finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo
Olen tässä muutaman vuoden ihmetellyt, miksi en vahingossakaan osu TV:n ääressä katsomaan nelosta silloin, kun siellä esitetään Vain elämää-ohjelmaa.
Kaiken maailman idolit, voicet, tanssivat ja luistelevat tähdet, ja tähtöset - jopa big brödö osuvat toisinaan kohdalle.

Kuinka tiiviisti jatkoaikalaiset tätä ohjelmaa seuraavat?
 
Ceterum autem censeo Carthaginem esse delendam.

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Aktiivisesti jätän katsomatta. En ole koskaan pitänyt myötähäpeän tunteesta.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
Ensimmäinen kausi tuli nähtyä lähes kokonaan, seuraava meni täysin ohi, vaikka kävin myöhemmin katsomassa youtubesta ne mielenkiintoisimmat tulkinnat. Sama homma näyttäisi olevan edessä myös tällä kaudella. Hyvä konsepti, mutta artistivalinnat ovat useimmiten perseestä.
 
"How much damage can you do with a pen?" - Marshall Mathers III
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eka kausi oli ihan hyvä. Tokaa en jaksanutseurata, kiviäkin kiinnostaa joku Hurmerinta. Eikä ne näköjään muuttanut niitä biisejä lainkaan niinku ekalla kaudella, lauloivat vaan. Kolmannessa näyttäis olevan kaikki mun inhokkilaulajat mukana, pl. Paula Koivuniemi joten tuskin seuraan.

Ainii Cheek <3
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
En oo seurannut lainkaan, enkä seuraa. Vältän viimeiseen asti moista. Ei löydy kiinnostusta.
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
En ymmärrä eroa julkkiksen ja taviksen välillä, joka ajaa siihen että julkkiksiin keskittyvät ohjelmat ilman sisältöä menee katsomatta paskaa listalle. Ensin pitäisi olla se sisältö ja mahdollisesti se sisältö tekee osallistujista julkkiksia, mutta jos ei ole ideaa ja sisältöä, on vain muka julkkiksia, niin en ymmärrä konseptia.

Eli en katso ja ihmettelen suuresti miksi ihmeessä joku katsoo (tosin en edes tiedä konseptista muuta kuin harmaan kuvan), no joku lukee seiskaakin muun kuin rikospähkinän, kerran tai kahdesti vuoteen, takia skebua odotellessa tai ostaa lehden missä puhutaan Matti Nykäsestä.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Ensin pitäisi olla se sisältö ja mahdollisesti se sisältö tekee osallistujista julkkiksia, mutta jos ei ole ideaa ja sisältöä, on vain muka julkkiksia, niin en ymmärrä konseptia.
Ööh. Ihan selvä ideahan tuossa on : Tunnetut artistit ( huom. ei niinkään julkkikset) esittävät toistensa kappaleita, ja tekevät niistä omannäköisensä tulkinnat. Hyvin yksinkertaista.

Ensimmäisen kauden katsoin hyvin itsensiivisesti, toisella kaudella katsoin lähinnä tulkinnat kappaleista. Meinaan toki katsoa kolmannenkin kauden.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Eka kausi ei kiinnostanut vähää alusta, Cheek, Jonne Aaron, Erin..

Toiseen kauteen oli sitten saatu minulle läheisempiä artisteja, lähinnä Hanhiniemi ja Alanko eivätkä muutkaan aiheuttaneet cheekin kaltaisia oksennusreaktioita. Se kausi oli minusta hyvin sympaattinen ja useat versiot olivat oikein onnistuneita. Juha Tapiokin onnistui lähes joka kerta vaikkei oma matsku oikein lämmitä. Vastauksena kysymykseen katson luultavasti seuraavankin kauden mikäli siellä ei ole mitään kestoinhokkia mukana.

EDIT: No ei hyvältä näytä jos tämä lista pitää paikkansa. Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi ja Elastinen.
 
Viimeksi muokattu:
1956 1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010..
Joukkue olemme me | Nous sommes Canadiens | Més que un club

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ööh. Ihan selvä ideahan tuossa on : Tunnetut artistit ( huom. ei niinkään julkkikset) esittävät toistensa kappaleita, ja tekevät niistä omannäköisensä tulkinnat. Hyvin yksinkertaista.

Ensimmäisen kauden katsoin hyvin itsensiivisesti, toisella kaudella katsoin lähinnä tulkinnat kappaleista. Meinaan toki katsoa kolmannenkin kauden.
Niin siis jos en tunnusta että joku on julkkis niin mikä idea siinä jää jäljelle? Kuunnella kun artisti soittaa toisten artistien kappaleita ja toiset pillittää sille? Mielestäni tämä ei ole mikään idea tai no ainakaan katsomisen arvoista viihdettä, jos toki tykkäät niin ei se ole minulta pois, mutta keikat ja musiikki keikkoina ja musiikkina, en vain näe ko. konseptissa mitään ideaa.

Menee samaan kastiin kaikkien neljän tähden illallisten yms. kanssa joissa on pelkkiä "julkkiksia". Ei vaan riitä minulle se että joku muka julkkis heiluu TV kameran edessä, että se olisi viihdettä tai katsomisen arvoista.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Saatan silloin tällöin jonkun jakson katsoa. Ohjelmahan olisi paljon parempi, jos se kaikki paskanjauhanta ym. turha höttö jätettäisiin pois. Siinä ylitetään kaikki hyvän maun rajat, kun näitä annaabreuita ja vastaavia koskettaa syvältä sielusta se, että joku toinen artisti tulkitsee hänen esittämää kappaletta, jonka on alunperin tehnyt asiaa varten palkattu ulkopuolinen tekijä tai tekijät.
 
Our citizens have concealed weapons. If you kill someone, we will kill you back.

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku "pelkät musiikkiesitykset"-edition voisi ehkä joidenkin artistien kohdalla kiinnostaa riittävästi, mutta nykyisellään tuskin tulee katsottua. En ole katsonut aikaisempiakaan kausia ja sama päti niihinkin.
 
Olet edelleen HIFK Fotboll Ab:n osakkeenomistaja

Kari Runk

Jäsen
Saatan vilkuilla jälkikäteen YouTubesta joidenkin artistien "vedot", mutta itse jaksoja en ole muistaakseni katsonut kertaakaan. Ja tuskin tulen katsomaan jatkossakaan.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Ensimmäistä tuottaria en katsonut ollenkaan. Toisen katsoin kokonaan Hurmerinnan jaksoa lukuun ottamatta, koska tuote olikin mainio. Mainion siitä teki suurimmaksi osaksi Pauli Hanhiniemi, joka oli hieno esiintyjä ja heitti hyvää läppää. Anna ois salee lähteny messiin, jos Pauli olisi ollut kymmenen vuotta nuorempi.

Ihmettelen suuresti, jos uusi kausi ei ole Vesku-show. Jenni Vartiainen ei esiinny julkisuudessa, joten mielenkiintoista nähdä, minkälainen persoona hän on. Muuten ei kyllä roolitus iske. Salaa toivoo, että joku kunnon räppäri lähtisi mukaan, mutta eihän ne (ei varmasti pahemmin kyselläkään).
 
Tell me something, boy. Aren't you tired trying to fill that void?

Janne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Ei vittu, Jenni Vartiainen. Siinä vasta laulaja-lauluntekijä. Veskun takia katson ja koitan skipata tuon huokailijan.
 
It ain´t what you but how you do it.
Suosikkijoukkue
HIFK, Lexaa
No sillälailla puolittain kiinnostaa. Tämä menee sille osastolle, että toinen puolisko seuraa aika intensiivisesti ja tunteella tätä ohjelmaa. Ensimmäiselle kaudelle naureskelin asiaankuuluvasti ja miehekkäästi jätin katsomatta koko paskan. Toista kautta seurasin siinä sivussa oikeastaan paria jaksoa lukuunottamatta.

Oikeastaan ihan hyvää viihdettä, vaikka kukaan artisteista ei tälläkään kaudella kolahda. Ehkä Toni Wirtanen, ehkä Vesku, mutta kaikkihan noista on tunnettuja ja biisit tuttuja. Ja tottakai pitää tunnustaa, että ihan eturivin artisteja, tykkäsi niistä tai ei. Eli kattaus on tänä vuonna niin kova, että tuskin tätä jättää väliin vaikka tilaisuus varmasti koittaa.
 

Tacs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
En ole seurannut muutamaa klippiä lukuunottamatta, enkä koe menettäneeni mitään. Tuntuu jopa hieman absurdilta että keräämällä joukko artisteja laulamaan toistensa lauluja ja päälle tirauttamaan muutaman kyyneleen, saadaan ihmiset hullaantumaan ja levymyynnit kohoamaan taivaisiin. Myydään levyjä ja järjestetään keikkoja joissa voidaan itkeä hieman lisää ja kansa hurraa. En vain jotenkin ymmärrä tämän konseptin vetovoimaa, mutta tekeekö se valtavirrasta vai minusta tyhmän, sitä en osaa sanoa.
 
Pessimisti ei pety.
Suosikkijoukkue
HIFK, Lexaa
On muuten hyvä pointti se, että aika moni normaalikatsoja ei varmaan tajua yhtäläisyyksiä esim. Cheekin esiintymisellä tässä formaatissa ja kahdella loppuunmyydyllä stadikalla, Paula Koivuniemen ja Elastisen esiintymistä ensin VOF:ssa ja sitten tässä, seuraavaksi missä? Erinin taannoinen menestys ja Vain Elämää-kausi, Anna Abreu oli viime vuonna sarjassa ja nyt sen jälkeen tullut pari "hittiä"... Hanhiniemeltä tuli viime vuoden joulumyyntiin levy ja kaverista tuli seksisymboli johonkin avotakkaan ja Annaan. Tokihan tämän formaatin tiimoilta tehdään levy ja vedetään areenalla keikka jne. jne.

Tokihan bisnes on bisnestä ja levybisneksellä ei juuri nyt kulje sillätapaa yhtä hyvin kuin joskus 90-luvulla. Että pitää ottaa huomioon, että nyt kyllä ollaan löydetty todella toimiva formaatti siihen kuinka saadaan kassavirtaa kasaan. Varsinkin tässä maassa, luvassa seuraavana syksynä: ikäluokkien 25v.-65v. naisten fb-päivityksiä siitä kuinka tirautti itkut Veskun tulkitsemassa Jenn Vartiaista tai Jennin tulkitsemassa Edelmania.
 
Suosikkijoukkue
KK
...luvassa seuraavana syksynä: ikäluokkien 25v.-65v. naisten fb-päivityksiä siitä kuinka tirautti itkut Veskun tulkitsemassa Jenn Vartiaista tai Jennin tulkitsemassa Edelmania.
Sinähän sen sanoit. Ärsyttää jo valmiiksi. Mummot kuolee kyynelehtiessään nestehukkaan, joten taitaa anopistakin päästä viimein eroon. Eiköhän ne artistitkin itke siellä ohjelmassa. Veskulta tulee itku vähintään kahdesti.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kyllä mua kiinnostaa semisti kyseinen ohjelma. Ekan kauden katsoin lähes kokonaan ja viime kausi meni melko sivusilmällä. Tuleva kausi kiinnostaa koska mukana on hyviä artisteja. Herkkänä miehenä tirautan toisinaan myös muutaman kyyneleen. Näin tapahtuu usein leffojenkin parissa.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kiinnostaa jonkin verran. Tuskin tulen kaikkia jaksoja katsomaan, mutta jos kotona satun olemaan ilman mainittavaa aktiviteettia niin mikä ettei. Ihan mielenkiintoista kuulla tarinoita biisien takana ja jonkin verran myös sellaisia juttuja artistien elämänvaiheista, joita ei ehkä ole aiemmin tiennyt. Ei mua kiinnosta mikään seksikohuvau, vaan ihan ne elämäntarinat yleensä. En muistaakseni ole itkenyt sarjan aikana, mutta en minä sitäkään häpeäisi, jos jonkin biisin takana on tarina, joka koskettaa minua. Niin maskuliininen en halua koskaan olla, että häpeäisin aitoja tuntemuksiani.

Niin, ja jotkut tulkinnoista ovat olleet oikein hyviä, parhaana esimerkkinä ehkä Sillanpään Cheek-versio. Jukka-Poika ja Juha Tapio olivat viime kaudella mukavanoloisia tyyppejä, jälkimmäinen sellainen, että voisin kuvitella tulevani juttuun myös siviilissä. Ei siinä, että muutkaan mitenkään kusipäisiltä olisivat vaikuttaneet. Uusista on mielenkiintoista nähdä, kuinka joku Wirtanen pistää itsensä peliin vai onko imagonsa vanki. Edelmanin ja Elastisen voisin kuvitella heittäytyvän ihan kunnolla. Loiri on se tyyppi, jota kaikki kuuntelevat nyökytellen ja hymistellen. Koivuniemi halailee varsinkin Elastista tarpeettoman kauan. Vartiainen huokailee kaikki tulkinnat läpi ja on kaikkien mielestä ihana, johon Jenni hymyilee ja kohauttaa hartioitaan lievästi kerta toisensa jälkeen, hali. PMMP-Paula on se, jolta odotan ehkä värikkäintä satsia.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Katson kaikki jaksot livenä ja sen jälkeen parhaat laulusuoritukset uudestaan jostain kymmeniä kertoja. Mahtava formaatti, joka tosin elää vain ja ainoastaan mukaan plokattujen muusikkojen heittäytymiskyvystä. Kun pistävät itsensä täysillä likoon, menevät vähän epämukavuusalueelle ja pääsevät eroon rooleistaan niin tulee hienoa ohjelmaa. Jos siellä kaikki himmailee hissuksiin ja laskevat jo etukäteen nousevia levymyynti- ja keikkapalkkiolukuja, niin vaisuksi jää.

Muutamaan otteeseen on roska lentänyt omaankin silmään, mutta mussa on jotain vikaa kun näin käy vaikka minkälaisten musiikkiesitysten kanssa.

Olisi hauska nähdä tästä suuren maailman versio, jossa jotkut Lady Gagat, Dave Grohlit, Celine Dionit ja Mick Jaggerit vetäisivät toistensa biisejä ja bondailisivat väsyneinä keskellä korpea. Osaisiko näin isot starbat heittää sitä rooliviittaa roskiin ensinkään ja näyttää mimmosta jamppaa ja jampatarta siellä takana oikeasti on kaikki vuodet ollut?
 
RAPORTOI
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy