Joo, ketsuppi ei avaudu minulle, ja minusta se sopii vain ruokiin joiden haluaa maistuvan ketsupilta. Jos ketsuppi on jonkun mielestä hyvää, niin tekee tietysti ihan oikein kun lisää sitä ruokaansa. Minusta ketsuppi on, jos ei nyt suoranaisen pahaa, niin aika tympeää kuitenkin, eikä tuo ruokaan mitään lisäarvoa, ts en syö koskaan mitään joka olisi ketsupilla parempaa kuin ilman. Joskus on työmaaruokalassa vähän kuivaa makaronilaatikkoa niin käy mielessä että pitäiskö pistää ketsuppia, mutta eipä se siitä yhtään parane, alkaa vaan maistua ketsupilta.Ketsupin ja ranskalaisten liitto on pyhä. Ja onhan ketsupille pari muutakin käyttötarkoitusta. Ihan turha sitä on dissata, mutta toki aika ja paikka pitää valita, milloin sitä kehtaa käyttää. Mäkkärissä otan äärimmäisen harvoin ranskalaiset, mutta aina ketsuppia kylkeen, jos otan.
Kyse onkin siitä että ketsupin pitää itsessään maistua hyvälle, eli sille mitä ketsuppi alunalkaen on, eli tomaattikastiketta. Tuo että et halua ruoan maistuvan jollekkin asialle X on vähän huvittavaa, koska se on sama kuin sanoisi ettei haluaisi minkään muunkaan kastikkeen maistuvan sille kastikkeelle. Eikö se silloin vähän syö sen kastikkeen pointin? Liiterin lasipulloketsuppi on aivan loistava kastike.Joo, ketsuppi ei avaudu minulle, ja minusta se sopii vain ruokiin joiden haluaa maistuvan ketsupilta. Jos ketsuppi on jonkun mielestä hyvää, niin tekee tietysti ihan oikein kun lisää sitä ruokaansa. Minusta ketsuppi on, jos ei nyt suoranaisen pahaa, niin aika tympeää kuitenkin, eikä tuo ruokaan mitään lisäarvoa, ts en syö koskaan mitään joka olisi ketsupilla parempaa kuin ilman. Joskus on työmaaruokalassa vähän kuivaa makaronilaatikkoa niin käy mielessä että pitäiskö pistää ketsuppia, mutta eipä se siitä yhtään parane, alkaa vaan maistua ketsupilta.
Olkoot vaikka kristallipullossa, mutta eipä se ketsuppi mitään lisäarvoa tuo mihinkään ruokaan. Eli ei, en halua sen paremmin ruoan kuin kastikkeen maistuvan ketsupille.Kyse onkin siitä että ketsupin pitää itsessään maistua hyvälle, eli sille mitä ketsuppi alunalkaen on, eli tomaattikastiketta. Tuo että et halua ruoan maistuvan jollekkin asialle X on vähän huvittavaa, koska se on sama kuin sanoisi ettei haluaisi minkään muunkaan kastikkeen maistuvan sille kastikkeelle. Eikö se silloin vähän syö sen kastikkeen pointin? Liiterin lasipulloketsuppi on aivan loistava kastike.
toisen majon poisjättäminen jos sen muistaa tehdä kerrosta tilattaessa tekee purilaisesta huomattavasti siedettävämmän.
Jos saa lisää pihvejä tilalle. Vakavasti puhuen kyse on kombosta burgerissa, paljonko pullaa suhteessa lihaan. Kerroksessa on niin paljon pullaa että vaatii snadin majon, mäkkärin kerroksessa ihan ok määrä. Mutta niin kuin yllä totesin mun makuun hintalaatu huomioinen on esim mäkkärin tuplajuusto missä sopivasti lihaa suhteessa pullaan. Ruoanlaitossa aineosien määrä ja suhde muihin osasiin on se juttu. Ja nyt puhutaan halvoista burgereista.Ai siellä on kahta erilaista? Oletko kokeillut jättää vielä sen toisenkin pois?
Olkoot vaikka kristallipullossa, mutta eipä se ketsuppi mitään lisäarvoa tuo mihinkään ruokaan. Eli ei, en halua sen paremmin ruoan kuin kastikkeen maistuvan ketsupille.
Tähän erittäin vahva sama. Heittämällä Hesen paras tuote. Pihvi on maukas ja majoneesin tilalla se hot sauce.Edit. Hesen kebab burgeri on pirun hyvä mutta toistaiseksi ainoastaan sesonkituote. En ymmärrä.
Tähän erittäin vahva sama. Heittämällä Hesen paras tuote. Pihvi on maukas ja majoneesin tilalla se hot sauce.
Niimpä onkin. Onneksi se pahin eri kurkkumajoneesi on korvattu tuolla chilimajoneesilla, joka ei ole paksua vaan melko juoksevaa.Muistaakseni tuossa on ainakin chilimajoneesi, ellei peräti chil- ja paprikamajoneesit.
Edit.
Molemmat
Hesburger - Kebabhampurilainen
Tässä on ihan totuuden siemen, että se kokemus on amerikassa varmasti erilainen, ehkä makukin. Jossain vaiheessa kun suunnitteilla oli TGI Friday's Helsinkiin, niin kauhistelin, että kyllä se kokonaiselämys on erilainen amerikassa, kuin täällä asiakaspalvelukulttuurin kehitysmaassa, kun joku pissistarjoilija tulee naama norsunvitulla kyselemään tilausta.Minä kävin jumbojetillä ämericassa ja nyyw yorkissa oli burger kingit, mcdonaldsit, coca-colat ja ranskalaiset paljon parempia kuin jossain säälittävässä suomessa.
Minä kävin jumbojetillä ämericassa ja nyyw yorkissa oli burger kingit, mcdonaldsit, coca-colat ja ranskalaiset paljon parempia kuin jossain säälittävässä suomessa.
Minäpä kävin laivalla Ruotsissa ja totesin, että paikallinen Max-burger on hampurilaisten osalta ihan järkyttävää kuraa.
Tähän erittäin vahva sama. Heittämällä Hesen paras tuote. Pihvi on maukas ja majoneesin tilalla se hot sauce.
No mutta tottahan se on. Nykyään on sentään jotain pientä yritystä, mutta hyvä palvelu ja asiakkaan huomioon ottaminen vain ei tule luonnostaan täällä. Ystävällisyyttä ja small talkia pidetään täällä jotenkin hirveän teennäisenä. Ja kokeilluista amerikan ketjuista amerikassa paras voisi olla Five Guys.Ja muistakaa että asiakaspalvelu on silkkaa paskaa, kun hötöpullan väliin ähelletty jauhopihvi ojennetaan asiakkaalle, sillä tuohivirsukansan pojat ja tyttäret eivät mihinkään asiakaspalvelua muistuttavaan kykene. Korkeintaan pöllimetsään rankaa kiskomaan tai lantaa talikoimaan, ja parhaassakin tapauksessa jotain tarpeettomia lintupelejä suunnittelemaan. Notta ei onnistu kelvokkaan ruoan näppääminen paperikääröön heiltä, eikä minkään sortimentin palvelulla, ei kuuna kunniattomuuden päivänä.
Et nyt tainnut ihan ymmärtää. Sinusta on siis ihan se ja sama että vaikka pasta bolognese olisi vain pasta, koska muuten siinä maistuu se bolognese, tai joku bernaisekastike, niin ikinä ei saisi sotkea siihen ruokaan, kun se maistuu, saati että joku pekonikermakastike pastalle, niin hyi helvetti, kun pastaa syödään pastana, nih.Olkoot vaikka kristallipullossa, mutta eipä se ketsuppi mitään lisäarvoa tuo mihinkään ruokaan. Eli ei, en halua sen paremmin ruoan kuin kastikkeen maistuvan ketsupille.
Kerros vielä meille kaikille sellasia ruokia missä se maku ei tule siitä kastikkeesta, koska minä olen aika tavalla elämässäni kokkaillut ja aika helskutin monessa ruoassa se kastike tekee sen maun. Olkoon se vaikka perus Pizza niin jo on pohjana se tomaattikastike, tai vaikka se lasagne, niin siihen tehdään se valkokastike. Sen ei tarvitse olla kuin uudet potut, niin niiiden kastike on se suussa sulava voi. Se jos et tykkää ketsupista on ihan jepa, mutta jos et ymmärrä että ketsuppi on kastike ja sen ruoan PITÄÄ maistua kastikkeelta, niin en voi auttaa.