Et nyt tainnut ihan ymmärtää. Sinusta on siis ihan se ja sama että vaikka pasta bolognese olisi vain pasta, koska muuten siinä maistuu se bolognese, tai joku bernaisekastike, niin ikinä ei saisi sotkea siihen ruokaan, kun se maistuu, saati että joku pekonikermakastike pastalle, niin hyi helvetti, kun pastaa syödään pastana, nih.
Kerros vielä meille kaikille sellasia ruokia missä se maku ei tule siitä kastikkeesta, koska minä olen aika tavalla elämässäni kokkaillut ja aika helskutin monessa ruoassa se kastike tekee sen maun. Olkoon se vaikka perus Pizza niin jo on pohjana se tomaattikastike, tai vaikka se lasagne, niin siihen tehdään se valkokastike. Sen ei tarvitse olla kuin uudet potut, niin niiiden kastike on se suussa sulava voi. Se jos et tykkää ketsupista on ihan jepa, mutta jos et ymmärrä että ketsuppi on kastike ja sen ruoan PITÄÄ maistua kastikkeelta, niin en voi auttaa.
Jatkossa vain arvostaisin että tyytyisit vain haukkumaan sitä ketsuppia pahan makuiseksi, et väittäisi että kastikkeen ei pidä maistua.