Vain elämää – viihdeohjelma

  • 571 526
  • 3 127

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Onko tuo Redrama ihan jurrissa tuolla? Vai onko yleinen olemus vain tuollainen?
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Tämä Jyrki suoritti perinteisen karaoke vedon. Melkein häpeän puolelle meni.
Jyrki vetää kauden kuin veteraani pronssiottelun. Loppuvihellystä odottaessa.

Parkkonen veti homman kotiin, mutta eipä muuten mitään ihmeellistä kuultavaa. Paitsi Sir Jyrkin jollottelu, jos osaa ottaa sen huumorin kannalta.

Edit: Yonan versio lainasi Queenin soundipaletista sopivan överisti. Taiteilua sillä hienolla narulla kornin ja mahtipontisen välillä. Tykkäsin!
 
Viimeksi muokattu:

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Vähän alusta aloin odottaa että nyt lähteekin Careless Whisper. Ihan ok, mutta ei iskenyt muhun.
Mullakin tuli heti mieleen George Michael eikä esitys mitenkään sortanut tuota kuvitelmaa - ja kyllähän Pete laulaa osaa, myös soulahtavasti aitoon afro-amerikkalaiseen tyyliin.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Yona on kyllä tulkitsijana ihan omilla leveleillään tuolla. Tai no, Pete Parkkonen pääsee lähelle, mutta ei ihan riitä Yonalle.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Omaan makuuni Peten versio vääristi Syntisten Pöytää vähän liiaksi. Pidän jopa alkuperäisestä. Taidokas veto noin muuten.

Läntinen, mies osaa! Tästä vedosta tuli vähän sama fiilis kuin ensimmäisestä: kuin Länän oma biisi. Stadionille ostaisin liput.

Onneksi futismatsi alkoi, Meijun kuulee sitten… jos edes tarvitsee.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Että semmoista kuumaa puumailua. Joku ymmärtämätön saattaisi lisätä tuon tuonne Kierrätyskeskustelun Paskalistaan, mutta kai joku tuostakin esityksestä oikeasti tykkää.
 
Viimeksi muokattu:

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Ihan kiva, Erikan paivä tarjosi aika pitkälti mitä odotinkin.

- Jussi, ei taaskaan oikein lähtenyt
+ Tommi, jos Tommi vetää Tommimaisen vedon niin se on aina plussa!
+ Yona, ihan puskista tullut ja hieno veto! Ja Erikan päivän kunniaksi aika antava asu, siitä lisäplussa :D

Muut veti about omien ennakko-odotusten mukaisesti.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Ihan kiva, Erikan paivä tarjosi aika pitkälti mitä odotinkin.

- Jussi, ei taaskaan oikein lähtenyt
+ Tommi, jos Tommi vetää Tommimaisen vedon niin se on aina plussa!
+ Yona, ihan puskista tullut ja hieno veto! Ja Erikan päivän kunniaksi aika antava asu, siitä lisäplussa :D

Muut veti about omien ennakko-odotusten mukaisesti.
Itse vaan mietin, että onko joku ihminen olemassa joka kuuntelee Tommi Läntistä? Muuten ihan sympaattinen mies.

Erika on kyllä tosi jees ja vaikka vasta hyvin vähän aikaa ollut pinnalla, niin tässä joukossa mielestäni se kirkkain tähti. Alatalo toki legendaarisin.

Muut on vähän meh..

Yonan esiintymisestä ja asusta tosiaan plussat. Ja on hänellä joku hyvä biisikin, ehkä tästä homma lähtee lentoon isommin.

Jokatapauksessa siellä olisi Alatalolla ollut hyviä aihiota, joista joku olisi voinut tehdä hyvänkin version, mutta ei kukaan oikein onnistunut omaan makuun. Suvaksella olisi varmaan kanssa hyviä aihioita ja Läntisen biiseistä toivon, että joku tekee kuunneltavan version.

Lisään vielä, että Parkkosen veto oli erittäin hyvä vaikka en noin muuten laulajaa kuuntelee. Tuo veto oli naisille varmasti silmäkarkkia.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Jotenkin en kyllä lakkaa ihmettelemästä kuinka paljon tämän kauden ympärillä on ollut tätä "en ole koskaan kuullutkaan tästä Yonasta"-ihmettelyä. Jotenkin pönkittää vain sitä toteamusta - Olikohan nyt Juha Torvisen vai kenen suunnasta - että tätä sarjaa seuraavat pääasiassa ihmiset jotka eivät ole erityisen kiinnostuneita musiikista. En kyllä muuta selitystä keksi miten jo Emma-palkittu ja loppuunmyytyjä sinfoniatalokeikkoja vetänyt artisti on jäänyt näin etäiseksi, etenkin kaiken sen huomion jälkeen mitä viimevuotinen Uni johon herään-levy herätti musamedian puolella.

Vikmanin jakso oli ihan kivaa viihdettä ja miellyttävän oloinen persoona, mutta pienenä yllätyksenä tuli että ko. artisti ei ole kirjoittanut omiin biiseihinsä edes sanoja, ottaenhuomioon kuinka vahvasti ja itsevarmasti kantaa imagonsa ja seisoo sanomansa takana. Ei ole nyt tarkoitus heittää sitä iänikuista "todellinen taitelija kirjoittaa oman taiteensa"-argumenttia, olin vain elänyt vilpittömästi siinä uskossa että Vikman on itse tekstiensä takana.

Yona tyhjensi pajatson tänäänkin, Parkkosen soul-versio oli ihan hauska vaikka tulkinta menikin vähän parodian puolelle ja Länä mylvi kiitettävästi, vaikka biisi olikin sovitettu hölmösti menevästä laiskanpulskeaksi, siitä huolimatta että tuommoinen kasarihenkinen biisi olisi sopinut jo melkein suoraan Läntisen laulettavaksi. Bonkka-sovituksella ja Länän laululla tuo olisi ollut todellinen bängeri.

Alatalolla oli alatalo-autopilotti päällä ja Suvaksen jatkuva puumavouhotus menee jo kiusallisen puolelle. Eihän Redramakaan mitään ikimuistoista oikein tarjonnut, mutta noita suorituksia ei ilkeä oikein haukkua kun tietää että kaveri oli aika huonossa jamassa tuohon aikaan: Redrama katosi somesta Vain elämää -julkistuksen jälkeen – palasi nyt kertomaan katkaisuhoidostaan
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yonan musajutuista oon kyllä tykännyt vuosikausia, mutta tällainen lause on jäänyt mieleen yhdestä haastattelusta, mikä on laskenut pisteitään omissa kirjoissa.

Helppo se sinun on jeesustella.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pete, Yona ja Tommi, siinä päivän onnistujat. Ja Erika myös, mielikuva hänestä nousi omalla kohdallani huomattavasti positiivisemmaksi kuin mitä se ennen tämän päivän jaksoa oli. Hänhän vaikutti jopa hämmästyttävän järkevältä ja viisaalta ihmiseltä, mistä lie Dannyn elämänkokemuslaarista käynyt kauhaisemassa äyskärillisen itselleenkin, mutta jotenkin kummallisen tasapainoisen, tunneälykkään ja omaan itseensä rauhallisen tyytyväisen oloinen ihminen tuntui Erika olevan - vaikka terapiassa käykin ja saa satunnaisia paniikkikohtauksia. Ja minä kun luulin että Erika vain pukeutuu 24/7 levy-yhtiön setien käskystä elmukelmuun, pyörii lattialla ja runkkaa, mutta ei se sitten teekään niin kuin vain siellä lavalla toisinaan, silloinkin omasta tahdostaan. Enää en kyllä arvostele ketään kuuluisuuksia Prismassa, Tauskia ja Jippua ei sitten lasketa kuuluisuuksiksi.

Pete revitteli kuin piriä vetänyt Lenny Kravitz, Yona veti jollain ihme Disney-prinsessa vaihteella oman esityksensä hienosti maaliin, ja Tommikin perkele huusi kuin Tommi Läntinen. Iso plussa heille kaikille.

Ja sit Redrama ja Jyrki siellä kanssa kävi karaokea laulamassa. Redrama saisi pitäytyä pajatuksessaan ja jättää laulelut backstreet boyseille, Jyrki oli vähän semmonen joku Hakunilan paikallinen karaokekuuluisuus, en kyllä oikein ymmärrä näiden kahden esityksensä perusteella että miten tommonen jollottelija on bändinsä kanssa jonkinlaista menestystä ja kiinnostusta onnistunut joskus maailmalla herättämään. Alatalon esityksestä en muista mitään, Meijun esityksestä valitettavasti muistan.

Niin ja siis tää Yona ei ookaan mikään nuori uusi tytönhupakko, vaan kuulemma kokenut ja keski-ikäinen, sekä Juha Torvisen ja kumppanien maailmassa ehkä Suomen tunnetuin laulaja. No vittu. Olkoon sitten niin. Terveisiä vaan sinne Torvisille! Ehkä minäkin joskus vielä kiinnostun musiikista ja musamediasta ja sinfoniatalojen keikoista.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
No kyllä se minusta jotain kertoo jos ei Yonasta ole ikinä kuullut, luultavasti ei hirveästi musiikkia kuuntele - ainakaan kotimaista

Ei se kerro yhtään mistään. Tiedän Yonan nimeltä, mutta en tunnistaisi luultavasti yhtään hänen biisiään. Ja minä kuuntelen musiikkia ihan saatanasti, myös kotimaista. Mutta maailma on täynnä musiikkia, jos ei kuuntele radiota, tai kuuntele mitään "100 kuuminta kappaletta just nyt" listaa, niin mistä Yonan musiikkiin törmäisi?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Onko tuo Redrama ihan jurrissa tuolla? Vai onko yleinen olemus vain tuollainen?

Sillähän meni 12v kuiva putki poikki juuri ennen kuvauksia, ja yleensä se on aika rumaa jälkeä. Sanoi että pystyi kuvaukset olemaan selvinpäin, joka on mahdollista mutta lienee sitten jotain lääkkeitä saanut kylkeen. Mutta olemus on tuollaisen jälkeen hyvin odotetun tuskainen.

Nythän mies lähti Minnesota hoitoon, joten kunnioitus hänelle siitä, että tekee selvästi kaikkensa saadakseen seuraavan kestävän selkeän putken päälle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
No kyllä se minusta jotain kertoo jos ei Yonasta ole ikinä kuullut, luultavasti ei hirveästi musiikkia kuuntele - ainakaan kotimaista
Kuuntelen aika paljon musiikkia, sekä kotimaista että ulkomaista, mutta tuo Yonan genre ei ole sellaista mitä kuuntelen.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Itse vaan mietin, että onko joku ihminen olemassa joka kuuntelee Tommi Läntistä?
Hei hei mitäs tämä on. Kaikki kovat jätkät ja seksikkäät naiset tietenkin kuuntelee Tommia!

Mut oikeasti, Tommin päivän jälkeen Tommin ura voi saadakin uutta buustia. Kovasti on nyt ollut nosteessa kun 2010-luvulla oli vähän unohduksissa.
 

Schadowan

Jäsen
Rauha nyt Yonan kanssa.

Artistilla ei ole ainuttakaan biisiä, joka olisi yltänyt valtavirtaradiokanavien (nova,suomipop,nrj) soittolistoille "heavy rotatioon". Basso, Radio Helsinki, ehkäpä jotkut ylex/ylen ug showt on soittaneet joskus Yonan musiikkia hetkellisesti pidempään. Ymmärrettävää siis, ettei suurella yleisöllä tai edes musadiggareilla ole mielikuvaa artistista tai hänen biiseistä.

Kun Yonan levyjä kuuntelee läpi, ei sieltä oikein irtoa selkeitä pop hittejä - paljon kyllä sitten kaikkea muuta laidasta laitaan. Saa nähdä mitä biisejä jengi sitten esittää, toivottavasti joku ainakin ottaa Lintu nimisen laulun versioitavakseen.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Hereillä ollessani kuuntelen musiikkia törkeän paljon, jokainen genre Mozartista Berzerkeristä suhteellisen hyvin hallussa, laajoissa musiikkipiireissä koko elämäni elänneenä ja itsekkin alalla olleena, en silti osaisi mainita Yonalta yhtäkään biisiä. Kun kuulin Yonan tulevan ohjelmaan, ei tämä herättänyt mitään kelloja, mutta pienen mietinnän jälkeen hämärä muistikuva on vuosien takaa. Ei muuten mitään käsitystä koko artistista tai tuotannosta.
Mennyt kyllä upeasti ohi tälläinen, vähän mysteeri tapaus. Osaisin varmaan mainita 100 muuta kotimaista artistia, jotka ovat suurelta massalta piilossa, mutta ovat palkittuja ja kuunneltuja.

Kertoo vain siitä, ettei tälläinen musiikin suurkuluttajakaan voi kaikkea tietää vaikka siltä vaikuttaisi. Tulee olemaan mielenkiintoinen päivä hänellä, kun ei tiedä juuri mitään hänen elämästään. Ihan hyvältä artistilta hän vaikuttaa nyt kun on päässyt tutustumaan tuotantoon enemmän.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Hei hei mitäs tämä on. Kaikki kovat jätkät ja seksikkäät naiset tietenkin kuuntelee Tommia!

Mut oikeasti, Tommin päivän jälkeen Tommin ura voi saadakin uutta buustia. Kovasti on nyt ollut nosteessa kun 2010-luvulla oli vähän unohduksissa.
Jaahas, paljon on luulotautia liikkeellä? No, ainakaan hyvällä sävelkorvalla ei heitä ole selkeästi hellitty. :)

Monet esiintyjät on saaneet paljon buustia kyllä, mutta ainakin itselleni Läntisen ääni on sellainen, ettei sitä vain voi kuunnella. Kidutusvälineen toimii kyllä hyvin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Sillähän meni 12v kuiva putki poikki juuri ennen kuvauksia, ja yleensä se on aika rumaa jälkeä. Sanoi että pystyi kuvaukset olemaan selvinpäin, joka on mahdollista mutta lienee sitten jotain lääkkeitä saanut kylkeen. Mutta olemus on tuollaisen jälkeen hyvin odotetun tuskainen.

Nythän mies lähti Minnesota hoitoon, joten kunnioitus hänelle siitä, että tekee selvästi kaikkensa saadakseen seuraavan kestävän selkeän putken päälle.

Ei sinällään kauteen liity, mutta jäätävästi on Redraman kasetti kestänyt kuin tunnetusti räppibileet aika kosteita ovat eikä houkutuksilta välty mitenkään kun keikat, festarit ja viinaan menevät frendit/kanssaräppärit ovat läsnä aina. Olkoonkin että varmasti tukea myös löytyy.

Eli Redramalle kaikkea hyvää.

Ja Pete Parkkosen eilinen suoritus ei alkuunkaan tuohon tyylisuuntaan parasta ollut. Kaveri pisti tähdet tähdissä uptown funkia ja tämän upean vedon. Oli jo 2008 Idolsissa jäätävä esiintyjä.



 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Mut oikeasti, Tommin päivän jälkeen Tommin ura voi saadakin uutta buustia. Kovasti on nyt ollut nosteessa kun 2010-luvulla oli vähän unohduksissa.

Mietin tätä niinkin päin, että voiko Meiju, Jyrki tai Redrama parantaa jotain Läntisen biisiä? Ei. Muille annan mahdollisuuden.

Turun typynä olen ehkä saanut helpommin mahdollisuuksia tsekata Tommin keikkoja, koska aika usein akustisesti vetää jossain Hunter's Innissä tai Vaakahuoneella. Ainahan nuo yhtä mukavia on kuunnella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös