Välierät kevät 2011: HIFK - Lukko

  • 76 690
  • 352

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lainaus otteluketjusta.

Ennen sarjan alkua määrittelin jatkoonpääsyprosentit HIFK:lle 55-45, mutta väitän että tällä hetkellä se on jokaiseen peliin 60-40 HIFK:lle.
HIFK on todennäköinen jatkaja tästä sarjasta, mutta joku sanoi joskus jotain lihavasta leidistä ja laulamisesta enkä viittaa tässä entiseen tyttöystävääni.
Itse sanoisin, että HIFK on kotonaan vieläkin isompi suosikki. Ehkä jopa 70%. Kotona Lukko voittanee hieman todennäköisemmin kuin 30% (jos pelataan), vaikka IFK on ollutkin jäätävän hyvä vieraissa. Mahdollisessa game 7:ssä näkisin Lukolla olevan paremman mahdollisuuden kuin tänään (tiistaina), koska siihen peliin saisi enemmän lepoaikaa. Tänään lienee epävarmaa esim. Honkaheimon pelaaminen.

Karkea arvio Lukon mahdollisuudesta selvitä jatkoon on 30% x 45% x 35% = n. 5%. Aika pienistä prosenteista puhutaan, kun HIFK:n jatkopaikka siis 95% varmaa. Mutta on tässä vielä pieni toivonkipinä, vaikka vaikealta Lukon kannalta näyttää. HIFK:lla on selvä henkinen yliote tässä parissa, onnistumiset ruokkivat toisiaan ja maalipaikoissa kädet ovat rentoina.

Siitä ei kuitenkaan ole epäselvyyttä etteikö parempi joukkue menisi jatkoon. HIFK on toistaiseksi osoittanut olevansa selvästi kiimaisempi ja halukkaampi voittajaksi, mutta jos ihmeen kaupalla Lukko vielä tästä kimpoilisi 4-3 -sarjavoittoon, niin kyllä sitten sen finaalipaikan ansaitsisivat.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Nythän tämä homma on ihan siitä kiinni, pystyykö Lukko kokoamaan itsensä henkisesti. Kyse ei ole pelkästään eilisestä tappiosta, vaikka rotan lailla sekin varmasti syö, kun lähdettiin hakemaan tasoittavaa kotivoittoa pauhaavan yleisön edessä, ja kaikista sarakkeista löytyi ottelun jälkeen puhdas nolla.

Mutta ylipäätään henkinen ote on nyt vahvasti HIFK:lla. Tuskan Lukko- pelaajista voi aistia tv- ruudun läpikin, kun kovasta yrityksestä huolimatta väylää maalipaikoille ei vain aukea. Hyvä esimerkki on tämä Petru: Avasi sarjan vahvasti ja liisi kevyillä jaloilla HIFK- pakkeja karkuun. Nyt sama heppu on aivan yössä ja kuula ilmiselvästi jumissa, oikein viimesen päälle umpisolmussa. Tekee kentällä hätäisiä ja tyhmiä ratkaisuja, ja kuuppa käy selvästi ylikierroksilla.

Minä en tuulettele vielä, tänään alkaa taas peli 0-0 tilanteesta, ja Lukon ryöstön onnistuessa sarja herää taas eloon. Mutta ihan näin yksinkertaista se ei ole kuitenkaan. Jotain on nyt tapahduttava Lukon pelissä, sillä toistaiseksi nähdyillä esityksillä se voitto ei vaan irtoa, se on ihan 100 % varmaa. Peräänkuulutin jo 3. ottelun jälkeen lukon ylivoimaa. Tulosta on alettava tulla. Tämä voi olla todella tärkeä palanen, ehkä Lukon peli olisi eilenkin vapautunut, jos olisivat edes ylivoimalla saaneet maalin ja sitä kautta palkinnon sinänsä hyvästä paineestaan. Nyt se jäi uupumaan, ja Söden maali katkaisi eilen sitten kamelin selän. Ihmettelen, kuinka vieläkin jaksetaan kehua Lukon ylivoimaa. Näyttävää, mutta loppujen lopuksi pelkkää näpertelyä. Minusta Lukon kannattaisi nyt yrittää laukoa huomattavasti enemmän, koska saavat kuitenkin pyöritettyä kuviota hyvin. Kiekkoa maalille, ja sitten hässäköistä häkkejä. Nykymeiningillä odotettavissa max. 1 ylivoimamaali tänäänkään.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä esimerkki on tämä Petru: Avasi sarjan vahvasti ja liisi kevyillä jaloilla HIFK- pakkeja karkuun. Nyt sama heppu on aivan yössä ja kuula ilmiselvästi jumissa, oikein viimesen päälle umpisolmussa. Tekee kentällä hätäisiä ja tyhmiä ratkaisuja, ja kuuppa käy selvästi ylikierroksilla.

Sitä se oli Petrulla Kalpa sarjan alussakin. Pari ensimmäistä peliä oli melkoista tuskaa ja turhautumista, mutta sitten pelissä numero 3 kaikki muuttui ajassa 31.29 kuin taikaiskusta. Sen jälkeen Petrua ei pysäyttänyt enää mikään. Sarja HIFKiä vastaan alkoi hyvin, mutta sen jälkeen on ollut hieman hiljaisempaa. Se kuitenkin vaatii vain sen yhden onnistumisen Petrulle kun alkaa sama hulabaloo kuin Kalpa sarjassa.

Tänään Lukolle avain voittoon löytyy tiiviistä viisikkopuolustuksesta ja omat paikat on käytettävä hyväksi. Avausmaali on pakko tänään kahmia oman joukkueen maalisarakkeeseen mikäli aiotaan voittaa. Voitto tänään ja sarja on taas ihan auki.
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä mittää, HIFKille onnittelut finaalipaikasta. Parempi joukkue voitti, ei saanut Lukko peliään tarvittavaan kuosiin ja henkisellä puolella varsinkin HIFK oli todella paljon edellä.

Pieni pettymys ehkä pelillinen taso sarjassa, mutta se ei vie loistoa pois HIFKin voitosta. Tulen kannattamaan punaisia tämän kauden loppuun jopa Peltosesta huolimatta.

Tulisi sitten edes mitali tänne Raumalle...
 

veispe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Nyt on HIFKille 5-0. Peli on selvä.

Play Off -turnauksen luonteesta johtuen maalivahdin merkitys on minusta liian iso. Paremmalla maalivahdilla tai paremmalla maalivahtivireellä voi voittaa Suomen mestaruuden.

Onnea HIFKille finaalipaikasta.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onnea HIFK:lle finaaleihin. Tuli vastaan JYP tai Blues niin aika vahvasti uskon Kannun menevän Stadiin. Lukolla oli omat hetkensä välierissä, mutta kun niitä ei osattu hyödyntää, on tyytyminen pronssiotteluun. Olishan se kausi kiva päättää voittoon.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vilpittömät onnittelut IFK-faneille, jos jotkut fanit (Lukkofanien lisäksi) ansaitsevat finaalipaikan, niin te. Niin monta laihaa vuotta ja pettymystä on teilläkin takana, joten nyt on todella jo teidän vuoronne voittaa mestaruus. Tai no mun mielestä se olisi kyllä meidän vuoro, mutta kai se nyt on vihdoin uskottava siihen, että se pronssimitali on Lukon mestaruus. :) Tai jos sitten ens vuonna...

Toivottavasti Lukon jätkät nyt pesevät edes hiukan kasvojaan viimeisessä erässä, ihan vaan vaikka pronssipeliä ajatellen. Tähän nyt erävoitto ja sama raivo päälle pronssipeliin. Ei se himmeä lätkä välttämättä pelaajille ole mikään suuri juttu mutta ainakin minulle se fanina kelpaisi mieluusti, kun siitä edellisestäkin lätkästä on jo se 15 vuotta.

Mutta vielä kerran: onnea HIFK!
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Vilpittömät onnittelut IFK-faneille, jos jotkut fanit (Lukkofanien lisäksi) ansaitsevat finaalipaikan, niin te.

Kiitoksia. Tosin mestaruudesta on vielä turha puhua mitään ja jalat on vain maassa pidettävä. Kyllähän tämä kahden ikipettäjän sarja on sikäli hieno, että voittaja pääsee finaaleihin ja häviäjällekin on vielä pronssisauma. Lukolla on nyt paljon aikaa sulatella asiaa ja varmaan sitä kautta helpompi latautua vielä yhteen peliin.

En jaksa nyt hirveästi analysoida. Mutta kyllä taisin vähän ounastella tuota Lukon pakistoa. Avauspeli ja liikkuminen ei ihan samaa tasoa, kun IFK:lla. Ja kun Jalonen sai IFK:n noin tiiviiksi niin Lukko joutui raskaassa sarjassa ahdinkoon. Lukolla on huikeita taitojätkiä, mutta kokemuksesta tiedän että pitkää sarjaa ei pelkästään kuumalla ykkösketjulla voiteta. HIFK sai vähän enemmän raavittua alemmilta ketjuiltaan. Tämä sarja oli sikäli järjetön, että pelejä pelattiin noin tiiviisti joka taisi sopia sille joka sai paremman startin sarjaan. Kun on vaikea korjata mahdollisia virheellisiä asioita, kun vaan pelataan. HIFK oli ehkä sittenkin myös valmiimpi, kun taisi saada joka matsissa avausmaalin ja ekat erät olivat hyviä. Nokka on kumminkin kaikesta tyylitajuttomuudestaan huolimatta kokeneempi ja IFK:lla on pari liideriä enemmän. Lisäksi varmaan tuo Jokerisarjan ahdinko ja sieltä saatu boosti toi extraa itseluottamukseen. Noin minä tämän näkisin, vaikka en joka peliä nähnytkään. Toivottavasti tuo matsin loppu nyt menisi ilman mitään hölmöilyjä.
 

Belenoss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Ottawa ja Real Madrid
Onnea hifk, harmi ettei pystytty antamaan minkääntasosta vastusta, huono maku jää sentakia sarjasta. Lukko pelasi ihan tasollaan, koko kautena lukko ei ollut kuin hetkittäin ok. Kotietu tuli ikäänkuin vahingossa kun muut jengit oli vielä huonompia. Onnea teille kuitenkin finaaliin, toivottavasti nähdään parempaa kiekkoa finaalissa ettei koko kaudesta jää ns paskamaku suuhun.

Onnea ifk! Ja toivotaan että ensikaudeksi lukko parantaa ja hankkii edes jonkun Mikko Pukan puolustukseen, kyseinen mies kun liikkuu maajoukkue statuksella!

Toivottavasti pojilla on edes senverta ammattiylpeyttä että häviävät lomatunnelmissa pronssipelin!
 
Viimeksi muokattu:
Onnittelut HIFK:lle ja faneille. Jos joukkue pystyy pitämään yllä tämän pelitason, niin on vaikea kuvitella, että JYP tai Blues tälle nipulle pärjäisi. Jokainen peluri pelasi tässä sarjassa äärimmäisen nöyrästi. Toivotaan että Lukko syttyisi pronssipeliin, sen verran harvoin noita mitaleita on Ganalin varteen tullut.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Se oli siinä sitten. Parempi joukkue jatkaa tietään kohti mestaruutta. Onnea vastustalle jatkoon, varsinkin jos vastaan tulee Jyp. IFK puolusti hienosti läpi sarjan ja tuntui kestävän fyysisen rasituksen hieman Lukkoa paremmin. Henkisellä puolella joukkue olikin sitten jo valovuoden edellä, mikä näkyi monta kertaluokkaa paremmassa viimeistelyssä maalipaikoista.

Sarjan ehdottomaksi hahmoksi nousi Lennart Petrell. Uskomatonta taistelua raskaan pelirupeaman aikana ja kovat tehot vielä siihen päälle. Hattua on pakko nostaa miehelle.

Maalivahtipelissä IFK vei Lukkoa kuin litran mittaa.
 
Onnea IFK!! Oikea joukkue sinne finaaleihin tästä sarjasta lähtee, ei jäänyt minkäänlaista jossiteltavaa. Ei ollut Lukosta loppupelissä vastusta IFK:lle.

IFK pelasi erittäin hienosti joukkueena, nimenomaan JOUKKUEENA! Henkisellä puolella tuntui joukkueiden välillä olevan eroa, kuin yöllä ja päivällä. Sen verran varmalta IFK pelaaminen koko ajan näytti. Hattua on pakko nostaa myös siitä, että koko sarjan pelasitte ilman yhden ensimmäistä ulkomaalaista. Kyllä niillä kotimaisillakin pärjää!

Onnea vielä kerran ja jos/kun saatte Jypin finaaleissa vastaan, niin toivon todella että kannu jää stadiin!
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea Hifk:lle finaalipaikasta. Jalonen on kyllä kova kaveri. Sanoin Hifk:n ja Jokereiden kuudennen puolivälierä-ottelun jälkeen Hifk:ta kannattavalle kaverilleni, jotta huoli pois te voitatte mestaruuden. Vaikka Hifk hävisi tuon kyseisen pelin, oli heidän kolmannen erän kiekoton dominointi sitä luokka, että oksat pois. Hifk:n peli muistutti kovin Jalosen Kärppien kulta-aikaista meininkiä. Pelikuri on huippuluokkaa ja yksilötaitoakin on riittämiin.

Onnea finaaleihin. Toivottavasti Granlund on maaginen, eikä tarvitse sitä jamppaa enää Suomessa katsella, hyi!
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka sarja jäikin snadisti vaisuksi, niin silti kiitos hienon raumalaisen jääkiekkojoukkueen faneille. Uskon teillekin sitä äärimmäistä menestystä vielä paukahtavan, sillä kivijalka teillä on hyvässä kunnossa.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Tämä sarja meni voitoin 4-1, joten selittelylle tuskin on sijaa. Parempi jatkaa matkaansa loppuotteluihin. Muutamalla viivalla voisi sarjan kiteyttää:

- Sarjaa pelattiin 340min.19sek, eikä Lukko johtanut sekuntiakaan yhtään ottelua, joten oikea joukkue voitti.

- Aina niin ratkaisevassa veskarien taistossa Riskman voitti Norosen selvästi, joten tämänkin osaston perusteella oikea joukkue jatkaa.

- Puolustuspelissä HIFK oli itse varmuus, kun taas Lukko teki tukuttain luokattomia henkilökohtaisia virheitä. Lisäksi HIFK tukki keskustan hyvällä ja tiiviillä viisikkopelillä, jonka murtaminen oli myrkkyä Uraman pelikirjalle.

- Hyökkäyspäässä HIFK oli selkeästi vahvempi ja pääsi huseeramaan siellä missä playoffeissa kuuluukin huseerata, eli vastustajan maalin läheisyydessä. Lukon mukamas kovan pakit olivat sekä pehmeitä että hitaita, jonka takia maalilukemat olivat karut 20-7 HIFK.n eduksi.

- Ei mitään seliteltävää, vaan parempi voitti.

- Näkemiin ja onnea jatkoon.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Parempi voitti. Kaikki pelit tuli nähtyä, kolme paikan päällä ja kaksi toosasta.

Lukon ainut mahdollisuus olisi ollut ensimmäisen tappion jälkeen ruveta tekemään JOTAIN eri tavalla. Nyt puskettiin neljä tappiota samalla kaavalla, tosin viimeinen repesi vain rumaksi.

Pelaajia, jopa maalivahteja, olisi voinut kierrättää enemmän. Ylivoimaa olisi välillä voineet pelata muutkin kuin väsyneet ykköskorin miehet. Vielä viimeisen pelin 2. erän lopussa sieltä tuli Lindgrenit yv:lle. Ehkä jopa jokin ylilyönti olisi voinut herättää, tosin itse en kyllä pidä sellaisesta pelistä. Tai jotain...

Toivottavasti pronssipeliin keksitään uutta, olisi kuitenkin tällaisen kaikkiaan hieman mollivoittoisen kauden päätteeksi mukavaa voittaa mitali.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Lukolle kiitos sarjasta. KJ vei Uramaa kuin litran mittaa, Noronen hävisi selvästi Riksmanille, HIFK:lta löytyi enemmän leveyttä ja Lukolta löytyi puolustuksesta sellainen pari kuin Rantanen-Kuukka. Siinä sarjan ratkaisut.

Sarjan kulminaatiopisteet olivat:

- Järventien niitti Rantaseen ja siitä seurannut Kousan 4-2 maali kolmannessa pelissä.

- Söderholmin 0-2 maali neljännessä pelissä.

Parempi meni jatkoon ja saatiin tästä pientä hyvitystä kevään 2005 sarjalle. Lukolle tsemppiä pronssipeliin, varmasti mitali maistuisi siellä länsirannikolla, vaikka nyt varmasti ketuttaakin ankarasti. Tuosta Bertrandista kuultaneen vielä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sanoin Hifk:n ja Jokereiden kuudennen puolivälierä-ottelun jälkeen Hifk:ta kannattavalle kaverilleni, jotta huoli pois te voitatte mestaruuden. Vaikka Hifk hävisi tuon kyseisen pelin, oli heidän kolmannen erän kiekoton dominointi sitä luokka, että oksat pois.
Ei hävinnyt IFK kuudetta matsia narreja vastaan. Onneksi niin, tappiolla nimittäin olisi kausi päättynyt siihen lauantai-iltaan. Jatkoerävoitto tuli ja maanantaina seitsemännen ja voitollisen matsin kautta tälle finaaleihin johtaneelle taipaleelle.

Parempi vei tämän sarjan, ei pystynyt Lukko tosissaan haastamaan oikein missään vaiheessa.

Aivan huikea tunnelma, todella vakuuttavan esityksen jälkeen joukkue vaikuttaa täysin valmiilta voittamaan mestaruuden ja hoitamaan nakkikattilan kiukaalle.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei hävinnyt IFK kuudetta matsia narreja vastaan. Onneksi niin, tappiolla nimittäin olisi kausi päättynyt siihen lauantai-iltaan. Jatkoerävoitto tuli ja maanantaina seitsemännen ja voitollisen matsin kautta tälle finaaleihin johtaneelle taipaleelle.

Parempi vei tämän sarjan, ei pystynyt Lukko tosissaan haastamaan oikein missään vaiheessa.

Aivan huikea tunnelma, todella vakuuttavan esityksen jälkeen joukkue vaikuttaa täysin valmiilta voittamaan mestaruuden ja hoitamaan nakkikattilan kiukaalle.

Toki näin. Muistini pätkii. Muistelin vain Jokereiden ansaitsematonta tasoitusta kuudennen pelin loppu hetkillä. Hifk hoiteli pelin sitten jatkoajalla.

Lukko oli lopulta vain suupala ifk:lle. Uskon vahvasti, että tämä vuosi on Hifk:n.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Onneksi olkoon HIFK. Olitte kaikessa parempia moninkertaisesti. En muista koska Lukkoa olisi viimeksi viety 5:ssä ottelussa yhtä rankasti.
(Viime keväänä TPS ei ollut lähellekään yhtä dominoiva.)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se on hyvä että sarja meni 4-1 poikki, ettei tarvitse selitellä eikä harmitella epäonnea maalintekopaikoissa tai mitään muutakaan. Parempi voitti, siitä ei ole epäselvyyttä joten ei tässä muuta voi kuin toivotella HIFKille ja kannattajilleen onnea finaaleihin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kiitokset Lukolle ja lujasti zemiä pronssimatsiin. Isokoinen, romuluinen joukkue on mun makuuni ja vastassa oli juuri tällainen nippu.

Sarja katkesi aika selkeästi, ei jäänyt paljon jossiteltavaa. Kun HIFK kukisti Jokerit puolivälierissä, putosi täällä niin iso apina selästä, että kuului varmaan Rauman torille asti. Oli hyvin odotettavaa, että HIFK saa tämän myötä lisäeffortia välieriin ja näin tapahtui. Olen absoluuttisen varma, että jos sarjat olisivat olleet toisinpäin (HIFK:n voitoin siis), ensin pelattu Lukko-sarja olisi jauhettu seitsemään matsiin asti ja välierissä Jokerit olisi kaatunut paljon selvemmin kuin se kaatui nyt. HIFK oli oikeaan aikaan kaudesta helvetinmoisessa kunnossa ja se yleensä riittää joukkuelajissa pirun pitkälle.

En edes yritä esittää Lukko-asiantuntijaa, mutta mielestäni sarja kaatui näihin asioihin: maalivahtipeli napsahti giganttisella erolla HIFK:lle ja lisäksi allekirjoitan täysin Tamin eiliset kommentit. Tänäänhän näin matsin livenä ilman Tamin analyyseja. HIFK:lla oli paljon johtajuutta ja "isoja" pelaajia, joilla on pirusti kokemusta tiukoista paikoista. Juuso, Ville, Lennu (JUMALA SIIS), huikea Söde, Kibe, Mara, Kanki, Vallin...oli roolinottajia ja liidereitä. Lukon vika Uraman aikana on ollut mielestäni joukkueen kasvottomuus, joka on johtanut siihen, että runkosarja osataan, mutta pleijareissa ei ole "isoja" pelaajia, joilla on valtava Lukko-sydän. Poislukien Pettinen. Lukko on päättänyt rakentaa ulkomaalaisten varaan paljon ja on tehnyt pirun huolellista työtä scouttausten suhteen. HIFK pelasi pelkästään kotimaisin voimin. Lukon kannattaisi huomioida, että loppupeleissä ulkkarit ovat "vain" palkkasotureita. He tekevät perusduuninsa hyvin runkosarjassa. Mutta pleijareissa siirrytään henkimaailman puolelle ja joukkueessa pitäisi kertakaikkiaan olla Isoa Johtajuutta omien poikien taholta. McLeaneilta ja kumppaneilta on turha odottaa itsensä täysillä likoon pistämistä tiukassa paikassa. Lukko on heille vain tämänhetken palkanmaksaja vieraassa maassa. Jos jengin taito-osaston suurin osa (Lindgreniä myöten) on ammattimaista palkkasoturiryhmää, joukkueelta puuttuu kerta kaikkiaan sydäntä. Ei se ole pelaajiksi palkattujen vika. Katseet kääntyvät joukkueenkokoajaan. Jokereissa oli Väänänen, Niemi ja monta muuta taistelijaa, jotka pelasivat paljon isommasta asiasta kuin puolivälieräsarjan voitosta. Samoin on HIFK:ssa, kuin myös Jypissä & Bluesissa. Välieräjoukkueista Lukko on selvästi kliinisin ammattimiesnippu, joka ei oikein osaa löytää ylivaihdetta, kun ollaan pleijareissa, siis henkimaailman puolella tahtojen taistossa. Esimerkiksi HIFK:n 3-ketjun ei-kovin-taitava Turo Järvinen oli aivan huikea HIFK-hengen ilmentymä, joka veti pelkällä tahdolla kahville Lukon selkeästi häntä taitavampia pelaajia. Lukolta puuttuivat Rauman villepeltoset, turojärviset ja siimliivikit.

Lisäksi HIFK oli/on ihan pelillisilläkin arvoilla mitattaessa paremmin koottu joukkue. HIFK:n ykkönen voi pitää breikkiä maalinteosta ja meillä kolmonen, jopa nelonen pystyvät ratkomaan silloin. Lukon pakiston taso oli selvästi hyökkäystä huonompi, eikä Uramastakaan jäänyt kovin kummoista kuvaa. Narripakeilta ei saatu mitään ilmaiseksi, Lukon pakisto ja hyökkääjätkin sähelsivät paineeseen (HIFK:n karvaukseen) jouduttuaan aivan järkyttäviä virheitä, joista HIFK teki helpot maalit. Järvinen eilen, Lennun avausmaali tänään. HIFK teki vähemmän virheitä, jengi oli paremmassa balanssissa. Hyvien ja "huonojen" ero ei ollut niin iso kuin Lukolla. Oli se yksilötasolla, mutta HIFK:n paketti ja systeemi pitivät paremmin. Lukon hyökkäyspäässä on taitoa, kokoa ja näköä, mutta melko pikkunäppäräksi kiekon siirtelyksi se välillä meni. Olisiko aika palata raumalaisille juurille ja ponnistaa enemmän siltä pohjalta jatkossa?
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kuten alkujaan ennakoin, niin HIFK-Jokerit sarjasta marssii toinen finaaliin. HIFK oli täysin suvereeni tuossa sarjassa. IFK puolusti todella hyvin, hyökkäsi todella aggressiivisesti ja Riksman vei maalivahtien taiston 100-0.

IFK:ssa on tällä hetkellä oikea sekoitus fyysisyyttä ja taitoa. Onnittelut IFK:lle finaalipaikasta, kyllä sanon että IFK tulee olemaan erittäin vahva finaalissa. Vielä kun Peltonen palaa runkosarjan tasolleen, niin homma alkaa näyttämään erittäin valoisalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös