Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Valmentaja Pekka Virta

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Toimitus, 05.10.2006 klo 12.20.

 1. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Itsekkin käsitin että päävalmenjan ei tarvitse kyseisessä tilaisuudessa vaan apuvalmentajakin riittää. On ennenkin riittänyt. Nyt tämä yksi höyrypää kehtasi rueta vain valittamaan asiasta.
   
 2. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Olen Virran puolella tässä. Ihmetyttää, miksi hän vasta tällä kaudella on tajunnut, että presseihin ei tarvitse mennä.

  Lehdistötilaisuus on aivan toissijainen tilaisuus valmentajan ja joukkueen kannalta. Niitä voisi järjestää kaksi kappaletta kaudessa: toinen runkosarjan jälkeen ja toinen play offsien jälkeen. Esimerkiksi keväällä 2012 olisi pitkä ja perusteellinen lehdistötilaisuus ollut tarpeen, jossa paikalla on koko KalPan seurajohto, valmennusjohto ja kapteenisto. Se olisi voinut olla avoin yleisötilaisuus, jossa kannattajat voivat kysyä kysymyksiä siitä, mitä heidän rahoillaan tehtiin. Sami Kapasella ei ollut pokkaa.

  Pekka Virta käyttäytyy lehdistötilaisuuksissa usein lapsellisesti, joten joka kerta kun hän on niistä poissa, on tavallaan kotiin päin ja rahaa pankkiin. Tomek saa minun puolestani kuluttaa energiansa ihan rauhassa jo tässä vaiheessa. Nuorella miehellä tietysti sitä riittää.
   
 3. Belsebuubi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Niiralanmonttu, United
  Itse taas kallistun sille kannalle, että kyllä sinne vastuuvalmentaja saisi hiihtää selittämään että miksi kävi niinkuin kävi. Ei ainoastaan rinta rottingilla kehumassa aktiivisen hyrräkiekon ja omaan juttuun uskomisen tuomaa voittoa. Sanoisin että se on sitä vastuun kantoa ja edesta johtamista, vaikka Pekkaa vituttaakin.
   
 4. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Minkä ihmeen takia? Kyseessä on sanelutilaisuus, jossa valmentaja jargonoi ja lehtimiehet kirjoittavat sen lehteen vailla kritiikkiä. Minusta tuntuu, että Pekka on hieno edelläkävijä tässä asiassa kun laittaa mielummin "sanelimen" (Anssin) päälle ja menee tekemään sillä ajalla jotain sellaista, mistä on joukkueelle hyötyä.
   
 5. Belsebuubi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Niiralanmonttu, United
  Lainaus:
  No jotenkin vain näen sen niin kuten kirjoitin. Vaikka se anniltaan onkin lähes yhtä mullistava kun pelaajien erätaukohaastattelut. Jos Pekua ei nappaa noi niin sitten voisi mennä koko kauden niin ettei vaivaudu paikalle. Ilmoittaen kauden alussa että valmennustiimistä tulee se joka vetää lyhyimmän tikun.
   
 6. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Melkoista edelläkäymistä. Varmaan jossain Santiago Bernabeulla (Real Madrid) ottavat oppia ja ilmoittavat että mediahuone poistetaan käytössä ja jatkossa ottelun jälkeisiä lehdistötilaisuuksia ei anneta. Oppi-isäksi ilmoitetaan Finalnd, Pekke Vorta.

  Luulisi nyt tuo ilmainen median käyttö kiinnostavan ja kyllä ammattimaisen valmentajan tämä pitää tiedostaa ja joukkueenjohdon sitä vaatia. Varsinkin jos medialle on ilmoitettu että tällainen tilaisuus pidetään ottelun jälkeen.
   
 7. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Onhan noita valmentajia ennenkin jättänyt menemättä lehdistötilaisuuteen. Miksi tästä nousee älytön haloo? Itselleni ihan sama meneekö valmentajat tilaisuuteen vai ei. Ympäripyöreitä siellä kuitenkin puhutaan, paitsi jos on Tamminen tai Dufva kyseessä.
   
 8. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kuuluukin jättää joskus väliin, etenkin jos saadaan vähän pöhinää, esim. nyt Tomekin kasetti ei kestänyt. Oikeastaan aika moni voisi tehdä saman Tomekille, ihan vaikka loppukauden kaikissa peleissä. Case Ville Peltosesta ei ole vieläkään saanut Tomek lopullista jääkiekkoperheen tuomiota.
   
 9. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä. Taas on noussut myrsky vesilasissa. Ihmeellisen moni tälläkin palstalla on lähtenyt tähän Tomekin ja median luomaan vouhotukseen mukaan.
   
 10. kuksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko
  Laine on juuri oikea henkilö heittä kommentoimaan, koska on politikko. Pekka ei olisi halunnut Lainetta valmennus tiimiin, vaan valita itse kakkosensa. Yläkerrasta tuli käsky että Pekan on otettava Laine kakkoseksi tai ei asiaa Kalpan valmentajaksi. Laineen tehtävää on moni ihmetellyt mikä on ukon lisäarvo joukkueelle ? Pekka ei juuri puhu Laineelle ainoastaan tokaisee mene poika keittämään kahvit. Tomalle kyllä juttua riittää pelillisistä asioista.
  Laine on aina kieli ruskeana osannut olla niin Kalpan päättäjiin kuin liittoon päättäjiin. Jokainen tietää että ei riitä valmennus taidot mutta puhua osaa ja tarvitsee Sami syväkurkun joka tilittää mitä Puuha Pekka juonii.
   
 11. G-dog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ootko kuksa jonkin sortin demari? Aika harhaista puhetta.
   
 12. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Mikä juttu tää on? Onko Laine tehny jotakin oululaisille vai mistä näin tarkat "tiedot" toisen seuran henkilöstä?
   
 13. kuksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko
  No me olemme täällä ylhäällä pohjoisessa ja katselemme sinne alas niin näemme ja kuulemme kaikenlaista. Jos tarkkoja ollaan niin Oulussa on keksitty menestyvä jääkiekko. Me olemme osannut tehdä jääkiekosta bisneksen ja on sääli katsoa kun amatöörit pilaavat niin paljon jääkiekon pelaajia ja koko lajia. Rehellisesti sanottuna moni seura voisi ottaa mallia Kärpien tekemisestä. Tämä ei saa olla politiikkaa eikä pienen sisäpiirin juttua, vaan koko Suomen pitäisi yhdessä kehittää jääkiekkoa ja tehdä tätä oikeasti ja ammattimaisesti, silloin tästä saa katsojat,pelaajat ja seurat hyvän brändin jolla on elinvoimaa menestyä. Eli amatöörit pois lajin parista ja koulutetut ammattilaiset tilalle. Kun pohjoisesta tuulee se kirpaisee etelän vellihousuja.
   
 14. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ehkä ei kannata ruokkia trollia tämän enempää.
   
 15. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Hehheh! Mikäs trulli se sieltä Hailuodon kivenkolosta onkaan möyrynnyt esiin! Noh, vaikka Junno onkin saanut Pohjoisen polvilleen, niin ei kannata uskoa ihan kaikkea mitä kyseinen autokauppias teille halvan sumpin ääressä tarinoi. Meinaan että meillekin hankki aikoinaan "vahvistamaan ja varmistamaan" Puijontornin kokoisen Filimonovin ja pian vilkkuivat moottoritiellä Junnon takavalot.
   
 16. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Helsingin Jokerit
  http://www.pelicans.fi/video/lehdistötilaisuus-pelicans-kalpa-10
  Pelicansin sivuille linkki

  Pisti silmään että olipas väsyneen oloinen Pekka tänään pressissä. Vaikuttanee kuitenkin joukkueenkin ilmeeseen jos valmentajaa nukuttaa. Toki lehdistötilaisuuksissa Virta on aina antanut itsestään melko neutraalin ja räiskymättömän kuvan.
   
 17. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Siellä on näköjään Peki käynyt kaljapäissään likettelemässä Savon Sanomien uutisen negakommentteja. Esim. kommenttia "Olen monta kertaa nukahtanut Kalpan peliä katsoessa." Noh, voihan sen kesäloman noinkin aloittaa. Mikäpä minä olen tuomitsemaan.
   
 18. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pekka on tykännyt myös kommentista, jossa halutaan Kimmo Kapaselle potkut :)
   
 19. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Lainaus:
  Hah hah! Olin ihan varma, että feikkiprofiili, mutta kyllähän se Peki itse siellä on käynyt tykkäämässä, etenkin Kimmo Kapasen potkuille tykkääminen vaatii jo ballseja. Tämä oli kyllä päivän piristys!
   
 20. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Mitähän tästäkin vielä tulee. Toivottavasti tajuavat puhua asiansa selviksi. Muuten menee tämmöiseksi selän takana kuiskimiseksi, että tuo se on sellainen ja pitäis antaa potkut.
   
 21. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Eikö tuo nyt ole täysin ilmiselvää, että ihan huumorilla tykkäillyt, pieni sarkasmin pilke silmäkulmassa, juuri niitä pelitapaa ja Kimmoa ja muuta arvostelevia...
  Mikä on koko artikkelin otsikko? Virta tykkäilee juuri otsikkoa myötäileviä...kyseessä olevan joukkueen valmentajana...
   
 22. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kyllähän tuossa KalPa tv:n jaksossa Pekka Virta pääsi helpolla. Kysyttiin semmoisia kysymyksiä joihin ei julkisesti voi vastata kuin sillä tavalla jonka jokainen tietää kun kuulee kysymyksen. Sikäli olisi tämä haastettelija lukea myös vastaukset, ilman paikalle raahattua päävalmentajaa. Mukava tietysti kuulla että päävalmentaja kantaa vastuun, ylivoimasta ja ensi kevään parhaimmillaan olosta.
  Riskillä vaan viimeinen KalPa kausi ja kohti uusia seikkailuja parempana ihmisinä ja kenties valmentajakin.
   
 23. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Niin, nyt on hankittu näitä isoja "maalineduspelaaji" niin tiedä vaikka Virta lähtee kokeilemaan jotain ihan uutta. Nyt on sama saako potkut vai ei kun palkka juoksee tämän vikavuoden loppuun kuitenkin. Sama siis koitaa jotain uutta pelitapaa kulmarallin ja omissa hautomisen sijaan. Eeku vaan rohkeasti pystysuunnan kiekkoa munissa leipomisen lisäksi ja ylivoimalle 2 ukkoa maalin eteen yhdet laidoilla yksi viivalla. Kaikki munat vaan samaan koriin ja kori päistikkää päin seinää! Toisaalta.. näin toivoisi Virran melkein tekevän mutta eei.. samaa kulmarallia ja ylivoimalla oman maalin takana se minuutti/kahtaminuuttiakohden ja mietitään kun YV ei toimi ja yleisöä ei neppailu nappaa? No toivotaan, että hieman erilaiseksi kiekko menisi nyt Virran ajan jälkeen seuraavasta kaudesta lähtien
   
 24. H.Incandenza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
  Lainaus:
  Vähän niin kuin Jari Laukkasen kaudella.
   
 25. Bondarev Jäsen

  Lainaus:
  Nii-in! Muita pelityylejähän ei ole olemassakaan kuin Pekka Virran "nurkkamylly" tai Jari Laukkasen "sekasotku"? jepjep!!