Vain elämää – viihdeohjelma

  • 570 973
  • 3 127

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämänkin ohjelman kohdalla alkaa toteutua tämä nykymeininki että kun jostakin tulee suosittu niin se imetään viimeistä tippaa myöden kuiviin niin nopeasti kuin mahdollista, joten tietenkin nyt nopeutettiin tahtia ja tehtiin uusi tuotantokausi jo keväälle. Ongelmana alkaa vaan olla että tässä tahdissa alkaa loppua mielenkiintoiset artistit, erityisesti kun on kyseessä varsin nuori genre kuten suomirap. Siellä ei ole kovin monta pitkän linjan artistia ja ne alkaa olla jo käyty läpi niin sitten joudutaan ottamaan mukaan tällaisia yhden levyn ja pari fiittausta tehneitä kavereita, mikä on minusta kyllä aika hölmöä. No, eipähän tarvitse muiden artistien hirveästi miettiä että mitä biisejä esittävät Ankaran päivänä kun ei ole liikaa vaihtoehtoja mistä valita...

Edelleen sitä vaan toivoisi että myös rock-musiikki huomioitaisiin tässä ohjelmassa paremmin, koska siellä olisi niitä pitkän linjan artisteja joilla olisi katalogia ja uraa sen verran että riittäisi biisivaihtoehtoja ja riittäisi juttua uran tapahtumista. Ehkä se toisi myös jokusen uuden katsojan kun tästä hyvin pitkälti vakiintuneesta vakiokaavasta poikettaisiin esiintyjien suhteen. Mutta näköjään tässä ohjelmassa halutaan mennä tuollaisella vähän "sisäsiistillä" radionovamaisella linjalla jossa ei vahingossakaan ärsytettäisi ketään. Ja loppujen lopuksihan tämä on viimeiseen asti kaupallinen ohjelma jolla on tarkoitus myydä levyjä, joten tällä hetkellä ei-niin-mediaseksikäs rockmusiikki halutaan jättää pois ja panostaa vaikka väkisin räppiin ja poppiin joissa tällä hetkellä mikä tahansa roska myy hyvin.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Vituttaa että tuo on suurelle yleisölle näyteikkuna räppiin ja se on yksiselitteisesti vain tuota samaa paskaa.

Tätä olen voivotellut vähän jokaisella kaudella. En kuulu niihin rap-vetojen hypettäjiin. Toki kai niillä jokin merkitys on, kun nuoret mummojensa kanssa noita hehkuttavat.

Tulevasta kaudesta mietin ensin, että onneksi ei ole sitä biisiklassikkoa, joka nyt pilattaisiin rap-vedoksi, mutta Yö... Joutsenlaulua ei toivottavasti kaiveta esiin. Toki, eihän Ollia tuohon biisiin kannattaisi sekoittaakaan.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Ongelmana alkaa vaan olla että tässä tahdissa alkaa loppua mielenkiintoiset artistit, erityisesti kun on kyseessä varsin nuori genre kuten suomirap. Siellä ei ole kovin monta pitkän linjan artistia ja ne alkaa olla jo käyty läpi niin sitten joudutaan ottamaan mukaan tällaisia yhden levyn ja pari fiittausta tehneitä kavereita, mikä on minusta kyllä aika hölmöä.
Ongelmahan ei ole tuo, että genre olisi käyty läpi. Cheekin entourage alkaa olla käyty läpi.

Odotin, että joku paskahan siihen räppärin paikkaan taas kiinnitetään, mutta Nikke Ankaran kanssa meni kyllä vati nurin. Muistan artistin seuraavista asioista:

1) Nikke Ankara lopettaa uransa iltapaskojen sivuilla --> kuka vittu on Nikke Ankara?

2) Nikke Ankara katosi --> jaha, nobodylta on levy tulossa ja nyt promotaan

3) Nikke Ankara on mukana Cheekin jäähallikiertueella tjsp. --> levy-yhtiön pojat ovat sanoneet, että annapa vetoapua

4) Näin Nikke Ankaran esityksen Elämä lapselle -konsertissa --> maailman karismattomin lapamato

Siis joku Brädi olisi ollut sentään ihan artistiksi luettava. Tämä Nikke Ankara on vaan ei mitään.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Nikke Ankaralla on se yksi biisi, mitä se on esittänyt joka paikassa. Nyt onkin vitun hienoa kuulla kuusi eri versiota samasta biisistä. Ihan oikeasti Nelonen, mitä järkeä tässä oli.

Ja joo, Lindholmin Olli mukana. Jättäisivät nyt sitten Hakulisen biisit rauhaan niin Jussikin voitaisiin ottaa tuonne joskus. Mielummin toki olisin ottanut hänet jo nyt. BTW, miksi Varietee83 on Espanjassa, voisiko liittyä ohjelmaan? Tuskin silti kun Ollin ja Jussinkin välit ovat mitä ovat.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Mihin kiintiöräppärit oikein loppuu. Näköjään mitään rajaa ei Nelosella ole. Joten: Vain elämää 2020: Mc Nikke T.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Edelleen sitä vaan toivoisi että myös rock-musiikki huomioitaisiin tässä ohjelmassa paremmin, koska siellä olisi niitä pitkän linjan artisteja joilla olisi katalogia ja uraa sen verran että riittäisi biisivaihtoehtoja ja riittäisi juttua uran tapahtumista. Ehkä se toisi myös jokusen uuden katsojan kun tästä hyvin pitkälti vakiintuneesta vakiokaavasta poikettaisiin esiintyjien suhteen. Mutta näköjään tässä ohjelmassa halutaan mennä tuollaisella vähän "sisäsiistillä" radionovamaisella linjalla jossa ei vahingossakaan ärsytettäisi ketään.
Kyllä luulen, että rock-puolen (vähän raskaammankin) ihmisiäkin on mukaan kyselty ja kosiskeltu, mutta voi olla, että sieltä puolen sceneä ei niin helposti haluta lähteä mukaan. Tälläinen fiilis on. Koetaanko, että se on imagolle huonoksi vai onko yleinen mentaliteetti vaan enimmäkseen siltä osin erilainen kun puhutaan rockista ja metallista? En tiedä. Uskoisin, että suomalaisen rockin isoja hahmoja Ismo Alangosta, Kauko Röyhkästä, A.W. Yrjänästä sekä Tuomari Nurmiosta lähtien on varmaan mukaan kyselty, mutta eivät lähde. Osa on sanonutkin mediassa suoraan, että ei kiinnostele tämä formaatti.

Näillä mennään siltä osin. Se laari mistä näitä artisteja tuonne poimitaan ei ole välttämättä kauhean laaja.

Huomaahan sen, että räppiskenestäkin ns. älykköräppärit on loistaneet poissaolollaan tämän ohjelman puitteissa ja siellä on enemmän ollut näitä viihdepuolen tyyppejä ja niissäkin isoimmat nimet on Cheekin ja Elastisen myötä jo aika lailla napsittu ja sitten on näitä yhden hitin ihmeitä lähinnä joita otetaan mukaan kun muuta ei saa.

***

Tuskinpa tulee taas katsottua tällä kertaa, kun ei tuolla ole yhtään artistia jonka musiikista saisin henkilökohtaisesti mitään irti. Robin toki tyyppinä symppis.
 

Barney

Jäsen
Neljä omaa levyä + yhteislevyn Uniikin kanssa. Tää Turkin pääkaupungin mukaan nimetty Nikke on tehnyt yhden levyn ja katoamistempun.
Niin ja silti mahduttanut sille yhdelle levylle ja muutamalle sinkulle yhtä monta hittibiisiä kuin Mikael Gabriel viidelle levylle? En tiedä kuinka paljon Niken biisit ovat soineet radiossa, sillä en sitä juurikaan kuuntele, mutta Spotifyn Suomen top-50 listan kärkisijoilla ovat pyörineet ainakin seuraavat kappaleet: "Perjantai 13.", "Koska sä eroot", "Leima", "Spesiaali", "Rullaa", "Värifilmi", "En tiiä sun nimee", "Ettei nyt vaan sattuis mitään", "Mona Lisa" ja "Pisamat". Ei hullumpi suoritus "yhden levyn ja katoamistempun" tehneeltä kaverilta? Spotifyssa pikaisella tarkistuksella Nikke Ankaraa on kuunneltu viimeisen kuukauden aikana 367 727 kertaa. Cheekillä vastaava luku on esimerkiksi 454 310. Antakaa minulle yksi suomalainen rap-artisti, jolla on viimeisen kuukauden aikana enemmän kuuntelukertoja Spotifyssa kuin Nikke Ankaralla ja joka ei ole kisaan osallistunut. Paska valinta, mutta erittäin looginen kaupalliseen ohjelmaan.
 

Ralph

Jäsen
Niin ja silti mahduttanut sille yhdelle levylle ja muutamalle sinkulle yhtä monta hittibiisiä kuin Mikael Gabriel viidelle levylle?
Siihen en osaa ottaa kantaa, kun en osaa nimetä Nikke Ankaralta yhtään biisiä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Turhan paljon tunnutaan laittavan painoa tälle sen katoamistempulle. Jos rata vei miestä, eikä toisinpäin, niin en yhtään ihmettele, että näin on voinut käydä. Vai ollaanko täällä nyt oikeasti sitä mieltä, että kyseessä oli pelkkä mainostemppu? "Levymyyntiä vauhdittaakseen uransa aallon pohjalla lavastanut hukkumakuolon"/ J. Karjalainen.
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Siihen en osaa ottaa kantaa, kun en osaa nimetä Nikke Ankaralta yhtään biisiä.
Aika moni muu suomalainen varmaan osaa, kuten voit noista Spotifyn kuuntelukerroista huomata. Vuonna 2016 Nikke Ankara oli Suomen neljänneksi kuunnelluin artisti Spotifyssa JVG:n, Cheekin ja Sannin jälkeen. Se painaa näissä valinnoissa todennäköisesti enemmän kuin sinun, minun tai koko Jatkoajan yleinen mielipide. Aika moni suomalainen siis varmaan osaa nimetä Nikke Ankaralta parikin biisiä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Aika moni suomalainen siis varmaan osaa nimetä Nikke Ankaralta parikin biisiä.
Se onkin ihan helvetin surullista ja kertoo olennaisen suomalaisten musiikkitottumuksista. Olisihan Ankaran tilalle voinut ottaa oikeasti lähes kenet tahansa muun edes jotenkin tunnetun räppärin, tai jos sieltä ei olisi kukaan suostunut tulemaan niin vaikka sitten ihan oikean muusikon ja jättää räppipojat tällä kertaa kotiin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ongelmahan ei ole tuo, että genre olisi käyty läpi. Cheekin entourage alkaa olla käyty läpi.

Odotin, että joku paskahan siihen räppärin paikkaan taas kiinnitetään, mutta Nikke Ankaran kanssa meni kyllä vati nurin. Muistan artistin seuraavista asioista:

1) Nikke Ankara lopettaa uransa iltapaskojen sivuilla --> kuka vittu on Nikke Ankara?

2) Nikke Ankara katosi --> jaha, nobodylta on levy tulossa ja nyt promotaan
Tässä on virhe, kronologisesti asiat meni niin päin että ensin tehtiin katoamistemppu ja sitten lopetettiin ura. Toki eroahan ei sinänsä ole kokonaisuudessa, eli katoamisen yhteydessä mietittiin kuka vittu on Nikke Ankara (ja osittain myös lopettamisen kanssa), mutta kun ura lopetettiin niin saatiin syy "tehdä comeback" ja promota siis levyä tämän hienon "paluun" avulla.

Turhan paljon tunnutaan laittavan painoa tälle sen katoamistempulle. Jos rata vei miestä, eikä toisinpäin, niin en yhtään ihmettele, että näin on voinut käydä. Vai ollaanko täällä nyt oikeasti sitä mieltä, että kyseessä oli pelkkä mainostemppu?
Ollaan. Kyllähän tuo täysin laskelmoidulta paskalta vaikuttaa, koska kukaan ei oikeasti tiennyt kuka on Nikke Ankara. Mikäs siinä sitten yrittää nousta julkisuuteen, tehdään vaan katoamistemppu.

Nyt en ihan väärin muista ja korjatakin saa jos haluaa, mutta eikös Apulanta tehnyt jonkun parodian tuosta "katoamisesta" ? Oliko nyt että Sipe Santapukki ilmoitti että Toni Wirtanen on kadonnut, ei ole ainakaan 12 minuuttiin näkynyt missään. Kohta sitten ilmoitettiin että Toni onkin löytynyt. Nyt en varmaksi sano että meneekö se ajallisesti tuon Nikke Ankaran katoamisen jälkeiselle ajalle, vai oliko tämä jotain Apulannan hassuttelua jo ennen Ankaran katoamista.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Laura Voutilainen ja Irina ovat isoja plussia mutta sitten mukaan on pitänyt tunkea Olli Lindholm jota en voi sietää. Taitaa ohjelma jäädä katsomatta ja katson vain klippeinä esityksiä tai kuuntelen Spotifysta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Laura Voutilainen ja Irina ovat isoja plussia mutta sitten mukaan on pitänyt tunkea Olli Lindholm jota en voi sietää. Taitaa ohjelma jäädä katsomatta ja katson vain klippeinä esityksiä tai kuuntelen Spotifysta.
Pakko muuten sanoa, että kun Irinan nimen lukaisin tuossa listauksessa niin eka fiilis oli "Mitä ihmettä, eikö se ole jo ollut siellä?", mutta ilmeisesti sotkin Irinan sitten johonkin Eriniin tai vastaavaan. Ja eikä siinä mitään, Irinalla on jokunen ihan kelpo biisikin jotka on tulleet tutuksi, joten ei siis haittaa yhtään että on tuolla. Tuli vaan ihmetys/sekaannus itse artistin suhteen :D

Olli Lindholm on hyvä olla tuolla koska Yöltä löytyy hyviä rock-biisejä 80-luvulta, joten niitä on kiva kuulla vaikkapa Samu Haberin esittämänä. Tokihan sitten Lindholm voisi itse jättää laulamisen väliin kurkkukivun takia.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pakko muuten sanoa, että kun Irinan nimen lukaisin tuossa listauksessa niin eka fiilis oli "Mitä ihmettä, eikö se ole jo ollut siellä?", mutta ilmeisesti sotkin Irinan sitten johonkin Eriniin tai vastaavaan. Ja eikä siinä mitään, Irinalla on jokunen ihan kelpo biisikin jotka on tulleet tutuksi, joten ei siis haittaa yhtään että on tuolla. Tuli vaan ihmetys/sekaannus itse artistin suhteen :D
Irinaa on monta kertaa kysytty ja se on keltaisessa lehdistössä ainakin ollut esillä. Voi olla että siitä syystä sekaannus on tullut.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ollaan. Kyllähän tuo täysin laskelmoidulta paskalta vaikuttaa, koska kukaan ei oikeasti tiennyt kuka on Nikke Ankara. Mikäs siinä sitten yrittää nousta julkisuuteen, tehdään vaan katoamistemppu.
Eli mitään huumeidenkäyttöä ei siis tapahtunut ja nyt Nikke-boy kertoilee tuolla Loopin ja muiden haastatteluissa psykoosista kokemuksen syvällä rintaäänellä, puhuen siis asiasta, josta hänellä ei ole mitään tietoa. Värifilmi-kappalekin on ihan fuulaa? Dem Ballz.. :)

Lainaan itseäni:

Wikipedian mukaan 2 sinkkua oli julkaistu ennen tätä "pikku reissua".

"Nikke Ankara julkaisi toukokuussa 2014 esikoissinglensä ”Perjantai 13.” Se sijoittui parhaimmillaan singlelistan yhdeksänneksi ja se sai lopulta myös kultalevyn, kun se ylitti kahden miljoonan striimausrajan.Toinen single ”Spesiaali” julkaistiin 10. lokakuuta 2014. Kappale nousi parhaimmillaan singlelistan neljänneksi ja se sai lopulta platinalevyn. Vuonna 2014 hän oli mukana myös Brädin ”Aamupala”- ja Robinin ”Parasta just nyt” -singleillä."

No mutta jos oli mainostemppu, niin ilmeisen kannattava. Tällä hetkellä parempaa näkyvyyttä ei omalle artistiuralle ole kuin Vain Elämää. Toki ei se kaikkia siihen osallistuneita ole autuaaksi tehnyt. Sitten voidaan jälleen kadota. :)
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eli mitään huumeidenkäyttöä ei siis tapahtunut ja nyt Nikke-boy kertoilee tuolla Loopin ja muiden haastatteluissa psykoosista kokemuksen syvällä rintaäänellä, puhuen siis asiasta, josta hänellä ei ole mitään tietoa. Värifilmi-kappalekin on ihan fuulaa? Dem Ballz.. :)
Kyllähän kaveri varmaan huumeita on käyttänyt, en missään ole epäillytkään tällaista. Sehän on noissa piireissä kaiketi joku kovan jätkän merkki.

Nimenomaan tuohon katoamistemppuun tartuin, eli tyyppi oli vähän jo luonut nimeä (luultavasti lasten keskuudessa, eikai räppiä nyt tosissaan aikuiset kuuntele), joten voi sitten tehdä katoamistempun kun on ainakin muutama tyyppi joka tietää. Lehtiinhän pääsee nykyään lähes millä tahansa jos on jo vähän nimeä, joten onnistunutta kikkailua kaikinpuolin. Tähän päälle sitten vielä "uran lopettaminen" ja comeback muutaman kuukauden päästä, ei tässä nyt hirvittävä foliohattu tarvitse olla jos alkaa epäillä vähän niitä motiiveja.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ei Niken ongelmien ja laskelmoidun paluun tarvitse mielestäni olla toisiaan poissulkevia asioita. Tuo lopettamispäätös oli kuitenkin niin radikaalia paskaa ettei ollut vaikeaa arvata mitä puoli vuotta myöhemmin olisi luvassa. Ja ihan hyvä peliliike tuo taisi olla. Uralle lennokas startti ainakin stoorin osalta.

Noin muuten uusi kausi menee tarkastukseen Petran ja Samun vuoksi. Muussa tapauksessa jättäisin väliin kun sarja on päätetty viedä junttilasta jonkun tekoglamourin äärelle.
 

Barney

Jäsen
Se onkin ihan helvetin surullista ja kertoo olennaisen suomalaisten musiikkitottumuksista.
Se on sinun mielipiteesi. Faktat kuitenkin tukevat sitä, että Nikke Ankara oli ihan looginen ja fiksu valinta tähän ohjelmaformaattiin, jota seuraavat ne mielestäsi huonon musiikkimaun omaavat suomalaiset.

tai jos sieltä ei olisi kukaan suostunut tulemaan niin vaikka sitten ihan oikean muusikon ja jättää räppipojat tällä kertaa kotiin.
Miksi pitäisi jättää kotiin? Eivätkö mielestäsi sarjassa mukana olleet räppärit (Cheek, Elastinen, VilleGalle ja MG) ole onnistuneet? En ole yhdelläkään kaudella seurannut sarjaa kuin pari hassua jaksoa, mutta ymmärtääkseni rap-artistit ovat joka vuosi onnistuneet ohjelmassa paremmin kuin keskiverto-osallistuja. Lisäksi kun huomioidaan, että Cheekin ansiosta rap on tällä hetkellä varmaan Suomen kuunnelluin genre, niin olisi silkkaa tyhmyyttä jättää genre ulos ohjelmasta ja jättää voitot maksimoimattta.

Kyllähän tuo täysin laskelmoidulta paskalta vaikuttaa, koska kukaan ei oikeasti tiennyt kuka on Nikke Ankara. Mikäs siinä sitten yrittää nousta julkisuuteen, tehdään vaan katoamistemppu.
Väitätkö tosissaan ettei "kukaan" tiennyt Nikke Ankarasta ennen hänen katoamistaan? Häneltä oli tullut jo kappaleet "Perjantai 13." ja "Spesiaali", jotka olivat ehtineet olla ennen sitä Spotifyn Suomen listan kärkisijoilla pitkän aikaan. Mutta ymmärrän. Jos sinä et tiennyt, kuka Nikke Ankara oli, niin eihän kukaan muukaan siinä tapauksessa voinut tietää.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei se Olli Lindholm nyt ehkä mikään maailman värikkäin tyyppi ole, mutta kyllä mä nyt paljon mielummin seuraan sitä siinä ohjelmassa, kun jotain Pave Maijasta tai Anssi Kelaa. Irinakin ihan ok valinta, koska ainakaan itse en tiedä hänestä kauheasti mitään, mutta vaikuttaa ihan räväkältä tyypiltä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Se on sinun mielipiteesi. Faktat kuitenkin tukevat sitä, että Nikke Ankara oli ihan looginen ja fiksu valinta tähän ohjelmaformaattiin, jota seuraavat ne mielestäsi huonon musiikkimaun omaavat suomalaiset.
Kyllä, se on minun mielipiteeni. Enkä minä sano että suomalaisilla on täysin huono musiikkimaku, kyllä sinne mukaan mahtuu paljon hyvääkin, näkeehän sen että suomalaiset kuitenkin käy paljon esim. sellaisillakin festareilla joissa on monenlaisia artisteja. Paljon hyvää on, mutta Nikke Ankara ei sinne kuulu. Mutta kyllä, tämä on minun mielipiteeni.

Miksi pitäisi jättää kotiin? Eivätkö mielestäsi sarjassa mukana olleet räppärit (Cheek, Elastinen, VilleGalle ja MG) ole onnistuneet?
Olenko väittänyt että eivät ole onnistuneet? Pointtini koski sitä, että Nikke Ankaran tilalle kun olisi ihan oikeasti voinut ottaa jonkun sellaisen rapartistin jolla sitä uraa ja historiaa on edes hieman enemmän kuin pari vuotta takana. Toki sen ymmärtää että sinne on tämä nyt haluttu ottaa, mutta luulisi että suomiräpin parista olisi joku muukin voinut löytyä. Toki pitää aina muistaa realiteetit, onhan se mahdollista että Ankara oli paras saatavilla oleva vaihtoehto.

Väitätkö tosissaan ettei "kukaan" tiennyt Nikke Ankarasta ennen hänen katoamistaan? Häneltä oli tullut jo kappaleet "Perjantai 13." ja "Spesiaali", jotka olivat ehtineet olla ennen sitä Spotifyn Suomen listan kärkisijoilla pitkän aikaan. Mutta ymmärrän. Jos sinä et tiennyt, kuka Nikke Ankara oli, niin eihän kukaan muukaan siinä tapauksessa voinut tietää.
Nuo on ihan kivoja juttuja ja hienoja saavutuksia, mutta Spotify on siinä mielessä vähän harhaanjohtava tilasto että kaikilla ei ole sitä. Se on suosittu nuorempien ja nuorten aikusiten keskuudessa, mutta sitten taas jonkin verran vanhemmat ihmiset sitä eivät käytä. Siinä mielessä olisi mielenkiintoisempaaa tietää että mikä on ollut Nikke Ankaralla esimerkiksi radiosoiton määrä vaikkapa jollain Suomipopilla näiden mainitseman biisin osalta, koska se antaisi huomattavasti laajemman kuvan siitä että miten laajasti se musiikki on kuulunut eri ikäisille suomalaisille.

Toki tämä Spotifyn käyttäjäryhmään perustuva arvailu on ihan omaa mutuiluani, mutta ainakin näin olettaisin.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Toki tämä Spotifyn käyttäjäryhmään perustuva arvailu on ihan omaa mutuiluani, mutta ainakin näin olettaisin.

Toinen, mikä nuorisosta kertoo toki, on Youtube. Sieltä pikaiseen kurkkasin, paljonko klikkailuja onkaan Nikke Ankaralla. Aika paljonhan noita. Nuoret kun vloggaavat, tulee tuota mediaa varmasti käytettyä.

Itse en kuulu mitenkään rap-maailman suosijoihin, joten enpä enempiä valita. Kansa näyttää taas, osuuko vaiko uppoaa.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nämä kiintiöräppärit aiheuttaa keskustelua, ehkä täytyy antaa tosiaan sanavaltaa nuoremmille ja itsekin uskon että Spotifyn soittomäärät kertoo yllättävänkin paljon siitä kuka tuonne otetaan. Tämä artistivalinta on aina selkeästi nykynuorille suunnattu ettei ohjelman katsojaikä alkaisi siitä 30v ylöspäin vaan tällä saadaan kaikki 15v-> mukaan kiinnostumaan.
Itse toivoisin että kiintiöräppäri voisi olla vähän toisenlainen, vassareita ja kommareita näistä suosituista tänne kaupalliseen ohjelmaan ei saada, joten oma ehdotukseni olisi samaa ikää kuin itsekin eli Mikko Sarjanen. Varsinkin uudempi tuotanto on jo hyvin popimpaa ja kaupallista.
Mikko Sarjanen - 375 Humanistia

Mutta onhan tuo mitä iistimpää sitä siistimpää ihan loistava musiikillisestikin, tuollaista oikeilla soittimilla ryyditettyä tiukkaa funkya ja hyvän flown omavaa suomiräppiä.

Linkki: 375 Humanistia kertoo Mikko Sarjasesta.

_
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös