikki mitä itsekin olen kirjoittanut Virran pelitavasta ja sen monipuolisuudesta on tullut todistettua ihan käytännössä. Jos joku ei siitä pelitavasta pidä, niin se on sitten eri asia, mutta mielestäni Virran valmentajan kykyjen vähättelyn ja hänen pelitavan yksinkertaistamisen voisi jo lopettaa. Se on väsynyttä ja ilman argumentteja.
  Pexi on saanut revittyä tuosta materiaalista kyllä kaiken irti. Me ei paperilla olla kärjessä, mutta monipuolinen organisoitu pelitapa ja siihen sitoutunut joukkue on antanut mahdollisuuden tähän. Käy tässä Lukko sarjassa lopulta miten tahansa, niin hattua päästä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2015 klo 13.03
 10. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Van Cleef ratsasti paikalle ja karkotti kaikki kalat. Perketi.

  Oma ymmärrykseni ei riitä kovin syvälliseen analyysiin, mutta onhan se nyt jo jokaisen KalPa-kannattajankin tiedossa, että peliatapaan löytyy erilaisia sovelluksia. Virta kehitti näitä variaatioita jo edellisellä visiitillään. Pelitapaa ei nytkään varsinaisesti ole muutettu, se on vain mukautettu. Jos tässä nyt olisi yritetty vetäistä joku kaniini hatusta kahden ensimmisen pelin jälkeen, niin kyseessä olisi todellinen taikatemppu: eihän mikään joukkue pysty yhtäkkiä todella muuttamaan peliään. KalPa pelasi suoraviivaisemmin, mutta kyse on myös asenteesta, se KalPalla ei ollut yhtä määrätietoinen ensimmäisissä peleissä.

  Näin tämä nyt ihan maalaisjärjellä menee. Olen ylipäänsä sitä mieltä, ettei pelitapa ole huono tai hyvä, kyse on sen toteuttamisesta - ja lopulta pelaajien suorituksista.
   
 11. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  (tummennus oma)
  Näinpä juuri. Puhut asiaa ja olet ytimessä. Eniten olen hämmästellyt joidenkin toimittajien (vaikka nyt edellisen pelin haastattelija), että ei olla sen enempää seurattu. Vaikka tekevät sitä työkseen.
  Ehkä tällä kaudella on ollut kuitenkin vielä vähän lisää variaatioita pelaamisessa kuin edellisellä visiitillä juuri suoraviivaisuuden tuomiseen. Virran ajattelun ytimessä on se kiekkokontrolli, mutta sitä varioidaan tilanteen mukaan. Kova Virran kiekkokontrolli ja sitten mahdolisuus suoraviivaisempaan peliin tekee KalPasta hankalan vastustajan.

  Ja kaloista olen pahoillani, jos ottivat hatkat, mutta hevonen tarttes juoda ettei näänny ja kuihdu pois. Onko Clint Itäpuuta näkyny?
   
 12. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Nuo Van Cleeffin höpinät ovat muilta täyttä Fanihumpuukia, mutta siihen voin yhtyä (ja samalla huomata iloisesti yllättyneeni), että Pekka on todellakin oppinut, että pudotuspeleissä kannattaa tukkia keskialue, lähteä nopeammin omista ja painaa keskeltä läpi, eikä kaartaa aina kulmaan. Lisäksi hän on kehittynyt valmentajana siinä, että ei ole huutanut (aiemmin halveksimiaan) fyysisiä pelaajia ja junioreita hajalle (Mutanen, Hyvärinen, Kole, Lyytinen, Kinnunen), vaan ymmärtänyt, että juuri heidän itseluottamuksensa ja tasonsa ylittäminen ratkaisee näissä peleissä paljon.

  Mutta mitä nyt kuuntelin Sami Kapasen kommentteja jälkikäteen katsomastani televisiolähetyksestä eilisen pelin tiimoilta, niin todennäköisesti Sami on kertonut, että miten ihmisten kanssa tulee toimia jos haluaa voittaa. Pelikuvioista kuitenkin Pekalle parista viime matsista arvosanaksi 9+
   
 13. MV_aku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Nyt veli nahkis kyllä osui naulan kantaan. Henkilöjohtaminen, mitä valmentaminen on paljolti, on vaikeaa ja onnistuu erittäin harvoin "ensimmäisellä yrityksellä". Pekka on selvästi kasvanut ihmisenä tuon epäonnistuneen länsirannikon kierroksen aikana.
   
 14. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Lainaus:
  Juuri näin, länsirannikko opettaa, tiedän kokemuksesta. Täkäläiset ovat pitkälti kusipäitä, niin Pekkakin, kunnes antoi periksi savolaisuudelle. :D

  Mutta kyllähän avain on ollut pelitavan "sekoittaminen", joka aiheuttaa epävarmuutta vastustajassa. Ja täälläkin suht vähälle huomiolle on jäänyt Pekan kommentti, että joukkue oli vatsataudin kourissa viikon verran, minkä takia parissa eka pelissä energiataso jäi turhan alas. Jatkoajan jutussa Pekka tästä avautui.
   
 15. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ei ollut pelkkä Pekan kommentti, KalPan fb-sivulla oli myös ennen ensimmäisen tai toisen pelin kokoonpanojen julkistusta maininta, että joukkueessa on pientä epidemiaa, flunssaa siinä taisi lukea. Tuskin tuota on omasta päästä keksitty vastustajaa hämmentämään tai selittelyksi.
   
 16. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Sami Kapanenhan on sanonut pitävänsä Virtaa mentorinaan omalle valmennusuralle. Haastavia jääkiekkokeskusteluja käyneet keskenään ja Sami on paljon ollut seuraamassa Virran harjoituksia ja opetellut harjoitteita.
  Nythän Kapanen aloittaa A-nuorien päävalmentajana. Mielenkiintoista nähdä millä tavalla menee. Yksilöiden kehittämisestä Sami on paljon puhunut. Kiekollinen pelitapa tietysti kehittää nuoria, koska joutuu kiekon kanssa tekemisiin. Edustusjoukkueen ja a-nuorten pelaamista ja toimintaa halutaan tuoda lähemmäksi toisiaan, jotta nuorista noustessaan edustukseen toimintatavat ja pelaaminen ovat jo tuttua. Näitä keskustelujahan Virta, Sami ja organisaatio on paljon käynyt. Virtakin on ollut paljon nuorten kanssa tekemisissä esim. ensin KalPan A:ssa ja siitä joukkueestahan nousi tukku pelaajia edustukseen Virran alaisuuteen.
  Jos vaan jostain löytyy, niin kannattaa jääkiekko keskusteluista kiinnostuneiden katsoa Urheilulehden sivuilla olleet videot, jossa Sihvonen, Virta ja oliko joku muukin vielä keskustelevat jääkiekosta, juniorityöstä, vaatimuksista ja niiden ymmärtämisestä, jos haluaa Liigapelaajaksi, jääkiekon ulkopuolisista asioista kuten koulutuksen hankkiminen yms. Todella mielenkiintoisia ja kattavia keskusteluja oli. Sihvonen vois ottaa joskus Virran vieraaksi Yle Puheen radio-ohjelmaansa. Voisi olla mielenkiintoinen keskustelu, kun Sihvonenkin on jättänyt sen turhan härväämisen vähemmälle.

  Uskallan väittää, että Kapanen on ehkä jo Virran lähdettyä kahden kauden päästä KalPan edustusjoukkueen päävalmentaja. Tai sitten Anssi Laine ja Kapanen siihen 2.koutsiks ja siitä nousu päävalmentajaksi. Hyvinkin ajateltavissa oleva kuvio.
  Virralle ennustan lähtemistä ulkomaille KalPan keikan jälkeen. Esim. Ruotsin isoihin kaukaloihin Virran pelitapa voisi sopia.
   
 17. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Ehkä vielä sananen Virrasta. Tuo "käytännössä entinen valmentaja", "kusipää", "kykenemätön ihmisten käsittelijä" ja ties missä muussa kykenemätön, huono ja entinen ja menneen talven lumia.
  Hämmästelen miten edelleen voi olla joillekin merkillistä ja ihmeellistä, että Virta on KalPassa (ja Tutossa) onnistunut, mutta ei niin hyvin TPS:ssä (kuitenkin ihan asiallinen tulos TPS:n lähi-historia huomioiden) ja Ässissä.
  Ei siinä ole mitään merkillistä saati ihmeellistä. Se ei vaadi kuin ymmärryksen siitä mitä tällaisen ammattilaisjääkiekkojoukkueen menestys vaatii. Se ei ole yhden miehen show. Ei silloin kun tulee menestystä eikä silloin kuin menee vaatimattomammin.
  Se koostuu pienistä yksityiskohdista joka lähtee ensikokoontumisesta keväällä, mikä on lähtötilanne, pelaajahankinnat, työympäristön ilmapiiri, yhteinen kuva organisaatiossa siitä mitä haetaan, milloin joukkue valmis (heti keväällä vai ripotellen pitkin kesää ja viimeiset kauden alkuun), kesä/jääharjoittelu, pelitapa ja sen organisointi, pelaajien sitoutuminen valmennuksen linjavetoihin ja pelitapaan etc.etc...ja kaikki pitäisi saada toimimaan kokonaisuutena.
  Esim. Ässät. Virta teki sopimuksen, Ässät taisi olla sijalla 12 ja jäämässä ulos playoff peleistä. Virta aloitti, Ässät oli voittanut mestaruuden. Lähtötilanne kääntyi päälaelleen. Kun piti aloittaa uusi projekti, hän joutuikin luotsaamaan mestaruusjoukkuetta ja siitä huumasta ei Porissa oltu vielä syksylläkään päästy irti ja valmius ja kärsivällisyys uuteen oli sen mukainen. Faneilla ja ja joukkueella ja organisaatiolla.
  Virta ei saanut tätä yhtälöä missään vaiheessa toimimaan kentällä, joten siinä mielessä hän epäonnistui. Mutta kun liittää tummennetun kohdan tähän, niin tilanne valkenee kokonaisuutena. Jona sitä pitää katsoa.

  Ja samat pätee myös TPS aikaan. Tummennettu ja kokonaisuus.

  Verratkaamme KalPan tähän kauteen. Surkea viime kausi. Lähtötilanne otollinen uudelle (tais uusvanhalle. Lähtötilanne hieman sama kuin edellisellä periodilla), joukkue kasassa jo keväällä (miinus Birner/Kubalik, jotka hekin jääharj. heti mukana), pelaajat sitoutuivat valmennuksen ajatuksiin ja pelitapaan ja se näkyi koko kauden. Sitoutuminen oli suurin syy miksi pelitapa toimi. Liittää tummennetun tähän, niin taas kokonaisuus valaistuu.

  Jortikka mestaruuksia ja potkuja, Suikkanen samoin. Karri Kivi Ässissä ja nuorissa mestaruus, Venäjällä potkut. Rautakorpi mestaruus ja nyt vihkoon. Aravirta...ja lista jatkuu. Ei potkut tai vaatimattomammat tulokset jossain paikassa kuin toisessa tee kenestäkään noista huonompaa valmentajaa. Tätä kutsutaan perspektiiviksi.
  Jokaisella näistä on omanlaisensa tapa tehdä asioita. Joku on äänekkäämpi kuin toinen tai vaativampi (ehkä joku herkempi ottaa senkin kusipäisyytenä) ja niinpäinpois. Ei Virta tästä eroa tai voi odottaa, että hän on lähestulkoon kaikkeuden ainoa valmentaja, joka onnistuu kaikkialla täydelliseen suoritukseen joukkueensa kanssa. KalPassa on hänen kanssaan jokin mikä toimii hyvin yhdessä ja kokonaisuutena. Varmasti se voi toimia muuallakin.

  Ehkä nyt unisimmatkin heräävät. Ei merkillistä. Ei ihmeellistä. Vain kokonaisuuden hahmottamista. Ei henkilöön menevää angstia. Ehkä Virrallekin kuuluu tunnustus hänen ammattitaidostaan valmentajana. Pitääkö hänestä henkilönä, ei ole mittari arvioidessa hänen ammatillista osaamistaan.
  Ja tunnustus sille mitä hän on KalPan eteen omalla panoksellaan tehnyt viimeisen 10 vuoden aikana. Hallissa yleisö ainakin tuntui arvostavan tehtyä työtä päättyneen kauden jälkeen.
   
 18. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Pitäisköhän sinun Pekka höllätä tuota jatkikselle kirjoittelua jo? Kyllä sinua Kuopiossa arvostetaan. Ja kausihan meni ihan hyvin.
   
 19. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Voi pientä nahkista. Se on rakastunut! En ole huomioinut poloista mitenkään ja silti hakee huomiota. Sori vaan, vaikka olenkin "Pekka Virran homorakastaja" (-nahkis), niin ei nyt ota eteen.

  Jos ei ole mitään järkevää sanottavaa, niin älä viitsi kommentoida meikäläisen viestejä. Jos luulet olevasi jotenkin nokkela, niin et ole. Lähinnä huvittavan surullista seurattavaa miten voi aikuinen ihminen jaksaa kuukaudesta toiseen ihan naurettavaa jankkaamista. Muistutuksena, että istuit kuukauden pelikiellon identiteettivihjailuista. Kehotankin jatkamaan, niin päästäisiin yhdestä trollista lopullisesti eroon.
   
 20. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 21. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
 22. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Onhan Virta fiksu kaveri ja hyvä valinta tällaisille keskusteluille, kun haetaan analyyttistä keskustelua, mutta onhan tuo silti huvittavaa, miten rakastunut Sihvonen on Virtaan. Oli paikka, mikä hyvänsä, niin Sihvonen pyytää Virran paikalle. Match made in heaven.
   
 23. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
  Valtonen: "Ei minkäännäköistä kunnioitusta tätä touhua kohtaan" (jatkoaika.com)

  Tomek Valtoselta kommenttia Virran lehdistötilaisuuteen saapumatta jättämiseen. Itsekin olen välillä ihmetellyt, kun hävittyjen kotiotteluiden lehdistötilaisuuksissa Pekka ei aina ole läsnä. Onkohan hänellä "kiire" antaa palautetta pelaajille heti koppiin päästyään vai mistähän lie kyse. Valtosen mukaan Liigan säännöt sanovat, että joukkueen päävalmentajan on tultava lehdistötilaisuuteen.
   
 24. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Liigan mediapäällikön (vai mikä Pärnäsen titteli olikaan) Twitterin mukaan valmentajan on tultava. Myrsky vesilasissa ilman aihetta siis.
   
 25. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
  Lainaus:
  Näin asia ilmeisesti on. Ilta-Sanomien jutussa myös Virta kommentoinut asiaa:

  – Olen ollut mukana 500 peliä ja monella paikkakunnalla lehdistötilaisuuksia ei järjestetä ollenkaan! Lisäksi kymmeniä kertoja edustajana paikalla on ollut jokin muu kuin päävalmentaja. Mitään tällaista ohjeistusta paikallaolosta ei ole missään ollut. Tänään minulla oli pelin jälkeen joukkueelle paljon asiaa, Virta vetosi.

  Virran mukaan Valtosen kommentit eivät kokenutta kiekkomiestä hetkauta.

  – Tässä haetaan mahdollisesti jo asetelmia myös pudotuspeleihin. Tällainen provosointi oli silti yllätys minulle. En lähde tuohon silti sen kummemmin reagoimaan, se olisi varmaan sitä mitä he haluaisivat.

  Liigan otteluvalvoja totesi jutun lopussa, että molempien joukkueiden päävalmentajien olisi oltava paikalla lehdistötilaisuudessa. Tosin Liigan Antti Pärnänen totesi tämän lausunnon pupuksi Twitterissä.